vrijdag 22 december 2023

COVID-19 gevaccineerde piloten kunnen de luchtvaartindustrie een RAMP veroorzaken, waarschuwt klokkenluiderpiloot

12/21/2023 // Zoey Sky // 5,7K Weergaven

Tags: airline pilotsairlinesbadhealthbadmedicinebig governmentBig PharmaCollapseconspiracycovid-19Dangerous Medicinedeceptionhealth freedommedical fascismmedical martial lawMedical Tyrannynational securitypandemicpharmaceutical fraudpilotstransportationvaccine damageVaccine deathsvaccine injuryvaccine mandatevaccine warsvaccinesWuhan coronavirus


Een piloot heeft gewaarschuwd dat de luchtvaartindustrie "op de rand van een ramp staat", met gegevens die suggereren dat er veel tragedies in de industrie zijn gekoppeld aan de verplichte COVID-19-vaccins.

Op het hoogtepunt van de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie, hebben bijna alle grote luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld vaccins opgelegd aan hun werknemers.

Gevaccineerde piloten verklaren geen slechte gezondheid uit angst hun baan te verliezen

In 2021 bevestigden verschillende van de grootste pilotenverenigingen en de meeste grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder Alaska Airlines, American Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue, Southwest Airlines en United Airlines, dat ze zouden volgen Het uitvoerend bevel van president Biden dat alle medewerkers moet worden ingeënt.

Luchtvaartmaatschappijen worden beschouwd als overheidsaannemers volgens het federale vaccinplan van Biden. Biden bedankte ook United Airlines voor het feit dat het de eerste luchtvaartmaatschappij was die een COVID-19-vaccinmandaat implementeerde.

Volgens United veranderden honderden vaccinhouders van koers omdat ze het risico liepen hun baan te verliezen. Vanaf sept. 28, 2021, 593 werknemers weigerden het vaccin te krijgen. Maar tegen oktober. 7, dat aantal is gedaald tot 232.

Nu waarschuwt kapitein Shane Murdock, 60, dat de luchtvaartindustrie op weg is naar een ramp.

Murdock, al meer dan 40 jaar piloot en gekwalificeerd onderzoeker van luchtongevallen, heeft officiële gegevens ontdekt die zijn bewering ondersteunen over een dreigende wereldwijde catastrofe waarbij de luchtvaartindustrie betrokken is. Wanneer gecorreleerd, suggereren de gegevens "[er] voldoende bewijs om rode vlaggen te sturen."

Het valt niet te ontkennen dat 2023 een jaar was van verschillende tragedies.

In maart waren er minstens zeven geregistreerde arbeidsongeschiktheid. Een daarvan was een piloot van British Airways stortte in en stierf in Caïro, Egypte, niet lang voordat hij Airbus A321 van Caïro naar Londen zou vliegen.

In april, Phil Thomas, een jonge afgestudeerde van de Cadiz, Spanje, vliegopleiding, werd ziek. Hij stierf kort daarna.

Piloten zijn over het algemeen gezond, dus waarom velen van hen sterven plotseling of storten in?

Murdock vermoedt dat ze ernstige nadelige bijwerkingen hebben gehad van de COVID-19-vaccins, die verband houden met gezondheidsproblemen zoals anafylaxie, bloedstolsels, hersenmist slapeloosheid en myocarditis (hartontsteking).

Hij waarschuwde dat sommige piloten 'tijdbommen tikken', waarbij velen geen slechte gezondheid verklaren uit angst hun baan te verliezen.

Piloten ondergaan uitgebreide jaarlijkse gezondheidscontroles en zieken worden na zes maanden onderzocht. Volgens de regels kunnen piloten alleen gezondheidscontroles doorstaan met een kans van minder dan één procent op een ziekte die hen zou kunnen uitschakelen.

Maar hoe slagen piloten voor medische onderzoeken als ze ernstige bijwerkingen krijgen?

In 2022 veranderde de Federal Aviation Administration (FAA), de wereldwijde luchtvaartregulator, de elektrocardiogrammarkeringen (ECG) die werden gebruikt om het "PR-interval" te meten."Het PR-interval verwijst naar de tijd die een elektrische impuls nodig heeft om van het ene deel van het hart naar het andere te reizen. Het is een indicator voor de gezondheid van het hart.

De nieuwe limiet van de FAA is 50 procent langer dan de vorige limiet, wat betekent dat als een piloot een hartaandoening heeft ontwikkeld, deze onopgemerkt kan blijven.

Piloten die weigerden zich te laten vaccineren, hebben hun baan verloren

Op 15 november 2020 hebben Australische luchtvaartmaatschappijen verplichte COVID-19-vaccins voor 900 piloten en alle lucht- en grondpersoneel. De vaccins AstraZeneca, Moderna en Pfizer zijn allemaal uitgerold in Australië.

Murdock was een van de 12 piloten die weigerden zich te laten vaccineren. Hij verloor zijn baan en werd beschuldigd van ernstig professioneel wangedrag, een aanklacht die vaak was voorbehouden aan ongepast seksueel gedrag of roekeloos en gevaarlijk gedrag.

Murdock, die in de buurt van Sydney, Australië woont, vloog 20 jaar lang als kapitein voor Virgin Australia. Hij heeft sinds 1984 een licentie.

Volgens Murdock: "Elke dag kom je ergens op het internationale netwerk tegen dat een vliegtuig is teruggestuurd vanwege een noodsituatie op het gebied van de gezondheid. Hetzij een noodsituatie met betrekking tot de gezondheid van passagiers, hetzij een noodsituatie met betrekking tot de gezondheid van de bemanning."

De bijnaam voor de Mayday-radiooproep van een piloot naar de luchtverkeersleiding is 'squawk'. De code 7700 wordt gebruikt voor alle noodoproepen en is gereserveerd voor ernstige incidenten zoals het uitvallen van de piloot of een onbeheerste brand aan boord. Er zijn maar weinig scenario's die een mayday vereisen, omdat dit betekent dat passagiers en bemanning met echt gevaar worden geconfronteerd.A bot opgezet door het X-account (voorheen Twitter) @GCFlightAlerts heeft "een ongekende stijging van het aantal noodoproepen" gevolgd. Het account wordt geplaatst wanneer een piloot waar dan ook ter wereld 7700 roept.

Tussen 2018 en 2019 bedroeg het noodoproepgemiddelde 29,1 procent van alle noodoproepen. In 2022 is het aantal noodoproepen met een alarmerende 272 procent gestegen. In de eerste drie maanden van 2023 bedroeg de stijging 386 procent.

Deze stijging valt samen met de tijd dat COVID-19-vaccins verplicht werden gesteld aan piloten. (Related: Amerika is getuige van DELIBERATE DESTRUCTION van zijn luchtvaartindustrie).

De gemiddelde leeftijd van overlijden in Australië tijdens de pandemie was 85,3 jaar. De cijfers rechtvaardigden niet het verplicht stellen van vaccinatie aan over het algemeen gezonde piloten en het implementeren van een ‘geen vaccin, geen baan’-beleid.

Het mandaat was ook in strijd met de FAA-regels, die stellen dat een piloot geen enkel medicijn mag gebruiken tenzij het is goedgekeurd en gedurende ten minste twaalf maanden in gebruik is bij de algemene bevolking. In de VS kregen COVID-19-vaccins tijdens de pandemie alleen toestemming voor gebruik in noodgevallen, en geen goedkeuring, van de FDA.

Murdock analyseerde ook het aantal licenties voor meerdere bemanningsleden uitgegeven door de Australische toezichthouder, de Civil Aviation Safety Authority (CASA). CASA heeft de bevoegdheid om beperkingen op te leggen aan de Airline Transport Pilot's Licenses (APTL).

Een licentie voor meerdere bemanningsleden wordt afgegeven aan piloten wanneer hun medische status aangeeft dat er een kans bestaat dat ze tijdens het vliegen arbeidsongeschikt raken. CASA controleert en beheert de medische certificering en licentieverlening voor alle Australische piloten. Uit gegevens blijkt dat er een ongekende toename van 126 procent is geweest in de beperkingen sinds het verplicht stellen van COVID-vaccins.

Dit alleen al zou tot een grote herziening door CASA moeten leiden, maar zij deden niets terwijl de Australische drugswaakhond, de Therapeutic Goods Administration (TGA), nog steeds COVID-19-vaccinaties aanmoedigt.

Murdock zei dat dit gebrek aan actie door regelgevende instanties slechts één resultaat kan hebben, vooral met de piek in het vliegtuig noodlandingen veroorzaakt door arbeidsongeschiktheid van de piloot.

"Er zullen zich rampen voordoen en zowel de vliegtuigbemanningen als het reizende publiek zullen onnodig omkomen", waarschuwde Murdock.

Visit VaccineWars.com voor meer verhalen over COVID-19-vaccinverwondingen en sterfgevallen.

Bekijk de onderstaande video waarin een medische officier van de Amerikaanse marine vertelt hoe COVID-19-vaccinatie daarmee verband houdt een toename van hartgerelateerde gezondheidsproblemen bij piloten.

    Video Link: https://www.naturalnews.com/2023-12-21-covid-vaccines-to-cause-airline-industry-disaster.html

This video is from Het Missing Link-kanaal aan Brighteon.com.

 

More related stories:

De piloot uit het zuidwesten kreeg een medisch noodgeval, wat leidde tot een piloot buiten dienst om de cockpit binnen te gaan en de controle over te nemen.

COVID JABS? Commerciële piloot STERFT SUDDENLY in het toilet van Boeing 787, co-piloten gedwongen om noodlanding te maken.

American Airlines snijdt vluchten vanwege een door covid jab veroorzaakt tekort aan piloten.

Bronnen zijn onder meer:

GlobalResearch.ca 1

CBSNews.com

TheSun.co.uk

GlobalResearch.ca 2

Brighteon.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-12-21-covid-vaccines-to-cause-airline-industry-disaster.html

VN eist onderdrukking voedselvoorziening om ‘klimaatverandering te bestrijden’

 december 20, 2023   1960   8 

 

De Verenigde Naties (VN) eisen van regeringen wereldwijd een gecoördineerde aanpak van de wereldwijde voedselvoorziening om “klimaatverandering tegen te gaan.”

De oproep werd gedaan door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO), schrijft Frank Bergman.

Het hoofd van de FAO is voormalig ambtenaar van de Chinese Communistische Partij (CCP) Qu Dongyu, die in China viceminister van Landbouw en Plattelandszaken was.

De ongekozen VN eist van soevereine naties dat ze strenge beperkingen opleggen aan hun landbouwindustrie, in het bijzonder aan de vlees- en zuivelproductie, om te voldoen aan de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) voor “Agenda 2030”.

Op zondag publiceerde de FAO een rapport dat beleidsmakers opdraagt de landbouwmarkten ingrijpend te veranderen om het wereldwijde landbouwsysteem in overeenstemming te brengen met de groene agenda van het WEF.

Ondanks dat de FAO beweert dat het de bedoeling is om “de planeet te redden” voor “het grotere goed”, zijn er vraagtekens geplaatst bij de beweegredenen van de organisatie.

Dongyu, hoofd van de FAO, is er volgens Politico herhaaldelijk van beschuldigd dat hij zijn functie bij de ongekozen mondiale instelling gebruikt om de specifieke belangen van Peking te behartigen.

De organisatie merkt op dat Dongyu andere kwesties heeft genegeerd, zoals voedseltekorten en hongercrises over de hele wereld, terwijl hij zich concentreerde op pogingen om de landbouwindustrie van westerse landen hard aan te pakken.

“Gezond voedsel voor iedereen, vandaag en morgen, is van cruciaal belang, net als het afstemmen van de transformatie van landbouw- en voedselsystemen op klimaatmaatregelen”, aldus het FAO-rapport.

“Landbouw- en voedselsystemen moeten voorzien in de behoeften op het gebied van voedselzekerheid en voeding, maar ze bevatten ook een groot aantal acties die zijn afgestemd op doelstellingen op het gebied van verzachting, aanpassing en veerkracht.

Waar komt de 'Coronapandemie' vandaan en wat is het doel ervan?

 

“Tegelijkertijd zou de klimaatagenda klimaatfinanciering kunnen mobiliseren om het potentieel van deze systemen te ontsluiten en hun transformatie te stimuleren.”

Het rapport stelt dat individuen in rijkere landen kunnen “profiteren” van een verminderde vleesconsumptie.

De FAO stelt dat het verminderen van de vleesconsumptie de gezondheid van burgers zal verbeteren en hen zal helpen bij het “bestrijden van klimaatverandering.”

De armere landen zouden juist baat hebben bij een hogere eiwitconsumptie.

Een manier om de landbouw beter af te stemmen op de klimaatdoelstellingen is “het verhogen van de productiviteit en het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen per eenheid product door middel van betere genetica van de veestapel die goed is aangepast aan de huidige en toekomstige klimaatomstandigheden”, aldus het rapport.

Volgens een ingewijde van de VN zijn de functionarissen van de organisatie zich er echter van bewust dat Dongyu actief de agenda van China nastreeft terwijl hij in het openbaar beweert “klimaatverandering” te bestrijden.

“Niemand neemt hem serieus: Hij is het niet; het is China”, vertelde een voormalige VN-functionaris naar verluidt aan Politico over Dongyu en zijn relatie met CCP-functionarissen.

“Ik ben er niet van overtuigd dat hij ook maar één beslissing zou nemen zonder die eerst te checken bij de hoofdstad.”

Het rapport dringt er bij beleidsmakers op aan om “de veestapel zodanig te veranderen dat deze niet alleen voldoet aan de voedingsbehoeften, maar ook aan de mogelijkheden en beperkingen van het milieu..

De FAO dringt erop aan dat landen een beleid invoeren om af te stappen van grote veedieren, zoals koeien, voor de vleesproductie.

Inflatie eurozone stijgt

 

Het rapport roept ook op tot beleid om “het consumentengedrag met betrekking tot portiegrootte te veranderen en om voedselverkopers en consumenten aan te zetten tot verantwoorde beslissingen.”

Landen moeten ook “belastingen en subsidies op voedsel en dranken veranderen om consumenten een economische en rationele rechtvaardiging voor verandering te geven”, voegt de FAO toe.

De FAO besluit met de bewering dat de veeteelt direct verantwoordelijk is voor 26% van alle “emissies” veroorzaakt door landbouwactiviteiten.

De organisatie beweert dat dit cijfer kan oplopen tot ongeveer 50% als de “emissies” stroomopwaarts en stroomafwaarts worden meegerekend.

Als er geen ingrijpende overheidsmaatregelen worden genomen, schat de FAO dat de “uitstoot” van de wereldwijde veehouderij tegen 2050 met 40% kan zijn toegenomen.

Het nieuwe FAO-rapport is het eerste van drie rapporten die door de organisatie worden gepubliceerd.

De volgende twee zullen worden vrijgegeven tijdens de volgende VN-klimaattoppen, bekend als COP29 en COP30, aldus de tekst.

Het COP29 rapport zal zich richten op het opstellen van regionale routekaarten voor het transformeren van het wereldwijde landbouwsysteem.

In het COP30-rapport zullen plannen voor specifieke landen worden uiteengezet, evenals systemen voor emissiecontrole en “verantwoording.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vn-eist-onderdrukking-voedselvoorziening-om-klimaatverandering-te-bestrijden/

 

Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

De wereld is getuige van een uiterst hypocriete vertoning nu de globalisten tijdens de COP27 klimaattop in Egypte genieten van een keur aan verfijnd voedsel, terwijl ze erop aandringen dat gewone mensen insecten eten, bericht Afinalwarning.com. Breitbart lichtte de rijke gerechten toe waarvan de wereldleiders en industriëlen zullen genieten tijdens de 12-daagse conferentie in de … Meer lezen overHypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

https://www.frontnieuws.com/hypocriete-globalisten-eten-culinair-vlees-terwijl-ze-de-rest-van-ons-een-dieet-van-insecten-opdringen/

 

GREAT RESET DOSSIER

‘Ziekte X komt eraan’: Bill Gates onthult mRNA-vaccin ‘wafel’-technologie

 december 20, 2023   9757   34  


Bill Gates heeft een nieuwe, wafelachtige mRNA-folie onthuld die bij kamertemperatuur kan worden bewaard en onder de tong kan worden toegediend voor het toedienen van vaccins zonder naalden.

De door Gates gefinancierde Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) werkt samen met Jurata Thin Film Inc, met een investering van $1,2 miljoen om Jurata te helpen bij de ontwikkeling van zijn eigen vaccinplatform, waarvan het bedrijf beweert dat het mRNA-bevattende lipide nanodeeltje vaccintechnologieën stabiliseert in een dunne folie.

The Defender bericht:

Jurata beweert dat de folie ontworpen is om “thermostabiel” te zijn, geproduceerd en opgeslagen te worden bij kamertemperatuur en drie jaar stabiel te blijven, waardoor de energie-intensieve koude opslag die nodig is voor de huidige mRNA-vaccins overbodig wordt.

De folie kan binnen in de wang of onder de tong worden geplaatst om het vaccin toe te dienen. Het kan ook worden gerehydrateerd met een waterige oplossing en nasaal worden ingenomen of op een andere manier die geen passage door het spijsverteringskanaal vereist.

Jurata en CEPI beweren dat de technologie de sleutel is om vaccins bij arme mensen over de hele wereld te krijgen. “Als de technologie succesvol blijkt te zijn,” aldus CEPI in haar persbericht, “zal deze helpen om de toegang tot mRNA-vaccins uit te breiden in minder bedeelde regio’s en om de wereldwijde respons op toekomstige uitbraken van infectieziekten te verbeteren”.

Wetenschappers die met The Defender spraken, zeiden echter dat “succes” op korte termijn onwaarschijnlijk leek. Ze zeiden ook dat de technologie problemen zou kunnen opleveren die nog verder gaan dan de ernstige risico’s die bekend zijn bij de bestaande mRNA-transfectietechnologie.

Brian Hooker, Ph.D., senior directeur wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense (CHD), zei:

“Vaccins vereisen koude opslag (meestal koeling) en mRNA-vaccins zijn bijzonder gevoelig voor hitteschade tijdens transport en opslag. Een thermostabiel platform maakt koeling volledig overbodig en zou een enorme doorbraak betekenen in het afschaffen van de ‘cold chain’-vereisten bij het leveren van vaccins aan ontwikkelingslanden.

“Maar afgezien van de andere voor de hand liggende problemen met mRNA-vaccins, zou ik me zorgen maken dat het mRNA niet zo thermostabiel zou zijn als wordt beweerd en dat dit sequentiemutaties en andere schade aan de genetische code zou veroorzaken.”

Jurata is een klein biotechbedrijf dat folies ontwikkelt voor het toedienen van vaccins en andere therapeutica. De oprichters richtten ook Bamboo Therapeutics op, een biotechbedrijf voor gentherapie dat in 2016 werd overgenomen door Pfizer in een deal ter waarde van $827 dollar.

Thermostabiele, naaldvrije vaccins zijn een ‘afleidingsmanoeuvre’

Jurata is de vijfde partner die is aangekondigd in het kader van CEPI’s oproep van januari 2022 tot het indienen van voorstellen voor innovaties op het gebied van de productie van thermostabiele vaccins. Het bedrijf zei dat er meer aankondigingen in het verschiet liggen.

Onlangs hebben organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Gavi, de Vaccine Alliance en de Bill & Melinda Gates Foundation de potentiële voordelen van technologieën voor het toedienen van vaccins zonder naalden, waaronder microarray patches, pennen en nu ook microfolies, aangeprezen als “baanbrekend“, “game changers” en “de toekomst van vaccinatie.”

Ze beweren dat deze technologieën het potentieel hebben om vaccins toegankelijk te maken voor afgelegen gebieden, met name in het Mondiale Zuiden, waar infrastructuur voor de koelopslag die nodig is voor vaccins ontbreekt, vooral voor mRNA-vaccins die ultrakoude temperaturen van -20 graden Celsius tot -80 C vereisen.

Ze zeggen ook dat deze technologieën kunnen “helpen bij het bevorderen van de inname van vaccins in gebieden waar men aarzelt om te vaccineren” en de behoefte aan zorgverleners kunnen verminderen door mensen in staat te stellen zelf vaccins toe te dienen.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst met CEPI, heeft Jurata toegezegd om de levering van vaccins aan het Mondiale Zuiden veilig te stellen door een hoeveelheid vaccins te produceren “die nodig is om te voldoen aan de behoeften van de volksgezondheid”, door betaalbare prijzen vast te stellen voor landen in het Mondiale Zuiden en door mogelijk de technologie over te dragen aan fabrikanten in het Mondiale Zuiden.

Thermostabiele naaldloze technologieën worden op grote schaal gepromoot, ook al zijn er nog maar weinig klinische onderzoeken op deze technologieën afgerond en is er nog geen vaccin goedgekeurd door regelgevende instanties.

CHD stafwetenschapper J. Jay Couey, Ph.D., vertelde aan The Defender dat hij denkt dat de hype rond dergelijke technologieën een “afleidingsmanoeuvre” is, bedoeld om het publiek te laten denken dat eventuele problemen met deze vaccins technische kwesties zijn over opslag of toedieningsmethoden – in plaats van de veel ernstiger bedreiging die uitgaat van mRNA-transfectietechnologieën zelf.

Ondanks alle ophef over nieuwe methoden voor het toedienen van vaccins, werd het allereerste klinische onderzoek met vaccinpleisters bij kinderen voor het mazelen-rubella vaccin dat in Gambia werd getest, pas in mei gedeeld door Micron Biomedical tijdens de Microneedles 2023 conferentie in Seattle.

Het Fase 1/2 onderzoek leverde “veelbelovende” resultaten op, hoewel de onderzoeksresultaten tot op heden nog niet zijn gepubliceerd in een peer-reviewed publicatie.

Ondanks het beperkte onderzoek gaf de Gates Foundation Micron Biomedical in november $23,6 miljoen om de eerste massaproductie van de naaldloze vaccintechnologie te financieren. De Centers for Disease Control and Prevention zijn ook een partnerschap aangegaan met Micron.

CEPI zegt te hopen de financiering te kunnen gebruiken om de ontwikkeling van dergelijke vaccins te stimuleren.

“We zijn echt op zoek naar een stap voorwaarts in de manier waarop sommige van deze vaccins kunnen worden opgeslagen en afgeleverd,” zei Ingrid Kromann, CEPI’s waarnemend directeur van Vaccin Manufacturing and Supply Chain in een persbericht over de financieringsmogelijkheid.

Van de $17,5 miljoen die CEPI uittrekt voor de ontwikkeling van thermostabiele vaccins, heeft het al $2 miljoen toegekend aan Tiba Biotech voor zijn RNA-nanodeeltjesplatform, $4,3 miljoen aan Vaxxas voor preklinische proeven met een microarray patch, $3,6 miljoen aan Gennova Biopharmaceuticals voor een zelfversterkend mRNA-platform en $1,6 miljoen aan AvaxziPen – een naaldloos platform om vaste-dosis-vaccins af te leveren via een penapplicator.

In het geval van Jurata’s microfolie zal de CEPI-financiering preklinische proeven ondersteunen.

Gezien het feit dat mRNA-technologie “een van de technologische ‘stralende sterren’ werd tijdens de COVID-19 pandemie,” zei Kromman, zullen thermostabiele vaccins met gemakkelijke toediening zoals die van Jurata essentieel zijn voor “het bevorderen van CEPI’s plan om voorbereid te zijn op pandemieën om de snelheid en schaal van onze reactie op toekomstige epidemieën en pandemieën te versnellen, en de toegang tot vaccindoses te vergroten.”

Het zoveelste door Controligarchen gesteunde initiatief

CEPI beschrijft zichzelf als “een innovatief wereldwijd samenwerkingsverband tussen publieke, private, filantropische en maatschappelijke organisaties” dat in 2017 werd gelanceerd op het World Economic Forum (WEF) in Davos, “om de reactietijd op epidemieën te verkorten door vaccins te maken die snel kunnen worden vrijgegeven zodra een uitbraak zich voordoet.”

De Gates Foundation heeft CEPI mede opgericht met een investering van $460 miljoen. De Wellcome Trust en het WEF zijn ook financiers. De CEO van CEPI, Dr. Richard J. Hatchett, was eerder waarnemend directeur van de U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority.

Bill Gates legde uit waarom hij CEPI heeft opgericht:

“Helaas is er geen natuurlijke markt voor vaccins, ook al is er een aanzienlijk risico op epidemieën. Je moet regeringen de juiste stimulansstructuur laten creëren. Als je kunt voorspellen wat de ziekteverwekkers zullen zijn en een voorraad vaccins kunt aanleggen, dan zou dat een heel goede reactie zijn.”

Medewerkers van de Gates Foundation hebben stem- en niet-stemfuncties in het bestuur van CEPI, net als medewerkers van de WHO.

“CEPI is weer zo’n ‘Controligarchen’-initiatief dat de nationale soevereiniteit en individuele autonomie probeert te ondermijnen onder het mom van filantropie en het redden van levens,” vertelde Seamus Bruner, auteur van “Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to

“Ze doen dit door crises – echte en gefabriceerde – te gebruiken om de besluitvorming over te hevelen van gekozen vertegenwoordigers naar zogenaamde deskundigen en supranationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, die worden gefinancierd en gecontroleerd door een ongekozen – en dus oncontroleerbare – elite“, aldus Bruner.

De huidige financiering maakt deel uit van het $3,5 miljard kostende pandemic preparedness plan van CEPI om voorbereid te zijn op pandemieën, dat in maart 2021 werd gelanceerd om technologieën te ontwikkelen om de snelheid en schaal van de ontwikkeling van vaccins voor opkomende pandemieën op te voeren, zodat de ontwikkelingstijd van vaccins kan worden teruggebracht tot 100 dagen.

In het verleden duurde de ontwikkeling van vaccins 10-15 jaar. De mRNA COVID-19 vaccins werden in minder dan een jaar ontwikkeld onder Operation Warp Speed.

Het aantal bijwerkingen dat in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) alleen al van de COVID-19 vaccins is gemeld, is ongekend in de geschiedenis van vaccins, met 1.872.034 gemelde bijwerkingen per 24 november.

Onderzoekers van Correlation Research in the Public Interest schatten dat er een oorzakelijk verband is tussen de vaccins en ongeveer 17 miljoen sterfgevallen wereldwijd.

De missie van CEPI onder het paraatheidsplan is het financieren van de ontwikkeling van “snellereactieplatforms om vaccins te ontwikkelen tegen ‘Ziekte X’“. – de plaatsvervangende naam van de WHO voor een ziekte die op dit moment onbekend is of niet bestaat, maar die de potentie heeft om verwoestend te zijn voor de mensheid.

Het spookbeeld van Ziekte X was een van de redenen voor de Wereldgezondheidsvergadering om het budget van de WHO in juni met 20% te verhogen.

CEPI stelt dat “hoe sneller een effectief vaccin wordt ontwikkeld en ingezet, hoe sneller een potentiële pandemische dreiging kan worden ingedamd en beheerst als het wordt gebruikt.”

“De eindeloze reeks medicijnen en gentherapieën waar CEPI aan werkt – toegediend via injecties en andere mechanismen – kan uiteindelijk vrijwillig zijn. Maar als Controligarchen zoals CEPI’s belangrijkste individuele weldoener Bill Gates hun zin krijgen, zullen ze verplicht worden,” aldus Bruner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ziekte-x-komt-eraan-bill-gates-onthult-mrna-vaccin-wafel-technologie/

 

Bill Gates, “Aerogel” en het volgende stadium van mRNA-“vaccins”

Vorige week gaf professioneel-softwareontwikkelaar en amateur-epidemioloog Bill Gates toe dat de mRNA Covid “vaccins” “drie problemen” hadden, waaronder dat ze overdracht niet voorkomen. Maar wat op het eerste gezicht een eerlijke bekentenis lijkt, gaat in werkelijkheid over het beschermen van het narratief en het opzetten van een nieuwe markt voor nieuwe vaccins, schrijft Kit Knightly. … Meer lezen overBill Gates, “Aerogel” en het volgende stadium van mRNA-“vaccins”

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-aerogel-en-het-volgende-stadium-van-mrna-vaccins/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...