zaterdag 16 september 2023

30 miljard euro voor 0,000036 graden minder opwarmen te gek voor woorden? Kijk dan eens naar België


PVV-Kamerlid Alexander Kops vroeg klimaatminister Rob Jetten eerder tot hoeveel minder opwarming van de aarde zijn pakket met 122 klimaatmaatregelen in de praktijk zal leiden. Het gaat om 22 megaton CO2-reductie.

Dit klimaatpakket levert een extra reductie van 80 megaton CO2 op richting 2030. Dat is 0,000036 graden Celsius, antwoordde Jetten.

Kops wees er vervolgens op dat China iedere dag meer dan 27 megaton uitstoot. “Dat zou dan betekenen dat wat de minister met dit pakket wil besparen, door China in minder dan een dag teniet wordt gedaan, en dat dus voor 28 miljard.”

In België kan het nog gekker.

(Video verwijderd? Klik hier...)

0,0000087 graden

“Het verbaast mij natuurlijk niet dat niemand in dit parlement kan zeggen of durft te zeggen tot hoeveel minder opwarming van de aarde al die peperdure klimaatregelneverij in Vlaanderen uiteindelijk zou leiden,” zei parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang).

“Ik zal dan maar zelf het antwoord geven.” De 40 procent CO2-reductie tussen 2005 en 2030, een daling van 19,3 megaton, zou volgens het [klimaatpanel] IPCC overeenkomen met 0,0000087 graden Celsius. “Afgerond nul graden Celsius.”

U bent allemaal knettergek geworden

“En alsof dat nog niet potsierlijk genoeg is: die 19,3 megaton die Vlaanderen dus in 25 jaar tijd minder zou moeten uitstoten, wordt door China uitgestoten in minder dan één dag. U bent werkelijk allemaal knettergek geworden,” zei Van Rooy.

Nu de nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd door de FDA ...

 Nu de nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd door de FDA, is het misschien een goed moment om een voorraad zink, quercetine, vitamine C en vitamine D aan te leggen

Meer info op:

https://www.frontnieuws.com/nu-de-nieuwste-covid-prikken-zijn-goedgekeurd-door-de-fda-is-het-misschien-een-goed-moment-om-een-voorraad-zink-quercetine-vitamine-c-en-vitamine-d-aan-te-leggen/     

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...