satanisch vonderleyen bourlaDe mensen die verantwoordelijk zijn voor de massale oversterfte doen net of ze gek zijn en geven elkaar onderscheidingen.

Terwijl het nog steeds overal doden en gewonden regent, kan de bevolking zich opmaken voor een nieuwe ronde van hoge oversterfte.


Ze voelen zich onkwetsbaar, omdat ze weten dat ze de steun hebben van hun machtige meesters in de achtergrond.

Het zijn de uitvoerders zonder enig geweten die ook nog trots zijn op hetgeen ze hebben bereikt.

Kijk naar het volgende misselijkmakende filmpje.

De man die verantwoordelijk is voor ontelbare vaccinatiedoden en gewonden krijgt een prijs uitgereikt door de dame die eveneens achter de tralies thuishoort.

Volgens Europarlementariërs wordt de "Leyen-Pfizer-samenzwering" beschouwd als een van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis. Het gaat over het contract tussen Pfizer en de EU met betrekking tot de mRNA Covid-injecties. Pfizer heeft al EU-staten aangeklaagd op basis van het (gag)contract - en niemand weet wat Pfizer-CEO Bourla en Ursula von der Leyen destijds privé communiceerden.
Het deel van de bevolking dat op dit moment nog steeds rondloopt en verder slaapt kan de borst nat maken.

Want ook deze herfst zullen we wederom een grote piek kunnen waarnemen in oversterfte.
Ursula en Albert zijn niet thuis als het gaat om de slachtoffers van de 'levensreddende vaccins'.
Omdat wij in spannende tijden leven, waarbij het een ultieme strijd zal worden tussen licht en duister, kunnen wij helaas niet op mei vakantie. En ook niet op zomer-, herfst- of kerstvakantie.

Nu is dat niet zo erg, maar het is wel belangrijk dat lezers ons ook in die periodes blijven steunen.