dinsdag 14 december 2021

Verpleegsters Astrid en Alize zijn razend over de verplichte vaccinatie.

 


     © Marc Baert

“Als je mensen ontslaat die niet ingeënt zijn, stijgt de werkdruk nog meer”: brandweer, zorg en vakbonden over waarom zij op straat kwamen

BRUSSEL

In Brussel zijn dinsdag duizenden personeelsleden van de zorgsector op straat gekomen. Een groepje brandweerlieden leidde de betoging, met als eindpunt Wetstraat 23, het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Ze betoogden tegen de verplichte vaccinatie en de werkdruk in hun sector. “In het begin van de coronacrisis werden we onthaald als helden, nu worden we aan de kant geschoven”, klinkt het.

Casandra Schaut 07-12-21, 19:36 Laatste update: 08-12-21, 08:08

Veronique Lorge (50), vakbondsvertegenwoordiger van het ACOD LRB, stapte mee in de betoging. Ze maakt zich zorgen over de gevolgen die de verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel met zich mee zal dragen. “Die wet heeft geen zin. We zijn al jaren met te weinig mensen op de werkvloer. Daarbovenop is de coronacrisis gekomen en is er ook een groot werkverzuim. Twintig procent blijft thuis. Als je dan mensen wilt ontslaan die niet gevaccineerd zijn, heb je nog minder personeel om het werk te doen. Laten we duidelijk zijn: de patiënten wachten niet. Die liggen in hun bedden en moeten verpleegd worden. Als dan één persoon uit een ploeg van vier afwezig is door langdurige vermoeidheid kun je je wel voorstellen hoe hard de anderen moeten werken. Dat is niet meer haalbaar, we zijn gewoon moe.” .......... 

----------  


medewerkers
Foto: Navy Medicine CC0

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in New York is enkele dagen dicht geweest. De medewerkers weigerden om zich te laten vaccineren tegen corona. Het personeel werd voor de keuze gesteld: of je laat je vaccineren, of je mag niet meer naar je werk.

Een aanzienlijk deel van de medewerkers heeft gekozen voor de tweede optie, met als gevolg dat de spoedeisende hulp in Long Beach dicht moest. In een verklaring van het Mount Sinai South Nassau-ziekenhuis valt te lezen dat de afdeling tijdelijk is gesloten vanwege een personeelstekort als gevolg van de vaccinatieplicht.

Grote impact

“We betreuren het dat we deze stap hebben moeten nemen, maar de veiligheid van onze patiënten is onze belangrijkste prioriteit,” aldus het ziekenhuis.

Het incident laat zien hoe groot de impact van gedwongen vaccinatie is op de gezondheidszorg. Vermoedelijk worden de zorgmedewerkers die het vaccin weigeren, vervangen door nieuwe medewerkers die wel gevaccineerd zijn.

Het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York kondigde in augustus aan dat zorgmedewerkers zich verplicht moeten laten vaccineren.


[Summit News] 

Als het vaccin zo geweldig is, waarom vallen zoveel mensen dan dood neer?

vaccin

Foto: gencat cat CC0

Als het vaccin zo geweldig is, waarom vallen zoveel mensen dan dood neer?

De coronavaccins lijken een wereldwijde gezondheidsramp te veroorzaken, maar de media houden de kaken stijf op elkaar, schrijft de Amerikaanse radiopresentator en politiek commentator Wayne Allyn Root voor de website Townhall. “Waarom?”

Het Japanse ministerie van Volksgezondheid heeft gewaarschuwd dat de vaccins van Moderna en Pfizer bij jonge mannen hartproblemen kunnen veroorzaken. Japanse gezondheidsexperts zien het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij jonge mannen en tieners omhoog schieten.

Over de hele wereld explodeert het aantal hartstilstanden, hartaanvallen en hartontstekingen. Jonge sporters zakken op het veld in elkaar; voetballers vallen midden in de wedstrijd dood neer; scheidsrechters, trainers en zelfs fans krijgen plotseling last van hartproblemen. “Dit is nog nooit eerder gebeurd. Het is een epidemie,” zegt Root.

Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

“Wat hebben al deze slachtoffers met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal gevaccineerd,” aldus Root. In de Verenigde Staten worden zoveel zieke mensen binnengebracht dat er niet genoeg bedden of verplegers zijn. Zieke patiënten liggen op de gang. Artsen en experts noemen het een ‘mysterie’. Ze kunnen maar niet begrijpen wat er gebeurt.

Ik kan het mysterie oplossen. Ik denk dat de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door mensen die zijn beschadigd door de coronavaccins. De aandoeningen die zich vooral voordoen – hartaanvallen, hartstilstanden, beroertes, bloedproppen, orgaanfalen – worden ook gemeld als bijwerking, stelt Root.

“Wat toevallig.”

De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA zegt 75 jaar nodig te hebben om alle informatie over het coronavaccin van Pfizer naar buiten te brengen. Ze beweren dat het vaccin volstrekt veilig en effectief is, maar willen de informatie over de testresultaten en ingrediënten pas vrijgeven als iedereen die ernaar vraagt dood is. Schept dat vertrouwen? Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand

Een rechter heeft bepaald dat een deel van de informatie meteen naar buiten moest worden gebracht. Uit de eerste pagina’s blijkt dat het Pfizer-vaccin in 1223 gevallen dodelijk was. En bijwerkingen die vaak voorkomen: hartaanvallen en hartproblemen.

Bronnen hebben aan Root laten weten dat er zoveel slachtoffers zijn die bijwerkingen melden bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, dat de registratie achterloopt. “Misschien zijn er nog wel 20.000, 40.000 of 60.000 sterfgevallen die verwerkt moeten worden.” Volgens zijn bronnen gaat het om ‘duizelingwekkende aantallen’.

Nu weten jullie waarom de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door hele zieke mensen,” schrijft Root. “Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand.”

[Townhall]


-------------  



19/12/2021 Nieuwe betoging tegen coronabeleid


In Brussel wordt zondag opnieuw betoogd tegen de coronamaatregelen.

I

In Brussel vindt zondag 19/12 een nieuwe manifestatie plaats tegen de huidige coronamaatregelen. Twee weken geleden kwamen daar nog 35.000 mensen op af en eindigde de betoging in zware rellen. Volgens het OCAD is de weerstand tegen de coronamaatregelen de laatste maanden sterk toegenomen, wat leidt tot meer polarisatie, extremisme en bedreigingen.





Medisch adviseur haalt uit naar Ursula von der Leyen: ‘Waar komt die obscene obsessie vandaan?’

von der leyen

Foto: Ursula von der Leyen (European Parliament CC BY 2.0)

Medisch adviseur haalt uit naar Ursula von der Leyen: ‘Waar komt die obscene obsessie vandaan?

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zei begin deze maand dat de Europese Unie ‘het moet hebben over het verplichten van een coronaprik’. Ze zei dat het niet aan haar is om een vaccinatieplicht voor te stellen of aan te bevelen, maar aan de EU-landen zelf. Sommige landen, zoals Oostenrijk en Duitsland, bereiden een verplichte vaccinatie al voor.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman trekt op social media fel van leer tegen Von der Leyen. “Helaas bepaalt zij met haar kornuiten al een tijdje wat er in Nederland gebeurt (en België nvdr.). En dan vraag ik me af waar die obscene obsessie vandaan komt om iets te verplichten dat niet doet wat beloofd is, serieuze risico’s kent en tegen onze grondrechten indruist,” schrijft ze op LinkedIn. “Tunnelvisie, maar ook gebrek aan kennis en compassie is het eerste wat in me opkwam.”

Gespecialiseerd in gentherapie

Dr. Mittemeijer-Ooteman wijst erop dat de man van Von der Leyen directeur is bij Orgenesis, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gentherapie, waaronder twee coronavaccins.

De medisch adviseur, werkzaam bij het toezichtsorgaan van een grote farmaceut, plaatste een foto bij haar bericht waarop Von der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla elkaar innig omhelzen. Onlangs werd bekend dat Von der Leyen weigert sms’jes van Bourla vrij te geven. De sms’jes zijn verstuurd in de periode dat de EU onderhandelde met Pfizer over de levering van coronavaccins.

Grote rol

In april schreef The New York Times dat Von der Leyen sms’jes uitwisselde en belde met Bourla. De berichten en gesprekken zouden een grote rol hebben gespeeld bij de totstandkoming van de vaccindeal.

De Europese Ombudsman verzocht de Europese Commissie de berichten vrij te geven, maar die zegt ze niet te hebben.

-----  




Kardinaal waarschuwt: elites gebruiken corona om ‘totale surveillancestaat’ in te voeren

kardinaal

Foto: Gerhard Ludwig Müller (Kancelaria Sejmu / Paweł Kula CC BY 2.0)

Kardinaal waarschuwt: elites gebruiken corona om ‘totale surveillancestaat’ in te voeren

Een Duitse kardinaal heeft gewaarschuwd dat mensen als Bill Gates, George Soros en World Economic Forum-baas Klaus Schwab de coronapandemie gebruiken om de wereld onder ‘totale controle’ van de globalistische elites te brengen.

Kardinaal Gerhard Ludwig Müller, tevens een hooggeplaatste rechter van de Vaticaanse rechtbank, deed deze uitspraak tijdens een interview met het Oostenrijkse Sint-Bonifatiusinstituut.

Müller zei dat hele rijke mensen nu hun kans schoon zien om hun eigen agenda door te drukken. De kardinaal voegde toe dat de pandemie heeft geleid tot ‘chaos’ en ‘onrust’, deels omdat de elites ‘van de mogelijkheid gebruik willen maken om mensen in het gareel te brengen’ via een wereldwijde ‘surveillancestaat’.


‘Complottheorieën’

Müller zei ook dat globalisten proberen een nieuwe mens naar hun evenbeeld te scheppen. Hij waarschuwde dat dit niets met democratie te maken heeft.

De Duitse media waren er als de kippen bij om de uitspraken van de kardinaal te bestempelen als ‘complottheorieën’. Der Spiegel suggereerde zelfs dat zijn uitspraken antisemitisch zijn.

Grote Reset

Eind vorig jaar haalde een andere kardinaal, Raymond Burke, tijdens zijn preek uit naar ‘seculiere krachten’ die ons ‘slaven van hun goddeloze en moorddadige agenda’ willen maken.

De voormalige voorzitter van de hoogste Vaticaanse rechtbank zei over de coronacrisis: “Dan is er nog het mysterieuze Wuhan-virus waarover de massamedia ons dagelijks tegenstrijdige informatie geven. Wel is duidelijk dat het door bepaalde krachten is gebruikt – ten koste van gezinnen en de vrijheid van naties – om hun kwaadaardige agenda te bevorderen. Deze krachten vertellen ons dat wij nu onderdanen zijn van de zogenaamde ‘Grote Reset’, het ‘nieuwe normaal’, dat ons wordt opgelegd door burgers en naties te manipuleren met behulp van onwetendheid en angst.”

Begin november vorig jaar waarschuwde aartsbisschop Carlo Maria Vigano voor de ‘Grote Reset’. Achter deze plannen schuilt volgens hem een wereldelite die de mensheid wil onderwerpen. Ze zijn van plan middels dwangmaatregelen de vrijheid van hele bevolkingsgroepen drastisch in te perken. “Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur,” zei Vigano.

[Summit News]



Viroloog waarschuwt voor ‘instorting van gezondheidszorg’ als gevolg van complicaties door coronavaccins

viroloog

Foto: Hospital CLÍNIC CC BY-ND 2.0

Viroloog waarschuwt voor ‘instorting van gezondheidszorg’ als gevolg van complicaties door coronavaccins

Een gerenommeerde viroloog heeft onlangs gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor de Bill & Melinda Gates Foundation, adviseert ongevaccineerden ongevaccineerd te blijven en voorspelt dat de gezondheidszorg gaat instorten als gevolg van complicaties bij gevaccineerden.

Vanden Bossche waarschuwt in een video dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Het gevolg is dat bepaalde ziektes moeilijker onder controle te houden zijn. Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt. Neem dus vooral geen boosters, stelt de viroloog.

Broedplaats

“Blijf in godsnaam ongevaccineerd!” zegt hij. “Mensen moeten ongevaccineerd blijven. De gevaccineerden zijn nu een broedplaats voor het virus.”

Vanden Bossche maakt zich grote zorgen over de gevaccineerden. “Zij zullen in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig hebben.” De viroloog merkt verder op dat het percentage gevaccineerden dat wordt opgenomen in het ziekenhuis gestaag toeneemt. Daarentegen zijn steeds meer niet-gevaccineerden beschermd omdat ze hun aangeboren immuunsysteem trainen door blootstelling aan het virus.

Positieve noot

“Dit leidt uiteindelijk – en ik ben geen doempreker – maar dit leidt uiteindelijk tot een instorting van onze gezondheidszorg. Dat kan niet anders,” zegt Vanden Bossche.

Hij eindigt met een positieve noot. De lockdownmaatregelen zijn volgens hem ‘niet houdbaar’ en kunnen niet ‘gedurende lange tijd van kracht blijven’.

[LifeSiteNews]

Is Omicron een andere laboratoriumcreatie?

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd

14 december 2021

 

LINK: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/12/14/omicron-lab-leak.aspx 

En op Rumble

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·         Volgens berichten in de media werd de Omicron-variant ontdekt in Botswana, bij vier volledig "gevaccineerde" personen. Artsen in Zuid-Afrika reageerden en zeiden dat hoewel de variant is gedetecteerd, ze er geen significante ziekte van zien. Alle gevallen tot nu toe waren mild en geen enkele vereiste ziekenhuisopname

·         Omicron lijkt de COVID-prik te ontwijken, wat resulteert in doorbraakinfecties in een hoger tempo dan eerdere varianten. Dit is een teken dat de massale vaccinatiecampagne “vaccinresistentie” kan kweken

·         Er is echter een merkwaardig kenmerk van Omicron dat erop wijst dat het in een laboratorium is aangepast. De dichtstbijzijnde genetische sequenties dateren van medio 2020. Het lijkt niet te behoren tot een van de evolutionaire takken die sindsdien zijn ontstaan

·         Omicron heeft 25 niet-synonieme en slechts één synonieme spike-mutatie in vergelijking met zijn meest recente gemeenschappelijke voorouder, AV.1. Als het een natuurlijk verschijnsel zou zijn, zou die verhouding ergens tussen 25 en 50 en 25 tot 100 moeten liggen

·         Er is geen precedent voor deze eigenaardigheid die in de natuur voorkomt. Er is echter een precedent voor dit in het laboratorium gelekte pandemieën

 

In het bovenstaande Bannons War Room-interview bespreekt Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccinkernplatformtechnologie 1 wat we tot nu toe weten over de zogenaamde Omicron-variant van SARS-CoV-2.

Zoals Malone opmerkte, begon de nieuwste mediahype eigenlijk met berichten dat Afrika veel lagere gevallen heeft dan de rest van de wereld, ondanks het relatief lage aantal COVID-prikkels. Dat werd gevolgd door berichten in de lokale pers dat Zuid-Afrika Pfizer vroeg om de verzending van de schoten stop te zetten, omdat ze er nog genoeg hadden en de meeste volwassenen weigerden het te nemen.

De volgende dag, "hadden we plotseling een enorme ophef over deze nieuwe virusstam en de pers kondigde aan dat hij uit Zuid-Afrika zou komen", zegt Malone. Het VK reageerde vrijwel onmiddellijk door zijn grenzen voor het grootste deel van Zuid-Afrika te sluiten.

Volgens berichten in de media werd de Omicron-variant ontdekt in Botswana, bij vier volledig "gevaccineerde" personen. Artsen in Zuid-Afrika reageerden en zeiden dat hoewel de variant is gedetecteerd, ze er geen significante ziekte van zien. Alle gevallen tot nu toe waren mild en geen enkele vereiste ziekenhuisopname.

Gecoördineerde angst-campagne

Snel achter elkaar verschenen nieuwsartikelen waarin werd voorgesteld dat het virus zich ontwikkelde bij een AIDS-patiënt en zich veel gemakkelijker lijkt te verspreiden dan eerdere varianten. Oproepen tot bezorgdheid en de noodzaak van nieuwe beperkingen overspoelden de luchtwegen. Zoals Malone opmerkte, had de pers het over "alles behalve het voor de hand liggende, namelijk dat dit een aan 'vaccin' ontsnapte mutant is."

De variant lijkt inderdaad zeer resistent tegen de COVID-injecties, wat een teken is dat het is gemuteerd binnen een of meer door COVID-prikkelde personen, niet bij iemand zonder enige antilichamen om het aan te vallen.

Onthoud dat virussen voornamelijk muteren als reactie op onvoldoende immuunresponsen. Maar een van de eerste aanbevelingen van de mentale reuzen die verantwoordelijk zijn voor de COVID-reacties, was om COVID-boosterschoten te pushen, wat even irrationeel als onwetenschappelijk is.

"De boosters zijn een perfecte manier om ons immuunsysteem te beïnvloeden, zodat we MINDER in staat zijn om op deze nieuwe variant te reageren", legt Malone uit . "Dit is [zoals] iedereen prikken met een griepvaccin van drie seizoenen geleden en verwachten dat het effecten zal hebben tegen de huidige [griepstammen]."

Is Omicron een andere laboratoriumcreatie?

Wat betreft de aard en oorsprong van Omicron, zegt Malone:

“Het heeft het kenmerk van een viraal agens onder strenge genetische selectie voor evolutie om te ontsnappen aan de 'vaccin'-reacties tegen het receptorbindingsdomein. De vraag die op dit moment openstaat is - omdat dit zo anders is dan de andere soorten die worden gevolgd; het zit in zijn eigen aparte kleine evolutionaire tak - hoe is dit gebeurd? Waarom dook dit ineens op met al die nieuwe mutaties?”

De reguliere pers propageert het verhaal dat de mutaties van Omicron te wijten zijn aan het lage aantal COVID-prikken in Zuid-Afrika, mogelijk in combinatie met het muteren ervan bij iemand met aids. De oplossing, zo is ons verteld, is om Afrika te bedekken met COVID-injecties, ook al heeft het continent een fenomenaal laag aantal gevallen en sterftecijfers gehad zonder de prikken. Het is dus duidelijk dat dit verhaal een doel probeert te bereiken dat eenvoudigweg niet wordt gerechtvaardigd door de gegevens uit de echte wereld.

Afgezien van het beschamen van Zuid-Afrika om meer COVID-injecties te krijgen, is een andere mogelijke reden voor dit verhaal dat ze willen verbergen dat het een ander door een laboratorium gemaakt virus is. Zoals Malone opmerkte, hebben we "het dreigende spook dat dit op de een of andere manier verder wordt ontwikkeld."

In totaal zou Omicron zo'n 50 mutaties hebben van de oorspronkelijke Alpha-stam, waarvan vele het specifiek in staat stellen om door COVID-shot geïnduceerde antilichaamafweer te omzeilen.

Hoewel Malone toegeeft dat hij de mutaties van het virus niet nauwlettend volgt en niet gekwalificeerd is om te speculeren over de evolutie ervan, wijst hij erop dat er een subgroep van experts is die geloven dat het een laboratoriummodificatie heeft ondergaan omdat het genetisch "niet het lijkt erop dat het deel uitmaakt van het eerdere evolutionaire proces dat we bij veel andere soorten zien."

Tot en tenzij we sluitend bewijs van de oorsprong hebben, moeten we alle opties openhouden, zegt Malone, en dat omvat de mogelijkheid dat Omicron in een laboratorium wordt gekookt uit een eerdere soort.

Omicron-koffers verdubbelen in minder dan vijf dagen

Tot nu toe weten we net zo weinig over Omicron als over het oorspronkelijke SARS-CoV-2-virus toen het voor het eerst opdook. Wat we wel weten, is dat het zeer besmettelijk lijkt, een verdubbeling in een mediane tijd van 4,8 dagen, en aanzienlijke mogelijkheden heeft om vaccins te ontwijken. 2

Volgens The Economist, 3 die gegevens citeert van het Zuid-Afrikaanse National Institute for Communicable Diseases, lijkt Omicron "snel Delta te hebben geconcurreerd" in Zuid-Afrika, vanaf de eerste week van december 2021, goed voor bijna alle positieve gevallen.

Omicron is een grote eigenaardigheid

LINK: https://twitter.com/thechiefnerd/status/1466529366133723137?s=21 

Een bijzonder vreemd kenmerk van Omicron is dat de dichtstbijzijnde genetische sequenties dateren van medio 2020. Het lijkt niet te behoren tot een van de evolutionaire takken die sindsdien zijn ontstaan. Zoals opgemerkt door professor Trevor Bedford, een computerviroloog geïnterviewd door NPR: "Dit is zeer zeldzaam om te zien." 4

In een Twitter-bericht toont een gebruiker met de naam Chief Nerd een time-lapse-afbeelding 5 die hij heeft gemaakt en die de genomische epidemiologie van SARS-CoV-2 van de oorspronkelijke stam tot nu toe illustreert, met behulp van gegevens van nextstrain.org. 6

Het is een geweldige illustratie van hoe vreemd de opkomst van een onnatuurlijke Omicron eigenlijk is. Naarmate de tijd verstrijkt tegen het einde van 2021, is daar plotseling Omicron, die als een rechte lijn uit een soort uit medio 2020 tevoorschijn komt en niet lijkt op een van de andere soorten.

Er is geen precedent voor deze eigenaardigheid die in de natuur voorkomt. Er is echter een precedent voor pandemieën die in het laboratorium zijn gelekt, zoals de Russische griep van 1977, veroorzaakt door een H1N1-griepstam die sterk leek op een stam die tussen 1946 en 1957 in omloop was. het resultaat was van een ontsnapping uit een proef met levend vaccin. 7

Omicron, ook bekend onder de aanduiding B.1.1.529., heeft een verhouding van niet-synonieme tot synonieme mutaties van 25 op 1. Volgens moleculair bioloog en kankergeneticus Philip Buckhaults, Ph.D., 8 heeft Omicron 25 niet-synonieme en slechts één synonieme spike-mutatie vergeleken met zijn meest recente gemeenschappelijke voorouder, AV.1. Als het een natuurlijk verschijnsel zou zijn, zou die verhouding ergens tussen 25 en 50 en 25 tot 100 moeten liggen.

Drie hypothesen over de oorsprong van Omicron

Onderzoekers hebben op verschillende manieren geprobeerd dit fenomeen te verklaren. Bedford heeft gesuggereerd dat de stam van medio 2020 mogelijk is geïnfecteerd en zich heeft ontwikkeld binnen een onbekende dierenpopulatie voordat hij terugkeerde naar de menselijke populatie.

Het is echter een onwaarschijnlijk scenario, zegt Bedford, omdat er dan tekenen zouden moeten zijn van het dierlijke genetische materiaal in het genoom, en dat zien we niet. In plaats daarvan zijn er menselijke RNA-inserties, wat een menselijke gastheer suggereert.

Een andere hypothese is de zogenaamde "cryptische verspreiding" in een niet-gecontroleerde regio. Met andere woorden, de stam van medio 2020 heeft mogelijk gecirculeerd in een gebied waar het testen en monitoren van gevallen laag of afwezig was, waardoor het onder de radar kon evolueren, totdat het uiteindelijk voldoende overdraagbaar werd om zich naar meer gecontroleerde regio's te verspreiden.

Helaas vindt Bedford ook fouten in deze uitleg: “Omdat het lijkt alsof [deze virusstam] op weg was om Omicron te worden en een vrij overdraagbaar virus te worden, [de eerdere versies] zich meer zouden gaan verspreiden tot nu toe op grote schaal.” 9


Een derde hypothese betreft de incubatie bij een immuungecompromitteerde patiënt, zoals een AIDS-patiënt. Als het immuunsysteem van de patiënt net robuust genoeg was om de dood te voorkomen, maar niet volledig werd geklaard, kan het virus vele maanden hebben geduurd en in de loop van de tijd langzaam muteren.

De crux hier is dat het virus zich eerder van die persoon had moeten verspreiden. Waarom duurde het ruim een ​​jaar voordat het eindelijk werd overgedragen? Tussenvarianten hadden moeten ontstaan, maar zijn niet gebeurd. Het kwam plotseling naar voren met tientallen mutaties die al zijn ingebakken en die geen precedent hebben.

Bedford vertelde NPR, 10 "Dat is een goede vraag en een legitieme. Ik heb geen duidelijk antwoord behalve toeval." Ondanks het gebrek aan plausibele antwoorden, is Bedford van mening dat dit scenario het meest aannemelijk is.

Twee olifanten in de kamer - de ontbrekende hypothesen

Om terug te komen op Malone's observatie: wat er in deze lijst met hypothesen ontbreekt, is de meest voor de hand liggende, namelijk dat het virus muteerde als reactie op de druk van wijdverbreide COVID-injecties. Ook ontbreekt de hypothese dat Omicron genetisch gemanipuleerd is uit een stam van medio 2020 en op de een of andere manier in omloop is gekomen.

Irrationeel genoeg benadrukken Bedford en anderen nu het belang van het opvoeren van de hiv-behandeling om te voorkomen dat mutaties optreden bij onbehandelde personen met een lage immuunfunctie, in plaats van lang en grondig te kijken naar hoe de massale "vaccinatie" -campagne de evolutie van dit virus stimuleert en door COVID-prikte individuen een steeds groter risico op ernstige infectie te geven.

Op dit moment lijkt een van de meest plausibele theorieën te zijn dat wetenschappers een vroege SARS-CoV-2-variant in staat hebben gesteld om antilichaamresistentie op te bouwen, mogelijk door ze door menselijke of gehumaniseerde cellijnen te leiden in aanwezigheid van herstellend plasma.

Het lab in Zuid-Afrika experimenteerde met SARS-CoV-2

Als Omicron een andere labcreatie is, welk lab zou dan verantwoordelijk kunnen zijn voor de oprichting ervan? Een aantal internetspeurders heeft met de vinger gewezen naar het biosafety level 3 (BSL3) laboratorium in Durban, Zuid-Afrika, waar onderzoek naar SARS-CoV-2 plaatsvond.

Eind maart 2021 werd in het tijdschrift Nature een paper gepubliceerd met de titel "Escape of SARS-CoV-2 50IY.V2 from Neutralization by Convalescent Plasma" 11 . Dit lijkt precies het soort onderzoek te zijn dat het virus zou kunnen trainen om COVID-antilichamen.

Het onderzoek, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, werd uitgevoerd door een conglomeraat van onderzoekers, de meeste uit Zuid-Afrika, maar ook een Amerikaan en meerdere met onderzoeksreferenties bij zowel Zuid-Afrikaanse als Duitse, Britse of Amerikaanse onderzoeksfaciliteiten. De vermelde filialen omvatten verschillende onderzoeksfaciliteiten in Zuid-Afrika, evenals onderzoeksinstituten in Israël, het VK, de VS, Duitsland en Brazilië.

In een reeks van 3 december 2021, Twitter-posts 12 Yuri Deigin, een medicijnontwikkelaar en biotech-ondernemer, wijst erop dat de eerste opkomst van Omicron in Durban was, waar het BSL3-lab zich bevindt, en waar dat onderzoek werd gedaan .

Tot nu toe wordt de lektheorie van het Omicron-lab losjes bij elkaar gehouden, maar als de recente geschiedenis een indicatie is, zullen we ongetwijfeld meer uitgebreide discussies en beoordelingen van het bewijsmateriaal gaan zien.

Zoals opgemerkt in een hoofdartikel van de New York Post van 10 oktober 2021, 13 is de laboratoriumlektheorie, verwijzend naar het originele SARS-CoV-2-virus, "nu vrijwel zeker bewezen" - en volgens David Martin, Ph.D., bewezen zonder enige twijfel op basis van het patentspoor, dat twee decennia teruggaat 14 - maar het duurde ruim anderhalf jaar om op dit punt te komen.

Hoewel de vraag naar de oorsprong van Omicron waarschijnlijk zal groeien, hoeft onze angst voor deze variant dat niet te zijn. Tot nu toe zijn alle aanwijzingen dat Omicron een van de mildste varianten is: zeer besmettelijk met snelle verspreiding, maar zeer mild in termen van symptomen.

 

- Sources and References

·         1 Trial Site News May 30, 2021

·         2 Twitter Billy Bostickson November 27, 2021

·         3 Economist December 7, 2021

·         4, 9, 10 NPR December 1, 2021

·         5 Twitter Chief Nerd December 2, 2021

·         6 Nextstrain.org

·         7 The Print June 3, 2021

·         8 Twitter Dr. Buckhaults November 30, 2021

·         11 Nature March 29, 2021; 593: 142-146

·         12 Twitter Yuri Deigin December 3, 2021

·         13 New York Post October 10, 2021

·         14 The Fauci/COVID-19 Dossier by David E. Martin (PDF)

  

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...