dinsdag 9 mei 2023

MUST SEE: Dr. Geert Vanden Bossche

Facing Catastrophic Immune-Escape Pandemic

Video Link: https://www.brighteon.com/308c083f-32ac-4c43-9290-645ffd6560d7


      Published 15 days ago

Covid vaccinations failed to promote herd immunity because of their inability to guard off infections and transmissions. That means that the virus continues to mutate into more transmissible and, imminently, more virulent variants.

As a result, societies in highly vaccinated countries will be "caught by surprise" by such a variant and face massive loss of human lives.In this interview with The New American, renowned Belgian scientist Dr. Geert Vanden Bossche talks about his new book, The Inescapable Immune Escape Pandemic: Nobody Can Conceal The Science That Nature Is Now Desperate To Unveil.

Society in Highly Vaccinated Countries Will be Caught by Surprise. In it, he dives deep into highly complex areas of epidemiology, virology and vaccinology to show how the Covid virus is anything but under control and how the advent of Omicron turned the pandemic into a self-catalyzing chain of enhanced immune-escape instead of transitioning into endemicity.

One of the solutions to avert the catastrophe would be the massive distribution of antiviral treatments such as Ivermectin and Hydroxychloroquine, but it is nearly impossible to expect the decision makers to recommend it.

Please follow Dr. Geert Vanden Bosche on Twitter and Substack.

https://twitter.com/GVDBossche

https://voiceforscienceandsolidarity.substack.com/

The book is available at www.drgeert.com

For more great content, visit www.TheNewAmerican.com

De laatste dwaasheid van de westerse wereld – Poetin 9 mei speech

mei 9, 2023   2026   9  


De overwinning op president Trump van het militair/veiligheidscomplex heeft de Verenigde Staten en haar Europese, Canadese, Australische en Japanse imperium veroordeeld tot een onomkeerbaar verval. Het voornemen van Trump om “de betrekkingen met Rusland te normaliseren” werd door het machtige militair/veiligheidscomplex, waarvoor zowel president Eisenhower als president John F. Kennedy waarschuwden, gezien als een bedreiging voor zijn budget, macht en primaat. Zo begonnen de CIA en de FBI het lange en voortdurende tijdperk van valse beschuldigingen tegen een Amerikaanse president, zowel in functie als daarbuiten, door de veiligheidsdiensten van de Verenigde Staten.

Het gevolg is dat de wereld zich aan Amerika onttrekt, het door de dollar gedomineerde financiële systeem verlaat, en zich houdt aan een rechtsstaat in plaats van de egoïstische regels van Washington.

De gevolgen voor de westerse wereld zullen zijn: monetaire achteruitgang, inflatie en lagere levensstandaarden, energieschaarste, en sociaal verval door niet-geassimileerde massa’s immigranten die de westerse wereld niet het zelfvertrouwen heeft om ze af te weren.

Een verwoestende oorlog zou ook een gevolg kunnen zijn, met rampzalige gevolgen voor het Westen, waarvan de wapensystemen inferieur zijn aan die van Rusland en waarvan de legers gedemoraliseerd zijn door “diversiteitspromoties” en anti-blanke indoctrinatie.

De Russische president Poetin heeft het neoconservatieve streven naar Amerikaanse hegemonie omschreven als “krankzinnig”. Poetin heeft het Westen de maat genomen:

“Elke ideologie van superioriteit is van nature walgelijk, crimineel en dodelijk. De globalistische elites blijven hameren op hun exceptionalisme; ze zetten mensen tegen elkaar op, verdelen samenlevingen, lokken bloedige conflicten en staatsgrepen uit, zaaien haat, russofobie en agressief nationalisme, vernietigen traditionele familiewaarden die mensen menselijk maken.” 

Poetin beschrijft de “op regels gebaseerde orde” van Washington als “een systeem van roof, geweld en onderdrukking op het internationale toneel.”

“Voor ons, voor Rusland, zijn er geen onvriendelijke, vijandige naties, noch in het Westen, noch in het Oosten. Net als de overgrote meerderheid van de mensen op deze planeet willen wij een vreedzame, vrije en stabiele toekomst.”

“Wij geloven dat elke ideologie van superioriteit inherent verachtelijk, crimineel en dodelijk is. Toch spreken westerse globalistische elites nog steeds van hun exclusiviteit, zetten ze mensen tegen elkaar op en verdelen ze samenlevingen, lokken ze bloedige conflicten en staatsgrepen uit, zaaien ze haat, russofobie en agressief nationalisme, vernietigen ze het gezin en de traditionele waarden die mensen tot mens maken. En dit alles alleen maar om de mensheid haar wil, haar rechten, haar regels en in feite een systeem van roof, geweld en onderdrukking te blijven opleggen.”

Vandaag, zei hij, kan men zien hoe in een aantal landen monumenten voor Sovjetsoldaten meedogenloos en koelbloedig worden vernietigd, monumenten voor grote commandanten worden gesloopt, een “ware cultus van de nazi’s en hun collaborateurs” wordt gecreëerd en de herinnering aan echte helden wordt uitgewist en vervormd. Deze ontheiliging van de prestaties en opofferingen van de zegevierende generatie is “ook een misdaad, een schaamteloos revanchisme van degenen die cynisch en openlijk een nieuwe campagne tegen Rusland voorbereiden en daartoe neonazistisch tuig uit de hele wereld om zich heen verzamelen,” aldus Poetin.

Verwijzend naar de toestand in Oekraïne zei Poetin:

“Vandaag staat de beschaving opnieuw op een beslissend keerpunt, en is er een echte oorlog ontketend tegen ons moederland. Maar we hebben het internationale terrorisme afgeweerd, [en] we zullen de inwoners van Donbass beschermen en onze veiligheid waarborgen.”

“Hun doel – en hier is niets nieuws – is om de ineenstorting en vernietiging van ons land te bereiken, de resultaten van de Tweede Wereldoorlog weg te strepen, het systeem van wereldwijde veiligheid en internationaal recht definitief te breken, en alle soevereine centra van ontwikkeling te wurgen,” merkte Poetin op.

“Buitensporige ambitie, arrogantie en gebrek aan verantwoording leiden onvermijdelijk tot tragedies. Dit is de reden voor de catastrofe die het Oekraïense volk nu doormaakt. Het werd een gijzelaar van de staatsgreep en het criminele regime dat zijn westerse meesters op basis daarvan ontwikkelden, een ruilmiddel bij de uitvoering van hun wrede en egoïstische plannen,” benadrukte Poetin.

“De gevechten die beslissend zijn geweest voor het lot van ons vaderland zijn altijd nationaal, heilig en van nationaal belang geweest. Wij zijn trouw aan de voorschriften van onze voorvaderen en begrijpen diep en duidelijk wat het betekent om de hoogten van hun militaire, arbeids- en morele prestaties waardig te zijn.”

“Wij zijn trots op degenen die hebben deelgenomen aan de speciale militaire operatie, op allen die aan het front vechten, die de frontlinies onder vuur bevoorraden, die de gewonden redden. Er is geen groter doel dan uw werk in de strijd. De veiligheid van ons land, de toekomst van onze staat en ons volk hangen van u af. U vervult uw militaire plicht met eer, u vecht voor Rusland. Jullie families, kinderen en vrienden staan achter jullie. Zij wachten op u. Ik weet zeker dat jullie hun grenzeloze liefde voelen.”

Aan het einde van de toespraak sprak Poetin het vertrouwen uit dat het Russische volk ook deze keer zou zegevieren in zijn overlevingsstrijd:


“Tijdens de Grote Patriottische Oorlog hebben onze heldhaftige voorouders bewezen dat er niets sterker, krachtiger en betrouwbaarder is dan onze eenheid. Niets ter wereld is sterker dan onze liefde voor ons vaderland.”

Tegen de belangen van Amerikanen, Russen, Chinezen en de rest van de wereld in, hebben het militaire/veiligheidscomplex van de VS en hun neoconservatieve handlangers het Westen geïnstitutionaliseerd als de vijand van de rest van de wereld. De gevolgen voor Amerika en zijn imperium zullen rampzalig zijn.

                              Video Link: https://youtu.be/quWrMqexN3k

                              Video Link: https://youtu.be/bAhtGOjJ_FE

Via Paul Craig Roberts & RT & Sputnikglobe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-laatste-dwaasheid-van-de-westerse-wereld-poetin-9-mei-speech/                         

Het elektriciteitsbedrijf in Californië geeft toe dat het NOOIT de elektrische voertuigen van iedereen kan opladen

 Vrijdag 26 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringCaliforniëIneenstortingCollapsiforniamisleidingelektrisch voertuigelektriciteitenergievoorzieningEVfossiele brandstoffenbrandstofcelGreen New Dealgroene krachtgroene tirannienet instortenLibtardsnieuw energierapportkrachtelektriciteitsnet

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN

 

(Natural news) ‘The Golden State’ heeft net een nieuwe bepaling vastgesteld  om de verkoop van alle voertuigen op gas tegen 2035 stop te zetten. Het enige probleem is dat het energienet van deze staat al op instorten staat.

Het is gewoon niet mogelijk dat tientallen miljoenen auto's, vrachtwagens en zelfs trekkers in staat zullen zijn om in één keer, dag in dag uit, een electrische lading op te laden, zonder het net te plat te leggen en de hele staat in het donker achter te laten.

Onderzoekers van de University of California Irvine (UCI) zeggen dat ze proberen uit te zoeken hoe ze voldoende elektriciteit kunnen leveren om al die auto's op te laden zodra de regel van kracht wordt.

"Het net heeft momenteel niet de mogelijkheid om miljoenen batterij-elektrisch of zelfs brandstofcel-elektrische voertuigen toe te laten", zegt Jack Brouwer, hoogleraar mechanische en ruimtevaarttechniek aan UCI

“Dus we hebben wat tijd nodig om redelijke investeringen in het net te doen om dit daadwerkelijk te laten gebeuren en goed te laten gebeuren."

Southern California Edison (SCE), een elektrisch bedrijf dat zo'n 14 miljoen klanten van stroom voorziet, zegt dat het die investeringen nu doet, maar zal het ook echt werken?

"We hebben een langdurig proces om ervoor te zorgen dat we vandaag slimme investeringen in het net doen, dus we hebben de energie die we vijf tot tien jaar verder in de toekomst nodig hebben", zegt Paul Griffo en SCE-woordvoerder.

“In feite investeert Edison uit Zuid-Californië meer dan $ 5 miljard in de modernisering van het net, zodat we in de toekomst kunnen voorzien in de extra behoeften van onze klanten, waaronder elektrische auto's."

Als iedereen in elektrische auto's rijdt, mislukt het net

In de afgelopen jaren heeft Californië een een echt moeilijke tijd gehad om zelfs maar de lichten aan te houden zoals ze nu al zijn. Er zijn blijkbaar te veel mensen en niet genoeg infrastructuur - en de bestaande infrastructuur is verouderd en overbelast.

Het wiel opnieuw uitvinden op dit moment om een enorme toestroom van elektrische voertuigen mogelijk te maken, zal een ongelooflijke prestatie zijn. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een droom is die waarschijnlijk niet zal slagen.

Californië gaat het toch proberen. Er worden verschillende prototypes van elektrische voertuigen (EV) onthuld, waaronder een waterstofaangedreven voertuig dat alleen water uitstoot.

Brouwer zegt dat om dit zelfs maar een kans te geven om te werken, er meer aandacht moet worden besteed aan niet alleen batterij-elektrische auto's, maar ook aan vele andere soorten elektrische auto's.

'Als we in deze richting proberen te bewegen en alleen elektrische voertuigen op batterijen gebruiken, zullen we falen', zegt hij.

“Het raster kan niet elke transportapplicatie opladen. We moeten investeren in zowel batterij-elektrische voertuigen als brandstofcel-elektrische voertuigen."

Zijn focus ligt op waterstof-elektrische voertuigen, die volgens hem het net niet zo sterk zullen belasten, zelfs niet als de helft van alle chauffeurs in Californië er tegen 2035 er een koopt.

"Die mensen kunnen hun auto vullen bij waterstofstations, die veel op benzinestations lijken, en zullen de komende jaren hopelijk meer beschikbaar komen in de hele staat", meldde CBS News.

Het maakt niet uit hoe je ernaar kijkt, de druk om alle voertuigen op gas volledig te verbieden en ze te vervangen door een vorm van een elektrisch voertuig is een vergissing. De optie wegnemen is wat uiteindelijk het netwerk van Californië zal platleggen.

Tenzij elk huishouden en bedrijf zonnepanelen gebruikt die nooit uitvallen, zal er simpelweg niet genoeg elektrisch vermogen zijn om iedereen van stroom te voorzien. Misschien was dit al die tijd het doel: de algemene bevolking van energie beroven, zodat ze onder de controle van de staat staan.

Het laatste nieuws over de drang naar alles elektrisch ter vervanging van fossiele brandstoffen is te vinden op NewEnergyReport.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CBSnews.com

NaturalNews.com

https://naturalnews.com/2022-08-26-california-electric-cant-charge-everybodys-electric-vehicles.html

Nu willen ze dat u windturbines eet die kunstmatig in gummibeertjes zijn veranderd

 augustus 24, 2022  3693   12  

 

Windturbinebladen zouden aan het eind van hun levensduur gerecycleerd kunnen worden tot gummibeertjes voor menselijke consumptie, volgens nieuw onderzoek van wetenschappers van de Michigan State University.

Het nieuws komt te midden van Democraten en hun bondgenoten uit het bedrijfsleven, waaronder het Wereld Economisch Forum (WEF), die hernieuwbare energie pushen als een oplossing voor de klimaatverandering en een levensvatbaar alternatief voor traditionele brandstof. Windenergie, die gebaseerd is op turbines, is één van de meest populaire vormen van hernieuwbare energie en telt trouwe voorstanders in het Witte Huis, schrijft Thenationalpulse.com.

Te midden van dit streven naar hernieuwbare energie hebben onderzoekers van de Michigan State University een nieuwe vorm van composiethars voor windturbinebladen gemaakt.

Het bestaat uit een mengsel van glasvezels met van planten afgeleide en synthetische polymeren. Zodra de bladen die uit deze hars gevormd zijn niet meer gebruikt kunnen worden, kan het nieuwe materiaal gerecycleerd worden in een hele reeks producten – waaronder gummibeertjes.

Wanneer de nieuw samengestelde hars in een alkalische oplossing wordt opgelost, ontstaat kaliumlactaat. De verbinding, zo beweren de onderzoekers, kan gezuiverd worden en omgezet in snoepjes of sportdrankjes.

“Wij hebben kaliumlactaat van levensmiddelenkwaliteit teruggewonnen en gebruikt om snoepjes van gummibeertjes te maken, die ik gegeten heb,” verklaarde John Dorgan, één van de auteurs van het artikel.

“Een koolstofatoom afkomstig van een plant, zoals maïs of gras, is niet anders dan een koolstofatoom dat afkomstig is van een fossiele brandstof. Het maakt allemaal deel uit van de wereldwijde koolstofcyclus, en wij hebben laten zien dat we van biomassa op het veld naar duurzame plastic materialen kunnen gaan, en weer terug naar levensmiddelen,” vervolgde de onderzoeker.

“Het mooie van ons harssysteem is dat wij het aan het eind van de gebruikscyclus kunnen oplossen, en dat maakt het vrij uit de matrix waarin het zit, zodat het steeds opnieuw gebruikt kan worden in een oneindige kringloop. Dat is het doel van de circulaire economie.”

Een ander bijproduct van de combinatie van de hars met een alkalische oplossing is poly(methylmethacrylaat), of PMMA, een acrylmateriaal dat regelmatig gebruikt wordt in ruiten en achterlichten van auto’s.

Het nieuws komt na maanden van promotie van insecten en andere insecten als een “duurzame” bron van menselijk voedsel. “Wij zullen de insecten niet opeten,” is een populaire meme geworden als reactie op het aandringen van globalistische bondgenoten zoals het Wereld Economisch Forum.

      Video Link: https://twitter.com/i/status/1513265047530835969


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nu-willen-ze-dat-u-windturbines-eet-die-kunstmatig-in-gummibeertjes-zijn-veranderd/

Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?

 mei 4, 2023   10020   31  

Wanneer mensen naar de hemel kijken en hoog in de lucht parallelle en kriskras door elkaar lopende witte sporen zien, weten ze niet dat ze geen “condensatie” zien, maar in plaats daarvan getuige zijn van een door de mens veroorzaakte “klimaattechnische CRISIS” waarmee alle luchtademende mensen en dieren op de planeet aarde worden geconfronteerd. Deze witte vliegtuigsporen zijn het resultaat van wetenschappelijk aantoonbare verstuiving van aluminiumdeeltjes en andere giftige zware metalen, polymeren en chemicaliën. Deze giftige atmosferische aërosolen worden gebruikt om de weerpatronen te veranderen, waardoor in sommige regio’s droogte en op andere plaatsen overstromingen ontstaan. Zelfs extreme koude kan onder andere omstandigheden worden gecreëerd door klimaatengineering. Helaas trekken deze rampen niet de aandacht van de Amerikaanse burgers of politici. Weeroorlog is al bijna voorbij de mogelijkheid van verwoesting van mens en dier. Zo ernstig is het, en het is tijdgebonden.” Getekend: Generaal Charles Jones, brigadegeneraal, Amerikaanse luchtmacht.

De term Chemtrails, hoewel accuraat, is een algemene term die op grote schaal verkeerd wordt gebruikt door de algemene bevolking en de media, zeker met opzet, om alle inspanningen tegen weer- en klimaatgeo-engineering, cloud-seeding, en de productie en het sproeien van chemisch-gebaseerde kunstmatige wolken bedoeld om zonlicht te weerkaatsen, door de atmosfeer te besproeien met chemicaliën, dodelijke metalen en toxines, in diskrediet te brengen. Dit gebeurt, en gebeurt al heel lang, in de valse naam van “bescherming” tegen de bespottelijke en frauduleuze “dreiging” van door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”. Degenen die deze fraude aan de kaak stellen, worden natuurlijk meestal “samenzweringstheoretici” genoemd. Dit is meestal een ongerechtvaardigde en retorische ad hominem aanval op het karakter in plaats van de inhoud te onderzoeken; allemaal om een discussie te vermijden over wat een geldig onderwerp is met betrekking tot de van bovenaf opgelegde manipulatie van het weer, en de vergiftiging van alle levende wezens. Er is inderdaad sprake van door de mens gemaakte weertechniek, en giftige verstuiving van metalen en chemicaliën, maar dat is niet het gevolg van autorijden of een vliegreis, maar van overheids- en militaire operaties. Met andere woorden, opwarming van de aarde, afkoeling van de aarde, of de goedaardige term “klimaatverandering” zijn opzettelijke handelingen, en niet simpelweg te wijten aan het menselijk bestaan en de dagelijkse basisfuncties van het leven.

Ik zal de rest van mijn commentaar inleiden met een anekdotische ervaring die ik de afgelopen twee dagen persoonlijk heb meegemaakt in de Rocky Mountains hier in Montana. Wat ik zag, komt hier bijna dagelijks voor, en bijna overal elders ook, maar ik heb beide dagen het hele verloop van de chemische nep-wolkenbezetting en de daaruit voortvloeiende atmosferische veranderingen gadegeslagen. We hadden een zeldzame periode van volledig blauwe lucht, hoewel niet zo blauw als in het verleden. Op beide dagen keek ik van 9 uur ’s ochtends tot laat in de avond, toen jet na jet metalen en chemicaliën over de horizon bleef sproeien. De patronen kruisten elkaar, en op verschillende hoogtes, en bewogen van sectie naar sectie van de hemel, waarschijnlijk afhankelijk van windstromingen. Voor beide dagen was voorspeld dat het helder zou zijn, maar tegen de middag was het onnatuurlijke wolkendek voldoende om de zon volledig te blokkeren; althans van gedeeltelijk tot zwaar.

Wat begon als een volledig heldere hemel, veranderde in een door de mens gemaakt en breed wolkendek dat in de lucht bleef hangen tot ik de lucht niet meer kon zien. Dit was duidelijk het doelbewust sproeien van giftige stoffen om vitaal zonlicht te blokkeren, maar er is veel meer aan de hand dan alleen het blokkeren van de zon, want al deze metalen en chemicaliën verspreiden zich uiteindelijk en vallen op aarde, waardoor elk levend wezen schade oploopt. Dit heeft zeer nadelige gevolgen voor alle planten en dieren, inclusief de mens. Gezien wat is bewezen in deze ladingen, zijn het risico van verwoesting van de landbouw, veranderende weerpatronen, het doden van insecten en bestuivers, manipulatie van het weer, geo-engineerde weersystemen, en kankerverwekkende gifstoffen bestaande uit nanodeeltjes metalen en chemicaliën, allemaal bedreigingen voor de hele natuur, inclusief het water, de bodem, insecten, dieren, vogels, vissen en mensen.

Dit is al tientallen jaren aan de gang, maar op dit moment wordt het luchtruim overal in dit land en in de wereld overspoeld. Een deel hiervan wordt gedaan door commerciële vliegtuigen, maar het meeste lijkt te worden gedaan door het leger, voornamelijk de luchtmacht, door en met goedkeuring van deze regering, door NASA, en door anderen. Dit is een opzettelijke en geplande aanval op de mensheid en de aarde. Dit is een gewapende vorm van oorlog tegen al het leven in eigen land en wereldwijd. Deze tactieken kunnen worden gebruikt als oorlogswapens, voor de vernietiging van voedsel en landbouw, en voor ontvolking door vernietiging van het lichaamssysteem.

De laatste tijd zijn er extreme weersverschijnselen geweest. Het is zeker moeilijk te bewijzen dat dit geen normale, maar geplande gebeurtenissen zijn, maar deze anomalieën doen zich zo vaak voor en gaan zo ver boven het redelijke uit, dat men er niet omheen kan dat deze gebeurtenissen waarschijnlijk gepland zijn. Ruim bovengemiddelde temperaturen in het midden van het voorjaar zijn in veel gebieden in het land veranderd in zeer koude en zware sneeuw, en vervolgens weer in hoge temperaturen. Zelfs in mijn gebied zag ik de afgelopen twee weken recordtemperaturen, daarna zeer koude en recordsneeuw, een meter of meer, en nu temperaturen van bijna 80 °F. Dit gebeurt overal, en niet overal. Dit gebeurt overal en is niet te wijten aan wat men “klimaatverandering” noemt, maar naar mijn mening aan door de mens vervaardigde systemen. Er zijn massa’s tornado’s, 90 °F en dan sneeuw, onwerkelijke overstromingen, zoals onlangs in Florida, en vele weersverschijnselen die de verbeelding te boven gaan, in die zin dat er in bijna elk gebied tegelijk een enorme omkering van de normaliteit plaatsvindt.

Maar dit is niet de enige dreiging die uitgaat van de giftige chemicaliën en metalen die voortdurend over het land en de wereld worden gesproeid. Wij worden letterlijk vergiftigd, ziekte breidt zich sterk uit en kanker neemt in aantal en ernst toe. Dit is zeker te wijten aan dit afschuwelijke sproeien, maar het is ook duidelijk te wijten aan dodelijke “covid” biowapeninjecties, vergiftiging van voedsel, inclusief planten en dieren, vernietiging van landbouw en veeteelt, en land- en watervergiftiging door zeer giftige chemicaliën en metalen. Deze bevolking en anderen worden van alle kanten aangevallen in wat lijkt op een poging tot massale ontvolking door de staat, zijn controleurs, farmaceutische fabrikanten, de CIA en het leger, NASA, HAARP, de zogenaamde wetenschappelijke gemeenschap en de technologische reuzen. Deze oorlog tegen de mensheid lijkt nooit te eindigen.

Geo-engineering, weer-engineering en nep-beleid inzake “klimaatverandering” zijn niet bedoeld om de mensheid of de aarde te helpen, maar worden doelbewust alleen gebruikt om schade aan te richten en te controleren. In aanvulling op wat ik hier heb vermeld, zijn er een buitensporig aantal chemische lozingen, massale explosies en branden geweest, niet alleen van giftige stoffen, maar ook in voedselproductiefaciliteiten in het hele land. Op dit moment is geen enkele massale voedseldistributie te vertrouwen, omdat het onmogelijk is te weten wat er in onze voedselvoorziening wordt gestopt.

Geo-engineering op zonne-energie, golven met hoge energie en vergiftiging van de hemel en de aarde veroorzaken een verhoogde stormactiviteit, droogtes, overstromingen, tornado’s, branden, aardbevingen, tsunami’s, orkanen en extreme vulkanische activiteit. Bovendien wordt de gezondheid van de mensheid systematisch vernietigd. Zoals ik vorig jaar opmerkte: “Het belangrijkste principe van deze grote aanval op de mensheid door toedoen van de manipulerende staat, is het bevorderen van de ‘klimaatverandering’-agenda, zodat de totale controle over de hele mensheid en alle bezittingen, met zeer weinig weerstand kan worden versterkt. Het is allemaal gebaseerd op valse angst, zoals altijd, maar de staatsspelers hebben in hun haast om deze staatsgreep te voltooien, door klimaat- en weermanipulatie ook zichzelf in gevaar gebracht. Het complot mocht doorgaan omdat er meerdere staatsagenda’s werden nagestreefd, en het bestaat nog steeds, zelfs met de risico’s voor allemaal door dit afschuwelijke plan. Oh, wat een ingewikkeld web weven zij.”

“Wat komen gaat, zal post-apocalyptische films doen lijken op een Disney-wereldvakantie.” ~ Dane Wigington

Verwijzingen en bronvermeldingen:

Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth

Geoengineering Watch

Geoengineering Parts I, II, and III–Congressional Hearings 2009 and 2010

Elana Freeland: Geoengineering Transhumanism

“The Dimming: Exposing the Global Geo-Engineering Cover-Up”

Weather Modification History Timeline

HAARP and the Sky Heaters

Spain Allows Geoengineering as do over 50 Other Countries

Spain Admits to Spraying Chemtrails in Secret U.N. Program

 Chemtrail Poisons Are ruining Your Health From Above


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zal-de-massale-chemtrailsvergiftiging-van-ons-hemeloppervlak-een-killing-field-effect-veroorzaken/

 

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner. Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt … Meer lezen overGeen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...