zondag 21 augustus 2022

Levensverzekeraars geconfronteerd met forse stijging sterfte: ‘Het is verbazingwekkend’


Begin dit jaar trok directeur Scott Davison van levensverzekeraar OneAmerica aan de bel over een forse toename van het aantal sterfgevallen onder werkenden. Het aantal overlijdens was met maar liefst 40 procent toegenomen.

Hij liet doorschemeren dat ook andere levensverzekeraars er last van hebben. Om je een idee te geven hoe erg het is: een ramp die zich eens in de 200 jaar voordoet zou leiden tot een toename van 10 procent. Veertig procent is gewoonweg ongehoord, aldus Davison. Ook opmerkelijk: hij zei dat het vaccin de boosdoener kan zijn.

Levensverzekeraars tasten diep in de buidel

In The Highwire, de show die wordt gepresenteerd door Del Bigtree, werden cijfers van andere levensverzekeraars getoond. Metropolitan Group keerde in 2021 evenveel uit als in 2020. Dat terwijl je juist een daling zou verwachten. Het ‘vaccin’ was immers de uitweg.

MassMutual ging van 2,65 miljard dollar in 2020 naar ongeveer 3,1 miljard dollar in 2021. New York Life Group van 2,75 miljard dollar in 2020 naar 3,1 miljard dollar het jaar erna. Prudential of America Group keerde in 2020 iets meer dan 3 miljard dollar uit en in 2021 zo’n 3,4 miljard dollar.

Een miljard dollar meer

En last but not least: Northwestern Mutual Group ging van 5 miljard naar maar liefst 6 miljard dollar. “Eén miljard dollar meer dan het jaar waarin we een vermeende dodelijke pandemie hadden. Het verlossende geneesmiddel wordt ingezet. Nu wordt één miljard dollar meer uitbetaald dan in dat jaar. Het is echt verbazingwekkend,” reageerde Del Bigtree.

New York Life Group keerde ruim 30 procent meer uit, Northwestern Mutual Group 35 procent, MassMutual bijna 45 procent, Prudential of America Group bijna 20 procent en Metropolitan Group 25 procent.

Thierry Baudet: ‘Bill Gates is één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld’


Miljardair Bill Gates is de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten. “Dat is heel erg beangstigend,” zei Laura-Lynn Tyler Thompson in gesprek met FVD-voorman Thierry Baudet.

Ze merkte op dat in Canada wordt gesproken over het terugdringen van de uitstoot van CO2 en stikstof, en vroeg of dat in Nederland ook aan de orde is. Baudet antwoordde bevestigend en voegde eraan toe dat ‘Bill Gates één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld is’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

Samen met zijn trawanten wil hij de controle krijgen over het internet. Dat gebeurt middels censuur op social media. Al onze iPhones en computers zijn in feite spyware en worden gebruikt door de overheid en de grote instituties om de controle te krijgen over onze gedachten, onze gevoelens en ons leven. Daarnaast heb je het medische aspect – dat is covid – en voedsel, aldus Baudet.

Het is de logische volgende stap in het grote plan om de controle over ons leven te krijgen en een Great Reset te realiseren, een globalistische revolutie, een mondiale machtsgreep, vervolgde hij.

Heel anders

We hebben te maken met wezens die heel anders zijn dan normale mensen. Ze hebben een wereldbeeld dat volledig haaks staat op alles waar de westerse beschaving voor staat, zei Baudet.

Een kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt


augustus 21, 2022

 

In mijn vorige stukje speculeerde ik over de vraag of er een omslagpunt zou komen waarop zelfs de meest onwetende mensen al die lijken onder het spreekwoordelijke tapijt zouden beginnen op te merken en zich zouden afvragen of ze misschien toch iets te maken hadden met de injecties-gemaskeerd-als-vaccins. Hoewel het tweede deel daarvan nog wat verder weg weg is, lijkt het er toch op dat het aantal overtollige sterfgevallen inderdaad te groot en te onmiskenbaar aan het worden is om te negeren, schrijft Rob Slane. Dit uit de Daily Telegraph in een stuk met de titel: “Stille crisis van stijgend oversterftecijfer die Groot-Brittannië in zijn greep houdt is slechts topje van de ijsberg”:

“Groot-Brittannië is in de greep van een nieuwe stille gezondheidscrisis. In 14 van de afgelopen 15 weken zijn er in Engeland en Wales gemiddeld ongeveer 1.000 extra oversterftegevallen per week geweest, waarvan geen enkele te wijten is aan Covid. Als de huidige trend doorzet, zal het aantal extra sterfgevallen dat niet aan Covid te wijten is, dit jaar spoedig groter zijn dan het aantal sterfgevallen aan het virus – en nog dodelijker zijn dan de omicrongolf. Dus wat is er aan de hand? Deskundigen zijn van mening dat de beslissingen die de regering in de vroegste stadia van de pandemie heeft genomen, nu terug kunnen komen om te bijten. Het beleid dat de mensen binnenshuis hield, hen wegjoeg uit ziekenhuizen en hen beroofde van behandeling en eerstelijnszorg begint nu definitief zijn tol te eisen.”

Wat moeten we hieruit opmaken?

In de eerste plaats moeten wij verheugd zijn over het feit dat deze zeer onwetende mensen hebben opgemerkt dat er iets aan de hand is. Goed gedaan jongens. Blij te zien dat jullie nu opletten. En nu u toch bezig bent met opmerken en nieuwsgierig bent, zal het u misschien interesseren te weten dat dit geen typisch Brits verschijnsel is. De gegevens van de laatste 15 weken over het sterfteoverschot in heel Europa van het European Mortality Monitoring Project (EuroMOMO) laten in wezen hetzelfde zien:


 


Ten tweede moeten wij verheugd zijn over het feit dat de monumentale dwaasheid die bekend staat als lockdown, onder kritiek komt te staan. Nogmaals, goed gedaan jongens – jullie komen er.

Ten derde moeten wij de mensen van de Telegraph en ook van de Mail waarschuwen dat zij ernstig gevaar lopen zich op het terrein te begeven van ons “samenzweringstheoretici” en “misinformatie verkondigers”, die voortdurend gewaarschuwd hebben voor de monumentale dwaasheid van lockdown en de gevolgen die er zeker uit zouden voortvloeien. Maar misschien moeten wij, “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders”, ons er alleen maar over verheugen dat de waarheden die ons werden verweten, mainstream en zelfs respectabel worden, zij het dan zonder enige erkenning, laat staan een verontschuldiging, en veel te laat om het effect te sorteren dat zij hadden kunnen sorteren, als zij niet belachelijk waren gemaakt en gecensureerd tijdens de grootste propagandacampagne uit de geschiedenis.

Ten vierde mogen wij niet vergeten dat deze plotseling ietwat merkwaardige media-organisaties dezelfde media zijn die in het beste geval volslagen onwetend waren toen het er werkelijk op aankwam, of erger nog, openlijk medeplichtig waren aan degenen die ons deze waanzin hebben opgedrongen. Zij waren het die iedereen zwart maakten die vraagtekens zette bij een beleid dat geen enkele wetenschappelijke basis had, dat gebaseerd was op duidelijke fraude, dat niets te maken had met gezondheid en bescherming van de mensen, dat nog jarenlang en zelfs tientallen jaren onnoemelijke schade zal aanrichten, en dat eeuwenoude rechten van mensen heeft verscheurd om ongestoord door de staat hun rechtmatige gang te gaan.

Maar het laatste en belangrijkste punt dat onder de aandacht gebracht moet worden, is dat de ietwat merkwaardige Telegraph en andere bijna merkwaardige media-organisaties ongetwijfeld terecht het verband leggen tussen het feit dat er een aantal oversterftegevallen zijn opgetreden door het afzeggen van afspraken, behandelingen en operaties, maar het lijkt erop dat zij weer eens hun oude trucje uithalen om de aandacht af te leiden van de olifant in de kamer. Of eigenlijk moet ik zeggen de hele kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt, en daarmee bedoel ik de injecties-gemaskeerd-als-vaccins en de vele mechanismen die zij hebben om de gezondheid te schaden en zelfs de dood te veroorzaken. Hier zijn er slechts enkele:

·         Pfizer wist van hun proeven dat het mRNA zich ophoopte in meerdere organen van het lichaam, waaronder de milt, de lever, de bijnieren, het beenmerg, de testikels en de eierstokken. Toch zwegen zij daarover.

·         In tegenstelling tot de traditionele vaccins, die ervoor zorgen dat het lichaam een dode of verzwakte ziekteverwekker bestrijdt, programmeren deze het lichaam zelf om de ziekteverwekker te produceren.

·         Het zeer giftige spike-eiwit blijft tot 15 maanden na de injectie in het lichaam aanwezig, en mogelijk zelfs langer.

·         Ondanks de verzekering dat het mRNA het DNA niet verandert, hebben studies aangetoond dat het dat wel doet, door het mRNA intracellulair in DNA te reverse-transcriberen.

·         Nadat de “vaccins” in de bloedstroom terechtgekomen zijn en zich over het hele lichaam verspreid hebben, kunnen zij endotheelbeschadiging veroorzaken, met als gevolg dat de bloedstolling op gang komt via activering van de bloedplaatjes.

·         Naast bloedstolsels leiden deze producten er ook toe dat er door balsemers heel vreemde stolsels uit dode mensen worden gehaald, die beslist geen bloedstolsels zijn. Wat het dan wel zijn, laat zich raden.

·         Expressie van het spike-eiwit in organen wekt een auto-immuunachtige ontsteking op, die ernstige schade aan dat orgaan kan toebrengen, wat bijvoorbeeld leidt tot problemen als myocarditis.

·         Het spike-eiwit bevat de genetische sequentie Gp120, die toevallig ook in het HIV-virus aanwezig is.

·         Er zijn bewijzen dat de injecties een antilichaam-afhankelijke versterking veroorzaken, waarvan de fabrikanten en de regelgevende instanties heel goed wisten dat het mogelijk was, voordat zij miljoenen mensen met deze dingen inspoten zonder de klinische proeven af te ronden.

·         Er zijn bewijzen dat de injecties een ernstige stoornis veroorzaken in de type I interferon signalering, wat leidt tot een verminderde aangeboren immuniteit.


 Welnu, dat zijn tien olifanten in de kamer (naast vele andere) voor u, die misschien iets te zeggen hebben over de enorme toename van agressieve kankers, neurologische problemen, leverziekten, hartziekten, instortende atleten, jongeren die plotseling sterven, en de algemene oversterfte die wij zien. Toch worden de gevolgen die elk van die olifanten veroorzaakt op de een of andere manier nog steeds afgedaan als het product van de koortsige verbeelding van “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders” – dezelfde “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders” wier waarschuwingen over de gevolgen van Lockdowns nu de mainstream bereiken.

Ik laat u achter met een opzienbarend stukje informatie uit een rapport van het Society of Actuaries, dat in januari 2022 is opgesteld, maar nog maar pas in de openbaarheid is gekomen. In tabel 5.6 van hun verslag, waarin de oversterfte per gedetailleerde leeftijdsgroep wordt getoond, zien wij een alarmerende stijging van de oversterfte bij Amerikaanse burgers in de werkende leeftijd in het derde kwartaal van 2021. Ik vraag me af wat de voornaamste oorzaak zou kunnen zijn. Het was niet Covid. Het is onwaarschijnlijk dat het de gevolgen van Lockdown zijn geweest, of het afzeggen van afspraken, voor mensen van die leeftijd. Misschien willen de ietwat nieuwsgierige media het uitleggen.



Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/een-kudde-olifanten-in-de-kamer-die-om-aandacht-schreeuwt/ 

Andere artikelen:

VAERS-klokkenluider: "45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen", leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering

De WHO zegt nu dat er driemaal zoveel mensen aan "covid" gestorven zijn dan eerder gemeld, maar het waren duidelijk de prikken

Meer dan een dozijn Canadese dode artsen had dit gemeen

  09 augustus 2022


 Een cluster van sterfgevallen onder Canadese artsen, velen uit dezelfde ziekenhuisgroep, is niet alleen ongekend in de geschiedenis van het ziekenhuis, maar heeft één ding gemeen: ze stierven allemaal na het ontvangen van een COVID-boostershot.

De sterfgevallen worden niet gemeld door de reguliere media, behalve om de link naar de boostershot te "ontkrachten" van drie artsen die zich in de eindfase van kanker bevonden. Maar, zoals sommige commentatoren op MedPage Today opmerkten, zijn de 'feit'-checkers niet consistent in hun rapportage.

Een commentator wees erop dat tijdens de pandemie, toen een kankerpatiënt stierf met COVID, hun doodsoorzaak werd vermeld als COVID, maar nu de boosters er zijn, keren ze terug naar en blammeren ze de ziekte. Dat verklaart echter niet de andere 12 doden, omdat ze allemaal in overeenstemming zijn met honderden andere rapporten die in de nationale VAERS-database worden vermeld van plotselinge en onverklaarbare sterfgevallen na ontvangst van de booster.

Zoals Steve Kirsch in zijn blog plaatste, is dit NIET normaal. "Het belangrijkste punt is dat het enorme aantal gebeurtenissen alleen al in de categorie artsen te hoog is", zei Kirsch. 'Deze dokters die allemaal kort na de prik sterven, suggereren een zeer waarschijnlijke hypothese dat de prik ze heeft gedood, bijvoorbeeld door hun bestaande medische toestand te versnellen, een nieuwe medische aandoening te creëren, of door een mysterieuze plotselinge dood.

Dus hoewel het kan zijn dat een of misschien twee van de doden slechts toevalligheden waren, is de kans groot dat de rest dat niet was. Dit soort patroon is nog niet eerder gebeurd. Wetenschap gaat over uitzoeken welke hypothese beter overeenkomt met de gegevens. Voor de gegevens die ik zie, is het altijd dat de vaccins te onveilig zijn om te gebruiken."

BRONNEN :

Steve Kirsch Nieuwsbrief 7 augustus 2022

MedPage Vandaag 5 augustus 2022

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...