zaterdag 11 februari 2023

Baudet geeft Kamerleden geschiedenisles

10 februari 2023 rob vellekoop 

 

Het niveau van de meeste van onze Tweede Kamerleden (NL), je weet wel de mensen die beslissen over leven of dood (in alle ernst, zie coronatijd), is aller belabberst. De meest recente demonstratie daarvoor verzorgde Thierry Baudet, tijdens een commissievergadering van de Kamer, waarin hij de leden wat historisch inzicht probeert te geven.

De voorman van FvD, Baudet, legt in zijn spreektijd de vinger op de zere plek. Voortdurend draaien Kamerleden de zaak om als het gaat over de oorlog van het Westen via Oekraïne tegen Rusland. Hij wijst er terecht op dat het helemaal niet zo onvoorstelbaar is als gesuggereerd door de meerderheid van de Kamer, namelijk dat Rusland zijn buurland Oekraïne binnenviel.

Dat is echter de narratief, het verhaal, en iedereen wordt geacht daarin mee te gaan, anders ben je een ‘vriend van Poetin’. Je moet het binnenvallen veroordelen en vooral vergeten wat eraan voorafging, of doen alsof je het niet meer weet.

Daarom pakt Baudet dit op de volgende manier aan. Hij zet op een rijtje de gebeurtenissen die aan de inval van Rusland vooraf zijn gegaan. De massamedia en bijna alle politici hangen het verhaal aan dat Rusland de agressor is. Zelfs binnen een deel van de vredesbeweging verklaren ze nog de oorlog aan Rusland.

Wanneer je dit rijtje gebeurtenissen echter ziet, is het logisch te veronderstellen dat Rusland zich bedreigd en omsloten voelt. Daarbij wordt sinds 2014 de regio in het oosten van Oekraïne bestookt waar burgers wonen die niets met Kiev te maken willen hebben. Zij vragen Poetin al sinds die tijd om hulp.

Eerst wijst hij de voor oorlog medeverantwoordelijke Kamerleden er nog op dat vandaag gesproken wordt over het sturen van zware wapensystemen naar Oekraïne (Red. wat in feite een oorlogshandeling is) Met andere woorden, vat deze bespreking niet al te lichtvaardig op!

Geschiedenisles

1999
In dat jaar deed de NAVO het onvoorstelbare, het startte een agressieoorlog tegen Joegoslavië en annexeerde de de facto niet de jure maar wel de facto, haar eerste grondgebied, Kosovo.

(Red. en dan te bedenken dat de NAVO is opgericht ter bescherming en verdediging van ons grondgebied!)

2001
VS starten een agressieoorlog tegen Afghanistan en martelkampen.

2003
Anderhalf jaar later starten de Verenigde Staten opnieuw een oorlog tegen Irak.

2007
Toen riep Poetin in zijn speech in München het Westen op om de Koude Oorlogshouding te laten varen en niet verder op te rukken via de NAVO naar de Russische grens en om samen te werken. Het antwoord van de NAVO kwam een jaar later in 2008 in Boekarest door daar te verklaren dat ook Oekraïne lid zou worden van de NAVO

2011
Deed de NAVO opnieuw het onvoorstelbare, volgens Thierry Baudet, door het beginnen van een oorlog tegen Libië en met stoken in Syrië, door het financieren en bewapenen van islamitische rebellen.

2014
Amerika organiseert een staatsgreep in Kiev en controleerde vanaf dat moment de Oekraïne.

(via een referendum spreekt de Nederlandse bevolking zich in 2015-16 uit tegen een associatieverdrag met Oekraïne)

In datzelfde jaar begonnen ook de bombardementen op de Russische Donbas-regio, van clustermunitie worden 10.000 burgers het slachtoffer.

2015
Tijdens de Minsk akkoorden, zo vervolgt Baudet zijn college, werden de drie punten die Rusland nog altijd presenteert als de enige Doelen die het land heeft met deze oorlog, vastgelegd.

– respecteren van de taalrechten,

– onafhankelijkheidsrechten van de Russen,

– in Donbas het behouden van de toegang voor de Russische vloot naar de Krim en neutrale status voor Oekraïne als bufferland.

2021
De VS en het Verenigd Koninkrijk sluiten militaire akkoorden met Oekraïne met als doel het terugveroveren van zowel de Donbas als de Krim.

Rusland vroeg eind 2021 een laatste maal om een veiligheidsgarantie van het Westen. Dit antwoordde met de herhaling dat Oekraïne bij de NAVO zou kunnen komen.

Het liet Rusland, zo vervolgt Baudet zijn betoog, geen keus.


                       Video Link: https://youtu.be/VYUI-bZMopQ

Rob Vellekoop, 10 februari 2023


Lees ook:
Amerikanen sleuren Europa mee een nieuwe oorlog in
NAVO grootste versterking sinds Koude Oorlog
Poetin interviews: andere verhaal NAVO en Syrie

Bron: https://www.dlmplus.nl/2023/02/10/baudet-geeft-kamerleden-geschiedenisles/


CDC-gegevens (VS) onthullen dat meerdere covid-prikken tot 24 jaar kunnen verminderen van de verwachte levensduur van een persoon

Donderdag 9 februari 2023 door: Ethan Huff

Tags : verouderingslechte gezondheidbadmedicineBig PharmaCDCGecensureerde wetenschapchemisch geweldCOVIDGevaarlijke geneeskundedoodziekte veroorzaaktfarma fraudefarmaceutische fraudewetenschappelijk bedrogvaccinschadevaccin letselvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

17KWEERGAVEN

 

(Naturalnews) De laatste gezondheidsgegevens van de regering van New South Wales (NSW) in Australië bevestigt iets waar we u al geruime tijd voor waarschuwen: dat covide "vaccins" door vaccins veroorzaakte aids produceren (V-AIDS) die op zijn beurt vele jaren van iemands leven afneemt - en geleidelijk aan meer en meer met het verstrijken van de tijd.

Vorig jaar bleek een gemiddelde Aussie met dubbele injectie die de eerste covid-prikreeks nam, 10,72 keer meer kans te hebben om "Omicron te krijgen" in vergelijking met zijn niet-gevaccineerde tegenhanger. Dit jaar heeft diezelfde dubbelgeprikte Aussie 20 keer meer kans om ziek te worden, terwijl de drievoudig-gevaccineerden minstens 35 keer meer kans hebben om ziek te worden.

Om dit te bevestigen, blijkt uit een nieuwe studie van de Cleveland Clinic dat het risico op ziekte en vroegtijdig overlijden exponentieel toeneemt bij elke volgende injectie - en dat het risico voor onbepaalde tijd blijft toenemen en nooit afneemt, zoals sommigen eerder dachten.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) -gegevens over sterfte door alle oorzaken dienen als een andere indicator van dit alles, wat aantoont dat het sterftecijfer in 2022 met 7 procent is gestegen in vergelijking met het sterftecijfer in 2021.

"Dus als je de 5 doses hebt gehad, dan was de kans 35% groter dat je in 2022 stierf dan in 2021", legt uit De Exposé “Als u één dosis heeft gehad, had u in 2022 7% meer kans om te overlijden dan in 2021. Als je niet gevaxt bent, was de kans niet groter dat je in 2022 stierf dan in 2021.".

(Gerelateerd: Covid "vaccin" spike-eiwitten worden aan alle lichaamsorganen geleverd leiden tot hyperversnelde veroudering).

Covid "vaccins" zijn een langzaam werkend genetisch gif

Anders gezegd, covid vaccinaties vernietigen het immuunsysteem met snelheden die met elk voorbijgaand jaar constant toenemen, net zoals samengestelde rente. Dat risico neemt nooit af, zelfs niet als een persoon stopt met prikken omdat de schade die elke injectie veroorzaakt permanent is en altijd toeneemt.

"Dus als 2021 als basislijn zou een 5-gedoseerde persoon 350% meer kans hebben om te overlijden in 2031 en 700% meer kans om te overlijden in 2041 en 1050% meer kans om te overlijden in 2051 dan een niet-gevaccineerde persoon" onthuld The Exposé. 'Het is net zoiets als samengestelde rente."

“Met dit resultaat kunnen we het verlies aan levensverwachting voor een 30-jarige man als volgt berekenen ... De levensverwachting van een 30-jarige niet-gevaccineerde man in het VK is ongeveer 80 jaar. Hij kan dus nog eens 50 jaar leven verwachten."

Omgekeerd zal een 30-jarige man die vier covid-injectie heeft ingenomen, gemiddeld tot 56 jaar oud worden, op basis van Amerikaanse gegevens. Als diezelfde 30-jarige man een vijfde covid-injectie krijgt, heeft hij 24 jaar levensverwachting verloren.

"Dat is de prijs die u betaalt voor het vertrouwen van de NHS, het vertrouwen op de regering en het vertrouwen op de BBC en de Main Stream Media", dit is hoe The Exposé het zei.

Australië doet hierin een geweldige casestudy omdat de overgrote meerderheid van de bevolking op zijn minst dubbel gevaxxed is. De gegevens die uit dat land komen, blijven aantonen dat de algehele gezondheid afneemt en dat mensen steeds meer eerder sterven dan verwacht, allemaal vanwege de injecties die ze namen in gehoorzaamheid aan (nvdr.: of onder druk van …) hun regering.

"En toch mag ik nog steeds niet met familieleden praten over dit alles", merkte een commentator op over het verhaal over deze vernietigende onthullingen. "Het is hartverscheurend dat ze me nog steeds zien als de niet-gevaccineerde dwaas."

'De mensen die deze biowapens er door duwen, moeten in de gevangenis zitten voor misdaden tegen de menselijkheid', schreef een ander over de daders van deze gifspuiten.

Gevaccineerd worden voor covid is een gemakkelijke manier om ziek te worden en vroeg te sterven. Bezoek voor meer informatie ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

MedRxiv.org

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-02-09-cdc-data-covid-vaccines-24-years-aging.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...