zondag 14 juli 2024

De “warmste juni ooit gemeten”

 “In een artikel dat ik op 20 juni 2024 schreef, voorspelde ik”, schrijft Craig David, dat:

Terwijl we allemaal bibberen in het herfstweer tijdens wat zomer zou moeten zijn en sommigen van ons zelfs de centrale verwarming weer aan hebben gezet of onze winterdekbedden zijn blijven gebruiken, is er één zekerheid: over een paar weken zullen de goede mensen van Met Office en de BBC ons vertellen dat we zojuist de “warmste juni ooit” hebben gehad. Het Met Office en de BBC hebben immers dezelfde bewering gedaan over de verschrikkelijke april en de ellendige mei.

In het artikel heb ik drie mogelijke trucs voorgesteld die het Met Office en de BBC zouden kunnen gebruiken om hun bewering dat juni “de warmste ooit” is, te rechtvaardigen:

      • Zouden ze het lef hebben om te beweren dat juni in het Verenigd Koninkrijk de warmste maand ooit was, terwijl iedereen weet dat dat niet zo was?
      • Of zullen het Met Office en de BBC een plek kiezen waar het weer enigszins redelijk was – misschien Griekenland, Spanje of India – om hun klimaatramp te rechtvaardigen?
      • Of proberen ze ons af te schepen door te beweren dat juni in het Verenigd Koninkrijk weliswaar een ramp was qua weer, maar dat de wereldwijde temperaturen (als je zoiets al kunt meten) op recordhoogte lagen?

Nou, precies zoals ik voorspelde, werd ons verteld dat juni de warmste maand ooit was: Uit de Mail: ‘Vorige maand was officieel de warmste juni ooit gemeten‘.

Om deze bewering te rechtvaardigen, gebruikten de ‘deskundigen’ de derde truc: ‘beweren dat, hoewel juni in het Verenigd Koninkrijk qua weer een ramp was, de wereldwijde temperaturen (als zoiets al gemeten kan worden) op recordhoogte lagen.’

De sleutelwoorden zijn “op recordhoogte”. Wat de ‘wetenschappers’ deze keer als begin van de records gebruikten, is het jaar 1980 – een paar jaar nadat satellieten werden gebruikt om de temperatuur van de aarde te meten. Vóór het einde van de jaren 70 was er geen manier om de temperatuur van de aarde te meten, omdat temperaturen op veel plaatsen niet werden geregistreerd.

Maar laten we onszelf eraan herinneren wat er in de jaren 60 en 70 met het klimaat van de aarde gebeurde. De temperaturen waren zo laag dat zelfs de klimaatcatastrofistische krantThe Guardian

 een nieuwe ijstijd voorspelde:

Er werden misoogsten en massale hongersnood verwacht:

De CIA kreeg de opdracht een rapport te schrijven voor de Amerikaanse president over de gevolgen van de naderende ijstijd:

En de experts vreesden dat de wereldwijde afkoeling nooit zou stoppen:

Natuurlijk is de voorspelde ijstijd nooit uitgekomen en, heel natuurlijk, werden de afkoelende jaren 60 en 70 gevolgd door een periode van opwarming. Klimaatcatastrofisten zijn er nooit aan toegekomen om ons uit te leggen hoe de wereldwijde temperaturen in de jaren 60 en 70 zo’n 20 jaar lang konden afkoelen terwijl de hoeveelheid atmosferische CO 2 toenam. Ik denk dat we die vraag niet mogen stellen, anders zouden we kunnen concluderen dat de klimaatkoning geen kleren aan heeft.

Bovendien zijn er sterke aanwijzingen dat de verschroeiende hete jaren twintig en dertig, de jaren van de Amerikaanse “Dustbowl” die in John Steinbecks roman The Grapes of Wrath wordt beschreven, veel heter waren dan de huidige zogenaamd “record”-temperaturen:

Er werd voorspeld dat de zeespiegel 12 meter zou stijgen en dat de helft van Engeland onder de golven zou verdwijnen:

Omdat de gletsjers en ijskappen zouden smelten:

Om af te sluiten, er is nog een van de vele grafieken die suggereren dat de jaren 20 en 30, toen de atmosferische CO 2 -niveaus het laagst waren in de afgelopen 100 jaar, veel heter waren dan de huidige zogenaamde “record”-temperaturen. Dat is de grafiek van de oppervlakte van bosbranden in de VS:

Was juni 2024 echt de warmste maand sinds de metingen begonnen, zoals onze heersers beweren? Dat laat ik aan u over om te beslissen.

Bron: https://dissident.one/de-warmste-juni-ooit-gemeten


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Prof. Pierre Capel waarschuwt voor nieuwe generatie vaccins: wat komt er nu weer op ons af?


Er is een nieuwe generatie vaccins in de maak. Deze vaccins bevatten gemodificeerd mRNA dat zeer slecht wordt afgebroken en veel te lang actief blijft. “Dit is biologisch buitengewoon slecht,” waarschuwt emeritus hoogleraar Pierre Capel.

Vele maanden na vaccinatie wordt het spike-eiwit nog aangetroffen in weefsel en organen. Capel: “Dit is heel heftig.”

Bekijk de video:

Het laatste is het geval

De vaccins blijken naast het gemodificeerde mRNA ook DNA te bevatten. Er zouden in het lichaam blijvende DNA-veranderingen kunnen optreden, benadrukt Capel. “Dat is niet echt heel prettig.”

“Is dat alleen bij het coronavaccin of is dat bij alle mRNA-vaccins? Het laatste is het geval,” vervolgt hij.

Dubbelloops geweer

Er is nu een mRNA-griepvaccin in de maak. Hemagglutinine is een eiwit aan de buitenkant van de membraan van het griepvirus. Het zorgt voor de eerste stappen die nodig zijn om het virus een cel te laten binnendringen. Als dit eiwit wordt gebruikt voor het nieuwe griepvaccin, treedt ER-stress op (endoplasmatisch reticulum). Het komt erop neer dat de eiwitfabriek dan vastloopt en cellen doodgaan.

Als je het combinatievaccin tegen corona en griep een dubbelloops geweer noemt, is dat nog een zwakke afspiegeling, aldus Capel. “Bezint eer gij begint!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ook wij zullen hier straks mee te maken krijgen

 zondag, 14 juli 2024 12:40

wereldbevolking opruimenZoals we onlangs schreven zijn de mensen in Australië zieker dan ooit.

De griep slaat daar genadeloos toe, heel veel mensen hebben covid-19 en nu dreigt een longontsteking epidemie.

Afgezien van het feit dat mensen tot op de dag van vandaag soms nog dood neervallen als gevolg van een ‘coronavaccin’, hebben we natuurlijk ook te maken met een ander probleem.

Dat is het probleem van de gesloopte immuunsystemen bij ‘gevaccineerde’ mensen waardoor deze extra kwetsbaar worden voor iedere ziekte.

Zoals we onlangs schreven is Australië een soort tikkende tijdbom, omdat men daar dagelijks de gevolgen ziet van de bijwerkingen van de levensgevaarlijke ‘covid vaccins’.

Men begint daar wakker te worden en heeft door dat er ongewone dingen gebeuren.

De bevolking in Australië wordt steeds zieker en zieker en nu dreigt in Sydney zelfs een epidemie van longonstekingen.

Iedereen wordt ziek in Australië


Waarom mensen die zijn ‘gevaccineerd’ zijn zo vaak ziek zijn komt omdat hun immuunsysteem niet meer of nog maar gedeeltelijk werkt.

Er is een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd, waaruit blijkt dat hoe vaker mensen een coronaprik hebben genomen des te groter de kans op ernstige ziektes zoals kanker.

Uit dat onderzoek blijkt dat mensen die meerdere doses van Pfizer of Moderna hebben ontvangen een hoog niveau hebben van IgG4. Dit zijn antilichamen en kunnen mensen bescherming bieden.

Echter, naar nu blijkt is dat wanneer er sprake is van abormale hoge niveau's van deze antilichamen het immuunsysteem meer vatbaar is voor het spike eiwit dat wordt aangemaakt als gevolg van de 'vaccins'. (We gaan er in dit artikel vanuit dat het lichaam inderdaad spike eiwitten aanmaakt, hoewel dit door anderen wordt bestreden).

De onderzoekers hebben experimenten met muizen uitgevoerd en die hebben ze meerdere boosters gegeven boven op de initiële 'vaccinatie'.

Wat ze ontdekten is dat na de boosters het immuunsysteem slechter ging werken. Het bood geen bescherming meer tegen de Delta en de Omicron variant. Het hoge niveau van IgG4 zorgde voor wat ze noemen 'uitputting' van het immuunsysteem.

Men ontdekte ook dat mensen die overleden aan COVID-19 een hoog niveau van IgG4 hadden. Veel hoger dan mensen die op een natuurlijke manier zijn genezen van de ziekte.

Eenzelfde verschijnsel doet zich ook voor bij vaccinaties tegen HIV en malaria. De onderzoekers zijn er dan ook volledig van overtuigd dat een (te hoge) toename van het IgG4 niveau voorkomt dat het immuunsysteem normaal haar werk kan doen.

Natuurlijk heeft dit verregaande gevolgen en de onderzoekers waarschuwen dan ook dat herhaalde coronaprikken tot serieuze problemen kunnen leiden.

Zo kan het auto-immuunziektes veroorzaken en de groei van kankercellen bevorderen. Daarnaast een toename van myocarditis bij mensen die daarvoor gevoelig zijn.

Ook zullen volledig gevaccineerde mensen in de toekomst veel zieker worden van mogelijk nieuwe coronavarianten.

Het ironische is dat mensen die al een zwak immuunsysteem bezitten, worden uitgekozen om nog meer ‘coronaprikken’ te ontvangen.

De nieuwe prikronde tegen corona start op 16 september 2024. Deze duurt tot 6 december 2024. De coronaprik brengt de bescherming bij mensen met een hoger risico op ernstig ziek worden van corona, weer op peil. Dat is belangrijk. Het coronavirus is er nog steeds en kan weer opleven.

Het is nu bij ons nog zomer, maar zodra de blaadjes van de bomen vallen, zullen ook bij ons de ‘gevaccineerden’ grote kans lopen om ziek te worden.

Oude en zwakke mensen die al de voorgaande coronaprikken ook hebben ontvangen zullen in de herfst een nieuwe booster krijgen, waardoor de problemen nog alleen maar groter zullen worden.

En dat is waarschijnlijk precies de bedoeling want wat moeten we met al die nutteloze mee-eters?


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v43rxih-de-mensheid-zal-worden-opgeruimd.html
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...