zondag 4 september 2022

Hoogleraar: ‘Er wordt een coup gepleegd op de Nederlandse samenleving door een kleine groep ecologen’


Uit onderzoek is gebleken dat de natuur nog gevoeliger is voor stikstof en er zijn nog meer maatregelen nodig om de doelen te halen, schreef de NOS vrijdag.

Als het kabinet zich aan de eigen afspraken houdt – wat het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in een reactie zegt te zullen doen – moet een deel van de stikstofnormen in Nederland worden aangescherpt, aldus de NOS.

Jaap Hanekamp, als universitair hoofddocent verbonden aan het Middelburgse Roosevelt University College en hoogleraar van de University of Massachusetts Amherst, schreef een scherp commentaar op het stikstofbericht van de NOS.

Coup

“Er wordt een coup gepleegd op de Nederlandse samenleving door een kleine groep ecologen met hulp van de nationale pers,” stelt Hanekamp.

Het gaat om de zogeheten kritische depositiewaarde (KDW), die aangeeft hoeveel stikstof een natuurgebied ‘aankan’ voordat er schade ontstaat. Hanekamp: “Er is weer een ‘nieuw’ rapport uit over de KDW. De NOS vindt dat ‘nieuws’. Sterker: er worden meteen ‘politiek relevante conclusies’ meegeleverd, of vormen die ‘conclusies’ het zelfgemaakte ‘NOS-nieuws’?”

“Valt er iets te melden over deze nieuwe samenvatting van ‘wereldomspannend onderzoek’? Niet echt,” schrijft de hoogleraar. “Het is meer van hetzelfde. Academische reflectie ontbreekt en alle kritiek die recentelijk is geformuleerd, is in geen velden of wegen te bekennen. Dit verbaast allemaal niet.”

Pseudowetenschap

Hij vindt het werkelijk stuitend dat de kritische depositiewaarden in dit rapport wederom ex cathedra worden gepresenteerd als ‘unieke getallen’ zonder onzekerheden en bandbreedtes. “Dat alleen al reduceert KDW tot pseudowetenschap.”

Het moge duidelijk zijn dat de auteurs van dit zoveelste KDW-rapport openlijk politiek bedrijven, zegt Hanekamp. “De NOS, zo blijkt, faciliteert de schrijvers en daarmee de Nederlandse overheid ruimhartig en kritiekloos.”

De onderneming die COVID-19 heet, is oude mensen, het vermoorden van oude mensen

     4 september, 2022

 

In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een politiedetective uit NY dat de enorm overbevolkte, straatarme bevolking van de stad – die zich voedt met verwerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd – zonder het te weten gestorven mensen opeet. Dat is waar Soylent Green van gemaakt is. Dat is het verschrikkelijke geheim. Wat is nu het geheim? Het staat allemaal in de open-bron literatuur… schrijft Jon Rappoport.

 In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een politiedetective uit NY dat de enorm overbevolkte, straatarme bevolking van de stad – die zich voedt met verwerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd – zonder het te weten gestorven mensen opeet. Dat is waar Soylent Green van gemaakt is. Dat is het verschrikkelijke geheim. Wat is nu het geheim? Het staat allemaal in de open-source literatuur…

Opmerking: Ik herpubliceer dit stuk om de waarheid te handhaven. Die kan gemakkelijk wegglippen.

Hier gaan we dan:

Het SARS-CoV-2 virus bestaat niet.

De vermeende diagnostische tests zijn zinloos.

De aantallen gevallen zijn nietszeggend.

De mensen die gestorven zijn, zijn om meerdere redenen gestorven, die geen van allen iets met SARS-CoV-2 te maken hebben.

Ik heb het afgelopen jaar meer dan 300 artikelen geschreven, die overtuigend bewijs leveren voor de bovenstaande beweringen.

Er zijn “mensen gestorven die als COVID-doden zijn GELABELD.” Oftewel “officiële leugens.”

Wie zijn deze mensen? In grote lijnen, wie zijn het?

Hier zijn twee verklaringen.

De Kaiser Family Foundation, 24 juli 2020: “Volwassenen van 65 jaar en ouder maken 16% van de bevolking van de VS uit, maar 80% van de COVID-19 sterfgevallen in de VS…”

AARP, 1 april 2021: “95 procent van de COVID-19-doden in de VS zijn gevallen onder mensen die 50 jaar of ouder waren.”

Een lid van Biden’s coronavirus task force, Dr. Zeke Emanuel, heeft eens verklaard dat er geen enkele reden is waarom mensen langer dan 75 jaar zouden willen leven. Ga maar zachtjes die goede nacht in.

Welnu, wat COVID heet, zijn oude mensen.

Mijn eerste aanwijzing over de ouderen kwam uit een rapport dat het Italiaans Nationaal Instituut voor Gezondheid in de begindagen van de “pandemie” had gepubliceerd. Daarin stond dat de gemiddelde leeftijd van de mensen die in het land aan COVID stierven 79,5 jaar was. Die aanwijzing heeft de grootte van een vliegdekschip dat voor uw huis geparkeerd staat.

Spoedig na het Italiaanse rapport ging het Instituut voor Gezondheid op zwart. Er werd geen onderzoek meer vrijgegeven. Geen updates. Ze hadden uit de school geklapt, en iemand had hen een klap voor het hoofd gegeven.

Uit persberichten uit open bronnen bleek dat de “oversterfte” van 2020 grotendeels het gevolg was van bejaarden die in verpleeghuizen stierven.

Dit heeft niets te maken met een virus.

Het heeft te maken met patiënten die AL op een lange neerwaartse gezondheidskloof zitten. Zij hebben AL meerdere gezondheidsaandoeningen. Jarenlang, zelfs tientallen jaren, zijn zij overstelpt met giftige medicijnen, waardoor hun lichaam verzwakt is en hun immuunsysteem kapot gemaakt is.

En DAN worden zij getroffen door de TERREUR van een willekeurige en valse COVID-19 diagnose.

En DAN worden zij geïsoleerd en afgesloten van familie en vrienden – in inrichtingen waar grove verwaarlozing en onverschilligheid maar al te vaak de “standaard verzorging” is. DAN worden zij behandeld met giftige en destructieve medicijnen zoals Remdesivir en Midazolam.

De dood is het directe gevolg.

Gedwongen vroegtijdige dood.

Deze patiënten klappen gewoon dicht en sterven.

De beheerders van pandemie-informatie vertellen de grote leugen. Zij spinnen verhalen dat “het virus” een grotere impact heeft op ouderen.

Nee, het VERHAAL over een virus heeft de impact. De terreur heeft de dodelijke invloed. De isolatie heeft de dodelijke uitwerking. De terreur en het isolement leveren de genadeslag.

COVID-19 is in verbazingwekkende mate een VERPLEEGHUISTERREUR.

Massamoord door wreedheid.

Memo aan financiële rechercheurs: bereken hoeveel geld de overheid en de particuliere verzekeraars uitsparen, omdat zij niet steeds hoeven te betalen voor de langdurige verzorging van al die bejaarden die een vroegtijdige dood sterven in verpleeghuizen. Het geldbedrag zal duizelingwekkend zijn.

Tony Fauci kent de oplichterij. Hij weet dat COVID-19 oude mensen is. Er sterven mensen aan de angst die hij propageert. Fauci heeft geen greintje schaamte. Hij is een door Bill Gates en David Rockefeller uitgedraaide spreekbuis.

Het kwaad doortrekt de COVID onderneming. De bejaarden in verpleeghuizen zijn het voornaamste doelwit. Hen eerder laten sterven is de tactiek, om de valse COVID-sterftecijfers op te pompen.

Zonder die nepcijfers zou de hele “pandemie” in een uur ontmaskerd zijn.

Ik heb reeds gezegd dat er twee belangrijke gebeurtenissen waren bij het opdringen van de hele COVID fictie – het Chinese regime dat van de ene dag op de andere 50 miljoen burgers zonder goede medische reden opsloot, en daarmee de Wereldgezondheidsorganisatie en de CDC het groene licht gaf om “het nieuwe model te volgen”; en de door Bill Gates gefinancierde computerprojectie van het aantal sterfgevallen, opgesteld door Neil Ferguson, die keihard loog toen hij beweerde dat er tegen de zomer van 2020 een half miljoen mensen in het VK en twee miljoen in de VS zouden kunnen sterven – waarmee hij de uiteindelijke “beweegreden” voor de lockdowns gaf.

  

De derde belangrijke gebeurtenis was en is de aanhoudende aanval op de bejaarden.

Dood deze mensen met terreur en isolement, en laat de dodenaantallen escaleren.

Vanaf 22 mei 2020 meldde Forbes dat, “…in de 43 staten die momenteel zulke cijfers rapporteren, een verbijsterende 42% van alle COVID-19 sterfgevallen heeft plaatsgevonden in verpleeghuizen en woonzorgcentra.”

Washington Post, 18 mei 2020: “Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie vond de helft van de covid-19-doden in Europa in dergelijke inrichtingen plaats.”

Kop van hetzelfde Post-artikel: “Canada’s verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirusdoden [in het land] vallen in inrichtingen voor langdurige zorg.”

The Guardian, 16 mei 2020: “Ongeveer 90% van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus gestorven zijn, waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingshuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn van eind april.”

“Het land [Spanje] werd eind maart opgeschrikt toen de minister van defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om verzorgingstehuizen te ontsmetten, sommige bejaarden verlaten en dood in hun bed hadden aangetroffen.”

“…De regionale regeringen van Madrid en Catalonië hebben hun eigen cijfers gepubliceerd over mensen die in verzorgingstehuizen gestorven zijn…”

“In Madrid stond het totaal van doden door Covid, of vermoedelijke Covid, sinds 8 maart op 5.886 op donderdag. In Catalonië waren dat er 3.375. Samen zijn de sterfgevallen in verzorgingstehuizen in de twee regio’s goed voor meer dan een derde van alle coronavirusdoden in het land.”

En er waren veel vroegtijdige waarschuwingen over dit onderwerp, als iemand van de volksgezondheidsinstanties wilde opletten – The Guardian, 13 april, 2020: “Ongeveer de helft van alle Covid-19 sterfgevallen blijkt zich in sommige Europese landen in verzorgingstehuizen voor te doen… Snapshot-gegevens uit wisselende officiële bronnen laten zien dat in Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en België tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus zich in tehuizen hebben voorgedaan, volgens het rapport van academici van de London School of Economics (LSE).”

Deze cijfers van de verpleeghuizen geven slechts een gedeeltelijk beeld. Denk eens aan het grote aantal bejaarde, reeds zieke mensen die in principe in dezelfde situatie thuis waren – doodsbang gemaakt door COVID propaganda, opgesloten, geïsoleerd; en dan sterven – en ook aan degenen die het redden tot in een ziekenhuis, waar zij aan beademingsapparatuur worden gelegd, zwaar verdoofd worden, en vermoord worden.

The Hill, ongedateerd (eind april 2020), berichtte over “gegevens… verzameld in Northwell Health, het grootste ziekenhuissysteem van de staat New York”. De studie, gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association (JAMA) onderzoekt 5.700 patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen met coronavirusinfecties in de regio New York City, met eindresultaten geregistreerd voor 2.634 patiënten. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 63 jaar… Voor de daaropvolgende oudste leeftijdsgroep, 66 jaar en ouder, registreerden de patiënten die mechanische beademing kregen een sterftecijfer van 97,2 procent.”

En toch gaat de beademingsdood-behandeling door. Evenals de behandeling met remdesivir, een zeer giftig geneesmiddel.

De New York Times (27 juni 2020) berichtte dat 43 procent van alle COVID-doden in de VS in verpleeghuizen en andere inrichtingen voor langdurige zorg voor bejaarden voorkomt. In minstens 24 staten vond meer dan 50 procent van alle COVID-doden in deze inrichtingen plaats. The Times verzuimde melding te maken van sterfgevallen van bejaarden in ziekenhuizen of, thuis, afgesneden van familie en vrienden. De situatie is veel erger dan de Times het doet voorkomen.

COVID is oude mensen, de dood in geduwd.

Het is massamoord.

Achter de o zo zorgzame richtlijnen en eisen en verklaringen en uitspraken van politici en ambtenaren van volksgezondheid, zit massamoord.

Stel u voor dat u 80 jaar oud bent. Al jaren lijdt u aan meerdere ernstige gezondheidsproblemen. Jarenlang hebben dokters u vele giftige medicijnen gegeven die uw immuunsysteem in stukken hakten, uw lichaam verzwakten, uw beoordelingsvermogen aantastten. Dan komt er een vals narratief over een dodelijk virus. Telkens als u de televisie aanzet, is het er, dat angstige verhaal. U bent doodsbang. Misschien zal het virus u bezoeken. En dan op een dag geeft uw dokter u een test, of kijkt gewoon naar uw klinische symptomen, en zegt: ja, u hebt het. Het virus. U bent besmet. Uw verschrikking escaleert. Uw ergste nachtmerrie is uitgekomen. En plotseling zit u afgezonderd in uw huis, alleen, of u zit opgesloten in uw kamer in een verpleeghuis, afgesneden van familie en vrienden. Dag na dag, week na week. Wat zou u dan doen?

De kans is groot dat u het nut van leven niet meer zou inzien. U zou het opgeven en sterven.

De onderneming die COVID-19 heet, is oude mensen. Het vermoorden van oude mensen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/de-onderneming-die-covid-19-heet-is-het-vermoorden-van-oude-mensen/


Volg Frontnieuws op Telegram

 

Zomerijs op Noordpool bereikt op twee na hoogste niveau sinds 2007

03 SEPTEMBER 2022    Redactie Blckbx

 

Het blijft deze zomer goed nieuws regenen over het klimaat. Op 16 augustus bereikte het zomerijs op de Noordpool zijn op twee na hoogste niveau sinds 2007, meldt het Amerikaanse weerinstituut NSIDC.

De opwarming van de aarde is gestopt, er zijn meer ijsberen dan ooit tevoren en onlangs werd bekend dat het Groot Barrièrerif in Australië een recordomvang heeft bereikt door de enorme aangroei van koraal.

 Maar gelukkig voor klimaatalarmisten was daar nog altijd het smeltende Noordpoolijs en het vooruitzicht dat de Groenlandse ijskap op het punt stond te smelten. Beide doemvoorspellingen lijken nu echter (gelukkig) ook niet uit te komen. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat het ijs niet meer zo snel smelt als in het recente verleden. Op 16 augustus bereikte het zomerijs op de Noordpool zijn op twee na hoogste niveau sinds 2007.

 Dit goede nieuws werd onlangs bekend gemaakt door het in de VS gevestigde National Snow and Ice Data Centre (NSIDC). Volgens het NSICD is het zelfs goed mogelijk dat de noordelijke zeeroute langs Eurazië dit jaar voor het eerst sinds 2007 ‘niet ijsvrij’ wordt. Voorlopige ramingen van het NSIDC achten de kans 30 procent dat het zee-ijs vijf miljoen vierkante kilometer zal bedekken, iets wat in acht jaar niet is voorgekomen.

 De afkoelingstendens is al enige tijd duidelijk. Eerder dit jaar werd al bekend dat de bedekking van het Arctische zee-ijs nu zeer dicht bij het gemiddelde voor de periode 1991-2020 ligt, ver boven het dieptepunt van 2012. Volgens Copernicus, de weerdienst van de EU, lag de omvang van het zee-ijs in maart 2021 slechts 3 procent onder het 30-jarig gemiddelde. In maart is de maximale omvang van het zee-ijs in het Noordpoolgebied. Uit recente cijfers blijkt dat maart 2022 iets hoger lag.

 In zijn recente klimaatrapport van de Global Warming Policy Foundation merkte emeritus professor Ole Humlum op: "De trend naar stabiele of hogere ijsbedekking aan beide polen begon waarschijnlijk in 2018 en is sindsdien versterkt." De waarnemingen van het ijs op de Noordpool gaan terug tot het begin van de 19e eeuw en laten bewegende cycli zien van zowel temperatuur als ijsbedekking.

Klimaatalarmisten

Als op het juiste moment – hoe lang kunnen we dit nog volhouden? – verschenen in de Guardian en de Washington Post verhalen over het smelten van de Groenlandse ijskap en de daardoor veroorzaakte sterke stijging van de zeespiegel. Onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Nature Climate Change, zou hebben aangetoond dat ‘de opwarming van de aarde tot op heden’ de zeespiegel met 27 cm zal doen stijgen, doordat naar verluidt 110 biljoen ton ijs zal smelten. Er was nog meer paniekzaaierij. Door het eenmalige recordsmeltjaar 2012 eruit te pikken en ervan uit te gaan dat dit een ‘regelmatig terugkerend verschijnsel’ zou worden, kwam men uit op een ‘duizelingwekkende’ zeespiegelstijging van 78 cm. En alsof dit nog niet genoeg was, meldde de Guardian ook nog dat ‘andere wetenschappers’ hadden gewaarschuwd dat een aanzienlijk deel van de Groenlandse ijskap ‘op de rand van een omslagpunt stond’.

 Op Planet Sanity merkte de Amerikaanse meteoroloog Anthony Watts op dat de bewering dat het smelten van het ijs op Groenland de zeespiegel zou doen stijgen ‘slechts gemodelleerde onzin’ is. De bewering dat de zeespiegel met 27 cm zou stijgen was ‘vals en gemakkelijk te weerleggen’. Volgens hem is het hetzelfde oude paniekverhaal dat ons in 1989 door de VN werd verteld, toen een hoge milieufunctionaris van de VN waarschuwde dat hele naties van de aardbodem zouden kunnen worden weggevaagd door de stijgende zeespiegel als de trend van opwarming van de aarde niet voor 2000 zou zijn gekeerd.

 Watts merkt op dat er geen tijdsbestek is voor de beweerde stijging van 27 cm (hoewel de auteurs van het artikel suggereren dat dit zou kunnen gebeuren tussen nu en 2100). Hoe kan door vakgenoten getoetste klimaatwetenschap zo onnauwkeurig zijn? Hij merkt op dat 110 triljoen ton voor de meeste mensen ‘beangstigend’ is, maar wanneer het feitelijke recente ijsverlies wordt vergeleken met de volledige Groenlandse ijskap, zou het verlies zo klein zijn ‘dat het bijna niet waarneembaar is’.

Angst aanwakkeren

In een verwant artikel zegt Watts dat klimaatactivisten, waaronder regeringsbureaucraten, beweerden dat de ijskap zes keer sneller smolt dan 30 jaar geleden. Deze bewering, verbeterd tot zeven keer, werd onlangs verder aangescherpt door Matt McGrath en de BBC. Maar 30 jaar geleden smolt de Groenlandse ijskap nog nauwelijks. "Zes keer bijna geen ijsverlies is nauwelijks een voorbeeld van een klimaatveranderingscrisis," merkt Watts op. In de afgelopen decennia zijn beweringen over het smelten van het Groenlandse ijs gebruikt om de angst voor een op hol geslagen zeespiegelstijging aan te wakkeren, aldus Watts. Hij voegt eraan toe dat satellietbeelden en opnames die teruggaan tot 1993 een zeespiegelstijging laten zien van slechts 1,2 inch per decennium, en dat dit niet significant verschilt van de typische stijgingen die sinds het midden van de 18e eeuw zijn geregistreerd.

 Natuurlijk zijn al deze paniekverhalen gepolitiseerde wetenschap die de gecontroleerde agenda van Net Zero bevordert. Laten we het in een breder paleoklimatologisch kader plaatsen om te zien hoe dramatische effecten soms door natuurlijke variatie worden veroorzaakt. Twee Amerikaanse glaciologen, Laura Larocca en Yarrow Axford, hebben onlangs een interessant artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat meer dan de helft van de gletsjers en ijskappen in het Noordpoolgebied die vandaag bestaan, 10.000 tot 3.400 jaar geleden nog niet bestonden of kleiner waren. In die tijd schommelde het kooldioxidegehalte in de atmosfeer tussen 260 en 270 deeltjes per miljoen, in vergelijking met de huidige 410 ppm.

 Het artikel is samengevat door de wetenschapssite No Tricks Zone, die opmerkt dat 80 procent of meer GIC's kleiner waren dan vandaag, of afwezig waren van 7.900 tot 4.500 jaar geleden. Dit was het hoogtepunt van de interglaciale Arctische warmte, toen de temperaturen vele graden warmer was dan tegenwoordig.

 De huidige ijsbedekking van het Noordpoolgebied is ‘een van de grootste van de laatste 10.000 jaar,’ zo wordt gemeld. De grootste GIC-omvang van het Holoceen is waargenomen in het laatste millennium. Dit zou suggereren dat een vermindering van de GIC's in de laatste paar eeuwen ‘slechts een gedeeltelijke terugkeer is naar een vroegere periode van veel grotere warmte’.

 Bron: The Daily Sceptic

 

https://www.blckbx.tv/klimaat/zomerijs-op-noordpool-bereikt-op-twee-na-hoogste-niveau-sinds-2007?utm_source=Blckbx&utm_campaign=dffb3a173d-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_04&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-dffb3a173d-561840125

 

UK: Births in England COLLAPSED and are NOT Coming Back Up


Births Declined by 14%. Should we call it INFERTILITY?

A new UKHSA Sep 1, 2022 Vaccine Effectiveness Report is out. The report says that it “applies to England”.

And it has very bad news. Live births dropped in England by 14% as of May 2022, and the decline seems to be worsening and not recovering.

I highlighted the relevant data that we will look at:

This simple table shows year-on-year declines in births (comparing, for example, May 2022 to May 2021):

The chart is here:

Before I go further, I have to remind my readers: birth rates are always seasonal! Most parents prefer to make a “spring baby”, which often ends up with them making a “summer baby” because conception takes more time than expected. So, never compare adjacent months as they are guaranteed to have dramatic changes that are simply seasonality-driven, with differences very repeatable over the years. Only compare months of one year with same months of another year, please. I did just that, comparing May to May, etc.

The usual year-to-year variation in fertility is 1-2%. Here’s the ONS page about 2021 births (also noting ominous 10% increases in stillbirths in 2021):

So, you can see that in the prior years, nothing super exciting was happening. The year of 2022 is, therefore, a big and a very disturbing aberration.

Missing Women

A very important statement from that report need to be addressed. The report is missing 2,637 women.

2,637 women could not be matched with a NIMS record. Their vaccine status is therefore unknown and they are excluded from these coverage figures.

I am not sure which year — 2021 or 2022 — is missing those women and how many of those were missing in each of those respective years. However, please understand that 2,637 women is a small number compared to the 189,450 births reported in 2022. At most — if all missing women were related to only 2022 — that could change the outcome by 1.39% per every month. My guess is that they were actually missing in 2021, as the “vaccine tracking system” was being set up, although I have no proof of that.

If most missing women were related to 2021 instead, then the drop in births in 2022 would be even more pronounced. These missing women represent an unknown that muddies the waters, but does not change the fact that 2022 has a dramatic and unexplainable drop in births.

Let’s Call it What it is — Infertility

A couple that desires to have a child, and is unable to conceive or have a successful pregnancy, is called infertile. While infertility is complicated, the most basic fact that we see is that despite life going on as always in the UK, couples in 2021 could NOT conceive and complete in the first months of 2022, approximately 24 thousand pregnancies — due to infertility. That led to up to 14% declines in births this year. Whether this infertility is temporary, or permanent — is an open question. I hope that it is temporary.

The Cause is the Covid Vaccine

We all know what was going on 9 months prior to January-May of 2022. The UK was busy vaccinating its fertile and pregnant women, claiming that “Covid vaccine is safe for pregnancy”.

And now, we know how that turned out, with the 14% decline in the birth rate.

Hungary is the Proof

Please read my Hungary article, where I compared birth rate drops in 20 Hungarian counties, with vaccination rates in the same counties 9 months prior to birth rate drops. A statistical analysis called “linear regression” shows the relationship between vaccination rates and birth rate drops 9 months later. That shows causation, due to the “temporal relationship” inherent in 9-month pregnancies.

Igor’s Newsletter
Hungary: Highest Vaccinated Counties Have Worst Birth Rate Drops!
Interesting news on the birth rate drop front! It turns out that the highest vaccinated counties of Hungary have the worst drop in birth rates in 2022! This is a within-country comparison, comparing Hungarians to Hungarians, for the same time period…
Read more

What do you think?

Source: https://igorchudov.substack.com/p/uk-births-in-england-collapsed-and?utm_source=email 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...