woensdag 23 maart 2022

Toename in hartproblemen door Covid-19-vaccinatie; bijna 40.000 vaccinatiedoden gemeld in Europa

 16 februari 2022  De redactie

Klinische pathologen hebben samen met forensische pathologen aan de Yale Universiteit van Michigan een wetenschappelijke paper in een medisch tijdschrift gepubliceerd waarin ze bevestigen dat de tweede dosis van het experimentele Covid-19-vaccin verantwoordelijk was voor de dood van twee tieners. In november vorig jaar berichtte Free West Media dat er op één maand tijd zeker 69 topsporters of atleten problemen kregen met hun hart. En de reguliere (propaganda) media doet er ondertussen alles aan om enerzijds hartaandoeningen door het vaccin te minimaliseren, en anderzijds het te normaliseren door andere oorzaken te noemen, zoals een stijgende energiefactuur.

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwde dat “ouders en kinderen moeten weten dat er meer sterfgevallen zullen zijn”.


De autopsieën van de twee jongens, wiens namen en woonplaatsen geheim werden gehouden, werden bestudeerd in een publicatie in het medisch tijdschrift Archhives of Pathology & Laboratory Medicine. De twee tienerjongens werden respectievelijk 3 en 4 dagen na de tweede dosis van het Pfizer-BioNTech Covid-vaccin dood teruggevonden in hun bed. Onderzoekers vonden dat de fatale myocarditis diagnose niet typisch was, en meer leek op toxische cardiomyopathie. “De microscopische onderzoeken toonden kenmerken aan die lijken op catecholamine-geïnduceerde letsels, niet typsiche myocarditis pathologie.” De onderzoekers gaven aan dat een cytokinestorm mee een rol heeft gespeeld.

Hartspierontstekingen zijn in stijgende trend bij jonge atleten of topsporters. In één maand tijd stuikten zeker 69 atleten in mekaar na de Covid-19-vaccinatie. Sommigen hebben beperkingen voor het leven, anderen stierven. De media doen er alles aan om te ontkennen dat topsporters problemen krijgen, maar de individuele nieuwsberichtgevingen omtrent de gevallen kan men niet ontkennen. Zo zei Jérémy Cardy, een Franse toptenisser, in september vorig jaar dat hij spijt heeft van zijn vaccinatie, omdat hij nu een reeks gezondheidsproblemen heeft.



Ook in België kregen jonge renners hartproblemen na de vaccinatie.

Ook bij jongeren en kinderen zijn er meer en meer hartproblemen. Hieronder een geval van een 6-jarige jongen, Milo Edberg, uit Minnesota, die myocarditis kreeg na zijn Pfizer-vaccin.


Zo zijn er talloze kinderen en jongeren, maar alles wordt in de media doodgezwegen, om dat verdomde vaccin maar te blijven verdedigen en promoten!

In april hadden ze in de VS over een periode van 4 maanden reeds evenveel gemelde doden als de voorbije 13 jaar.



De grafiek van aan vaccinatie gelinkte en aan het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System -Vaccinatiebijwerking rapporteringssysteem) gemelde doden ziet er momenteel zo uit:

De vaccinatiedoden in de VS op jaarbasis vanaf 1990.

In september vorig jaar kwam een klokkenluiderverpleegster nog naar buiten met haar openbaring dat ze in het ziekenhuis onder druk worden gezet om vaccinatiebijwerkingen en -doden niet aan VAERS te rapporteren….

Ondertussen werden in de VS aan VAERS reeds 23.615 officiële doden gemeld, dat is meer dan het dubbele van alle andere vaccinatiedoden gecombineerd sinds het jaar 1990 (9524)!



Een volledig overzicht van de gegevens kan gevonden worden op Vaersanalysis.info.

Bij de Europese officiële database van de vaccinatiebijwerkingen EudraVigilance, werden voor het vaccin van Pfizer intussen meer dan 57.541 hartaandoeningen gemeld, inclusief ruim 2500 overlijdens. In totaal reeds 17.578 doden door het vaccin. Voor Moderna staat de teller reeds op 11.008 doden. En dit zijn slechts de ‘officiële cijfers’… De werkelijke aantallen zijn natuurlijk een pak groter.

 



In een normale situatie was de vaccinatie door het zo hoog aantal bijwerkingen allang stilgelegd, maar nu gaat het maar door, onder een vloed van propaganda door de overheid, in samenwerking met de media. Ondertussen is men in België begonnen met het ‘boosteren’ van de jongeren!

Om de enorme toename in hartaandoeningen door de Covid-vaccinatie bij gewone mensen te verdoezelen, suggereert men sinds eind vorig jaar in de reguliere propagandamedia een hele reeks andere oorzaken, zoals klimaatverandering, ‘pandemische angst’, lockdowns, de stijgende energiefactuur, het weer, teveel vrijheid, en nog een aantal andere bizarre redenen. Het krijgen van een hartaandoening wordt door de reguliere media op die manier genormaliseerd. Maar dat je van het Covid-vaccin iets aan je hart zou krijgen, dat is zéér zeldzaam, zoniet onbestaande! Verder wordt nog de leugen verspreid dat de kans dat je iets aan je hart krijgt door Covid veel groter zou zijn, dan door de vaccinatie, om toch maar weer nog eens het vaccin te promoten!

https://wereldwijdevaccinatie.info/2022/02/16/toename-in-hartproblemen-door-covid-19-vaccinatie-bijna-40-000-vaccinatiedoden-gemeld-in-europa/



Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

 


De 13-jarige Amerikaanse uitvinder Max Loughan laat zich inspireren door genieën als Nikola Tesla en Albert Einstein. Hij zegt dat hij hier gekomen is met een doel: de wereld veranderen met zijn uitvindingen.

“Vanaf dag één wist ik dat ik op deze planeet ben gezet met een reden,” zei Max. “En die reden is het doen van uitvindingen.”

Tijdens een interview met zender KTVN laat Max in het ketelhuis van zijn ouders zijn vrije energie-apparaat zien. Zijn uitvinding doet enigszins denken aan de Tesla-spoel en werkt op een soortgelijke manier.

Iets meer dan 10 euro

Het apparaat haalt elektromagnetische energie uit de atmosfeer en zet die om in stroom die kan worden gebruikt door elektrische apparaten. En nog verrassender: Max heeft zijn vrije energie-apparaat gemaakt van materialen die alles bij elkaar net iets meer dan 10 euro kosten.

Voor de prijs van een gemiddelde lunch kan iedereen dus toegang krijgen tot vrije energie. “Hij maakte het apparaat van een koffieblik, wat draad, twee spoelen en een lepel,” aldus KTVN.

Verbazing

In een demonstratie gebruikt Max de stroom die de machine opwekt tot verbazing van de cameraploeg en zijn familie om een aantal LED-lampjes te laten branden.

De uitvinding zet radiogolven, thermische energie en statische elektriciteit om in stroom. “Deze draad haalt energie uit de lucht,” klinkt het. “En in het koffieblik zetten we het om van wisselstroom in gelijkstroom.”

Bekijk hieronder een video over de uitvinding:


LINK: https://youtu.be/dyRlbXUIscg 

[The Anti-Media]

Eerste stap gezet naar Europees leger: ‘Heel eng project’


De landen van de EU zijn het eens geworden over nauwere defensiesamenwerking. Het nieuwe zogeheten Strategisch Kompas voorziet in een ‘flitsmacht’ van 5000 man. Minister Ollongren van Defensie heeft de deelname van Nederland toegezegd aan deze eerste officiële troepenmacht van de EU.

De eenheid moet in 2025 operationeel worden en komt wrang genoeg onder commando van Duitsland. “Dit is het begin van een echte Europese defensiesamenwerking, zoals die er voorheen niet was,” zei Ollongren.

Onacceptabel

Forum voor Democratie wijst erop dat vorige week een motie van Pepijn van Houwelingen is aangenomen over het uitsluiten van de oprichting van een Europees leger. “Nu wordt er alsnog een ‘Europees militair interventieteam’ opgetuigd waarmee de eerste stap naar een volwaardig Europees leger is gezet. Onacceptabel!” schrijft de partij, die Kamervragen heeft gesteld.

“We moeten niet toestaan dat ze een Europees leger kunnen gaan oprichten,” zei Van Houwelingen in het NPO-programma Ongehoord Nieuws. Hij vindt het een ‘heel eng project’ en wees erop dat we momenteel in de Europese Unie al 20 zogeheten EU battalions hebben, legereenheden die met elkaar samenwerken. “Veel mensen weten dat niet. De stukken staan eigenlijk al op het schaakbord.”

Een leger zonder parlementaire controle

“En daar is het EU-leger. Zonder dat het Nederlandse volk zich hierover in een referendum heeft kunnen uitspreken en zelfs zonder de expliciete instemming van de Staten-Generaal,” reageert het Zeeuwse Statenlid Martin Bos (FVD).

Freelance journalist Arno Wellens voegt toe: “Een leger zonder parlementaire controle. Lekker dan.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kijk: Pepijn van Houwelingen (FVD Nederland) kaart de schijnvertoning aan die nu gaande is

 

De inflatie rijst op dit moment de pan uit en de overheid wil doen voorkomen alsof dat puur en alleen door Oekraïne zou komen. Niets is minder waar, stelt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

We zagen dit al van mijlenver en al jaren aankomen omdat de Europese Centrale Bank (ECB) stelselmatig biljoenen euro’s bijdrukt, aldus Van Houwelingen. Dat vertaalt zich nu in steeds hogere prijzen.

Een half jaar geleden waarschuwde het Kamerlid hier al voor tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen. “We leven in een gigantisch piramidespel,” zei Van Houwelingen op 6 oktober vorig jaar in de Kamer. “Een bubbel. Een opgeblazen zeepbel.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onvermijdelijke implosie

“De eerste tekenen van een onvermijdelijke implosie zijn er al. De inflatie loopt op. Maar geloof het of niet, in dit oplopende inflatiecijfer is de allerbelangrijkste prijsstijging, voor de meeste Nederlanders veruit de grootste maandelijkse kostenpost, niet meegenomen: de explosief gestegen huizenprijzen,” sprak Van Houwelingen.

Zo blijft het inflatiecijfer natuurlijk kunstmatig veel te laag en worden de koopkrachtplaatjes veel te rooskleurig voorgesteld, aldus het Kamerlid. Hij liet een grafiek zien waaruit blijkt dat de balans van de ECB sinds de coronacrisis is verdubbeld, van vier biljoen naar acht biljoen. “Dat is dus 4000 miljard erbij.”

Machtsgreep

“Gisteren ging de gasprijs voor het eerst door de magische grens van 100 euro per megawattuur,” zei Van Houwelingen op 6 oktober. “Dat is maar liefst acht keer zo hoog als een jaar geleden.”

“Het draait allang niet meer om ‘de economie’ of ‘de volksgezondheid’. Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een ‘pandemie’. Er moet een digitale euro komen, uitgegeven door de ECB. Cash geld moet verdwijnen zodat al uw aankopen getraceerd kunnen worden. Er komt een sociaalkredietsysteem om te kijken of u wel een brave deuger bent en u krijgt een CO2-budget, want u mag straks niet zomaar tegelijk vliegen en ook vlees eten,” zei hij.

Cardioloog: ‘Als het doel van het vaccin het uitdunnen van de wereldbevolking is, dan doet het zijn werk’

 


Edward Dowd, een voormalig portfoliomanager bij vermogensbeheerder BlackRock, zei onlangs dat hij de smoking gun heeft gevonden dat de coronavaccins oversterfte veroorzaken. Dowd zegt in feite dat Pfizer de overheid heeft opgelicht, reageerde cardioloog en internist Peter McCullough in gesprek met Maria Zeee.

McCullough wees erop dat levensverzekeraars zien dat mensen die het vaccin nemen veel meer kans hebben om te overlijden. “De verzekeraars worden overspoeld met sterfgevallen, met name jonge mensen, de millennials.”

Bespoedigt het overlijden

“Het vaccin bespoedigt het overlijden door andere oorzaken,” zei hij. “Dus als iemand kanker heeft, versnelt het vaccin dat. Als iemand hartziekte heeft, vergroot het de kans op een dodelijke hartaanval of beroerte.”

“Het valt niet te ontkennen dat het vaccin bloedproppen veroorzaakt, een veelvoorkomende doodsoorzaak,” vervolgde McCullough.

Wachten op het onvermijdelijke

Hij wees erop dat bloedproppen dodelijk kunnen zijn als ze bijvoorbeeld de longen of het brein bereiken. “De vrouw van Justin Bieber had een bloedprop in haar brein, al die sporters die op het veld sterven, het vaccin is ongelooflijk gevaarlijk.”

“Als het doel van het vaccin het uitdunnen van de wereldbevolking is, dan doet het zijn werk,” benadrukte de cardioloog. We weten nog niet precies wat de effecten van het vaccin op de vruchtbaarheid zijn, maar het is wachten op het onvermijdelijke, waarschuwde de cardioloog.

Met dit nieuwe Europese register kunnen ongevaccineerden ernstig tegengewerkt worden


 Het digitale Covid-certificaat wordt doorontwikkeld tot een Europese digitale identiteit, de eID, met al je persoonlijke gegevens, welk onderwijs je hebt gevolgd, je werkervaring en al dat soort dingen meer. Deze stapeling van gegevens in één digitale identiteit levert nieuwe, ongekende risico’s op, waarschuwt Kamerlid Wybren van Haga.

De staat krijgt bijvoorbeeld zeer grote controle over het individu. De voordelen van de eID zijn vergeleken met de risico’s bijna lachwekkend, stelt Van Haga.

“We drijven langzaam een dystopische samenleving in, waarin de staat steeds machtiger wordt en de vrijheid van het individu steeds minder,” zegt het Kamerlid. “We schrikken niet meer van een tweet van het ministerie van VWS waarin staat dat je je moet laten prikken om te reizen. Zinloze medische handelingen voor een groene vink worden apathisch geaccepteerd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bezittingen registreren

Van Haga spreekt van een tirannieke groene vink waarmee mensen verder kunnen met hun leven.

“En het allerergste is: de EU-ambities gaan nog veel verder,” zegt hij. “Er wordt gewerkt aan een haalbaarheidsstudie naar een European Asset Registry om bezittingen van burgers te registreren. Auto’s, sieraden, huizen, cryptomunten, alles.”

“Met zo’n register kunnen klokkenluiders of ongevaccineerden ernstig tegengewerkt worden,” merkt Van Haga op. “Al die gegevens kunnen straks gekoppeld worden aan je digitale identiteit.”

Nederland is proeftuin

De eID kan evolueren van datakaart tot controlesysteem om mensen uit te sluiten. En dat is het echte risico, waar niet over wordt gepraat en dat ontkend wordt. Het risico op een controlestaat en een social credit system zoals dat in China bijvoorbeeld al bestaat, aldus Van Haga.

Hij wijst erop dat Nederland voorop loopt en een proeftuin is voor de eID. Zo is de zorgsector al sinds 2017 proeftuin voor het ontwikkelen van deze Europese digitale identiteit.

Posters and flyers #2

 






Informative Flyers / Posters from 'STOP WORLD CONTROL'

 

Download: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/facts.pdf 


Download: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccin-info.pdf 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...