zaterdag 2 september 2023

Insider waarschuwt dat HAARP ‘Bijbelse rampen’ zal veroorzaken om een ‘Nieuwe Wereldorde’ in te luiden.

 april 4, 2023   10753   84  

 

De onderzoeksfaciliteit HAARP wordt door de globalistische elite gebruikt om het weer in de wereld te controleren, de agenda voor klimaatverandering te versnellen en schade toe te brengen aan vijanden, volgens ingewijden die de wereld waarschuwen dat de doodstraaltechnologie van Nikola Tesla door HAARP wordt gebruikt om de elite te helpen bij hun doel om de mensheid te onderwerpen, schrijft Newspunch.

Het Amerikaanse onderzoeksinitiatief HAARP is actief sinds het begin van de jaren negentig. Hoewel het project een aantal doelen heeft, wordt de bevordering van radiocommunicatietechnologie beschouwd als het belangrijkste aandachtspunt.

“HAARP is ’s werelds krachtigste, hoogfrequente zender voor onderzoek van de ionosfeer”, aldus een persbericht van de universiteit van Alaska.

“De exploitatie van de onderzoeksfaciliteit werd op 11 augustus 2015 overgedragen van de Amerikaanse luchtmacht aan de Universiteit van Alaska Fairbanks, waardoor HAARP kan doorgaan met het onderzoek naar ionosferische fenomenen via een overeenkomst voor coöperatief onderzoek en ontwikkeling op het land,” vervolgt de officiële release.

Maar tot zover het officiële rapport. Met meer en meer meldingen van bizar en onmogelijk weer over de hele wereld… is het de moeite waard om je af te vragen wat HAARP werkelijk van plan is.

Veel mensen in de buurt van de onderzoeksfaciliteit waarschuwen dat HAARP wordt gebruikt om het weer in de wereld te controleren en geopolitieke spanningen te manipuleren.

Een Roemeense generaal die vertrouwelijke toegang kreeg tot de faciliteit, beweerde later dat het High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) nooit is gesloten, maar in de loop der jaren voortdurend wordt verbeterd en opgewaardeerd.

Geo-engineering expert Gen. Emil Strainu besprak de gevaren van HAARP met leden van de Servische media. Hij noemde het het “wapen van de apocalyps” en vertelde journalist Dragan Vujicic dat het mogelijk kan worden gebruikt voor economische oorlogsvoering, klimaatverandering en bevolkingscontrole. HAARP had echter een goedaardige oorsprong als wetenschappelijk project om de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer te bestuderen.

“Het HAARP-systeem is sinds 1993 in bedrijf,” zei Strainu. “Het aantal antennes en zenders is elk jaar toegenomen, met meer dan 180 antennes en hoofdgeneratoren in gebruik. Vandaag heeft HAARP het hoogste vermogen in zijn geschiedenis en kan het overal ter wereld missies op afstand uitvoeren.”

Strainu legde drie hoofdrichtingen van geoengineering uit. De eerste is koolstofgeoengineering, die tot doel heeft koolstofdioxide uit de atmosfeer te verwijderen. De tweede is zonnegeo-engineering, waarbij wordt getracht de hoeveelheid geabsorbeerde zonnestraling die in de atmosfeer van de aarde terechtkomt, te wijzigen.

 

Militaire geoengineering, de derde richting, maakt gebruik van technologieën voor de wijziging van het milieu voor militaire doeleinden in de drie omgevingen – land, zee en lucht. Volgens Strianu lijkt het huidige probleem van de “klimaatverandering” te zijn veroorzaakt door dergelijke geoengineering-projecten die al tientallen jaren in het geheim worden uitgevoerd.

De krachtigste HAARP-installatie bevindt zich in Gakona, Alaska, die in 2014 werd gesloten en twee jaar later in 2016 onder de bevoegdheid van de Universiteit van Alaska Fairbanks (UAF) kwam. Strianu wees er echter op dat dit een dekmantel was van het Amerikaanse leger en de Central Intelligence Agency om de HAARP-operaties daar voort te zetten.

Strianu vertelde ook dat hij in de UAF HAARP faciliteit was en ontdekte hoe het wapen wordt gebruikt. Hij vertelde dat enkele van de toepassingen zijn: het veroorzaken van explosies die vergelijkbaar zijn met die van kernbommen; het wijzigen van het milieu en het veroorzaken van orkanen, tornado’s, waterhozen en tsunami’s in gebieden waar die normaal niet voorkomen.

Het wapen kan ook aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken door gebieden te stimuleren die gevoelig zijn voor dergelijke verschijnselen. Het kan ook hersengolven veranderen en het denken van mensen controleren.

Gezien de onthullingen van de generaal wijzen velen op de sociale media met de vinger naar HAARP voor het veroorzaken van de enorme aardbeving van februari 2022 die Turkije en Syrië trof. De ramp eiste minstens 54.387 doden.

Strianu is niet de enige die gelooft in het bestaan van een geo-engineering wapen. Zijn Roemeense collega, senator Diana Iovanovici Sosoaca, betoogde tijdens een toespraak in het Roemeense parlement dat de aardbeving in Turkije het gevolg kan zijn geweest van een geowapen dat de globalisten tegen Ankara hebben ingezet. Dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de globalisten trotseerde, viel volgens de wetgever niet goed bij hen.

Sosoaca wees op het feit dat 10 landen hun ambassades sloten en hun ambassadeurs terugtrokken enkele dagen voor de gebeurtenis. En “tien seconden voor het plaatsvinden van de zogenaamde aardbevingen sloten de Turken deze (olie- en gas)pijpleidingen”.

Ze wees ook op de “150 naschokken van [de] verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste” als bewijs dat de bevingen kunstmatig van aard waren.” Ze voegde eraan toe dat geowapens “al heel lang bestaan” en “tot nu toe zijn gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten.”

“Nu is het in de praktijk gebracht,” merkte de senator op. “Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven – zoveel mensen en op zo’n vreselijke manier.”

Talrijke berichten op social media hebben beweerd dat HAARP wordt gebruikt om stormen en hittegolven te veroorzaken. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat het wordt gebruikt als instrument om klimaatalarmisten te hypen en mensen ontvankelijker te maken voor klimaatlockdowns Erger nog, er wordt beweerd dat HAARP een middel is om de wereld te ontvolken.

Deze vernietigende beschuldigingen zijn prima facie bewijs van een opzettelijke aanval op Turkije door de globalistische elite met behulp van HAARP-technologie.

Er is nog meer bewijs dat HAARP als wapen is gebruikt. Volgens de bekende Braziliaanse natuurkundige Dr. Fran De Aquino wijzigt het volledig functionerende HAARP-netwerk niet alleen het weer en geofysische gebeurtenissen, maar kan het ook de ruimte en de zwaartekracht en zelfs de tijd vervormen!

Dr. De Aquino beweert ook dat HAARP het legendarische “Death Ray” wapen van Nikola Tesla gebruikt om het weer en natuurrampen over de hele wereld te beheersen.

Als u iets weet over Nikola Tesla, dan weet u dat de FBI hem voor zijn dood bezocht en duizenden pagina’s met ontwerpen en uitvindingen in beslag nam. Deze uitvindingen werden eigendom van de Amerikaanse overheid.

De hoogfrequente radiogolven van HAARP, die kunnen worden versterkt, gemoduleerd en gericht op bijna elke plaats op aarde, zijn gebaseerd op het meest geavanceerde werk van de legendarische uitvinder en visionair Nikola Tesla. Tesla werkte tientallen jaren aan een revolutionaire wapentechnologie die hij teleforce noemde: een krachtige, dodelijke doodsstraal die volgens Tesla de oorlogvoering voorgoed zou veranderen.

Recentelijk hebben bizarre aurora’s en verstoringen van landmassa’s de aandacht gevestigd op de mogelijkheid dat elementen van de HAARP-technologie zijn gewapend om Tesla’s vernietigende doodsstraal over te nemen, die werkt met de verspreiding van gerichte radiofrequenties om de bindingen die moleculen bij elkaar houden te verstoren met behulp van niet-lineaire effecten van intens uitgestraald vermogen.

Is het toeval dat er blauw licht aan de hemel werd waargenomen vóór de aardbeving in Turkije die zoveel verwoesting aanrichtte en zoveel levens eiste?

Al in 2009 liet het waarschuwingsteken van een HAARP-superwapen zijn handtekening achter op een piepklein Mexicaans eiland in de Golf van Mexico. Het eiland, Bermeja genaamd, was er de ene dag en de volgende dag gewoon verdwenen.

Het mysterie is nooit opgelost. Hoewel de officiële verklaring “opwarming van de aarde” en stijgend water is, is de Golf in 2009 niet meetbaar gestegen, noch is de zeebodem gedaald.

Cleo Paskal, associate fellow bij het Royal Institute of International Affairs in Londen, merkt het volgende op: “In september 2009 werd gemeld dat het kleine eiland Bermeja, in de Golf van Mexico, niet meer te vinden was, hoewel het al eeuwenlang op kaarten stond.

“De Mexicaanse regering stuurde vliegtuigen en boten en gebruikte satellieten om te proberen het te vinden, maar het was verdwenen. En daarmee ook een grote claim van Mexico op de koolwaterstofrijke wateren van de Golf. Sommigen in Mexico zeiden dat de CIA duidelijk hun eiland had opgeblazen om hun belang te ondermijnen.

“Het antwoord van de Verenigde Staten was duidelijk: geen eiland, geen claim.”

Hoe handig. Verdampt met één druk op de knop?

Het eiland zou op onverklaarbare wijze zijn verdwenen. Of was het onverklaarbaar?

Toen het eiland ophield te bestaan, werden er vreemde verschijnselen gemeld in en rond de Golf van Mexico. Er vormden zich glinsterende regenboogwolken en er werd massaal chemtrail gespoten. Tegelijkertijd braken er mysterieuze draaikolken uit in de normaal zo rustige wateren. Nog vreemder was dat zeelieden in de buurt van Bermeja op de dag van de verdwijning melding maakten van bizarre lichtbrekingen in de lucht. Hun getuigenissen werden afgedaan als onbevestigde UFO-rapporten.

Toch zijn het energiescherm en de draaikolken duidelijke tekenen van HAARP-activiteit. Het soort activiteit dat niets te maken heeft met het analyseren van en experimenteren met de ionosfeer, maar alles met het manipuleren en controleren van de mensheid.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals u, krijgt de mondiale elite het veel moeilijker dan ze dacht. Blijf sterk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2g2tcs-insider-warns-haarp-will-create-biblical-catastrophes-to-usher-in-new-world.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/insider-waarschuwt-dat-haarp-bijbelse-rampen-zal-veroorzaken-om-een-nieuwe-wereldorde-in-te-luiden/

Kijk: prof. Marc Van Ranst verduidelijkt zelf hoe de coronahoax ontstond


Op social media circuleert een filmpje waarin een aantal uitspraken van de Belgische viroloog Marc Van Ranst achter elkaar zijn geplakt. Het gaat om uitspraken die hij in de beginperiode van corona heeft gedaan.

“Wanneer we meer testen, dan gaan we ook meer nieuwe besmettingen vinden,” zei hij bijvoorbeeld op 7 april 2020 in het tv-programma De afspraak. “Dus wanneer we het testvolume maal twee, maal vijf, maal 10 doen, dan blijft dat stijgen en is dat een statistiek die niet veel zegt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nee, dat heeft weinig zin

Op 28 februari 2020 kreeg hij in het VRT-journaal de vraag of het zin heeft om als gewone burger een mondkapje te dragen. “Nee, dat heeft weinig zin,” antwoordde Van Ranst. “Die maskers houden die virussen niet tegen.”

De viroloog zei verder op 8 maart 2020 in het VRT-journaal: “[Voor] de meeste mensen die dit doormaken is het een zware verkoudheid, iets griepachtig en na een paar dagen is het leed wel geleden.”

Leugens en manipulatie

“Er zijn wel een beperkt aantal mensen die in het ziekenhuis terechtkomen, maar dat is net hetzelfde als bij de gewone griep. Daar zien we dezelfde risicogroepen, net dezelfde symptomen,” voegde hij toe.

Arts Leo Van den Bossche zet de uitspraken van Van Ranst nog eens op een rij: bij elke epidemie krijg je plots experts; het gaat om een banale verkoudheid; meer testen heeft geen zin, dan krijg je meer besmettingen; maskers hebben geen zin, die houden virussen niet tegen; deze slimme man weet perfect hoe hij met de nodige leugens en manipulatie mensen ertoe kan brengen om zich te laten prikken.

Verbijsterende ontdekking: CDC-gegevens onthullen dat het COVID-vaccin 24 jaar kan schelen in het leven van mannen!

 De langetermijngevolgen van de Covid-19 vaccinatie worden nu duidelijk...

september 2, 2023   1649   1 

 

Een jaar geleden hadden dubbel gevaccineerde Australiërs 10,72x meer kans om Omicron te krijgen dan ongevaccineerden. Nu hebben ze 20x meer kans en de drievoudig of meer gevaccineerden 35x meer kans, zoals blijkt uit de laatste statistieken van NSW Health (zie hieronder).

Ondertussen laten de meest recente gegevens van de Cleveland Clinic en de meest recente gegevens van de VS, geanalyseerd door Josh Stirling, oprichter van Insurance Collaboration to Save Livess en voormalig gerangschikte #1 verzekeringsanalist, een echt verontrustende trend zien, schrijft concerned reader.

De gezondheidsschade die door elke vaccindosis wordt veroorzaakt, neemt niet af in de loop van de tijd. Het gaat voor onbepaalde tijd door.

De CDC All-Cause Mortality gegevens laten zelfs zien dat elke vaccindosis het sterftecijfer in het jaar 2022 met 7% verhoogde ten opzichte van het sterftecijfer in het jaar 2021.

Dus als u 5 doses heeft gehad, heeft u 35% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u één dosis heeft gehad, heeft u 7% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u niet gevaccineerd bent, had u geen grotere kans om in 2022 te sterven dan in 2021.

De gegevens van de Cleveland Kliniek

Hier zijn de Covid-infectiecijfers voor de eerste 98 dagen van 2022September12, toen het bivalente vaccin voor het eerst werd aangeboden aan werknemers van de Cleveland Clinic. Het was niet verplicht. Het werd aangeboden.


Dus op 2022September12 waren 6199 werknemers ongevaccineerd, 2359 waren enkel geprikt, 13804 waren dubbel geprikt, 20798 waren driedubbel geprikt en 3538 waren viervoudig geprikt of penta geprikt met het originele vaccin, dat was ontworpen tegen het Wuhan Hu1 referentievirus, dat NIET was geïsoleerd van een mens maar was gegenereerd op een computer.

De resultaten van hun onderzoek, die hierboven grafisch worden weergegeven, laten zien dat hoe meer doses van het originele vaccin u nam, hoe groter de kans was dat u covid kreeg. Met andere woorden, het originele Covid-vaccin is niet alleen ineffectief tegen Omicron. Het is zelfs anti-effectief.

Het is daarom geen vaccin tegen de huidige Covid-stam. Het is een antivaccin. Het beschadigt uw immuunsysteem op een dosis-afhankelijke manier. Hoe meer injecties u heeft genomen, hoe meer schade u aan uw immuunsysteem heeft toegebracht.

De schrijver zag dit voor het eerst in PHE Vaccine Surveillance rapporten en publiceerde zijn bevindingen aan PHE zelf EN op mijn website en in The Expose, op 2021October10.

 

‘De Wetenschap’ is nu vastgesteld door de Cleveland Clinic. Genetische vaccins beschadigen uw immuunsysteem en maken de kans dat u geïnfecteerd wordt met Covid niet kleiner, maar groter.

Niet alleen dat, maar ze hebben ook verschrikkelijke bijwerkingen op het cardiovasculaire, neurologische en voortplantingssysteem.

Ze zijn niets minder dan verplichte progressieve euthanasie.

CDC All-Cause Mortality Data laat zien dat elk jaar elke gevaccineerde persoon meer en meer kans heeft om te sterven met een snelheid van 7% PER PRIK PER JAAR. Dat is een langzaam werkend genetisch gif.

Als mensen zouden herstellen van de 1e prik, dan zou dat niet precies hetzelfde effect hebben als de 5e prik (namelijk een toename van 7% in sterfte). Dit is het probleem op lange termijn. Mensen herstellen niet van de schade die de injecties hebben aangericht in termen van oversterfte.

Dus als we 2021 als basis nemen, zou een persoon met 5 prikken 350% meer kans hebben om in 2031 te sterven en 700% meer kans om in 2041 te sterven en 1050% meer kans om in 2051 te sterven dan een persoon die niet is gevaccineerd. Het is net als samengestelde interest.

Met behulp van dit resultaat kunnen we het verlies in levensverwachting voor een 30-jarige man als volgt berekenen… De levensverwachting van een 30-jarige ongevaccineerde man in het VK is ongeveer 80 jaar. Hij kan dus nog 50 jaar van zijn leven verwachten.

Statistisch gezien is de helft van zijn cohort op zijn 80e dood. De levensverwachting van een 30-jarige vijfvoudig gevaccineerde man in het VK is 56 jaar. Ervan uitgaande dat Britse mannen op dezelfde manier op de vaccins reageren als mensen in de VS. Als alternatief hebben 30-jarige mannen in de VS die vijf keer zijn gevaccineerd ook 24 jaar aan levensverwachting verloren.

Gegevens over de levensverwachting in het VK zijn afkomstig van Statista. In de tabel hieronder tellen we de extra 7% sterfte per prik per jaar op bij de niveaus voor 2020 in het VK die in kolom 2 staan. Dus over een periode van 5 jaar zou de gemiddelde toename in verwachte sterfte zijn – (0% + 35%)/2 = (0% + 35%).

·         (0% + 35%)/2 = 17,5% van één prik

·         (0% + 70%)/2 = 35% bij twee prikken

·         (0% + 105%)/2 = 52,5% bij drie prikken

·         (0% + 140%)/2 = 70% bij vier prikken

·         (0% + 175%)/2 = 87,5% bij vijf prikken

 

Levensverwachting voor ongevaccineerde en 1-5 gedoseerde Britse mannen


1 prik berooft 30-jarige mannen van 13 jaar
2 prikken berooft 30-jarige mannen van 18 jaar
3 prikken berooft 30-jarige mannen van 20 jaar
4 prikken berooft 30-jarige mannen van 23 jaar
5 prikken berooft 30-jarige mannen van 24 jaar

Dat is de prijs die u betaalt voor het vertrouwen op de NHS, het vertrouwen op de regering en het vertrouwen op de BBC en de Main Stream Media.

Dat is wat media zoals de Expose hebben geprobeerd te voorkomen.

NSW Vax status 2023Jan7

De bevolking van New South Wales in Australië was in 2022 6.505.883. De vaccinatiestatus is als volgt…

https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics


NSW Australië gegevens voor ziekenhuis- en IC-opnames tijdens de laatste 6 weken van 2022 tonen dosis-afhankelijke vernietiging van het immuunsysteem

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Pages/weekly-reports.aspx

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221210.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221203.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221126.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221119.pdf

NSW Covid IC-opnames 2022Nov19-Dec31




NSW Covid Ziekenhuisopnames 2022Nov19-Dec31



Daar is het bewijs van de vernietiging van het immuunsysteem door vaccinatie gemedieerde spike-eiwitten. We zien hetzelfde patroon voor ziekenhuisopnames in Australië als voor infectiecijfers in Cleveland. Hoe meer injecties u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt. En dat is voor het doel van de therapie! Bovenstaande grafieken gaan NIET in op de bijwerkingen.

Conclusie

De bevolking van NSW in Australië bestaat uit 6½ miljoen mensen. Zij zijn een zeer gevaccineerde groep. Als we kijken naar de gegevens van de Australische overheid voor de laatste 6 weken van 2022 zien we dat.

1. Degenen met 1 of 2 doses hebben 20x meer kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden met Covid dan degenen zonder doses.
2. Degenen met 3 of 4 of meer doses hebben 35x meer kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden met Covid dan degenen zonder doses.
3. Als u niet gevaccineerd bent, bent u 100% beschermd tegen opname op de IC. Als u gevaccineerd bent, heeft u een kans van 6 op 100.000 om op de IC opgenomen te worden.
4. Vaccins zijn onveilig en extreem ineffectief.
5. COVID-19 vaccinatie legt een onhoudbare druk op ziekenhuizen en IC’s in NSW en bij implicatie over de hele wereld.
6. De NHS in het Verenigd Koninkrijk zal vernietigd worden tenzij vaccinaties onmiddellijk verboden worden. Het kan al te laat zijn.
7. De vaccins voorkomen kudde-immuniteit. Kudde-immuniteit zal nooit bereikt worden bij de gevaccineerden. Het is al bereikt bij de ongevaccineerden.
8. Het voortduren van de pandemie wordt volledig veroorzaakt door de anti-vaccins.

 

De laatste keer dat ik de gegevens in NSW bekeek, voor de laatste 6 weken van 2021, hadden de mensen die dubbel gevaccineerd waren 2,18x meer kans om Omicron te krijgen dan de mensen die niet gevaccineerd waren.

Hier zijn we vandaag, 12 maanden later, in de laatste 6 weken van 2022, en de dubbelgevaccineerden hebben niet 2,18x, maar 20x meer kans om de nieuwste variant op te lopen. En de drievoudig geprikte mensen hebben 35x meer kans!

Er is dus de vernietiging van het immuunsysteem die ik in oktober 2021 voorspelde. Er is de progressieve vaccin-gemedieerde AIDS. Dit zijn kluchtige Monty Python-achtige getallen. Zoals ik het begrijp gaat de Australische regering nu stoppen met het classificeren van ziekenhuisgegevens op vaccinstatus.

Over je kop in het zand steken gesproken. Hoe dan ook. Het is te laat. De kat is uit de zak. Deze cijfers laten een versnellende immunologische catastrofe zien.

De gegevens die we hebben geanalyseerd hebben betrekking op de ziekte waartegen de vaccins ons zouden moeten beschermen (Covid-19). Ze gaan niet in op de overvloed aan cardiovasculaire, neurologische, immunologische, reproductieve en systemische bijwerkingen van de genetische anti-vaccinaties die nog meer ziekenhuisopnames veroorzaken.

We hebben de controle over onze gezondheidsdiensten in handen gegeven van de grote farmaceutische bedrijven en zij hebben deze diensten vernietigd. Er komt een dag, als dat nog niet gebeurd is, dat 50% van de patiënten in onze ziekenhuizen lijdt aan door vaccinaties veroorzaakte pathologie.

De vraag wordt dan, hoeveel anderen naast de door vaccins beschadigde patiënten lijden aan door Big Pharma veroorzaakte pathologieën die het gevolg zijn van andere “medicijnen” van Big Pharma?

De geloofwaardigheid en levensvatbaarheid van alle gezondheidszorg wereldwijd is daarom volledig afhankelijk van de onmiddellijke stopzetting van genetische vaccinatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verbijsterende-ontdekking-cdc-gegevens-onthullen-dat-het-covid-vaccin-24-jaar-kan-schelen-in-het-leven-van-mannen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...