vrijdag 23 augustus 2024

Pfizer staat op het punt flink te cashen met ’turbokankers’: ‘Nog nooit zoiets gezien’

Crimineel: eerst verdiende Pfizer miljarden aan de dodelijke COVID-‘vaccins’. Nu staat de farmareus op het punt flink te cashen met ‘turbokankers’.

Pfizer verwacht dat zijn nieuwe kankermedicijnen van Seagen tegen 2030 een slordige 10 miljard dollar zullen opleveren.

Waarom is Pfizer zo gefocust op kanker? Wellicht omdat steeds meer jonge mensen kanker krijgen. Het aantal gevallen schiet omhoog.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog nooit zoiets gezien

Oncoloog William Makis zegt dat hij ‘nog nooit zoiets heeft gezien’. Volgens hem zijn de zogenaamde COVID-vaccins de boosdoener.

“Ik heb nog nooit longkanker stadium 4 gezien bij vrouwen in de 20. Ik heb nog nooit darmkanker stadium 4 gezien bij mannen en vrouwen in de 20 en 30. Vormen van leukemie die je binnen enkele dagen of zelfs uren na de diagnose doden,” zei Makis.

Nu zetten ze vol in op kanker

Toen de omzet van Pfizer kelderde door het instorten van de vraag naar coronavaccins, kreeg de koers van de vaccinmaker een dreun.

Nu zetten ze vol in op kanker. Het is moeilijk te geloven dat dit op toeval berust.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Atlantische Oceaan koelt in recordtempo af en niemand weet waarom


Er is iets vreemds aan de hand in de Atlantische Oceaan en experts kunnen er de vinger niet op leggen.

De afgelopen maanden is de Atlantische Oceaan in recordtempo afgekoeld. Uit gegevens van de Amerikaanse weerdienst NOAA blijkt dat de oppervlaktetemperatuur sinds mei drastisch is gedaald. Normaal gesproken stijgen de temperaturen in deze tijd van het jaar juist.

De Atlantische Oceaan is een halve graad koeler dan normaal.

Voor een raadsel

La Niña, in veel opzichten het tegengestelde van El Niño, lijkt ervoor te zorgen dat de oceaan ongewoon koud is. Deze weerpatronen zijn zeer complex en moeilijk te voorspellen. Normaal gesproken treedt La Niña pas op in september en dus staan experts voor een raadsel.

“De Atlantische Oceaan is rap aan het afkoelen. Hier zijn geen doemkoppen van te maken. Dus dit zal niet zo uitgebreid in het nieuws komen,” merkt bioloog Richard Steenvoorden op.

Nooit eerder gezien

“Zal de NOS dit gaan vermelden?” vraagt hij.

Wetenschapper Ferdinand Meeuws voegt toe: “Klimaatalarm code blauw. De Atlantische Oceaan is aan het afkoelen met recordsnelheid, nooit eerder gezien. En de klimaatalarm-wetenschappers weten niet waarom en waardoor.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

NASA-astronaut legt hier uit waarom we niet zijn teruggegaan naar de maan, geloof jij hem?


Begin dit jaar werd bekend dat het langer duurt voor er weer mensen rondlopen op de maan. De geplande missies hebben vertraging opgelopen en worden uitgesteld, maakte de NASA bekend.

Eind dit jaar zou een ruimtevaartuig met vier mensen naar de maan en terug vliegen, zonder te landen. Die missie is verschoven naar september volgend jaar. De volgende missie, waarbij mensen daadwerkelijk voet op de maan zetten, is ook uitgesteld. Dat wordt op zijn vroegst september 2026.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Technologie ‘vernietigd’

Terugkeren naar de maan is een logische volgende stap. Helaas ‘beschikken we niet langer over de technologie’ om daar te komen en opnieuw bouwen is ‘tijdrovend en duur’. Dat zei de Amerikaanse astronaut Don Pettit in 2016 tijdens de Space for Innovation-conferentie in het Science Museum in Londen. De bijeenkomst ging over de toekomst van de ruimtevaart.

Pettit, die meewerkte aan de bouw van het internationale ruimtestation ISS, zei tegen IBTimes UK: “Ik zou in een nanoseconde naar de maan gaan. Het probleem is dat we niet meer beschikken over de technologie om dat te doen. We hebben die technologie vernietigd en het is een pijnlijk proces om die opnieuw te bouwen.”

Hierna zouden we volgens de astronaut naar Mars moeten gaan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...