zondag 28 april 2024

“Leg mij eens uit waarom wij geen bestaansrecht hebben?” – Eva Vlaardingerbroek waarschuwt blanken voor massale demografische veranderingen in hun geboorteland

In een exclusief interview met Remix News waarschuwt de Nederlandse politiek commentator en advocate Eva Vlaardingerbroek Europeanen dat ze stelling moeten nemen tegen snelle demografische veranderingen of een minderheid moeten worden in hun eigen land.

april 28, 2024   20

  Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Je hebt veel gesproken over de rechten van blanken en de vervanging van blanken. Maar dit stelt je natuurlijk bloot aan beschuldigingen van racisme. Dus, hoe gaan conservatieven om met deze catch-22 van niet vervangen willen worden in hun eigen land, maar ook niet aangevallen willen worden met deze term?

 

Dat kun je niet. Dat is het juist, dat kun je niet. Dus moet je een kant kiezen. Natuurlijk word je aangevallen als je zegt: “Hé, dit continent, Europa, is altijd overwegend blank geweest en nu hebben een paar bureaucraten binnen één generatie tegen de wil van het volk in besloten dat wij opeens een minderheid moeten zijn. Waarom stemmen we daarmee in, of waarom laten we dat gebeuren?” Als je dat zegt, word je aangevallen.

Maar de enige andere optie die je dan hebt is niets zeggen en het laten gebeuren, dus de keuze is aan jou, en ik heb mijn keuze gemaakt. Ik denk dat er natuurlijk veel manieren zijn waarop je jezelf kunt verdedigen tegen deze belachelijke aanval, dus ik weet zeker dat ze weer over mij gaan zeggen dat ik een vreselijke racist ben. Nee, dat is niet waar. Ik denk niet dat een ras superieur is aan een ander ras. Ik denk alleen dat het mijne ook niet onderdoet voor dat van anderen.

Ik hoef dus niet aangewezen te worden als de wortel van alle kwaad, zoals de Neomarxistische kritische rassentheorie doet. Ik hoef geen minderheid te worden in mijn eigen land, zoals Joe Biden zei dat “een goede zaak” zou zijn, “onze kracht” zou zijn. Nee, waarom eigenlijk? Wie was hier de racist? Leg me eens uit waarom we geen bestaansrecht hebben, waarom we geen meerderheid mogen zijn op het continent, in de landen waar we al sinds mensenheugenis een meerderheid zijn? Leg het me uit. Draai de vraag om.

Veel rechtse partijen hier zijn bereid om over illegale immigratie te praten, maar niet om legale immigratie aan te pakken. Sommige conservatieve partijen promoten zelfs legale immigratie. Wat vind je van deze ontwikkeling? 

Nou, het probleem is natuurlijk dat als je tonnen illegale immigratie hebt en je plakt er het label “legaal” op, dan verandert er niets. Dus dat is iets wat we de afgelopen jaren hebben gezien, dat illegale immigratie op een bepaalde manier legaal is gemaakt, waardoor het voor bepaalde mensen heel makkelijk is geworden om naar Europa te komen en voor anderen niet zo makkelijk om via het reguliere systeem te gaan. Ik denk dat dit probleem tot op zekere hoogte ook in Amerika bestaat, dat het vrij moeilijk is om legaal naar de Verenigde Staten te immigreren, maar illegaal is het niet zo moeilijk over de Mexicaanse grens.

Dus als je kijkt naar het probleem van immigratie, denk ik dat je ook moet kijken naar demografische veranderingen. Daarom heb ik vandaag op het podium deze sprong gemaakt. We moeten kijken naar de realiteit in plaats van naar de term die ze op immigratie plakken. Zijn we het eens met wat hier gebeurt, met wat er gebeurt met deze snelle verandering in onze demografische samenstelling? Als het antwoord nee is, dan moet er iets veranderen. Zo simpel is het.

Je hebt je ongeveer een jaar geleden bekeerd tot het katholicisme. Hoe heeft je katholicisme je politiek beïnvloed?

 Het heeft mijn politiek beïnvloed in de zin dat mijn geloof zo’n groot deel van mijn leven is geworden, dat ik nog meer dan voorheen het gevoel heb dat het volkomen onoprecht en verkeerd zou zijn als ik mijn geloof buiten mijn politieke berichtgeving zou houden. Dus omdat het zo’n enorme invloed heeft op mij als persoon, denk ik dat het mensen opvalt dat ik het veel meer laat doorsijpelen in mijn toespraken en in mijn discours dan ik voorheen misschien deed. Dus het inspireert gewoon mijn ideeën en mijn vermogen om het podium op te gaan. Ik bid tot God voordat ik het podium opga, iets wat ik een paar jaar geleden niet deed, maar het kalmeert me onmiddellijk door God te vragen om leiding en hulp, weet je, om me de kracht te geven om Zijn wil te doen op het podium.

Wat vind je van het feit dat de meeste Noord-Europese rechtse partijen religieuze boodschappen in hun partijprogramma schuwen? De AfD, Zweden, Democraten, veel Nederlandse partijen houden het op de achtergrond, misschien omdat mensen de kerk verlaten en veel jongeren de kerk verlaten. Dus, hoe bereiken conservatieven jongeren in Noord-Europa terwijl ze hun overtuigingen behouden?

Ik denk dat het een grote fout is om religie en het christelijk geloof buiten je politieke boodschap te houden, vooral als je jongeren wilt bereiken. Ik denk dat we gehersenspoeld zijn om te geloven dat als we het evangelie verkondigen, als we onze Heer aanroepen tijdens onze toespraken, als we trots en openlijk spreken over het feit dat we christenen zijn, dat we dan de jeugd wegjagen. Ik denk dat het tegenovergestelde waar is.

Ik denk dat er een moreel vacuüm is dat ofwel gevuld zal worden met klimaatwaanzin of woke-onzin of een andere subversieve linkse ideologie, of het zal gevuld worden met de Heilige Geest. Je hebt dus twee keuzes en ik denk dat mensen op zoek zijn naar de waarheid. Mensen zijn op zoek naar antwoorden en het beste geschenk dat je iemand kunt geven is om hen in de richting van de waarheid te wijzen in plaats van eromheen te dansen en het te verbloemen, wat we volgens mij lange tijd hebben gedaan in Noordwest-Europa en kijk waar dat ons heeft gebracht.

Via Remix.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/leg-mij-eens-uit-waarom-wij-geen-bestaansrecht-hebben-eva-vlaardingerbroek-waarschuwt-blanken-voor-massale-demografische-veranderingen-in-hun-geboorteland/

“Vitamine D nu doorslaggevend”

 april 28, 2024   17

   Photo by Michele Blackwell on Unsplash

Vitamine D biedt nu een “substantieel voordeel” in het verminderen van het risico op ziekenhuisopname als gevolg van COVID. Met hoeveel? 72%! Zeker substantieel, zou ik zeggen! Ook een 51% bescherming tegen overlijden! Allemaal door Vitamine D-supplementatie, schrijft Noah.

Wie heeft jullie dat vanaf het begin verteld?

Wij natuurlijk.

Kijk:

Het is nu zover gekomen dat medische leiders naar voren komen om te zeggen dat “het onethisch is” voor artsen om niet naar voren te komen met het aanbevelen van basis Vitamine D-supplementatie.

Hier is het artikel dat in de video hierboven wordt aangehaald…

Van de NIH:

Achtergrond: De COVID-19 pandemie vertegenwoordigt een van de belangrijkste uitdagingen voor de wereldwijde openbare gezondheidszorg. Verschillende studies hebben een verband gevonden tussen een ernstig vitamine D-tekort en COVID-19-gerelateerde gevolgen. Vitamine D speelt een cruciale rol in de immuunfunctie en ontstekingen. Recente gegevens suggereren een beschermende rol van vitamine D bij COVID-19-gerelateerde gezondheidsuitkomsten. Het doel van deze meta-analyse en trial sequentiële analyse (TSA) was om de sterkte van de associatie tussen de beschermende rol van vitamine D-suppletie en het risico op mortaliteit en opname op intensive care units (ICU’s) bij patiënten met COVID-19 beter te verklaren. Methoden: We doorzochten vier databases op 20 september 2022. Twee beoordelaars screenden de gerandomiseerde klinische onderzoeken (RCT’s) en beoordeelden het risico op vertekening, onafhankelijk van elkaar en in tweevoud. De vooraf gespecificeerde uitkomsten van interesse waren mortaliteit en IC-opname. Resultaten: We identificeerden 78 bibliografische citaties. Na screening door de reviewers werden slechts vijf RCT’s geschikt bevonden voor onze analyse. We voerden meta-analyses en vervolgens TSA’s uit. Toediening van vitamine D resulteert in een verlaagd risico op overlijden en IC-opname (gestandaardiseerd gemiddeld verschil (95% CI): respectievelijk 0,49 (0,34-0,72) en 0,28 (0,20-0,39)). De TSA van de beschermende rol van vitamine D en IC-opname toonde aan dat, aangezien de pooling van de onderzoeken een definitieve steekproefgrootte bereikte, de positieve associatie doorslaggevend is. De TSA van de beschermende rol van vitamine D in het sterfterisico toonde aan dat de z-curve binnen de alfagrenzen lag, wat aangeeft dat de positieve resultaten verdere studies vereisen. Discussie: De resultaten van de meta-analyses en respectievelijke TSA’s suggereren een definitieve associatie tussen de beschermende rol van vitamine D en IC-opname.

Hier is meer:

VINDICATED: Vitamine D is trending en we hadden al die tijd al gelijk…

Vitamine D is trending op Twitter…

En je zult de reden waarom geweldig vinden!

Het blijkt dat we al die tijd gelijk hadden.

Natuurlijk wisten we dat. Jullie wisten dat. Maar het blijft geweldig om die bevestiging te krijgen.

 En fascinerend om het ECHTE onderzoek en de ECHTE wetenschap te zien die nu eindelijk op Twitter geplaatst mogen worden.

De waarheid breekt los!

Moet je dit zien…

Verrassing, verrassing:

Oh, en raad eens welk voedsel van nature veel vitamine D bevat?

Je raadt het al: Eieren!

Wat ze iedereen hebben aangedaan is misdadig!

Hoe perfect is dit?

Maar ik ben nog maar net begonnen…

Lees verder 👇

ONTDEKT: Vitamine D Behandeling voor C-19 Volledig Gerechtvaardigd Door Nieuwe Wetenschappelijke Studie!

Stel je voor… Vitamine D werkt.

Het werkt zelfs heel goed!

Gewoon. Zoals. We. Vertelden!

Hier is mijn vriend Kyle Becker met meer op zijn Substack:

Volksgezondheidsautoriteiten over de hele wereld onderdrukten wetenschappelijk bewijs dat een vitamine D-tekort in verband werd gebracht met ernstige gevolgen van Covid en bovendien misleidden sommige ambtenaren het publiek over vermeende onderzoeken waaruit bleek dat de vitamine niets deed tegen de virale infectie.

Een rapport in ‘Nature’ dat half november werd gepubliceerd, genaamd “Association between vitamin D supplementation and COVID-19 infection and mortality” (Associatie tussen vitamine D-supplementatie en COVID-19 infectie en sterfte), is reden tot bezorgdheid voor voorstanders van lockdown.

Vitamine D-tekort wordt al lange tijd in verband gebracht met een verminderde immuunfunctie die kan leiden tot virusinfecties. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een vitamine D-tekort in verband wordt gebracht met een verhoogd risico op besmetting met COVID-19. Het is echter onbekend of behandeling met vitamine D ook het risico op besmetting met COVID-19 verhoogt. Het is echter niet bekend of behandeling met Vitamine D het risico op COVID-19-infectie, waar deze studie zich op richt, kan verminderen. In de populatie van Amerikaanse veteranen laten we zien dat het vullen met Vitamine D2 en D3 geassocieerd was met een vermindering van COVID-19-infectie van respectievelijk 28% en 20% [(D3 Hazard Ratio (HR) = 0,80, [95% CI 0,77, 0,83]), D2 HR = 0,72, [95% CI 0,65, 0,79]]. Sterfte binnen 30 dagen na COVID-19 infectie was eveneens 33% lager met Vitamine D3 en 25% lager met D2 (D3 HR = 0,67, [95% CI 0,59, 0,75]; D2 HR = 0,75, [95% CI 0,55, 1,04]). We vonden ook dat, na controle voor vitamine D-bloedwaarden, veteranen die hogere doseringen Vitamine D kregen meer baat hadden bij suppletie dan veteranen die lagere doseringen kregen. Veteranen met Vitamine D-bloedwaarden tussen 0 en 19 ng/ml vertoonden de grootste afname in COVID-19-infectie na suppletie. Zwarte veteranen kregen grotere risicoreducties op COVID-19 door suppletie dan blanke veteranen. Vitamine D is een veilige, overal verkrijgbare en betaalbare behandeling die de ernst van de COVID-19 pandemie kan helpen verminderen.

De statistische analyse toonde aan dat “Vitamine D3-supplementatie geassocieerd was met een 33% lager risico op COVID-19-infectie die binnen 30 dagen tot sterfte leidde,” aldus de studie. “De resultaten voor vitamine D2 waren echter statistisch niet significant.”

Vitamine D-tekort treft wereldwijd bijna 50% van de bevolking. Vitamine D-supplementen kunnen niet alleen nuttig zijn geweest voor de behandeling en preventie van Covid-19, maar ook voor een groot aantal andere chronische ziekten. Het was een win-win voor de patiënten om meer zonlicht en vitamine D-supplementen te krijgen, maar aantoonbaar een verlies voor professionals in de volksgezondheid en de farmaceutische industrie die in overdrive waren gegaan om een ‘vaccin of niets’-reactie op Covid te promoten.

De ‘Nature’ studie zet ook grote vraagtekens bij de beslissing om de bevolking lockdowns op te leggen tijdens de Covid-pandemie, waardoor miljoenen burgers binnen moesten blijven en verstoken bleven van de vitamine-D bevorderende krachten van zonlicht. Bovendien is er niet of nauwelijks bewijs dat Covid-19 zich buitenshuis verspreidt.

Om de verwarring bij het publiek nog groter te maken, misleidde de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock het parlement in 2020 door te verklaren dat er een Vitamine D-studie was uitgevoerd waaruit bleek dat het niet effectief was voor de behandeling van Covid.

“Minister van Volksgezondheid Matt Hancock kreeg vandaag te horen dat hij ‘de feiten op een rijtje moest zetten’ nadat hij vitamine D had neergehaald als een potentiële behandeling tegen het coronavirus, ondanks een groeiende hoeveelheid bewijs uit de hele wereld dat suggereert dat het werkt,” meldde de Daily Mail destijds.

“Experts roepen al maanden ambtenaren op om te kijken naar het effect van de voedingsstof die het immuunsysteem versterkt op Covid-19 patiënten, nadat een berg onderzoek een verband aantoonde met een tekort aan vitamine D,” voegde het rapport eraan toe. “De heer Hancock vertelde het Lagerhuis vorige week dat hij groen licht had gegeven voor een door de overheid gefinancierde ‘proef’ met vitamine D en dat het ‘geen effect leek te hebben’.”

In 2020 waren er echter gegevens die sterke correlaties lieten zien tussen Vitamine D en de resultaten van Covid. Een onderzoek van de Universiteit van East Anglia toonde aan dat het aantal gevallen afnam naarmate de Vitamine D-niveaus onder de bevolking hoger waren.

Een onderzoek van de Universiteit van Chicago vond 60 procent hogere percentages Covid-19 bij lage niveaus van de ‘zonneschijnvitamine’ onder een steekproefpopulatie van 500 Amerikanen.

 

Een onderzoek door de Universiteit van Teheran, in Iran, en de Universiteit van Boston analyseerde gegevens van 235 patiënten met Covid-19 die in het ziekenhuis waren opgenomen. Patiënten met voldoende vitamine D – ten minste 30 ng/ml – hadden 51,5 procent minder kans om aan de ziekte te overlijden.

 

Vitamine D is niet de enige vermeende ‘nepnieuws’-behandeling die de afgelopen weken in het gelijk is gesteld. Zonder in te gaan op argumenten over de werkzaamheid van het medicijn, hebben artsen een concessie gekregen van advocaten van de overheid dat het voorschrijven van ‘Ivermectine’ voor Covid-infecties in een off-label hoedanigheid binnen de discretionaire bevoegdheid van artsen valt.

Ivermectine, Hydroxychloroquine en Vitamine D hebben één ding gemeen: het waren allemaal goedkope alternatieven voor Covid-vaccinatie en dure behandelingen die Big Pharma tijdens de pandemie met de hand afwees. Was hun haast om deze behandelingen af te wijzen gebaseerd op de wetenschap of op hun winst? Verder onderzoek laat velen geloven dat het veel minder van het eerste dan van het laatste was.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vitamine-d-nu-doorslaggevend/

Kijk: journalist vraagt politicus naar mogelijke Russische betalingen, maar de boemerang komt even terug


De Duitse politicus Petr Bystron (AfD) werd er ten onrechte van beschuldigd dat hij zou worden betaald door Rusland voor het verspreiden van pro-Russische propaganda. Toen hij onlangs voor het eerst sinds de beschuldigingen in het openbaar verscheen, werd hij bevraagd door een journalist van Der Spiegel.

De journalist vroeg hem naar mogelijke Russische betalingen, maar de boemerang kwam even terug.

“Hoe onafhankelijk is uw verslaggeving als u wordt betaald door Bill Gates?” vroeg Bystron hem.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijf miljoen in de afgelopen 2 jaar

Uit documenten is gebleken dat Gates 319 miljoen dollar aan mediabedrijven heeft gegeven om zijn agenda te promoten, waaronder Der Spiegel.

Bystron zei tegen de journalist dat je niet onafhankelijk bent als je je door Bill Gates betalen laat. “Vijf miljoen in de afgelopen twee jaar.”

De journalist ging daar niet op in en vroeg alleen maar: “Wordt u betaald door Poetin?”

Of bent u gewoon een verdorven mens?

“U wordt betaald door Bill Gates, dat is zeker,” reageerde het Bondsdaglid. “Waarom verspreidt u zulke leugens en volledig ongefundeerde beweringen? Waarom doet u dit?”

Wederom kwam er geen antwoord op de vraag. “Wat is uw relatie met het Russische regime?” wilde de journalist van Der Spiegel weten.

Het parlementslid kwam met een tegenvraag: “Verspreidt u doelbewust dingen die onwaar zijn omdat u wordt betaald door Bill Gates of bent u gewoon een verdorven mens?”

Inmiddels is bevestigd dat Bystron onschuldig is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Parlementslid: ‘Ik vrees dat het erger wordt dan de Holocaust’


Het Britse parlementslid Andrew Bridgen gaf vorige week één van de belangrijkste speeches van zijn leven. Het debat ging over de oversterfte en de oorzaak daarvan: de experimentele coronaprikken.

Toen hij zich 18 maanden geleden voor het eerst uitsprak hierover, was er al genoeg bewijs, maar inmiddels is het bewijs overweldigend, zei Bridgen na afloop van het debat in gesprek met Resistance GB.

Elke week komt er wel een nieuw onderzoek naar buiten. Pas geleden nog werd er een paper gepubliceerd over een link tussen de boosterprikken en kankersterfte. Dat heeft te maken met de DNA-sequentie SV40 in het vaccin, lichtte Bridgen toe. Pfizer heeft dit achtergehouden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Erger dan de Holocaust

De meeste andere politici hebben volgens hem bloed aan hun handen. Ze hebben de afgelopen jaren steeds beweerd dat de vaccins veilig en effectief waren. En nu spreken ze zich niet uit omdat er verkiezingen aankomen.

Bridgen werd uit de Britse Conservatieve Partij gegooid omdat hij had getwitterd dat een vooraanstaande cardioloog had gezegd dat de vaccinuitrol de ergste misdaad tegen de menselijkheid sinds de Holocaust is. “Ik vrees dat het erger wordt dan de Holocaust,” zei het parlementslid.

Die wordt alleen maar groter

Hij benadrukte dat er wereldwijd nu al tussen de 10 en 20 miljoen mensen zijn gedood door deze experimentele vaccins. 

“En de aantallen blijven stijgen.”

Bridgen ziet dat er een internationale beweging is die strijdt tegen de globalisten

“En die wordt alleen maar groter.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...