woensdag 26 juni 2024

Arts scheldt collega’s die gifprik pushten de huid vol: ‘Jullie zijn moordenaars en moeten minimaal levenslang krijgen’


De Amerikaanse arts Ben Marble waarschuwde iedereen nog voor de uitrol van de ‘gifprikken’: neem geen enkele dosis.

“Veel mensen luisterden niet, waaronder een aantal van mijn familieleden,” zegt hij in een video. Zijn oom nam het Moderna-vaccin en kreeg twee weken later een zware hartaanval. Hij kon het bijna niet navertellen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overleden

Zijn schoonzus haalde een Pfizer-vaccin en werd zes maanden later gediagnosticeerd met stadium IV turbokanker in de alvleesklier. Ze is inmiddels overleden.

Zijn zwager nam twee Pfizer-prikken en moest onlangs onder het mes omdat hij nierkanker bleek te hebben. Er is een goede kans dat hij het niet overleeft.

Moordenaars

Dat zijn drie familieleden die niet luisterden en de prikken namen met slechte afloop, aldus Marble.

Tegen alle ‘nepartsen die het gif pushten’ zegt hij: “Jullie zijn een stelletje zielige, zwakke lafbekken. Jullie zijn moordenaars. Jullie moeten minimaal levenslang krijgen. F*ck you!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

CEO Pfizer bedreigt de mensheid: Covid was elite’s ‘repetitie’ voor wat hierna komt

 juni 22, 2024   11

 

    Tim Reckmann CC BY 2.0

Albert Bourla, CEO van Pfizer, heeft toegegeven dat de uitrol van de Covid-pandemie en mRNA-prik slechts een “repetitie” was voor iets veel groters.

Bourla gaf deze bekentenis terwijl hij zich verkneukelde over de toekomst van Pfizer als vaccinmaker, schrijft Frank Bergman.

De farmaceutische leider verdedigde zijn bedrijf naar aanleiding van berichten dat de “beste dagen” van Pfizer voorbij zijn sinds de Covid pandemie voorbij was.

“Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer voor ons liggen, want Covid was voor mij als een repetitie.”

Hij ging toen verder met opscheppen dat Pfizer nu snel mRNA-injecties kan uitrollen als reactie op de volgende “hoofdziekte”.

Bourla suggereerde toen dat Covid onbelangrijk lijkt omdat Pfizer nu “achter kanker en vele andere dingen aanzit in de komende jaren.”

Kijk:

Dit is echter niet de eerste keer dat Bourla het heeft over nieuwe inkomsten “mogelijkheden” voor Pfizer uit kanker.

Zoals Slay News vorige maand meldde, onthulde Bourla dat zijn farmaceutisch bedrijf “blockbuster” winsten verwacht uit de behandeling van de wereldwijde toename van turbokanker onder de Covid-gevaccineerden.

Sinds de mRNA-prikken van Covid begin 2021 aan het publiek werden aangeboden, zijn de gevallen van zich snel ontwikkelende kankers bij jonge, gezonde mensen explosief gestegen.

 

Oncologen en vooraanstaande artsen over de hele wereld hebben alarm geslagen over deze kwestie.

Velen melden dat patiënten die gezond lijken, vaak binnen een week na de diagnose al dood zijn.

Het snelle begin van de ziekte heeft ertoe geleid dat deskundigen het fenomeen “turbokanker” hebben genoemd.

Er is steeds meer bewijs dat suggereert dat de wereldwijde turbokanker epidemie direct verband houdt met Covid mRNA-imjecties.

Veel wetenschappers hebben de vervuiling met DNA-fragmenten in de injecties aangewezen als de oorzaak van de kankers.

Maar de verwoestende gevolgen zijn blijkbaar niet voor iedereen slecht nieuws.

Volgens Albert Bourla, CEO van Pfizer, bieden de explosief stijgende kankergevallen een kans om “blockbuster” winsten te maken.

Om deze nieuwe mogelijkheden te vieren, glunderde Bourla dat kanker “onze nieuwe Covid” is.

Ondertussen is Bourla niet de enige machtige globalist die de Covid pandemie beschrijft als een test.

De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns.”

Volgens Nicole Schwab was Covid een “geweldige gelegenheid” om te testen hoe het publiek zich zou schikken naar autoritaire maatregelen die gebruikt zouden kunnen worden om de “Grote Reset” agenda van het WEF in te luiden.

Het WEF promoot het verhaal van de “klimaatcrisis” om “een verandering te creëren die niet stapsgewijs is… om de natuur centraal te stellen in de economie,” aldus de jongere Schwab.

Nicole Schwab maakte de opmerkingen in een onlangs vrijgegeven video die werd opgenomen tijdens een WEF paneldiscussie in 2020.

 

“Deze [COVID] crisis heeft ons laten zien dat ten eerste dingen heel snel kunnen veranderen als we er onze gedachten op zetten en als we de onmiddellijke nood voelen voor onze middelen van bestaan,” zegt Nicole Schwab.

“En ten tweede dat het systeem, ik bedoel, je noemde het al eerder, dat we eerst hadden niet duurzaam is.

“Dus ik zie het als een geweldige kans om echt deze Grote Reset te hebben en om deze enorme geldstromen te gebruiken – om de toegenomen hefbomen te gebruiken die beleidsmakers vandaag hebben – op een manier die voorheen niet mogelijk was om een verandering te creëren die niet incrementeel is, maar waarop we kunnen terugkijken en we kunnen zeggen dat dit het moment is waarop we echt zijn begonnen om de natuur in het hart van de economie te plaatsen.”

Daarnaast stelde het WEF van Klaus Schwab eerder dat de pandemie diende als een massaal wereldwijd experiment dat kan worden gebruikt om toekomstige beperkingen op te leggen.

Zoals Slay News in september 2022 meldde, verklaarde het WEF dat de Covid pandemie-gerelateerde lockdowns hebben bewezen dat “miljarden burgers over de hele wereld” zich zouden schikken naar wereldwijde vrijheidsbeperkingen omwille van de “klimaatverandering.”

In een artikel dat gepubliceerd werd door het WEF, prijst de organisatie hoe “miljarden” mensen gehoorzaamden aan de “beperkingen” van Covid, met het argument dat ze hetzelfde zouden doen onder het mom van het verminderen van koolstofuitstoot.

Getiteld “Mijn Carbon: Een aanpak voor inclusieve en duurzame steden,” suggereert het artikel dat dezelfde angsttactieken gebruikt zouden kunnen worden om het grote publiek nog meer “beperkingen” op te leggen.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/ceo-pfizer-bedreigt-de-mensheid-covid-was-elites-repetitie-voor-wat-hierna-komt/

Belangrijke baanbrekende studie ontdekt ‘uitknop’ voor Covid mRNA-prikken

juni 23, 2024   19

    Foto: freepik / Marelica

Wetenschappers hebben zojuist een belangrijke doorbraak aangekondigd na de ontdekking van een “uitknop” voor mensen die geïnjecteerd zijn met Covid mRNA-prikken.

De baanbrekende ontdekking werd onthuld in een recente preprint studie. In tegenstelling tot de aanvankelijke bewering dat het “vaccin” in de arm blijft, verspreidt het zich door het hele lichaam, schrijft Frank Bergman.

De verspreiding van het mRNA van de injecties leidt tot ernstige zorgen over de veiligheid van vooraanstaande experts. Het spike-eiwit dat wordt veroorzaakt door het mRNA van de injecties is in verband gebracht met meerdere dodelijke ziekten en plotselinge dood.

Men denkt dat de mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor de toename van het aantal gevallen van turbokankerhartfalenberoertesbloedstolsels en een beschadigd immuunsysteem.

De baanbrekende nieuwe ontdekking geeft echter hoop voor ongeveer 5,5 miljard mensen om te “inactiveren” wat ze in hun lichaam stoppen.

Het nieuwe onderzoek werd geleid door de gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough. McCullough en zijn team presenteerden een nieuwe aanpak met behulp van small interfering messenger RNA (siRNA) en ribonuclease targeting chimaeren (RIBOTACs) om het mRNA van deze vaccins te binden en te deactiveren.

Het proces stelt het lichaam in staat om het mRNA van de injecties op te ruimen.

“We gebruiken deze kleine interfererende RNA’s al in de praktijk,” verklaarde McCullough. Er is er één die Patisiran heet en de andere, Inclisiran. Ik gebruik ze in mijn praktijk. Ze blijven maar een paar dagen in het lichaam. Ze binden boodschapper-RNA om het te inactiveren.”

“De lange levensduur van het ingekapselde mRNA samen met de onbeperkte productie van het schadelijke en mogelijk dodelijke Spike (S) eiwit vragen om strategieën om de potentiële nadelige effecten te beperken,” aldus het abstract van de studie.

 

De door Dr. McCullough voorgestelde oplossing is om het resterende mRNA van het vaccin gericht af te breken. Dit zou ongecontroleerde productie van spike-eiwitten kunnen voorkomen en de toxiciteit verminderen.

De urgentie van een “uitknop” wordt nog groter nu Moderna’s mRNA-vaccins voor respiratoir syncytieel virus en influenza onlangs zijn goedgekeurd.

McCullough waarschuwt:

“Zonder een manier om het boodschapper-RNA uit te schakelen, denken we dat elke boodschapper-RNA-prik, omdat het synthetisch is gemaakt en resistent tegen menselijke afbraak, mensen steeds zieker zal maken.”

“We moeten een manier vinden om dit uit het lichaam te krijgen. We hopen dat moleculaire technologiebedrijven dit oppikken en overwegen. We hebben hier een uitknop voor nodig.”

Deze doorbraak komt op een moment dat er steeds meer bewijs komt dat de Covid-injecties in verband brengt met dodelijke aandoeningen.

Zoals Slay News eerder deze week meldde, sloeg McCullough alarm nadat hij schokkende gegevens aan het licht had gebracht waaruit bleek dat Covid mRNA-injecties een duizelingwekkende toename van 112.000% aan hersenproppen veroorzaakten.

Een onlangs gepubliceerd onderzoek door een team van experts, onder leiding van McCullough, analyseerde alle meldingen van hersentrombo-embolie in de afgelopen 34 jaar.

Volgens Johns Hopkins Medicine treedt cerebrale trombo-embolie op wanneer zich een bloedklonter vormt in de veneuze sinussen van de hersenen. Hierdoor kan het bloed niet uit de hersenen wegstromen.

Deze reeks gebeurtenissen maakt deel uit van een beroerte die de hersenen en het centrale zenuwstelsel kan beschadigen en plotselinge dood kan veroorzaken. Het is een bekende bijwerking van Covid mRNA injecties.

In het onderzoek werden 5.137 gevallen van cerebrale trombo-embolie gevonden in de drie jaar dat de Covid mRNA-injecties beschikbaar zijn. In de 34 jaar dat de gegevens beschikbaar zijn, zijn er echter slechts 52 meldingen van cerebrale trombo-embolie in verband met griepvaccins.

 

Volgens deze gegevens is er een 1120-voudige toename in cerebrale trombo-embolie voor Covid-injecties vergeleken met griepprikken per keer.

Dit is een enorme toename van 111.795%.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/belangrijke-baanbrekende-studie-ontdekt-uitknop-voor-covid-mrna-prikken/


ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

Achtergrond: Pfizer is uiterst agressief geweest in zijn pogingen om de details van hun internationale COVID19-vaccinovereenkomsten te beschermen, schrijft Ehden. Omdat de kosten van het ontwikkelen van contracten erg hoog zijn en veel tijd kosten (juridische beoordelingscycli), ontwikkelt Pfizer, net als alle andere bedrijven, een gestandaardiseerd sjabloon voor overeenkomsten en gebruikt deze overeenkomsten met relatief … Meer lezen overALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

https://www.frontnieuws.com/alle-premiers-en-presidenten-van-de-wereld-worden-gecontroleerd-door-de-wereldbank-en-een-pfizer-contract/


WEF: 99% van de mensen zal worden vervangen door AI

 

     TheDigitalArtist / Pixabay

Het World Economic Forum (WEF) heeft globalisten die aanwezig waren op het evenement “Summer Davos” in China beloofd dat kunstmatige intelligentie (AI) binnenkort 99% van de mensen op aarde zal vervangen.

Wereldelites op de jaarlijkse bijeenkomst van de New Champions van het WEF in Dalian, China, watertanden wanneer ze te horen krijgen dat “nutteloze mensen” binnenkort zullen worden geëlimineerd en vervangen door AI-technologie, schrijft Hunter Fielding.

Het WEF vertelde de deelnemers aan het evenement dat de resterende één procent van de mensen toezicht zal houden op AI-workflows die “onze” besluitvorming zullen transformeren.

Het nieuws werd aangekondigd door WEF “agenda contributor” en CausaLens oprichter en CEO Darko Matovski.

Matovski schetste de toekomstvisie van het WEF tijdens het panel “What Can AI Assistants Do?”

“We komen terecht in een wereld waarin 99 procent van alle intelligentie kunstmatig is, en de ene procent – de menselijke intelligentie, zal fungeren als achtervang voor de 99 procent kunstmatige intelligentie

We zijn er nog niet en we zijn nog niet klaar voor die wereld, maar dat is wel de wereld die we gaan creëren. In die wereld zullen we moeten kiezen, afhankelijk van een use case, waar ligt de grens tussen autonomie en controle?

Waar moet die ene procent van de menselijke intelligentie zijn tijd aan besteden?

Er zullen veel toepassingen zijn waarin je volledig autonome agenten kunt hebben, en dat is cool, maar er zullen ook veel situaties zijn waarin je een hoge mate van toezicht op de mensen wilt.

Ik denk dat dat het meest interessante gebied is – waar besteden we die ene procent menselijke intelligentie aan om toezicht te houden op de agentic workflows?” voegde hij eraan toe,” zei Matovski.


Kijk:

Matovski zei verder dat kunstmatige algemene intelligentie wel eens veel sneller zou kunnen komen dan we denken, en dat het mogelijk zal leiden tot “enorme verbeteringen in de besluitvorming.”

“Als je kijkt naar hoe we tegenwoordig beslissingen nemen, is dat allemaal gebaseerd op menselijk buikgevoel.

Zelfs de meest geavanceerde organisaties hebben een zeer klein aantal real-world use cases van AI als het gaat om besluitvorming; overheden lopen natuurlijk misschien nog wel verder achter,” aldus Matovski.

“Er is een enorme kans om AI en AI-agenten en meer geavanceerde vormen van AI, naarmate we die ontwikkelen, te gebruiken om de manier waarop we beslissingen nemen in onze samenleving volledig te transformeren, wat zal leiden tot rechtvaardigere, efficiëntere, betere samenlevingen.

Maar voordat we ons kritisch denken, onze besluitvorming en onze vrije wil overdragen aan kunstmatige intelligentie, moeten we volgens Matovski weten waarom AI zich gedraagt zoals het doet.” 

Volgens de CEO van causaLens weten zelfs de ontwikkelaars niet hoe Large Language Models (LLM’s) werken.

“Wat voor mij echt belangrijk is, is dat we AI hebben die we vertrouwen en dat mensen echt kunnen begrijpen wat de AI doet

Als je LLM neemt, weten zelfs de ontwikkelaars niet hoe het werkt.

We hebben het over deze opkomende intelligentie, die geweldig is in use cases zoals het schrijven van gedichten en dingen die niemand kwaad doen, maar niet zo goed als je een hersenoperatie uitvoert of een belangrijke beleidsbeslissing neemt of een belangrijke beslissing in je onderneming,” voegde hij eraan toe.


Als 99 procent van de intelligentie kunstmatig is en als we het grootste deel van onze besluitvorming aan AI overlaten, wat betekent dat dan voor verkiezingen?

Zoals WEF-oprichter Klaus Schwab zei tijdens de jaarlijkse bijeenkomst in Davos in 2017: “Waarom hebben we verkiezingen nodig omdat we weten wat het resultaat zal zijn?”

Schwab trapte de jaarlijkse bijeenkomst van de New Champions af door te zeggen dat economische groei en een vreedzamere toekomst zouden komen van het omarmen van innovatie en het afdwingen van samenwerking.

In de openingsplenaire zei de ongekozen globalist:

“Om toekomstige economische groei te stimuleren, moeten we innovatie omarmen en samenwerking afdwingen tussen sectoren, regio’s, landen en culturen om een vreedzamere, meer inclusieve, duurzamere en veerkrachtigere toekomst te creëren.

Op dit kritieke moment is de actieve deelname van alle belanghebbenden essentieel om een duurzaam ontwikkelingstraject te garanderen,” volgens Schwab.

De jaarlijkse bijeenkomst van de New Champions van het WEF vindt plaats van 25-27 juni en heeft als thema “Next Frontiers for Growth”.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/wef-99-van-de-mensen-zal-worden-vervangen-door-ai/ 


Globalisten zijn de roofdieren

COVID-19 is het wapen,

En u bent de prooi

Dr. Peter R. Breggin, een psychiater, arts en medicus, heeft als getuige-deskundige meer dan honderd keer voor de rechtbank getuigd. Hij begon in 1993 als medisch deskundige tegen de farmaceutische industrie te getuigen, schrijft Rhoda Wilson. In augustus 2020 spande Thomas Renz, de advocaat van America’s Frontline Doctors, een rechtszaak aan tegen de Staat Ohio … Meer lezen overGlobalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

https://www.frontnieuws.com/globalisten-zijn-de-roofdieren-covid-19-is-het-wapen-en-u-bent-de-prooi/


Eten we straks gevaccineerde eieren?


Begin dit jaar is een proef gestart met vogelgriepvaccinaties bij legbedrijven die zich op de Nederlandse markt richten. De ‘gevaccineerde’ eieren van de proef mogen op de Nederlandse markt verschijnen, bericht Boerderij op basis van een Kamerbrief die minister Adema aan de Tweede Kamer schreef.

Den Haag kan voor onze eigen markt toelatingen verzorgen. Er wordt gewerkt aan de opening van markten voor producten van gevaccineerde dieren.

Een flink ‘dingetje’

De handel in eieren en vlees van gevaccineerde dieren is een flink ‘dingetje’, weet Foodlog. In de EU is namelijk nog geen regelgeving. Landen buiten de EU stellen hun eigen eisen. Het ministerie van Landbouw overweegt grootschalige vaccinatie als ‘veiligheid en effectiviteit bewezen zijn’.

In Frankrijk worden eenden sinds oktober vorig jaar (verplicht) gevaccineerd. Daarop hebben de Verenigde Staten, Singapore en Taiwan hun grenzen voor pluimveeproducten uit Frankrijk gesloten.

Twee vaccins

Afgelopen maand meldde het ministerie van Landbouw dat er twee vogelgriepvaccins zijn ‘die in de praktijk goed werken’. Na de zomer komt er een proef met het inenten op pluimveebedrijven. Aan deze pilot doen tussen de vijf en 10 bedrijven mee.

Tijdens de proef wordt ervaring opgedaan met het op grotere schaal toedienen van de vaccins. Daarnaast wordt onderzocht welke mogelijke negatieve effecten er zijn voor de handel in kippen en eieren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...