donderdag 14 september 2023

Dit Pentagon 9/11 rapport is maar één keer uitgezonden en daarna voor altijd verborgen om voor de hand liggende redenen

 

Kroatische Europarlementariër waarschuwt de mensheid dat W.H.O. de controle probeert te grijpen met een wereldwijde “noodoverdracht”

 Kroatisch Parlementslid Mislav Kolakušić:

“Ik wil de mensen kort informeren over het komende gevaar voor de mensheid. De WHO wil dat alle landen een overeenkomst ondertekenen over de overdracht van bevoegdheden om een pandemie uit te roepen, vaccins en medicijnen aan te schaffen. Het zou gezonder en veiliger zijn voor de mensheid om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel. Zij kennen hun drugs wel. Tijdens de covid-pandemie deed de WHO niets anders dan liegen. Ze zou uitgeroepen moeten worden tot terroristische organisatie. Ze logen dat er een nieuw, onbekend virus was, dat er een effectief vaccin gemaakt kon worden, dat het vaccin 82% effectief was, dat het beschermde tegen ernstige ziekte en dood. Dit was natuurlijk allemaal onzin en leugens. Vandaag de dag is de WHO gevaarlijker voor de mensheid dan het World Economic Forum”.

De klimaatveranderingsagenda is de sleutel tot de uitvoering van The Great Reset

 Hoe het klimaatveranderingsbeleid de agenda van de Grote Reset voedt

september 14, 2023  1605  15  


Toen Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum (“WEF”), en koning Charles van Groot-Brittannië drie maanden na de pandemie van covid-19 verklaarden dat het tijd was voor een grote reset, had dat weinig te maken met het bestrijden van een coronavirus, schrijft Tim Hinchliffe.

In plaats daarvan noemden ze de pandemie een “smal venster” en een “krimpende, gouden kans” om het moment aan te grijpen waarop de mensen het bangst en kwetsbaarst waren om hun lang geplande agenda van een gouden eeuw uit de vernietiging van het oude op te dringen – to build back better, zoals zij zeggen.

En hoewel het coronavirus de katalysator was om de grote reset-agenda in gang te zetten, was klimaatverandering het voertuig waarmee ze hun sociale en economische orde uit chaos zouden halen.

“Sommige leiders en besluitvormers die al voorop liepen in de strijd tegen klimaatverandering, willen misschien profiteren van de schok die de pandemie teweeg heeft gebracht om langdurige en bredere milieuveranderingen door te voeren. Zij zullen in feite ‘goed gebruik’ maken van de pandemie door de crisis niet verloren te laten gaan” – COVID-19: De grote reset, Klaus Schwab & Thierry Malleret, 2020

Net als covid en de oorlog tegen het terrorisme blijft de vijand ongrijpbaar, vereist zware financiering van de belastingbetaler en leidt tot totale bewaking en controle over de samenleving met geleidelijke uitholling van de individuele vrijheid.

Overlappend klimaatveranderingsbeleid zoals beperkte mobiliteit, energiecontrole, voedingsbeperkingen en gepersonaliseerde lockdowns voeden de grote reset van de samenleving en de wereldeconomie.

Alle wegen leiden naar een systeem van sociaal krediet aangedreven door digitale ID en Centrale Bank Digitale Valuta’s (“CBDC’s“).

Met klimaatverandering als de boeman op de loer, laten we hier zien hoe sommige van deze klimaatbeleidsmaatregelen in futuristische scenario’s zouden kunnen uitpakken.

Beperkte mobiliteit: minder privé-autobezit en vliegreizen, terwijl accupaspoorten voor elektrische voertuigen en Ultra Lage Emissie Zones worden ingevoerd om mensen op hun plaats te houden

Fossiele brandstoffen moeten worden teruggedrongen of helemaal uitgebannen, volgens het WEF.

Ongekozen globalisten zien ook een toekomst voor zich waarin particulier autobezit ofwel volledig wordt afgeschaft ofwel wordt beperkt tot een fractie van de huidige capaciteit.

De wens om over te stappen op alleen elektrische voertuigen, waarvan de oplaadstations meestal worden aangedreven door fossiele brandstoffen, zal leiden tot beperkte mobiliteit omdat veel mensen zich die niet kunnen veroorloven, samen met andere variabelen die de prestaties beïnvloeden, zoals temperatuurverschillen.

Afgezien van de enorme hoeveelheid onethische mijnbouwpraktijken voor natuurlijke hulpbronnen die gebruikt worden voor de productie van de accu’s van elektrische voertuigen, is het de bedoeling dat de accu’s zelf voorzien worden van “accupaspoorten“.

Deze accupaspoorten dienen als een vorm van digitale ID die bijhoudt waar het voertuig is geweest – waar u en ik zijn geweest – en hoe de accu presteert.

 

Naarmate elektrische voertuigen meer zelfrijdend worden, kan het voertuig bij elke overtreding die een bestuurder begaat, zoals rijden waar dat niet is toegestaan, zichzelf uitschakelen of zichzelf naar het dichtstbijzijnde inbeslagnamestation rijden.

Tot die tijd zullen er langzaam Ultra Low Emission Zones (“ULEZs”) worden geïnstalleerd, vol met bewakingscamera’s, terwijl de onzichtbare muren van een digitale gevangenis worden opgetrokken voor de komende 15-minutensteden.

“Als we in het post-pandemische tijdperk besluiten om ons leven weer op te pakken zoals voorheen (door in dezelfde auto’s te rijden, door naar dezelfde bestemmingen te vliegen, door dezelfde dingen te eten, door ons huis op dezelfde manier te verwarmen, enzovoort), dan zal de COVID-19-crisis voor wat betreft het klimaatbeleid voor niets zijn geweest” – COVID-19.: De grote reset, Klaus Schwab & Thierry Malleret, 2020

Ook vliegreizen zullen naar verwachting sterk beperkt worden, en uw digitale identiteit zal een belangrijk onderdeel zijn van handhaving en naleving.

Zelfs als er geen algeheel verbod op vliegreizen komt, zal de koolstofbelasting zo hoog zijn dat alleen de allerrijksten en invloedrijken zullen kunnen vliegen.

Terwijl er inspanningen worden gedaan om “duurzame vliegtuigbrandstof” te produceren, worden de beloftes om de uitstoot te verminderen die het luchtverkeer zouden terugdringen al gedaan voordat de infrastructuur er is.

Maar geen zorgen!

In de ogen van ongekozen globalisten zal onze dorst naar reizen gelest worden door de komst van de metaverse en 15-minutensteden.

Gepersonaliseerde lockdowns: door keuze, naleving of dwang aangedreven door digitale ID, CBDC, 15-minuten steden en de metaverse

15-minuten slimme steden, de metaverse, slimme huizen, digitale ID en CBDC komen allemaal samen in een vorm van gepersonaliseerde lockdown waarbij we ofwel geen zin hebben om te reizen, ofwel gedwongen worden tot naleving via digitale middelen.

Aangezien de mondiale elite een deel van de schuld voor onze bijdrage aan het weer via onze koolstofvoetafdruk bij u en mij legt, is het de bedoeling om ons volgzaam te houden in onze piepkleine woonruimtes in massieve hoogbouw terwijl we onszelf onderdompelen in de metaverse voor werk en spel, waarbij we alleen pauzeren om naar beneden te gaan naar de sportschool, of misschien onze patrijspoorten openen om de door drones geleverde goederen te pakken die we nooit echt bezitten, maar alleen huren.

“Minder pendelen, meer op afstand werken, fietsen en lopen in plaats van autorijden om de lucht in onze steden net zo schoon te houden als tijdens de lockdowns, dichter bij huis op vakantie gaan: dit alles kan, als het op grote schaal wordt gecombineerd, leiden tot een duurzame vermindering van de koolstofuitstoot” – COVID-19: De Grote Reset, Klaus Schwab & Thierry Malleret, 2020

Er zullen geen geldautomaten zijn in deze 15-minutensteden. Betalingen zullen gedaan worden met een handbeweging of een irisscan, en alle transacties zullen gedaan worden in CBDC, dat niet kan functioneren zonder een digitaal ID.

 

Of u nu werk hebt of kunstmatige intelligentie (“AI”) u tot de “nutteloze klasse” heeft gemaakt, uw loonstrookje of Universeel Basisinkomen (“UBI”) zal binnenkomen in de vorm van een programmeerbare CBDC die naar uw digitale portemonnee wordt gestuurd, en er zullen beperkingen zijn op waar u het kunt uitgeven, waaraan u het kunt uitgeven, en wanneer, inclusief in de metaverse, waar uw digitale ID de driver zal zijn voor een op reputatie gebaseerd sociaal kredietsysteem.

Maar de metaverse is niet alleen een virtual reality-ruimte waar zaken, plezier en denkbeeldige reizen kunnen worden gedaan vanuit uw luie stoel.

Er is ook een augmented reality aspect aan dit “ecosysteem” waar augmented reality (“AR”) brillen camera’s en microfoons hebben die de hele tijd aan staan en alles opnemen wat u ziet en hoort, inclusief alles in uw huis.

Om toegang te krijgen tot de metaverse is een digitale ID nodig, en deze slaat alle gegevens op die zijn verzameld van uw AR-bril en slimme apparaten in uw huis en op uw persoon, waaronder Fitbits, thermostaten, koelkasten  en zowat elk ander Internet of Things (“IoT”) apparaat in uw slimme huis, die allemaal op afstand toegankelijk en bestuurbaar zijn.

“De overvloed aan nepnieuws en het vermogen ervan om polarisatie uit te vergroten en te manipuleren, belemmert ons vermogen om succesvol om te gaan met de gedenkwaardige collectieve actieproblemen waar de mensheid voor staat” – The Great Narrative, Klaus Schwab & Thierry Malleret, 2022

En in een toekomst waarin publieke en/of private entiteiten hard optreden, zal alles wat u zegt worden opgenomen en tegen u gebruikt kunnen worden, met het sociale kredietsysteem van de Chinese Communistische Partij (“CCP”) als blauwdruk.

Deze onderdrukkingen zullen de vorm aannemen van beperkte koopkracht, beperkte mobiliteit en beperkte luxe die op uw digitale ID en CBDC geprogrammeerd zijn om ervoor te zorgen dat u in uw gepersonaliseerde, onzichtbare lockdown blijft.

Maar als uw gedachten en woorden u niet in de problemen brengen, dan zullen uw consumptiegewoonten dat wel doen – allemaal om de planeet te redden van uw bijdrage aan de klimaatverandering.

Voedingsbeperkingen: de vlees- en zuivelconsumptie verminderen, de consumptie van in laboratoria gekweekte eiwitten en insecten bevorderen, en …

Om de planeet te redden van winderige koeien en kunstmestbevorderende boeren, proberen klimaatveranderingsalarmisten een netto koolstofuitstoot van nul te bereiken door onze voeding te beperken.

Vlees en zuivel moeten, net als reizen, worden beperkt en afgebouwd, zoals het afmaken van honderdduizenden koeien, om plaats te maken voor alternatieve eiwitten op basis van planten en insecten, samen met kunstmatig vlees.

“Het verschil tussen ‘goede regeringen’ en ‘slechte regeringen’ zal worden afgemeten aan hoe snel ze de overgang naar netto-nul doorvoeren en tegelijkertijd een welzijnsbeleid bieden dat samenlevingen eerlijker en welvarender maakt” – The Great Narrative, Klaus Schwab & Thierry Malleret, 2022

 

Waar “vlees moeilijk op een consistente manier te traceren is in de toeleveringsketen“, kunnen alternatieve eiwitten die in fabrieken, boerderijen en laboratoria geproduceerd worden allemaal uitgerust worden met sensoren die aangesloten zijn op het IoT voor ultieme traceerbaarheid vanuit gecentraliseerde controle- en bewakingssystemen.

Hoewel echt vlees nog steeds in beperkte hoeveelheden beschikbaar zal zijn, zal het als luxe worden beschouwd en zal de aankoop ervan door individuen worden bewaakt en gecontroleerd via individuele CO2-voetafdruk trackers die in uw digitale ID zijn geprogrammeerd.

Uw CBDC zal geprogrammeerd zijn om u ofwel helemaal te verbieden om boven uw toegestane hoeveelheid vlees te gaan, of het zal automatisch een flinke koolstofbelasting aftrekken.

In laboratoria gekweekte eiwitten zullen de plaats innemen van boeren, omdat hun landgebruik niet duurzaam wordt geacht vanwege hun koolstofuitstoot.

Boeren zullen ofwel gedwongen moeten vertrekken, een afpersende koolstofbelasting moeten betalen of hun land voor een appel en een ei moeten verkopen.

Ordo ab chao clima

De bovenstaande scenario’s, of ze nu geheel of gedeeltelijk uitkomen, kunnen gezien worden als utopisch of dystopisch, afhankelijk van de persoon.

Sommige mensen zouden er geen probleem mee hebben om in hun pods te blijven en insecten te eten terwijl ze virtueel naar denkbeeldige landen in de metaverse reizen terwijl ze achterover leunen en hun UBI in CBDC innen.

Anderen zouden niet zo zachtjes die donkere nacht ingaan.

Maar terwijl de klimaatverandering de boeman bij uitstek is voor het implementeren van beleid dat leidt tot massasurveillance en volledige controle over de samenleving, wordt deze specifieke “crisis” soms tijdelijk vervangen door andere vermeende crises als die zich voordoen.

Of het nu gaat om de covid-19 pandemie, geopolitieke conflicten, de oorlog tegen het terrorisme, malafide inlichtingendiensten die zich met buitenlandse en binnenlandse aangelegenheden bemoeien, hongersnood of een potentiële cyberpandemie, de voorgestelde oplossingen lopen parallel met die voor klimaatverandering.

Uiteindelijk roepen ze allemaal op tot het samengaan van bedrijf en staat – publiek-private partnerschappen – om de macht te centraliseren met de hulp van niet-gouvernementele organisaties (“NGO’s”) en ongekozen globalisten met hun digitale legers en propagandisten in de media.

Geen van de genoemde dystopische scenario’s hoeft werkelijkheid te worden.

Malo periculosam libertatem quam quietam servitutemv – Ik verkies vrijheid met gevaar boven vrede met slavernij.

Opmerking voor censors, “factcheckers” en advertentieplatforms: Deze opiniebijdrage heeft niets te maken met enige “wetenschappelijke consensus” over het klimaat; het is een perspectief op de mogelijke uitkomsten van beleid en oplossingen die al publiekelijk zijn voorgesteld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-klimaatveranderingsagenda-is-de-sleutel-tot-de-uitvoering-van-the-great-reset/

Thierry Baudet legt het kwaad bloot

Voorafgaand door een kwaadaardige pygmee in maatpak met 6.000.000 valse beschuldigingen volgt een briljante uiteenzetting van Thierry Baudet die de werkelijke intentie konterfeit van de coronafake met zijn onderliggende grafkelders als massale immigratie, de klimaatwaanzin en de verkwanseling van onze identiteit als de werkelijke intentie voor een fundament van de dystopische Great Reset. In dit … Meer lezen overThierry Baudet legt het kwaad bloot

https://www.frontnieuws.com/thierry-baudet-legt-het-kwaad-bloot/

 

“We hebben wapens genoeg”: De helft van de inwoners van de VS wacht op het begin van een burgeroorlog

 juli 25, 2022   5231   19  

 

Wapens zijn er nooit genoeg – het schijnt dat het moderne Amerika onder zo’n slogan leeft. En gedwongen is de bittere vruchten te plukken. Een heel melkwegstelsel van Amerikaanse instellingen bestudeert het illegale gebruik van kleine vuurwapens. De doeltreffendheid van dergelijke bureaus wat betreft het voorkomen van schietpartijen neigt naar nul, maar zij verzamelen interessante statistieken, schrijft Top War. In het zonnige Californië bijvoorbeeld bestuderen ten minste twee structuren moorden met vuurwapens op Amerikanen – het UC Davis Violence Prevention Research Program en het California Violence Research Center. Volgens de rapporten,

“Van 2019 tot 2020 steeg het aantal moorden met vuurwapens in een ongekend tempo, meer dan op enig moment in de afgelopen 100 jaar van registratie. Daarna, tussen 2020 en 2021, steeg het aantal vuurwapenmoorden met 15%, wat uiteindelijk resulteerde in een gemiddelde stijging van 45% in de hele staat van 2019 tot begin 2022.”

Tegelijkertijd zijn de massa-vuurwapenmoorden, waarvan de hele wereld kennis neemt, nog geen één procent van de bloedige lopende band van huiselijk en straatgeweld met gebruik van kleine vuurwapens. Tegen deze achtergrond lijkt een lichte daling van het aandeel van de zelfmoorden in het totale sterftecijfer een zwakke troost. De Amerikanen begonnen vanaf januari 2020 massaal wapens te kopen, vooruitlopend op een burgeroorlog die gepaard zou gaan met protesten tegen de pandemie. Eind 2021 kwam er een einde aan dit “veiligstellen”, maar sinds de lente van dit jaar is de belangstelling voor handvuurwapens weer toegenomen.

Waarom al deze gegevens? Het is een feit dat verschillende factoren in de Verenigde Staten nu verrassend met elkaar verweven zijn – een toename van de wapenverkoop, een toename van het aantal slachtoffers en een radicalisering van de publieke opinie. Laten we teruggaan naar Californië, om precies te zijn naar de plaatselijke universiteit in Davis, waar ze de resultaten van de enquête hebben bekendgemaakt, waarvan de haren op het hoofd van de deskundigen zich begonnen te roeren. Officieel klonk het als “de resultaten overtroffen onze ergste verwachtingen”.

Laten we met getallen beginnen. Ongeveer 40% van de ondervraagden is van mening dat de Verenigde Staten nu een sterke en charismatische leider ontberen. De oude Biden is totaal ongeschikt voor die rol – hij probeert alles en iedereen te behagen, vooral het LGBT electoraat. Iedereen heeft het over het kale monster in een rok – Sam Brinton, plaatsvervangend adviseur voor afvalbeheer in het Amerikaanse ministerie van kernenergie. Samen met de Amerikaanse admiraal Rachel Levin hebben deze entiteiten een transgender-transitie gemaakt, die de bijzondere aandacht van de nieuwe presidentiële regering kregen.

Lang niet iedereen in Amerika houdt van het flirten met de transgender ideologie. In nog geen uur daarna komt nog een persoon die dezelfde overgang van het ene geslacht naar het andere heeft gemaakt aan de macht in het Witte Huis. Tegelijk wordt de aanwezigheid van een sterke leider, en niet Biden, de beschermheer van de LGBT’s, belangrijker dan uitingen van democratie. In hetzelfde aandeel van de ondervraagden bevinden zich degenen die sympathiseren met de Grote Omvolkingstheorie. De verergering van dit geheel is overigens een direct gevolg van de Black Lives Matter beweging, waarvan de Amerikanen zich nog steeds niet kunnen afschudden. De “Grote Omvolking” houdt de geleidelijke vervanging in van de blanke natie door mensen van kleur die ofwel naar de Verenigde Staten geëmigreerd zijn, ofwel in de staten geboren zijn. Aanhangers van Donald Trump behoren duidelijk tot de sympathisanten van de “Omvolkingstheorie”. De beweegredenen van de “Blanke Genocide” klinken daarmee synchroon, die ook onder de Amerikanen aanzienlijke steun geniet.

Ik ben bang voor mijn kinderen. Zij zullen niet opgroeien in het Amerika waarin ik ben opgegroeid

In verband met de situatie is het voorgevoel van de Amerikaanse inwoners tekenend – iets meer dan de helft van de ondervraagden (50,1%) verwacht een burgeroorlog in de komende twee tot drie jaar. In het vroege voorjaar bleek uit een soortgelijke peiling bij een andere groep Amerikanen dat 44% gelooft in de nadering van een burgeroorlog. De organisatoren van het onderzoek zijn Tulchin Research en Southern Poverty Law Center. Zelfs als wij bedenken dat er onder de ondervraagden veel beïnvloedbare en neurotische mensen zijn (post-COVID psychische stoornis), dan nog lijken de recente gebeurtenissen in het land in feite op de voorbereidingen voor een binnenlandse oorlog.

Het is belangrijk dat 20% van de Amerikanen niet alleen klaar is voor een burgeroorlog, maar ook van plan is er met wapens in de hand er aan deel te nemen. Als we de resultaten van de enquête voorwaardelijk projecteren op de hele bevolking van de Verenigde Staten, dan willen minstens 50-60 miljoen mensen vechten. Tegelijkertijd zullen er genoeg wapens zijn – de Amerikanen hebben 100 kolven voor elke 120 inwoners. Een groot deel van dit arsenaal is een behoorlijk gevechtsarsenaal, met geweerlopen en automatisch herladen. Als de kolven geschouderd worden, dan is geen enkel leger ter wereld opgewassen tegen de gevolgen van deze vuurkracht.

De onderzoekers hebben niet aangegeven op wie de burgers precies klaar stonden om te schieten, maar, hoogstwaarschijnlijk, op de “roden” en de “blauwen” of de “ezels” in de “olifanten”. Wij hebben het over fanatici van de Republikeinse en de Democratische partij van de Verenigde Staten, die elkaar van alle doodzonden beschuldigen. En wanneer de Winchester met succes aan de schouder wordt gedrukt, krijgen de argumenten een heel andere betekenis.

Het oplossen van politieke geschillen met geweld is de laatste jaren een goede traditie geworden in Amerika – dit patroon is niet de eerste keer door sociologen opgemerkt. In opiniepeilingen is tot 4-5% van de Amerikanen niet alleen bereid de wapens op te nemen om de “democratische waarden” te verdedigen, maar ook om iemand te doden. Bijvoorbeeld een politieagent met een pistool. De fans van Trump vallen vooral op door hun anti-staatsretoriek. Zij zijn zo ontevreden over het beleid van de Democratische Partij van Biden, dat zij bereid zijn om de Republikeinse staten eenvoudigweg af te scheiden van de rest van Amerika. Er zijn tot 30% van zulke “heethoofden” in elke peiling. En dit is een nieuwe tendens – vroeger werd separatisme van dit niveau niet waargenomen in de Verenigde Staten.

Men kan de resultaten van talrijke opiniepeilingen verschillend behandelen. Men kan beweren dat het onmogelijk is om een nationaal beeld te bouwen op de mening van een paar duizend. Daar zit zeker een kern van waarheid in. Men negeert de resultaten gewoon, en verzekert dat “alles wel goed zal komen ondanks uw onderzoek”. En de derde stelt “voortdurende vervreemding en wantrouwen tegenover de Amerikaanse democratische samenleving en haar instellingen”. Om uw eigen mening over het probleem te vormen, stellen wij voor dat u kennis neemt van enkele van de commentaren die zijn achtergelaten onder het materiaal van de Britse editie van de Daily Mail. Het artikel analyseert de resultaten van sociologisch onderzoek in Californië, dat de wetenschappelijke gemeenschap zo heeft opgewonden.

Nog een gemanipuleerde Democratische verkiezing zal de druppel zijn die het geduld van de Republikeinen zal breken.

Want de Democraten zijn, helaas, moderne Rode Khmer.

Uiteindelijk zal het ontploffen. Er is veel woede in de straten.

Ik voorspel nu al enkele jaren de Derde Wereldoorlog. Het land is volledig gepolariseerd, er is absoluut geen gemeenschappelijke basis tussen de twee partijen, behalve dat beide partijen elkaar verachten. Het enige alternatief dat ik kan zien is het land op te splitsen in minstens drie, zo niet meer, afzonderlijke landen.

Ik ben bang voor mijn kinderen. Zij zullen niet opgroeien in het Amerika waarin ik ben opgegroeid.

Om eerlijk te zijn zou een tweede burgeroorlog de beste gebeurtenis voor de VS zijn sinds de eerste burgeroorlog.

Ik zou de burgeroorlog in Canada toejuichen. Wij leven in een post-politiek tijdperk. Bruut geweld is alles wat er nu toe doet, en de marxisten onder ons, geholpen en gesteund door de media, de bedrijven, en elke andere instelling, staan op hun tenen. Politiek geweld is het enige antwoord.

De regering Biden heeft een duidelijk plan ontwikkeld voor de manier waarop Amerika failliet kan gaan en vernietigd moet worden. Ik betwijfel of deze groep tijd heeft om een burgeroorlog te beginnen – zij hebben het te druk met het uitzoeken van hun pronouns en als kleuters overgeven aan driftbuien.

De VS zouden beter af zijn als het twee afzonderlijke landen waren, want “links” en “rechts” zijn te zeer geworteld in verschillende staten. Welke partij er ook aan de macht is, de helft van de staten zal altijd de wapens willen grijpen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/we-hebben-wapens-genoeg-de-helft-van-de-inwoners-van-de-vs-wacht-op-het-begin-van-een-burgeroorlog/

 

Deze verdeeldheid kan uitmonden in een burgeroorlog

De rede heeft onze wereld verlaten. In plaats daarvan heersen willekeur en haat. Maskers, isolement, angst en haat hebben mensen beroofd van empathie en begrip voor elkaar. Ze hebben hen beroofd van al hun zintuigen en verstand. Duidelijke verbanden worden niet herkend, feiten verloochend, eigen ervaringen onderdrukt, gevoelens gedood, schrijft Elsa Mittmannsgruber. De machthebbers hebben … Meer lezen overDeze verdeeldheid kan uitmonden in een burgeroorlog

https://www.frontnieuws.com/deze-verdeeldheid-kan-uitmonden-in-een-burgeroorlog/

De afslachting door de overheid in Lahaina: Maui Herbekeken!

 september 14, 2023   2025    18  

 


Wie zijn hand op mij legt om over mij te regeren is een usurpator en tiran, en ik verklaar hem tot mijn vijand.” ~ Pierre-Joseph Proudhon

We zitten midden in een gruwelijke misdaad in wat ten onrechte de “Amerikaanse” staat Hawaï wordt genoemd, zo verachtelijk en kwaadaardig dat iedereen die ook maar een greintje mentale kennis van de waarheid, medeleven of empathie kan opbrengen, er ziek van zou moeten worden. De aanval van de staat op de bevolking van Maui was naar mijn stellige mening met voorbedachten rade, wreed, onbegrijpelijk moorddadig en gericht op een vooropgezette agenda, namelijk de totale vernietiging van Lahaina door extreme verwoesting van eigendommen en de massale dood van een groot deel van de plaatselijke bevolking. Dit was nodig in de geest van de staat om het land te stelen en opnieuw op te bouwen op basis van het World Economic Forum en het plan van de V.N. voor veroverde steden, zoals blijkt uit het kwaadaardige stuk vuilnis van gouverneur Josh Green, die onmiddellijk beweerde dat hij het met opzet verwoeste land en eigendom voor de staat wilde verwerven door middel van diefstal, terwijl de smeulende sintels nog steeds brandden en er nog geen lichamen waren gevonden, schrijft Gary D. Barnett.

Vandaag ging ik naar de tien belangrijkste mainstream nieuwssites om alle nieuwsberichten te doorzoeken, en ik vond geen enkel verhaal over de branden in Lahaina, behalve één waarop de vunzige Biden slapend te zien was tijdens een bijeenkomst met de slachtoffers van Maui; dit nadat hij deze slachtoffers $700 per gezin had aangeboden nadat ze alles hadden verloren, inclusief veel van hun familieleden. Met andere woorden, dit verhaal is met opzet uit het zicht gehouden, niet anders dan wat er gebeurde nadat de opzettelijke chemische brand East Palestine, Ohio, verwoestte en die stad en vele andere achterliet met dodelijke vervuilende stoffen. Er werd een hoog zwart hek gebouwd rond de stad Lahaina, uiteraard op kosten van de belastingbetaler, en er werd een no fly zone ingesteld om de gruwelijke moordscène aan het oog en de aandacht te onttrekken.

Wat waanzinnig verontrustend is aan de berichtgeving over deze afschuwelijke misdaad in Maui door alle mainstream nieuwsorganen en zelfs veel alternatieve sites, is dat de meesten dit een “natuurbrand” blijven noemen, terwijl het bewijs voor zulke onzin niet bestaat. De anomalieën en reacties op deze zogenaamde ‘natuurlijke’ gebeurtenis zijn onherkenbaar en stinken naar totale corruptie op de hoogste niveaus. Dit was een landroof van historische proporties, maar het was nog veel erger dan dat, want de misdadigers van de staat streefden een hoog dodental na, terwijl ze de inwoners van Lahaina opsloten in de ringen van dodelijk vuur, misschien veroorzaakt door gerichte energie- en microgolfaanvallen; ze creëerden branden die strategisch gericht waren, met een hitte die in sommige gevallen dubbel zo hoog was als die van een natuurbrand. Dit was duidelijk te zien aan het smelten van aluminium en staal, en ook het smelten van autoruiten, waarvoor hitte van 2.500 graden of meer nodig is. Auto’s werden gesmolten terwijl er zelfs geen bewijs van brand was, en het tafereel leek griezelig veel, bijna exact, op wat er op 11 september 2001 in New York gebeurde. Dit is geen toeval, het is duidelijk en het wijst waarschijnlijk op een vooraf geplande slachting en massavernietiging.

 

De branden in Maui waarvan gezegd werd dat ze “natuurlijk” waren veroorzaakt, een schaamteloze leugen, waren ook bijna identiek aan de branden in Paradise, Californië; branden die gericht waren, waarbij huizen tot witte as werden verbrand zonder dat er bomen of plastic werd verbrand, en in gebieden die door de staatsmisdadigers gewenst waren voor de wederopbouw van zogenaamde “smart cities”. In Lahaina bleven de huizen van de allerrijksten op magische wijze gespaard, net als bepaalde staatsgebouwen, grote hotels en andere gebieden die in de gunst van de staat stonden. Maar de huizen en gezinnen van de plaatselijke bewoners werden frontaal aangevallen, zonder enige aandacht voor de levens of eigendommen van deze onschuldige mensen. De “misdaad” die volgens de staat begaan zou zijn, was dat ze niet vrijwillig bogen en hun huizen en levens opgaven, dus werd er een directe valse-vlag-actie van slachting en moord in het leven geroepen om de staatsagenda van landroof te voltooien. Naar de hel met de mensen en hun eigendommen was de privé strijdkreet van deze staatspolitici en hun moorddadige handhavers die politie werden genoemd.

Er werden geen sirenes aangezet, ook al waren er 80 actieve sirenes op Maui. Al het water werd afgesloten zodat branden niet bestreden konden worden. Wi-fi was uitgeschakeld, net als bijna alle elektriciteit. Uitvalswegen werden afgesloten en wegversperringen van de politie werden bemand om alle inwoners met geweld binnen de vuurhaard te houden, waardoor er opzettelijk massale sterfte werd veroorzaakt. Scholen werden gesloten, zodat kinderen alleen thuis waren toen deze opzettelijke branden door Lahaina raasden, en velen verbrandden zonder hulp van enige staatsdienst. De echte aantallen doden worden nog steeds verborgen gehouden, voor zover ik kan nagaan. Bovendien probeerden speculanten voor en na de brand deze eigendommen te kopen, en terwijl de lichamen nog niet gevonden waren, kondigde de regering haar intenties aan om dit land op te kopen. Dit zijn allemaal geen toevalligheden, maar de staat en de medeplichtige media willen u doen geloven dat al deze, en nog veel meer, onmogelijkheden allemaal toeval zijn. Hoe kan iemand met twee hersencellen in zijn hoofd geloven in de gepropagandeerde narratieven van de kwaadaardige staat?

 

Ik realiseer me volledig, vooral gezien het bijna volledige gebrek aan enig vermogen om kritisch na te denken bij de massa, dat wat ik hier presenteer door een zeer groot deel van de bevolking genegeerd zal worden. De langdurige afstomping van individuen, en de nu digitaal gemanipuleerde bevolking, heeft onverschilligheid in zo’n grote mate omarmd, dat ze aan alle realiteit ontsnapt zijn. In feite lijken gezond verstand, logica en rede over het algemeen bijna niet meer te bestaan. Het is veel gemakkelijker voor de collectieve kudde om de narratieven van de staat te geloven dan om het werk te doen dat nodig is om feiten en waarheid te achterhalen. Helaas begrijpt de heersende klasse deze zwakke en apathische eigenschap die het zeer grote percentage wandelende doden onder ons lijkt te hebben gevangen. Hoeveel meer duidelijke corruptie, leugens en moord door toedoen van de staat moet er nog plaatsvinden voordat een meerderheid zich neerlegt bij de realiteit dat deze wereld eindigt ten gunste van massaslavernij en ontvolking? Zal de kudde ooit terugvechten?

De gedwongen annexatie van Hawaï, de uitgelokte aanval op Pearl Harbor, de wereldoorlogen, Operatie Northwoods, MK Ultra, de Cubaanse raketcrisis, de moord op JFK, Operatie Gladio, de agressieve invasie na invasie van de VS, 9/11, de Patriot Act, de War of Terror, de nep “covid pandemie,” nep “klimaatverandering”, opzettelijke chemische lozingen, en geo-engineering van het weer; dit zijn slechts een paar van de grote valse vlag gebeurtenissen, en terreuroperaties van de overheid die hebben plaatsgevonden. Nu zijn er opzettelijk aangestoken branden in Canada, overal in de V.S., Hawaï, Australië, Turkije, Griekenland, China en vele andere gebieden, en de schapen blijven hun spreekwoordelijke kop in het zand steken.

Alles wat er gebeurt is gepland en wordt opzettelijk gedaan om een bepaalde agenda te verwezenlijken. Dit is geschetst, openlijk besproken, er is voor gewaarschuwd, er is over geschreven in beleidstijdschriften bij het WEF, de WHO, de V.N. en bijna overal elders. Het grote geheel wordt al tientallen jaren besproken en de agenda die wordt nagestreefd is een één-wereld regeringsorde, waar de “elite” alles overheerst en de rest van ons slaven van de staat zijn. Deze agenda is zo klaar als een klontje, dus waarom kan de nederige collectieve kudde niet zien dat de manier om dit kwaadaardige doel te bereiken is dat de staat het huidige systeem vernietigt ten gunste van een systeem dat de controle over iedereen mogelijk maakt? Elke geplande gebeurtenis, of het nu gaat om brand, weer, oorlog, geo-engineering, de productie en het gebruik van biowapens, valse “virussen” en elke zogenaamde noodsituatie, wordt alleen in scène gezet om angst en paniek te zaaien door middel van economische verwoesting, diefstal van eigendommen, (landroof) digitalisering van geld en transacties, massasurveillance en totale censuur.

 

Zullen de blinden ooit zien, zullen de doven ooit horen, zullen de stommen ooit spreken, of zal het grootste deel van deze afhankelijke en luie bevolking gewoon achterover leunen, opgesloten in hun mobiele telefoons en absurde “sociale media”, wachtend op het einde der tijden?

Niemand mag vergeten of negeren wat er in Maui is gebeurd en nog steeds gebeurt. Uw buurt kan de volgende zijn, en welke kans hebt u nog gezien de geavanceerde wapensystemen die tegen ons worden gebruikt door het militair-industrieel complex en zijn controleurs? De regering controleert niets, want alle politici en hun handhavers worden zelf volledig gecontroleerd en handelen op bevel van de echte heersende klasse. Klaag ze aan, laat ze in de steek en elimineer ze, zodat de echte heersers geen dekmantel hebben!

“Ik heb bepaalde regels waar ik naar leef. Mijn eerste regel: ik geloof niets van wat de regering mij vertelt. Niets. Nul.” ~ George Carlin

Best explanation by 48 year arborist concerning Lahaina, Maui fires

Maui Fire video and comments

Lahaina land grab

Lahaina, Maui and California fire anomalies

Arson, DEW, HAARP, fake ‘climate change’ and fires

The U.S. is the false flag empire

Hawaii governor declares ’emergency’ three weeks before Maui fire


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-afslachting-door-de-overheid-in-lahaina-maui-herbekeken/

 


We zijn in oorlog

We zijn in oorlog. Ja. En dan bedoel ik niet het Westen tegen het Oosten, tegen Rusland en China, of de hele wereld tegen een of ander onzichtbaar Coronavirus. Nee. Wij, het gewone volk, zijn in oorlog met een steeds autoritairder en tirannieker elitair globalistisch systeem dat geregeerd wordt door een kleine groep miljardairs die … Meer lezen overWe zijn in oorlog

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/we-zijn-in-oorlog/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...