zondag 28 juli 2024

Bill Gates overtuigt overheid om bevolking te ‘prik-dwingen’ door mRNA toe te voegen aan alledaagse voedingsmiddelen

 juli 27, 2024

  45


De globalistische miljardair en zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar Bill Gates heeft de overheid ervan overtuigd om hem toe te staan het publiek te ‘prik-dwingen’ door mRNA toe te voegen aan essentiële en alledaagse voedingsmiddelen die door iedereen in de samenleving worden geconsumeerd.

 

Volgens Gates lijkt de toekomst van vaccinatie meer op het inademen van frisse lucht, het drinken van een glas water of het eten van een salade dan op het krijgen van een prik in de arm, schrijft Baxter Dmitry.

Gates en het Big Pharma kartel begrijpen dat het publiek actief gekant is tegen het ontvangen van regelmatige mRNA boosterprikken, dus vinden ze nieuwe en misleidende manieren om het publiek te dwingen te vaccineren zonder toestemming.

Het is officieel. De globalistische elite is geïnfiltreerd in onze instellingen en maakt overuren om onze lucht, ons water en onze voedselvoorraad te vergiftigen.

Gezonde en verse producten van de boerderij, zoals sla en tomaten, zijn door de elite gekaapt om te dienen als onopvallende mRNA afleveringssystemen terwijl de campagne om de volksgezondheid te vernietigen en de planeet te ontvolken in overdrive gaat.

Meer dan 90% werkzaamheid. Goh, waar heb ik dat eerder gehoord?

De elite is zo arrogant geworden dat ze niet eens de moeite nemen om met nieuwe leugens te komen om de massa te misleiden.

We waarschuwen al jaren dat ze mRNA-vaccins in de voedselvoorziening stoppen, terwijl de mainstream media en factcheckers deze waarschuwingen hebben afgedaan als zogenaamde “samenzweringstheorieën” en schaamteloos het bewijs ontkennen dat duidelijk zichtbaar is.

Spoel door naar 2024 en er zit nu mRNA in sla en tomaten en wetgevers in de VS zijn in beweging om wetten te maken voor en tegen mRNA in de voedselvoorziening.

 

Schrijf dit maar op als nog meer rechtvaardiging voor zogenaamde “samenzweringstheoretici” die altijd lijken te weten wat er gebeurt, minstens twaalf maanden voordat het in het nieuws komt.

Het meest verontrustende van dit complot tegen de mensheid is dat het nu volledig in de openbaarheid is en dat de volgzame massa nog steeds niet oplet.

We worden gebombardeerd met verschillende soorten gifstoffen in onze voedselvoorraad, ons water en van bovenaf, terwijl chemtrails worden ingezet om het publiek tot onderwerping te spuiten namens dezelfde cabal die vastbesloten is om onze voedselvoorraad te overspoelen met ongewenste vaccins.

Bill Gates’ nieuwste onderneming om miljarden mensen over de hele wereld massaal te vaccineren met zijn mRNA ‘luchtvaccin’ heeft groen licht gekregen van meerdere regeringen na een onderzoek in Yale.

Het luchtvaccin zal “zonder onderscheid” de hele planeet besmetten met mRNA, waarbij de giftige chemicaliën rechtstreeks in iemands longen terechtkomen.
Roman Balmakov van Facts Matter
 bespreekt het door Gates gefinancierde Yale-onderzoek.

Chemtrails zijn niet langer een samenzweringstheorie. Het is een samenzweringsfeit en het aantal piloten dat naar voren komt om de chemtrails-operaties aan te klagen groeit met de dag.

Ondanks de legioenen mensen die plotseling zijn overleden of verwoestende gevolgen voor hun gezondheid hebben ondervonden, prijzen Bill Gates en de globalisten de mRNA Covid injecties aan als een enorm succes.

Volgens leidinggevenden van Big Pharma “is er een tsunami van mRNA-medicijnen op komst,” ook voor hartaandoeningen en kanker, toevallig de twee belangrijkste problemen die in eerste instantie door mRNA-spuiten zijn veroorzaakt.

In plaats van voor een internationaal tribunaal te worden gesleept voor misdaden tegen de mensheid, heerst de globalistische elite over de massa en schept ze op dat de lockdowns, gezichtsmaskers en gedwongen injecties van Covid nog maar het begin waren.
Big Pharma verdubbelt hun misdaad, met letterlijk honderden – ja honderden – verschillende mRNA-injecties op de productielijn op dit moment.

 

Volgens Melissa J. Moore, wetenschappelijk directeur van Moderna, “is er een tsunami van mRNA-medicijnen op komst.”

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, pochte de wetenschappelijk directeur van Moderna ook nog dat Big Pharma binnenkort mRNA rechtstreeks in het hart van mensen zal injecteren.

Ja, ze heeft het over dezelfde harten die gezond waren tot de uitrol van het vaccin ervoor zorgde dat miljoenen mensen over de hele wereld, waaronder fitte en gezonde jonge mensen en topatleten, omvielen met hartproblemen.

En maak je geen zorgen over de miljoenen gevallen van turbokanker veroorzaakt door mRNA over de hele wereld. Big Pharma heeft daar ook een antwoord op. Dat klopt, meer mRNA.

Het farmaceutische kartel geeft toe dat ze de dodelijke injecties in een uur hebben gemaakt, terwijl ze de massa ervan proberen te overtuigen dat dit iets is om trots op te zijn.

We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is natuurlijk. En vaccins die miljoenen mensen hebben gedood en verminkt en die in één uur zijn gemaakt, zijn niets om je druk over te maken.

Verslag uitbrengen over de globalistische elite is een fulltime baan omdat, zoals de Bijbel ons vertelt, goddelozen niet slapen.

Neem Bill Gates als voorbeeld. In plaats van toe te geven dat de mensheid zich bewust is geworden van de waarheid over de rampzalige Covid-19 injecties, verdubbelt Gates zijn plannen en neemt hij het op zich om de wereld stiekem te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben boerderijdieren zoals koeien, varkens en kippen een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is door elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins die hun weg zullen vinden naar het bord van jouw familie.

 

Dat klopt, Bill Gates, Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond, heeft opgeschept dat hij mRNA in de voedselvoorziening stopt.

Landen die geïnfiltreerd zijn door het World Economic Forum, zoals Australië, tekenen voor Bill Gates’ nieuwe plan, wanhopig om de niet-conformisten in hun land de wet voor te schrijven.

We weten nu dus dat Gates ons van bovenaf besproeit en mRNA in onze sla, tomaten en vleesproducten smokkelt.

Maar Gates is nog niet klaar met ons.

Zijn laserachtige focus om de hele wereld te vaccineren, met of zonder onze toestemming, heeft ertoe geleid dat hij honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in genetisch gemodificeerde muggen die zijn ontworpen om als “vliegende vaccinators” te werken.

En als dit vergezocht klinkt, moet je weten dat de NIH al mensen vaccineert met behulp van de muggen van Gates.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om de misdaden van de elite bloot te leggen en ze voor het gerecht te brengen. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v58lmdh-bill-gates-convinces-govt-to-force-jab-public-by-adding-mrna-to-everyday-fo.html




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

Bron: https://www.frontnieuws.com/bill-gates-overtuigt-overheid-om-bevolking-te-prik-dwingen-door-mrna-toe-te-voegen-aan-alledaagse-voedingsmiddelen/



Gevaccineerde 25-jarige zwangere moeder sterft binnen enkele uren na diagnose Turbokanker

 juli 27, 2024    31

     Foto Credit: slaynews.com

Een 25-jarige zwangere moeder van één kind is op tragische wijze overleden kort nadat ze was gediagnosticeerd met een zich snel verspreidende vorm van kanker.

Olivia Harlow uit Queensland, Australië verloor haar ongeboren baby en stierf kort daarna op 24 juni, zo heeft haar ontredderde familie bekendgemaakt. De jonge moeder stierf nadat ze meerdere keren naar het ziekenhuis was geweest en naar huis was gestuurd, aldus haar familie, schrijft Frank Bergman.

Stefanie Harlow, Olivia’s schoonzus, heeft een fondsenwervingspagina opgezet namens Olivia’s partner Ryan Stephenson.

Meneer Stephenson voedt hun vierjarige dochter Evaliah nu alleen op.

Stefanie Harlow vertelde aan The Daily Mail dat haar schoonzus naar het Royal Brisbane Hospital ging met hoofdpijn en wazig zicht toen ze 34 weken zwanger was.

Ze werd naar huis gestuurd om te rusten, maar ging twee weken later, op 16 juni, met spoed terug naar het ziekenhuis toen ze zich realiseerde dat haar baby niet bewoog.
Toen de artsen haar onderzochten, kreeg ze op tragische wijze te horen dat haar ongeboren dochter was overleden.

Stefanie vertelde de publicatie dat Olivia na de bevalling nog een paar dagen in het ziekenhuis verbleef. Ze kreeg een “volledig gezond-rapport” en werd ontslagen.

Een paar dagen later keerde ze echter terug naar het ziekenhuis en vertelde de artsen dat ze zich nog steeds niet goed voelde en last had van hevige hoofdpijn.

De artsen keken naar de scans die ze twee weken eerder hadden gemaakt en zeiden dat verdere tests niet nodig waren, legt de schoonzus uit.

“Ze zeiden dat ze waarschijnlijk nog steeds gestrest was van wat ze had meegemaakt en stuurden haar weg,” vertelde Stefanie aan de Mail.

“De volgende dag werd Olivia door haar partner in haar kamer gevonden zonder te reageren, dus brachten ze haar met spoed naar het ziekenhuis aan de beademing.”

“Ze zeiden dat ze tumoren hadden gevonden in Olivia’s hersenen, waarvan één achter in haar hoofd “bijna zo groot als twee golfballen.”

Olivia, die al een dochtertje heeft, was hersendood en haar life support werd op 24 juni uitgeschakeld.

“Ze was pas 25, verder was ze fit en gezond,” zei Stefanie.

“We zouden niet in deze positie moeten zitten waarin we haar moeten laten inslapen.”

“Het is een beetje een medisch mysterie.”

Ze voegde eraan toe: “We hebben de artsen gevraagd en ze zeiden dat ze het niet konden verklaren.”

“In 26 dagen had ze niets en toen was ze ineens bezaaid (met tumoren).”

Olivia’s hersenen zijn opgestuurd om getest te worden, maar haar familie kan tot twee jaar wachten om een antwoord te krijgen op wat er met haar gebeurd is.

De familie is wanhopig op zoek naar antwoorden op de vraag hoe Olivia zo snel aan hersenkanker kon sterven zonder dat artsen het eerder ontdekten.

Dr. William Makis legt uit dat hersenkanker de op één na meest voorkomende turbokanker is.

Turbokanker is een relatief nieuw fenomeen dat explodeerde toen het opdook kort nadat Covid mRNA injecties begin 2021 aan het publiek werden aangeboden.

De kankers vormen zich en verspreiden zich veel sneller, waardoor oncologen en artsen het verschijnsel “turbokanker” hebben genoemd.

Veel artsen melden dat hun patiënten die gezond lijken binnen een week na de diagnose turbokanker overlijden.

Zoals Dr. Makis opmerkt, werd Olivia Harlow “binnen enkele uren na de diagnose” hersendood verklaard.

Makis zegt dat de dood van Olivia Harlow’s turbokanker werd veroorzaakt door een “Covid mRNA-vaccinletsel.”

Haar familie wacht nu op antwoorden over hoe het leven van de anders zo fitte en gezonde vrouw drastisch veranderde in 26 dagen.

“Begrijpelijkerwijs heeft dit zijn tol geëist van de familie en komt het als een enorme schok,” schreef Stefanie op de GoFundMe-pagina.

“Olivia was de meest zorgzame en liefhebbende moeder, partner, dochter, kleindochter, zus, nicht en vriendin die iemand zich ooit had kunnen wensen.”

“Ik wil namens de familie geld inzamelen om Liv en Adeline het afscheid te geven dat ze allebei verdienen en om de financiële last van Ryan te verlichten, zodat hij de tijd kan nemen om te rouwen en er voor Evaliah kan zijn terwijl zij in het reine komen met de plotselinge verandering in hun leven.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-25-jarige-zwangere-moeder-sterft-binnen-enkele-uren-na-diagnose-turbokanker/

De Olympische Spelen: Laat het Globalistische, satanische feest beginnen

 juli 28, 2024   9  

De openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs is net geweest en ik moet iets bekennen. Ik heb er niet naar gekeken en ik ga er toch commentaar op geven.

Maar hoe kan mijn commentaar eerlijk zijn? Hoe kan ik weten waar ik het over heb? Hoe typisch populistisch van me, om te spreken over iets waar ik geen expert in ben! schrijft Jupplandia.

De realiteit is echter dat ik er niet naar heb gekeken omdat ik precies wist wat het zou zijn. Grote feestelijkheden zoals deze zijn Globalistische spektakels. Ze worden bestuurd door een kleine internationale elite die weliswaar opereert via fraai klinkende organisaties die dingen besturen die heilzaam zouden moeten zijn, maar die in werkelijkheid een verdorven, gedegenereerde, parasitaire bovenlaag vormen die volledig losstaat van de gewone mensen.

En elk van deze vieringen is nu een gelegenheid voor die elites om de spot met ons te drijven. Wat ze elke keer vieren is hun macht over ons en hun vermogen om ons geld te besteden aan het beledigen van ons en het beledigen van de kernovertuigingen die de Westerse wereld hebben bepaald totdat zij aan de macht kwamen.

Hier is wat ik vlak voor de ceremonie schreef in mijn vernietigend komische stijl, hoewel het in wezen helemaal niet om te lachen is:

De enige interesse die ik tegenwoordig in de Olympische Spelen heb, is de vraag hoe satanisch de opening zal zijn. Het lijkt steeds meer op een banket op Epstein Island met panfluitmuziek terwijl Alex Soros in een wazige witte jurk danst. Zoals het Met Ball met jongleurs en verkrachters op stelten. En iedereen zegt “oooh het is goed om het nieuwe normaal te hebben om van te genieten.”

Voor degenen die wel hebben gekeken, hoe goed was mijn oordeel daarover? Ik denk dat als je een patriot bent, een conservatief, een liefhebber van de westerse geschiedenis en cultuur, een gewone burger, en vooral een christen, je moet zeggen dat ik het goed had, nietwaar?

Volgens de beelden en clips die ik sindsdien heb gezien, en de verslagen van degenen die wel hebben gekeken, bevatte de eigenlijke ceremonie de volgende elementen:

  • Een figuur met een gezichtsloos masker, rijdend op een vaal paard (je hoeft geen bijbelstudie te hebben gedaan om de verwijzing naar de Dood te kennen);
  • Een liefdevol gemaakte recreatie van de onthoofdingen van de Franse Revolutie, compleet met rivieren van bloed;
  • Bizarre figuren op gigantische stelten (net zoals ik voorspeld had, en net zoals de 2012 ceremonie in Londen … maar ook als het soort demonen dat verschijnt in een Bosch schilderij van de Hel);
  • Een optreden van Lady Gaga, die er steeds meer uitziet als Lady Guyguy. Gaga wordt al jaren achtervolgd door beschuldigingen van Satanische rituelen en ontaarding in haar optredens, en voegde deze elementen al toe voordat mensen als Sam Smith ons vertelden hoe cool het is om Satan te prijzen terwijl je fetisj BDSM-kostuums draagt. Nog controversiëler is dat Gaga nu een van de meest geliefde artiesten is van de internationale Globalistische elite en een persoon aan wie verschillende adrenochrome en kinderoffers samenzweringstheorieën zijn gekoppeld;
  • Celine Dion in die oogverblindende witte paillettenoutfit die ik voorspelde voor Alex Soros;
  • Eindeloos homo-erotisch gekronkel door voornamelijk naakte mannen;
  • Een verbluffend vreemde en vadsige blauwgeschilderde man, ook weer grotendeels naakt, die een duivelse imp of een soort heidense Pan-achtige vruchtbaarheidsfiguur leek voor te stellen;
  • Breakdancing, om de een of andere reden, dat 40 jaar geleden misschien cool was, maar het meest wordt geassocieerd met de etnische LA straatcultuur van de jaren 1970 en 1980 en niet iets zou zijn dat je zou afvinken als ’typisch Frans’;
  • Enorme aantallen zwarte artiesten, die misschien een accurate afspiegeling zijn van de westerse binnenstadsbevolking van tegenwoordig, maar massaal oververtegenwoordigd zijn als je kijkt naar de algemene bevolking van Frankrijk. Zulke artiesten vertegenwoordigen de gebruikelijke rassenpolitieke programmering waar de elite de voorkeur aan geeft. Velen waren op boten, wat een soort leedvermaak zou kunnen zijn dat verwijst naar de door de elite gesponsorde invasie van rubberboten in Groot-Brittannië (die de Franse autoriteiten natuurlijk eerder helpen dan tegenhouden);
  • Een dragqueen die de spot drijft met het christelijke Laatste Avondmaal, wat getuigt van het standaard verlangen van de elite om afwijkende genderperversiteiten te presenteren als iets dat gevierd moet worden en tegelijkertijd alles wat christelijk is te denigreren en te bespotten. Uit de beelden die ik heb gezien, lijkt het erop dat de viering van obesitas ook in dat deel zit, en een kinderartiest.

Dit alles was volkomen voorspelbaar omdat we het allemaal al eerder hebben gezien. Zowel in hun privébijeenkomsten als in hun openbare vertoningen heeft de Globalistische elite niets creatiefs en moois te bieden. Dit zijn mensen die blikken met uitwerpselen als kunst kopen, die de voorkeur geven aan kakofonische en repetitieve versies van Eurotrash pop boven de verheven majesteit van de klassieke muziektradities van Europa, en die zichzelf vertonen als van geslacht wisselende weirdos in volstrekt belachelijke outfits op het Met Ball.

We hebben dit eerder gezien.

De 2012 ceremonie in Londen had een paar schlemielige momenten die een suikerzoete versie van warmte en humor boden (de verschijning van de koningin), maar was vooral Danny Boyle’s grimmige, verwarde, pijnlijk fanatieke viering van door de staat gecontroleerde geneeskunde. Die vond vooral bij mij weerklank. Terwijl Boyle deze hard-linkse verering van de door de staat geleverde gezondheidszorg uitvoerde, compleet met dansende verpleegsters en enorme injectiespuiten en een reusachtige achtervolgende figuur van de Dood (die er na Covid steeds meer uitziet als een voorbode van wat de elite ons in 2020 zou aandoen) lag mijn vader op sterven, nog zo’n onopgemerkt slachtoffer van de ongelooflijk slechte zorg die de NHS zo vaak levert. Mijn vader had een verkeerde diagnose gekregen toen hij aan kanker leed en er werd hem verteld dat zijn uitputting en pijn (het resultaat van een erfelijke bloedziekte die nooit goed behandeld was) werd veroorzaakt door depressie, een slecht moreel karakter en alcoholverslaving (niets van dit alles was waar, maar het voegde wel een element van lijden in de vorm van onverdiende schaamte toe aan zijn laatste maanden). De beste man die ik ooit gekend heb, werd onderworpen aan een merkwaardige mix van intimidatie en verwaarlozing door de medische autoriteiten die zijn bloedziekte niet behandelden of zijn kanker pas ontdekten toen het te laat was.

Ik zal nooit de harteloze preken vergeten waar een bepaalde arts mijn vader aan onderwierp, of het feit dat we zes of zeven uur op de Eerste Hulp moesten wachten na een instorting voordat hij eindelijk echte medische zorg kreeg. Ik zal ook nooit vergeten dat hij, toen de kanker werd ontdekt, nog maar een week of twee te leven had, of dat de NHS-aanbiddende Olympische Spelen zo vlak voor zijn laatste dagen plaatsvonden.

Ook mijn moeder stierf terwijl ze onder NHS-zorg stond, in 2020, opnieuw met kanker die pas te laat werd vastgesteld, opnieuw met een dood die volledig vermijdbaar was geweest in een beter gezondheidszorgsysteem, en opnieuw met de staat die haar laatste weken met kwellingen opzadelde, zoals haar geïsoleerd achterlaten in haar lijden toen we haar niet mochten zien in het ziekenhuis vanwege de covid-regels. De meest liefhebbende moeder die je je maar kunt voorstellen en voor wie familie alles betekende, werd haar familie ontzegd toen ze die het hardst nodig had.

Als het gaat om de elite en de dingen die zij aanbidden, vergeleken met de realiteit van hoe gewone mensen leven en sterven onder hun hoede, dan zit ik erin.

Misschien zijn deze persoonlijke overpeinzingen, een puur toeval van timing met Olympische ceremonies, oneerlijk tegenover de Olympische Spelen, hoewel ze niet oneerlijk zijn tegenover de NHS. Maar uiteindelijk hebben dezelfde mensen het voor het zeggen. De Globalistische elite beslist over onze sportceremonies, net zoals ze beslist over onze zorgsystemen.

En het is een Globalistische elite die ons lijkt te zien als vee, als ‘nutteloze eters’, een Globalistische elite die voorstander is van abortus en euthanasie, een Globalistische elite die lacht om ons christelijk erfgoed en om heilige opvattingen over de waarde van gewone mensen, een Globalistische elite die gevaarlijke indringers uitnodigt op onze kusten, een Globalistische elite die haar leven leidt in een werveling van overdaad en praal en decadent vermaak, terwijl wij de snelle ‘zorg’ voor het levenseinde krijgen van de dood met serums.

Beoordeel hen op hun amusement.

En als je dat doet, zie je wat zij aanbidden. Wat zij ‘zorg’ noemen is de dood. Als ze naar de geschiedenis kijken, is het het vergieten van bloed dat hen fascineert en opwindt. Wat zij ‘medeleven’ en ‘gelijkheid’ noemen, is de viering van seksuele kronkels en vreemde perversies. Wat zij ‘respect voor iedereen en inclusie van iedereen’ noemen, is gebrek aan respect voor christenen, traditionalisten, hetero’s, blanken en mensen die zij geacht worden te vertegenwoordigen.

Waar zouden de Olympische Spelen over moeten gaan?

Het zou moeten gaan over het ongelooflijke westerse erfgoed dat we hebben en dat teruggaat tot twee belangrijke bronnen, het oude Griekenland en Jezus Christus. Het zou menselijke uitmuntendheid en prestaties moeten vieren. Het zou ons op ons best moeten laten zien, strevend naar bijna onmogelijke fysieke prestaties. De oorspronkelijke Olympische Spelen uit het oude verleden waren dan wel een heidense ceremonie ter ere van Zeus, maar ze hadden een echte heiligheid, waarmee we nog steeds verbonden zijn. Het was niet de Griekse cultuur op zijn decadentst. Het was de Griekse cultuur op haar menselijkst en op haar heiligst.

Op dezelfde manier is Frankrijk, dat al meer dan duizend jaar een van de meest glorieuze en beschaafde naties van Europa was (een punt dat ik als Engelsman met pijn in mijn hart moet toegeven), gedurende het grootste deel van die geschiedenis niet deze zieke en stervende Globalistische entiteit geweest. Het is een sterk christelijke natie geweest, met waarden die geworteld zijn in de Bijbel en het leven van Christus, en met prachtige kathedralen die getuigen van de glorie die geïnspireerd kan worden door een dergelijk geloof.

Deze satanische vieringen zijn een afwijzing van alles wat de Olympische Spelen zouden moeten zijn, en waren, en van alles wat Frankrijk zou moeten zijn, en was, voordat Globalistische elites onze wereld overnamen.

***

Via Infowars.

Alex Jones gaat in op de redenen waarom de Olympische Spelen de satanische antichristelijke trans-propaganda opdringen en hoe het wereldwijde verzet hiertegen de Globalistische controleurs in paniek heeft gebracht.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-olympische-spelen-laat-het-globalistische-satanische-feest-beginnen/

‘Satanische’ openingsceremonie Olympische Spelen wekt walging: ‘Dit is doodziek’


De ongebruikelijke openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs wekt vooral walging op. Een vadsige bijna naakte smurf, een vent waarbij een bal uit zijn slip hangt, een man met baard verkleed als vrouw die hitsig danst en een groepje dragqueens inclusief een trans’vrouw’ die soort van aan hun Laatste Avondmaal zitten, vat onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans samen.

Deze freakshow heeft niets met sport te maken, stelt ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doodziek

Advocaat Werner Niemegeers vult aan: “Een onthoofde Marie Antoinette, een ruiter van de Apocalyps, een gouden kalf op een spandoek en nog andere satanische symbolen.”

“Dit is doodziek,” vindt fractievoorzitter van FVD in Teylingen Milan Schenk. “Wat is er nog over van de Europese traditie? Van ons rijke culturele erfgoed? Ooit waren we het middelpunt van schoonheid en wijsheid. Nu zijn we live getuige van de totale destructie van alles wat we ooit waren en zijn geweest.”

Regelrechte ramp

Oud-Kamerlid Harm Beertema merkt op dat de ‘terreur van de minderheid’ zelfs doordrongen is tot de Olympische Spelen. “Het is een regelrechte ramp dat Olympische sporters hieraan worden onderworpen zonder dat hen iets is gevraagd. Ongelooflijk dat trans- en dragactivisten zoveel ruimte krijgen om met een blasfemische freakshow de opening van de Spelen te vernielen,” fulmineert hij. “Wie verzint dit?”

Het Vlaamse parlementslid Stefaan Sintobin vindt het tafereel met dragqueens die het Laatste Avondmaal moesten voorstellen ‘absoluut een schande’. “The West has fallen,” zegt hij.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Rusland niet welkom bij Olympische Spelen, maar veroordeelde kinderverkrachters wel


Bij de aankondiging van beachvolleyballer Steven van de Velde op de Olympische Spelen in Parijs was boegeroep te horen in het stadion bij de Eiffeltoren. Ook werd hij uitgejouwd. Over de 29-jarige Nederlander is de afgelopen weken ophef ontstaan door een eerdere veroordeling voor seks met een 12-jarig (!) meisje.

Van de Velde werd in 2016 in Engeland veroordeeld tot vier jaar cel voor het seksueel misbruiken van een minderjarige. Het delict gold door de leeftijd van het meisje als verkrachting, ongeacht of zij instemde. Na zijn veroordeling werd de kinderverkrachter uitgeleverd aan Nederland, waar hij al na 12 maanden vrijkwam.

Mediastorm

Hoewel hij weer mag deelnemen aan internationale toernooien, is vanwege de ophef besloten dat Van de Velde buiten het olympisch dorp zou verblijven en niet met journalisten zou praten.

Rond Van de Velde ontstond zondagochtend een mediastorm, toen tientallen internationale journalisten zijn partner Matthew Immers ondervroegen.

Van de Velde en Immers zijn de Spelen begonnen met een nederlaag tegen een lager geklasseerd duo uit Italië.

Niet welkom

Ondertussen mag Rusland niet meedoen aan de Olympische Spelen. Er nemen welgeteld 15 Russische en 16 Wit-Russische atleten deel, maar zij komen onder neutrale vlag uit. In teamsporten zijn beide landen niet welkom in Parijs.

Ook heeft Frankrijk sommige Russische journalisten geen toestemming gegeven verslag te doen van de Spelen. Maar liefst 4000 accreditatieverzoeken zijn afgewezen. Het Kremlin beschuldigde Frankrijk vervolgens van het ondermijnen van de persvrijheid.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Waarom moeten wij ons voorbereiden op een blackout?

 zaterdag, 27 juli 2024 10:30

rsz totale blackoutTot niet zo lang geleden kwamen overheidsinstanties niet met berichten over dingen zoals het voorbereiden op rampen.

Nu doen ze dat wel en opnieuw komt er een waarschuwing om ons voor te bereiden op een blackout.

Naar aanleiding van de eerdere grote storing deze week zijn er toch heel wat mensen wakker geschrokken, zo lijkt het.

Dat telt ook voor Nederland, aldus Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter-Jaap Aalbersberg.

Ons volk is niet goed voorbereid op grote storingen en het moet heel snel weerbaarder worden.

Dan wordt er gerefereerd aan het aan het WEF gelieerde bedrijf Crowdstrike dat wereldwijd voor een enorme chaos zorgde.

Het zou dan een update foutje zijn, maar dat soort bedrijven maakt niet dat soort foutjes.

Die storing kwam er omdat men wilde testen hoe de bevolking zou reageren.

De volgende keer zal de storing nog wat groter zijn en nog wat langer duren en weer gaat men dan kijken hoe de bevolking hierop reageert.

Tegelijkertijd zeggen overheidsinstanties dat burgers weerbaarder moeten worden en zich beter moeten voorbereiden op storingen of rampen.

Ziekenhuizen die operaties moesten schrappen, gecancelde vluchten en openbaar vervoer dat compleet ontregeld raakte: overal ter wereld ontstonden problemen door de fout in een software-update van beveiligingsbedrijf Crowdstrike. Grote storingen zoals die van vorige week zijn uitzonderlijk, maar we leven in een digitale wereld, dus áls het misgaat, gaat het goed mis. En daar zijn we volgens experts niet goed op voorbereid.

Deze keer waren het dus luchthavens, ziekenhuizen en communicatiesystemen. Een volgende keer kan het de waterzuivering zijn, de elektriciteit of het betalingsverkeer. Het is belangrijk om je voor te bereiden op een eventuele black-out, waarschuwt Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter-Jaap Aalbersberg.

Praat met je buren

"Stel dat alle stroom uitvalt en het is pikdonker, wat doe je dan? Heb je een noodpakket met kaarsen, water, batterijen en cash geld? Die zekerheden zorgen ervoor dat je weerbaarder bent", aldus Aalbersberg. "Bedenk daarnaast waar je afhankelijk van bent en ga na of je in de problemen komt als je een tijdje niet de deur uit kunt en geen boodschappen kunt halen."

Volgens de NCTV is het ook goed om er met anderen over te praten, met je buren bijvoorbeeld. "Is er misschien iemand die veel zorg nodig heeft en hoe kun je diegene als buurt ondersteunen, mocht het nodig zijn?"

Het is weer het aloude systeem.

Er wordt een soort onzichtbare vijand gecreëerd die het heeft voorzien op onze digitale infrastructuur.

Hierdoor zullen wij dan de nodige problemen krijgen, met ergens in de nabije toekomst een blackout die heel wat langer gaat duren dan enkele uren.

Een blackout die volgens eerdere waarschuwingen van het WEF heel wat harder zal aankomen dan de nep coronapandemie.

En wanneer een dergelijke blackout langer duurt dan enkele dagen, dan is de maatschappij al dicht bij anarchie.

Misschien is het wel de bedoeling om een dergelijke anarchie uit te lokken. Een dusdanige chaos dat de burgers bereid zijn om alles te geven zolang het normale leven maar terug komt.

Het wil niet zeggen dat ze bovenstaand scenario zullen gebruiken, maar het is wel één van de scenario’s die ze ter beschikking hebben.

In dat kader is het misschien niet zo onverstandig om toch wat voorbereidingen te treffen voor als er een langere blackout periode komt.

Die voorbereidingen zullen voor iedereen verschillend zijn, maar contant geld hoort zeker in het rijtje thuis, want pinnen kan dan niet meer.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Waarom werpt Trump zich op als advocaat voor bitcoin?

 zondag, 28 juli 2024 11:19

rsz trump voorvechter bitcoinIn een opmerkelijke toespraak heeft Donald Trump laten weten dat wat hem betreft Amerika het bitcoin centrum van de wereld wordt.

Hij verklaart de oorlog aan alles en iedereen die het op bitcoin heeft gemunt en dat is toch wel opmerkelijk.


Aan de ene kant zal het misschien veel mensen hebben verbaasd, aan de andere kant misschien ook niet.

In een pittige keynote speech beloofde voormalig president Trump om van de VS de “bitcoin supermacht van de wereld” te maken, door ervoor te zorgen dat cryptocurrency “gedolven, geslagen en gemaakt wordt in de VS”.

“We moeten praten over Bitcoin. Ons land is gezegend met het buitengewone talent en de genialiteit in deze ruimte.

Deze geest heeft Amerika gebouwd en zal ons helpen om het weer groot te maken.

Ik bewonder wat de Bitcoin-gemeenschap heeft bereikt. In slechts 15 jaar is Bitcoin uitgegroeid van een idee tot de 9e meest waardevolle activa ter wereld.

Het is nu al groter dan ExxonMobil en binnenkort zal het de marktwaarde van zilver overtreffen.

Dat is heel wat.”

Hij ging verder met een aantal grote beloften:

“Ik beloof dat op de dag dat ik aantreed de aanvallen tegen Bitcoin zal stoppen.”

“Op de eerste dag zal ik Gary Gensler ontslaan en een nieuwe voorzitter van de SEC benoemen.

“Ik zal Operatie Chokepoint 2.0 onmiddellijk stopzetten.

Trump bevestigde ook dat hij een adviesraad voor crypto's zal benoemen met “regelgeving geschreven door mensen die van de industrie houden binnen 100 dagen”.

Trump bevestigde ook dat “er nooit een CBDC zal komen” zolang hij president is.

“Degenen die zeggen dat bitcoin een bedreiging is voor de dollar hebben het precies omgekeerd, het gevaar voor onze financiële toekomst komt van Washington DC niet van crypto.”

“Bitcoiners begrijpen inflatie beter dan wie dan ook. Jullie begrepen het allemaal als eerste.” Trump beloofde 'drill, baby, drill' en merkte op dat met lage energiekosten de VS het onbetwiste bitcoin mining centrum van de wereld zal worden.


Video Link: https://rumble.com/v58s0z1-trump-de-nieuwe-advocaat-voor-bitcoin.html

Als een Donald Trump bitcoin gaat promoten, dan is het tijd om heel erg wantrouwig te worden.

Als een Donald Trump tegen de invoering van een CBDC is, dan is het tijd om nog meer wantrouwend te worden.

Donald Trump is een doorgewinterde vrijmetselaar die aan alle kanten volledig in de tang zit van de sekte en niet eens zelfstandig naar de WC mag zonder toestemming.

Als dan deze man bitcoin gaat promoten en zich tegen de CBDC keert, dan speelt hij net zoals in 2016 wederom de rol van rattenvanger en is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen richting bitcoin worden gelokt.

Waarom hij dat doet is nu misschien nog niet duidelijk, maar zal dat uiteraard op termijn zeker worden.

Ook bij de vorige verkiezing beloofde Trump van alles, maar toen puntje bij paaltje kwam was zijn enige wapenfeit het in record tempo laten ‘vaccineren’ van de Amerikaanse bevolking:



Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...