vrijdag 26 juli 2024

Naar de hel met de wil van het volk

26/07/2024


“De Ursula’s zijn slechts marionetten die doen wat de Democratische marionettenmeesters in Washington van hen willen”.

Globalistisch links gaat steeds gewetenlozer om met de keuze van de kiezer, schrijft Tamás Pihál voor Magyar Nemzet over de huidige staat van de democratie in de EU.

De op twee na sterkste factie, de Patriotten voor Europa , zal geen enkele functionaris in het Europees Parlement hebben. Dat zal niet gebeuren, omdat de globalistische-Jacobijnse meerderheid — die, om het simpel te houden, meestal “links” wordt genoemd — alle geschreven regels en gewoonterecht schendt en de wil van het volk negeert en dat nu heeft verhinderd. De Ursula’s kondigden aan dat de soevereinistische factie — grotendeels gecreëerd door Viktor Orbán — naar hun mening extreemrechts is en als zodanig anti-Europa, anti-vooruitgang en anti-menselijkheid, en daarom in quarantaine, geïsoleerd en verstikt moet worden.

Er is nog geen sprake van hun deportatie, maar gezien de dynamiek van de gebeurtenissen zou dit zelfs binnen een paar jaar kunnen gebeuren.

De patriotten krijgen dus niets, laat staan posities – misschien zelfs uiteindelijk een paar kogels, zoals Fico en Trump. Dit is hoe volksvertegenwoordiging “werkt” voor de kampioenen van de democratie in Brussel.

Een van de pijlers van Ursula von der Leyens komende vijfjarige voorzitterschap van de EU-commissie zal in feite zijn om het verzet tegen het imperialisme van de EU te breken, om het veto van kleine staten, met name het bemoeizuchtige Hongarije, te verwijderen. Als er geen veto is, zal iedereen doen wat de grote willen. Met andere woorden: “Hou je mond!”

Stel je nu eens voor dat in het Hongaarse parlement de oppositiepartijen geen vicevoorzitters konden nomineren om het Huis te leiden, geen commissievoorzitters en vicevoorzitters konden hebben. Het probleem ligt uiteraard bij het Hongaarse concept van democratie, maar in dit land is zoiets nog niet eens bedacht — noch tijdens de periode van linkse noch rechtse regeringen heeft iemand aan zo’n verachtelijke daad gedacht, zo’n minachting voor de wil van het electoraat. Maar Brussel heeft dat zonder scrupules gedaan. Ze nemen deel aan deze walgelijke daad en doen ondertussen alsof er niets is gebeurd, terwijl ze ons blijven preken over democratie, de rechtsstaat, checks and balances.

Waar is het respect voor de wil van de kiezers? De heerschappij van het volk? Het principe van volkssoevereiniteit? Natuurlijk hebben wij Hongaren een dictatuur die op hol slaat, waar zelfs met een tweederde meerderheid van Fidesz, er altijd een oppositieleider is (deze keer Zoltán Sas, een Jobbik-lid van het Nationaal Veiligheidscomité), om nog maar te zwijgen van de plaatsvervangende voorzitters van de Nationale Assemblee en vele andere ambtenaren van de oppositie.

Zo gaat het met de vertrappeling van kiezers door de Europese Volkspartij (EVP). Om de globalisten een meerderheid te geven, heeft Manfred Weber, met de ruggengraat van een slak, zich aangesloten bij de bolsjewieken — alsof hij daartoe net per sms opdracht had gekregen. Hij lokte de meer naïeve rechtsen naar zijn kant met flagrante leugens en nationalistische beloften, om vervolgens meegesleurd te worden door de agenda van links.

                      Manfred Weber

Hoewel zijn kiezers genoeg hebben van illegale migranten, kan het Weber en zijn crew niets schelen – met hun goedkeuring zullen ze doorgaan met het invliegen en verschepen van miljoenen Afrikanen en Aziaten naar het continent omdat de bevolkingsvervanging door moet gaan. Weber is als een kaper: hij heeft de rechtse stem gekaapt. Als ik zeg dat deze figuur een oplichter is, een schurkachtige verrader, een morele gek, dan druk ik me zeker te zacht uit.

Maar het is niet alleen de wil van de kiezers die globalisten negeren. Een paar jaar geleden, tijdens een van de hoorzittingen van de showprocessen tegen Hongarije, slaagde het Europees Parlement er niet in om het benodigde aantal stemmen te krijgen voor de volgende “ja”-stem, dus werd de stemming de volgende dag herhaald, onder vermelding van “technische redenen”. En zo geschiedde. Ursula kan thuis haar dobbelstenen gooien zoveel ze wil totdat ze de positie krijgt die ze wil, het is een privéaangelegenheid. Maar de Unie is geen vlooiencircus en we zijn er niet bij aangesloten om het speelgoed te zijn van kwaadaardige schurken die elke dag hun modderige laarzen aan ons afvegen.

Hetzelfde gebeurde toen het Sargentini-rapport werd aangenomen: onthoudingen werden niet meegerekend, in strijd met de EU-verdragen en het reglement van orde van het Europees Parlement, omdat dat de enige manier was om de opening van de artikel 7-procedure tegen ons land af te dwingen. Natuurlijk heeft het Europese Hof van Justitie deze schending van de wet later gelegaliseerd, maar daar is niets verrassends aan. De wet is voor hen slechts een façade; ze zijn in feite de volkscommissarissen van de open society. Zie hun laatste gigantische straf tegen Hongarije in de quotazaak.

De Ursula’s zijn slechts marionetten die doen wat de Democratische marionettenmeesters in Washington van hen willen. Het is daarom theoretisch onmogelijk voor hen om uit te voeren wat de meerderheid van de Europese kiezers wil en wat hen toevertrouwd zou moeten zijn. Ze zijn niet geïnteresseerd in, en zelfs geïrriteerd door, het feit dat de meerderheid van de Europeanen geen bevolkingsvervanging, multiculturalisme, oorlog, sancties en oorlogsinflatie wil.

In het najaar van 2022 vatte de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock de visie van de westerse elite op democratie perfect samen: “Maar als ik de mensen van Oekraïne beloof dat we aan hun kant zullen staan ​​zolang ze ons nodig hebben, dan ben ik van plan dat te doen. Wat mijn Duitse kiezers ook denken.” Wat doen de meningen van de kiezers er eigenlijk toe, toch? De wil van het volk. Het volk is dom, maar de slimme Baerbocks zullen het voor hen doen. En als al deze “slimme” Baerbocks toevallig een wereldbrand veroorzaken (blijkbaar is dat hun doel), dan zij het zo. We hadden deze halve gare graag op tijd de ruimte in gelanceerd.

Zelfs in het veronderstelde thuisland van de democratie, de Verenigde Staten, wordt veel aandacht besteed aan de mening van het electoraat, dat de wil van het volk respecteert. Maandenlang, jarenlang, zeggen mensen hoe gezond en fris van geest president (Biden) is en herhalen dat Biden niet verdwaald is in zijn eigen achtertuin, dat hij niet in slaap valt tijdens een vergadering, dat het allemaal een leugen is van rechtse propaganda. Mijn favoriet is de “fact-finding” door de Soros-groep Lakmusz, waarin ze bewezen, zelfs in de momenten voor de val, dat beelden van de ronddwalende president gemanipuleerd waren.

Toen werd Biden teruggeduwd van de presidentsnominatie. Maar de beheerders van de Biden-afstandsbediening wedden er flink op dat miljoenen Amerikanen dit voorjaar tijdens de Democratische voorverkiezingen toch hun vertrouwen stellen in deze oude man. En toen hij op de Democratische zetel werd gezet, wisten ze precies in welke wanhopige staat hij verkeerde: hij stotterde en brabbelde toen net zo erg als nu. Ze moesten het dus hebben, en de wil van het volk moet worden gerespecteerd. Trouwens, als Biden toen net zo ongeschikt was om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap als nu wordt gezegd, is hij dan niet ongeschikt om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap voor de resterende zes maanden ?

Het wordt steeds hypocrieter, steeds shabbyer, zowel daar als hier in Brussel. De manier waarop ze maar doorzeuren over democratie, de rechtsstaat, diversiteit en solidariteit.

De manier waarop ze je proberen te laten geloven dat ze democraten zijn, terwijl ze je bedreigen, chanteren, je geld afpakken en naar Kiev sturen als je iets anders durft te zeggen. De laatste tijd praten ze over het uitzetten van ons.

Elina Valtonen, de Finse minister van Buitenlandse Zaken, voorspelde onlangs dat “Hongarije erover na moet denken of het wel juist is om lid te zijn van de EU, gezien de verschillende waarden die het land heeft.” Oké, we zullen erover nadenken.

Er kan maar één waarde zijn: die van hen. Slechts één mening: die van hen. En slechts één partij: de socialistisch-groen-communistisch-democratisch-regenboogcoalitie. De toekomstige partij. Ieder ander is een nazi. De brutale mensen ook, want ondanks de hersenspoeling applaudisseren ze niet meer enthousiast genoeg.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/naar-de-hel-met-de-wil-van-het-volk

Hij is de gevaarlijkste man in de VS omdat …

…  Heel weinig mensen zijn schimmige en goed verborgen agenda kennen.

Het is geen toeval dat het op 23 juli wordt gepubliceerd, de dag voordat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een toespraak houdt in een gezamenlijke vergadering van het Amerikaanse Congres, meldt SOTN.

Maar voordat we de uiterst onheilspellende connectie tussen Trump en Netanyahu bespreken, gaan we meteen ter zake komen met betrekking tot voormalig president Donald J. Trump. Hieronder volgen zijn belangrijkste prestaties tijdens zijn termijn als POTUS.

Trump noemde zichzelf de ‘Vader van het vaccin’ en hij hield toezicht op Operatie Warp Speed: de Covid-injecties waren de gevaarlijkste en dodelijkste biologische wapens die ooit aan goedgelovige burgers over de hele wereld zijn opgelegd.

Trump promootte fanatiek het doelbewust verkeerd benoemde “China virus”, wat in werkelijkheid het “Israël-VK-VS virus” was. Het COVID-19 biowapen was ook ontworpen om meerdere catastrofale uitkomsten te produceren, zoals HIER wordt opgemerkt.

Trump was verantwoordelijk voor de militaire inzet van het zeer schadelijke 5G in de VS. Hij was zich totaal niet bewust van de vele ernstige medische kwalen en gezondheidsproblemen die 5G welbekend veroorzaakt.

Trump liet de J6-protesteerders feitelijk in de steek nadat hij hen naar het Capitool had gelokt om te demonstreren tegen de bewezen gestolen verkiezingen van 2020.

Trump bleef de Afghaanse oorlog zonder goede reden voortzetten en liet zelfs een MOAB gooien op het door oorlog verscheurde land, wat uiteindelijk werd gevolgd door het fiasco van Biden met de terugtrekking van Amerikaanse troepen.

Trump benoemde zijn ultra-linkse dochter Ivanka en zijn zionistische schoonzoon Jared Kushner tot belangrijke functies in het Witte Huis, waar de dubieuze Chabad-Lubavitch-agenda op alle fronten duidelijk werd gepromoot.

Trump koos de christenzionist Mike Pence als zijn VP running mate en de verschrikkelijk incompetente Jeff Sessions als procureur-generaal. Later benoemde hij Bush-luitenant Bill Barr tot procureur-generaal. Elk van deze verraders stak hem in de rug, zoals veel andere benoemingen hebben gedaan.

Trump benoemde Alexander Acosta tot minister van Arbeid nadat hij pedofiel Jeffrey Epstein een corrupte schikking had aangeboden om zelfs de minimale gevangenisstraf te ontlopen.

Trump benoemde beruchte oorlogsstokers John Bolton, Nikki Haley, Mike Pompeo, James Mattis, HR McMaster en andere gevaarlijke oorlogszuchtigen op sleutelposities in zijn regering

Trump zette de verachtelijke vervolging van Julian Assange door, zelfs nadat Wikileaks een belangrijke rol had gespeeld in zijn overwinning in 2016.

Trump probeerde de TikTok-app op de Amerikaanse markt te verbieden op verzoek van Israël vanwege valse zorgen over de nationale veiligheid. De rauwe waarheid over de apartheidsstaat Israël werd overal op TikTok gepost, zoals nu het geval is.

Trump moedigde Speaker Mike Johnson op bedrieglijke wijze aan om meer geld te verstrekken aan de genocide in Oekraïne… zelfs nadat hij had gezegd dat hij die oorlog binnen 24 uur na zijn verkiezing als POTUS zou beëindigen. Praat over praten uit twee monden!

Trump keurde de verplaatsing van de hoofdstad van Israël naar Jeruzalem goed en erkende daarmee het van de Palestijnen gestolen gebied als Israëlisch grondgebied.

Trump beëindigde impulsief de lang onderhandelde en uiterst belangrijke nucleaire deal met Iran, alleen om aan de Israëlische eisen te voldoen.

Trumps voornaamste publieke standpunt over de genocide in Gaza is dat Israël zijn moorddadige militaire missie en landroof veel sneller moet voltooien dan het nu doet.

Trump handelt en spreekt altijd alsof de eindeloze Palestijnse Holocaust ess entieel is voor zijn “Make Israel Great Again”-platform.

Trump vermoordde de topgeneraal en Iraanse militaire held Qasem Soleimani die ISIS succesvol uitroeide. Dit was een zeer slechte zet die elk moment direct karma voor hem zou kunnen opleveren.

Trump heeft op verzoek van Israël onder valse voorwendselen Syrië gebombardeerd, waarbij onschuldige mensen zijn omgekomen en door de Amerikaanse inlichtingendienst geïdentificeerde doelen zijn beschadigd.

Trump voegde maar liefst $7,8 biljoen toe aan de staatsschuld, meer dan welke andere POTUS in de geschiedenis dan ook. Zeker niet de fiscale conservatief die hij pretendeerde te zijn; eerder een “enorme” OPLICHTING.

Trump erkende onrechtmatig de Israëlische soevereiniteit over de Golanhoogvlakte, een gebied dat van Syrië was gestolen, op bevel van Tel Aviv.

Trump heeft de Amerikaanse handelsrelatie met China systematisch vernietigd. En hij zweert dat rampzalige beleid voort te zetten. Trump is vastbesloten om China onze vijand te maken, net zoals Biden-Obama-Clinton Rusland onze vijand maakten.

Trump heeft landelijk fracking ingevoerd, een methode die schadelijk is voor het milieu, terwijl daar geen enkele reden voor was.

Trump heeft essentiële beschermingen voor schoon water teruggedraaid. Wat is belangrijker dan schoon water?!

Trump bombardeerde de olievelden van Irak en zei dat hij wilde dat de Amerikaanse troepen hun olie zouden innemen (opnieuw voor Israël).

Trump was volkomen akkoord met het schandaal rond de veiligheidsmachtiging van Jared Kushner, een ongekende ramp voor het handhaven van enige mate van veiligheidsintegriteit binnen de Amerikaanse inlichtingendienst.

Trump hield vol dat de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Syrië ‘alleen voor de olie’ is, waarvan het grootste deel naar Israël is getransporteerd.

Trump beloofde het moeras van lobbyisten, corruptocraten en oplichters in Washington leeg te pompen. In plaats daarvan gaf hij hen de leiding over gezondheid, veiligheid en milieubescherming, naast vele andere belangrijke functies.

Trump beloofde haar op te sluiten … maar gaf het op de dag dat hij werd verkozen op, waarbij hij de Clintons zelfs prees als “goede mensen”.

Trump loog ronduit over zijn ‘bloeddruipende hand’ na de geënsceneerde, valse vlag moordpoging hoax in een poging om een ​​instant Amerikaanse held en MAGA Movement martelaar te worden.

Bloomberg meldde in juli 2024 dat Trump Jamie Dimon, voorzitter en CEO van JPMorgan Chase, en Larry Fink, voorzitter en CEO van BlackRock, overweegt als minister van Financiën. Dit zijn twee van de gevaarlijkste NWO-globalisten ter wereld (zie: Larry Fink vs. Jamie Dimon: Donald Trumps keuze voor de functie van minister van Financiën van de VS )

Begrijp alstublieft dat dit een enorm ingekorte lijst is van Donald Trumps grove verraad, extreme tekortkomingen, schokkende incompetenties en ernstig misbruik van hoge ambten. Als de omvang van zijn diepe criminaliteit en ongebreidelde corruptie bekend zou zijn, zou hij een topkandidaat zijn voor voorzitter van het World Economic Forum of Charterlid van het Comité van 300.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/hij-is-de-gevaarlijkste-man-in-de-vs-omdat

Rusland stationeert militaire ziekenhuizen en traumacentra in het hele land

 juli 26, 2024

    Foto Credit: Halturnerradioshow.com

Het Russische Ministerie van Defensie heeft opdracht gegeven tot een grote stationering van militaire ziekenhuizen, klinieken en traumacentra in bepaalde steden in het land, waaronder de hoofdstad Moskou, die rechtstreeks onder het Ministerie van Defensie zullen vallen.

Op het eerste gezicht kan het publiek concluderen dat Rusland ofwel een groot offensief aan het voorbereiden is, waarbij veel slachtoffers zullen vallen, of dat ze een offensief tegen zichzelf verwachten, schrijft Hal Turner.

Dit kan ook een situatie zijn waarin ze rekening houden met het geval dat Trump wint en er vredesonderhandelingen plaatsvinden; ze zullen voorafgaand aan die besprekingen zoveel mogelijk grondgebied willen innemen…. om hun hand te versterken. Dit zou echter GEEN oproep zijn voor traumaziekenhuizen “in het hele land.” Het lijkt er meer op dat ze zich voorbereiden op een AANVAL door hun hele land.

Dit bevel om militaire ziekenhuizen in te zetten komt slechts enkele dagen nadat de Russische president Poetin alle staatsbedrijven OPDROEG om voor 1 oktober plannen in te dienen bij Moskou voor de verplaatsing van hun belangrijkste bedrijfsactiviteiten naar de Oeral, Siberië en het Verre Oosten van Rusland (Verhaal HIER).

WAAROM?

Dit roept de vraag op: Wat gaat er gebeuren in West-Rusland dat alle staatsbedrijven moeten verhuizen?

Het roept ook een andere vraag op: wat gaat er gebeuren dat Rusland traumaziekenhuizen “in het hele land” nodig heeft?

Hoe verhuis je bevolkingen van Moskou en Sint Petersburg?

Waarom moet je ze verhuizen?

Een nucleaire oorlog, misschien?

Waarom zou president Poetin anders opdracht geven om zo’n massale verhuizing van Russische staatsbedrijven te plannen?

Rusland maakt zich duidelijk op voor een totale oorlog. Een grote oorlog.

Merk op dat wij in het Westen GEEN van deze dingen doen. En raad eens wie die grote oorlog wint?

Hint: wij niet.

SERVISCHE PRESIDENT WAARSCHUWDE ONS IN JUNI

De Servische president Vučić liet in juni een bom vallen waarover (HIER) werd bericht: “WERELDOORLOG DREIGT OVER 3-4 MAANDEN”

In een opzienbarende onthulling tijdens een interview met de Zwitserse media kondigde de Servische president Aleksandar Vučić aan dat zijn land actief de olie-, meel- en suikerreserves aan het controleren is als voorbereiding op een dreigend wereldconflict.

Vučić, bekend om zijn nauwe banden met de Russische president Vladimir Poetin, liet doorschemeren dat hij mogelijk informatie achter de schermen heeft, vooral na het Russische ultimatum aan de NAVO over de inzet van Oekraïense F-16 straaljagers op NAVO-bases in Roemenië en Polen.

Tijdens het interview toonde Vučić zich ernstig bezorgd over de escalerende retoriek en het gebrek aan diplomatieke inspanningen om vrede te bereiken. Hij benadrukte: “De trein heeft het station verlaten en niemand kan hem stoppen.”

De Servische leider waarschuwde voor een dreigende ramp als de grootmachten niet ingrijpen en de situatie in Oekraïne niet opnieuw beoordelen. Vučić’s voorzichtige benadering van de bedoelingen van Poetin was duidelijk toen hij verklaarde: “Als je gokt dat iemand bluft, betekent dat dat je geen betere kaarten hebt. Je denkt gewoon dat de ander zwakkere kaarten heeft. Je weet het niet zeker omdat je zijn kaarten niet kent en ze niet hebt gezien.”

Het interview nam een sombere wending toen Vučić het gebrek aan nadruk op vrede betreurde en het omschreef als een “verboden woord.. Hij suggereerde dat er misschien een heersende theorie is binnen het Westen die erop gericht is Poetin uit te putten in Oekraïne en hem vervolgens ten val te brengen, wat zou leiden tot een geopolitieke verschuiving ten gunste van het collectieve Westen. Vučić waarschuwde echter voor onderschatting van de ernst van de situatie en zei: “We lopen vlak langs de rand van de afgrond.”

Hij benadrukte de mogelijke gevolgen voor de NAVO en de VS en benadrukte dat een nederlaag in Oekraïne ernstige geopolitieke gevolgen zou kunnen hebben voor het Westen. De alarmerende uitspraken van Vučić dienen als een sterke herinnering aan de fragiele staat van de wereldwijde veiligheid en de dringende behoefte aan diplomatieke interventie om een catastrofaal conflict af te wenden.

Heb je overwogen om wat voedsel in je voorraadkast op te slaan?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/rusland-stationeert-militaire-ziekenhuizen-en-traumacentra-in-het-hele-land/

Von der Leyen’s nalatenschap

 Een Europese Unie die niet alleen heeft opgegeven, maar ook haar eigen mensen gebruikt. Dat is de nalatenschap van Ursula von der Leyen en allen die haar steunen.

0

      Genimax / Pixabay

De mainstream politieke klasse van de Europese Unie en haar lidstaten heeft de lijdensweg, decadentie en onderwerping van Europese zaken aan Amerikaanse belangen voorspelbaar verlengd. En nu zullen we weer vijf jaar lang moeten leven met Ursula von der Leyen.

Bovendien zullen we ons in de toekomst allemaal haar toespraken over “veiligheid van de waardeketen” herinneren, waarin Ursula’s grote verdienste was om de afhankelijkheid van de wereld van Chinese waardeketens verder te versterken, waarmee ze aantoont dat, in tegenstelling tot wat ze met evenveel woede als haat verkondigt, haar tarieven, sancties en conditioneringen ons evenveel pijn bezorgen terwijl ze de anderen verlichten. In de EU zullen we over 10 jaar de grootste voorraad mineralen, voedsel, energie en grondstoffen ter wereld hebben opgegeven en, tenzij er een opstand uitbreekt, zullen we ook de grootste consumentenmarkt ter wereld hebben opgegeven en de markt die de komende jaren het meest zal groeien. Dit zijn de grote verdiensten van von der Leyen! schrijft Hugo Dionísio.

Gezien deze staat van dienst zou je kunnen denken dat de komende vijf jaar een ommekeer te zien zal zijn. Maar nee. Ursula von der Leyen zal blijven vechten tegen de eigen volkeren van de EU, hen het ene vertellen en het tegenovergestelde doen, en een van de gebieden waarop we zonder enig voorbehoud kunnen zien dat de Europese Unie – deze Europese Unie – haar inheemse volkeren heeft opgegeven, is met betrekking tot wat op dit moment een van de belangrijkste bronnen van sociale spanningen is: immigratie.

De mededeling van de Europese Commissie, getiteld “Versterking van de sociale dialoog in de Europese Unie: Benutting van zijn volledige potentieel om rechtvaardige transities te beheren,” classificeert de huidige situatie van de Europese arbeidsmarkt als zijnde aangetast door ernstige “tekorten aan arbeidskrachten” en is duidelijk over von der Leyen’s bedoelingen in dit opzicht.

Laat je niet misleiden door het ogenschijnlijk rationele discours: “het versterken van de sociale dialoog” moet worden gelezen als “het garanderen van sociale vrede in het licht van maatregelen die de lonen en levensomstandigheden verder onder druk zullen zetten”; “het benutten van zijn volledige potentieel” moet worden gelezen als “het vergroten van het reserveleger van arbeid om de loonstijging te beheersen”; en “het beheren van rechtvaardige overgangen” moet worden gelezen als “ervoor zorgen dat iedereen wordt gedwongen om het economische en sociale model van de EU over te nemen, zonder voorbehoud.”

Zoals altijd maakt Ursula von der Leyen Europa armer, minder onafhankelijk en gevaarlijker door haar draconische bedoelingen te verpakken in incidentele discursieve bloemetjes. Nog veel gevaarlijker. Elke keer dat ze haar mond opendoet, kun je haar woorden het beste interpreteren als woorden met een verborgen betekenis, die vaak het tegenovergestelde is van wat ze in werkelijkheid heeft gezegd.

Op weg naar meer uitbuiting van de Europese volkeren begint de Europese Commissie met het vaststellen van de demografische veranderingen van de afgelopen decennia. Europeanen krijgen simpelweg minder kinderen. Het resultaat is dat de autochtone Europese beroepsbevolking is gekrompen en de voorspelling is dat, nu nog rond de 265 miljoen werkenden, dit aantal in 2040 rond de 250 miljoen zal liggen en in 2050 op 240 miljoen. Met andere woorden, een afname van een miljoen per jaar.

Geconfronteerd met een probleem van deze omvang, waarvan de gevolgen op de lange termijn niet alleen de afname van inheemse volkeren zal zijn, maar ook het ontstaan van uitgestrekte verlaten en ongebruikte gebieden, de ondergang van bepaalde culturen en tradities, zou een diepgaand onderzoek nodig zijn en maatregelen die de trend van bevolkingsafname en dalende vruchtbaarheids- en geboortecijfers kunnen omkeren.

Dus, wat stelt de Europese Commissie voor om op te lossen wat zij omschrijft als ernstige “arbeidstekorten”? De maatregelen die de Europese Unie voorstelt zijn allemaal gericht op het bevorderen van een abrupte toename van de voorraad beschikbare arbeidskrachten. Door middel van wat zij “activeringsbeleid” noemt, wil de EU – naar eigen zeggen – “nul” werkloosheid bereiken, wat de eerste tegenstrijdigheid is die we kunnen identificeren. Dus je wilt “nulwerkloosheid” bereiken en tegelijkertijd de voorraad beschikbare arbeid vergroten?

De waarheid is dat het “activeringsbeleid” voorziet in het in dienst nemen van jonge NEET’s (Not in Employment, Education or Training) en het beoordelen van de impact van “sommige pensioenuitkeringen,” d.w.z. beoordelen in welke mate deze pensioenen mensen die in staat zijn om te werken niet naar hun pensioen sturen, door ze te deactiveren in plaats van ze op de arbeidsmarkt te houden. Dit betekent dat we ons moeten richten op de zogenaamde “actief ouder worden” markt. Een andere maatregel is het identificeren van “pockets” van beschikbare arbeid die kunnen bestaan onder gehandicapte bevolkingsgroepen en het “emanciperen” van deze mensen, wat prijzenswaardig zou zijn, maar niet als het om de verkeerde redenen wordt gedaan. Zoals we later zullen zien.

Een andere belangrijke maatregel die wordt voorgesteld is intra-Europese mobiliteit, waarbij de nationaal beschikbare arbeidskrachten worden overgebracht naar de rijkere landen, de rest achterlatend zonder de investeringen die ze hebben gedaan in onderwijs en opleiding, waardoor de toch al ongelijke Europese arbeidsverdeling nog wordt verergerd, de activiteiten met de hoogste toegevoegde waarde en de hoogste lonen in de noordelijke landen geconcentreerd blijven en de rest slechts goedkope arbeidsreserves worden, ofwel om de rijkere landen te bevoorraden, ofwel om activiteiten met een lagere toegevoegde waarde en lagere lonen te installeren, waardoor regionale asymmetrieën blijven bestaan. En dit alles doet Ursula von der Leyen, terwijl ze de tegenovergestelde doelstellingen verkondigt.

Wat betreft wat de Europese Commissie “het bevorderen van arbeidsomstandigheden” noemt, dit is gericht op het bevorderen van een vroege toetreding tot de arbeidsmarkt door het bevorderen van stages, leercontracten en beroepsonderwijs, waardoor veel jongeren, vooral de armsten, worden weggeleid van het hoger onderwijs naar een vroegtijdige beroepsopleiding. Zoals uit de statistieken blijkt, stromen jongeren in het beroepsonderwijs veel minder vaak door naar het hoger onderwijs dan jongeren in het algemeen onderwijs. Op deze manier wordt een elite opgebouwd en belast met het topmanagement, terwijl de rest in de middelste gelederen en migranten in laaggeschoolde banen blijft.

Maar het is in het oplossen van de “arbeidstekorten” op de meest ondergewaardeerde activiteiten dat de EU al haar investeringen stopt. De Europese economie heeft nog steeds grote hoeveelheden arbeid nodig voor activiteiten die daar intensief gebruik van maken. In dit geval omvatten de plannen van de EU het versterken van het migratiebeleid en het aantrekken van de benodigde arbeidskrachten van buiten de EU. En dit is hoe veel mensen die zeggen dat ze tegen een “demografisch vervangingsbeleid” zijn, uiteindelijk een Europese Unie steunen die van migratiebeleid een van haar belangrijkste strategische doelen wil maken om werknemers aan te trekken. Op deze manier wil de EU wat zij noemt een “Europese talentenpool” en een “Platform voor Arbeidsmigratie” oprichten. Deze twee maatregelen zijn gebaseerd op het aantrekken van werknemers uit derde landen.

Laten we deze voorstellen eens vergelijken met de volgende gegevens:

  • Het gemiddelde werkloosheidscijfer in de Europese Unie is ongeveer 6,5%, dus er moeten nog ongeveer 17 miljoen werknemers worden geplaatst, waarvan een aanzienlijk deel jonge werknemers (14,5% is werkloos) tussen 18 en 25 jaar. Hoewel de EU zegt dat het nodig is om de kwalificaties van deze mensen te verbeteren en dat het tekort aan arbeidskrachten in sommige sectoren groter is dan in andere, is de waarheid dat er in eigen land nog veel moet gebeuren om “nulwerkloosheid” te bereiken voordat we op zoek gaan naar arbeidskrachten in derde landen.
  • Het potentieel voor robotisering, automatisering en digitalisering van de Europese economie is nog steeds erg groot, vooral in de minder geavanceerde landen, wat op zich al enorme hoeveelheden beschikbare arbeidskrachten zou vrijmaken die in andere sectoren zouden kunnen worden ingezet als dit potentieel zou worden gerealiseerd.
  • In het algemeen ontwikkelt de Europese Unie geen beleid dat het geboortecijfer en het recht op ouderschap beschermt, en nog minder dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd beschermt, die zo vaak hun vruchtbaarheid moeten opgeven ten koste van een carrière.

Als deze taken nog niet zijn volbracht, waarom wil de Europese Commissie dan ouderen, jonge tieners, gehandicapten en invaliden aan het werk zetten? Waarom wil ze gekwalificeerde en minder gekwalificeerde werknemers uit het buitenland aantrekken? De reden is duidelijk en heeft te maken met loonmatiging. De bedoeling is om dit te doen door het zogenaamde “reserveleger van arbeidskrachten” te vergroten. Meer beschikbare arbeidskrachten, meer vraag naar werk, lagere lonen. Het is eenvoudig. Dat wil niet zeggen dat de lonen niet zullen stijgen, maar ze zullen langzamer stijgen dan de economie, wat leidt tot koopkrachtverlies en een relatieve verslechtering van de levensomstandigheden.

En je hoeft niet ver te gaan om te begrijpen waarom de Europese Unie deze weg inslaat. Het eerste antwoord is zo helder als water: het verbreken van de betrekkingen met de Russische Federatie heeft de waarde van grondstoffen duurder gemaakt, en we moeten dit compenseren door de lonen te verlagen, niet in de laatste plaats omdat de strategie is om met China te concurreren op de wereldmarkten voor dezelfde soort producten.

En als we dit verlies aan energie en goedkope grondstoffen moeten compenseren, waarom compenseren we dat dan met lagere lonen? In Portugal bijvoorbeeld heeft de Confederación de Turismo, waarin ondernemers uit de toeristische sector verenigd zijn, de regering een “arbeidsimplex” voorgesteld om het gemakkelijker te maken arbeidsmigranten uit derde landen in te huren. Met andere woorden, Europese werkgevers stellen een beleid voor om migratie uit derde landen te vergemakkelijken. Dit soort oplossingen wordt ook bepleit door Eurobusiness, dat Europese werkgevers verenigt.

Het migratiebeleid en het overspoelen van de Europese Unie met arbeidsmigranten is een beleid dat wordt geëist door de Europese werkgevers, dat wordt gesponsord door de politieke klasse van het neoliberale en globalistische centrum en door de belangen die verwant zijn aan de transnationale economie, en dat erop gericht is om, in het licht van de dalende werkloosheidscijfers en de noodzaak om een rationeler arbeidsbeleid te voeren, ervoor te zorgen dat er nog genoeg arbeidskrachten beschikbaar zijn zodat bedrijven niet gedwongen worden om de lonen te verhogen.

Een andere denkfout die we kunnen ontdekken in de toespraak van Ursula von der Leyen komt aan het licht wanneer ze verwijst naar de noodzaak om China “uit de gevarenzone te halen” omdat zijn goedkope producten banen in Europa vernietigen. Deze EU-voorstellen laten zien dat het niet gaat om het “beschermen van banen”, maar om winstmarges en accumulatieniveaus die ervoor zorgen dat meer dan 20% van de jaarlijks geproduceerde rijkdom in handen komt van slechts 1% van de rijksten. Als het om het beschermen van “banen” zou gaan, zou het beleid er anders uitzien. Protectionistisch? Ja, misschien. Maar het zou in wezen gericht zijn op het beschermen van banen en de levenskwaliteit van Europeanen.

En dit is waar we een andere misvatting tegenkomen. In deze mededeling, waarin de “geografische veranderingen” worden opgemerkt, wordt met geen woord gerept over het verbeteren van de voorwaarden voor stabiliteit in werk en leven, over de toegang tot huiseigendom, waardoor volwassenen in de vruchtbare leeftijd zich zouden kunnen vestigen en een gezin zouden kunnen stichten; in plaats daarvan ligt de nadruk op “mobiliteit”, de mobiliteit die jongeren dwingt armere landen te verlaten voor rijkere op zoek naar betere salarissen, maar die in veel situaties ten koste gaat van uitstel van de intentie om zich te vestigen en een gezin te stichten.

Het bevorderen van een duurzamere en stabielere levensstijl voor jongeren, het bestrijden van baanonzekerheid, het investeren in goedkopere huisvesting en steun bij geboorte en ouderschap, zou het economische model van arbeidsverdeling in de Europese Unie op losse schroeven zetten. Het zou de belangen van de machtigste landen bij het aantrekken van de meest gekwalificeerde werknemers in gevaar brengen. En dat verandert niet, dat blijft zo en wordt zelfs erger.

De Europese Unie, deze Europese Unie, geeft het dus op om haar autochtone bevolking te renoveren en kiest voor de gemakkelijkste weg, de weg die het neoliberale, globalistische en hegemoniale project dat ze is niet in vraag stelt. In die zin zouden we kunnen zeggen dat als er een project tegen de familie en de autochtone bevolking van de lidstaten is, het dit Europese project zelf is. Maar het is vooral tegen al deze dingen, omdat het een project is tegen de belangen van de volkeren zelf, wat die ook mogen zijn.

Terwijl iedereen verwachtte dat de invoering van nieuwe technologieën en de daaruit voortvloeiende stijging van de productiviteit – de mensheid heeft nog nooit zoveel en met zoveel kwaliteit in zo’n korte tijd geproduceerd – zou leiden tot een vermindering van de normale arbeidstijd, omdat er minder middelen nodig zijn om hetzelfde te produceren, vertelt de Europese Unie ons het tegenovergestelde. Ze vertelt ons dat we steeds meer menselijke arbeid nodig hebben. Zelfs als je die arbeid uit derde landen moet halen. En hier zwijgen al diegenen die zeggen dat ze “binnengevallen” worden. En ze zwijgen omdat ze weten dat arbeidsmigranten alleen maar komen omdat ze werk vinden, omdat de werkgevers ze op allerlei manieren aantrekken. Diezelfde belangen leven van de vreselijke omstandigheden waarin deze arbeiders aankomen en leven, want hoe meer moeite ze doen om de Middellandse Zee over te steken of om fatsoenlijke huisvesting te vinden, hoe lager hun loon zal zijn en hoe vernederender de huisvestingsomstandigheden die ze accepteren.

Degenen die migrantenarbeiders bekritiseren omdat ze in overvolle huizen wonen, omdat ze de straten vullen waar wij rondlopen, en hen ervan beschuldigen dat ze onze banen inpikken, hebben nog nooit degenen zien beschuldigen die hen aantrekken, die het beleid en het economische model ontwikkelen dat dit alles legitimeert. Ik heb ze nog nooit een Europese Unie zien beschuldigen die de mensen, alle mensen, achterlaat.

Een Europese Unie die niet alleen heeft opgegeven, maar die haar eigen volk gebruikt!

Dit is de erfenis van Ursula von der Leyen en allen die haar steunen!


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/von-der-leyens-nalatenschap/ 

Belgen, let op uw Euro-parlementariers werken aan de Europese digitale vaccinatiekaart, controle op je leven!

Vijf Europese landen doen de komende tijd proeven met een Europese vaccinatiekaart. Het project Euvabeco wil ‘vaccinatiepraktijken verbeteren’ in de context van routinevaccinatie of bij toekomstige epidemieën in Europese landen.

Tijdens het project worden implementatieplannen ontwikkeld op basis van ‘innovatieve praktijken’ die zijn toegepast tijdens de COVID-19-pandemie, om die vervolgens in de praktijk te brengen.

Europese digitale vaccinatiekaart

Voorbeelden zijn het screenen van populaties voor het prioriteren van vaccinatie, een digitale vaccinatiekaart of een neutrale verpakking voor ‘flexibele vaccinatiedistributie’.

Deze 5 landen starten test met Europese (digitale) vaccinatiekaart


Het project is onderverdeeld in vijf ‘belangrijke dimensies’. Eén daarvan is industrieel: neutrale verpakkingen gebruiken met een digitale bijsluiter voor een flexibele distributie van vaccins. Een andere dimensie is digitaal: een Europese digitale vaccinatiekaart verstrekken.

Toegang tot het leven ontzeggen

In vijf Europese lidstaten worden implementatieplannen toegepast en geëvalueerd met pilotprojecten, te weten België, Duitsland, Portugal, Griekenland en Letland. De proeven starten in september. Dan wordt ook de Europese vaccinatiekaart gelanceerd.

“Handig toch als al je gegevens digitaal opgeslagen zijn en internationaal beschikbaar. Hoef je al die kaartjes en boekjes niet bij te houden. Maar wat als die data gebruikt worden om je te controleren. Of je de toegang tot het leven te ontzeggen? Top?” vraagt arts Anne Fierlafijn zich af.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Op https://www.frontnieuws.com/deze-5-landen-starten-een-test-met-een-europees-digitaal-vaccinpaspoort/ is hetv olgende te lezen:

Bijzonder zorgwekkend is het mogelijke voorschrijven van experimentele en onvoldoende geteste vaccins. Reizigers zouden gedwongen kunnen worden om dergelijke vaccinaties te accepteren om te kunnen reizen, wat aanzienlijke risico’s met zich meebrengt voor de volksgezondheid en individuele rechten. De snelle invoering van dergelijke systemen zonder voldoende debat over privacy en veiligheid kan leiden tot een ongekende vorm van bewaking en controle.

Via Uncutnews.

Farmers Defence Force wil dat kabinet ‘nepvlees en ziekmakend fabriekskweekvlees’ verbiedt


Onlangs mocht een select gezelschap de allereerste kweekvleesburger in Europa proeven, gemaakt uit stamcellen van een koe. Ook Leon Moonen proefde de burger bij kweekvleesbedrijf Mosa Meat. Hij wil in de toekomst een kweekvleesboerderij beginnen.

En je raadt het nooit: Mosa Meat heeft een partnerschap met het World Economic Forum. Kijk maar.

In Nederland en de Europese Unie is het eten van kweekvlees niet toegestaan. De Europese Unie wil zeker weten dat het veilig is. Italië heeft een wet aangenomen die de verkoop van kweekvlees verbiedt. Frankrijk pleit voor een Europees verbod hierop.

Waarom doen we dat in Nederland niet?

Het Nederlandse kabinet wil koploper blijven met kweekvlees ‘ten behoeve van de voedseltransitie’.

Boerenorganisatie Farmers Defence Force wil dat de Nederlandse staat nepvlees en ziekmakend fabriekskweekvlees verbiedt. “Roemenië heeft al een verbod afgegeven. Waarom doen we dat in Nederland niet?” vraagt de actiegroep onder leiding van Mark van den Oever.

Globalistische ‘eiwittransitie’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen antwoordt: “Omdat Nederland voorop wil lopen in de globalistische ‘eiwittransitie’. Daarom staat het Global Food Hub-secretariaat van het WEF bijvoorbeeld in Nederland.”

Er is maar één partij die dit doorheeft en zich hard maakt voor onze boeren en gezond voedsel: Forum voor Democratie, aldus Van Houwelingen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Gideon van Meijeren (NL) is de leugens zat: ‘Echt schofterig om hier de boeren de schuld van te geven’


Nederland doet te weinig voor de bescherming van weidevogels, stelt de Europese Commissie. Die begint daarom een zogeheten inbreukprocedure, een juridische maatregel die genomen kan worden als de Commissie denkt dat een lidstaat Europese regels niet naleeft. Die inbreukprocedure is vertrouwelijk en de stukken zijn niet openbaar.

Staatssecretaris Rummenie van Landbouw laat de Tweede Kamer weten dat de Commissie Nederland in gebreke heeft gesteld vanwege ‘de niet-naleving van de op hem rustende verplichtingen uit de Vogelrichtlijn’.

De VVD vindt het ‘frustrerend’ dat de procedure vertrouwelijk is en wil na het reces duidelijkheid.

Intensieve landbouw

Vijftig jaar geleden waren er nog zo’n 120.000 paar grutto’s in Nederland, nu zijn dat er volgens de Vogelbescherming nog 25.000. Soorten als de kemphaan en de watersnip zijn bijna uitgestorven. Dat komt waarschijnlijk door verlies van leefgebied en verstoring van het broedseizoen, onder meer door intensieve landbouw, schrijft de NOS.

Subsidies en andere regelingen om weidevogels te beschermen, hebben volgens de Commissie niet geholpen. Binnen twee maanden moet Nederland met een verbeterplan komen.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren is de leugens zat en besloot in de pen te klimmen. “De afgelopen 50 jaar is het aantal boerenbedrijven afgenomen van ongeveer 150.000 naar 50.000. Weidegrond moet plaatsmaken voor woningen, zonnepaneelvelden en megawindturbines,” schrijft hij op X.

Logisch dus dat het aantal weidevogels afneemt. Echt schofterig om hier de boeren de schuld van te geven, vindt Van Meijeren.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...