donderdag 25 mei 2023

Pontius Pilatus versie 2.0 wast zijn handen in onschuld: EU zegt: “Wij hebben de mensen nooit gedwongen het COVID-19 vaccin te krijgen”

 juni 23, 2022   7781   25 

 


     © Santeri Viinamäki / Wikimedia (CC BY-SA)

Een hoge ambtenaar van de EU heeft het lef gehad te beweren dat het blok nooit mensen ertoe heeft aangezet zich te laten prikken tegen Covid. Haar bewering stuitte niet verrassend op ongeloof van critici.

Eurocraat Věra Jourová verbaasde dinsdag de toeschouwers toen zij beweerde dat het blok nooit druk heeft uitgeoefend op de burgers om zich te laten prikken om hen toegang te geven tot openbare diensten. Zij zei dat beweringen van het tegendeel waren verspreid door wat zij omschreef als “anti-vaccin activisten”, bericht Eutimes.net.

Breitbart bericht:

Het komt nu het blok zich voorbereidt op de vernieuwing van zijn transnationale systeem van COVID-19 paspoorten, die aantonen of een houder al dan niet gevaccineerd en/of geboosterd is tegen de ziekte, waarvan één Europarlementariër aan Breitbart Europe vertelde dat het een instrument is dat de lidstaten van de EU in staat stelt hun eigen bevolking in lockdown te plaatsen.

Ondanks de geplande vernieuwing van de COVID-passen van de EU, en ondanks de publieke belangstelling van het blok in het verleden voor de invoering van een in de hele Unie geldend stelsel van verplichte vaccinatie, beweerde Věra Jourová – de EU-commissaris voor “Waarden en Transparantie” – tijdens een vergadering van het Speciaal Comité van het blok voor de COVID-19 pandemie, dat de organisatie zelfs nooit overwogen had om de mensen te dwingen zich te laten vaccineren.

“Wij hebben de mensen nooit onder druk gezet om zich te laten vaccineren als voorwaarde voor toegang tot openbare diensten of gezondheidsdiensten,” zei de commissaris tegen de commissie, terwijl zij ook beweerde dat de EU zelfs nimmer  had “overwogen of zelfs maar in een of andere wet of … verplichting vastgelegd om zich te laten vaccineren (sic).”

 

Jourová daarentegen zei dat beweringen van het tegendeel, namelijk dat “als je niet gevaccineerd bent, je niet… in de openbare ruimten mag komen of geen toegang [krijgt] tot de diensten (sic)”, vooral werden rondgebazuind door wat zij omschreef als “anti-vaccin activisten”.

Terwijl Jourová enigszins zeker lijkt van haar bewering, werd die door anderen met ongeloof begroet, waarbij met name volksvertegenwoordiger Cristian Terhes in het Europees Parlement zich afvroeg of de commissaris wel “serieus” was met de verklaring die zij aflegde.

“Mevrouw de commissaris, ik moet u zeggen – en kijkt u mij alstublieft aan – mevrouw de commissaris, meent u het serieus met wat u nu net gezegd hebt?” vroeg de Roemeense politicus.

“…we hebben het over de grondrechten van iedere EU-burger, en we hebben zojuist gehoord dat door dit groen certificaat mensen niet gedwongen werden zich te laten vaccineren,” vervolgde hij. “Menen wij dat nou serieus? Kunnen wij de mensen, burgers van de Europese Unie, in de ogen kijken en hun dat vertellen?”

Terhes zei verder dat hij tijdens perioden van lockdown regelmatig moest “vechten” met de veiligheidsdienst van de EU om zelfs maar toegang te krijgen tot het Europees Parlement zonder een COVID-pas, een bewering die rechtstreeks in strijd lijkt te zijn met de geest van de verklaringen van de commissaris.

In zijn toespraak tot Breitbart Europe betwistte Terhes nogmaals de bewering van de commissaris dat de EU er niet op had aangedrongen dat mensen zich zouden laten vaccineren via de beperking van de openbare diensten, en dat personen die bijwerkingen hebben ondervonden van de COVID-19 prikken door het blok zouden moeten worden gecompenseerd.

 

“De Europese Commissie heeft met het Digitaal Covid-certificaat de nationale regeringen het essentiële instrument verschaft om een digitale tirannie op te bouwen waarin de grondrechten van alle burgers te grabbel worden gegooid,” aldus de Europarlementariër.

“Zonder het Digitaal Covid-certificaat zouden wandaden tegen een vrije samenleving, zoals de lockdown, het onvermogen om te reizen of de werkplek te betreden, niet hebben plaatsgevonden,” vervolgde hij. “De Europese Commissie moet de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen, een volledige verontschuldiging aanbieden aan alle burgers van de EU en, bij wijze van compensatie, de financiële verantwoordelijkheid op zich nemen voor de vele mensen die bijwerkingen hebben gekregen nadat zij onder dwang waren gevaccineerd”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/pontius-pilatus-versie-2-0-wast-zijn-handen-in-onschuld-eu-zegt-wij-hebben-de-mensen-nooit-gedwongen-het-covid-19-vaccin-te-krijgen/

EEN GOED VOORBEELD VAN DE INVLOED VAN DE MAIN STREAM MEDIA OP DE NIEUWSBERICHTGEVING

  HIERNA de Main-Stream-Media berichtgeving van de  VRT NWS

Volgen

Check- Neen, niets wijst op een radioactieve wolk die over Europa trekt na mogelijk bombardement op Oekraïense wapenopslag

Artikel van Tom Buytaert • 25/05/2023

 Check- Neen, niets wijst op een radioactieve wolk die over Europa trekt na mogelijk bombardement op Oekraïense wapenopslag© VRTNWS

Volgens de voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Nikolaj Patroesjev trekt er momenteel een radioactieve wolk over Europa nadat Russische troepen een vermeende wapenopslag met uraniumkogels bombardeerden. Daar is geen bewijs voor. Het is nog niet zeker of er wel een wapendepot werd vernield. Maar mocht daar toch bevestiging van komen, is munitie met verarmd uranium een zwaar metaal dat slechts licht radioactief is en niet voor een kernramp kan zorgen. Er zijn de voorbije weken ook geen verontrustende of afwijkende waarden opgemeten in Europa. 

In het kort: Rusland verspreidt het gerucht dat een radioactieve wolk over Europa trekt nadat het bij bombardementen naar eigen zeggen een Oekraïense wapenopslag met uraniumkogels raakte. Mensen maken zich zorgen.

Klopt dit? Neen. Het kan zijn dat zo'n opslag geraakt werd, dat weten we voor alle duidelijkheid niet, maar dan nog gaat het om verarmd uranium, een zwaar metaal gebruikt voor impactversterking van kogels. In tegenstelling tot verrijkt uranium (dat in atoomwapens en kerncentrales wordt gebruikt) is verarmd uranium veel minder radioactief. Zowel militaire experten als een kernfysicus achten het verhaal onmogelijk. 

"Een radioactieve wolk trekt langzaam over West-Europa. Verhoogde stralingswaarden zijn ondertussen ook al in Polen opgemeten", waarschuwde de voorzitter van de Russische Nationale Veiligheidsraad Nikolaj Patroesjev Europa op 19 mei op een bijeenkomst in Syktyvkar. Via onder andere Sputnik en het Russische persagentschap Tass werd de boodschap verspreid.

Ook onze redactie kreeg vragen van Vlamingen die zich zorgen maken.

--------------------  

NIKS AAN DE HAND DUS ....!   Niet volgens onze berichtgeving op deze blog:

Lees onderstaande artikels maar .....

22/05/2023

Het Britse geschenk dat blijft geven – Met uranium bestraalde wind en regen ook voor Polen, Duitsland, Nederland en Londen

https://zoerselseopenruimte.blogspot.com/2023/05/het-britse-geschenk-dat-blijft-geven.html

21/05/2023

Vreemd: Sinds munitie-explosie is een radioactiviteitskaart van de EU buiten werking

https://zoerselseopenruimte.blogspot.com/2023/05/vreemd-sinds-munitie-explosie-is-een.html

19/05/2023

“Radioactieve wolk” trekt richting Europa – Russische veiligheidschef

https://zoerselseopenruimte.blogspot.com/2023/05/radioactieve-wolk-trekt-richting-europa.html

Uitgelekte WHO-documenten onthullen plan om kinderen te dwingen seksuele partners te hebben

mei 20, 2023   7945   50 

De Verenigde Naties, in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie en het door Bill Gates gefinancierde Rutgers, hebben de volgende fase van hun oorlog tegen de mensheid gelanceerd: het seksualiseren van kleine kinderen in het basisonderwijs wereldwijd, met als doel pedofilie te normaliseren, bericht Thepeoplesvoice.

En Joe Biden, die deze week op camera werd betrapt terwijl hij in het openbaar met zichzelf speelde, heeft al ingestemd met de versnelling van het plan van de globalisten om pedofilie te normaliseren en kinderen zo vroeg mogelijk aan te zetten tot seksuele relaties en geslachtsexperimenten.

Misschien dacht hij aan het nieuwe document van de Verenigde Naties, getiteld “International Technical Guidance on Sexual Education”. Het is de officiële richtlijn voor basisscholen over de hele wereld.

Het doel van dit document wordt beschreven op pagina 16. In hun eigen woorden:

“Het beoogt kinderen toe te rusten…om seksuele relaties te ontwikkelen.”

Als u denkt dat zij seksuele relaties in de toekomst bedoelen, als volwassenen, heeft u het mis.


Op pagina 17 leggen de Verenigde Naties uit dat deze gids bedoeld is om kinderen te helpen bij het opbouwen van relaties met romantische of seksuele partners.

In hun eigen woorden:

“Deze vaardigheden kunnen kinderen helpen bij het aangaan van relaties met … seksuele partners.”


Doorheen de geschiedenis is het menselijk ras perfect in staat geweest om relaties aan te gaan met seksuele partners en een gezin te stichten door kinderen te krijgen.

En bijna elke cultuur in de geschiedenis kent een sterk taboe op pedofilie.

Vraag jezelf dus af waarom de Verenigde Naties, een globalistisch orgaan met een duidelijk omschreven agenda, zich ermee moet bemoeien – tenzij ze proberen iets heel fundamenteels te veranderen aan de manier waarop de mensheid altijd te werk is gegaan.

En dat is precies wat ze doen.

Het seksualiseren van kinderen is een officieel doel van VN Agenda 2030 en ze worden steeds flagranter in het nastreven van dit doel.

Op pagina 71 worden opvoeders geïnstrueerd om kleine kinderen vanaf 5 jaar te leren over zoenen, knuffelen, aanraken en seksueel gedrag. Als u ooit een 5-jarige heeft gekend, weet u dat ze hier NIET klaar voor zijn.

Maar het wordt nog erger. Kinderen van 9 jaar moeten les krijgen over masturbatie, seksuele aantrekkingskracht en seksuele stimulatie.


De agenda om ervoor te zorgen dat kleine kinderen seksuele partners hebben, wordt verder ontwikkeld door de Wereldgezondheidsorganisatie en zij hebben ook een strikte tijdslijn om de seksuele ontwikkeling van kinderen op te leggen. Hun document, “Standards for Sexuality Education in Europe”, bevat de volgende instructies voor kleuter- en basisscholen:

 

Kinderen tussen 0 en 4 jaar moeten leren over masturbatie en interesse ontwikkelen in het genieten van hun eigen en andermans lichaam.


Kinderen tussen 4 en 6 jaar moeten leren over masturbatie en aangemoedigd worden om assertief te zijn in het uiten van hun seksuele behoeften en wensen.

Kinderen tussen 6 en 9 jaar moeten leren over geslachtsgemeenschap, online pornografie, het hebben van een “geheime liefde” en zelfstimulatie.

En kinderen tussen 9 en 12 jaar moeten hun eerste seksuele ervaring hebben, experimenteren met genderoriëntatie en online pornografie leren gebruiken.


Als u denkt dat dit leerplan klinkt als de droom van een pedofiel, dan heeft u helemaal gelijk.

Onderaan dit artikel speel ik een verontrustende video af die deel uitmaakt van een Europees schoolprogramma dat nauw samenwerkt met de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties om hun agenda te implementeren in scholen over de hele wereld.

Het is een praktijkvoorbeeld van de uitvoering van deze richtlijnen, in dit geval in Nederland. De video laat zien hoe kinderen door leraren worden aangemoedigd om te beginnen met masturberen en seksueel assertief te worden in het gezelschap van volwassenen.

De taal is Nederlands met Engelse ondertiteling, maar het is een belangrijke video omdat Nederland een proeftuin is voor globalistische programma’s en wat daar gebeurt zal zich wereldwijd verspreiden: in de VS, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Afrika, Azië, overal.

De uitgever van deze video, de Rutgers Stichting, is actief in 27 landen, is een nauwe partner van de WHO, de VN en het WEF, en wordt gefinancierd door Bill Gates en Planned Parenthood. Volgens Rutgers moeten kinderen op ideeën worden gebracht zodat ze eerder met seks beginnen. Dit is hun publiekelijk verklaarde doel.

Wanneer je de duistere geschiedenis van deze stichting onderzoekt, wordt hun hele agenda nog duidelijker.

De inspiratiebron voor de Rutgers stichting was Jan Rutgers, een fel tegenstander van het huwelijk, dat hij als onnatuurlijk beschouwde. Hij bevorderde hartstochtelijk de vermindering van de wereldbevolking door de samenleving een cultuur van vrije seks op te dringen. Hij geloofde dat mensen als bonobo-apen moesten zijn, die zonder schaamte of taboe seks hadden met iedereen.

Volwassenen met kinderen. Zonen met moeders. U begrijpt het wel.

Naast de agenda om de menselijke bevolking te verminderen, was Rutgers altijd sterk betrokken bij de wereldwijde beweging om pedofilie te legaliseren. In 1946 werd de Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH) opgericht, en zij organiseerden werkgroepen over pedofilie die werden gesteund door de linkse PvdA-senator Dr. Edward Brongersma.

 

Diezelfde Brongersma werd vervolgens het publieke gezicht van de extreem-linkse pedofilie-acceptatiebeweging in de jaren zeventig.

Brongersma stond bekend om zijn frequente reizen naar Azië, waar hij minderjarige seksslaven misbruikte. Hij werd in 1950 veroordeeld voor seksueel misbruik van kinderen en bracht 11 maanden in de gevangenis door.

Nadat hij uit de gevangenis was vrijgelaten, organiseerde Brongersma opnieuw pedofiliewerkgroepen. Zij gaven het tijdschrift NIKS uit, wat de Nederlandse afkorting is voor Naar Integratie van Kinderseksualiteit. In een online archief van dit tijdschrift kunt u de misselijkmakende godslastering zien die werd gepropageerd door de man die later de steun van Bill Gates zou krijgen.

Naakte kinderen op de cover die hun geslachtsdelen tonen, en kinderen die seks hebben.


De mentaliteit die via deze publicatie wordt gepromoot is dat samenzijn met een pedofiel te verkiezen is boven samenzijn met het gezin.

Dit is de fundamentele mentaliteit van pedofilie: dat wat zij doen goed is, en dat mensen die ertegen zijn slecht zijn. Deze denkwijze wordt ook gepropageerd in de gidsen van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en Rutgers, zij het in meer verfijnde bewoordingen. Toch is het hetzelfde: het bevorderen van seks met kleine kinderen is een mensenrecht, en ertegen zijn is een schending van de mensenrechten.

Een andere uitgave van het pedofilieblad is getiteld de “anti-opvoedingsaflevering” en bevat een artikel waarin wordt uitgelegd hoe “slecht” het natuurlijke gezin is. Het artikel is getiteld: “Hoe vermoord ik mijn vader en moeder?” Ik citeer:

“In het gezin is liefde onmogelijk. Ouderlijke liefde is een leugen… het gezin beperkt, verzuurt, bespot, ontmoedigt, mishandelt, verkreukelt…”.


Op 22 juni 1979 ondertekende Rutgers samen met de strafrechtelijk veroordeelde kindermisbruiker Brongersma een petitie voor het legaliseren van seks met kinderen. Dit zijn de mensen die nu scholen in Europa dwingen om jonge kinderen zo vroeg mogelijk seks te laten hebben.

Dit is een duister konijnenhol om in te duiken, maar het is belangrijk om deze informatie te delen omdat het door Gates gefinancierde Rutgers deel uitmaakt van een wereldwijd web van pedofilie.

Officiële verklaringen van de Verenigde Naties zijn duidelijk: zij willen dat de hele wereld verandert. Ervoor zorgen dat kleine kinderen seksuele relaties hebben, leren masturberen en online pornografie gebruiken maakt deel uit van deze agenda.

En u kunt maar beter geloven dat de VS een centraal onderdeel is van deze zieke agenda.

De regering Biden heeft verklaringen afgelegd waarin plannen worden bevestigd om deze agenda zo snel mogelijk, en uiterlijk in 2030, in de hele VS uit te voeren.

 


In de VS zien we de misselijkmakende invasie van drag queens in talloze scholen, waar kinderen worden blootgesteld aan perverse seksuele dansen, walgelijke verhalen en de abnormale outfits van perverse freaks die op kinderen azen. Vraag uzelf eens af:

Wie wil in vredesnaam dat volwassen mannen verkleed als seksueel provocerende vrouwen seksuele dansen uitvoeren voor kleine kinderen? Wat is de agenda hierachter?


En de Amerikaanse mainstream media zijn gecoöpteerd in de wereldwijde operatie om pedofilie te normaliseren. Hier is een kleine compilatie van wat eigenlijk een lawine aan pro-pedofilie artikelen is, die allemaal maar één doel hebben: de wereld ervan overtuigen dat pedofielen goede mensen zijn, en degenen die de kinderen verdedigen monsters.


Het meest verontrustende is dat geen van deze berichten in de media – letterlijk geen enkele – een standpunt inneemt ter verdediging van de hulpeloze kinderen. Ze hebben het allemaal over de “onbegrepen” pedofielen – geen woord over de kinderen!

Wie zal opstaan en de kinderen verdedigen?

Als we ons niet verzetten tegen deze sinistere agenda, die zich verschuilt achter valse beweringen over “de bescherming van mensenrechten”, dan zal elk kind op deze planeet lijden onder langdurig seksueel misbruik en klaargestoomd worden om zelf daders te worden.

En daar zal het niet bij blijven. Zij die gezonde en natuurlijke grenzen ontmantelen, zullen doorgaan met het uithollen van de volgende reeks grenzen, en de cyclus zal eindeloos doorgaan vanwege hun onverzadigbare verlangens.



Uit verontrustende getuigenissen van overlevenden uit de elitekringen blijkt dat seksuele handelingen met dieren en zelfs lijken de volgende stap is in hun verdorvenheid.

Wij mogen niet toestaan dat zij winnen. De afgelopen jaren hebben wij, het volk, grote stappen gezet om de wil van de elites bloot te leggen en te verwerpen. En we moeten de strijd voortzetten. Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten om de misdaden van de elite aan de kaak te blijven stellen. Maar we hebben uw hulp nodig. Abonneer u op het kanaal, deel onze video’s wijd en zijd, en sluit u aan bij de Peoples Voice Locals gemeenschap om het kanaal te steunen. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v2orxq2-leaked-who-files-reveal-plan-to-force-kids-to-have-sexual-partners.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/uitgelekte-who-documenten-onthullen-plan-om-kinderen-te-dwingen-seksuele-partners-te-hebben/

Voedseltirannie: New York City (VS) volgt de voedselconsumptie van huishoudens terwijl biotechbedrijven de voedselproductie overnemen

 Dinsdag 23 mei 2023 door: Laura Harris

Tags : slechte vervuilinggrote regeringsamenzweringEcologieomgevingEric Adamsnep vleesvoedselvrijheidvoedselvoorzieninggroen levengroene tirannieBroeikasgasuitstoot van broeikasgassenlinkse cultusVrijheidvleesplantaardigpropaganda

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.790WEERGAVEN

 

(Natural news) De overheid en biotechbedrijven proberen de  de vleesconsumptie en voedingskeuzes van mensen te overheersen.

Daartoe implementeert New York City (NYC) nieuwe maatregelen om de ecologische voetafdruk van voedselconsumptie door huishoudens te volgen en te verkleinen. Als onderdeel van een breder initiatief om tegen 2030 de CO2-uitstoot van voedsel met 33 procent te verminderen, zal de stad de broeikasgasemissies als gevolg van voedselconsumptie monitoren en limieten vaststellen voor de hoeveelheid rood vlees die in openbare instellingen wordt geserveerd.

NYC-burgemeester Eric Adams en ambtenaren van de Voedselbeleid en klimaat- en milieurechtvaardigheid benadrukt de belangrijke rol van voedsel bij het bijdragen aan emissies, met name vlees en zuivelproducten.

"Voedsel is de op twee na grootste bron van emissies van steden direct na gebouwen en transport", zei Adams. 'Maar al het voedsel is niet gelijk geschapen. Het overgrote deel van het voedsel dat bijdraagt aan onze emissiecrises ligt in vlees en zuivelproducten."

"Het is gemakkelijk om te praten over de emissies die uit gebouwen komen en hoe deze onze omgeving beïnvloeden, maar we moeten het nu hebben over rundvlees. En ik weet niet of mensen klaar zijn voor dit gesprek '', voegde hij eraan toe.

Adams heeft zijn herstel van diabetes toegeschreven aan zijn plantaardig dieet en promoot dergelijke diëten in NYC. Hij is van mening dat het eten van meer plantaardig voedsel geproduceerd door biotechbedrijven gezondheidsvoordelen en positieve klimaatresultaten zal opleveren.

'We weten al dat een plantaardig dieet beter is voor je fysieke en mentale gezondheid, en daar ben ik het levende bewijs van. Maar de realiteit is dat we dankzij deze nieuwe inventaris ontdekken dat het beter is voor de planeet '', zei hij.

Maar Melissa McKendree, landbouweconoom bij Michigan State University, betoogde dat de situatie complexer is. De broeikasgasvoetafdrukken van verschillende soorten vlees verschillen door variaties in productiesystemen. Daarnaast ondersteunen verschillende soorten land verschillende vormen van landbouw, zoals veeteelt in weilanden. Als ze goed functioneren, dragen deze diverse ecosystemen bij aan een gezond totaal ecosysteem.

Regeneratieve landbouwsystemen bieden een alternatieve aanpak. Ze stellen dat weiland gehard rundvlees in staat is koolstof vast te leggen en fungeren daardoor als een koolstofput vermindering van de uitstoot van broeikasgassen geassocieerd met voedselproductie.

Will Harris, een regeneratieve veehouder, merkte op dat landregeneratie het herstel van de natuurlijke cycli die door industriële landbouw zijn verstoord, noodzakelijk en mogelijk maakt.

“Als beoefenaar die al meer dan 30 jaar uitgeput land regenereert, kan ik u vertellen dat het regenereren van land gaat over het herstarten van de natuurcycli die zijn doorbroken door industriële landbouw - en het herstarten van die cycli kan niet kosteneffectief worden gedaan zonder impact op dieren ', Zei Harris.

"Alle ecosystemen zijn geëvolueerd met bepaalde soorten dierenimpact en om te zeggen dat we technologieën hebben misbruikt om deze cycli van de natuur te doorbreken en we gaan ze terugstarten door dit essentiële ingrediënt weg te laten dat al duizenden jaren bestaat, is verkeerd. Helaas is er een percentage van de bevolking dat om welke reden dan ook heeft besloten dat dieren in het ecosysteem slecht zijn en de manier om een gezondere planeet te hebben,is  door die dierlijke impact op te geven."

Voedseltirannen om de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen in openbare instellingen te beperken

Voedsel tirannen zijn niet alleen bezig met het volgen van onze voedselaankopen, maar ook met het beperken van de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen in openbare instellingen zoals scholen en gevangenissen.

Zo is NYC van plan de vleesconsumptie te verminderen om haar doelstellingen tegen 2030 te bereiken. Hoewel de specifieke doelen en normen niet bekend zijn gemaakt, noemden stadsfunctionarissen de uitvoering van "caps op vlees" als onderdeel van hun inspanningen. (Gerelateerd: De globalisten 'komen voor je eten', waarschuwen experts - 'plantaardige' tirannie zal de wereld regeren.)

NYC besteedt jaarlijks ongeveer $ 300 miljoen aan voedsel voor verschillende instellingen en wijst slechts ongeveer één procent van het budget toe om 'vlees te laten herkauwen', aldus het NYC Food Policy Dashboard. Deze stap sluit aan bij de wereldwijde inspanningen om de milieu-impact van de vleesproductie aan te pakken, met voorstellen variërend van regelrechte vleesverboden tot het stimuleren van verminderde consumptie of alternatieve vleesproductie.

Sommige deskundigen beweren echter dat vleesverboden een extreme beleidsreactie zijn en stellen voor om andere opties te onderzoeken. Deze alternatieven kunnen bestaan uit het ondersteunen van boeren bij het toepassen van regeneratieve praktijken via gecertificeerde producten, subsidies, belastingen en onderwijsprogramma's. Het Witte Huis heeft ook de nadruk gelegd op klimaatgerichte landbouw en biotechnologie om de uitstoot van de landbouw te verminderen door laboratoriumvlees en bio-engineered plantaardig voedsel te gebruiken.

Terwijl vleesalternatieven zoals in het laboratorium gekweekt vlees en insecteneiwit wint aan populariteit, het is essentieel om rekening te houden met de potentiële milieu- en gezondheidseffecten die aan hun productie zijn verbonden. Veel vleesvervangers hebben aanzienlijke energie-inputs nodig en ondergaan een uitgebreide verwerking, wat nadelige effecten kan hebben. Verwerkte voedingsdiëten zijn in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en depressie.

Critici beweren dat vlees uit maaltijden halen  minder gezonde en milieuonvriendelijke verwerkte voedingsmiddelen kan omvatten, die een negatieve invloed kunnen hebben op zowel individuen als plattelandseconomieën die afhankelijk zijn van duurzame voedselproductie.

Watch this video to learn how vlees van laboratoriumkwaliteit komt dichter bij de eettafels van Amerikanen

        Link: https://www.brighteon.com/0b4b320c-fe95-48a6-a97f-df3758a125ed

 

This video is on the SILVIEW.mediakanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Wetenschappers dringen aan op het implementeren van eetbare RFID-trackingchips in voedsel.

Iowa staat op het punt rauwe melk te legaliseren; de weerstand tegen voedseltirannie neemt toe.

Real Food Tyranny bedreigt ons allemaal: laat de revolutie beginnen.

Senaatswet 510 stemming uitgesteld tot na Thanksgiving - Onderneem nu actie om voedseltirannie tegen te gaan.

Voedseltirannie wordt federaal beleid, aangezien de DARK-wet alle GGO-etiketten in het hele land dreigt te censureren ... Onderneem actie!

Bronnen zijn onder meer:

TheManhattan.Press

AllNewsPipeline.com

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-05-23-nyc-to-monitor-household-food-consumption.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...