maandag 6 december 2021


KLAUS SCHWAB IS DE UITVOERDER
VAN LOCKSTEP 2010

 




 

 

 

 

 

 

 

Klaus Schwab is afkomstig van de Rothschild familie. Zijn vader is getrouwd met Marianne Rothschild.
Hilde Schwab, echtgenoot van Klaus Schwab , vervoegde in 1970 als eerste medewerker het World Economic Forum. In 1998 heeft ze samen met haar man de Schwab Foundation for Social Entrepreneurship opgericht om sociale ondernemers een platform te bieden waar ze wereldwijde zakelijke en politieke leiders kunnen betrekken bij het oplossen van sociale en ecologische uitdagingen. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij het inbrengen van een culturele, sociale en ecologische geest in de activiteiten van het Forum. Ook koningin Mathilde zetelt hierin (Bron>>).
Zijn zoon is mede-eigenaar van het Pfizerbedrijf.

 



Klaus Schwab voorspelt een cyberaanval met grote impact, groter dan de COVID-crisis

"We weten allemaal, maar besteden nog steeds onvoldoende aandacht, dat het angstaanjagende scenario van een uitgebreide cyberaanval de stroomvoorziening, het transport, de ziekenhuisdiensten en onze samenleving als geheel volledig zou kunnen stopzetten. De COVID-19-crisis zou worden gezien in dit opzicht als een kleine verstoring in vergelijking met een grote cyberaanval’ (Bron>>).

Klaus Schwab verklaart niet-gevaccineerde mensen als een bedreiging voor de mensheid (Bron>>). ‘Enkele tientallen hoofden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Wereld Economisch Forum (WEF) en verschillende andere globalistische organisaties hebben verklaard dat de “Grote Reset” de oprichting van een wereldwijd “pandemie”-verdrag moet omvatten om ervoor te zorgen dat alle mensen zijn "gevaccineerd" in overeenstemming met de edicten van de overheid.’

Op een Zwitsers kanaal zegt hij in 2016 dat de mens spoedig een chip zal kunnen  ontvangen om in verbinding te kunnen staan met de digitale wereldLuister verder >>

Elon Musk stopt chip van computergame in hersenen van levend aapje. Musk beweert dat het doel van Neuralink is om te testen óf en hoe snel informatie van het menselijk brein naar een machine kan stromen… Hij wil er alleen voor zorgen dat al deze techniek in ons brein wordt ingebouwd, zodat de bandbreedte tussen je cortex en je digitale tertiaire laag geoptimaliseerd kan worden (Bron>>).

Minister president Netanyahu van Israël wil kinderen chippen zodat ze afstand van elkaar kunnen houden (Bron>>). ‘Chippen fort he best’.  Is dat een voorproefje om aan het gebruik van een chip te wennen?

 

 

 

 

 

 

  Kinderen van 5 tot 11 jaar oud hebben GEEN "onnodige" covid-vaccins nodig, waarschuwen experts

Vrijdag 29 oktober, 2021 by: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , kinderen , COVID , experts , FDA , genocide , pandemie , Plandemic , spike-eiwit , onnodig , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins

3.770KEER BEKEKEN

 

Natural News ) Dr. Meryl Nass, een lid van het wetenschappelijk adviespanel van de Children's Health Defense (CHD), waarschuwt dat Pfizer heeft gelogen over de veiligheids- en werkzaamheidsgegevens voor zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" -onderzoek met jonge kinderen .

Om de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) duidelijk te maken dat kinderen van 5-11 jaar moeten worden geïnjecteerd met het spike-eiwitgif, heeft Pfizer enkele kinderen die eraan deelnamen uitgesloten van de definitieve resultaten.

“Drieduizend kinderen kregen het covid-vaccin van Pfizer, maar slechts 750 kinderen werden selectief opgenomen in de veiligheidsanalyse van het bedrijf”, onthulde Nass.

"Studies in de leeftijdsgroep van 5-11 jaar zijn in wezen hetzelfde als de groep van 12-15 - met andere woorden, even kort en onbevredigend, met onvoldoende veiligheidsgegevens en werkzaamheids gegevens, zonder sterke ondersteuning naar het waarom dit type immuno-overbruggingsanalyse voldoende is. Alle ernstige bijwerkingen werden beschouwd als niet gerelateerd aan het vaccin.”

Tijdens een ontmoeting met de FDA voerde Pfizer aan dat kinderen vanaf vijf jaar moeten worden geïnjecteerd voor het Corona Virus, hoewel er geen poging is gedaan om zelfs maar de zogenaamde "asymptomatische overdracht" te beoordelen, die al lang als excuus wordt gebruikt om de tirannie voor altijd gaande te houden.

Een van de leden van de adviescommissie, Dr. Ofer Levy, diende een verzoekschrift in bij Pfizer als bewijs dat zou aantonen dat de injectie de daadwerkelijke overdracht van Chinese ziektekiemen verhindert. Pfizer kon dergelijk bewijs niet overleggen omdat het niet bestaat.

Dr. William Gruber, senior vice-president van klinisch onderzoek en ontwikkeling bij Pfizer, gaf aan dat zijn bedrijf dit helemaal niet kon inschatten. Toen hij verder over de kwestie werd benadrukt, gaf Gruber in feite toe dat Pfizer gewoon een ongegronde bewering over deze kwestie doet zonder bewijs.

Hoe heeft de FDA een goede risico-batenanalyse van de Pfizer-injectie uitgevoerd als ze zelfs nooit naar de onderrapportagefactor van VAERS heeft gekeken?

Een ander ding dat Steve Kirsch, oprichter van het COVID-19 Early Treatment Fund, wil weten, is hoe het FDA-adviespanel dat de Pfizer-injectie aanbeveelde, dit kon doen terwijl dat panel zelfs nooit een goede risico-batenanalyse heeft uitgevoerd?

Om dit te doen, zou het FDA-panel moeten kijken naar de onderrapportagefactor (URF) van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), wat het niet heeft gedaan.

"Hoe kun je een risico-batenanalyse van COVID-vaccins doen als je de URF niet kent?" vroeg Kirsch schrijnend.

“Dit is extreem, extreem belangrijk. Je ging ervan uit dat het er een was. Het is er niet één. Met behulp van een URF van 41, berekend met behulp van de CDC-methodologie, vinden we meer dan 300.000 extra sterfgevallen in VAERSAls het vaccin deze mensen niet doodde, wat dan wel?”

Kirsch wil ook weten hoeveel Amerikanen er nog moeten sterven voordat de FDA en andere deep state-spelers de stekker uit deze massale misleidingsoperatie trekken? Of was dat al die tijd de bedoeling: zoveel mogelijk mensen doden met deze injecties?

"Er is geen noodgeval en Covid-19 is buitengewoon goed te behandelen", verklaarde Dr. Jessica Rose, een virale immunoloog en bioloog, duidelijk aan het panel.

Rose was co-auteur van een peer-reviewed onderzoek waaruit bleek dat het aantal myocarditis gevallen significant hoger was bij mensen van 13 tot 23 jaar binnen de acht weken nadat de injecties voor het eerst waren uitgerold.

"Als een daad van censuur is dit onderzoek tijdelijk verwijderd en is het nu vernietigd zonder enige kritiek op dit werk", legt Rose verder uit.

Ze voegde eraan toe dat er tienduizenden meldingen zijn ingediend bij VAERS, zelfs voor pasgeboren kinderen. Minstens 60 kinderen stierven aan de prikken, en 23 van hen waren jonger dan twee jaar.

De laatste berichtgeving over het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

NaturalNews.com

Recap van vroeger gepubliceerd artikel:

dinsdag 10 augustus 2021

Preeminent European physicians, scientists push back on claim that children must be vaccinated for COVID: “Unnecessary” and potentially “catastrophic”

Monday, August 09, 2021 by: JD Heyes
Tags: adolescentsbadhealthbadmedicinebadsciencebiological weaponsChild abusechildrencoronaviruscovid-19deathexpertskidspandemicResearchersschoolscientistsvaccinevaccine warsvaccines

5,220VIEWS

(Natural NewsScores of top, European senior scientists and physicians are railing against plans by leaders to vaccinate children and adolescents for COVID-19 because they say there is no evidence it is necessary and plenty of reason to believe mass inoculation of youth could be “catastrophic” in terms of health outcomes.

LifeSite News notes:

Eminent European physicians and scientists this month co-authored an expert statement regarding Comirnaty–COVID-19 mRNA vaccine for children, outlining their expert opinions that “vaccination of adolescents for COVID-19 is unnecessary, claims demonstrating efficacy are misleading, and the safety profiles are catastrophic.”

Declaration of Bhakdi, Hockertz, Palmer, and Wodarg – unabridged

Download PDF file on https://americasfrontlinedoctors.org/files/declaration-of-bhakdi-hockertz-palmer-and-wodarg-unabridged/

“This declaration is submitted in support of legal actions to revoke the COVID-19 injections and to revoke  the  emergency use authorization for COVID-19 injections,” the document states, adding that the statement is signed “under penalty of perjury under the laws of the United States  of America.”

Specifically, the document was written to answer three basic questions:

— Is vaccination of adolescents against COVID-19 necessary?

— Is the Pfizer COVID-19 vaccine effective?

— Is the Pfizer COVID-19 vaccine safe?

To begin with, the authors point out what we’ve known about the novel coronavirus practically since the pandemic began.

“There are several lines of evidence that show vaccination of adolescents against COVID-19 to be unnecessary. The vast majority of all persons infected with COVID-19 recovers after minor, often uncharacteristic illness,” they write.

“According to world-leading epidemiologist John Ioannidis, the infection fatality rate of COVID-19 is on the order of 0.15% to 0.2% across all age groups, with a very strong bias towards old people, particularly those with co-morbidities. This rate does not exceed the range commonly observed with influenza, against which a vaccination of adolescents is not considered urgent or necessary,” the experts continued, adding that beginning in April 2020, as the virus spread around the U.S., infection rates for Americans younger than 18 years old was a minuscule 1.7 percent.

“Within this age group, the most severe cases were observed among very young infants,” the wrote.

What’s more, the group states clearly that vaccines are not even necessary because COVID-19 can be (and has been) successfully treated with existing medications.

“Treatment options are available both for the early stage of the disease, at which emphasis is placed on inhibiting viral replication, and for the later stage, at which anti-inflammatory treatment is paramount. Two drugs that have been used successfully at the early stage are hydroxychloroquine and ivermectin. Both drugs have been, and continue to be, in use against a variety of other diseases,” they wrote.

Of course, these treatments have been suppressed on social media and anyone who has pushed them — including experts who have used the drugs to treat COVID-infected patients — have been booted off their platforms.

Another reason why vaccines are unnecessary is that people who have had the virus, and hundreds of millions of people around the world have, is that they develop good antibodies and reinfection rates are extremely low.

“Past COVID-19 infection has been found to protect very reliably from reinfection [10 ], and strong specific humoral and cellular immunity is detected in almost all recovered individuals,” write the researchers.

Even as the Biden regime claims in recent days that the new Delta variant makes it necessary to ensure that kids go back to school being forced to wear masks all day — which are useless — the researchers write that “asymptomatic transmission does not occur.”

The experts also concluded that giving vaccines to those who do not need one can lead to hugely negative consequences, such as fatalities among breastfed infants and blood clotting disruptionThe experts also discuss “antibody-dependent enhancement” (ADE), where in some cases antibodies can actually increase the severity of the disease, even though antibodies generally act to protect humans from infections.

“The only possible conclusion from this analysis is that the use of this vaccine in adolescents cannot be permitted, and that its ongoing use in any and all age groups ought to be stopped immediately,” the authors recommend.

Sources include:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 Ouders in Tongeren dreigen met gerechtelijke stappen als hun kind verplicht wordt mondmasker te dragen

 Hilde Lieten  -  6/12/2021

 

     © VRTNWS

In basisschool Sint-Lutgart in Tongeren dreigen enkele ouders met gerechtelijke acties als hun kind vanaf woensdag zonder mondmasker geweigerd wordt. In andere scholen in Limburg hielden sommige ouders hun kind thuis, net omdat het een mondmasker moest dragen. Verder werd de mondmaskerplicht in de lagere scholen in Limburg goed opgevolgd, dat blijkt uit een rondvraag van Radio 2 Limburg.  

"In mijn school zag ik vandaag geen kinderen zonder mondmasker", vertelt directeur Jeroen Pasveer van lagere school Sint-Lutgart in Tongeren. "Kinderen die nog geen mondmasker bij hadden, kregen er uitzonderlijk eentje van de school. Ik weet ook niet van ouders die hun kind van onze school thuishielden, net omdat het een mondmasker moet dragen. Wel zijn er enkele ouders die dreigen met gerechtelijke stappen als de mondmaskerplicht vanaf 6 jaar woensdag wordt ingevoerd." 

Gerechtelijke procedure

"Er zijn ouders die zwaarwegende bezwaren hebben tegen het feit dat hun kind een mondmasker moet dragen", zegt directeur Pasveer. "Die hebben op dit moment toch al in de wandelgangen laten horen dat ze een gerechtelijke procedure zullen aanspannen als hun kind vanaf woensdag wordt teruggestuurd als het geen mondmasker draagt."

"In de school loopt het voorlopig nog vlot", zegt directeur Pasveer. "Maar we merken dat op sociale media heel wat mensen hun mening willen laten horen. Ik denk dat het op dit moment allemaal nog wel meevalt. Maar als woensdag het mondmasker verplicht wordt, verwacht ik toch wat strubbelingen", zegt Pasveer. 


 

  Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

april 7, 2021   10   21881

 

Het hele Corona-verhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill

Er wordt beweerd dat het Coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling bestaat, dat we op afstand moeten blijven en mondkapjes moeten dragen, en dat het mRNA-vaccin tegen Corona veilig en doeltreffend is.

Dat is het niet, zegt Cahill, die lid is van de World Freedom Alliance. Coronavaccins, zegt zij, veroorzaken veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade veroorzaken.

“Mensen boven de 70 die een van deze mRNA-vaccins krijgen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven. Als je in de dertig bent en je neemt het mRNA-vaccin, zul je binnen vijf tot tien jaar sterven. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk last krijgt van allergieën, neurocognitieve stoornissen, ontstekingen en onvruchtbaar wordt”, zegt professor Cahill in de video hieronder.

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van het Coronavaccin. Eerder zei zij dat men al tientallen jaren probeert een vaccin te ontwikkelen tegen RNA-virussen zoals het Coronavirus, maar dat een dergelijk vaccin nooit is goedgekeurd.

Voordat mRNA-vaccins op grote schaal werden geïntroduceerd, zegt de professor, verwachtte zij reeds dat veel mensen ernstige bijwerkingen zouden ondervinden of mogelijk zelfs zouden overlijden.

“Mensen kunnen erg ziek worden. Al na een paar dagen kunnen hun organen falen en kunnen ze binnen een week sterven. Ik zou het vaccin niet nemen”.





About

Brief Overview:

Dolores is an Inventor, Founder and Shareholder of Companies, has been Granted & licensed Patents in Europe, USA & worldwide with applications in improving the early accurate diagnosis of disease (auto immune diseases & cancer). Click here to visit her University College Dublin School of Medicine public profile.

Her latest business ventures include the World Freedom AllianceFreedomAirway and Custodean.

With more than 20 years expertise in high-throughput protein & antibody array, proteomics technology development, automation & biomedical applications in biomarker discovery, diagnostics & personalised medicine

Selected experience as Expert in EU over past 15 years: EU Future & Emerging technologies (FETOPEN) Innovation Launchpad; EU Innovation Radar Expert, EU Horizon 2020 Societal Challenges 1 (Health).

Holds several granted and licensed international patents (EU, USA, Japan, Australia) (1995-present) and peer reviewed publications, and reports, 

Professor, University College Dublin (2005-present)

Group Leader, Max-Planck-Institute, Berlin, Germany (1995-2003)

Supervisor of completed PhD & Masters’ degree students in Germany and Ireland.

Co-founded Protagen AG in Dortmund (https://protagen.com/) (1996-2019) as a spin-out of the Max-Planck-Institute, Berlin to commercialise her diagnostic, companion diagnostic and personalised medicine applications of her discoveries. Protagen has screened and profiled the autoantibody repertoire of over 20,000 patients (https://protagen.com/data-and-insight/scientific-publications/)

Protagen Protein Services (https://protagenproteinservices.com/) a spin-off company of Protagen since 2013 - expertise in protein, antibody, proteomics and peptide contract services to the pharmaceutical industry and health care sectors.

Policy and Strategy: Developing Research Infrastructure Sustainability & Integrated Healthcare Systems: 

Over 15 years supporting initiatives to integrate research, biobanking, electronic health records in the health care sector, including integration of Biobanking & Biomarker Network (http://education.crdi.ie/page/g/s/91) and a long-term supporter of Biobanking Ireland, led by Prof. Eoin Gaffney (http://www.biobankireland.com/) and Clinical Research Development Ireland (https://www.crdi.ie/research/innovation/innovation-biographies/).

Scientific Review Board Member of the German Cancer Aid (Deutsche Krebshilfe) (2016-2020) evaluating research funding grant applications for Cancer research, including Clinical Trials in Germany. (https://www.krebshilfe.de/informieren/ueber-uns/deutsche-krebshilfe/about-us-deutsche-krebshilfegerman-cancer-aid/)

Member of the German International Science Advisory Review Board of the German Translational Medicine in Cancer (2010 – 2017) Strategic Programme funded by the German Department Health and the BMBF/DLF in Germany (http://www.dkfz.de/en/presse/pressemitteilungen/2011/dkfz-pm-11-24-German-Consortium-for-Translational-Cancer-Research-Gets-Started.php).

Member, Irish Government’s Advisory Science Council (ASC) Member (sciencecouncil.ie) (2005-2013) for Science, Technology & Innovation.

Dolores was an ASC Task Force member on ASC Policy Reports on ‘Promoting Enterprise-Higher Education Relationships’ (2009) & ‘Sustainability of Research Centres’ (2012).

Dolores chaired the ASC Task Force for Government Policy ‘Towards a Framework for Researcher Careers’ (2008).

Seconded National Expert (SNE) (2013-2014) to the European Commission Research and Innovation Directorate, in a Strategy and Policy Development role for International R&D&I Cooperation.

Award from the Federation of European Biochemical Societies Award in Norway Research and its significance.

Awarded BMBF BioFuture Prize by German Minister of Science.

Recent Article on the recognition and prevention of medical errors and adverse events: Medical Errors & Adverse Events: leading cause of death and disease burden. Dolores J. Cahill. (Health Europa Nov 2018: 7:42-43) (http://edition.pagesuite-professional.co.uk/html5/reader/production/default.aspx?pubname=&edid=73e202a8-1e25-4d2e-afc3-1cd95c26e5ae)

Research, Scholarship and Innovation: Recent Keynotes and Conferences organised: 

Member of the Organizing Committee of the Annual World Proteome HUPO Organisation 2017 meeting held in Dublin in September 2017, chaired by UCD Prof. Stephen Pennington. Conference Gala dinner was opened by USA Vice-President Joseph R. Biden (http://hupo2017.ie/news-2/).

Invited to give Lectures and Keynotes at conferences including in USA, Europe, China, Japan, South Korea, Australia, South America. Recent lectures include at Companion Diagnostics & Biomarkers Conference 2019 in Porto, 13th and 14th February 2019; 5th Precision Medicine & Biomarkers Leaders’ Summit, Munich, Sept 2018 & Chair Roundtable on Personalised Medicine & Adverse Events: (http://www.giiconference.com/gel560004/catalog.pdf?1528437050).

Research, Scholarship and Innovation including Policy and Strategy:

Expert in EU European Commission for 15 years, including Future & Emerging technologies (FETOPEN); Innovation Radar Expert;  H2020 Societal Challenges 1 (Health); European Research Council.

Previously participated in evaluations for BMBF/DLR in Germany; UK BBSRC; Vinnova in Sweden; IWT in Belgium.

Examples of Science Advisory Boards Membership over past 15 years: Human Protein Atlas, Sweden; ProNova Research Institute Sweden; Complexinc, Switzerland; Atturos Ltd, Dublin.

Policy and Strategy - Seconded National Expert to the European Commission, Brussels:

Seconded as a National Expert in Policy to Brussels to European Commission Research & Innovation (1.10.2013- 30.9.2014) - International Cooperation for Strategy and Policy coordination.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor #corona


In een uur durende persconferentie van 22 september geeft professor Cahill vooral veel goed nieuws over corona. 

Een van haar belangrijkste conclusies: nooit eerder in de geschiedenis hadden we een lockdown vanwege griep (corona) met een sterftekans van 1 op de 1,8 miljoen. En bang hoeven we helemaal niet te zijn.

Immuniteit

Corona virussen circuleren elke vier van de tien jaar. Veertig procent van de griep zijn corona virussen en dertig procent van de verkoudheid is ook corona virus. En betoogt Cahill nadat je waterpokken hebt gekregen ben je de rest van je leven daarvoor immuun. Ook voor griepvirussen bouwen we immuniteit op.

Volgens Cahill kom je om het jaar in aanraking met het coronavirus. Tussen de vijfentachtig en achtennegentig procent zal zelfs geen symptomen krijgen, doordat je immuunsysteem het virus zal herkennen en het eruit zal gooien. Zelfs als het nog aan de oppervlakte zit kan het je lichaam niet binnen dringen. Hierdoor hoef je gaan antibodies aan te maken. Je krijgt de symptomen zelfs niet.

Dus 85% tot 98% zal negatief zijn voor de test. Het belangrijkste is dat de hele bevolking deze virussen iedere winter tegenkomt. Na twee of drie weken zullen mensen geen symptomen hebben (9 van de 10). De mensen die wel ziek worden (1 op de 10) krijgen griepsymptomen en knappen op. Dit alles dankzij je immuunsysteem.

Dit jaar hadden we influenza-B (december 2019), influenza-A (kerst 2019) en coronavirus rond januari, februari, maart 2020.

Dus je zou je kunnen herinneren dat je ze alle drie hebt gehad. Corona gaf griepachtige verschijnselen.

Voed je immuunsysteem

Ondertussen heeft Dolores Cahill nog meer goed nieuws, wanneer ze vertelt dat we zelf ons immuunsysteem een handje kunnen helpen.

Dit doe je met goede voeding, water drinken en slapen. Zo help je je immuunsysteem om het griepvirus aan te vallen. Maar als je slechte kwaliteit voeding hebt, dan kan je dit aanvullen met vitamine D, C en zink. Met name zink helpt volgens Cahill het immuunsysteem. Zonder zink werkt het namelijk niet zo goed.

Het mooie is dat wanneer je immuunsysteem het coronavirus ziet, je immuunsysteem wordt gestimuleerd zodat je minder symptomen ontwikkelt, of zelfs helemaal geen.

Coronavirus

Het coronavirus is seizoensgebonden, het heeft de grootste impact tussen december en april. In iedere regio bouwen mensen immuniteit op in zes weken. Dit verspreidt zich normaliter over de hele wereld zodat iedereen het binnen vijf weken krijgt.

Dus, concludeert ze opgewekt, iedereen die in januari nog leeft heeft een immuniteitsreactie gegeven op het virus.

Met andere woorden, ze zijn mensen aan het testen die het al gehad hebben. Maar de test kan ook door een verkoudheid al positief uitpakken.

In maart 2020 riep de WHO de pandemie uit. Ze zeiden dat het al in 114 landen was. Wat in feite betekent dat het virus al over de hele wereld verspreid was. Dit is niet tegen te houden.

Doden

Het aantal doden in december / januari / februari / maart was 4.219 doden.

Dus de kans om te sterven aan covid was 1 op de 1,8 miljoen.

Iedere dag sterven wereldwijd 3.000 mensen aan tuberculose.

Terwijl 1 op de drie in iedere familie sterft aan kanker.

Dus concludeert Dolores Cahill, er was geen reden om een pandemie uit te roepen.

HCQ (Hydrochloroquine)

Wanneer je de komende winter weer griep krijgt, adviseert Cahill, dan kan je je dokter vragen om doses vitamine C en D voor je bescherming. Je kunt ook vragen naar steroiden inhalator en HCQ. Dit laatste werkt alleen samen met zink. Het is uiteindelijk je immuunsysteem dat het antwoord geeft op ziekte.

Ze vertelt dat HCQ zeventig jaar geleden is goedgekeurd. Het wordt in Afrika gebruikt tegen malaria en tegen verschillende auto-immuunziekten en tegen het coronavirus.

Cahill vindt het schokkend, dat in januari 2020 terwijl het bekend was dat het goed werkte, in enkele landen zoals Frankrijk veel politici en dokters het middel kregen. Daarna werd de voorraad HCQ vernietigd!

Ook de FDA (het Amerikaanse RIVM) verbood HCQ voor te schrijven, terwijl dit een van de veiligste medicijnen ter wereld is.

Je kunt HCQ eveneens preventief nemen, namelijk een dosis per maand (1 x 100 mg).

Vaccin

Enthousiast gaat Dolores verder met haar verhaal. Voor het komende griepseizoen (winter) werkt HCQ tegen iedere griep. Je hoeft dus helemaal niet te wachten op een vaccin, stelt Dolores vrolijk vast. HCQ werkt binnen 3 tot 8 uur!

Doe dit ook als je hoort bij de groep van 1 op de 10 die griep krijgt.

Mondmaskers

Cahill zegt dat er helemaal geen reden is voor een lock down. Ook dat mensen geen mondkapjes hoeven te dragen en afstand bewaren is evenmin noodzakelijk.

Het toch dragen van mondmaskers betekent volgens haar een enorme toename van het aantal zelfdodingen. Als je een masker opzet, adem je opnieuw je eigen adem in, dus de CO2 blaas je niet uit, maar je krijgt er juist veel van binnen.

Dit geeft hoofdpijn, chronische vermoeidheid en geeft hetzelfde effect als het werken in een gevaarlijke omgeving. Tevens onderdrukt het je immuunsysteem en activeert latent aanwezige virussen, waardoor je het volgende griepseizoen zieker zult zijn. Ook geeft het eenzaamheid en angst.

Dolores Cahill

De Ierse Dolores Cahill is niet de eerste de beste. Ze heeft een graad in moleculaire biologie en een PhD in immunologie. Ze is regeringsadviseur voor Ierland en adviseur bij de EU.

Rob Vellekoop, 8 oktober 2020

---------------------



Volgens Cahill kan je op deze manier veilig de winter door komen

Tips om gezond de winter door te komen komen van Professor Dolores Cahill.  Er is geen reden tot angst, ook al willen de gezamelijke massa media dit de bevolking wel doen geloven

Immuniteit

Corona virussen circuleren elke vier van de tien jaar. Veertig procent van de griep zijn corona virussen en dertig procent van de verkoudheid is ook corona virus. En betoogt Cahill nadat je waterpokken hebt gekregen ben je de rest van je leven daarvoor immuun. Ook voor griepvirussen bouwen we immuniteit op.

Volgens Cahill kom je om het jaar in aanraking met het coronavirus. Tussen de vijfentachtig en achtennegentig procent zal zelfs geen symptomen krijgen, doordat je immuunsysteem het virus zal herkennen en het eruit zal gooien. Zelfs als het nog aan de oppervlakte zit kan het je lichaam niet binnen dringen. Hierdoor hoef je gaan antibodies aan te maken. Je krijgt de symptomen zelfs niet.

Dus 85% tot 98% zal negatief zijn voor de test. Het belangrijkste is dat de hele bevolking deze virussen iedere winter tegenkomt. Na twee of drie weken zullen mensen geen symptomen hebben (9 van de 10). De mensen die wel ziek worden (1 op de 10) krijgen griepsymptomen en knappen op. Dit alles dankzij je immuunsysteem.

Dit jaar hadden we influenza-B (december 2019), influenza-A (kerst 2019) en coronavirus rond januari, februari, maart 2020.

Dus je zou je kunnen herinneren dat je ze alle drie hebt gehad. Corona gaf griepachtige verschijnselen.

Voed je immuunsysteem

Ondertussen heeft Dolores Cahill nog meer goed nieuws, wanneer ze vertelt dat we zelf ons immuunsysteem een handje kunnen helpen.

Dit doe je met

  • goede voeding,
  • water drinken en slapen. Zo help je je immuunsysteem om het griepvirus aan te vallen.
  • Maar als je slechte kwaliteit voeding hebt, dan kan je dit aanvullen met vitamine D, C en zink.
    Met name zink helpt volgens Cahill het immuunsysteem. Zonder zink werkt het namelijk niet zo goed.
  • HCQ (Je kunt dit ook preventief nemen, namelijk een dosis per maand (1 x 100 mg).
  • steroide inhalator

Het mooie is dat wanneer je immuunsysteem het coronavirus ziet, je immuunsysteem wordt gestimuleerd zodat je minder symptomen ontwikkelt, of zelfs helemaal geen.

Coronavirus

Het coronavirus is seizoensgebonden, het heeft de grootste impact tussen december en april. In iedere regio bouwen mensen immuniteit op in zes weken. Dit verspreidt zich normaliter over de hele wereld zodat iedereen het binnen vijf weken krijgt.

Dus, concludeert ze opgewekt, iedereen die in januari nog leeft heeft een immuniteitsreactie gegeven op het virus.

Met andere woorden, ze zijn mensen aan het testen die het al gehad hebben. Maar de test kan ook door een verkoudheid al positief uitpakken.

In maart 2020 riep de WHO de pandemie uit. Ze zeiden dat het al in 114 landen was. Wat in feite betekent dat het virus al over de hele wereld verspreid was. Dit is niet tegen te houden.

Dolores Cahill is niet de eerste de beste. Ze heeft een graad in moleculaire biologie en een PhD in immunologie. Ze is regeringsadviseur voor Ierland en adviseur bij de EU

Rob Vellekoop, 8 oktober 2020

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...