zondag 12 mei 2024

Dr. Peter McCullough onthult hoeveel artsen werden omgekocht om COVID-prikken te pushen

 Dit roept een aantal ernstige vragen op.

mei 12, 2024

12

   Foto Credit: Vigilantfox.news / Kleine foto © Karolina Grabowska / Pexels

De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough onthulde onlangs opzienbarende cijfers over de immense verdiensten die artsen ontvingen voor het pushen van de COVID-19 injecties.

Op de Tommy T Podcast verklaarde Dr. McCullough dat een doorsnee arts $250.000 extra kon verdienen als hij een aanzienlijk deel van zijn patiënten injecteerde, bericht Vigilant Fox.

Meer specifiek, als een arts 75% van zijn of haar patiënten injecteert tegen $250 per nieuw geïnjecteerde persoon, zou dat ongeveer $250.000 zijn.

Deze onthulling werd ontdekt via een uitgelekt document van Anthem Blue Cross Blue Shield.

Dr. McCullough legde uit dat een fulltime huisarts doorgaans een patiëntenpanel beheert van ongeveer 1.000 tot 2.000 mensen die onder de dekking van Anthem Blue Cross Blue Shield vallen.

Als je het uitrekent en rekening houdt met de $250 stimulans, dan zijn 1.000 nieuw gevaccineerde mensen maal $250 = $250.000. Sommige artsen verdienden minder, andere meer. Maar het punt is dat artsen financieel werden gestimuleerd om zoveel mogelijk patiënten te injecteren.

De vraag is of Anthem Blue Cross Blue Shield artsen stimuleerde om te injecteren of dat de overheid hen daarvoor betaalde.

Bekijk het volledige interview:   Link => https://youtu.be/J78HyjhcqnQ


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-peter-mccullough-onthult-hoeveel-artsen-werden-omgekocht-om-covid-prikken-te-pushen/

 

Voormalig CIA-analist: dit is de echte reden waarom westerse landen Oekraïne blijven steunen


Er komen berichten uit Oekraïne dat het Westen Oekraïense kinderen verhandelt voor seks en het oogsten van organen. Dat zei voormalig CIA-analist Larry Johnson in gesprek met Andrew Napolitano.

Hij benadrukte dat het hier gaat om ‘zeer geloofwaardige berichten’.

Waarom blijven de Verenigde Staten en andere westerse landen Oekraïne steunen? “We zijn daar niet om de democratie te verdedigen. Als we daar waren om de democratie te verdedigen, zouden we Oekraïne aanvallen,” zei Johnson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Flink op dreef

Hij zei verder dat Rusland op dit moment flink op dreef is. “Langs de hele frontlinie hakken ze het Oekraïense leger in de pan en de Oekraïners weten niet waar ze hun troepen moeten plaatsen. Het maakt niet uit waar ze hun troepen plaatsen, ze beschikken niet over voldoende artillerie en luchtsteun om de Russen tegen te houden.”

“Het Oekraïense front in de regio Donetsk stort ineen,” aldus Johnson.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Slowakije gooit roet in het eten van WHO-pandemieverdrag: ‘Dit is fantastisch nieuws’


Deze week werd bekend dat Groot-Brittannië weigert het pandemieverdrag van de WHO in zijn huidige vorm te ondertekenen. De 194 lidstaten van de WHO onderhandelen over dit verdrag, dat werd aangekondigd in mei 2021.

Groot-Brittannië zal geen versie van het verdrag ondertekenen die de Britse soevereiniteit ondermijnt, schrijft The Telegraph.

Met het verdrag ‘moeten de internationale samenwerking op het gebied van waarschuwingssystemen, gegevensuitwisseling en onderzoek versterkt worden’.

“Tenminste één land dat probeert zijn soevereiniteit te behouden,” reageert oud-Kamerlid Wybren van Haga. “Laten we hopen dat Nederland dit voorbeeld volgt en deze totalitaire wereldgezondheidsval verwerpt.”

Ook Slowakije weigert

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die de regering verzoekt bij de WHO om uitstel te vragen van een stemming over internationale afspraken als er opnieuw een pandemie uitbreekt. Als er geen uitstel komt, moet Nederland tegenstemmen, vindt de Kamer.

Daarnaast heeft Slowakije besloten om het nieuwe pandemieverdrag of de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling niet te steunen, meldt het Slowaakse persbureau TASR.

Vrijheid

Het Slowaakse ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten geen documenten te ondertekenen die de positie van Slowakije als soevereine staat verzwakken.

“Dit is fantastisch nieuws,” reageert oud-professor Bret Weinstein. Hij feliciteert de inwoners van Slowakije. “Door het WHO-plan te verwerpen, leiden jullie de wereld naar vrijheid.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Parlementslid: we zijn al in oorlog met Rusland en dit is wanneer de mensen dat te horen krijgen


We zijn op dit moment in oorlog met Rusland, ze hebben het ons alleen nog niet verteld. Dat zei het Britse parlementslid Andrew Bridgen in gesprek met chirurg Ahmad Malik. Wanneer krijgt de bevolking te horen dat we in oorlog zijn? Waarschijnlijk in juli of augustus, aldus Bridgen. “Misschien iets later.”

Hij had enkele maanden geleden een ontmoeting met Andrey Kelin, de Russische ambassadeur in Londen. Die zei tegen hem: we weten dat jullie mensen die Storm Shadow-raketten op ons afvuren, want je kunt de Oekraïners dat niet leren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hij wil eruit

Iedereen weet dat de Amerikanen, Britten en Fransen daar zitten, voegde Bridgen toe.

“Ze zijn vastbesloten om ons mee te sleuren in een oorlog met Rusland,” zei het parlementslid. “Godzijdank heeft Poetin een goed stel hersenen.”

Rishi Sunak heeft tegen de generaals gezegd dat hij geen premier in oorlogstijd wil zijn, weet Bridgen. “Hij wil eruit.”

Niets te zeggen

Op de vraag wie dan de lakens uitdeelt, antwoordde hij: “Iemand boven Rishi.” De premier heeft volgens hem niets te zeggen. De globalisten runnen de show.

“Dit mondt mogelijk uit in een kernoorlog,” merkte Malik op. Bridgen: “Dat weet ik. Ik heb een rapport gelezen waarin staat dat Groot-Brittannië zich niet kan verdedigen tegen het Russische arsenaal.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...