donderdag 10 augustus 2023

Nanotechnologie gevonden in zowel gevaccineerden als ongevaccineerden

 Het lijkt erop dat bijna iedereen geïnfecteerd is met een soort nanotechnologie door de experimentele COVID-injecties of chemtrails.

augustus 7, 2023


Dokter Charles Morgan, voormalig CIA en adviseur voor het Amerikaanse leger op het gebied van neurologische wetenschappen, sprak in 2018 tot cadetten op West Point over de huidige stand van de technologie.

Hij lichtte de cadetten in over experimenten uit 2013 waarbij mensen neurale implantaten kregen die hen in staat stelden om prothetische armen met hun gedachten te besturen. Experimenten waarbij een persoon de handen van een andere persoon kan besturen door alleen maar een EEG-muts te dragen. Experimenten waarbij informatie van de ene geest naar de andere wordt overgedragen. En experimenten waarbij herinneringen worden gewist, schrijft Infowars.

Video Link: https://banned.video/watch?id=64ce3f0a71072a354849b159 (met voorafgaand kleine commercial over CBD olie)

Dr. Morgan geeft toe dat ze de technologie hebben om zich op een individueel persoon te richten en dat ze werken aan de mogelijkheid om het geheugen van elk mens naar keuze te wissen. Hun grootste uitdaging vijf jaar geleden was het kunnen interfacen met de hippocampus zonder het gebruik van fysieke draden. En dit is waarschijnlijk een van de motiverende factoren voor het gebruik van de experimentele COVID-prikken.

Met behulp van donkerveldmicroscopie legde Dr. Ana Maria Mihalcea zeer gedetailleerd vast wat in de wetenschappelijke literatuur beschreven wordt als effectieve technologieën die vandaag de dag bestaan: Technologie zoals Quantum Dots.

Quantum Dots zijn nanotechnologieën met het vermogen om zich te organiseren, te werken, te communiceren en structuren in het bloed op te bouwen. Ze doen dit met een afstembare fotoluminescentie die geprogrammeerd kan worden om verschillende taken op te leggen via optische communicatie. De beschrijving en afbeeldingen in de wetenschappelijke literatuur vergeleken met wat Mihalcea’s donkerveldmicroscopie heeft vastgelegd, zijn hetzelfde. U kunt de Quantum Dots in verschillende kleuren zien knipperen, waarbij ze fungeren als kunstmatige intelligentie die de zelfassemblage om hen heen aanstuurt. Er ontstaan bubbels in het bloed die als bouwplaatsen fungeren. Binnen deze bouwbubbels organiseren de Quantum Dots de verschillende materialen in zelf-assemblage.

Deze technologieën worden zowel in het bloed van gevaccineerden als in het bloed van ongevaccineerden gevonden.

Afhankelijk van welke materialen beschikbaar zijn, zetten de Quantum Dots deze aan tot zelfassemblage. De COVID-vaccins zitten vol zeldzame en zware metalen om allerlei soorten nanotechnologie te maken. Maar het lijkt erop dat bijna iedereen geïnfecteerd is met een soort nanotechnologie.

Volgens verschillende onderzoeksteams lijkt het bloed van iedereen de materialen te bevatten die nodig zijn om de filamenten en het rasterwerk voor deze technologie te maken. Bloedmonsters die gezond leken, zijn volledig getransformeerd door slechts 10 milliampère elektrische stroom gedurende twee uur toe te dienen. En het lijkt erop dat we door de Chemtrails besmet zijn.

De ziekte van Morgellons werd voor het eerst gerapporteerd in 2002. Er groeien dan synthetische vezels of filamenten in iemands lichaam. Er wordt al tientallen jaren getheoretiseerd dat dit via Chemtrails wordt verspreid. En onder een microscoop blijken het dezelfde filamenten te zijn die mensen tegenwoordig bloedklonters noemen. En wat de wetenschappelijke tijdschriften zelfgeassembleerde hydrogels noemen. Volgens Dane Wiggington van Geoengineeringwatch.org worden er wereldwijd nanodeeltjes gesproeid.

Het goede nieuws is dat het onderzoek van Dr. Mihalcea een remedie heeft gevonden: het ijzer in het geïnfecteerde bloed is geoxideerd tot een 3-plus toestand. En door antioxidanten in te nemen kan men deze stolsels oplossen. Ze heeft ontdekt dat EDTA-chelatietherapie geïnfecteerd bloed binnen 3 dagen kan genezen. En mega-dosering van vitamine C werkt ook.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nanotechnologie-gevonden-in-zowel-gevaccineerden-als-ongevaccineerden/

HAARP is een wereldwijde bron van zorg vanwege de verstrekkende gevolgen

 augustus 5, 2023   6404   58 

 

       IceCube Neutrino Observatorium op de Zuidpool. Bron: Wikipedia

Het High Frequency Active Auroral Research Programme, of HAARP, begon in 1993 toen de Amerikaanse luchtmacht begon met de bouw van een faciliteit in Alaska. Het project wordt gezamenlijk gefinancierd door de Amerikaanse luchtmacht, de marine en de universiteit van Alaska. Defence Advanced Research Projects Agency (“DARPA”), schrijft Rhoda Wilson.

Kort na de opening van de faciliteit in Alaska, begon het publiek vreemde fenomenen te melden – niet alleen in de regio, maar over de hele wereld. Activisten stelden de activiteiten van HAARP in vraag en vroegen zich af wat de organisatie werkelijk van plan was. Hoewel de Amerikaanse regering nog steeds elk verband met weersveranderingen, frequenties van aardbevingen en chemtrails in de lucht ontkent, heeft ze doelbewust pogingen ondernomen om vermoedens over de aard van haar activiteiten de kop in te drukken.

Een van de meest verstrekkende beschuldigingen tegen HAARP is dat de organisatie opzettelijk vernietiging creëert op wereldwijde schaal, door aardbevingen, cyclonen, overstromingen, sneeuwstormen en andere rampen over de hele wereld te veroorzaken.

Het HAARP-onderzoekscentrum in Alaska wordt nu beheerd door de Universiteit van Alaska.

Lees meer: HAARP; A US Conspiracy Theory Magnet,, Gaia, 11 december 2020

Volgens Wikipedia: “HAARP is een doelwit van samenzweringstheoretici, die beweren dat het in staat is om het weer te ‘bewapenen’. Commentatoren en wetenschappers zeggen dat voorstanders van deze en andere samenzweringstheorieën het bij het verkeerde eind hebben.”

De bron van Wikipedia voor de bovenstaande bewering is een artikel gepubliceerd door Politifact van het Poynter Institute dat een bewering op Facebook probeerde te ontkrachten: “De aardbeving in Turkije is een “gescript” gebruik van geoengineering weermodificatie HAARP“. Het Poynter Institute en haar internationale “factchecking” netwerk staan op nummer 8 in Racket News’ top 50 van organisaties in het wereldwijde censuurkartel – Politifact is nauwelijks een betrouwbare bron.

Dus, wat zeggen anderen?

Canadese documentaire

Op 16 januari 1996 zond de Canadese zender CBC News een aflevering van Undercurrents uit, waarin het Amerikaanse militaire weerwapenprogramma werd onderzocht. Voor de documentaire interviewde CBC News’ Wendy Mesley onder andere journaliste Jeane Manning.

Undercurrents, een televisieprogramma met nieuwsmagazine dat zich richt op media, marketing en technologie, debuteerde in 1995. In 2001 werd het ondergebracht in de nieuwe serie CBC News: Disclosure, gezamenlijk gepresenteerd door Mesley en Diana Swain. De nieuwe show ging niet verder met het bespreken van de media of technologie; in plaats daarvan werd het thema van de media-analyse overgenomen door een andere nieuwe CBC-serie, MediaWatch.

Jeane Manning behaalde een bachelor in sociologie aan de Universiteit van Idaho en is sinds 1981 als journalist betrokken bij de Free Energy beweging. Ze spreekt al tientallen jaren op energieconferenties, onder andere in Canada, de Verenigde Staten, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Manning is de auteur van verschillende boeken, waaronder “The Coming Energy Revolution”, “Angels Don’t Play This HAARP”, “Breakthrough Power” en haar nieuwste boek – “Hidden Energy”.

In de video hieronder legt CBC News eerst uit hoe Manning op HAARP stuitte: Jeanne Manning is een journaliste die in een vreemde wereld terechtkwam toen ze vragen begon te stellen over alternatieve energiebronnen en het verhaal hoorde van een uitvinder uit het begin van de 20e eeuw genaamd Nikola Tesla. Ze ging naar een conferentie over Tesla en had een ontmoeting met een mysterieuze onderzoeker die haar “deep throat”, haar “Mr. X.” werd. Hij stuurde haar een dossier met materiaal over het patent van Bernard Eastlund.

Het US Patent Office kende een patent toe aan een wetenschapper uit Houston, Dr. Bernard Eastlund, voor een uitvinding waarvan Dr. Eastlund zei dat die gebruikt kon worden om het weer te veranderen. Hij zei ook dat de uitvinding gebruikt zou kunnen worden om communicatie over de hele wereld te verstoren en gebruikt zou kunnen worden om een raketaanval te vernietigen of af te buigen.

We hebben hieronder een kopie van de video geüpload voor het geval deze van YouTube wordt verwijderd. Op het moment van schrijven was de video HIER beschikbaar op YouTube. Een kopie is gearchiveerd op de website van het Internet Archive HIER.

 

Proper Gander: HAARP – Canadees nieuwsprogramma onthulde dit ‘onderzoeksprogramma’ in 1996, 6 augustus 2017 (19 min)

                      Video Link: https://youtu.be/m63Yft7U8N4

In de beschrijving onder de video op YouTube staan verschillende links. De webpagina’s van sommige daarvan zijn echter niet langer beschikbaar, hieronder hebben we ze allemaal opgenomen om ze te bewaren voor degenen die verder onderzoek willen doen.

·         HAARP wiki – https://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_Active_Auroral_Research_Program

·         The Military’s Pandora’s Box – http://www.haarp.net/

·         HAARP Geophysical Institute – http://www.gi.alaska.edu/haarp

·         HAARP Opens Doors To Conspiracy Theorists To Prove “It Is Not Capable Of Mind Control” – https://www.iflscience.com/haarp-opens-doors-to-conspiracy-theorists-to-prove-it-is-not-capable-of-mind-control-37583

·         Alaska’s HAARP Facility Once Again Open for Business – https://www.arrl.org/news/alaska-s-haarp-facility-once-again-open-for-business

·         UAF plans HAARP research campaign – https://www.uaf.edu/news/archives/news-archives-2010-2021/haarp-research-campaign-planned.php

·         Earthpulse Press – https://earthpulse.com/haarp/

·         Nikola Tesla wiki – https://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

·         Nikola Tesla Inventions – https://www.history.com/topics/inventions/nikola-tesla

·         The 10 Inventions Of Nikola Tesla That Changed The World – https://www.activistpost.com/2012/01/10-inventions-of-nikola-tesla-that.html

·         10 Electrifying Facts About Nikola Tesla – https://www.mentalfloss.com/article/78127/10-electrifying-facts-about-nikola-tesla

·         Jeane Manning – http://changingpower.net/

·         Dr. Nick Begich – Mind Control – http://midnightinthedesert.com/nick-b…

·         Chemtrail Patents: Bernard Eastlund Patent 4,686,605 – http://yournewswire.com/chemtrail-pat…

·         New Weather Modification Research Papers By Dr. Bernard J. Eastlund – http://rense.com/general/neww.htm

Voormalig Minister van Defensie van de VS

Op 27 april 1997 sprak William Cohen, voormalig minister van Defensie van de VS, op de Universiteit van Georgia over massavernietigingswapens tijdens de “Conferentie over Terrorisme, Massavernietigingswapens en de Strategie van de VS”. Hieronder vindt u een uittreksel van het transcript van de conferentie:

V: Laat me u specifiek vragen over de schrik van vorige week hier in Washington, en wat we geleerd zouden kunnen hebben van hoe voorbereid we zijn om daarmee om te gaan (onhoorbaar), bij B’nai Brith.

A [William Cohen]: Nou, het wijst op de aard van de dreiging. Het bleek gezien de omstandigheden een valse bedreiging te zijn. Maar zoals we in de inlichtingengemeenschap hebben geleerd, hadden we iets dat we spookmollen noemden – en we hebben James Woolsey hier om misschien zelfs op deze vraag in te gaan. Alleen al de angst dat er een mol binnen een agentschap is, kan een kettingreactie teweegbrengen en een jacht op die specifieke mol die het agentschap weken, maanden en zelfs jaren kan verlammen in een zoektocht. Hetzelfde geldt voor de valse angst voor het gebruik van een chemisch of biologisch wapen. Er zijn bijvoorbeeld berichten dat sommige landen hebben geprobeerd om zoiets als een ebolavirus te maken, en dat zou op zijn zachtst gezegd een zeer gevaarlijk fenomeen zijn. Alvin Toeffler heeft hierover geschreven dat sommige wetenschappers in hun laboratoria proberen om bepaalde soorten ziekteverwekkers te ontwikkelen die etnisch specifiek zijn, zodat ze bepaalde etnische groepen en rassen kunnen elimineren; en anderen ontwerpen een soort techniek, een soort insecten die specifieke gewassen kunnen vernietigen. Anderen houden zich zelfs bezig met een ecotype terrorisme waarbij ze het klimaat kunnen veranderen, aardbevingen en vulkanen op afstand kunnen laten afgaan door middel van elektromagnetische golven. [Eigen nadruk].

US Department of Defence, News Transcript, DoD News Briefing: Secretary of Defence William S. Cohen, Presenter: Secretary of Defence William S. Cohen April 28, 1997 8:45 AM EDT

Resolutie van de Europese Unie

Het zijn niet alleen “samenzweringstheoretici” die zich zorgen maken over HAARP. In januari 1999 noemde de Europese Unie het project een mondiaal probleem en nam een resolutie aan die opriep tot meer informatie over de gezondheids- en milieurisico’s ervan.

HAARP – een wapensysteem dat het klimaat verstoort

Op 5 februari 1998 hield de Subcommissie Veiligheid en Ontwapening van het parlement een hoorzitting over HAARP. De NAVO en de VS waren uitgenodigd om vertegenwoordigers te sturen, maar verkozen dit niet te doen. De commissie betreurt het dat de VS geen vertegenwoordiger heeft gestuurd om vragen te beantwoorden of om van de gelegenheid gebruik te maken om commentaar te geven op het voorgelegde materiaal.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) wordt gezamenlijk uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht en marine, in samenwerking met het Geophysical Institute van de Universiteit van Alaska, Fairbanks. Soortgelijke experimenten worden ook uitgevoerd in Noorwegen, waarschijnlijk op Antarctica, en in de voormalige Sovjet-Unie. HAARP is een onderzoeksproject waarbij gebruik wordt gemaakt van een apparaat op de grond, een reeks antennes die elk worden gevoed door hun eigen zender, om delen van de ionosfeer op te warmen met krachtige radiobundels. De opgewekte energie verhit delen van de ionosfeer; hierdoor ontstaan gaten in de ionosfeer en worden kunstmatige ‘lenzen’ geproduceerd.

 

HAARP kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Enorme hoeveelheden energie kunnen gecontroleerd worden door de elektrische eigenschappen van de atmosfeer te manipuleren. Als dit als militair wapen wordt gebruikt, kan het een verwoestende uitwerking op een vijand hebben. HAARP kan miljoenen keren meer energie naar een bepaald gebied sturen dan elke andere conventionele zender. De energie kan ook op een bewegend doel gericht worden, wat een potentieel raketafweersysteem zou moeten zijn.

Het project zou ook betere communicatie met onderzeeërs en manipulatie van wereldwijde weerpatronen mogelijk maken, maar het is ook mogelijk om het omgekeerde te doen, om communicatie te verstoren. Door de ionosfeer te manipuleren zou men wereldwijde communicatie kunnen blokkeren terwijl men zijn eigen communicatie uitzendt. Een andere toepassing is aardpenetrerende tomografie, waarbij de aarde kilometers diep wordt geröntgend om olie- en gasvelden of ondergrondse militaire faciliteiten op te sporen. Over-de-horizon radar is een andere toepassing, waarbij rond de kromming van de aarde gekeken wordt naar binnenkomende objecten.

Vanaf de jaren 1950 voerden de VS explosies van nucleair materiaal uit in de Van Allen Gordels om het effect te onderzoeken van de elektromagnetische puls die door kernwapenexplosies op deze hoogten werd gegenereerd op radiocommunicatie en de werking van radar. Hierdoor ontstonden nieuwe magnetische stralingsgordels die bijna de hele aarde bedekten. De elektronen reisden langs magnetische krachtlijnen en creëerden een kunstmatige Aurora Borealis boven de Noordpool. Deze militaire tests zouden de Van Allen Gordel voor lange tijd kunnen verstoren. Het magnetische veld van de aarde zou over grote gebieden verstoord kunnen raken, waardoor radiocommunicatie onmogelijk zou worden. Volgens Amerikaanse wetenschappers kan het honderden jaren duren voordat de Van Allen Gordel weer normaal is. HAARP zou kunnen leiden tot veranderingen in weerpatronen. Het zou ook hele ecosystemen kunnen beïnvloeden, vooral in de gevoelige Antarctische gebieden.

Een ander schadelijk gevolg van HAARP is het ontstaan van gaten in de ionosfeer door de krachtige radiobundels. De ionosfeer beschermt ons tegen inkomende kosmische straling. De hoop is dat de gaten zich weer vullen, maar onze ervaring met de verandering van de ozonlaag wijst in de andere richting. Dit betekent aanzienlijke gaten in de ionosfeer die ons beschermt.

Met zijn verstrekkende gevolgen voor het milieu is HAARP een wereldwijde bron van zorg en we moeten ons afvragen of de voordelen ervan echt opwegen tegen de risico’s. De gevolgen voor het milieu en het ethische aspect moeten nauwkeurig worden onderzocht voordat er verder onderzoek en tests plaatsvinden. HAARP is een project waar het publiek bijna niets van af weet, en daar moet iets aan gedaan worden.

HAARP heeft banden met 50 jaar intensief ruimteonderzoek voor militaire doeleinden, waaronder het Star Wars project, om de bovenste atmosfeer en communicatie te controleren. Dit soort onderzoek moet beschouwd worden als een ernstige bedreiging voor het milieu, met een onberekenbare impact op het menselijk leven. Zelfs nu weet nog niemand welke impact HAARP kan hebben. We moeten de muur van geheimzinnigheid rond militair onderzoek afbreken en het recht op openheid en democratisch toezicht op militaire onderzoeksprojecten en parlementaire controle invoeren.

Een reeks internationale verdragen en conventies (het Verdrag inzake het verbod op militair of ander vijandig gebruik van technieken tot wijziging van het milieu, het Verdrag inzake Antarctica, het Verdrag inzake de beginselen die van toepassing zijn op de activiteiten van staten bij de exploratie en het gebruik van de kosmische ruimte, met inbegrip van de maan en andere hemellichamen, en het VN-Verdrag inzake het recht van de zee) werpt op juridische, humanitaire en politieke gronden aanzienlijke twijfels op over HAARP. Het Verdrag inzake Antarctica bepaalt dat Antarctica uitsluitend voor vreedzame doeleinden mag worden gebruikt. Dit zou betekenen dat HAARP in strijd is met het internationaal recht. Alle implicaties van de nieuwe wapensystemen moeten door onafhankelijke internationale organen worden onderzocht. Er moet gestreefd worden naar verdere internationale overeenkomsten om het milieu te beschermen tegen onnodige vernietiging in oorlogssituaties.

 

Report on the environment, security and foreign policy Draftsman: Mr Olsson, Committee on the Environment, Public Health and Consumer Protection (Hughes procedure), European Parliament Report – A4-0005/1999, 14 January 1999

Schadelijk bewijs op de website van HAARP

In 2011 werd in een artikel opgemerkt dat de website van HAARP in april van dat jaar ongeveer drie weken onbereikbaar was. Er werd beweerd dat de Amerikaanse regering de opdracht gaf om de website te verwijderen om “activiteiten van de VS op het gebied van weermodificatie en oorlogsvoering tegen buitenlandse staten die aardbevingen veroorzaken, te verbergen”. Het artikel ging verder:

De waterval- en magnetometerkaarten van HAARP leverden het bewijs van een voortdurende weeroorlog tussen de regering van de Verenigde Staten en buitenlandse staten. De magnetometer leverde concreet bewijs dat HAARP de aardbeving in Japan en de daaropvolgende tsunami veroorzaakte.

De 9,0 aardbeving in Japan was het schadelijkste bewijs dat de Amerikaanse regering HAARP gebruikte om grote schade en vernietiging te veroorzaken tegen een buitenlandse staat. De magnetometergegevens van HAARP toonden de wereld dat HAARP (gezamenlijk beheerd door de Amerikaanse luchtmacht en de Amerikaanse marine) op 8 maart 2011 begon met het uitzenden van de aardbevingsopwekkende frequentie van 2,5 Hz en deze frequentie de hele dagen 9 maart 2011 en 10 maart 2011 bleef uitzenden. HAARP werd pas 10 uur na de aardbeving van 9,0 magnitude in Japan, die op vrijdag 11 maart 2011 om 05:46:23 UTC werd veroorzaakt, uitgeschakeld.

US government takes down HAARP website to conceal evidence of US weather modification and earthquake-inducing warfare, 21 April 2011

Klokkenluider Antarctica

Twee weken geleden interviewde Shaun Ryan klokkenluider Eric Hecker die in 2010 en 2011 op Antarctica had gewerkt. Hij gelooft dat het gerichte energiewapen op Antarctica verantwoordelijk was voor de aardbeving in Christchurch, Nieuw-Zeeland in 2011. “Gerichte energiewapensystemen is iets dat mensen snel in hun woordenschat moeten opnemen,” zei hij.

“De IceCube Neutrino detector is niet simpelweg een passief afluisterapparaat … het heeft ook de capaciteit om te zenden … het is ’s werelds grootste telescoop en, nu we bewezen hebben dat het kan zenden, is het ’s werelds grootste gerichte energiewapensysteem.”

          Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=tWQ-HlX4Wt4

Shaun Ryan Clips: Klokkenluider onthult ’s werelds grootste gerichte energiewapen | Het Antarctica Aardbevingswapen, 21 juli 2023 (8 min)

Tijdens Dr. Greer’s baanbrekende National Press Club Event op 12 junii gaf Hecker meer details over hoe het IceCube Neutrino Observatorium op Antarctica als wapen werkt. Bekijk hieronder een fragment van het evenement.

Video Link: https://rumble.com/v2u2u5i-whistleblower-eric-hecker-reveals-advanced-dew-energy-weapon-tech-at-south-.html

Galactische Storm: Klokkenluider Eric Hecker onthult geavanceerde DEW-energiewapentechnologie op Zuidpool, 13 juni 2023 (5 min)

Mogelijke HAARP-faciliteiten wereldwijd

Onderzoekers hebben geprobeerd om de HAARP locaties wereldwijd te identificeren. Een artikel uit 2011 gepubliceerd op Rense bevat de onderstaande kaart van mogelijke HAARP-locaties. Er zijn ook locaties van HAARP-operaties aangegeven op Google Maps HIER.

    Bron: Mogelijke HAARP-locaties over de hele wereld, Rense, 8 januari 2011

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

·         Ionosphere heaters being used to obtain $billions by fabricating climate change, Press Core, 16 April 2023

·         US Secretary of Defense William S. Cohen, said on 28 April 1997, Can You Handle The Truth, 22 July 2017

·         HAARP CBC News complete US military weather weapon, Breakaway Individual, 7 October 2020

·         HAARP CBC broadcast weather control, Degaray, 10 May 2011


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/haarp-is-een-wereldwijde-bron-van-zorg-vanwege-de-verstrekkende-gevolgen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...