zaterdag 29 januari 2022

‘Het is 70 kilometer lang!’ – ’s Werelds grootste truckerskonvooi komt aan, Trudeau neemt de benen

truckers

Foto: Vrijheidskonvooi rijdt Ottawa binnen (JIMMYSUPERSTARZ CC BY 3.0)

‘Het is 70 kilometer lang!’ – ’s Werelds grootste truckerskonvooi komt aan, Trudeau neemt de benen

De eerste trucks van het grootste truckerskonvooi ter wereld zijn vrijdagavond aangekomen in de Canadese hoofdstad Ottawa om te protesteren tegen de vaccinatieplicht die is ingesteld door premier Justin Trudeau. Er wordt ook wel gesproken van ‘medische tirannie’.

Het Vrijheidskonvooi komt vanuit alle uithoeken van Canada en zelfs de Verenigde Staten naar Ottawa. Overal ter wereld verenigen truckers zich en organiseren ze protesten.

Zo kondigde Brian Von D, initiatiefnemer van ‘Convoy to DC 2022’, aan dat truckers vanuit Californië gaan afreizen naar Washington. “Hierna is Amerika aan de beurt,” zei hij. Ook in de EU organiseren vrachtwagenchauffeurs zich.


Het Canadese konvooi bestaat uit zo’n 50.000 trucks. “Het is 70 kilometer lang,” zei woordvoerder van het Vrijheidskonvooi Benjamin Dichter tegen de Toronto Sun. “Ik heb beelden gezien die vanuit een vliegtuig zijn gemaakt. Het is indrukwekkend.”


Premier Trudeau, die zijn woning in Ottawa om veiligheidsredenen heeft verlaten, zei dat het konvooi een protest is van ‘een marginale minderheid’, die niet representatief is voor het gedachtegoed van de Canadezen.

Trudeau liegt: er vindt een opstand plaats. Media en overheid bagatelliseren het konvooi omdat ze bang zijn. Hoewel Trudeau sprak van een ‘klein’ protest zei politiechef van Ottawa Peter Sloly dat er een ‘enorme’ demonstratie gepland staat.


Scott Moe, de premier van de provincie Saskatchewan, heeft zich uitgesproken tegen de vaccinatieplicht voor truckers:


[Zero Hedge]




Advocaat Bart Maes stuurt brief aan Oostenrijkse kanselier: ‘Vaccinatieplicht in strijd met hele zwik verdragen’


maes
Foto: Karl Nehammer (European People's Party CC BY 2.0)

Advocaat Bart Maes stuurt brief aan Oostenrijkse kanselier: ‘Vaccinatieplicht in strijd met hele zwik verdragen’

Advocaat Bart Maes heeft vorige week een uitgebreide brief aan de Oostenrijkse bondskanselier Karl Nehammer gestuurd, met een kopie aan de bondspresident, de parlementsvoorzitter en alle landelijke politieke partijen.

Als de vaccinatieplicht, die evident in strijd is met het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie én nog een hele zwik andere verdragen – in Oostenrijk daadwerkelijk zou worden uitgevoerd, dan zal Duitsland ongetwijfeld de volgende zijn. En als het regent in Berlijn, dan druppelt het in Den Haag, schrijft Maes op social media. De wet is er al door, maar er wordt pas vanaf half maart gehandhaafd.

Aangifte

Maes heeft ook aangifte gedaan van strafbare feiten tegen de verantwoordelijken bij de Zentrale Staatsanwaltschaft zur Verfolgung von Wirtschaftsstrafsachen und Korruption. Als dat onderdeel van het Oostenrijkse Openbaar Ministerie de zaak niet oppakt, dan wordt één en ander doorgeleid aan het Internationaal Strafhof, aldus de advocaat.

Hij licht toe dat de strafrechtelijke component heeft te maken met de bijwerkingen van de coronavaccins. Als ongeveer een derde van de Oostenrijkers verplicht gevaccineerd wordt, dan praat je over miljoenen verplichte vaccinaties. Het is dan een wiskundige zekerheid dat een deel van hen als gevolg hiervan zal komen te overlijden en een ander deel levenslang last van bijwerkingen zal hebben. “En dat allemaal ter voorkoming van een snotneus en wat hoofdpijn.”

Geen plek in de EU

Dat zal ongetwijfeld strafbaar zijn op grond van het Oostenrijkse strafrecht, ook voor het medisch personeel dat de prikken zet, benadrukt Maes.

Wij hebben een boodschap voor Karl Nehammer: ‘Met een overheid als de uwe is er voor Oostenrijk geen plek in de EU’, schrijft Eva Vlaardingerbroek, werkzaam voor Maes Law.

·         BrisantCoronaOostenrijkPolitiek

Brief aan Nehammer: "Paria Europa" door schending van de mensenrechten

Verplichte vaccinatie tegen EU-recht: Nederlandse advocaten voor uitsluiting van Oostenrijk in de EU

                                                            Photo Nehammer: European People's Party, Wikimedia, CC BY 2.0

24. Januari 2022

Inhoud

1.    2G-regime is in strijd met de EU-wetgeving

2.    De beperking doet denken aan "het onsmakelijke verleden van Oostenrijk"

3.    Experimentele steken zijn niet effectief bij Omikron

4.    Gentherapie vaker beïnvloed door Omikron - gegevens uit Denemarken

5.    Vaccinatieverplichting: "Het niet schenden van veel grondrechten - zo niet strafrechtelijk"

6.    Zowel het Handvest van de grondrechten als het EU-Verdrag voor de rechten van de mens zijn verbroken

7.    Oostenrijk buiten het Europese rechtssysteem - schorsing van de EU

8.    De brief van de advocaten aan Nehammer

Van de kant van het Corona-regime en zijn volgzame schrijfslaven, wordt men er nooit moe van om te proberen de vreedzame massaprotesten tegen de dreigende steekbeperking in de hoek van rechtsextremisten en andere extremisten te duwen. Een Nederlands advocatenkantoor plaatst blijkbaar elders 'crimineel' - namelijk bij de overheidsbank! De advocaten bedreigen Oostenrijk om de EU op te schorten vanwege de hechtingsverplichte plannen: “als er daadwerkelijk een vaccinatieverplichting wordt ingevoerd, dan heeft een land als Oostenrijk met een regering als het uwe geen plaats in de EU ”, is geschreven aan kanselier Nehammer (ÖVP) dat is beschikbaar op het wekelijkse gezicht, duidelijk. Deze regering is ver gegaan ..

Oostenrijk werd ooit gezien als een rijk en hoog ontwikkeld land - ook in relatie tot de democratische omstandigheden in het land. Maar al bijna twee jaar heeft de zwart-groene regering alle prestaties van de afgelopen decennia met geweld afgebroken. De geleidelijke afschaffing van de mensenrechten, waarmee onze onrechtvaardige regering meer dan alleen maar flirt, lijkt nu te ver te gaan. EEN Nederlands advocatenkantoor wil Oostenrijk van de EU schorsen als de spuitverplichting wordt ingevoerd - in het ergste geval zelfs uitsluiten. Een van de ondertekenaars van de brief aan Nehammer is juriste Eva Vlaardingebroek. Onlangs gemeld Wekelijks uitzicht over hun waarschuwing in de Amerikaanse nieuwszender Fox News dat de hechtingsverplichting bedoeld is om op lange termijn een sociaal kredietsysteem in Chinese stijl te introduceren. De brief aan Nehammer is afkomstig van advocaten die ook internationaal worden gehoord.

2G-regime is in strijd met de EU-wetgeving

Men observeert het harde Corona-regime in Oostenrijk met "Argusaugen" en bekritiseert dit in de brief aan kanselier Karl Nehammer (ÖVP) "Oneerlijk 2G-systeem" dat in strijd is met de EU-wetgeving inzake "vrij verkeer en vrij verblijf" In dit verband zou ook een klacht bij de Europese Commissie worden ingediend.

De beperking doet denken aan "het onsmakelijke verleden van Oostenrijk"

Omgaan met degenen die het voorgeschreven genetische manipulatie-experiment willen ontwijken, herinnert “aan het zeer onsmakelijke verleden van Oostenrijk en een hele reeks beruchte Oostenrijkers uit de eerste helft van de twintigste. Eeuw."Oostenrijk is nu" de paria van Europa "en de wereld kijkt met afschuw naar ons land - en ook naar Duitsland en Italië. "Hoog interessant vanuit historisch oogpunt", staat vermeld in de brief.

Experimentele steken zijn niet effectief bij Omikron

Met betrekking tot de Omikron-variant wordt gesteld dat nu is bewezen dat de Genetische technische hechtingen verminderen het aantal infecties niet zou. Integendeel, zo lijkt het "De Omikron-variant heeft een speciale honger naar gevaccineerde mensen" Omdat slechts drie maanden na de steek het risico op infectie voor de "gevaccineerde" hoger is.

Gentherapie vaker beïnvloed door Omikron - gegevens uit Denemarken

Huidig Gegevens uit Denemarken bewijs deze verklaringen. Dienovereenkomstig zijn er HOGERE infectiepercentages onder de 5- tot 11-jarigen die tweemaal worden omgekocht. En de "booster", dat wil zeggen de "verfrissende vaccinaties", leiden niet tot lagere infectiepercentages.

           ?? 2 blikken losgemaakt - ?? booster

 De ineffectiviteit van de genspuiten is ook duidelijk te zien in de onderstaande tabel. Het aandeel van "niet-gevaccineerd" bij Omikron is bijna hetzelfde als dat van "versterkt". De groep spuitontwijkers is echter meer dan 9 keer zo groot. Het wordt nog duidelijker met het aandeel dubbelgestrafte mensen: 79,8 procent van de Omikron-gevallen kan aan deze groep worden toegeschreven. Deze groep is 3 keer groter dan die van de niet-gestanste.

      Bron: Omikron-rapport van 7. Januari 2022

 

Vaccinatieverplichting: "Het niet schenden van veel grondrechten - zo niet strafrechtelijk"

Tegen deze achtergrond is de handhaving van een vaccinatieverplichting “een duidelijke schending van veel grondrechten - zo niet strafrechtelijk." Men "handhaft verontrustend een discriminerend en stigmatiserend beleid ten aanzien van niet-gevaccineerde". Vanwege de Omikron-mutant is er één de epidemiologische voordelen van een dergelijke "draconische maatregel" zijn laag en "mogelijk zelfs negatief."

De wet is op verschillende niveaus "perfide". Omdat rijke Oostenrijkers konden als het ware van de verplichting naar de naald gaan koop vrij, door de verschrikkelijke boetes te betalen. Dit zou ook enorme schade toebrengen aan de Oostenrijkse samenleving en de wet zou een precedent scheppen in de EU Als Oostenrijk nu niet "teruggekozen" zou worden, zou Duitsland zich erachter verschuilen en ook een vaccinatiewet aannemen.

Zowel het Handvest van de grondrechten als het EU-Verdrag voor de rechten van de mens zijn verbroken

Nehammer kan zich voorstellen welke "Storm van protest en welke mogelijke sancties" breken uit in het hele land zou komen, volgens de onrechtwet. Oostenrijk overtreedt ook de wet Handvest van de grondrechten van de EU (CHEU). Hierbij worden medische interventies gezien. "De gratis toestemming van de betrokkene na voorafgaande verduidelijking" vooraan. EEN De verplichting tot vaccinatie is het "letterlijke tegenovergestelde" en is daarom "absoluut verboden". De volgende Artikel 8 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (EKSM) verbiedt een dergelijke inmenging in de persoonlijke integriteit van het lichaam.

Van alles wordt hier het arrest van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EVRM) dat de regering als rechtvaardiging gebruikt, gebruikt als tegenargument tegen de geplande steekbeperking. Dit accepteerde de aantasting van de grondrechten omdat het ging om grondig geteste vaccins, waarvan de effectiviteit onomstreden is en die vooral de verspreiding van het virus (in dit geval mazelen) verhinderen. De experimentele genetische manipulatie sera tegen Covid-19, die slechts gedeeltelijk zijn goedgekeurd door de EMA, is "relatief nieuw" en kan de verdere verspreiding van het virus niet tegengaan.

Oostenrijk buiten het Europese rechtssysteem - schorsing van de EU

Oostenrijk valt buiten het Europese rechtssysteem met de geplande steekverplichting en daarom zullen de Europese Commissie en / of de Raad van Europa worden verzocht dit te doen Maatregelen nemen "om Oostenrijk onmiddellijk op te schorten als lid van de EU". Als dat niet genoeg is, zal men proberen Oostenrijk van de EU uit te sluiten

De brief van de advocaten aan Nehammer

20220119_Brief_an_den_Österreichische_Bundeskanzler_zur_Impfpflicht Downloaden

Misschien ben je daar ook in geïnteresseerd :

Verplichte vaccinatie tegen EU-recht: Nederlandse advocaten voor uitsluiting van Oostenrijk in de EU


WEBINAR MET VACCINOLOOG EN VIROLOOG GEERT VANDEN BOSSCHE.

ZOOMMEETING

Is vaccinatie van kinderen en verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel zinvol?

Zondag 6 februari 2022 van 19u30 tot 21u30.



Geert Vanden Bossche is van opleiding doctor in de diergeneeskunde; hij specialiseerde zich daarna in meerdere klinische en bio-moleculaire disciplines aan universiteiten in Duitsland. Na het afsluiten van zijn academische loopbaan met een PhD in de virologie werkte Geert bij een aantal grote vaccinbedrijven waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde in zowel het onderzoek als de verdere ontwikkeling van nieuwe humane vaccins. Voorts werkte hij in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor GAVI (Global Alliance for Vaccines & Immunisation). De ervaring die hij in deze sectoren verwierf, samen met zijn academische kwalificaties op het gebied van zowel veterinaire als humane virologie, verschaffen hem een brede, multidisciplinaire kijk op de complexe interacties tussen ziektekiemen en het immuunsysteem. Het zijn deze inzichten die Geert toelieten om de COVID-19 (C-19) pandemie grondig te analyseren en de impact daarop van menselijke tussenkomst, zoals b.v. massavaccinatie, te voorspellen.

Geert Vanden Bossche heeft dan ook een duidelijke visie op wat betreft kindervaccinatie en de dreigende verplichting tot vaccinatie voor het zorgpersoneel. Geerts inzichten in vooral het aangeboren immuunsysteem zullen u snel doen begrijpen waarom de door de overheid hieromtrent vooropgestelde strategie hoegenaamd niet strookt met de wetenschap. Dr. Vanden Bossche legt uit hoe niet de C-19 vaccinale immuniteit maar wel de aangeboren immuniteit, samen met de natuurlijk verworven immuniteit, de peilers vormen van zowel individuele bescherming alsook groepsimmuniteit t.o.v. het Coronavirus.

Hebt u ook vragen en wilt u die stellen aan Geert? Schrijf u dan in voor onze webinar. De eerste honderd inschrijvingen kunnen alvast deelnemen.

Hartelijk welkom! Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerden.

Inschrijving: 10€. De link voor de webinar wordt op zondag 6 februari per e-mail verstuurd.


INSCHRIJVEN  op https://tegenstroom.eu/source_agenda/source_Geert_Vanden_Bossche.html

Dat er een digitale toegangspas in de horeca zou komen, is al in 2014 in de EU besloten

pas

Foto: Pixabay

Dat er een digitale toegangspas in de horeca zou komen, is al in 2014 in de EU besloten

Het feit dat de digitale toegangspas er komt, dat was in 2014 en 2018 eigenlijk al besloten, zei freelance journalist Arno Wellens in het programma Op z’n Kop!

Begin 2019 is er een proef gedaan om te kijken of mensen het Europees digitaal paspoort accepteren. Een zeer groot deel van de bevolking zou er dagelijks van gebruik moeten maken om het in je systeem in te bakken, legde Wellens uit.

Geschenk uit de hemel

Hij voegde toe dat op de website van de Rijksoverheid staat dat de horeca aangewezen gaat worden als proeftuin. “Maar het valt niet in te zien in de zomer van 2019 waarom de horeca zou moeten meewerken aan een proef die praktisch gezien niets voor de horeca betekent, alleen maar een last oplevert voor de horeca,” zei Wellens.

Er was geen reden om uit te leggen aan de horeca waarom ze gedwongen mee zouden moeten doen aan die QR-pas. En toen kwam als een geschenk uit de hemel corona. Dankzij de coronafondsen is men nu in staat om de pas erdoor te drukken.

Besloten door Rutte

“Dat hele paspoorten-gedoe was al besloten door Rutte voordat corona er was en nu kan hij tegen de horeca zeggen: het nut is voor jullie heel duidelijk,” zei Wellens.

Meer uitleg vind je hier.

Schokkend interview: balsemers ontdekken vreemde, rubberachtige proppen in lichamen van geprikte mensen

balsem

Foto: Mysterieuze proppen (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Schokkend interview: balsemers ontdekken vreemde, rubberachtige proppen in lichamen van geprikte mensen

Jane Ruby sprak donderdag voor de Stew Peters Show met balsemer Richard Hirschman over ‘vreemde, rubberachtige’ proppen die worden gevonden in de aderen van overleden Amerikanen. Hirschman maakte een aantal foto’s van de proppen, die tijdens het interview worden getoond.

Veel gevaccineerde mensen die bij Hirschman op de snijtafel belanden, zijn gestorven aan een hartaanval of een beroerte. Uit één van de lichamen haalde hij een lange, vezelachtige prop. Het rode gedeelte lijkt op een normale bloedprop, maar het witte vezelachtige materiaal is niet normaal, aldus Hirschman.

De balsemer zei dat een bloedprop normaal gesproken ‘glad’ is en bij aanraking gemakkelijk uit elkaar valt. “Maar dit witte spul is vrij sterk,” legde hij uit. “Het is heel plooibaar, het is heel hard. Het is niet normaal.”

Grote zorgen

“Ik heb contact opgenomen met collega’s en zij zien hetzelfde,” zei hij tegen dr. Ruby. Hirschman voegde toe dat het aantal mensen met dit soort proppen in de afgelopen tijd met 50 tot bijna 80 procent is gestegen. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst.”

Hirschman probeert nu te achterhalen waar het materiaal uit bestaat. “Mijn gevoel zegt me dat het wordt veroorzaakt door het vaccin. Ik kan dat niet bewijzen, maar als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen in de toekomst zullen sterven,” zei hij.

20-24 van de 35

“Als dit weefsel in je brein terechtkomt, krijg je een beroerte. Als het in je hart komt, krijg je een hartaanval. Mensen moeten dit weten,” benadrukte hij.

Op de vraag hoe vaak hij deze mysterieuze proppen tegenkomt, antwoordde hij: “Bij 20-24 van de 35 mensen die ik deze maand heb gebalsemd.”

------ 

Exclusief wereldwijd: balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige stolsels

Stew Peters Show                  gepubliceerd26 januari 2022            392.244 weergaven

 

 

Rumble In deze wereldwijde exclusieve ontmoeting ontmoet Dr. Jane Ruby de door het bestuur gecertificeerde Embalmer en begrafenisondernemerRichard Hirschman, die voor de eerste keer ooit slagaders en aders onthult die gevuld zijn met onnatuurlijke combinaties van bloedstolsels met vreemde vezelachtige materialen die de vasculaire systeem. Veel van de slachtoffers stierven naar verluidt aan hartaanvallen en beroertes. De heer Hirschman meldt dat hij weerstand vond toen hij probeerde deze geprikte patiënten te balsemen, en vervolgens deze vreemde materialen vond en ze uit de grote vaten van de lichamen trok. Hij meldde ook dat hij van het zien van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort blokkades is gestegen tot bijna 80%.



Wales: 87% van de ziekenhuispatiënten met corona is gevaccineerd


wales
Foto: Hospital CLÍNIC CC BY-ND 2.0

Wales: 87% van de ziekenhuispatiënten met corona is gevaccineerd

Uit gegevens die zijn gepubliceerd in Wales blijkt dat twee weken geleden maar liefst 87 procent van alle nieuwe coronapatiënten gevaccineerd was. Dat terwijl zo’n 70 procent van de inwoners ‘volledig gevaccineerd’ is.

De gegevens laten ook zien dat 63 procent van de mensen die positief testten op corona gevaccineerd was. In 99 procent van de gevallen ging het om mensen onder de 60 jaar.

Met andere woorden: slechts 13 procent van de mensen die met corona in het ziekenhuis belandden, was ongevaccineerd.

Media nemen dat klakkeloos over

Toch houden Britse gezondheidsagentschappen vol dat de vaccins effectief zijn en beschermen tegen ziekenhuisopname. De media nemen dat klakkeloos over.

De BBC kopte: ‘Covid-19 in Wales: een derde van de positieve gevallen is ongevaccineerd’. De Britse publieke omroep schreef dat ‘bijna 13 procent van de ziekenhuispatiënten met corona ongevaccineerd was’.

De BBC had natuurlijk ook kunnen schrijven: ‘Covid-19 in Wales: twee derde van de positieve gevallen is gevaccineerd’. En dat ‘87 procent van de ziekenhuispatiënten met corona gevaccineerd is’. Maar dat komt de vaccinatiebereidheid niet ten goede, zou Hugo de Jonge zeggen.

Weinig tot geen verschil

Volgens de BBC liggen er zoveel gevaccineerden met corona in het ziekenhuis omdat er zoveel mensen gevaccineerd zijn. Ja, echt.

Ook beweert de BBC dat het vaccin werkt omdat er afgelopen winter vier keer zoveel mensen in het ziekenhuis lagen als nu. Dat klopt, maar als je de cijfers die nu bekend zijn vergelijkt met die van september vorig jaar – toen er nog geen vaccin was – dan is er weinig tot geen verschil.

[The Gateway Pundit]



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...