woensdag 30 augustus 2023

Deze (Nederlandse) steden staan achter doel om vlees en autobezit in 2030 te verbieden


Een aantal steden heeft zich aangesloten bij een globalistische klimaatorganisatie die bekendstaat als de ‘C40 Cities Climate Leadership Group’. Die groep heeft zich tot doel gesteld om in 2030 geen vlees en geen zuivel meer te consumeren en autobezit af te schaffen.

Daarnaast is het de bedoeling dat mensen maximaal drie nieuwe kledingstukken per jaar mogen aanschaffen en dat eenieder elke drie jaar één vlucht mag maken van ten hoogste 1500 kilometerschrijft website The Federalist.

De dystopische doelen van C40 kunnen worden gevonden in het rapport ‘The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World’, dat in 2019 is gepubliceerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Amsterdam en Rotterdam

De organisatie wordt geleid en gefinancierd door de Democratische miljardair Michael Bloomberg. Talloze steden zijn aangesloten bij de organisatie. Onder andere Amsterdam en Rotterdam vinden we terug. Op de lijst staan ook 14 grote Amerikaanse steden, denk aan Austin, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New Orleans, New York, Philadelphia, Portland, San Francisco, Washington DC en Seattle.

De media hebben nauwelijks ruchtbaarheid gegeven aan de doelen van de C40-steden. Mensen die er wel aandacht aan besteden, worden aangevallen door de zogenaamde ‘factcheckers’.

Overal zitten ze

Jurist Jeroen Pols ontdekte dat er ook veel Braziliaanse en Argentijnse steden op de lijst staan: Buenos Aires, Sao Paulo, Curitiba, Rio de Janeiro, enzovoorts.

“Overal zitten ze. ‘We penetrated the cabinets’, het is niet alleen dat geweest. Ze hebben al die onderlagen ook [gepenetreerd],” zei Pols.

Willem Engel voegde toe: “Dat zag je in Brazilië heel goed omdat alle gouverneurs duidelijk WEF waren en dan kan zelfs een president het tij niet keren.”

Lid van het Europees Parlement: “Stop met gehoorzamen. Begin met rebelleren”

 augustus 23, 2023   9183   39  

 

Krachtige woorden van een lid van het Europees Parlement, Christine Andersen, over de stand van zaken in onze wereld: “Je kunt je niet conformeren aan een tirannie.”

“In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die zich zorgen maakte over het welzijn van gewone mensen,” zei Andersen.

“En dat is nu niet anders,” benadrukte ze. “Je kunt je niet aan tirannie met gehoorzaamheid ontworstelen. Dat is onmogelijk. Als je dat probeert, voer je alleen maar een gigantische alligator in de hoop als laatste opgegeten te worden. Maar raad eens? Jouw beurt komt nog wel,” waarschuwde Andersen.

Andersen waarschuwde ook. “Spreek je uit! … Stop met gehoorzamen – begin met rebelleren,” spoorde ze aan. “Om met deze onvrije wereld om te gaan, om deze onvrije wereld te trotseren, heb ik besloten om zo absoluut vrij te worden dat mijn bestaan zelf een daad van rebellie is. En dat is wat we allemaal moeten doen.”

Hier is de video:

VIDEO LINK: https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/MEP-Stop-Complying.mp4


Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/lid-van-het-europees-parlement-stop-met-gehoorzamen-begin-met-rebelleren/

“Plotseling en onverwacht” – Hoe groot is het aantal vaccinslachtoffers?

augustus 30, 2023   2035   13  

 

    Foto: freepik / mianthebrand24

Steve Kirsch, bekend van zijn kritische rapporten over de experimentele Covid-vaccins, wijst op een dramatische toename van “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen met de lancering van de Covid-19 vaccinatiecampagne. Alleen al in de Verenigde Staten lijken tienduizenden mensen het slachtoffer te zijn geworden van de gen-injecties, zegt hij.

Van 2015 tot 2019 daalde het aantal sterfgevallen zonder duidelijke primaire oorzaak (d.w.z. sterfgevallen die als het ware “plotseling en onverwacht” kwamen) van iets minder dan 47.500 tot ongeveer 37.400. In 2020 was er een stijging tot iets meer dan 49.000, die met de start van de Covid-19 vaccinatiecampagnes opliep tot bijna 80.000 in 2021 en ongeveer 74.600 in 2022 . In 2023 (tot 21 augustus) waren er al bijna 44.500 gevallen. Als de trend zich voortzet, zullen dat er tegen het einde van het jaar waarschijnlijk tussen de 68.000 en 69.000 zijn, bericht Report24.

Miljonair Covid-vaccin criticus Steve Kirsch wees er in een tweet (zie hierboven) op dat de grote piek niet kwam tijdens de eerste golven van Covid in 2020, maar eerder met de massale uitrol van de experimentele Covid-vaccins in 2021, die vandaag nog steeds worden geïnjecteerd als “boosters” of “bivalente boosters”.

Zoals uit veel rapporten van de afgelopen jaren blijkt (u kunt tientallen voorbeelden vinden in het artikelarchief), zijn het vaak de gevaccineerden die op deze manier aan hun laatste reis beginnen. Van kleine kinderen tot dokters en atleten en zelfs piloten, er zijn talloze rapporten van over de hele wereld. Gegevensanalist Tom Lausen vond ook een enorme toename van plotselinge sterfgevallen sinds 2021 toen hij KBV-gegevens in Duitsland onderzocht. Ambtenaren zijn niet geïnteresseerd in het analyseren van de vaccinatiestatus van de overledenen – waarom is dat?

Als men de cijfers van de VS als basis neemt, zou men goed kunnen aannemen dat in totaal ongeveer 70.000 tot 90.000 van de “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen vaccinatieslachtoffers zouden kunnen zijn. Mensen die opgeteld zouden moeten worden bij de “officiële” vaccinslachtoffers (ongeveer 36.000 volgens VAERS). Dit betekent dat we het waarschijnlijk hebben over ongeveer 100.000 tot 125.000 mensen (die waarschijnlijk relatief jong en gezond zijn in vergelijking met de echte Covid-doden) die nu waarschijnlijk nog zouden leven zonder deze injecties.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/plotseling-en-onverwacht-hoe-groot-is-het-aantal-vaccinslachtoffers/


Bericht aan de bevolking

 augustus 30, 2023   3211   42  

 Onderstaande informatie wordt wereldwijd verspreid door honderden wetenschappelijke, juridische en politieke organisaties, om de mensheid te informeren. Bewijzen voor de genoemde feiten zijn te vinden in de uitvoerige bewijsrapporten op StopWorldControl.com, schrijft gastauteur David Sorensen.

Het World Economic Forum wil uw leven bepalen

De rijksten der aarde komen samen op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, staat bekend om uitspraken als: ‘Wij bepalen de toekomst’ en ‘Wij infiltreren in regeringen’. Het WEF leidt ‘Young Global Leaders’ op die in regeringen over de hele wereld worden gepositioneerd. De Franse president Macron, de Canadese premier Trudeau en Duitse bondskanselier Merkel zijn Young Global Leaders van het WEF. Ook Nederland en België werken nauw samen met het WEF en dienen hun agenda. Onderdeel van deze agenda is het vervangen van privacy door transparantie. Ze willen dat binnenkort elk detail van uw leven bekend zal zijn: wat u doet, met wie u afspreekt, wat u eet, wat u koopt… Het WEF kondigt aan dat nieuwe technologieën iedereens gedachten, gevoelens en dromen zullen vastleggen in de cloud, waar overheden toegang hebben tot deze intieme gegevens. Om klimaatverandering tegen te gaan wil het WEF alle privébezit afschaffen. U zult alles moeten huren: huizen, auto’s, werkinstrumenten, enz. Het WEF roept op om het zonlicht te blokkeren, door het massaal verspreiden van chemicaliën in de lucht. Het WEF stimuleert de normalisering van pedofilie, terwijl de VN en WGO alle scholen instrueren om reeds in de kleuterklas seksuele technieken te leren aan kleine kinderen, opdat ze zo jong mogelijk met seks beginnen, met mensen van om het even welke leeftijd of geslacht. Hoe absurd deze plannen ook klinken, toch worden ze gepromoot door het WEF, de VN, de EU, de WHO en bedrijven zoals Google en Facebook. Ze zijn onderdeel van de duurzaamheidsdoelen van Agenda 2030 die door regeringen wereldwijd ondersteund worden. Alle bewijzen hiervoor vind u op StopWorldControl.com.

De Wereldgezondheidsorganisatie wil de wereld regeren

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt wettelijk geherstructureerd als een effectieve werelddictatuur, die bindende mandaten kan opleggen aan alle landen, telkens ze een pandemie afkondigen. De WHO is echter een private organisatie, die opereert buiten elk democratisch proces. Eén van de belangrijkste financierders van de WHO is Bill Gates, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maar toch wordt gepromoot als de medische autoriteit over de hele wereld. Als ’s werelds grootste handelaar in vaccins is zijn ‘gezondheidsadvies’ om iedereen voortdurend te injecteren, wat hem miljarden dollars oplevert. De directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, heeft evenmin een medische opleiding. Toch dicteren Gates en Tedros alle miljoenen medische deskundigen wereldwijd wat ze wel en niet mogen doen. Artikel 18 van het voorgestelde ‘Pandemie Verdrag’ stelt de WHO in staat om elke informatiebron te sluiten die niet in lijn is met wat zij willen dat de hele mensheid gelooft. Dit betekent het censureren van miljoenen experts op elk gebied. Alleen wat de WHO en Bill Gates zeggen, mag gehoord worden.

 

Wilt u dat ondemocratische organisaties dictators worden over uw leven en over de hele mensheid? Wilt u dat alle objectieve wetenschappelijke en medische informatie verborgen wordt, zodat u enkel te horen krijgt wat een enkele private instelling wil dat u gelooft? Wilt u gedwongen worden om voor de rest van uw leven gevaarlijke injecties te krijgen, zonder geïnformeerd te zijn over de risico’s? Indien u het niet met deze gang van zaken eens bent, nodigen wij u uit zich zorgvuldig te laten informeren op StopWorldControl.com.

Het nieuws wordt bepaald door investeerders

Veel mensen weten niet dat alle grote nieuwsagentschappen in handen zijn van een kleine groep investeerders, die bepalen wat er in het nieuws gezegd mag worden. Bovendien ‘doneren’ miljardairs zoals Bill Gates en George Soros honderden miljoenen euros aan nieuwsorganisaties over de hele wereld, om te bepalen wat ze uitzenden. Udo Ulfkotte, een redacteur bij één van de grootste kranten ter wereld, de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die in 148 landen wordt uitgegeven, bekende: “Ik ben al 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en het publiek nooit de waarheid te vertellen. Journalisten wereldwijd worden omgekocht door de CIA, miljardairs en regeringen om het publiek te manipuleren.” ’s Werelds bekendste politieke commentator, Tucker Carlson, zei: “Het nieuws dat je consumeert is een leugen van de meest verraderlijke soort.” CNN technisch directeur Charlie Chester zei: “Objectief nieuws bestaat niet. Alle nieuwslezers krijgen te horen wat ze moeten zeggen.” Hij bekende dat CNN bewust angst veroorzaakt om hun kijkers te manipuleren, of het nu voor een pandemie is of voor klimaatverandering. In SMS’jes van Matt Hancock, Brits minister voor volksgezondheid, stond te lezen: “We maken iedereen schijtbenauwd!” Het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de Europese Unie, die in handen zijn van dezelfde financiële entiteiten die het nieuws bepalen, roepen regeringen wereldwijd op om alle informatie te censureren die hun verhaal niet volgt. Elk onderzoek dat hun criminele operaties blootlegt, moet worden bestempeld als “complottheorie” of “desinformatie”.

 

Levensbelangrijke informatie wordt verborgen

Duizenden wetenschappers, artsen en medische organisaties luiden de noodklok omdat miljoenen mensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen gehandicapt werden na geïnjecteerd te zijn met de experimentele vaccins voor COVID-19. Gegevens van het Amerikaanse CDC laten zien dat alleen al in de VS anderhalf miljoen mensen last hadden van bijwerkingen, waaronder overlijden, beroerte, hartfalen, hersenaandoeningen, stuiptrekkingen, levensbedreigende allergische reacties, auto-immuunziekten, artritis, miskraam, onvruchtbaarheid, snel optredende spierzwakte, doofheid, blindheid, enz. Wereldwijd is er een explosie van turbo-kanker en plotseling overlijden. Het beroemde Lazarus rapport van Harvard Pilgrim Health Care onthulde dat over het algemeen slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gerapporteerd. Volgens dit onderzoek moet het aantal bijwerkingen en sterfgevallen met een factor 100 worden vermenigvuldigd om de werkelijke prevalentie van ernstige vaccinatieletsels te begrijpen. COVID-19 heeft een overlevingskans van 99,7%, vergelijkbaar met de seizoensgriep, en er zijn veel effectieve medicijnen, zoals hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide, chloordioxide en nog veel meer. Deze hebben nauwelijks bijwerkingen, zijn volkomen veilig en overal ter wereld verkrijgbaar. Dat betekent dat er geen vaccin nodig is. De WHO instrueerde regeringen wereldwijd echter om deze medicijnen te verbieden voor de behandeling van corona en elke arts te censureren die erover sprak. Iedereen moest in de waan verkeren dat vaccins het enige antwoord zijn.

Wat is er aan de hand in de wereld?

Waarom worden regeringen gecontroleerd door private instellingen als het WEF en WHO? Waarom wordt levensbelangrijke informatie verborgen? Dit zijn geen ‘complottheorieën’ zoals men beweert, maar feiten die geverifieerd kunnen worden op de internationale website StopWorldControl.com. Wij werken samen met wereldleiders op gebied van wetgeving, wetenschap, medische zorg, journalistiek en politiek. Ons netwerk bestaat uit meer dan duizend organisaties die gezamenlijk de mensheid informeren. Onder hen bevinden zich nobelprijswinnaars, presidenten en presidentskandidaten, voormalige generaals van het Amerikaanse leger, organisaties van politie-agenten en rechercheurs, alsook topfunctionarissen van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Unie. We moedigen elk weldenkend mens aan om zich zorgvuldig te informeren. Bezoek de website StopWorldControl.com. Geef deze flyer ook door aan anderen!

 

Artikel 19 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: “Iedereen heeft recht om informatie en ideeën te zoeken, te ontvangen en door te geven via alle media en ongeacht grenzen.”

We willen deze flyers zo snel mogelijk verspreiden, voor de overheid er iets tegen kan doen. Dus hoe meer aandacht ervoor, hoe beter, zodat de twee miljoen flyers heel vlug uitgedeeld zijn worden.

Als u mensen naar deze url zou kunnen verwijzen, dat zou geweldig zijn:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/bericht-aan-de-bevolking/

 

TWEE MILJOEN FLYERS om Nederland en Vlaanderen wakker te maken

 

Nadat we EEN MILJOEN flyers verspreid hebben, blijven honderden mensen nieuwe flyers aanvragen: honderdduizenden nieuwe flyers zijn alweer besteld.

 

We willen daarom NOGMAALS EEN MILJOEN flyers laten drukken. De kost hiervoor is echter 40.000 euro. Zullen we dit met zijn allen werkelijkheid maken?

 

Maak een bijdrage over voor NOG EEN MILJOEN FLYERS, om het tij te keren in ons land, en een betere toekomst te bouwen met zijn allen.


Bestel de flyers hier:  https://stopworldcontrol.com/nl/flyers/

Help ons nog een miljoen flyers te laten drukken:

Stichting Ontdek God:
NL65 ABNA 0832557471
BIC: ABNANL2A

David Sörensen:
NL87 ABNA 0514 7419 10
BIC: ABNANL2A

Over de hele wereld verspreiden mensen onze flyers om de mensheid de ogen te openen. 

Op deze manier kunnen we de plannen van de misdadige tirannen ontmaskeren en verijdelen. 

Je kunt kleurenflyers bestellen bij ons in duizenden aantallen tegelijk. Je ontvangt ze gratis als je geen geld hebt. 

Je kunt ook zwart wit flyers downloaden om zelf af te drukken. Er zijn zowel flyers met veel of weinig tekst. Om zelf grote aantallen af te drukken gebruik je een goedkope online drukker zoals VistaPrint

Wil je grote aantallen bij ons bestellen? Stuur dan een email.


HOE GEBRUIK JE ZE?


︎ Plaats ze op social media
︎ Verstuur ze via e-mail
︎ Hang ze op in openbare gelegenheden
︎ Stop ze in brievenbussen
︎ Deel ze uit aan mensen
︎ Plaats ze in lokale kranten als advertentie
︎ Stuur ze naar artsen, scholen, burgemeesters, politie, enz. 
︎ Verspreid duizenden flyers met enkele vrienden

 

BESTEL GRATIS KLEURENFLYERS!


Onderstaande kleurenflyer kun je bij ons bestellen vanaf duizend exemplaren. Als je ze kunt betalen, dan graag, maar als je geen geld hebt, kun je ze gratis ontvangen. Stuur ons een email met je naam en adres, en het aantal dat je wenst. Er is geen beperking, zolang ze maar verspreid worden. Sommigen vrezen dat een flyer met veel tekst niet gelezen wordt, maar dat klopt niet, want de krant lezen mensen ook en dat is vele malen meer tekst. Brieven die men krijgt van de overheid, leest men ook. Schroom dus niet deze massaal te verspreiden.

 

 

VOORZIJDE


ACHTERZIJDE


Bestel hier je flyers!

https://stopworldcontrol.com/nl/flyers/

MAORI vs. PLANDEMIC - With Dr Reiner Fuellmich

 

Video Link: https://rumble.com/v2rd0is-maori-vs.-plandemic-with-dr-reiner-fuellmich.html


stopworldcontrol

44K followers

 

Something will happen in New Zealand, that could impact the world...

An international team of attorneys and scientists joined with the indigenous Maori people of New Zealand. They will start legal proceedings to bring those who are responsible for the covid plandemic to justice.

The justice system of the independent Maori people from New Zealand is ideal to start these lawsuits, because they are beyond the control of the western financial establishment.

These western elitists have corrupted most of the worldwide judicial system to ensure they would never be held liable for their crimes against humanity.

The upcoming legal proceedings will set a judicial precedent for the rest of the world as the evidence that will come to light can be used in any other court.

Attorney Dr Reiner Fuellmich explains more in this interview with Stop World Control...


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...