woensdag 17 mei 2023

Bill Gates is van plan de mensheid een microdosis te geven met een kankercoating op ALLE groenten en fruit

 mei 16, 2023  6833   30 

 

De plannen van Bill Gates om onze voedselvoorziening te vergiftigen zijn in een stroomversnelling geraakt. Reeds eerder hebben we Gates’ plan om de mensheid te dwingen geen vlees meer te eten en zijn synthetisch rundvlees te gaan eten – dat toevallig turbokanker bij mensen veroorzaakt – al onthuld, bericht Thepeoplesvoice.

Niet alleen probeert Gates vlees te verbieden en te vervangen door kankerverwekkende synthetische brij, maar hij probeert ook de groente- en fruitvoorraad te vergiftigen. Gates heeft miljoenen dollars gepompt in een plan om alle groenten en fruit te bedekken met een onzichtbaar product dat niet kan worden verwijderd, hoe hard je het ook schrobt.

Apeel Sciences is een door Gates gefinancierd bedrijf dat werkt aan de ontwikkeling van een nieuw product, Edipeel, een eetbare coating voor fruit en groenten, om de veronderstelde voedselverspillingcrisis op te lossen.

Dat klopt, er is een andere zogenaamde crisis uitgevonden door de elites die hun dringende interventie vereist en waarbij de mensheid meer giftige chemicaliën binnenkrijgt.

Volgens een rapport uit 2019 van de Voedsel- en Landbouworganisatie gaat ongeveer 14% van al het voor menselijke consumptie geproduceerde fruit en groente verloren of wordt het verspild tussen het veld en de supermarkt.

Maar geen zorgen, Bill Gates heeft de oplossing voor dit probleem dat niemand van ons wist wat zelfs een probleem was totdat hij zei dat het was.

Edipeel wordt omschreven als een kleurloze, reukloze, smaakloze coating voor fruit en groenten die volledig bestaat uit een mengsel van voor voedsel geschikte glycerolipiden, afkomstig van eetbare plantenoliën, en Bill Gates belooft ons dat het product volkomen veilig is om te eten.

Laat dat een alarmbel rinkelen?

 

Er is slechts één probleem met Gates’ plan om Edipeel als volkomen ongevaarlijk te verkopen. Er is een gegevensblad met details over de giftige aard van het nieuwe product om de levensduur van groenten en fruit te verlengen, en het gaat nu viraal.

Volgens het gegevensblad worden de chemicaliën die Gates wil gebruiken voor het coaten van groenten en fruit gewoonlijk gebruikt als chemische schoonmaakmiddelen.

Gates wil ons allemaal microdoseren met chemicaliën die volgens het gegevensblad zo giftig zijn dat iedereen die ermee in contact komt, en ik citeer: “beschermende kleding, handschoenen en oog- en gezichtsbescherming moet dragen.”

En voordat iemand zegt dat er veilige grenzen zijn voor het gebruik van deze chemicaliën, zegt het gegevensblad dat er “geen blootstellingslimieten bekend zijn voor ingrediënt(en).”

En “gemorste of ongecontroleerde lozingen in waterlopen moeten onmiddellijk worden gemeld aan de Milieuagentschap of een andere bevoegde instantie.”

Dit zijn zeer giftige ingrediënten, maar gezien de enorme sommen geld die in de ontwikkeling van de coating worden gepompt, is er een enorme hoeveelheid positieve mainstream pers die het potentieel aanprijst om veel plastic verpakkingen af te schaffen.

De Britse supermarktketens Tesco en Asda testen het product al, samen met avocadoproducenten om de houdbaarheid van hun verse producten te verlengen.

De meeste zorgen gaan tot nu toe over de veiligheid van het product. Maar net zo zorgwekkend is het gebrek aan keuze voor consumenten die geen met Edipeel gecoate producten willen consumeren, omdat supermarktketens en anderen in de hype meegaan.

Dit is vooral zorgwekkend omdat de coating net is goedgekeurd voor gebruik op biologische producten in de VS, waardoor de keuzemogelijkheden voor de consument nog verder worden beperkt – en de coating kan niet worden verwijderd, zelfs niet door de producten te schrobben.

 


Volgens Apeel kunnen ze bewijzen dat hun giftige chemische reinigingsproduct veilig is voor menselijke consumptie door te wijzen op factchecks door schandalige factcheckers.


Het is onthutsend. Apeel verwacht dat u uw gezondheid, en de gezondheid van uw gezin, in de handen legt van verachtelijke factcheckers. Vergeet niet dat factcheckers op geen enkel gebied gekwalificeerd zijn. Het zijn geen wetenschappers, en de meesten zijn zelfs geen gekwalificeerde journalisten.

Ze zijn gewoon de PR-afdeling van de mainstream media, die eigendom is van de globalistische elite. Factcheckers werken vanuit huis en staan er zelfs om bekend dat ze opscheppen over hun high zijn werk terwijl ze werken.

De komst van Apeel op de markt herinnert ons aan de vele redenen om de media te wantrouwen, en aan de vele redenen om voorrang te geven aan de aankoop en consumptie van lokale, traditioneel geproduceerde en chemicaliënvrije voedingsmiddelen waar mogelijk.

Dit is des te belangrijker nu het WEF regeringen heeft opgedragen boeren van hun land te schoppen.

Nu gaan ze over tot de volgende fase van hun plan, waarbij ze de controle over de wereldvoedselvoorziening overnemen en centraliseren in gigantische hubs.

De Nederlandse premier Mark Rutte liet onlangs de kat uit de zak door op te scheppen dat Nederland een belangrijke speler wordt in de gecentraliseerde “mondiale voedselhubs” van het World Economic Forum.

 

De mensheid is er gedurende de hele menselijke geschiedenis in geslaagd zichzelf te voeden zonder dat een globalistische organisatie de controle over de voedselvoorziening centraliseerde. We kunnen niet toestaan dat zij de controle over ons voedsel overnemen, ongeacht de uitvluchten die zij verzinnen over zogenaamde crises.

En we moeten nepvlees mijden als de pest.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering.

Gates heeft samen met Richard Branson tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in de productie van nepvlees. Volgens Gates moet de westerse wereld “volledig overschakelen op synthetisch rundvlees”

Inmiddels is echter aangetoond dat dit nepvoedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die voor de productie ervan worden gebruikt.

Maar er is slechts één probleem voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. Wij zijn hen op het spoor.

Dit is de man die de Covid-19 vaccins “de definitieve oplossing” wilde noemen. Over het inwrijven van ons gezicht gesproken.

De mensen worden wakker en dankzij mensen zoals u, die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalisten uit hun voegen te vallen.


Video Link: https://rumble.com/v2nyfi8-bill-gates-plans-to-microdose-humanity-with-cancer-coating-on-all-fruit-and.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-is-van-plan-de-mensheid-een-microdosis-te-geven-met-een-kankercoating-op-alle-groenten-en-fruit/

 

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Nieuw onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation, is gericht op de ontwikkeling van een naaldloos vaccin, dat zich als een virus kan verspreiden en niet geïnjecteerd hoeft te worden, zodat niemand ongevaccineerd kan blijven. Het doel is een vaccin te maken dat mensen zonder … Meer lezen overMensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

 

Dr. Coleman: Krankzinnig is nu het nieuwe normaal

mei 17, 2023   2441   8 

Raketten naar Oekraïne, Victoriaanse ziekten, terugkeer van dierproeven, “hatelijke inhoud” wetten en klimaatveranderingsalarmisten zijn enthousiast over waterstof uit fossiele brandstoffen. Kan het nog erger worden? Nou, ja. Maar ondertussen somt Dr. Vernon Coleman 12 bizarre zaken op die bewijzen dat waanzin nu het nieuwe normaal is.


1. Het VK stuurt nu langeafstandsraketten naar Oekraïne. En het VK stuurt ook troepen. Dit brengt ons een grote stap dichter bij een nucleaire oorlog. En, niet te overtreffen, de VS voorziet Oekraïne van raketten en inlichtingen van Airborne Warning and Control systems (“AWAC”) patrouilles. Dit laat Rusland weinig andere keuze dan de Amerikaanse vliegtuigen neer te schieten. Het is overduidelijk dat de NAVO een regelrechte kernoorlog wil. (Als u ze nog niet hebt gezien, bekijk dan mijn video’s: “Why they need world war III (voor het eerst uitgezonden op 3 mei 2022) en “Urgent Warning to Everyone” (voor het eerst uitgezonden op 9 februari 2023). Beide video’s zijn beschikbaar op www.vernoncoleman.org en op mijn kanaal op BrandNewTube. Het is, denk ik, eerlijk om te zeggen dat als Oekraïne en de NAVO deze oorlog lijken te winnen er een nucleaire oorlog zal komen, omdat de Russen niet rustig hun nederlaag in zullen gaan. Vergeet niet dat de Russen in de Tweede Wereldoorlog ongeveer 25 miljoen man hebben verloren bij de verdediging van hun land tegen een Duitse invasie. De Russen zullen net zo hard vechten tegen Amerika. De NAVO-leden moeten zich allemaal buiten het geschil tussen Rusland en Oekraïne houden. Iedereen die enthousiast met een Oekraïense vlag zwaait, is een oorlogszuchtige psychopaat. Ik herhaal mijn advies van enige tijd geleden: waar u ook woont, houd in de gaten waar de president of premier van uw land zich bevindt. Als twee of meer hooggeplaatste personen tegelijkertijd de hoofdstad verlaten, is het misschien tijd voor u om te overwegen ook te vertrekken. In het Verenigd Koninkrijk zou ik het dus als een mogelijk waarschuwingsteken beschouwen als zowel Charles als Sunak Londen stilletjes zouden verlaten om naar hun buitenhuizen te gaan (of, in het geval van Charles, een van zijn vele buitenhuizen), schrijft Dr. Vernon Coleman.

2. Een nationale krant in het VK kopte onlangs: “Grote uitbraak van dodelijke Victoriaanse ziekte op komst, waarschuwt expert. Kent u de naam van de “dodelijke Victoriaanse ziekte”? Het was mazelen. En een mogelijke uitbraak wordt toegeschreven aan ouders die hun kinderen niet tegen mazelen laten inenten. Om de angst aan te wakkeren moest het verhaal natuurlijk een extra draai krijgen en werd de gewone of huis- en tuinmazelen een “dodelijke Victoriaanse ziekte”. Wat jammer dat kranten nooit berichten over de verhalen waaruit blijkt hoe gevaarlijk vaccins kunnen zijn. Zo financierden de Deense regering en een Deense vaccinmaker een onderzoek naar het DTP-vaccin. Gates en zijn huisdier WHO beweren dat het DTP-vaccin miljoenen levens redt, maar de waarheid blijkt heel anders te zijn. Na onderzoek van 30 jaar gegevens concludeerden de wetenschappers dat het DTP-vaccin waarschijnlijk meer kinderen doodde dan er vóór de invoering van het vaccin stierven aan difterie, kinkhoest en tetanus. Het vaccin had het immuunsysteem van kinderen geruïneerd, waardoor ze vatbaar werden voor longontsteking, leukemie, bilharzia, malaria en dysenterie. Als u de waarheid wilt weten over vaccins en inentingen, lees dan mijn boek Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying: Here’s the truth. U vindt het te koop op Amazon.

 

3. Een paar decennia geleden heb ik een groot deel van mijn tijd campagne gevoerd tegen het gebruik van dieren voor het testen van cosmetica. Uiteindelijk hebben we die strijd gewonnen. Maar nu, na een verbod dat 25 jaar heeft geduurd, staat de Britse regering toe dat het testen van cosmetische ingrediënten weer wordt hervat. Dit is wreed en volslagen krankzinnig. Er is geen enkele reden om cosmetische ingrediënten op dieren te testen – net zo min als het nodig is om geneesmiddelen op dieren te testen. Er zijn twee redenen waarom dit een uiterst domme beslissing is. Ten eerste zijn dierproeven notoir onbetrouwbaar. En dus zijn dierproeven volkomen waardeloos. Als je niet weet of een test betrouwbaar is, kun je de test niet gebruiken om een beslissing te nemen. Dus waarom zou je het doen? Ten tweede promoten en verkopen farmaceutische bedrijven tal van geneesmiddelen waarvan bekend is dat ze dodelijke ziekten bij dieren veroorzaken. Zij beweren dat de tests niet relevant zijn omdat dieren zodanig verschillen van mensen dat de tests niets betekenen. Overigens zie ik dat er op de Oxford Union ruzie is ontstaan over een spreekbeurt van een genderkritische feministe. De Oxford Union beschrijft zichzelf als het laatste bastion van vrije meningsuiting. Ho ho. Een paar decennia geleden werd ik door de Oxford Union gedeplatformeerd. Ze nodigden me uit voor een debat over vivisectie, maar verboden me toen vivisectie-aanhangers weigerden met me te debatteren. (En het is een veilige gok dat ze me niet zullen uitnodigen voor een debat over vaccinatie of klimaatverandering. Als ze dat wel zouden doen, zou ik waarschijnlijk gedeplatformeerd zijn voordat de posters gedrukt konden worden).

4. Een Britse krant kopte op haar voorpagina: “Twee miljoen met Long Covid: 400.000 hebben specialistische zorg nodig”. En dat is vreemd, want het grootste onderzoek naar Long Covid suggereerde dat het niet bestaat. Ik vermoed dat de meeste van de twee miljoen hypochonders, hysterici of malinglijders zijn. Als 400.000 mensen specialistische zorg krijgen voor een niet bestaande ziekte, wordt de beschikbare zorg voor kankerpatiënten drastisch verminderd.

5. Een vooraanstaande Britse bedrijfsleider is beschuldigd van ongepast en onprofessioneel gedrag. Een van de klachten tegen hem is dat hij drie jaar geleden tegen een vrouw heeft gezegd dat haar jurk bij haar figuur paste. De beschuldigde man zei dat hij de opmerking maakte als een “verkeerde manier om iemand op te vrolijken”. De vrouw diende een formele klacht in. Ik stel voor dat we in de toekomst, wanneer we met leden van een ander geslacht praten, al onze opmerkingen beperken tot de toestand van het weer en de kansen van Black Beauty in de 3.30 op Haydock Park. Nou ja, misschien niet Black Beauty.

6. Wetgevers in Ierland hebben een wet aangenomen die het bezit van “haatdragende inhoud” op uw mobiele telefoon of computer strafbaar stelt. Iedereen die haatdragende inhoud heeft, kan naar de gevangenis worden gestuurd. Het probleem is dat ze geen definitie geven van “haatdragende inhoud”, zodat miljoenen mensen zonder het te beseffen haatdragende inhoud op hun apparaten zullen hebben. En als ze verkeerde informatie als “haatdragende inhoud” beschouwen, kan iedereen met materiaal van de BBC op zijn of haar apparaat tot de oksels in de stront zitten. Toch is er ook goed nieuws. Wikipedia, de geveinsde encyclopedie, bewerkt door amateurs, heeft gewaarschuwd dat ze binnenkort verboden kan worden in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van nieuwe censuurwetgeving. Dat is het beste nieuws dat ik in maanden heb gehoord. Ik zal feestvieren als Wikipedia sterft. Vergeet niet dat een medeoprichter van Wikipedia het heeft omschreven als “door en door corrupt”. En toch gebruiken mensen het nog steeds en geven het geld. Het zou logischer zijn om geld te geven aan de Rothschilds dan om geld te geven aan Wikipedia.

 

7. De overbetaalde bobo’s van de Bank of England hebben nu bekend dat de inflatie pas in 2025 zal dalen. (Dat is hun laatste gok). Ze hadden het mis over prijzen, over rentetarieven, over de recessie en over inflatie. En Sunak, die beloofde dat de inflatie tegen het eind van het jaar zou zijn overwonnen, ziet er nu uit als een prijsvechter. Natuurlijk haat ik het om te zeggen “Ik zei het toch”, maar de lezers zullen zich waarschijnlijk herinneren dat ik op 5 augustus 2022 een video heb uitgebracht met de titel  “I warned about soaring inflation and interest rates in 2020. So, what’s next?“. Als een oude man in een stoel deze dingen absoluut juist kan hebben, waarom hebben zogenaamde professionals met enorme salarissen het dan in hemelsnaam zo mis? We zouden de Bank of England moeten sluiten, al het personeel moeten ontslaan en de miljoenen die we besparen moeten verdelen.

8. Dr. David Starkey kwam vreselijk in de problemen omdat hij suggereerde dat de Britse premier en WEF-enthousiasteling Rishi Sunak niet helemaal thuis is in onze cultuur. Starkey had natuurlijk volkomen gelijk. Sunak blijkt banden te hebben die dichter bij die van Amerika staan dan bij die van Engeland. Bovendien vermoed ik dat het probleem dat Starkey heeft gesignaleerd vaker voorkomt dan wij mogen denken. Zo vermoed ik dat veel van de klachten over racisme afkomstig zijn van personen wier culturele waarden niet kunnen worden gedefinieerd als traditioneel Engels. Dit is natuurlijk niet “verkeerd”, maar het verklaart wel waarom een sporter die niet is opgevoed binnen de traditionele Engelse culturele gebruiken en conventies, kan klagen over het uitschelden van teamgenoten – om nog maar te zwijgen van het gebruik van bijnamen. De heksenjacht die de afgelopen twee jaar een groot deel van het Engelse cricket lijkt te hebben verwoest, had zeker voorkomen kunnen worden als de humorloze en zelfingenomen hordes zeiszwaaiende censoren niet zo snel met de vinger hadden gewezen en “racisme” hadden geschreeuwd. Het ergste voorbeeld van racisme dat ik ooit ben tegengekomen, vond weliswaar plaats bij een cricketwedstrijd, maar de daders waren supporters van het Pakistaanse team. Een nogal vervelende en strijdlustige menigte (die allemaal de Tebbit-test niet zou hebben doorstaan) schreeuwde urenlang racistische beledigingen, met als gevolg dat ik en anderen nog voor de stumps vertrokken. De Welsh zijn jarenlang liefkozend aangeduid als “sheep shaggers” zonder dat, voor zover ik weet, iemand heeft geklaagd dat deze uitdrukking een racistische ondertoon heeft. Dit alles herinnert mij eraan dat toen ik op school zat. Ik werd regelmatig gevraagd om twee zakken met nootjes af te leveren. En bij verschillende gelegenheden werd ik “mosterd” genoemd. Ik heb nog steeds nachtmerries van deze opmerkingen en ik zal 100 miljoen pond schadevergoeding eisen van de scholen waar ik op heb gezeten.

 

9. De Britse minister van Financiële Diensten (ik wist niet dat we er een hadden), die blijkbaar Andrew Griffith heet (nooit van hem gehoord) heeft gezegd dat Groot-Brittannië dichter bij een besluit komt “wanneer, eerder dan of” het een digitale versie van het Britse pond zal uitgeven. (Voor de goede orde: het was Reuters die Griffith de minister van Financiële Diensten noemde, hoewel ik denk dat hij meer traditioneel en gewoonlijk bekend staat als Economic Secretary to the Treasury. Vermoedelijk is dit hetzelfde Reuters dat graag mensen op hun feiten controleert). Ik denk dat met mensen als Griffith die in het Parlement rondlopen, er nog voor Kerstmis een Britcoin komt. We zullen dan angstig dicht bij het einde van onze beschaving zijn. Ik wou dat mensen deze dreiging serieus namen. De meeste mensen gebruiken nog steeds hun chipknip en hun mobiele telefoon om te betalen voor allemaal dingen waar ze niet zonder kunnen. De rest van ons zou allemaal moeten weigeren een winkel of café te bezoeken die geen contant geld accepteert. Om de sombere en dorre toekomst die ons te wachten staat te begrijpen, lees dan They want your money and your life en “Social Credit: Nightmare on your Street – beide verkrijgbaar via de boekhandel op mijn website. Zodra de klootzakken een digitale munt hebben ingevoerd, zullen ze ons allemaal dwingen die te gebruiken en dan snel echt geld uit de roulatie nemen. Het einde is dichterbij dan u denkt.

10. Zoals ik laatst al aangaf, zal Oekraïne nu niet langer de belangrijkste voedselbron van de wereld zijn. Door munitie met verarmd uranium naar Oekraïne te sturen, heeft de Britse premier Rishi Sunak geholpen Oekraïne als voedselbron te vernietigen en heeft hij gezorgd voor massale, wereldwijde hongersnood. Het verarmd uranium zal velden in Oekraïne verwoesten. Gestraalde grond is niet bruikbaar voor het verbouwen van voedsel. Tot voor kort had Groot-Brittannië slechts één grote oorlogsmisdadiger (Tony Blair). Nu hebben we er twee en Blair en Sunak kunnen misschien een cel delen.

11. De BBC kopte: “Gaza kankerpatiënten lopen levensgevaarlijke vertraging op bij behandeling”. In het verhaal werd geschat dat meer dan 200 patiënten dringend behandeling nodig hadden. Ik vraag me af of iemand bij de BBC weet (of erom geeft) dat er enkele miljoenen patiënten in Groot-Brittannië zijn die te maken hebben met levensbedreigende vertragingen in hun behandeling. Als dat zo is, willen ze misschien meer verhalen publiceren waarin ze uitleggen waarom het Verenigd Koninkrijk nu het soort gezondheidszorg heeft dat door een derdewereldland zou worden afgewezen.

12. De klimaatveranderingsgekken zijn vreselijk enthousiast over waterstof. Het is, zeggen ze, de nieuwe, schone brandstof die ons allemaal zal redden. Ik vraag me af wat de misleide idioten zullen zeggen als ze erachter komen dat waterstof wordt gemaakt door verbranding van fossiele brandstoffen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-krankzinnig-is-nu-het-nieuwe-normaal/

Nederland landroof: Nederlandse boeren bereiden zich voor op strijd

 mei 17, 2023   3122   12 

 

Foto: Mark van den Oever, Farmers Defence Force (links), minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Piet Adema (rechts)

Ondanks de verkiezingsuitslag en de verontwaardiging gaat de Nederlandse regering door met haar plannen om de Nederlandse landbouwsector te vernietigen. Daarom heeft de voorzitter van de Farmers Defence Force, Mark van den Oever, maandag de Nederlandse boeren opgeroepen zich “voor te bereiden op de strijd”, schrijft Rhoda Wilson.

In een eergisteren geplaatste video lichtte Van den Oever kort de stand van zaken toe met betrekking tot de onderhandelingen tussen de Nederlandse regering en de boeren. Hij zei toen:

“Voor Hemelvaartsdag wil minister [Piet] Adema het landbouwakkoord doordrukken. Wij hebben van degenen die het gelezen hebben gehoord dat het verschrikkelijk is. Ze durven het niet eens als concept openbaar te maken. Maar het is zeker rampzalig voor de landbouwsector.

“Wij zullen [ ] dit landbouw/natuurakkoord tegenhouden.”

“Adema, tot nu toe ben je altijd in de luwte geweest, maar één ding zal ik je beloven: Als je denkt dat je dit gaat doordrukken, krijg je de volle wind van voren. En geen zacht briesje, maar een harde zuidoostelijke storm.

“Mensen, maak je klaar… Bereid je voor op de strijd.”

                        Video Link: https://youtu.be/tNb1X0tz-Z4

Op 26 april kondigde minister Jetten van Klimaat en Energie extra maatregelen aan om de klimaatdoelstellingen in 2030 te halen. “Van alle sectoren wordt een extra bijdrage gevraagd. De maatregelen zorgen voor een extra emissiereductie van ongeveer 22 megaton, waardoor de doelstelling van 55%-60% minder CO2-uitstoot in 2030 naar verwachting wordt gehaald ten opzichte van 1990”, aldus de aankondiging.

Eerder deze maand keurde de Europese Commissie, op basis van het gedachtegoed van de Green Deal van de Europese Unie, twee Nederlandse overheidsplannen ter waarde van in totaal 1,47 miljard euro goed om de uitstoot te verminderen. De regeling is gericht op veehouders.

Tijdens een plenair debat in het Europees Parlement afgelopen woensdag sprak Europarlementariër Rob Roos (Nederland) zich uit tegen het “Great Food Reset”-beleid van de EU, dat in Nederland tot schrijnende taferelen leidt. Roos riep op om een einde te maken aan de Natuurherstelwet en de 2030 Agenda, die boeren zullen vernietigen voor het ideaal van een CO2-vrije utopie.

“Als het aan de EU en de VN wordt overgelaten zijn [boeren] straks verleden tijd. We doden onze eigen boeren met wetgeving,” zei hij.

RAIR Foundation: Dutch MEP speaks on behalf of farmers in the EU, 12 May 2023 (2 mins)

Link: https://www.frontnieuws.com/nederland-landroof-nederlandse-boeren-bereiden-zich-voor-op-strijd/

Rutte van het Wereld Economisch Forum

Het zijn niet alleen de VN en de EU die de Nederlandse boeren om zeep helpen, maar ook het World Economic Forum (“WEF”). De Nederlandse premier Mark Rutte is al jaren ingebed in het WEF, of misschien is het andersom en heeft het WEF zich ingebed in de Nederlandse regering.

In Davos Agenda Week 2021 zei Rutte tijdens een sessie met de sinistere titel “Transforming Food Systems and Land Use”:

“Ik wil graag een initiatief van het World Economic Forum onder de aandacht brengen … de World Economic Forum Food Innovation Hubs. En met deze hubs in Afrika en in Azië, in Zuid-Amerika en in Europa kunnen bedrijven in contact komen met regionale belanghebbenden om innovaties op te schalen … die uitdagingen op het gebied van voedselsystemen kunnen aanpakken.”

“Ik ben bijzonder trots om aan te kondigen dat Nederland het wereldwijde secretariaat van de World Economic Forum Food Innovation Hubs zal huisvesten.”

        Video Link: https://twitter.com/i/status/1658059319919759365

Om aan te tonen dat het “transformeren” van voedsel en landgebruik in de eerste plaats gelijk staat aan een georkestreerde aanval op boeren, verwijzen we naar een document dat het WEF meer dan een jaar na Ruttes toespraak in Davos heeft gepubliceerd. In april 2022 publiceerde het WEF in samenwerking met Deloitte en NTT Data een document getiteld Transforming Food Systems with Farmers: A Pathway for the EU“.

“De EU wordt zich bewust van het belang om haar voedselsystemen te hervormen en erkent de cruciale rol van deze systemen bij het bereiken van de Green Deal en een duurzame toekomst”, benadrukt het document in zijn voorwoord. Het WEF gaat vervolgens rechtstreeks in de aanval op boeren in de openingsverklaring van de samenvatting: “In de Europese Unie (EU) genereren landbouwsystemen 10% van de broeikasgasemissies en zijn ze een belangrijke oorzaak van biodiversiteitsverlies en zoetwaterverbruik.”

 

Sky News Australia heeft, net als vele anderen, Rutte aangewezen als de man van het WEF. Vorig jaar wees Sky News Australia de Canadese premier Justin Trudeau en Mark Rutte aan als de “gouden pin-up boys” van Klaus Schwab.

“Ergens anders dat lijkt af te glijden naar een dictatuur is Nederland,” zei Rowan Dean van Sky News. “De overeenkomsten tussen Canada en Nederland zijn even opzienbarend als verontrustend … [De twee premiers] zijn natuurlijk allebei golden pinup boys voor Klaus Schwab en de globalistische fantasten van het World Economic Forum … Nog maar een paar maanden geleden [ ] viel de Canadese regering [ ] haar eigen burgers aan … momenteel is de Nederlandse regering bezig met krankzinnige pogingen om de broeikasgassen terug te dringen … en dat betekent letterlijk mensen van hun boerderijen verwijderen. Ik denk dat dat een manier is om ‘landgebruik en voedselsystemen te veranderen’.”

De beschuldigingen dat Rutte een WEF-man is, zijn niet ongegrond. Begin 2021 stelde Tweede Kamerlid Thierry Baudet schriftelijke vragen aan Rutte met het verzoek om alle documenten met betrekking tot “Build Back Better”. Verstopt in het antwoord van Rutte was een brief aan Klaus Schwab van het WEF waarin hij bedankte voor een exemplaar van het boek ‘Covid-19: The Great Reset’. “Uw boek biedt ons een … hoopvolle analyse voor een betere toekomst”, schreef Rutte.

“Rutte dacht waarschijnlijk dat we het niet hadden gevonden”, twitterde Kamerlid Gideon van Meijeren nadat hij Rutte had uitgedaagd over zijn banden met Klaus Schwab, het WEF en The Great Reset.

 

In zijn eerste toespraak in de Tweede Kamer in juli 2021 confronteerde Meijeren Rutte met zijn banden met Schwab. Rutte loog en kronkelde toen Meijeren hem erop wees dat hij had gelogen. Het werd nog erger voor Rutte toen Meijeren hem voorstelde nog een brief aan Schwab te schrijven om de leugen in zijn vorige brief te corrigeren toen hij Schwab vertelde dat The Great Reset hoop gaf op “een betere toekomst”.

                  Video Link: https://youtu.be/dR4HDRfI0VY

Reality Quest: Gideon van Meijeren confronteert premier Mark Rutte met The Great Reset, 3 december 2021 (6 min)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederland-landroof-nederlandse-boeren-bereiden-zich-voor-op-strijd/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...