rsz spars komt in 2025De nep coronapandemie was erg en daar moeten we natuurlijk van leren en niet weer dezelfde fouten maken.

Echter, als je alles even op een rijtje zet, dan blijkt duidelijk dat ze het morgen weer kunnen doen en het merendeel er weer intrapt.


Als we nu echt geleerd zouden hebben van die akelige corona periode een aantal jaren geleden, dan was er nog iets positiefs te melden geweest.

De enigen die er wel van hebben geleerd zo te zien zijn de mensen die weigerden om de prik te nemen en die ze wappies noemen. Deze hebben heel goed door wat er is gebeurd en zij zien ook dat er dusdanig weinig is veranderd dat het morgen met succes nog een keer herhaald kan worden.

Hoe belachelijk stompzinnig de bevolking heeft gereageerd op de vorige nep pandemie wordt helemaal duidelijk als je het volgende bericht van David Icke leest.

Dit is wat hij schrijft:

Het is schokkend om te zien hoe mensen in het 'Wuhan lab lek' verhaal zijn getrapt. Een verhaal dat opnieuw is benadrukt door de Britse hansworst Boris Johnson die zegt dat hij gelooft dat het per ongeluk is gebeurd.

Ze missen allemaal - inclusief de nieuwe 'sterren' van de 'alternatieve' media - het grootste verhaal van allemaal: Er is nooit een 'Covid virus' geweest.

Zo groot is de misleiding van dit alles.

Ik zei dit heel publiekelijk in april 2020 en werd onmiddellijk verwijderd van YouTube en alle sociale media voor mijn moeite. Ik zei dat het nep 'virus' een hoax was om het echte 'biowapen' - het vaccin - te rechtvaardigen. Dat is ook gebleken.

De valse 'Covid-gevallen' werden veiliggesteld door een PCR-test waarvan de uitvinder, Kary Mullis, zei dat hij niet kon zeggen of je ziek was en dat hij een zeer hoge amplificatie gebruikte die zeker nep-'positieven' zou uitlokken door genetisch materiaal dat niets te maken had met 'Covid'.

Valse 'gevallen' werden verder beveiligd door andere ziekten als 'Covid-19' te diagnosticeren, waaronder andere vormen van ademhalingsziekten. Dit is de reden waarom gevallen van griep (met 'griepachtige symptomen') wereldwijd verdwenen toen 'Covid-19' (met 'griepachtige symptomen') ten tonele werd gevoerd.

Valse sterfgevallen door 'Covid' werden gemanipuleerd door het krankzinnige beleid om 'Covid-19' op de overlijdensakte te zetten van iedereen die positief testte met een test die niet op het 'virus' testte en die binnen 28 dagen (soms meer) na de valse 'test' aan een andere oorzaak stierf. Mensen die stierven door een val van de trap, verkeersongevallen, zelfs schotwonden, werden door deze schaamteloze truc officieel aangemerkt als 'Covid'-doden.

Ziekenhuizen in de VS kregen enorme financiële prikkels om 'Covid' te diagnosticeren - $4.600 voor het diagnosticeren van een gewone longontsteking; $13.000 voor een 'Covid' longontsteking; en $39.000 voor iedereen die ze aan de beademing legden die vrijwel zeker dodelijk zou zijn (en 'Covid-19' op hun overlijdensakte hadden staan).

Voeg daarbij het schandaal van Remdesivir dat Fauci oplegde aan ziekenhuizen voor degenen die positief testten met een test die niet testte op het 'virus' waarvan bekend was dat het meerdere orgaanfalen veroorzaakte, inclusief de nieren die leidden tot het vullen van de buikholte en de longen met vocht dat ademhalingsfalen veroorzaakte dat 'Covid-19' werd genoemd.

Voeg daarbij het gebruik van het medicijn Midazolam voor het levenseinde dat duizenden oude mensen in verzorgingstehuizen voortijdig doodde en dat aan het publiek werd gepresenteerd als 'de eerste golf van Covid'.

Hieruit - en ik zou nog veel meer kunnen zeggen - komt deze vraag voort: WAAR IS HET VERDOMDE 'VIRUS'?

Niets van het bovenstaande zou nodig zijn geweest als er daadwerkelijk een 'virus' was geweest. Het zou gewoon zijn werk hebben gedaan zonder een dergelijke monumentale vervalsing van gevallen en sterfgevallen. Mensen stierven zoals ze altijd sterven - maar niet aan 'Covid'.

De zwendel van 'asymptomatische overdracht' werd uitgevonden om ervoor te zorgen dat iedereen kon worden opgesloten en niet alleen degenen met ziektesymptomen. Wat was 'asymptomatische overdracht'? Iedereen die helemaal gezond was, maar positief was getest met een test die niet op het 'virus' testte. Daarom stonden regeringen erop dat iedereen voortdurend werd 'getest' - hoe meer 'tests', hoe meer neppositieven en hoe meer 'gevallen'.

Velen in de nep 'alternatieve' media springen nu op Johnsons onzin om te zeggen 'We zeiden het toch, maar het is met opzet vrijgegeven'. Ze hebben ons niets verteld - vertellen ons niets - behalve wat de manipulatie van de sekte werkelijk ten goede komt.

Het kan de sekte niet schelen waarom je gelooft dat het 'virus' echt is - alleen dat je dat doet. Dit stelt hen in staat om dezelfde hoax steeds weer opnieuw te spelen, precies zoals ze van plan zijn en niet alleen met 'Covid'.

De 'alternatieve' media 'sterren', van wie velen sinds 'Covid' vanuit de mainstream zijn verschenen, trappen nog steeds in de misleiding door de officiële kanalen terwijl ze geloven dat ze 'de globalisten ontmaskeren' en helaas sleuren ze grote aantallen mensen met zich mee. Covid' is maar één voorbeeld dat duidelijk nog steeds doorgaat.
De wappies zijn wakker, die hoef je geen sprookjes te vertellen, maar de rest van de bevolking lijkt alles allang weer vergeten te zijn en als straks de eerste alarmerende berichten zullen verschijnen over een nieuw, gevaarlijk en zeer besmettelijk virus, dan zullen zij vooraan staan om zich opnieuw te laten ‘beschermen’ door het laten inspuiten van nanobots.

Dan zal de angst toeslaan en de sekteleden weten dat.

Ze weten dat niemand uit mainstreamland de moeite zal nemen om te ontdekken dat virussen helemaal niet bestaan.