vrijdag 29 oktober 2021

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

 pfizer

Foto: Mike Yeadon (Videostill Rumble/planetlockdown)

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

Mike Yeadon, die 16 jaar werkzaam was voor vaccinmaker Pfizer, vreest dat de boostervaccins gebruikt zullen worden om je gezondheid te beschadigen en misschien zelfs om je te doden. Dat zei hij onlangs in de interviewreeks Planet Lockdown.

“Ik meen het. Ik kan geen andere logische verklaring bedenken, behalve dat dit een poging is tot massale ontvolking,” zei dr. Yeadon, een voormalige vicepresident van Pfizer.

Kwaadaardige doeleinden

Het boostervaccin geeft ze de hulpmiddelen om het te doen en de mogelijkheid om het te ontkennen. Ze zullen weer iets verzinnen over een biologische dreiging, waarna je in de rij zult gaan staan om je boostervaccin te halen, om een paar maanden of een jaar later te sterven aan een vreemde ziekte die ze niet kunnen herleiden naar het boostervaccin, aldus Yeadon.

“Ze liegen over varianten zodat ze schadelijke boosters kunnen maken die je helemaal niet nodig hebt,” benadrukte hij. “Ik denk dat ze gebruikt zullen worden voor kwaadaardige doeleinden.”

“Dat is wat er volgend jaar gaat gebeuren als je niet wakker wordt,” zei hij.

Vanaf 36:37:

4.8
Beoordeel dit artikel

JUST IN: GOP Lawmaker Calls For 'Full Criminal Investigation Must Begin' Against Fauci

 


Forbes Breaking News

LINK : https://youtu.be/75SeXCYQQBQ


JUST IN: GOP Lawmaker Calls For 'Full Criminal Investigation Must Begin' Against Fauci

18.577 weergaven

29 okt. 2021

 

450 REACTIES


jason labarre

29 minuten geleden

Finally let’s hold him accountable.

Thorn in your Side

40 minuten geleden

Don't forget to hold Obama and Biden accountable for funding the NIH research.


God Spark

37 minuten geleden

Yes! Crimes against God and humanity


Poorboy Man

33 minuten geleden

ARREST Dr. FRAUD-CI and bring him to justice on charges of Crimes Against Humanity! Lets Go Brandon!


nailah4200

32 minuten geleden

Lock him up, and take his money.

Steve Stephens

17 minuten geleden

This will end up just like everything else ALL TALK and NO ONE will ever be held responsible for anything.

Stanley Marrero

29 minuten geleden

Do it already, enough talk. We know what's going in this corrupt administration

Stephen Nee

36 minuten geleden

There are hospital blood samples galore in every city on earth. Going back decades. All they have to do is test them and they will find the lab source.


Susan Young

28 minuten geleden

Finally. Just had to let it all play out... Prison is the only acceptable outcome.

 

………………

 

 

Nieuwe studie (The Lancet) geeft inzichten over besmettelijkheid van gevaccineerden, werking van vaccins en nut van derde prik

 

 ©  Belga

Nieuwe studie geeft inzichten over besmettelijkheid van gevaccineerden, werking van vaccins en nut van derde prik

Een nieuwe studie, gepubliceerd in het medisch tijdschrift The Lancet, heeft onderzoek gedaan naar de besmettelijkheid van gevaccineerden en de dalende bescherming van de vaccins. “Dit is slecht nieuws als je vertrok vanuit het scenario dat we corona gingen temmen en de wereld uit gingen helpen”, zegt vaccinoloog Geert-Leroux Roels (UGent).

Laurence Torck

Vandaag om 13:08



Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Nieuwe Lancet-studie bevestigt sterk dalende vaccineffectiviteit

Het is beter om verder te gaan en alle ideeën over vaccinpaspoorten en mandaten en boosters, en in het algemeen de nu bijna volledig zinloze obsessie met Covid-vaccins, los te laten.

 

Een studie die deze week in de Lancet verscheen, bevestigt dat de effectiviteit van vaccins tegen infectie snel vervaagt.

De studie omvatte 3.436.957 mensen ouder dan 12 jaar die lid zijn van de zorgorganisatie Kaiser Permanente Southern California. Het probeerde de effectiviteit van het Pfizer-vaccin tegen SARS-CoV-2-infecties en COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames te beoordelen gedurende maximaal zes maanden, met een onderzoeksperiode van 14 december 2020 tot 8 augustus 2021.

Door volledig gevaccineerd met niet-gevaccineerd te vergelijken en te controleren op confounders zoals eerdere infectie, ontdekten de onderzoekers dat de effectiviteit tegen infectie kelderde van 88% (95% betrouwbaarheidsinterval 86-89%) tijdens de eerste maand na dubbele vaccinatie tot 47% (43- 51%) na vijf maanden. De variatie naar leeftijd (hierboven afgebeeld) viel grotendeels binnen de foutenmarge.

Van de sequentie-infecties vonden de onderzoekers dat de werkzaamheid van het vaccin tegen Delta-infectie 93% (85-97%) was tijdens de eerste maand na dubbele vaccinatie, maar daalde tot 53% (39-65%) na vier maanden. De werkzaamheid tegen infectie van andere varianten was de eerste maand na dubbele vaccinatie 97% (95-99%), maar nam af tot 67% (45-80%) na 4-5 maanden.


Pfizer-vaccineffectiviteit door Covid-variant

De effectiviteit van vaccins tegen ziekenhuisopnames voor Delta-infectie bleef gedurende de zes maanden op ongeveer 93% (84-96%) over alle leeftijden.


Effectiviteit van het Pfizer-vaccin tegen ziekenhuisopname door Covid

De onderzoekers merken echter op dat de meest recente gegevens uit Israël "suggereren dat enige vermindering van de effectiviteit tegen ziekenhuisopnames is waargenomen bij ouderen (65 jaar en ouder) ongeveer zes maanden na ontvangst van de tweede dosis [Pfizer]".

Een vraag die onlangs is gerezen, is in hoeverre schattingen van de effectiviteit van vaccins worden beĂ¯nvloed door het feit of meer mensen die eerder zijn geĂ¯nfecteerd besluiten zich niet te laten vaccineren. Volgens dit onderzoek is het antwoord: helemaal niet veel. Van de niet-gevaccineerden had 2,3% Ă©Ă©n of meer eerdere positieve PCR-testen, slechts iets meer dan de 2% van de dubbel gevaccineerde die dat wel deden.


Aantal en percentage personen met een of meer eerdere positieve PCR-tests

Het is ook vermeldenswaard dat hoewel deze studie zijn ruwe schattingen aanpast voor niet minder dan 22 mogelijke verstorende variabelen, de aangepaste cijfers in bijna alle gevallen weinig verschillen van de niet- gecorrigeerde cijfers . Dit suggereert dat niet-gecorrigeerde schattingen van grote populatiesteekproeven vaak een redelijke benadering zijn bij afwezigheid van geavanceerde statistische analyse.

Aangezien de gecorrigeerde cijfers weinig verschilden van de niet-gecorrigeerde cijfers, is het echter niet meteen duidelijk waarom de schattingen van de vaccineffectiviteit in deze studie, hoewel laag en afnemend, zoveel hoger zijn dan de laatste niet-gecorrigeerde schattingen afgeleid van gegevens van Public Health England (namelijk , negatieve vaccineffectiviteit bij 40-plussers, inclusief minus-66% bij 40-plussers). Het lijkt niet slechts een kwestie van extra tijd te verstrijken, aangezien de meeste mensen in het VK pas in april, mei of juni dubbel werden gevaccineerd, wat betekent dat er slechts vier of vijf maanden zijn verstreken tot september, dezelfde periode als in de studie.

Zou het kunnen zijn dat de studieperiode eindigde op 8 augustus, toen de Delta-golf in Californië net op gang kwam (zie hieronder)?


In het VK daalde de effectiviteit van het vaccin pas in de tweede helft van de Delta-golf, waarbij het eerste deel werd gedomineerd door infecties bij niet-gevaccineerden (om redenen die nog steeds niet helemaal duidelijk zijn). Is de nieuwe studie te vroeg afgelopen om het dramatische effect te zien dat we in Engeland hebben gezien?

De auteurs zeggen dat hun onderzoek aangeeft dat de afname van de effectiviteit van het vaccin in de eerste plaats een functie van tijd is in plaats van variant-gerelateerd. Het bewijs uit Engeland zou echter anders doen vermoeden, aangezien in dezelfde periode, maar later in de Delta-golf, de daling veel groter was.

De afname van de effectiviteit van vaccins in Engeland werd vorige week bevestigd in een nieuwe, door de overheid gefinancierde studie (nog niet peer-reviewed), waaruit bleek dat de vermindering van de overdracht “in de loop van de tijd is afgenomen sinds de tweede vaccinatie, waarbij Delta vergelijkbare niveaus bereikte als niet-gevaccineerde individuen door 12 weken voor [het AstraZeneca-vaccin] en aanzienlijk verzwakkend voor [Pfizer]”. Met andere woorden, binnen slechts drie maanden deed AstraZeneca niets om de overdracht te voorkomen, en Pfizer was nauwelijks beter.

Een van de belangrijkste aanbevelingen van de auteurs van beide onderzoeken in het licht van hun bevindingen is voor regelmatige boosterprikken - in het geval van de eerste, waar veel van de auteurs werknemers en investeerders zijn in Pfizer, kan dit als nauwelijks verrassend worden beschouwd. Als de effectiviteit tegen ernstige ziekten echter standhoudt, waarom zou je mensen dan boosters geven om te voorkomen dat ze krijgen en verspreiden wat in feite een verkoudheid is en die een sterkere immuniteit geeft zoals het gaat? Bovendien, als de effectiviteit al na drie maanden afneemt, is het dan zelfs mogelijk om voldoende boosters toe te dienen om enige invloed te hebben op infectie en overdracht? Zou het niet veel beter zijn om te zeggen dat de vaccins, door persoonlijke bescherming tegen ernstige ziekten te bieden aan degenen die dat willen, hun werk hebben gedaan? Het is beter om verder te gaan en alle ideeĂ«n over vaccinpaspoorten en mandaten en boosters, en in het algemeen de nu bijna volledig zinloze obsessie met Covid-vaccins, los te laten.

 

Door Will Jones  / 6 oktober 2021 • 07.00

 

 Volksgezondheid Engeland   The Lancet   Vaccin werkzaamheid   Vaccin Paspoorten   Vaccins

https://dailysceptic.org/2021/10/06/new-lancet-study-confirms-plummeting-vaccine-effectiveness/


Dobba

 23 dagen geleden

Je kunt dit op twee manieren bekijken, afhankelijk van welke hoed je draagt: of ze waren in de eerste plaats niet erg effectief (en je zult nooit het tegendeel kunnen bewijzen tenzij je een tijdmachine had) of dit is een manier om boo $ter shot $ te duwen (ja, dat was opzettelijk).

 

J4mes

 23 dagen geleden

 Antwoord aan Dobba

Ik bekijk het op een derde manier: het nepvaccin maakte absoluut geen verschil en de bovenstaande statistieken zijn in lijn met de seizoensverandering van de zomer naar de herfst. Mensen beginnen over het algemeen verkoudheid en griep te krijgen in deze tijd van het jaar.

De uitrol van het nepvaccin was perfect getimed om het er effectief uit te laten zien, maar slechts voor een bepaalde periode. Ze zullen dit gebruiken om te betogen dat iedereen een 'booster' nodig heeft die opnieuw absoluut geen positief effect zal hebben op de ontvanger. Wanneer de sterfgevallen in de winter beginnen op te laatten, zullen ze beweren dat het de schuld is van de "anti-vaxxers" en zullen ze de vaxport introduceren.

 

mm99

 23 dagen geleden

 Antwoord op J4mes

Maar hoe verklaren we de 4 tot 10x ergere covid 'gevallen'/sterfgevallen in 2021 versus 20? Er is heel duidelijk iets verslechterd wat covid betreft, en de mensen die proberen het er *beter* uit te laten zien, zijn ook verantwoordelijk voor de rapportage.

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord op mm99

De vaccins zijn verantwoordelijk voor de toegenomen 'Covid'-sterfgevallen in de zomer van 2021 in vergelijking met vorig jaar. De vaccins zijn schuldig tot het tegendeel is bewezen, wat niet zal gebeuren. Pas op voor een nieuwe doodsgolf als de "boosters" worden uitgerold op de nog slapende massa's.

J4mes

 22 dagen geleden

 Antwoord op mm99

De stijging in 'gevallen' is te wijten aan scholen die kinderen testen en de herintroductie van drukte bij sportevenementen.

Doden, zie rowans antwoord. Ik zou eraan willen toevoegen het voortdurende gebruik van Midazolam om gepensioneerden een "goede dood" te geven sinds het begin van deze zwendel.

 

Dobba

 23 dagen geleden

 Antwoord op J4mes

Helemaal mee eens . . . zei zelf eerder hetzelfde dat ze op het juiste moment naar buiten kwamen - je zou dat kunnen uitrollen naar de 'eerste plaats'-optie dat ze niet effectief waren, maar neem je punt. Het griepseizoen komt eraan en dan zullen er duizenden sterven en de NHS zal op een 'breekpunt' zijn - zoals ze elk jaar doen, maar mensen hebben een kort geheugen en houden van gaslight.

De kern van de zaak is dat mensen dom zijn - niet iedereen, maar schijnbaar een grote meerderheid, zelfs degenen die geĂ¯nformeerd en intelligent lijken te zijn alleen omdat ze letters achter hun naam of Dr.

 

FrankVisser

 22 dagen geleden

 Antwoord op J4mes

Juist. Maskers deden niets, lockdown deed niets, 'vaccins' deden niets. Virus deed wat virus ging doen.

 

SylviaMoonbeam

 23 dagen geleden

Een belangrijk probleem dat ik met deze studies heb, is dat ze geen rekening houden met degenen die door het vaccin zelf zijn gedood. Ze sluiten altijd mensen uit die kort na het vaccin overlijden, waardoor het vaccin effectiever lijkt dan het is. In het geval van de eerste golf ouderen zou dit wel 30.000 mensen kunnen zijn. Je hoeft alleen maar te kijken naar de grote piek na de eerste vaccin uitrol om dit te zien. Als je een populatie neemt en deze op deze manier uitdaagt, waarbij de meest kwetsbaren worden gedood, zal de resterende populatie beter bestand lijken te zijn tegen dezelfde uitdaging als ze er opnieuw aan wordt blootgesteld, maar dit is alleen omdat de meer kwetsbaren zijn verwijderd. Dit alleen al zou de schijnbare effectiviteit van het vaccin volledig kunnen verklaren, waardoor ziekenhuisopnames en sterfgevallen worden verminderd zonder infecties te verminderen en verklaart ook waarom de schijnbare effectiviteit slechts 6 maanden duurt omdat tegen die tijd meer van de resterende bevolking in de meer kwetsbare groep terechtkomt.

Iemand, bewijs alsjeblieft mijn ongelijk.

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord aan SylviaMoonbeam

Je krijgt geen ongelijk. Het is zo duidelijk als de dag, dat de vaccins nooit bedoeld waren om Covid te voorkomen of te behandelen, wat het ook is. Hoewel de "vaccins" een melkkoe zijn, is hun echte doel ontvolking. Pas op voor een onmiddellijke toename van "Covid" -sterfgevallen als de boosters worden uitgerold.

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door Rowan

 

Hugh

 22 dagen geleden

 Antwoord aan SylviaMoonbeam

Ja. Frankrijk had van januari tot juli een stuk minder "vaccinaties" dan het Verenigd Koninkrijk voordat Manual Chevron zijn vax-apartheidsding begon, en toch had het VK meer totale "Covid" -sterfgevallen gemeld.

 

loopDloop

 23 dagen geleden

Dit even in: het dragen van knoflook om je nek biedt niet per se volledige bescherming tegen vampiers.

 

Mogwai

 23 dagen geleden

 Antwoord op loopDloop

Zo denk ik altijd aan idiote maskerdragers. Een mondkapje dragen in supermarkten etc en zeggen "Kijk, ik heb geen Covid opgelopen. Ze werken!" is net zo belachelijk als een kruisbeeld om je nek dragen en verklaren: "Kijk, ik ben niet aangevallen door boze geesten. Het werkt!" Het is letterlijk een emotionele steun talisman en theater aan het einde van de dag.

 

CynischRealist

 22 dagen geleden

 Antwoord aan Mogwai

Dat is slechts een van de twee belangrijkste redenen om een gezichtsluier te dragen - de andere is natuurlijk deugdsignalering: "kijk, ben ik geen zorgzaam persoon!".

 

Oom Monty

 23 dagen geleden

Het ontbreken van oproepen om deze vaccins te verbeteren in effectiviteit bij het voorkomen van verspreiding van ziekten, het voorkomen van ziekte of in termen van bijwerkingen, in combinatie
met een roep om het uitrollen van 'boosters', suggereert dat deze hele episode niets te maken heeft met gezondheidsresultaten en alles te maken heeft met een vaccin-ID. Ze zullen binnenkort veranderen in een sociaal kredietsysteem en uiteindelijk het voertuig achter de digitale valuta van de centrale bank worden. We zullen binnenkort leven onder de ogen van een wereldwijd digitaal panopticon, de Davos-set wil feodalisme opleggen en links vindt dit op de een of andere manier een goed idee.

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door Uncle Monty

 

Rogerborg

 23 dagen geleden

 Antwoord aan oom Monty

Dit is heel snel van "gekke complottheorie" naar "meest waarschijnlijke verklaring" gegaan, nietwaar?

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord aan oom Monty

De "vaccins" hebben alles te maken met gezondheidsresultaten, hoewel niet op een goede manier. Natuurlijk is controle een deel van de vergelijking, je hebt het absoluut nodig als je bezig bent 95% van de bevolking te vermoorden.

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door Rowan

 

RW

 22 dagen geleden

 Antwoord aan oom Monty

Beweren ze op zijn minst dat deze boilerplate non-sequitur is geschreven door een AI?

De afwezigheid van verbeterde vaccins (beweringen dat ze nu beschikbaar zijn, worden vorig jaar gedaan) suggereert dat het oorspronkelijke product nog steeds goed genoeg verkoopt, dus meer R & D-uitgaven zijn niet gerechtvaardigd. En dat is het zo'n goed als.

We leven technisch gezien ook in een feodale samenleving waar de staat leengoederen verleent aan particuliere exploitanten voor commerciële exploitatie, bijvoorbeeld spoorwegen, nutsbedrijven, gezondheidszorg, gevangenisoperatie $younameit. Ze zouden ook vetes moeten doen herleven. Dat zou leuker zijn.

Laatst bewerkt 22 dagen geleden door RW

 

Jaybee

 23 dagen geleden

Als je de hogere infectiegraad na de eerste prik erbij optelt en ze tellen deze infecties, ziekten, ziekenhuisopnames en sterfgevallen frauduleus als die van de niet-gevaccineerden, is het een wassen neus.
In het beste geval.

 

mm99

 23 dagen geleden

 Antwoord aan JayBee

Absoluut. Er zijn redelijk goede aanwijzingen voor een periode van verbeterde bescherming tegen covid in maanden 2-4/5 (ongeveer) die ze handig hebben uitgehouwen om het gevaccineerde cohort op te tuigen, maar het zou me niet verbazen als het netto-effect van het vaccin ver in het negatieve is.

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord op mm99

Er is geen bewijs of weinig kans dat de "vaccins" enige bescherming bieden tegen Covid of tegen iets anders, wat dat betreft. Er waren in de zomer van 2020 veel minder problemen zonder 'vaccins' dan in de zomer van 2021.

 

KidFury

 23 dagen geleden

Ik denk dat het in dit stadium niemand iets kan schelen... Ze hebben de leugen verkocht gekregen dat vaccins het antwoord zijn en dat is dat. We weten dat het allemaal bullshit is

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord aan KidFury

Het zal ze binnenkort schelen.

 

mm99

 23 dagen geleden

Achter gesloten deuren zullen regeringen reageren op de realiteit dat er geen manier is om jullie hieruit te vaccineren. Dat is ervan uitgaande, terecht, dat ze van meet af aan een te goeder trouwe verwachting van het tegendeel hadden.

Zoals ik het zie, is dit *het* kruispunt. Regeringen kunnen doorgaan, met het risico dat de zaak tegen vaccins duidelijker wordt, de hele zaak ontploft in hun gezicht; als alternatief kunnen ze van deze gelegenheid gebruik maken om het aanbod van natuurlijke immuniteitscertificaten in het vaccinpaspoort uit te breiden.

Dit laatste is de slechtst mogelijke uitkomst, IMO, omdat het sommige sceptici ervan zal overtuigen dat dit niet allemaal slecht is, ze zijn redelijk, niets meer om zich hier te verzetten.


Sforzesca

 23 dagen geleden

 Antwoord op mm99

Natuurlijke immuniteitscertificaten = covid-partijen.
Laat Ferguson los over hoe lang zijn computer zegt dat het zou duren voordat de hele bevolking immuun zou worden, sorry, geĂ¯nfecteerd.
Briljant idee, bijna het concept van natuurlijke immuniteit
omarmen - en dat zou nooit doen. Zelfs de schapen kunnen een rat ruiken.

 

Rogerborg

 23 dagen geleden

 Antwoord op mm99

Vaccineren onze weg uit wat? De coofs zijn nu gewoon een andere endemische ziekte. Nog steeds besmettelijk, zoals griep. Nog steeds potentieel dodelijk, zoals griep. Onze NHS stort niet meer in dan ooit tevoren - behalve door personeel dat al lang, lang geleden natuurlijke immuniteit heeft opgebouwd, te dwingen niet te verschijnen. De oversterfte is niet significant gestegen (of juist gedaald).

'Vaccinpaspoorten' hebben niets met immuniteit te maken. Ze gaan over het smeken van de Staat om – herroepbare – toestemming om ons dagelijks leven te leiden. Er is geen andere verklaring om ermee door te gaan, redelijk of anderszins.

 

Lijsterbes

 23 dagen geleden

 Antwoord op mm99

Dit laatste is de slechtst mogelijke uitkomst, IMO, omdat het sommige sceptici ervan zal overtuigen dat dit niet allemaal slecht is, ze zijn redelijk, niets meer om zich hier te verzetten.

Dat is misschien niet de slechtst mogelijke uitkomst, ja er is altijd invaliditeit en dood. Ik vraag me af waarom iemand zou denken dat gezondheidspaspoorten een goed idee zijn en wie er in hemelsnaam zulke onzin oppeert. Jullie trollen zijn vandaag echt van kracht.

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door Rowan

 

ZeLiveAndWeLockdown

 23 dagen geleden

Ik weet dat dit in het verleden was, dus het is nu geheugenholed, MAAR ...
Was 50% niet de minimale effectiviteit om de moeite waard te zijn in een prik?

 

cornubian

 23 dagen geleden

Kijk naar de Belangenverklaring. Deze "studie" werd geproduceerd door academische shills over de Big Pharma payrol. Het is een verkooppraatje verkleed als een academische studie. De conclusie was altijd dat we meer injecties nodig hebben. Wat een grap. Grappig hoe een eerdere Lancet-studie gedaan door mensen die NIET op de Big Pharma-loonlijst stonden, concludeerde dat de injecties NUL werkzaamheid hebben.

 

cornubian

 23 dagen geleden

 Antwoord aan cornubian

De auteurs van de 'studie' zijn "werknemers van en houden aandelen en aandelenopties in Pfizer".

 

Sandra Barens

 23 dagen geleden

 Antwoord aan cornubian

Dat had in de intro moeten zijn.

 

Burlington

 21 dagen geleden

 Antwoord aan cornubian

Nul werkzaamheid voor immuniteit en overdracht, maar effectief voor genocide.

 

bennyboy

 23 dagen geleden

Nou laten we hopen dat er afnemende effectiviteit betekent dat ze niet de schade op lange termijn zullen doen die sommigen voorspellen, alleen de tijd zal het leren.

 

DanClarke

 23 dagen geleden

Snelle eerste blik door het artikel en daar is het dan, 'gewone booster prikken'. Helemaal eens met de laatste zin. Maar Wales heeft ingestemd met de segregatie paspoorten

 

TheGreenAcres

 23 dagen geleden

Als deze prik geen goede immuunrespons stimuleert, dan is het per definitie geen vaccin. Het is dus niet alleen potentieel levensbedreigend, het is zelfs niet effectief.

 

DanClarke

 23 dagen geleden

 Antwoord op TheGreenAcres

Dacht dat de fabrikant vanaf het begin zei dat dit geen immuniteit geeft

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door DanClarke

 

Felice

 23 dagen geleden

 Antwoord aan DanClarke

Afgesproken.
Maar het probleem is dat de naĂ¯eve Boris maar doorging over hoe de vaccins de cavalerie zouden zijn die over de heuvel zou komen om ons te redden, de zilveren kogel etc. Mensen gingen er niet verrassend van uit dat de prikken hen volledige immuniteit zouden geven.

 

Burlington

 21 dagen geleden

 Antwoord aan Felice

Er zou een zilveren kogel moeten zijn voor Johnson en zijn trawanten!

 

iane

 23 dagen geleden

 Antwoord op TheGreenAcres

Jawel; het is een gevaarlijke en niet erg effectieve therapeutische.

 

eyesee

 23 dagen geleden

Mijn begrip hiervan is dat het mRNA-medicijn ons immuunsysteem presenteert met een enkel spike-eiwit dat is geĂ¯dentificeerd als onderdeel van Covid 19. Dus naarmate het virus muteert (en niet veel!) mist het immuunsysteem de nodige referentie en neemt de 'vaccinimmuniteit' af (of verdwijnt). Dit is voorspelbaar op de basisschool, niet een of andere onvoorziene, duivelse eigenschap van een nooit eerder gezien virus. Wat de vraag oproept, waarom deze methode gebruiken? Waarom zijn alle 'vaccins' mRNA, een nieuwe technologie? Waarom werd de traditionele aanpak volledig genegeerd?

 

ZeLiveAndWeLockdown

 23 dagen geleden

 Antwoord op eyesee

oh en verrassing!
Het spike-eiwit veroorzaakt stolsels!

 

MTF

 23 dagen geleden

 Antwoord op TheyLiveAndWeLockdown

En natuurlijk zit het spike-eiwit op het virus.

 

ZeLiveAndWeLockdown

 23 dagen geleden

 Antwoord op MTF

maar niet in de zuivere vorm van de AZ of de op hol geslagen vorm in de mRNA-prik

 

MTF

 23 dagen geleden

 Antwoord op TheyLiveAndWeLockdown

Wat bedoel je met 'puur' en 'weggelopen'?

 

brachiopode

 22 dagen geleden

 Antwoord op MTF

Maar het spike-eiwit dat in je cellen wordt geproduceerd na mRNA-highjacking is niet hetzelfde als dat in het circulerende virus.
Specifiek zijn er veranderingen aan de codons in het mRNA om de productie 'makkelijker' (lees goedkoper) te maken en zijn de effecten van veranderingen van de virale spike naar de door mRNA vervaardigde spike nooit specifiek getest. Er zijn ook veranderingen in de mRNA-sequentie om ervoor te zorgen dat het immuunsysteem specifiek wordt omzeild om de levensduur van het mRNA te maximaliseren terwijl het het 'nieuwe' spike-eiwit produceert.

 

MTF

 23 dagen geleden

 Antwoord op eyesee

Waarom zijn alle 'vaccins' mRNA, een nieuwe technologie? Waarom werd de traditionele aanpak volledig genegeerd?

De vaccins van Pfizer en Moderna zijn de enige die mRNA gebruiken. Alle anderen (AZ, Johnson en Johnson in het Verenigd Koninkrijk – maar anderen wereldwijd) gebruiken verschillende technieken.

 

ZeLiveAndWeLockdown

 23 dagen geleden

 Antwoord op MTF

Je kunt de AZ direct clot-shot niet meer krijgen (of is het als je jonger bent dan 40, ondanks dat de bijwerkingen hetzelfde zijn).

 

GlassHalfFull

 23 dagen geleden

 Antwoord op MTF

Helemaal mee eens MAAR toen iedereen meesjokte naar het "jab fest" hadden ze geen idee welke prik ze hadden.
De AZ is een gebruikelijk vaccinformaat met bijwerkingen en de mRNA-exemplaren zijn ook experimenteel met bijwerkingen.
Als je gezond bent, is het een lose lose-situatie.

Stevey

 23 dagen geleden

 Antwoord op GlassHalfFull

AstraZeneca, Johnson en Johnson en de Russische zijn ook geen traditionele vaccins. Ze zijn niet de mrna-stijl, maar ze zijn ook ontworpen om dit spike-eiwit te produceren dat alle problemen veroorzaakt.

 

MTF

 23 dagen geleden

 Antwoord aan Stevey

Ja, het is het eiwit dat al dan niet problemen veroorzaakt. Dit heeft twee interessante gevolgen:

Het eiwit wordt ook aangetroffen op het virus (dat is het hele punt van het produceren ervan), wat kan verklaren waarom het krijgen van Covid eerder een bloedstolsel heeft dan gevaccineerd te worden (beide risico's zijn erg klein)

mRNA als mechanisme voor de productie van het eiwit is niet riskanter dan welke andere methode dan ook. Robert Malone heeft niet meer geloofsbrieven voor het beoordelen van de veiligheid van het vaccin dan welke andere arts dan ook (niet dat hij ooit in zijn leven een vaccin heeft uitgevonden).

 

GlassHalfFull

 23 dagen geleden

 Antwoord op MTF

Dr. Robert Malone is een arts en een onderzoeker naar infectieziekten en wordt erkend als de ontdekker van in-vitro en in-vivo RNA-transfectie en de uitvinder van mRNA-vaccins terwijl hij in 1988 bij het Salk Institute was. Zijn onderzoek werd voortgezet in Vical in 1989, waar de eerste in-vivo zoogdierexperimenten door hem werden ontworpen. Tussen 1988 en 1989 schreef de arts de patentverklaringen voor mRNA-vaccins en heeft daarom de "referenties voor het beoordelen van de veiligheid van het vaccin".


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...