maandag 30 oktober 2023

Eindelijk Mainstream Media geeft toe: Alt Media had gelijk – COVID-prikken ZIJN de oorzaak van hartproblemen

oktober 30, 2023   2984  7  

    Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

De mainstream media hebben eindelijk toegegeven wat alternatieve nieuwsorganen al jaren melden: COVID injecties veroorzaken ernstige hartproblemen bij miljoenen mensen over de hele wereld.

 

Volgens een nieuw onderzoek van de FDA is er een verhoogd risico op beroertes, hartaanvallen en overlijden voor mensen die de COVID boosters krijgen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Het explosieve officiële onderzoek werd deze week door meerdere mainstream media vermeld, waaronder ABC News.

“Er is geen reden tot paniek, en er is nadrukkelijk geen reden om te stoppen met het gelijktijdig geven van COVID- en griepprikken aan oudere volwassenen,” zei Dr. Peter Chin-Hong, een specialist op het gebied van infectieziekten aan de Universiteit van Californië in San Francisco.

ABC News meldt:

“Deze gegevens moeten door patiënten en hun artsen in overweging worden genomen, maar er is geen reden voor ongerustheid. Het verhoogde risico op een beroerte lijkt klein te zijn en moet worden afgewogen tegen het bekende voordeel van deze vaccins bij oudere mensen,” zei Dr. Dan Barouch, directeur van het Center for Virology and Vaccine Research aan het Beth Israel Deaconess Medical Center.

Vorig jaar merkten gezondheidsautoriteiten een veiligheidssignaal op voor ischemische beroerte bij volwassenen ouder dan 65 na het ontvangen van het bivalente COVID-vaccin, wat aanleiding was voor verder onderzoek.

“Er zijn aanvullende gegevens nodig voordat we deze bevindingen als definitief kunnen beschouwen. Het is goed dat de FDA deze veiligheidsgegevens beschikbaar heeft gesteld om het publiek te informeren,” zei Barouch.

Volgens het onderzoek was er een 20-35% verhoogd risico op een beroerte bij oudere volwassenen die beide injecties tijdens dezelfde bezoeken kregen.

 

“Ik weet niet of het risico op individuele patiëntenbasis veelzeggend is,” zei Dr. Amesh Adalja, een specialist op het gebied van infectieziekten aan het Johns Hopkins University Center for Health Security.

Volgens Chin-Hong is ook aangetoond dat infectie door COVID en griep het risico op een beroerte verhoogt, evenals een groot aantal andere levensbedreigende gevolgen die verband houden met ademhalingsziekten zoals longontsteking.

De Food and Drug Administration vertelde ABC News in een deel van een verklaring dat ze “vertrouwen blijven houden in de veiligheid, effectiviteit en kwaliteit van de COVID-19 vaccins die het agentschap heeft geautoriseerd en goedgekeurd.”

“Het onderzoek dat in deze preprint paper wordt beschreven, maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen op het gebied van veiligheidstoezicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gegevensbronnen,” vervolgde de verklaring.

De Centers for Disease Control and Prevention herhaalde dat de huidige richtlijnen voor vaccins hetzelfde blijven. “De COVID-19 vaccins voldoen aan de zeer hoge veiligheidsnormen van de FDA en CDC. Honderden miljoenen mensen in de Verenigde Staten hebben veilig COVID-vaccins ontvangen onder de meest intensieve veiligheidsbewaking in de geschiedenis van de VS,” aldus het agentschap in een deel van een verklaring.

Deskundigen herhaalden dat patiënten zich tot hun zorgverlener moeten wenden om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijke risico’s van vaccinatie. Oudere volwassenen die ervoor kiezen om voor het gemak zowel de griepprik als de COVID-prik op hetzelfde moment te krijgen of in twee aparte bezoeken, kunnen beide een redelijke beslissing nemen, legde Adalja uit.

“Voorlopig zal ik mijn moeder niet afraden om zowel de hoge dosis griepprik met als de COVID-prik te halen, zelfs niet tegelijkertijd,” zei Chin-Hong.

 

“Uiteindelijk hebben we doorlopende gegevens in andere landen en in de komende jaren nodig om de beste praktijken te bepalen,” voegde hij eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mainstream-media-alt-media-had-gelijk-covid-prikken-zijn-de-oorzaak-van-hartproblemen/

Wetenschappers verklaren dat Ivermectine kanker geneest – Media blackout

 oktober 30, 2023   3985   21  


Verschillende peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeken hebben geconcludeerd dat Ivermectine effectiever is in het genezen van kanker dan de traditionele, door Big Pharma goedgekeurde behandelingen.

 

Volgens wetenschappers is Ivermectine niet alleen effectiever in het behandelen van kanker, maar ook veiliger dan conventionele therapieën, bericht Thepeoplesvoice.

100percentfedup.com schrijft:

Laten we nu beginnen en ik zal je alles laten zien wat ik zie over Ivermectine en kanker…

We beginnen met Twitter maar we eindigen met peer-reviewed, wetenschappelijke studies.

Negen om precies te zijn.

Laten we hier beginnen:

Nogmaals, ik kan alleen praten over wat ik zou doen, maar ik overweeg om één keer per jaar een hoge dosis Ivermectine te gaan gebruiken als preventief medicijn:

En is dit waarom Big Pharma er zo’n hekel aan heeft?

Nu even wetenschappelijk….

Je weet wel, echte wetenschap, geen “Fauci-isme”.

Uit The Journal of Antibiotics, gepubliceerd op 15/02/17:


Lees het volledige artikel zelf hier.

“…ongeëvenaarde waarde van een buitengewoon medicijn…”

“…Antibacterieel, antiviraal en antikankermiddel…”

Mensen, dat is niet mijn mening of die van iemand op Twitter of TikTok.

Dat is een medisch tijdschrift.

Laten we nog een doen…

Van PubMed:


Lees het volledige artikel zelf hier.

“…bracht velen ertoe om het te beschrijven als een ‘wondermiddel’.”

Laten we er nog een doen…

Van de NIH.gov:


Lees het volledige artikel hier.

“…krachtige antitumor effecten…in een verscheidenheid aan kankercellen.”

Ik herhaal, dit is niet MIJN mening, dit is een medisch tijdschrift!

Sterker nog, er zijn VEEL artikelen die allemaal tot dezelfde conclusie komen, over verschillende soorten kanker.

Hier zijn er 9, van VigilantNews:

Beoordeelde papers:

·         2023 Sep.23 – Man-Yuan Li et al – Ivermectin induces nonprotective autophagy by downregulating PAK1 and apoptosis in lungadenocarcinoma cells

·         2023 May – Samy et al – Eprinomectin: a derivative of ivermectin suppresses growth and metastatic phenotypes of prostatecancer cells by targeting the β-catenin signaling pathway

·         2022 Nov – Lotfalizadeh et al – The Anticancer potential of Ivermectin: Mechanisms of action and therapeutic implications

·         2022 Oct – Jian Liu et al – Progress in Understanding the Molecular Mechanisms Underlying the Antitumour Effects of Ivermectin

·         2022 Jun – Daeun Lee et al – Ivermectin suppresses pancreatic cancer via mitochondria dysfunction

·         2021 Aug – Shican Zhou et al – Ivermectin has New Application in Inhibiting Colorectal Cancer Cell Growth

·         2021 Jan – Mingyang Tang et al – Ivermectin, a potential anticancer drug derived from an antiparasitic drug

·         2019 Sep Intuyod et al – Anti-parasitic Drug Ivermectin Exhibits Potent Anticancer Activity Against Gemcitabine-resistant Cholangiocarcinoma In Vitro

·         2018 Feb – Juarez et al – The multitargeted drug ivermectin: from an antiparasitic agent to a repositioned cancer drug

Je kunt het VOLLEDIGE artikel op MakisMD Substack hier bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-verklaren-dat-ivermectine-kanker-geneest-media-blackout/

Deze video onthult ‘de vernietigende gevolgen van nieuw Europees wetsvoorstel’


De Europese Commissie is met een voorstel gekomen om client-side scanning mogelijk te maken. Hiermee worden jouw berichten, nog voordat ze zijn verstuurd, gecontroleerd op specifieke inhoud. Dit zou nodig zijn om de verspreiding van kinderporno tegen te gaan.

Vorige week voerde de Tweede Kamer een rondetafelgesprek over het voorstel met verschillende experts, waaronder Bert Hubert, voormalig toezichthouder van de Toetsingscommissie Inzet Bevoegdheden (TIB).

“Waar wij het nu over hebben, is dat in al onze WhatsApp-groepjes, al onze Signal-groepjes en al onze Telegram-groepjes een nieuwe deelnemer in het gesprek komt, namelijk een EU-logo,” zei Hubert.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grens

“Alle foto’s en filmpjes die we daar plaatsen, worden gescand door een computer. Dit is nog nooit gebeurd,” benadrukte hij. We zeggen nu voor 500 miljoen Europeanen: laten we daar die scanners maar op toepassen.

“Dat is heel heftig. Als wij als Nederland hierin mee gaan stemmen in Europa en zeggen: doe maar, gaan wij een grens over die wij nog nooit overgegaan zijn,” waarschuwde Hubert.

Als we hier internationaal ervaring mee willen uitwisselen, is er maar één land in de wereld dat ons kan helpen en dat is China, benadrukte hij.

Totalitaire nachtmerrie

Veel mensen vinden dit een enge ontwikkeling. Auteur Steven Arrazola de Oñate schrijft dat Hubert, de bedreven hoeder van privacy, hier de vernietigende gevolgen van een nieuw Europees wetsvoorstel onthult.

“De EU wil China achterna inzake massasurveillance. Een donkere waas van controle, onbarmhartig en onophoudelijk. Wanneer zullen we eindelijk de moed vinden om de grenzen van deze tirannie te bevechten?” vraagt hij.

“We glijden steeds dieper af in de donkere spelonken van een totalitaire nachtmerrie. De schaduw van 1984 sluipt onheilspellend dichterbij, terwijl wij, als onwetende marionetten, machteloos toekijken…” voegt hij toe.

Puur fascisme

“Elk woord dat je typt naar je kind, je partner, vriend of vriendin, alles wat je communiceert kan gecontroleerd worden

Ik vind dit zieker dan ziek en elke partij die voor stemt is knettergek!” reageert fractievolger van FVD Helmond Joanna Verbaarschot.

Financieel journalist Arno Wellens merkt op: “Er zijn verschillende wetenschappers gevraagd en die zijn tegen. Politie die ik sprak ook: die vragen om meer collega’s, in de strijd tegen kindermisbruik, geen fascistische digitale dictatuur. Want die zijn Kaag en Rutte nu aan het invoeren. Iedereen verdacht is puur fascisme.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Contracten met Pfizer: ‘Het grootste schandaal uit de medische geschiedenis’


Onlangs is bekend geworden dat het eerste geheime contract tussen de EU en vaccinmakers Pfizer/BioNTech is gelekt. Het kan onder meer worden gelezen op de website van de Italiaanse publieke omroep Rai.

Universitair docent en arts Hannes Strasser, die het nauwkeurig onder de loep heeft genomen, schrijft in een gastartikel voor de Oostenrijkse zender AUF1 dat al lang bekend is dat de vaccins veel te snel en te haastig zijn getest en goedgekeurd. De Europese Commissie en overheden weigerden keer op keer om de contracten openbaar te maken. Nu wordt duidelijk waarom: door hun handtekening onder de contracten te zetten, speelden de Commissie en lidstaten met de levens van bijna 500 miljoen burgers.

contract

Explosief document

Het contract waar Strasser naar verwijst, is op 20 november 2020 ondertekend door gezondheidscommissaris Stella Kyriakides en Nanette Cocero van Pfizer. De universitair docent spreekt van een explosief document.

Uit het contract blijkt dat de EU en Pfizer/BioNTech ervan uitgingen dat het vaccin een maand later, in december dat jaar, goedgekeurd zou worden door het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Dat is een vreemde gang van zaken. Normaal gesproken wordt een vaccin getest, onafhankelijk beoordeeld door het EMA en vervolgens goedgekeurd en verkocht. In dit geval gebeurde precies het tegenovergestelde: politici, vertegenwoordigd door de Europese Commissie, en de farmaceutische industrie sloten weken voordat het vaccin werd goedgekeurd al koopovereenkomsten. Vervolgens zette Brussel het EMA onder grote druk om het vaccin goed te keuren.

Strasser vindt dit ongelooflijk.

contract

Volgende schokkende onthulling

Maar dat is nog niet alles. Op pagina 15 van het contract erkent Pfizer dat de ontwikkeling van het vaccin ‘aanzienlijke risico’s’ en ‘onzekerheden’ met zich meebrengt.

Laat dat even bezinken: door het contract te ondertekenen erkent de Commissie dat er flinke risico’s en onzekerheden kleven aan de productie van het vaccin, aldus Strasser.

De volgende schokkende onthulling volgt op pagina 24. Daar staat dat de toediening van de vaccins onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de EU-lidstaten valt. Niet de Commissie of Pfizer/BioNTech, maar de EU-lidstaten zijn verantwoordelijk.

contract

Ze gaan er bovendien mee akkoord dat de vaccinmakers niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die het gebruik van de vaccins veroorzaakt. Pagina 25 onthult wat daaronder valt: sterfte, fysieke schade, mentale of emotionele schade, ziekte, invaliditeit, verlies van of schade aan eigendom en financiële verliezen.

contract

Grootste schandaal uit de geschiedenis van de geneeskunde

“Met andere woorden: nog voordat het vaccin überhaupt was goedgekeurd, waren farmaceutische bedrijven vrijgesteld van aansprakelijkheid en aanvaardde de Commissie sterfgevallen, ziekten en economische schade veroorzaakt door de vaccinaties,” merkt Strasser op. En dan te bedenken dat dit vaccin gebruikt zou worden om gezonde mensen te vaccineren.

Op pagina 48 en 49 staat verder dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin onbekend zijn en dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden. “De EU-landen wisten dit dus niet alleen, ze gingen er expliciet mee akkoord!”

contract

Strasser concludeert: “Als arts vind ik het ongelooflijk dat deze contracten zijn ondertekend door de Europese Commissie en de regeringen van de EU-lidstaten. Naar mijn mening is dit het grootste schandaal uit de geschiedenis van de geneeskunde.”

Een vaccin waarvan de effectiviteit en veiligheid niet bekend zijn, waarvan de ontwikkeling grote risico’s met zich meebrengt, dat volgens het contract zou kunnen leiden tot sterfte, ziekte en invaliditeit, wordt voorwaardelijk goedgekeurd door het EMA en vervolgens aan ouderen, kinderen en zwangeren gegeven.

Doos van Pandora

Jarenlang beweerden regeringen en reguliere media bij hoog en bij laag dat het vaccin ‘goed getest’, ‘veilig’ en ‘zeer effectief’ was. Allemaal nepnieuws, allemaal leugens, stelt Strasser vast. “De Europese Commissie en Europese regeringen hebben gelogen […] en alle gevaccineerde mensen tot wandelende proefkonijnen gereduceerd. En de reguliere media deden graag mee aan de vaccinatiepropaganda.”

De gevaccineerden zijn de slachtoffers van dit onverantwoorde beleid: ze werden bedrogen, verleid, onder druk gezet en voorgelogen. We weten niet wat er op de lange termijn met hen zal gebeuren. Het enige wat we zien, is dat steeds meer mensen sterven en ziek worden, merkt de arts op.

Het beleid van de Europese Commissie en de regeringen was krankzinnig. De onverantwoordelijke politici zijn medeplichtig aan de dood en ziekte van talloze mensen over de hele wereld. Ze openden de doos van Pandora met de COVID-19-vaccinaties en nu verspreiden ziekte en dood zich over de wereld.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ex-baas militaire inlichtingendienst doet boekje open: zo worden politici gechanteerd


Globalisten chanteren beleidsmakers met tripjes naar verre oorden waar ze ‘seks hebben met kinderen’. Dat zei voormalig directeur van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst Mike Flynn in gesprek met Joy Thayer.

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is helemaal kapot en volledig in handen van de lobbyisten en globalisten, zei de oud-generaal.

De globalisten hebben veel congresleden in de zak. Zij worden gechanteerd met tripjes naar het buitenland waar ze seks hebben met kinderen, onthulde Flynn. “Ze zijn gecompromitteerd. Dit gebeurt echt. Ze worden de wereld van het grote geld ingelokt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nederland

Flynn was de nationale veiligheidsadviseur onder Donald Trump. De oud-president heeft hem alvast een hoge functie in het vooruitzicht gesteld mocht hij opnieuw president worden.

Trump verleende gratie aan Flynn en zijn oud-adviseur Roger Stone. Die suggereerde enige tijd geleden dat Flynn een lijst heeft met ontzettend hooggeplaatste pedofielen die weleens het einde zou kunnen betekenen van een aantal zittende machthebbers in Nederland.

ba

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...