donderdag 23 juni 2022

De leugens achter in het laboratorium gekweekt nepvlees

Analysis by Dr. Joseph Mercola   Fact Checked    21 Juni, 2022

 


       HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         De ggo-industrie - die wordt gefinancierd, ondersteund en verdedigd door de technische en chemische industrie - probeert nu rundvlees, gevogelte, zuivel en vis te vervangen door synthetische biologie, gekweekt vlees, precisiefermentatie, cellulair en gen-bewerkt voedsel

·         Overgaan op gekweekt vlees, gemaakt van dierlijke cellen die in een petrischaal zijn gekweekt, is een ‘GREAT RESET’ doel voor de wereldwijde voedingsindustrie. Het doel is om de bevolking te beheersen door afhankelijkheid te creëren van particuliere bedrijven die de voedselvoorziening controleren

·         Het EAT-forum, mede opgericht door de Wellcome Trust, heeft wat zij "The Planetary Health Diet" noemen, ontwikkeld om te worden toegepast op de wereldbevolking. Het houdt in dat de vlees- en zuivelinname tot 90% wordt verlaagd en grotendeels wordt vervangen door voedsel dat in laboratoria wordt gemaakt, samen met granen en olie

·         Gekweekt vlees (vlees op basis van cellen) wordt geproduceerd uit dierlijke weefselcellen die worden gekweekt in foetaal runderserum (FBS) gemaakt uit het bloed van koeienfetussen. Dus gekweekt rundvlees is afhankelijk van het slachten van zowel koeien als ongeboren kalveren, die tijdens hun leven van hun bloed via sonden worden afgetapt

·         Plantengebaseerde vleesalternatieven bevatten geen dierlijke vetten, alleen industriële zaadoliën die zijn geladen met linolzuur (LA). Overmatige consumptie van LA in de moderne voeding is al een van de belangrijkste aanjagers van chronische ziekten, en plantaardige vleesvervangers zullen de situatie alleen maar verslechteren

 

Zoals gerapporteerd door Organic Insider,1 de ggo-industrie - die wordt gefinancierd, gebruikt en wordt verdedigd door de technische en chemische industrie - is nu bezig om dierlijke producten, rundvlees, gevogelte, zuivel en vis te vervangen door middel van synthetische biologie, gekweekt vlees, precisiefermentatie, cellulair en genetisch gemodificeerd ‘voedsel’.

Bedrijven die betrokken waren bij het maken van dit soort nepvoedsel namen zelfs deel aan ‘de Natural Products Expo West’ van dit jaar, die van oudsher gereserveerd is voor volledig natuurlijke en biologische bedrijven. Alan Lewis, vice-president van advocacy bij Natural Grocers, gaf commentaar op de aanwezigheid van food-tech bedrijven op de Expo 2022 :2

“Het lijkt erop dat we, zelfs met alle slimheid en kennis in de gemeenschap van natuurlijke producten, niet hebben begrepen dat we het doelwit zijn van een gecoördineerde wereldwijde campagne om de adoptie van synthetische stoffen in natuurlijke kanalen te forceren. De campagne is het voortbrengsel van de beruchte GGO-lobby, nu aangemoedigd en ondersteund door technologie-moguls."

The Great Reset in Actie

Een Voedsel doelstelling van The Great Reset werd zelfs uitgeroepen tijdens die Expo. In zijn keynote-presentatie verklaarde Nick McCoy van Whipstitch Capital: "De enige manier waarop we als planeet aan de vraag kunnen voldoen, is door middel van gekweekt vlees."

Het is een regelrechte leugen, maar eentje die goed werkt voor degenen die de agenda van The Great Reset pushen. Belangrijke argumenten voor synthetisch vlees zijn onder meer:

 

·         Duurzaamheid — Het fokken van vee is onhoudbaar omdat er grote hoeveelheden land voor nodig zijn. Synthetisch vlees kan worden geproduceerd met een kleine voetafdruk op het land, en het kan veel sneller worden geproduceerd om aan de groeiende vraag naar voedsel te voldoen

·          Bestrijding van klimaatverandering — Het is milieuvriendelijker dan het fokken van vee, dat een bron van methaangas is

·          Dierenwelzijn — Het is humaan, aangezien er geen dieren worden gedood voor menselijke voeding

 

Deze argumenten zijn echter allemaal aantoonbaar onjuist en niets meer dan een dun laagje om de waarheid te verhullen, namelijk dat de verschuiving naar gepatenteerd voedsel draait om het creëren van bevolkingscontrole door afhankelijkheid.

Het EAT Forum, mede opgericht door de Wellcome Trust, ontwikkelde wat zij 'The Planetary Health Diet' noemen,3 ontworpen om te worden toegepast op de wereldbevolking. Het houdt in dat de inname van vlees en zuivel tot 90% wordt verminderd en grotendeels wordt vervangen door voedsel dat in laboratoria wordt gemaakt, samen met granen en olie.

Hun grootste initiatief heet FReSH, dat tot doel heeft het voedselsysteem te transformeren door samen te werken met biotech- en nepvleesbedrijven om hele voedingsmiddelen te vervangen door in het laboratorium gemaakte alternatieven. Zodra tech-reuzen controle hebben over vlees, zuivel, granen en oliën, zullen zij degenen zijn die profiteren van en de voedselvoorziening controleren, en de particuliere bedrijven die de voedselvoorziening controleren, zullen uiteindelijk ook landen en hele bevolkingsgroepen omvatten en beheersen.

Biotech zal uiteindelijk boeren en veeboeren uit de vergelijking duwen, waardoor elke hoop op voedselzekerheid wordt geëlimineerd. Dus het werk dat wordt gedaan in naam van duurzaamheid en het redden van de planeet gaat eigenlijk over het verschuiven van de controle over de bevolking naar particuliere bedrijven.

Die bedrijven worden op hun beurt gefinancierd en/of eigendom van dezelfde globalistische kliek die al het andere in de samenleving probeert te "resetten". En, net als de rest van de The Great Reset-agenda, gaan de geplande veranderingen in de voedselvoorziening ten koste van de wereldbevolking. Het zal leiden tot een lagere gezondheid, meer chronische ziekten en uiteindelijk een kortere levensduur.

Synthetische biologie is GGO-junkfood op steroïden

Zoals opgemerkt door Michael Hansen, Ph.D., een senior stafwetenschapper bij Consumer Reports, zijn vlees- en zuivelalternatieven eigenlijk allemaal junkfood en GGO's op steroïden. Er kan niets goeds voortkomen uit de overgang van echt dierlijk voedsel naar door de mens gemaakte alternatieven:

And while these companies may be perceived as tech start-ups, the products they produce are designed to fit into an industrial food system, and society is clearly moving against this trend and toward a more agroecological-based food system.

"Bedrijven noemen deze dingen 'synthetische biologie' en 'fermentatietechnologie', maar deze voedingsmiddelen zijn allemaal gewoon GGO's. Ze gebruiken termen die mensen niet begrijpen, zodat mensen niet zullen beseffen dat dit GGO-ingrediënten zijn.

Dit zijn vaak sterk bewerkte voedingsmiddelen, die worden geassocieerd met een verhoogde calorie-inname en gewichtstoename, volgens een onderzoek5 van het National Institute of Health.

En hoewel deze bedrijven kunnen worden gezien als tech-startups, zijn de producten die ze produceren ontworpen om in een industrieel voedselsysteem te passen, en de samenleving beweegt duidelijk tegen deze trend in en in de richting van een meer op agro-ecologisch gebaseerd voedselsysteem.

Bovendien introduceren ze nieuwe, genetisch gemanipuleerde eiwitten in de voedselvoorziening die onbekende potentiële gevolgen zullen hebben voor het menselijk microbioom en het milieu, en deze bedrijven bevestigen zelf de GRAS-status bij de FDA, een vrijwillig proces dat ongelooflijk problematisch is en schiet heel erg tekort in het beschermen van de consument.”

Kweekvlees spaart geen dierenlevens 

Cultured meat,6 or cell-based meat, is produced from animal tissue cells that are then grown into larger slabs. One of its main selling points is that you can eat your beef without harming an animal.

What the PR leaves out, however, is that a key ingredient to grow the cells is fetal bovine serum (FBS), which is made from the blood of cow fetuses. FBS is used because it’s a universal growth medium (meaning any cell can grow in it, whereas other mediums are cell-specific) and contains growth factors that prevent cell death. In 2017, Slate magazine detailed the gruesome process of FBS extraction:7

Kweekvlees,6 of vlees op basis van cellen, wordt geproduceerd uit dierlijke weefselcellen die vervolgens worden opgekweekt tot grotere plakken. Een van de belangrijkste verkoopargumenten is dat je je rundvlees kunt eten zonder een dier te schaden.

Wat de PR echter weglaat, is dat een belangrijk ingrediënt om de cellen te laten groeien foetaal runderserum (FBS) is, dat wordt gemaakt van het bloed van koeienfoetussen. FBS wordt gebruikt omdat het een universeel groeimedium is (wat betekent dat elke cel erin kan groeien, terwijl andere media celspecifiek zijn) en groeifactoren bevat die celdood voorkomen. In 2017 beschreef het tijdschrift Slate het gruwelijke proces van FBS-extractie 7:

“Als een koe die voor de slacht komt, drachtig is, wordt de koe geslacht en gebloed, waarna de foetus bij de moeder wordt weggehaald en naar een bloed verzamelkamer wordt gebracht.

De foetus, die tijdens het volgende proces in leven blijft om de bloedkwaliteit te waarborgen, heeft een naald in het hart. Het bloed wordt vervolgens afgevoerd totdat de foetus sterft, een dood die gewoonlijk ongeveer vijf minuten duurt. Dit bloed wordt vervolgens geraffineerd en het resulterende extract is FBS.”

Dit is valse reclame op zijn best. Het eten van gekweekt vlees betekent dat je niet alleen een dier eet dat aan het einde van zijn leven is gedood, je eet voedsel dat is gemaakt van een dier dat is geofferd voordat het zelfs maar werd geboren. Dat is een behoorlijk bizarre manier om dierenwelzijn te bevorderen, als je het mij vraagt.

De realiteit is dat ze zowel koeien als kalfsfoetussen nodig hebben om gekweekt rundvlees te maken. Volgens Christiana Musk, oprichter van Flourish*ink, is kweekvlees "vlees zonder slachting".8 Maar dat is duidelijk een leugen, aangezien het vlees is waarbij babykalveren worden geslacht.

Alleen omdat je het vlees van dat kalf niet eet, wil nog niet zeggen dat het niet stierf zodat jij vlees kon eten. Erger nog, het vlees van dat kalf werd weggegooid en zijn leven werd opgeofferd om het van zijn bloed af te tappen, wat mij veel barbaarser en onmenselijker lijkt dan het slachten en opeten van een volwassen koe.

Afgezien van algemene ethische overwegingen, voldoet gekweekt rundvlees niet aan vegetarische vereisten9 en men zou ook religieuze bezwaren kunnen maken. Het is bijvoorbeeld joden en christenen - bijbels gesproken - verboden het bloed van een dier te consumeren, en in gekweekt vlees is bloed een belangrijk ingrediënt.

Beyond Meat geconfronteerd met Class Action Rechtzaak voor valse beweringen

Op dit moment is Singapore het enige land dat gekweekt vlees heeft goedgekeurd voor commerciële verkoop, maar tot nu toe is het een verliezende onderneming. Zoals gerapporteerd door de Daily Mail ,10 FSB verkoopt voor $ 1.000 per liter, dus gekweekt vlees zou voor $ 200.000 per pond moeten verkopen om break-even te worden.

In de Verenigde Staten en elders heeft een ander type rundvleesalternatief dat geen fortuin kost om te maken, de markt stormenderhand veroverd, namelijk vleesvervangers op basis van planten zoals Impossible Foods en Beyond Meat. Ik heb eerder de zware verwerking en twijfelachtige ingrediënten die in deze producten terechtkomen, blootgelegd.

Beyond Meat - de belangrijkste ingrediënten11 waarvan erwteneiwit, koolzaadolie (!) en rijsteiwit zijn - wordt nu geconfronteerd met een class action-rechtszaak waarin wordt beweerd dat het bedrijf het eiwitgehalte en / of de kwaliteit en het algehele voedingsvoordeel van negen verschillende producten verkeerd heeft voorgesteld. Zoals gerapporteerd door ClassAction.org :12

“Volgens de voorgestelde class action zijn een aantal claims van het bedrijf met betrekking tot zowel eiwit- als voedingsvoordelen‘ vals en misleidend.'

In het bijzonder beweert de klacht van 46 pagina's uit Illinois dat het in planten gevestigde vleesvervangende bedrijf het eiwitgehalte en de eiwitkwaliteit van zijn producten 'verkalkt en overschat'.

Het pak beweert ook dat Beyond Meat consumenten misleidt door te geloven dat zijn producten gelijkwaardige voedingsvoordelen bieden aan die van traditionele vleesproducten ...

De zaak beweert dat uit industriestandaard testen van de zes eisers is gebleken dat veel Beyond Meat-items minder eiwitten bevatten dan aangegeven op hun respectieve productetiketten ... Erger nog, zegt het pak, het dagelijkse waardepercentage van eiwit in elk van de items is ‘een klein deel’ van wat Beyond Meat beweert ...

‘Defendant's Beyond Beef Plant-Based Ground 16oz Patties, die is gelabeld als‘ 20G Per Serving ’en‘ 40% DV ’voor eiwitten, bevat in feite 19G per portie door stikstoftesten en 7% DV voor eiwitten. Dit vertegenwoordigt een ondervulling van 5% voor eiwitgehalte en een ondervulling van 33% voor% DV voor eiwit.''

Pas op voor ongezonde vetten

Afgezien van het feit dat je niet de hoeveelheid eiwit krijgt waarvan je denkt dat je het van Beyond Meat krijgt, heeft een veel grotere zorg te maken met de vetten die het bevat - koolzaadolie. Er zit geen dierlijk vet in deze plantaardige vleesvervangers. In plaats daarvan krijg je industriële zaadolie, wat het slechtst mogelijke vet is.

Hoge hoeveelheden kunnen ernstige problemen veroorzaken, omdat het werkt als een metabool gif dat tot zeven jaar in uw cellen blijft zitten. Ik ben ervan overtuigd dat overmatig LA in het moderne dieet een belangrijke bijdrage levert aan alle chronische ziekten.

Voor alle duidelijkheid, LA is het enige vet dat je absoluut wilt minimaliseren in je dieet. Alles boven de 10 gram per dag zal waarschijnlijk een slechte gezondheid veroorzaken. Zie "Hoe linolzuur uw gezondheid verpest" Naar mijn mening is het vervangen van echt dierlijk voedsel door nepvervangers, ongeacht hoe ze zijn gemaakt, een van de slechtste ideeën in de menselijke geschiedenis.

Simpel gezegd, er zijn geen voordelen - niet voor het milieu, menselijke voeding of dierenwelzijn - alleen gevaren en valse claims. Dus als u uw gezondheid waardeert, doet u er goed aan om uit de buurt te blijven van dierenvervangers, of het nu gaat om rundvlees, gevogelte, vis of zuivelvervangers.

 

Bronnen en Referenties

·         1, 4 Organic Insider June 8, 2022

·         2 Organic Insider March 16, 2022

·         3 EAT Forum Planetary Health Diet

·         5 NIH May 16, 2019

·         6 Food Science of Animal Resources May 2021; 41(3): 355-372

·         7 Slate July 11, 2017

·         8 CNN June 6, 2022

·         9, 10 Daily Mail March 10, 2022

·         11 Beyond Burger Ingredients

·         12 Classaction.org Beyond Meat Class Action

 

BOMBSHELL: Pfizer's eigen documenten geven toe dat mRNA-covid vaccins zullen leiden tot massa-depopulatie

Donderdag 09 juni 2022 door: Ethan Huff

Tags : COVIDontvolkingdocumentenuitroeiinggenocidemedisch geweldmoordPfizerPlandemischVaccijnsdodenvaccin jihadvaccinsvacine verwondingen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

72KWEERGAVEN


(Natural news) De laatste druppel van pagina's uit de geheime Pfizer-documenten onthult dat de farmaceutische reus zich er volledig van bewust is dat zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" binnenkort zal leiden tot massale ontvolking van de wereld.

De dump van 1 juni bevat een document met de naam 'reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf', waarvan pagina 12 verontrustende gegevens bevat over het krijgen van Pfizer’s covid-19-injectie tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de vaccinatie hebben gekregen, uiteindelijk hun baby's verloor. Dit is een schokkend cijfer waar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar niet lang over heeft nagedacht bij het verlenen van Emergency Use Authorization (EUA) aan deze vaccinaties.

"Pfizer stelt in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap", meldt Exposé Nieuws “Zesenveertig procent van de moeders (124) die werden blootgesteld aan de Pfizer Covid-19-injectie, kreeg een bijwerking.".

“Van de 124 moeders die een bijwerking kregen, werden er 49 als niet-ernstige bijwerkingen beschouwd, terwijl 75 als ernstig werden beschouwd. Dit betekent dat 58% van de moeders die aangaf dat ze bijwerkingen hadden, een ernstige bijwerking hadden, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot foetale dood."

Van de 270 gevolgde zwangerschappen verloor Pfizer er 238 uit het oog

De nieuwste batch vrijgegeven Pfizer-documenten bevat ook een over openbaring over zwangerschappen waarvan het bedrijf op de een of andere manier het spoor bijster is. Van de 270 zwangerschappen die Pfizer volgde, verdwenen er maar liefst  238 van de dataset.

Van de 33 zwangerschappen die Pfizer nog steeds volgde, resulteerden er 23 in spontane abortus. Twee resulteerden in vroegtijdig overlijden van een baby; twee resulteerden in intra-uteriene dood; één resulteerde in neonatale dood; één wordt vermeld als "resultaat in behandeling"; en slechts één resulteerde in een "normale bevalling."

Dit betekent dat bijna elke zwangere vrouw die Pfizer's mRNA (messenger RNA) injecties voor covid gebruikt, haar baby zal verliezen. Omgekeerd zal slechts een klein deel van de volledig gevaccineerde  vrouwen met succes op termijn bevallen.

Houd er rekening mee dat sommige regeringen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, zwangere vrouwen stilletjes hadden weerhouden om de injecties van Pfizer te nemen - althans tot voor kort.

"Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2", luidt een nu gewijzigde Britse overheidsrichtlijn getiteld "REG 174 INFORMATIE VOOR Britse GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS"

“COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap vóór vaccinatie worden uitgesloten. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis."

De nieuwe versie van dezelfde richtlijn beweert dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer kunnen gebruiken, maar alleen 'wanneer de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico's voor de moeder en de foetus."

Op het moment van schrijven beveelt de Britse overheidsrichtlijnen aan dat zwangere vrouwen de Pfizer-vaccinaties krijgen, zolang ze de risico's hebben geëvalueerd. Tegelijkertijd blijven dezelfde autoriteiten zwangere vrouwen vertellen dat ze zachte kaas, kruidenthee en vitaminesupplementen moeten vermijden omdat ze gevaarlijk kunnen zijn.

Dit alles laat eens te meer zien dat regeringen niet te vertrouwen zijn. Ze geven routinematig advies in de vorm van begeleiding die, indien gevolgd, waarschijnlijk tot letsel of overlijden zal leiden. Dit geldt zowel voor vaccins als voor de covid plandemie  op zich.

"Covid is als een sekte en ‘Stay Safe’ is een mantra ” schreef een regelmatige commentator op Natural news 'Ik heb deze waan persoonlijk op dezelfde manier doorzien als dat de meeste kerken instrumenten zijn om God zo ver mogelijk van je leven weg te houden.".

'Ik heb liever het virus dan de lockdown en dat is een feit."

Voor het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen door de Covid-19 vaccins en om bij te blijven bezoek ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-06-09-pfizer-documents-mrna-covid-vaccines-mass-depopulation.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...