donderdag 17 augustus 2023

Harari: je hoeft helemaal geen chip in het brein van mensen te implanteren om ze te manipuleren


In tegenstelling tot wat sommige complotdenkers denken, hoef je geen chip te implanteren in het brein van mensen om ze te controleren of te manipuleren. Dat zei futuroloog Yuval Noah Harari, adviseur van Klaus Schwab, recentelijk tijdens een bijeenkomst in het Zwitserse Montreux.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Mensen zover krijgen om de trekker over te halen

“Duizenden jaren hebben profeten en dichters en politici taal gebruikt om mensen te manipuleren en te controleren en om de samenleving te hervormen,” citeerde de Times of Israel hem. “Nu kan kunstmatige intelligentie (AI) dat waarschijnlijk doen. En als het eenmaal zover is, hoeft zij geen killerrobots te sturen om ons neer te schieten. Dan kan het mensen zover krijgen om de trekker over te halen.”

Het einde van de menselijke geschiedenis

AI heeft zojuist het besturingssysteem van de menselijke beschaving gehackt. We hebben het hier in potentie over het einde van de menselijke geschiedenis. Niet het einde van de geschiedenis, maar het einde van het door mensen gedomineerde deel van wat we geschiedenis noemen, aldus Harari.

Pauze in de ontwikkeling van AI

Harari ondertekende onlangs een open brief die oproept tot een pauze in de ontwikkeling van AI. De opstellers van de brief waarschuwen voor de maatschappelijke gevolgen als veel mensen hun baan verliezen door krachtige AI-systemen. Ook zeggen ze dat deze programma’s ‘onze informatiekanalen kunnen overspoelen met propaganda en onwaarheden’.

Bijbelse ziekte treft nu gevaccineerden

 Groeiend aantal lepragevallen gemeld na COVID-19 vaccinatie

augustus 17, 2023   4871   15  

 

Er wordt een groeiend aantal lepragevallen gemeld na COVID-19 vaccinatie, waaronder twee gevallen in het Verenigd Koninkrijk die volgens onderzoekers mogelijk door de vaccins zijn veroorzaakt.

De onderzoekers onderzochten gegevens van de Leprosy Clinic van het Hospital for Tropical Diseases in London. Ze ontdekten dat van de 52 mensen die in 2021 naar de kliniek gingen, er minstens 49 gevaccineerd waren, schrijft Zachary Stieber.

De studiedefinitie van een lepra-bijwerking geassocieerd met een COVID-19 vaccin omvatte het ontwikkelen van lepra of een lepra-reactie binnen 12 weken na ontvangst van een dosis en de persoon die geen eerdere geschiedenis van lepra of een lepra-reactie had.

Twee mensen voldeden aan de gevalsdefinitie. Eén persoon ontwikkelde borderline tuberculoïde (BT) lepra één week na een tweede dosis. De andere kreeg een reactie 56 dagen na een dosis. Beide doses waren het BNT162b2-vaccin van Pfizer. Pfizer reageerde niet op een verzoek om commentaar.

“De ontwikkeling van BT lepra en een Type 1 reactie bij een ander individu kort na een dosis BNT162b2 vaccin kan geassocieerd worden met vaccin gemedieerde T cel reacties,” aldus de onderzoekers.

De COVID-19 vaccins kunnen een reactie uitlokken van witte bloedcellen, of T-cellen. Men denkt dat deze cellen bescherming bieden tegen COVID-19.

T-cellen kunnen in theorie Mycobacterium leprae, een bacterie die lepra veroorzaakt, uitlokken, wat leidt tot lepra of een lepra-reactie, aldus de onderzoekers.

Van andere vaccins is aangetoond dat ze lepra of lepra-reacties uitlokken, waaronder tuberculosevaccins, en van sommige mensen die herhaaldelijk COVID-19 vaccinaties krijgen is aangetoond dat ze een verzwakt immuunsysteem hebben.

Het artikel werd op 4 augustus gepubliceerd door PLOS Neglected Tropical Diseases.

 

Meer over de bevindingen

De persoon bij wie lepra werd vastgesteld is een 80-jarige man die al 49 jaar in het Verenigd Koninkrijk woont. Hij had last van symptomen zoals verdikte zenuwen. De diagnose lepra werd bevestigd via een huidbiopsie. De man is mogelijk de eerste die sinds 1954 lepra krijgt in het Verenigd Koninkrijk.

De man verbeterde na verloop van tijd en kreeg zelfs een derde dosis van het Pfizer-vaccin.

“Interessant genoeg kreeg hij zes maanden na de tweede dosis een derde dosis van het BNT162b2-vaccin, nadat hij met een antibacteriële therapie was begonnen, en ondervond hij geen verslechtering van zijn lepra. De huidlaesies en zenuwverdikking waren verdwenen tegen de tijd dat hij de zes maanden durende antibacteriële therapie had afgerond. Na 12 maanden was er geen terugkeer van de plaques of zenuwverschijnselen,” aldus de onderzoekers.

De reactie werd opgetekend bij een 27-jarige man die in het verleden multidrugtherapie, een geneesmiddel tegen lepra, had gebruikt. Hij ontwikkelde rode plekken en verdikte zenuwen voordat hij vanuit een onbekend land naar het Verenigd Koninkrijk kwam. Een biopsie ondersteunde de diagnose. Hij nam medicijnen en de symptomen verbeterden.

Het verband tussen het vaccin en de kwestie in het tweede geval werd versterkt door studies die aantonen dat het onwaarschijnlijk is dat mensen die de therapie drie jaar of langer geleden namen, een nieuwe reactie krijgen, aldus de onderzoekers.

     Video Link: https://youtu.be/Sj_lCX5Y1zk

Van de 52 mensen die in 2021 naar de Leprakliniek gingen voor diagnose en/of behandeling, meldden er op twee na allemaal hun vaccinatiestatus. Van die 50 waren er 49 gevaccineerd.

Vijf van de patiënten in de kliniek kregen in 2021 een nieuwe lepradiagnose. Vijf anderen hadden een type 1 reactie. Allen waren gevaccineerd, maar van slechts één van elke categorie werd vastgesteld dat deze mogelijk veroorzaakt werd door een vaccin nadat de diagnose binnen 12 weken na vaccinatie was gesteld. Het was niet duidelijk wanneer de andere vier gevaccineerd waren.

 

De auteurs meldden geen financiering of concurrerende belangen.

“Lepragevallen nemen niet toe als gevolg van covid-19-vaccins. Covid-19 vaccins zijn veilig, hebben veel levens gered en waren cruciaal om de pandemie te bestrijden,” vertelde Dr. Barbara de Barros, de corresponderende auteur van het onderzoek, via e-mail aan The Epoch Times.

Dr. de Barros en de andere Britse onderzoekers zeiden in het artikel dat artsen zich ervan bewust moeten zijn dat COVID-19 vaccinatie lepra kan veroorzaken, maar dat zij geloven dat de voordelen van COVID-19 vaccinatie “zwaarder wegen dan deze ongewenste bijwerkingen”. Ze gaven geen citaten voor de voordelen van vaccinatie, die drastisch zijn gedaald naarmate er nieuwere varianten opkwamen en die in sommige landen tot genuanceerdere aanbevelingen hebben geleid. Citaten voor de omvang van de schade waren onder andere een aanbeveling uit India uit 2021 dat mensen met lepra een COVID-19 vaccin krijgen.

Andere gevallen

Ten minste 14 andere gevallen van lepra of een lepra-reactie binnen 14 dagen na COVID-19 vaccinatie zijn gemeld in de literatuur, waaronder acht in India. De patiënten zouden uiteindelijk allemaal hersteld zijn en sommigen kregen extra vaccindoses.

In een paper dat in 2021 werd gepubliceerd, rapporteerden Braziliaanse onderzoekers twee lepra-reacties genaamd erythema nodosum leprosum na COVID-19 vaccinatie. Ze zeiden dat artsen “bewust moeten worden gemaakt van het voorkomen van erythema nodosum leprosum dat kan optreden bij patiënten die gevaccineerd zijn” en “moeten zoeken naar de signalen van actieve lepra bij deze patiënten voor een mogelijke diagnose van een nieuw geval van lepra, terugval of herinfectie.”

In december 2021 meldden Singaporese onderzoekers een nieuwe lepradiagnose na COVID-19 vaccinatie en zeiden dat het probleem “waarschijnlijk ontmaskerd was door het COVID-19 vaccin.”

 

Ook in 2021 meldden Indonesische onderzoekers een patiënt die een reactie had na COVID-19 vaccinatie.

In januari 2022 meldden Indiase onderzoekers één lepra-reactie en zeiden dat artsen de reacties in gedachten moeten houden bij patiënten met neurologische complicaties.

In maart 2022 meldden Israëlische onderzoekers een reactie en zeiden dat een vroege diagnose en behandeling belangrijk waren.

In een case-serie die in 2022 werd gepubliceerd, meldden Indiase onderzoekers vier mannen die lepra of een reactie kregen binnen 11 dagen na COVID-19 vaccinatie. De onderzoekers zeiden dat de “enorme veelzijdigheid van de klinische presentatie van lepra-reacties na COVID-19 vaccinatie verdere grootschalige moleculaire studies rechtvaardigt.”

In een andere paper uit 2022 rapporteerde een andere groep onderzoekers dat drie van de 35 patiënten die hun kliniek bezochten van juli 2021 tot december 2021 een lepracomplicatie of -reactie kregen kort na het ontvangen van een COVID-19 vaccin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bijbelse-ziekte-treft-nu-gevaccineerden/

Ministerie van VWS (Nederland) loog tegen Nederlandse volk: ‘Dit moet voor een tribunaal komen’


Mensen werden bewogen een experimentele medische behandeling te ondergaan met als beweegreden dat ‘je het doet voor een ander’. Door je te laten vaccineren tegen corona bescherm je ook de mensen om je heen, wordt nog altijd beweerd.

Dat terwijl het RIVM het ministerie van VWS eind 2020 al liet weten dat dit ‘in feite niet klopt’. Het ministerie had de volgende zin bedacht met betrekking tot de communicatie over vaccineren: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die hele propagandacampagne was desinformatie

Op 21 december 2020 mailde een medewerker van het RIVM naar het ministerie van VWS: “Dat klopt in feite niet. Het vaccin voorkomt dat iemand ziek wordt, maar het is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.”

Dus op 21 december 2020 liet een medewerker van het RIVM al weten dat niet bewezen is dat de vaccins transmissie voorkomen.

“Dat betekent: die hele propagandacampagne was desinformatie,” zei jurist Jeroen Pols in gesprek met Willem Engel in het weekoverzicht.

Dit heeft heel veel doden opgeleverd

“Onder de nieuwe regels die eind augustus komen, zouden al die kanalen die dat verspreid hebben – en dat zijn alle oude media geweest – eigenlijk op zwart gezet moeten worden,” vervolgde Pols. Hij verwees hiermee naar de Digital Services Act (DSA).

Engel vindt dat niet ver genoeg gaan. “Dat is wel heel mild. Dit heeft heel veel doden opgeleverd. Dit moet voor een tribunaal komen.”

Jacht gaat onverminderd door: zij verliest titel van arts en dit is de bizarre reden

Sherri Tenpenny is voor onbepaalde tijd geschorst als arts. Ze kreeg bovendien een boete van 3000 dollar. De arts sprak zich openlijk kritisch uit over de coronavaccins.

Tenpenny weigerde volgens de medische tuchtraad mee te werken aan een onderzoek. Zelf zegt ze in een video dat ze juist wel heeft meegewerkt.

Ze zei dat ze haar antwoorden had laten opstellen door haar advocaten. Vervolgens beweerde de tuchtraad dat ze niet had meegewerkt. “Ze vonden mijn antwoorden waarschijnlijk niet bevredigend. Maar dat betekent niet dat ik niet heb meegewerkt.”

350 klachten

De tuchtraad begon het onderzoek naar Tenpenny naar eigen zeggen na haar getuigenis voor een commissie van het Huis van Afgevaardigden in de staat Ohio in juni 2021. Na die getuigenis zouden er 350 klachten zijn binnengekomen.

Dr. Tenpenny zei onder meer dat mensen magnetisch werden na het coronavaccin. “Als ze een sleutel tegen hun voorhoofd houden, blijft hij plakken,” zei ze.

De arts waarschuwde ook voor bijwerkingen, zoals hartontsteking.

Aanvechten in de rechtbank

Thomas Renz, een advocaat die dr. Tenpenny vertegenwoordigt, zei dat haar getuigenis was gebaseerd op feitelijke bevindingen en gepeerreviewde studies.

Tenpenny moet nu een verzoek indienen om haar licentie terug te krijgen, de boete betalen en meewerken met de tuchtraad als ze wil dat de schorsing ongedaan wordt gemaakt.

Renz zei dat Tenpenny en haar advocaten de schorsing gaan aanvechten in de rechtbank.

Ook in Nederland worden coronakritische artsen nog steeds opgejaagd door de gezondheidsinspectie.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Ga uw gang… haal uw COVID-booster. Niets om u zorgen over te maken. Dit zijn allemaal toevalligheden

 augustus 17, 2023   3380   20  

 

Blijkbaar zijn dit allemaal toevalligheden. Het grappige is dat in geen van deze verhalen wordt gezegd dat de persoon niet gevaccineerd is. Hmmmm….

Een 23-jarige politieagent uit New Jersey overleed deze week plotseling tijdens een routine training, volgens zijn familie

Sinéad O’Connor, ‘Nothing Compares 2 U’ zangeres die controverse uitlokte, overlijdt op 56-jarige leeftijd

19-jarige ‘fitte en gezonde’ uni-student overlijdt drie weken nadat ze naar het ziekenhuis ging met een ‘sinusinfectie’

Veertien jonge docenten (gevaccineerd met COVID-19) die plotseling zijn overleden in april-mei 2023

Óscar Cabrera Adames, een getalenteerde Dominicaanse professionele basketbalspeler, is op 28-jarige leeftijd voortijdig gestorven

Joesthetics’ bodybuildingster Jo Lindner overlijdt op 30-jarige leeftijd

Korea: Acht van de 21 sterfgevallen waren plotselinge hartdood (SCD) toegeschreven aan vaccinatie-gerelateerde myocarditis (VRM), en alle gevallen van SCD toegeschreven aan VRM waren jonger dan 45 jaar en ontvingen mRNA-vaccins

Veertien NFL-spelers die onlangs plotseling overleden – De meest recente is de 35-jarige ex-NFL quarterback Ryan Mallet die plotseling overleed op een strand in Florida.

Nieuwslezer Joe Schlaerth overlijdt plotseling op 62-jarige leeftijd

TV-dokter en ‘vaccinatie-expert’ Dr. Alfredo Victoria overlijdt plotseling op 42-jarige leeftijd

Tragedie als Miss Bikini Ireland ster Judy Fitzgerald ‘onverwacht’ overlijdt op 32-jarige leeftijd

Profbasketballer die Covid-vaccin de schuld gaf van zeldzame hartaandoening, sterft aan hartaanval

Northwestern University student lijkt te zijn overleden aan hartontsteking in verband met COVID-vaccin

Medici vrezen verband tussen COVID-vaccin en plotselinge dood van cricketer Shane Warne

Houston rapper Big Pokey is op 45-jarige leeftijd overleden nadat hij op het podium in Texas in elkaar was gezakt

 

Vier piloten van Singapore Airlines plotseling overleden mei 2023

EEN PILOOT IS VANDAAG OVERLEDEN, EEN VAN DE VELE

College waterski kampioen Micky Gellar sterft “plotseling” op 18-jarige leeftijd

Olympisch gouden medaille winnares Tori Bowie werd dood aangetroffen in haar huis

En ik heb nog tientallen andere verhalen, schrijft Steve Kirsch.

Klinkt dit normaal voor u?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ga-uw-gang-haal-uw-covid-booster-niets-om-u-zorgen-over-te-maken-dit-zijn-allemaal-toevalligheden/

 


Schokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn geworden

Ik ben een overtuigd voorstander van persoonlijke vrijheid en geïnformeerde toestemming, en ik kan onmogelijk accepteren dat ik mijn heilige lichaam uitlever aan de farmaceutische industrie om proefkonijn te zijn in een experimentele medicijntest. Vooral wanneer de instellingen die dit de wereld in willen pushen zo schaamteloos betrokken zijn bij het ontstaan van de crisis, … Meer lezen overSchokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn geworden

https://www.frontnieuws.com/schokkende-sociale-experimenten-tonen-aan-waarom-conformiteit-en-blinde-gehoorzaamheid-aan-gezag-gemeengoed-zijn-geworden/

Recessie is ‘welkom’ kopt de NOS, zo reageert het internet


Tussen april en juni is de Nederlandse economie met 0,3 procent gekrompen in vergelijking met het kwartaal ervoor. Het is de tweede krimp op rij, waardoor er officieel sprake is van een recessie.

We doen het opvallend minder goed dan onze buurlanden. Huishoudens zijn zuiniger en gaven minder uit aan bijvoorbeeld meubels en kleding. Daarnaast exporteerden Nederlandse bedrijven minder en is de productie in de landbouw flink gedaald.

Volgens de staatsomroep is het geweldig nieuws dat de Nederlandse economie in een recessie is beland. De NOS citeert Aggie van Huisseling, econoom bij ABN Amro, die het afremmen van de groei ‘wel welkom’ noemt om de inflatie tegen te gaan.

Volgens haar is ‘een beetje krimp’ in een oververhitte economie eigenlijk niet erg.

Een greep uit de reacties:

“Een recessie als goed nieuws brengen. Onze staatsomroep kan het.”

“De staatsomroep vindt uiteraard dat de recessie positief moet worden bekeken. De hand die je voedt die bijt je niet.”

“De staatspropaganda van de NOS praat alles recht wat krom is.”

“Volgens de NOS en het CBS is de recessie goed nieuws. Want met minder geld kunnen we minder uitgeven en daarom is het dan weer minder erg dat er een enorm personeelstekort is. Ook denken ze dat de kunstmatig verhoogde prijzen gaan dalen door een lagere vraag. Clownesk.”

“Een recessie die welkom is, de NOS van Kaag zegt het gewoon.”

“Volgens mij zijn jullie echt helemaal van het pad daar.”

“Klopt, bedrijven staan te trappelen om verlies te draaien.”

“Mag hopen dat deze onzin het licht ziet omdat de echte economische redactieleden bij de NOS allemaal met vakantie zijn.”

“Hoeveel heeft Kaag jullie betaald om deze desinformatie te verspreiden?”

Europese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput (Nvdr.: EN de prijzen schieten de hoogte in!)

 april 18, 2022   11068   14  

 

Stilletjes worden miljoenen dieren afgeslacht. Hier ziet men een wiellader een container vullen met gedode kippen en kuikens van een grote kippenfarm in Alford, Lincolnshire. De Britse autoriteiten beweren dat dit te wijten is aan de grootste uitbraak van vogelgriep ooit in het Verenigd Koninkrijk. In de hele westerse wereld worden nu miljoenen kippen buiten het publieke bewustzijn tot de dood vergast. Ook melk- en vleesvee worden door steeds meer Europese boeren geëlimineerd. Screenshot: The Lincolnite / YouTube

De prijzen stijgen en de voedselvoorraden beginnen op te raken. Veefokkers in heel Europa maken zich grote zorgen. Tegelijk verhinderen de EU en de regeringen van sommige landen op verschillende manieren dat de boeren hun productie op peil houden of verhogen. Dit komt nog bovenop het toch al alarmerende tekort aan zaaigoed en meststoffen, schrijft Freewestmedia.com.

Pas dit najaar zullen de catastrofale gevolgen te zien zijn door een sterke vermindering van de graanproductie. Bovendien zouden vlees- en melkproducenten grote delen van hun bedrijf al veel eerder kunnen zien verdwijnen. Westerse leiders hebben waarschuwingen gegeven voor voedseltekorten, maar hebben geen oplossingen geboden.

Het persbureau Reuters interviewde onlangs de Italiaanse boer Carlo Vittorio Ferrari, die samen met zijn broer een boerderij runt in de buurt van de stad Cremona in Noord-Italië. Zij hebben onder andere ongeveer tweeduizend varkens, waarvan het nu onhoudbaar duur wordt om ze te hoeden. Hij vreest dat hun familiebedrijf van de vierde generatie verloren zal gaan door het conflict in Oekraïne, waarvan steeds meer mensen denken dat het de doodsteek voor de voedselzekerheid in de wereld kan betekenen. Het door oorlog geteisterde Oekraïne en het gesanctioneerde Rusland waren namelijk niet alleen belangrijke exporteurs van tarwe, maïs en kunstmest, maar ook belangrijke leveranciers van veevoeder in de wereld. De van invoer afhankelijke veevoervoorraden van Europa zijn de laatste tijd snel gedaald en zullen waarschijnlijk binnenkort uitgeput zijn.

Michele Liverini, vice-president van de Italiaanse voederproducent Mangimi Liverini SPA, zei dat de combinatie van alle negatieve factoren en onlangs nog de oorlog in Oekraïne een “perfecte storm” heeft veroorzaakt. Liverini luidt ook de alarmbel dat binnenkort hun voorraad veevoeder op zal zijn.

“In de Italiaanse havens waar elke week schepen uit deze landen [Rusland en Oekraïne] aankwamen, is er nu nog maar het equivalent van 25 consumptiedagen over,” waarschuwde de grote voederproducent.

Intussen worden in Europa en de rest van de wereld miljoenen kippen gedood. Niet omdat er een gebrek aan voedsel is, maar om een vermeende uitbraak van vogelgriep te stoppen. In het Verenigd Koninkrijk kunnen sinds 19 maart geen eieren meer gekocht worden van scharrelkippen met vrije uitloop, want die zijn verboden. In veel andere landen ziet het er net zo uit, maar de gevestigde media hebben het genegeerd.

Thans erger dan tijdens de Tweede Wereldoorlog

De Europese boeren staan onder grote druk en velen zien de huidige situatie, die ook nog eens snel verslechtert, zo onhoudbaar dat zij denken niet lang voedsel te kunnen blijven produceren. Die vrees wordt ook geuit door de varkensfokker Ferrari.

“Dit is een familiebedrijf. Mijn grootvader heeft het tijdens twee wereldoorlogen draaiende gehouden, mijn vader heeft een [oorlog] meegemaakt, maar ik weet niet of we het hier doorheen zullen halen,” zei de eigenaar.

Italië heeft de op drie na grootste veestapel van de Europese Unie met ongeveer 22,5 miljoen dieren en Spanje heeft de grootste met ongeveer 58,8 miljoen. Dit volgens de statistieken van de EU voor 2021, die varkens, koeien, schapen en geiten omvatten.

Het Londense Reuters heeft nog in het geheel niet bericht over het koelere weer, met koude periodes en kortere groeiseizoenen in veel belangrijke teeltgebieden, waardoor de wereldvoedselproductie sinds ten minste 2018 geleidelijk is gedaald. Daar komen nog de verwoestende Corona-beperkingen bij, die sinds maart 2020 de wereldwijde toeleveringsketen hebben verwoest en de landbouw op talloze manieren ernstig hebben geschaad.

Boeren over de hele wereld werden in 2020-2021 gedwongen miljoenen tonnen groenten en andere goederen op het veld te laten liggen om te rotten, omdat de nodige arbeidskrachten de gewassen niet konden of mochten oogsten. Miljoenen liters melk moesten worden uitgegoten toen ze niet op tijd verwerkt konden worden, en miljoenen eieren werden weggegooid toen de fabrieken die eierdozen produceren gedwongen werden te sluiten.

Het ergst waren waarschijnlijk de miljoenen dieren die gedood en begraven moesten worden, toen de slachthuizen (die om de een of andere reden in de Verenigde Staten de werkplaatsen waren die verreweg het meest getroffen werden door vermeende Corona-uitbraken) gedwongen waren te sluiten en de dieren niet konden verwerken. Ook de boeren konden hun vee niet meer blijven voeren, want het waren er te veel geworden en ook te oud voor de vereiste vleeskwaliteit. Het viel toen nog niet zo op, maar alles, van veestapels en voedselopslagplaatsen tot de productie van diepvries- en ingeblikt voedsel, begon op te raken. Voedsel voor honderden miljoenen mensen bestaat niet meer als het nodig is.

Groene waanzin gaat vóór mensenlevens

De Duitse minister van Landbouw, Cem Özdemir, bevestigde in maart dat de anti-landbouwhervormingen van de EU in Duitsland van kracht zouden blijven, ondanks het feit dat Duitse boeren niet meer genoeg zaaigoed, meststoffen en veevoeder kunnen krijgen. Dit heeft de Duitse boeren woedend gemaakt. Een van hen, Christian Lohmeyer, wees er in een video verontwaardigd op dat “te midden van een catastrofe als deze het groene eco-fanatisme – de ecologische waanzin boven het menselijk leven wordt gesteld”.

 

Individuele landen die het hun boeren gemakkelijker willen maken, worden door de EU tegengehouden. Italië bijvoorbeeld heeft Brussel gevraagd om de EU-regels die de staatssteun aan de landbouw beperken, in te trekken, maar dat werd botweg geweigerd. De regeringen van veel landen verhinderen ook dat boeren hun productie zo kunnen aanpassen dat de voedselzekerheid verzekerd is. Boeren in Noord-Amerika die willen dat hun graan voedsel is en geen biobrandstof voor ethanol, worden door de regering-Biden tegengewerkt, en boeren in Europa die land dat met verschillende EU-subsidies braakgelegd is, weer in gebruik willen nemen, worden eveneens tegengehouden. Boeren worden gedwongen een bepaald deel van hun landbouwgrond braak te leggen, omdat belastingen, heffingen en verschillende regelende EU-subsidies verdere exploitatie anders economisch onhoudbaar maken.

Spanje heeft maatregelen genomen om noodaankopen van maïs uit Argentinië en Brazilië mogelijk te maken, maar dit is geen oplossing op lange termijn, aangezien de belangrijkste voedselproducerende landen in Zuid-Amerika reeds grote delen van hun oogst hebben moeten laten wegvagen, hetzij door koude, hetzij door uitzonderlijke droogte. In Brazilië heeft de ernstige en langdurige droogte op sommige plaatsen 90 procent van de voor dit seizoen verwachte oogsten weggevaagd (Het is momenteel oogsttijd op het zuidelijk halfrond). Ook buurland Paraguay heeft 60 procent van alle sojabonen van het land door de droogte gedecimeerd zien worden. Sojabonen en maïs worden veel gebruikt in veevoeder.

De landen van Zuid-Amerika beginnen ook op verschillende manieren de voedselvoorziening voor hun bevolking veilig te stellen, wat de exportcapaciteit nog verder vermindert, ook al is er nog geen exportverbod ingesteld.

Miljoenen dieren kunnen gedood worden

De situatie van de Europese boeren wordt, zoals Carlo Vittorio Ferrari in Italië uitlegde, nog verergerd doordat landen als Hongarije, Servië en Moldavië de uitvoer van verschillende landbouwproducten hebben verboden, omdat zij ook hun eigen voedselzekerheid willen versterken. Aanvankelijk betekent dit een tekort en torenhoge prijzen voor wat er overblijft, maar weldra kunnen zowel meststoffen als veevoeder opraken.

Door tekorten of te hoge kosten voor meststoffen worden de landbouwers gedwongen een kleiner areaal te bebouwen, omdat de opbrengst zonder meststoffen zo laag is dat het onrendabel wordt, vooral nu met de hoge brandstofprijzen. Net als vervoerders verbruiken landbouwers veel diesel. Zij hebben ook grote hoeveelheden olie, smeermiddelen en andere aardolieproducten nodig voor hun tractoren en niet in de laatste plaats voor de zeer onderhoudsintensieve oogstmachines.

De slinkende veevoervoorraden betekenen dat koeien, varkens en andere dieren uiteindelijk afgeslacht worden.

“Het is niet alleen mais, het is ook soja en veel bijproducten die moeilijk te vinden zijn. Het is een enorme strijd alleen al om te bemachtigen wat er beschikbaar is,” aldus een andere Italiaanse boerin Elisabetta Quaini. Zij houdt ongeveer 1 300 koeien voor de productie van rundvlees en melk op haar boerderij in Lombardije, Noord-Italië, het eerste Europese epicentrum voor Covid en daarom al in februari 2020 hard getroffen door de beperkingen van Corona. Quaini, die ook vice-voorzitter is van de onafhankelijke landbouwvereniging van Cremona, voegde eraan toe dat veel collega’s de moed hebben

“Ik hoor steeds meer berichten over boeren die hun dieren afmaken, maar ik wil dat vermijden,” zei de melkveehouder. Het kan tot acht jaar duren om een melkproducerende veestapel te herstellen. Om dezelfde kwaliteit te bereiken als nu, zal het nog langer duren, aangezien het tientallen jaren kan duren – als het al lukt – om goede fokdieren groot te brengen.

De Europese bevolking zal zeer hard getroffen worden als binnenkort miljoenen dieren, die vlees en zuivelproducten produceren, gedood moeten worden. Er zullen niet genoeg eiwitten zijn, want de kippen- en eierproductie zijn in Europa al sterk gedecimeerd en een toename van de visvangst of visteelt kan de enorme verliezen niet opvangen. De voedselzekerheid van Europa wordt voor het eerst in de moderne tijd bedreigd.

De premier van Canada, die naam heeft gemaakt met zijn buitensporige en draconische Corona-beperkingen, vaccindwang en het verplaatsen van mensen van 30 procent van Canada’s landoppervlak, heeft dezelfde waarschuwingen gegeven als de president van de VS, Joe Biden: Er komen voedseltekorten en “moeilijke tijden” aan – zonder ook maar enig voorstel voor oplossingen te doen.

“We hebben… verstoringen gezien van de toeleveringsketens over de hele wereld, wat leidt tot hogere prijzen voor consumenten en democratieën, zoals de onze, en wat leidt tot aanzienlijke tekorten en verwachte tekorten aan voedsel op plaatsen over de hele wereld. Dit wordt een moeilijke tijd vanwege de oorlog, vanwege het herstel van de pandemie,” zei Justin Trudeau tegen verslaggevers in Vancouver.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/europese-voedselvoorraden-naar-verwachting-binnenkort-uitgeput/

 

De beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komen

“Wie de voedselvoorziening beheerst, beheerst de mensen; wie de energie beheerst, kan hele continenten beheersen; wie het geld beheerst, kan de wereld beheersen.” – Citaat toegeschreven aan Henry Kissinger. Het is het beste om deze opmerkingen vooraf te laten gaan door te vermelden dat de “covid” zwendel niet voorbij is, en niet voorgoed verdwenen is. … Meer lezen overDe beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komen

https://www.frontnieuws.com/de-beheersers-van-geld-energie-en-voedsel-zullen-de-wereld-beheersen-er-zullen-ziekte-honger-armoede-hongersnood-en-dood-komen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...