donderdag 28 maart 2024

Nieuwe studies: Littekenvorming in het hart ontdekt meer dan een jaar na Covid-vaccinatie

 maart 28, 2024   2

   OsloMetX / Pixabay

Recente onderzoeken hebben tekenen van fibrose vastgesteld bij mensen die een hartontsteking hebben opgelopen na de Covid-19 vaccinatie. Dit werd zelfs meer dan een jaar later vastgesteld. Dit wijst op blijvende schade aan het hartweefsel veroorzaakt door een dergelijke ontsteking. Tot zover de zogenaamde “milde myocarditis”…

Volgens twee langetermijnonderzoeken vertoonden verschillende mensen die myocarditis ontwikkelden na een vaccinatie met Covid-19 meer dan een jaar later ook tekenen van littekenvorming op het hart. Australische onderzoekers deelden hun bevindingen in een preprint van een nieuwe studie. Ze ontdekten dat van de 60 patiënten die meer dan 12 maanden na de diagnose myocarditis follow-up cardiovasculaire beeldvorming ondergingen, een derde aanhoudende late gadoliniumverbetering (LGE) had, wat typisch wijst op littekenvorming in het hart, bericht Heinz Steiner.

De mediane tijd tussen de vaccinatie en het vervolg van de beeldvorming was 548 dagen, met een langste interval van 603 dagen. De onderzoekers merkten op: “We ontdekten dat de incidentie van aanhoudende myocardfibrose hoog was, gezien in bijna een derde van de patiënten >12 maanden na diagnose, wat implicaties kan hebben voor het beheer en de prognose van dit overwegend jonge cohort.” Ze wezen erop dat de klinische langetermijnimpact van LGE in deze context nog onduidelijk is, maar eerdere studies suggereren dat het zou kunnen leiden tot een slechtere prognose bij myocarditis, vooral als het langer dan zes maanden aanhoudt.

In het onderzoek werden 16 gevallen geherclassificeerd van waarschijnlijke naar definitieve myocarditis. In een subgroep van 20 patiënten die kort na de vaccinatie beeldvormend onderzoek ondergingen, vertoonden 19 patiënten LGE. Bij follow-up beeldvorming was LGE niet langer zichtbaar bij 10 patiënten, afgenomen bij vijf en onveranderd bij vier.

Proefpersonen werden gediagnosticeerd met Covid-19 vaccin-geassocieerde myocarditis tussen augustus 2021 en maart 2022. De patiënten werden onderzocht in het Alfred Hospital of het Royal Children’s Hospital in Melbourne, Australië. De studie omvatte 44 volwassenen en 16 adolescenten, van wie de meesten een Pfizer-BioNTech-vaccinatie hadden ontvangen.

In een andere recente studie rapporteerden onderzoekers uit Canada dat ongeveer de helft van de patiënten die werden doorverwezen voor het maken van beelden vanwege mogelijke myocarditis na vaccinatie, aanhoudende LGE hadden bij follow-up. In totaal werden 60 patiënten geïncludeerd in de retrospectieve studie. Zeven van hen meldden aanhoudende symptomen.

“De betekenis van LGE is echter onzeker bij patiënten na myocarditis met een herstelde normale systolische functie van de linkerventrikel”, aldus de onderzoekers. Ze riepen op tot verdere studies om patiënten met aanhoudende LGE en een herstelde linkerventrikel te evalueren. Het onderzoek omvatte volwassen patiënten die werden doorverwezen naar een ziekenhuisnetwerk met verdenking op myocarditis en die binnen 14 dagen na de Covid-19 vaccinatie nieuwe cardiale symptomen hadden, zoals pijn op de borst. Alle patiënten kregen ofwel het Pfizer- ofwel het Moderna-vaccin.

Dit toont duidelijk aan dat langdurige schade aan de hartspier als gevolg van ontsteking door de experimentele Covid-vaccins niet ongewoon is. De mythe dat er geen langdurige schade is, is opnieuw ontkracht. Bovendien is aangetoond dat Covid-vaccinatiepatiënten de juiste preventieve onderzoeken moeten ondergaan om complicaties te voorkomen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studies-littekenvorming-in-het-hart-ontdekt-meer-dan-een-jaar-na-covid-vaccinatie/

Australië start officieel onderzoek naar stijgende oversterfte

maart 28, 2024  12

   Image by Freepik

Australië is het eerste land dat een officieel onderzoek start naar de alarmerende piek in het aantal oversterftegevallen in de afgelopen drie jaar. Dinsdag stemde de Australische Senaat voor het instellen van een parlementair onderzoek naar de oversterftecijfers in het land. Het aannemen van de motie geeft het groene licht voor wat mogelijk het eerste onderzoek van deze aard ter wereld is, schrijft Frank Bergman.

De aanzet tot het onderzoek werd gegeven door senator Ralph Babet van de conservatieve United Australia Party.

Het afgelopen jaar heeft Babet vijf moties ingediend om het startsein te geven voor het onderzoek. Afgelopen maart diende Babet twee onsuccesvolle moties in waarin hij opriep tot een onderzoek naar de torenhoge oversterfte in Australië. In februari van dit jaar volgde nog een motie zonder resultaat. Enkele weken later werd zijn vierde motie, waarin hij de Senaat opriep om de noodzaak van een onderzoek te erkennen, met succes aangenomen.

De zege markeerde een verschuiving in de steun binnen de Senaat en maakte de weg vrij voor de stemming van deze week om eindelijk een onderzoek in te stellen. “Vijfde keer is scheepsrecht!” zei Babet in een verklaring nadat zijn motie met succes was aangenomen.

“Dit lijkt een wereldprimeur voor een onderzoek naar een wereldwijd probleem. Moge dit commissieproces een stem geven aan de familieleden van de overledenen en de antwoorden opleveren die onze natie zo wanhopig nodig heeft.”

De succesvolle motie werd mede ingediend door de onafhankelijke senatoren Jacqui Lambie en David Pocock.

In het verslag wordt de referentiecommissie Gemeenschapszaken opgeroepen om een onderzoek uit te voeren naar factoren die bijdragen aan een te hoog sterftecijfer in 2021-2023. De commissie moet ook aanbevelingen doen voor de aanpak van deze factoren.

 

De stemming werd gewonnen met 31-30. Alleen de linkse Labour Party en de radicale Groenen waren tegen de motie.

Sinds de uitrol van het Covid mRNA-vaccin begin 2021 is het fenomeen van de stijgende sterfte door alle oorzaken een verwoestend probleem geworden voor landen over de hele wereld. Regeringen hebben echter weinig interesse of initiatief getoond om te onderzoeken waarom of wat eraan te doen.

Net als veel andere landen heeft Australië de afgelopen drie jaar te kampen gehad met recordhoge oversterftecijfers. De cijfers begonnen begin 2021 te stijgen en bereikten in 2022 een piek van 11,7% boven de verwachte basislijn. Dit cijfer werd aanvankelijk geschat op 15%.

Gezondheidsfunctionarissen en de mainstream media hebben geprobeerd te beweren dat de oversterfte te wijten was aan “Covid doden” tijdens de pandemie. Het sterftecijfer steeg echter dramatisch na de lancering van de Covid-vaccins en bleef stijgen lang nadat de pandemie was afgelopen.

Het Australische bureau voor de statistiek (ABS) herzag zijn cijfers voor oversterfte met de invoering van nieuwe modellen in 2023. Hoewel er in 2023 minder overtollige sterfgevallen waren, meldt het ABS dat het overschot “aanhoudend” en “statistisch significant” was in de eerste helft van 2023. De cijfers die onlangs door de ABS zijn vrijgegeven, laten zien dat het merendeel van de sterfgevallen in 2023 boven de basislijn ligt. Hoewel het sterftecijfer in de weken 31 tot en met 43 wel binnen de basislijn viel.

In Australië blijft kanker de belangrijkste doodsoorzaak. Kanker is jaar na jaar verantwoordelijk voor ongeveer een derde van alle sterfgevallen. De andere belangrijkste doodsoorzaken zijn cerebrovasculaire aandoeningen (waaronder beroertes), dementie, ademhalingsaandoeningen en hartaandoeningen.

In 2022 stond Covid op de zesde plaats van doodsoorzaken, om in 2023 te zakken naar de achtste plaats. De sterfte door alle oorzaken is echter over de hele linie gestegen.

 

Natuurlijk kan het virus niet alle oversterfte verklaren.

Toch zijn Covid-vaccins in verband gebracht met verschillende van de belangrijkste doodsoorzaken, waaronder beroertes, hartaandoeningen en kanker.

In feite betekenen de lakse criteria voor het toeschrijven van sterfgevallen aan Covid dat de impact van het virus op de oversterfte waarschijnlijk wordt overschat.

In eerste instantie maakte het ABS onderscheid tussen sterfgevallen die alleen te wijten waren aan Covid en sterfgevallen met andere oorzakelijke factoren. Hieruit bleek dat slechts 8,6% van de “Covid-sterfgevallen” uitsluitend door het virus kon zijn veroorzaakt. Daarnaast bleek uit een analyse van 2022 oversterfte door de belangrijkste Australische actuariële instantie, het Actuaries Institute, dat ongeveer de helft van de Australische “Covid-sterfte” niet veroorzaakt werd door het virus.

Hierdoor blijft een groot deel van de oversterfte onverklaard.

De actuarissen suggereren dat andere factoren die de oversterfte in Australië veroorzaken zijn: verplaatsing van sterfte, ongediagnosticeerde Covid, mentale gezondheidsproblemen en ongezonde veranderingen in levensstijl onder invloed van de pandemie. Merk op dat de laatste twee gedocumenteerde gevolgen zijn van het pandemiebeleid van de overheid.

Ondertussen benadrukte een onafhankelijk onderzoek naar oversterfte onder leiding van de Australian Medical Professionals’ Society (AMPS) de impact van de Covid mRNA-vaccinaties op de snel stijgende oversterfte.

Uit het onderzoek bleek dat het vaccinatieprogramma een belangrijke oorzaak was van het sterftecijfer. Een bijzonder interessant rapport dat in het AMPS-onderzoek naar voren kwam, was een Australisch onderzoek naar de sterftetrends door alle oorzaken, uitgevoerd op de bevolking van Queensland vóór de Covid-vaccinatie, maar na de vaccinatie. De analyse toonde aan dat het sterftecijfer begon te stijgen met de uitrol van het Covid-vaccin, niet met Covid.

 

Hoewel de Therapeutic Goods Administration (TGA) – het Australische equivalent van de FDA – officieel slechts 14 sterfgevallen in verband met de Covid-vaccins erkent, waren er vanaf 12 maart 2024 meer dan 1.020 gerapporteerde sterfgevallen en meer dan 140.000 verwondingen geregistreerd in de DAEN, de veiligheidsdatabase van Australië.

Aangezien onderrapportage een bekend kenmerk is van dergelijke veiligheidssurveillancesystemen, is de ware omvang van de schade door de Covid-vaccins onbekend, maar deze kan aanzienlijk hoger zijn.

In september vorig jaar gaf de TGA toe dat Covid-vaccins tot een overschot aan sterfgevallen hebben geleid. De toezichthouder weigerde te zeggen hoeveel van de bijwerkingen die aan de DAEN waren gemeld een oorzakelijk verband hadden met de Covid-vaccins. Het agentschap liet zich echter wel ontvallen dat de TGA aan bijna alle meldingen de causaliteitsstatus “mogelijk” toekent, zonder de causaliteit te bevestigen of te ontkennen.

De nieuwe overheidscommissie zal ook andere mogelijke oorzaken van oversterfte onderzoeken, zoals schade als gevolg van de reactie op de pandemie, waaronder lockdown, isolatie, verlies van werk, verlies van autonomie en verhoogde stress.

Al deze kwesties werden aan de orde gesteld in de reacties op een onderzoek naar het mandaat van een Koninklijke Commissie voor de Covid.

Het Australische onderzoek naar oversterfte zal dit en nog veel meer waarschijnlijk in overweging nemen.

Verwacht wordt dat de commissie haar rapport voor 31 augustus 2024 zal voorleggen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/australie-start-officieel-onderzoek-naar-stijgende-oversterfte/

Wie bestuurt de EU? Grote wereldwijde bedrijven die niet eens Europees zijn!

 Als Borrell het heeft over "ons eigen belang" bedoelt hij letterlijk zijn eigen belang en een paar van zijn trawanten op de elitaire loonlijst.

maart 28, 2024   4  

 

   Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

Als je de aanslagen in Moskou of de recente videomonoloog van de Britse minister van Buitenlandse Zaken, waarin hij uitlegt hoe het Verenigd Koninkrijk een aantal Chinese functionarissen sancties oplegt, kunt doorgronden, denk dan eens na over de Europese Unie, een Rubik’s Kubus waarvan alle gezichten in één kleur zijn geschilderd omdat haar echte identiteit zo ondoorzichtig is, schrijft Martin Jay.

Met nog maar een paar weken te gaan voor haar eigen verkiezingen – ja, de meest ondemocratische organisatie ter wereld organiseert zelfs verkiezingen voor haar eigen nepparlement – staat de EU zelf op het punt om zichzelf opnieuw te definiëren. Er zijn al tekenen dat zelfs de EU-leiders moe worden van haar zwakheden en waanvoorstellingen over haar identiteit in het internationale circuit als geopolitieke mededinger, maar mensen, nederige kiezers, zullen binnenkort een boodschap afgeven aan de elites die de EU leiden: hervormen of uiteenvallen.

Onlangs nog merkten EU-nerds in Brussel op dat wanneer alle EU-leiders naar de grijze, deprimerende Belgische hoofdstad afdalen – een stad die velen associëren met pedofilie op industriële schaal, smeergeld, chocolade en een pissende straatjongen – dat ze dan aan iedereen die goed oplet laten zien wie uiteindelijk de EU bestuurt: de lidstaten.

Tenminste, dat is de theorie. De afgelopen dagen woonden de EU-leiders een vergadering bij in het gebouw van de Europese Raad van Ministers en stemden voor een “veroordeling” van de illegale kolonisten op de Westelijke Jordaanoever in Israël. De meeste redacteuren van Britse kranten begrepen niet eens wat er gebeurde. Het werd gerapporteerd als “EU veroordeelt Israëlische kolonisten op de Westelijke Jordaanoever” of “EU overweegt sancties tegen gewelddadige kolonisten” in een aantal exclusieve, Europese bladen van hoog niveau, maar het werd totaal niet gerapporteerd in het VK of de VS.

 

Misschien begreep de Britse pers niet hoe belangrijk het was dat de EU-leiders – in plaats van de Europese Commissie of het parlement – dit initiatief namen?

In theorie hebben de EU-leiders zelf de macht. Zij hebben de touwtjes in handen. En als zij een besluit nemen over een bepaalde lijn of een bepaald beleid, dan heeft de Europese Commissie geen andere keuze dan daarin mee te gaan – een bevestiging van het geratel uit het dinercircuit van de oude hacks dat “de Raad van Ministers van de EU de machtigste instelling in Brussel is”. Misschien is dat wel zo. Of was. Maar wat probeerden de EU-leiders echt te zeggen met deze stunt?

Simpelweg dat ze bezwaar maken tegen de weerzinwekkende, compromisloze steun van Ursula von der Leyen voor de genocide in Gaza en een signaal afgeven dat het geweld van joodse kolonisten bij het stelen van Palestijns land onaanvaardbaar is. Ga gewoon door met stelen en plunderen zoveel je kunt, maar doe het alsjeblieft vreedzaam, lijkt de boodschap te zijn.

Dit is op zich al een duidelijke boodschap wie echt de baas is over het zogenaamde “buitenlands beleid” van de EU en niet de Spaanse sukkel in Brussel, ook wel bekend als Josep Borrell. De EU-lidstaten zijn eigenaar van dit domein en moeten de elite in Brussel er zo nu en dan aan herinneren dat zij, lidstaten, de EU hiërarchie met deze fantasie van een geopolitieke lullenzwaaier met een eigen hegemonie vernederen.

Maar zelfs als de bewaker van zo’n dossier, waar brengt het de EU of haar “leden” wanneer beide zo impotent, aarzelend en uiteindelijk laf zijn op het internationale toneel? Uiteindelijk kan de EU alleen maar verklaringen afleggen. Meer niet. Het heeft keer op keer bewezen dat het machteloos staat tegenover alles wat Israël doet, ongeacht dat oude kastanje dat vaak bekend staat als “internationaal recht”.

 

En de oproep van EU-leiders om het geweld op de Westelijke Jordaanoever te stoppen, geeft ook aan wie de superelites in de wereld zijn die David Cameron echt in hun macht hebben of die Boris Johnson betalen om onlangs naar Kiev te vliegen en op de “laten we vrede nooit een kans geven”-trom te slaan: joods geld en joodse macht.

En dat Joodse geld – Amerikaans Joods geld – dat het banksysteem van de VN, de federale beurs, de Wereldbank, het IMF, Hollywood, beide huizen in de Amerikaanse politiek en het grootste deel van de grote bedrijven in Amerika controleert, maakt zich zorgen over het groeiende antisemitisme in het Westen. En dus informeren ze hun bedienden om naar de tuin te gaan en de verloren juwelen van de vrouw des huizes te zoeken terwijl de rest van de wereld in brand staat. Prioriteiten.

De EU-leiders zijn niet in Brussel bijeengekomen om een vredesplan uit te werken omdat ze daar geen instructies voor hebben. Jodenhaat in het Westen is de belangrijkste kwestie omdat het het dunne uiteinde van de wig zou kunnen zijn die de macht wegneemt van de elites die Sunak, Scholz, Macron et al bezitten, om nog maar te zwijgen over het project van de Europese Unie dat hun mondiale belangen op de meest bewonderenswaardige manier dient.

En je kunt altijd zien wanneer deze machtige verborgen elites zich zorgen maken over het feit dat hun machtsbasis enigszins wordt aangetast. Hun surfers beginnen te zeuren. Luister maar naar wat Josep Borrell onlangs zei over de oorlog in Oekraïne en Rusland.

 

“We kunnen het ons niet veroorloven dat Rusland deze oorlog wint. Anders zullen de belangen van de VS en Europa erg worden geschaad”, gutste hij. “Het is geen kwestie van vrijgevigheid alleen … van Oekraïne steunen omdat we van het Oekraïense volk houden. Het is in ons eigen belang”. Toen hij het over “ons eigen belang” had, bedoelde hij natuurlijk letterlijk zijn eigen belang en dat van een paar van zijn trawanten op de elitaire loonlijst, waarvan je misschien denkt dat het de EU zelf is. Oh je dacht dat hij het over het Westen in het algemeen en zijn bevolking had? Is het al 1 april?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wie-bestuurt-de-eu-grote-wereldwijde-bedrijven-die-niet-eens-europees-zijn/

Build Back Better in Baltimore

 donderdag, 28 maart 2024 09:46    Hits: 4274

 false flag in BaltimoreDe economische schade van de ramp met de brug in Baltimore is veel groter dan aanvankelijk werd gedacht.
Is het onkunde van de bemanning, een terroristische aanslag of misschien toch iets heel anders?
Het was een onwerkelijk beeld dat werd veroorzaakt door het containerschip Dali. Het wist een belangrijke brugpijler te raken waardoor de complete brug in Baltimore niet langer bestond.


Het gevolg daarvan is niet alleen dat een heel belangrijke verkeersader in de noord-zuid route compleet is afgesneden, maar ook dat de haven van Baltimore volkomen onbruikbaar is. Er wordt zelfs gesproken over een periode van drie tot vijf jaar voordat de schade is hersteld.

De haven van Baltimore is voor Amerika heel belangrijk.

Momenteel heeft de haven belangrijke ro-ro (roll-on roll-off) faciliteiten en bulkfaciliteiten, met name staalverwerking. De haven behandelt jaarlijks ongeveer 700.000 voertuigen. De meeste Mercedes-Benz auto's die in de VS worden geïmporteerd, werden hier in 2004 ook ingevoerd.

In 2019 verwerkte de haven 39,6 miljoen ton aan buitenlandse handel (import en export), met een waarde van 58,4 miljard dollar. De haven van Baltimore stond op de 11e plaats van 36 havens in de VS wat betreft de afhandeling van buitenlandse tonnage en op de 9e plaats wat betreft de dollarwaarde van de vracht die in 2019 werd afgehandeld.

In het derde kwartaal van 2017 steeg het aantal ton algemene vracht in de haven van Baltimore met 15% ten opzichte van het derde kwartaal van 2016. Sinds 2014 is de haven uitgegroeid tot de vierde snelst groeiende haven in Noord-Amerika, met een toename van 9,8% in behandelde vracht ten opzichte van het voorgaande jaar. Het staat momenteel op de 8e plaats van 36 Amerikaanse havens voor bruto tonnage en 7e in dollarwaarde.

De haven behandelt een vierde van de steenkoolexport van het land.

Dit alles valt nu weg, met als gevolg een immense economische schade.

Het vreemde is dat de Amerikaanse overheid al direct na het ongeluk wist te melden dat het niet om een terroristische aanslag of een cyberaanval zou gaan, maar dat er sprake was van een noodlottig ongeval en dat de Federale regering alle kosten voor haar rekening zou nemen.

Later werd bekend gemaakt dat het ongeluk te maken zou kunnen hebben met vervuilde brandstof waardoor de motoren van het schip uitvielen.

Een uur voordat het ongeluk gebeurde begonnen de lichten op het schip te flikkeren volgens de Amerikaanse Coastguard.

"Het schip viel uit, geen stuurkracht en geen elektronica," zei een officier aan boord van het schip.

"Een van de motoren hoestte en stopte toen. De geur van verbrande brandstof hing overal in de machinekamer en het was pikdonker," zei de officier, eraan toevoegend dat het schip geen tijd had om het anker uit te gooien voordat het de brug raakte. Minuten voor de crash stuurden officieren op het schip een noodoproep naar de kustwacht.

Het resultaat van al het bovenstaande heeft ook grote gevolgen voor consumenten.

"Dit is een sluiting van een belangrijke haven en de heropbouw zal heel wat tijd in beslag nemen omdat het over water is," vertelde Nada Sanders, een professor in supply chain management aan de Northeastern University, in een aparte notitie aan de WSJ.

Sanders zei: "We zullen de gevolgen in eigen land en wereldwijd zien in de vorm van tekorten en hogere prijzen voor de gemiddelde consument."

Veel mensen geloven niet in een ongeluk en volgens journalist Lara Logan is het volgens haar inside contacten duidelijk dat hier sprake is van een cyberaanval. Een heel goed geplande cyberaanval die een maximale schade aanricht.

Een aanval die heel goed onderdeel kan uitmaken van de beruchte Great Reset.

Het verwoesten van de huidige maatschappij, inclusief de voedselvoorziening, zodat de bevolking uiteindelijk bereid zal zijn de New World Order van de usuals suspects te accepteren.

 build back better baltimore

Niet alleen krijgt de Amerikaanse economie een geweldige dreun, volgens sommigen is dit ook een heel goed begin om van Baltimore nu heel snel een 15 minuten stad te maken.

Ordo ab Chao, of zoals we schreven in 2018:

De Rothschild maffia wil als een feniks uit de as herrijzen.

En dan heb je natuurlijk ook nog Clif High die zo zijn eigen gedachten heeft.
Tenslotte hier een video van Redacted waar enkele interessante zaken aan het licht komen.

Zoals het feit dat het schip al van koers veranderde richting pijler voordat de motoren uitvielen. 

En een tweede aspect is dat er op drie plekken op de brug explosies zijn waar te nemen.

Tucker Carlson: de Nieuwe Wereldorde is dood


De wereld wordt volledig gereset, zei Tucker Carlson tijdens een speech in Boedapest. Hij stelde dat de post-Koude Oorlog-orde in elkaar stort en dat daarnaast de NAVO in elkaar gaat storten.

De drijvende kracht achter de NAVO, de Verenigde Staten, heeft de belangrijkste Duitse bron van goedkope energie gesaboteerd. De regering-Biden heeft Nord Stream opgeblazen en de Duitsers zijn zo zelfhatend dat ze er niet over willen praten, aldus Carlson.

Grootste menselijke CO2-uitstoot

“Ik wil er wel over praten, want het is belangrijk. Ten eerste was het de grootste industriële sabotageactie uit de geschiedenis. Ten tweede was het de grootste menselijke CO2-uitstoot uit de geschiedenis. Voor global warming-sekteleden is dat vergelijkbaar met de duivel die neerdaalt op aarde. En de regering-Biden heeft dat gedaan,” zei Carlson.

Wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen

“Ten derde en belangrijker nog: het was een aanval op Duitsland, het machtigste land in Europa. West-Europa is de laatste belangrijke bondgenoot van Amerika en wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen,” vervolgde hij.

Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker

De NAVO kan niet lang meer blijven bestaan. Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker en beseffen ze dat Amerika hun economie heeft gesloopt. Ik denk dat het [bondgenootschap] daarna niet kan blijven bestaan, sprak Carlson.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit is de echte reden waarom vaccinmakers vrijgesteld zijn van aansprakelijkheid

Is het niet vreemd dat ze gewoon kunnen liegen tegen mensen, en mensen kunnen dwingen om dingen te nemen, om vervolgens de bijwerkingen te verdoezelen en je ze niet kunt aanklagen? Die vraag stelde Joe Rogan dinsdag in zijn podcast.

Vaccins zijn het enige product waarbij je de fabrikant niet rechtstreeks kunt aanklagen. Waarom is dit?

In de jaren tachtig verloren vaccinmakers bakken met geld. Voor iedere dollar die ze verdienden aan het DTP-vaccin, verloren ze zo’n 20 dollar aan rechtszaken wegens prikschade.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onvermijdelijk onveilig

En dus stapte Wyeth (ingelijfd door Pfizer) naar het Witte Huis om vrijstelling van aansprakelijkheid te eisen. Het bedrijf dreigde uit de business te stappen.

President Reagan vroeg Wyeth waarom ze geen veiligere vaccins konden maken. Wyeth antwoordde dat vaccins ‘onvermijdelijk onveilig’ zijn.

‘Veilig en effectief’

Dit leidde in 1986 tot de ondertekening van de Vaccine Injury Act, die vaccinmakers vrijstelling van rechtsvervolging geeft.

Dus terwijl overheden beweren dat vaccins veilig en effectief zijn, heeft de vaccinindustrie vrijstelling van aansprakelijkheid afgedwongen door de president en het Congres ervan te overtuigen dat vaccins onvermijdelijk onveilig zijn, zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. eerder tegen Joe Rogan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Europa: Soldaten en jongeren ontvluchten legers

maart 28, 2024   20

Poolse en Amerikaanse soldaten / Photo by Spc. Garrison Waites, 5th Mobile Public Affairs Detachment / Wikimedia / (Public Domain)

Mensen van allochtone afkomst zijn niet geïnteresseerd in het dragen van militaire uniformen om de oorlogen van het Westen te vechten, evenmin als andere jongeren uit deze landen. De meeste migranten steunen Rusland. Oproepen van NAVO-leiders om soldaten te rekruteren voor een kruistocht tegen Rusland worden gemeden door rekruten die zijn begonnen te vluchten, schrijft Pierre Duval.

Het Franse leger wordt geconfronteerd met vrijwillige ontslagen en een tekort aan rekruten. De Franse minister van Defensie, Sébastien Lecornu, heeft zijn plan onthuld om het stijgende verloop in het Franse leger een halt toe te roepen. “Het gaat niet meer zozeer om het rekruteren van nieuwe soldaten, maar om het overtuigen van bestaande troepen om niet op te stappen,” stelt Politico. “Deze gesprekken bestaan nu in alle hoofdsteden, in alle democratieën die professionele legers zonder dienstplicht hebben,” benadrukt het Engelstalige medium. Westerse legers kunnen niet meer rekruteren en komen soldaten tekort.

Zelfs Duitsland wordt getroffen. Uit een recent jaarverslag aan het Duitse parlement blijkt dat in 2023 zo’n 1.537 soldaten de Bundeswehr hebben verlaten, waardoor de sterkte afnam tot 181.514 manschappen. Europeanen willen niet sterven voor een oorlog die door hun elites wordt gevoerd. Dit weerspiegelt het verzet van de Europese bevolking tegen de oorlog van de EU tegen Rusland.

In Frankrijk blijven soldaten volgens officiële cijfers gemiddeld een jaar in het leger, minder dan voor het uitbreken van het militaire conflict in Oekraïne. In het Verenigd Koninkrijk is het jaarlijkse tekort 1.100 man, het equivalent van twee infanteriebataljons. De Britse regering heeft een wervingscontract afgesloten met een particulier bedrijf, Capita, maar dat heeft geen succes opgeleverd.

 

Het probleem ligt niet bij het rekruteren, maar bij het behouden van soldaten, we moeten ook hun gezinnen in stand houden,” kondigde de Chief of Naval Operations van de Amerikaanse marine, admiraal Lisa Franchetti, aan tijdens een conferentie in Parijs. Uit haar woorden blijkt dat legervrouwen vaker om een scheiding beginnen te vragen.

Het trainen, opleiden en behouden van de juiste mensen nadat ze zijn aangeworven, is de grote consequentie geworden van een professioneel leger, zonder dienstplicht,” benadrukte de minister tijdens een seminar met de hoofden van alle diensten. In 2023 zal het Franse leger 3.000 vacatures hebben.

Het Franse plan omvat hulp voor militairen bij het vinden van huisvesting, toegang tot gezondheidszorg en kinderopvang. Echtparen waarvan zowel de man als de vrouw voor het Ministerie van de Strijdkrachten werken, zelfs als een van hen een burger is, zullen met wederzijdse instemming van functie kunnen veranderen.

Een van de belangrijkste maatregelen in het Franse plan om militaire dienst aantrekkelijker te maken is het verhogen van de pensioenen en salarissen. “Maar het probleem is dat de arbeidsvoorwaarden gewoon niet zo aantrekkelijk zijn, met chronisch overwerk, meerdere maanden afwezigheid van huis en gemiste rustperiodes”, aldus Politico.

De nieuwe Poolse regering kondigde onlangs een verhoging van de militaire salarissen met 20% aan, in een poging om ten minste het huidige niveau van de troepen te handhaven. Het minimum maandsalaris voor soldaten zal stijgen van €1.150 naar €1.394.

Tegen het einde van het jaar zal de omvang van het Poolse leger naar verwachting stijgen tot 220.000. Dit is wat wordt gemeld door Do Rzeczy in verwijzing naar de verklaring van de Poolse minister van Defensie, Władysław Kosiniak-Kamysz. Het doel is dus om het aantal in het Poolse legers tot 300.000 te verhogen. Maar zelfs een loonsverhoging motiveert de gemiddelde Pool niet om zijn bloed te vergieten op de velden van Oekraïne.

 

In Duitsland wil de regering-Scholz het aantal strijdkrachten verhogen tot 203.000 tegen het begin van de jaren 2030, maar de rekrutering stijgt erg traag, waarschuwt Politico. Eva Högl, de militaire commissaris van de Bundestag, heeft gezegd dat het noodzakelijk is om de dienstplicht weer in te voeren en dat het de voorkeur verdient om meer vrouwen in het leger te krijgen. De wetgeving van vorig jaar is bedoeld om de militaire omstandigheden aantrekkelijker te maken voor vrouwen, met name op het gebied van meer steun voor kinderen.

In Denemarken zijn mensen zo gemotiveerd om in het leger te dienen dat de regering heeft besloten om de dienstplicht uit te breiden naar vrouwen en deze te verlengen van 4 naar 11 maanden.

Het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs ook toegegeven dat het moeite heeft om rekruten te vinden. Het UK Defense Journal meldt dat het Britse leger sinds 2010 elk jaar zijn wervingsdoelen niet heeft gehaald. Volgens een recent onderzoek van YouGov zegt 38% van de Britten onder de 40 jaar dat ze zouden weigeren om in het leger te dienen in het geval van een nieuwe wereldoorlog, en 30% zegt dat ze zelfs niet zouden dienen als hun land bedreigd werd met een dreigende invasie.

“Het probleem speelt in alle Europese landen, inclusief Frankrijk, Italië en Spanje,” vertelde Vincenzo Bove, professor politieke wetenschappen aan de Universiteit van Warwick in het Verenigd Koninkrijk, aan Euronews. “Ik denk dat geen enkel land immuun is voor deze situatie”. Volgens de expert begonnen deze problemen met het werven van personeel tien jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk en twintig jaar geleden in de Verenigde Staten. Volgens Vincenzo Bove is de ideologische afstand tussen de samenleving als geheel en de strijdkrachten de afgelopen jaren groter geworden.

 

De expert verwees naar recente onderzoeken die aantonen dat jongeren in de Europese Unie in overgrote meerderheid tegen oorlogen, tegen hogere militaire uitgaven en tegen militaire operaties in het buitenland zijn. Ze zijn ook individualistischer en minder patriottisch dan tien jaar geleden. En de bevolking van Europa vergrijst en krimpt. De legers van de NAVO zijn ook gekrompen om zich aan te passen aan deze veranderingen: de Britse, Italiaanse en Franse legers zijn nu ongeveer de helft kleiner dan 10 of 20 jaar geleden.

De plannen van de elites in Europa om Rusland militair te breken botsen op de onmogelijkheid om hun legers weer op te bouwen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europa-soldaten-en-jongeren-ontvluchten-legers/

 

20 REACTIES

Ik herinner me een historische anekdote die me ter ore kwam uit de Franse tijd toen Napoleon naar Rusland op wilde trekken en officiers zich er uit lieten kopen om er vanaf te zijn. Napoleon verloor bij de Slag aan de Berezina in Rusland. Dat in plaats van de Fransen amateurs mee gingen die nog nooit een geweer hadden vastgehad, zal bijgedragen hebben tot de ondergang van Napoleon.
Van een zo iemand ken ik het verhaal, hij overleefde, hij kwam teruglopen uit Rusland en bekostigde een eigen boerderij van zijn geld, die hij Berezina noemde. Die tot nu toe bestaat. Deze man kwam uit Zeeland, Scherpenisse, waar nog steeds die boerderij zou staan.

  1. Vok 

Hier hebben we een paar honderd vrijwillers in DenHaag en nog duizenden in de gemeentehuizen.

o    Gijp 

Allemaal overbodig, 100% gelijk Vok, dus stuur ze maar het veld in tegen de Russen. Ik zal ze in ieder geval niet missen. Jij wel? Wie zal ze überhaupt missen vraag ik me af. Ik ken in ieder geval niemand die zal betreuren wanneer ze in Oekraïne achterblijven

  1. Flying Dutchman 

Hoe blind moet je zijn om jezelf tot pap te laten schieten voor de krankzinnige idealen van westerse navo psychopaten.
SAY NO
🖕

  1. Libera nos a malo 

Soldaten soldaten en soldaten.
De criminele organisaties hebben helemaal geen mensen meer nodig, zeggen ze zelf.
Daarom zal de laatste slag in deze WO3, niet meer met mensen worden beslist, maar met wapens alleen.
Desnoods nucleair.
De cabal heeft beslist en wij kijken toe.

  1. Nino 

Ik denk dat velen eindelijk doorhebben dat militair zijn betekent dat je een trekpop bent van de roverheid, kanonnenvoer voor hun doelen. De hele heldhaftige “strijden voor je land” bubbel is gelukkig inmiddels wel doorgeprikt voor de meerderheid van de massa. Als de bestaande militairen, politie enzovoorts nu eens massaal gaan begrijpen dat er zonder hun medewerking géén oorlog meer is, géén dwang, géén lockdowns, geen privé bijeenkomsten meer van wef, bildenberg enzovoorts met politiebescherming, géén genocide!!! NEE is het juiste woord!
Wanneer je kiest om te vechten voor vrede, dan ben je de vrede al voorbij! Of denk je vrede te vinden in het doden van mensen die ook vrede zoeken? Wake up!!!

o    Gijp 

Wanneer je kiest om te vechten voor vrede, dan ben je de vrede al voorbij!

Mooie Nino

  1. Jan 

Je bent toch echt gestoord als je in het leger gaat. Je kapot laten schieten voor de machtgeile psychopaten, die NIET streven naar vrede, maar wel streven naar nog meer geld en nog meer macht over de ruggen van de burgers en Jan soldaat.
Wat zou ik graag zien dat die krankzinnige oorlogophitsers zelf naar het front zouden gaan om daar pang, pang te roepen en in een lijdzaam terug zouden keren.
Dan zou er eindelijk een kans op vrede in de wereld kunnen zijn.

  1. Bas 

Soldaatjes… nog sneuer dan politieagentjes. Vrijwillig aanmelden om kannonnenvoer te zijn voor een door je leider verzonnen vijand. Dan spoor je echt niet.

  1. Oprecht 

Je kan de dienst plichtige militair niet kwalijk nemen, als ze gaan vechten tegen een GEMAAKTE VIJAND.
Ze worden van Uw belastinggeld zwaar ingespoten met Harddrugs, en weten niet meer wat ze doen.!
MAAR de zogenaamde Beroeps militair, kan je je af vragen of deze verstand had voor dat hij de dienst in ging.
Waarom heeft deze geen vak geleerd?
Het zijn de Dommers onder ons Volk.!
Het is ook daarom dat ik nooit een Militair Begraafplaats bezoekt.!

o    marcel 

Ja je zegt het goed dat ze niet meer weten wat ze doen Maar datzelfde daar worden we deze paasweek aan herinnert dat jesus die aan het kruis stervend was,,,,, En zei::::: Vader vergeeft het hen want ze weten niet meer wat ze doen,,,, Daarna gaf hij de geest om na drie dagen weer op te staan nadat de voorgevel van de tempel was ingescheurd en de haan drie maal had gekraaid!!!!!!!
Ook nu weer geven de leiders van de wereld wat ze ermee moeten doen als ze vrede willen stichten met geweld of een vreedzame oplossing van waanconflicten in de wereld die opgezet zijn door schurken die de leiding vanuit het niets uitdragen om mensen aan te zetten om te moorden en uiteindelijk er zelf aan ondergaan

o    Barry 

Dat weten ze echt wel, alleen willen ze beroeps zijn zonder dat ze in actie hoeven te komen. Gewoon elke maand je geld vangen en een mooi pensioen opbouwen. De jaren na WOII waren rustig en vredig, en dat willen ze wel zo houden. Nu het, misschien, allemaal realiteit gaat worden, dat militairtje zijn, wordt het wel even anders. En er is eigenlijk nu nog niet veel aan de hand, wacht maar totdat ze naar het slagveld moeten…

  1. mokkapunt 

wat heb je aan een salaris of pensioen als je word kapot geschoten ? ik kan vragen wat ik wil miljoenen maar heb er onder de grond niets aan he toch??????????? ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

  1. mokkapunt 

en je kan ze beter in zetten tegen de corrupte regeringen en aan hangers (ambtenaren )

  1. Adriaan W. 

Nog even dit wat eigenlijk naadloos bij het artikel aansluit, wel 180° gedraaid instructeur op de Gym ambieërde om in het Nederlandse leger te gaan diennen een paar weken terug vertelde hij dat hij had getekend en binnen kort aan zijn basis opleiding begon, hij hoopte als sport instructeur te gaan dienen maar werd bij het Regiment geneeskundige troepen ingedeeld en voorlopig bij het militaire oorlogs en dienstslachtoffersdienst wordt ingedeeld.

Vertelde hem dat het Nederlandse leger volledig onder Duits bevel gaat dienen en dat de Nederlandse militairen bij de Suwalki corridor zal worden ingedeeld, natuurlijk was hij niet zo geïnteresseerd en onder de indruk van mijn verhaal, ik wenste hem veel succes en kon het niet laten om daarbij met een lachend gezicht en een knipoog te zeggen dat hij in het slechtste geval een kort, spannend en getraumatiseerd leven kon tegemoet zien.

o    marcel 

Ja dat klopt want in Yougoslavie is hetzelfde gebeurt en het nederlands leger stond gewapend met pijl en boog om de Serven die duizenden mensen hebebn afgeslacht tegen te houden Ook nu weer denken jonge soldaten in opleiding dat ze soldaatje gaan spelen in de conflicten overal ter wereld omdat ze de naam NAVO leger hebben!??? Deze jonge soldaten weten niet meer wat oorlogvoeren inhoudt en lopen zo direct in het spervuur van de vijand die wel weten wat ze doen

§  TinusM 

Er zijn meer allochtone, vooral islamitische jongeren dan eigen jongeren die soldaat kunnen worden. De eerste groep heeft agressiviteit in hun genen, de tweede groep zeker niet. Het wordt die allochtonen nu wel erg gemakkelijk gemaakt om Nederland over te nemen. Ze krijgen de beschikking over het restantje Nederlandse wapens en gevechtskledij en hoeven zich alleen maar om te keren om zich tegen Nederland te keren. Was dat het plan, WEF-Rutte? Europa werkte niet dus moet het uit de NAVO gaan komen? Van al die import gaat er geen één vechten in OekraÏne, zeker niet in Israël, maar wel voor de Russen, en vooral tegen Nederland. En zo heeft hij heel Nederland naar de donder geholpen.

  1. Nino 

Oorlog voeren.. het voeren van mensen aan de oorlog

  1. Hans 

Wijlen mijn vader zei vroger: ik heb geen kinderen op de wereld gebracht voor die domme politiekers om hun vel te redden. Als ze hetzelf maar oplossen de oorlogkraaiers.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...