zondag 22 mei 2022

Ex-Pfizer-Vice President over wereldleiders die in de zak van het WEF zitten: ‘Als ze terugkrabbelen, eindigen ze als Mussolini’

 
Als je je moet laten vaccineren om te kunnen werken, laat je dan ontslaan. Je kunt je leven niet herstellen. Als je niet op vakantie kunt zonder een vaccinatiepaspoort, ga dan in vredesnaam een paar jaar niet vliegen. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon in gesprek met Catherine Austin Fitts. Het beste wat we volgens hem kunnen doen, is mensen wakker schudden.

Yeadon denkt dat ze zullen doorgaan op de ingeslagen weg en dat het nog een stuk erger wordt. Hij vreest ook dat ze geweld zullen gebruiken, hoewel ze dat niet willen. Als het menens wordt en ze beginnen te schieten op hun eigen burgers – wat ze uiteindelijk zullen doen – moeten mensen een kant kiezen, benadrukte hij.

Schwab

Ze hebben zich hier decennialang op voorbereid, aldus Yeadon. Er is geen kans dat ze nu opeens terugkrabbelen. Zelfs als de super-daders – ik weet niet wie het zijn, maar we kunnen wel gissen, de superrijken en machtigen – zoiets zouden hebben van: ‘laten we het over een paar jaar nog eens proberen’, eindigen ze volgens hem als Mussolini.

De alumni van het World Economic Forum – de meeste wereldleiders hebben het leiderschapsprogramma van Schwab doorlopen – weten dat de kans groot is dat hen dan hetzelfde lot wacht als Mussolini, zei hij.

Opgehangen

“Ik denk dat ze dat weten,” zei Yeadon, die benadrukte dat hij tegen geweld is. “Als ze ons verzet niet breken, worden ze opgehangen.”

Oversterftecijfers Canada stijgen naar recordhoogte, moet het ergste nog komen?

 

Zolang er nog boosters worden uitgedeeld, zullen er mensen sterven. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met journalist Naomi Wolf.

Daarnaast kunnen steeds meer mensen niet werken vanwege de bijwerkingen, zei hij. Denk aan spierpijn, andere soorten pijn, mensen kunnen niet lopen, enzovoorts.

Blijft stijgen

Dowd heeft veel contact met de Canadese investeerder Kelly Brown, die net als hij onderzoek heeft gedaan naar de oversterftecijfers. Brown kwam tot de ontdekking dat de oversterfte in de leeftijdscategorie 0-44 jaar enorm is toegenomen.

In augustus, september en oktober vorig jaar piekte het aantal sterfgevallen. De piek viel samen met de vaccinatiemandaten. In Brits-Columbia en Ontario, de dichtstbevolkte provincies, worden de data relatief goed bijgehouden. Uit die data blijkt niet alleen dat de oversterfte blijft stijgen, maar rond het einde van het jaar ook een recordhoogte heeft bereikt, vertelde Dowd.

Vierde prik

“Mijn hemel,” reageerde Wolf. “Dat is heel belangrijk.”

De provincies hebben nog geen gegevens over 2022 beschikbaar gesteld. Begin dit jaar kondigde premier Trudeau aan dat mensen hun vierde prik konden halen. “Het bevestigt onze bevindingen,” benadrukte Dowd.

Wanhopige Nieuw-Zeelanders ontvluchten massaal hun land vanwege dit overlegclubje

 


Tienduizenden inwoners van Nieuw-Zeeland willen hun land ontvluchten. Dat heeft te maken met de strenge regels die zijn opgelegd door premier Jacinda Ardern, stelt leider van de Act-partij David Seymour in een interview met GB News.

Nieuw-Zeelanders ontvluchten massaal hun land. De autoriteiten schatten dat het komende jaar zo’n 50.000 inwoners vertrekken terwijl de grenzen langzaam maar zeker weer opengaan.

Ardern is een Young Global Leader van het World Economic Forum. Econoom en voormalig Europarlementariër Auke Zijlstra zegt hierover: “Dat overlegclubje is nu officieel de architect van de beleidsplannen van Nieuw-Zeeland.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wanhopig

Het beleid van Ardern en haar regering maakt de bevolking wanhopig, zei Seymour. Een meerderheid van de Kiwi’s vindt dat het in Nieuw-Zeeland de verkeerde kant opgaat. Ziekenhuizen laten weten dat verpleegkundigen massaal vertrekken.

Mensen hebben hun buik vol van de angstcampagne die de afgelopen twee jaar is gevoerd door de media en de overheid. Zelf zei Ardern dat het normaal is dat Kiwi’s ‘naar het buitenland gaan en terugkomen met nieuwe vaardigheden’.

Quarantaine

Tot enkele maanden geleden moesten mensen die afreisden naar Nieuw-Zeeland tenminste 10 dagen in quarantaine in een hotel, waar ze werden gemonitord door militairen.

De zwangere journalist Charlotte Bellis strandde in Afghanistan omdat er geen plek voor haar was in het strenge Nieuw-Zeelandse quarantainesysteem. Ze zei dat ze met open armen werd ontvangen door de Taliban.

‘Smoking gun’: gegevens onthullen dat sterftepieken samenvallen met vaccinatierondes

 
Pas na de mondkapjesplicht en de vaccinatiecampagne was er sprake van oversterfte. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Richard Fleming in de show van Alex Jones. “Daarvóór was er geen oversterfte.”

“Dit is een smoking gun,” zei Jones. Fleming lichtte toe dat hij zich heeft gebaseerd op data van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. De grafiek laat zien dat zich vlak na de mondkapjesplicht, na de initiële vaccinatiecampagne en de boostercampagne sterftepieken voordoen.

Deze sterfgevallen worden niet veroorzaakt door longontsteking, wat je zou verwachten bij corona, maar hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, beroerte en neurologische aandoeningen, waaronder prionziekten en alzheimer, aldus Fleming.

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

De arts benadrukte dat de data ons nu laten zien dat al deze ziekten het gevolg zijn van het vaccinatieprogramma. “Ze worden veroorzaakt door de vaccins en het dragen van mondkapjes.”

Jones voegde toe dat levensverzekeraars een vergelijkbaar beeld zien. “Het komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.”

Na 1,5 jaar

Fleming waarschuwde in mei vorig jaar al dat het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, zei de arts.

Massale inzet politie en leger bij World Economic Forum: ‘Alles aan het WEF is nep’

 

Zondag gaat het jaarlijkse World Economic Forum van start in het Zwitserse skidorp Davos. Er is een heel nepdorp opgetuigd en daarnaast zijn leger en politie massaal aanwezig.

Naast premier Rutte, minister Kaag en andere bewindslieden is ook koningin Maxima te gast. Zij heeft gesprekken met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, de private sector en ontwikkelingsorganisaties.

Nauw betrokken

Koningin Maxima is zeer nauw betrokken bij het WEF. Ze is lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems en van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium van het WEF. Daarnaast is zij sinds 2021 lid van de Edison Alliance. Dit initiatief van het WEF richt zich op het bevorderen van digitale inclusie op de thema’s gezondheidszorg, financiële diensten en onderwijs.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit verzin je gewoon niet

Rebel News heeft diverse verslaggevers naar Davos gestuurd. Zij legden vast hoe legertrucks het dorp binnenrijden en overal politie op de been is. Er wordt zelfs een nepdorp gebouwd voor de bijeenkomst.

“Het is wel toepasselijk dat hun gebouwen nep zijn,” zegt verslaggever Avi Yemini. “Alles aan het World Economic Forum is nep.” Op Twitter schrijft hij: “Dit verzin je gewoon niet.”

Pfizer-baas Albert Bourla legt nieuwe technologie uit aan publiek in Davos: een pil met een chip

 


Er circuleren momenteel beelden op social media van een bijeenkomst van het World Economic Forum in januari 2018, waar Pfizer-baas Albert Bourla opmerkelijke uitspraken deed over technologische ontwikkelingen in de zorg.

Iemand uit het publiek vroeg hoe technologie kan worden gebruikt om er zeker van te zijn dat een patiënt een medicijn neemt. Bourla verwees naar een door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA goedgekeurde pil met een digitale sensor die registreert of het medicijn is ingenomen.

“Het is in feite een biologische chip die in de pil zit. Als je de pil hebt ingenomen, wordt er een signaal verstuurd dat je de pil hebt genomen,” zei Bourla.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Implicaties

Stel je eens voor wat de implicaties daarvan zijn. Zorgverzekeraars kunnen er zeker van zijn dat de medicijnen die patiënten zouden moeten nemen daadwerkelijk worden ingenomen. Het is fascinerend wat er op dit vlak gebeurt, aldus de Pfizer-directeur.

Hij verwees naar het middel Abilify MyCite, een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van schizofrenie, bipolaire stoornis en depressie. De sensor van de pil stuurt een signaal naar een wearable die de informatie doorstuurt naar een app, schreef de FDA in november 2017 in een persbericht.

Prof. Capel over apenpokkenvirus: apenstreken of een broodje aap?

 


De apenpokken zijn door zorgminister Kuipers (Nl.) op de A-lijst geplaatst. Deze maatregel is volgens de minister ‘in het belang van de volksgezondheid’. Ziektes met een A-status zijn de meest gevaarlijke die er maar bestaan.

Viroloog Ab Osterhaus waarschuwt dat het virus dodelijk kan zijn. OMT-lid Marion Koopmans twitterde dat ze zich zorgen begint te maken.

Er is nu een virus opgedoken alsof dat iets heel bijzonders is en dat wordt weer als heel rampzalig gepropageerd. Is dat inderdaad waar? Is het echt zo’n ernstige besmettelijke ziekte? Die vragen stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe video.

Iets heel bijzonders

In 50 jaar tijd zijn er 53 gevallen van apenpokken gemeld in Europa. Dit jaar zijn er incidentele besmettingen en wordt er gedaan alsof er iets heel bijzonders gebeurt, aldus Capel.

Apenpokken zijn nu onder ons, maar dat zijn ze al jaren. Waarom is er nu paniek? “Ik zou het echt niet weten,” stelt de immunoloog.

Echt geen gevaar

Zijn er gekke apenstreken aan de gang of is alles een broodje aap? “Al 52 jaar is het er. En een hele plotselinge variatie lijkt me heel onwaarschijnlijk,” zegt Capel.

“Mijn mening over het apenvirus is: als iets zich 52 jaar heel rustig gedraagt en niet heel erg snel essentieel kan veranderen, dan zie ik niet wat er nu plotseling zo anders is geworden. In mijn optiek is er echt geen gevaar voor een hele grote nieuwe epidemie,” benadrukt hij.

-------------------   

RIVM past website over apenpokken stilletjes aan, verwijdert passage over antiviraal middel

De verspreiding van het apenpokkenvirus moet volgens gezondheidsdiensten en experts vooral worden tegengehouden door patiënten te isoleren en vaccins toe te dienen.

Mensen die door contact met een patiënt ‘veel risico lopen’, krijgen in Nederland een pokkenvaccin aangeboden, liet minister Kuipers van Volksgezondheid dit weekend weten. Als de prik binnen vier dagen wordt toegediend, is de kans het grootst dat iemand niet ziek wordt, aldus Kuipers.

20 mei

Het RIVM heeft op zijn website de pagina over apenpokken stilletjes aangepast, ontdekte energieadviseur Simone Juffermans. Tot 20 mei viel op de pagina het volgende te lezen over de behandeling van het virus:

“Het pokkenvaccin kan in de eerste dagen na mogelijke besmetting (post-expositie profylaxe) gebruikt worden. Het vaccin kan ook gebruikt worden als bescherming vooraf voor mensen met een grotere besmettingskans. Er is een geregistreerd antiviraal middel tegen pokken en monkeypox in Europa.”

Vaccinatie

Het gedeelte over het geregistreerde antivirale middel is inmiddels verwijderd en het kopje ‘behandeling’ is veranderd in ‘vaccinatie’.

“Waarom is het gedeelte over het geregistreerde antivirale middel tegen pokken en monkeypox verwijderd?” vraagt Juffermans. Het antwoord laat zich raden.


Dr. Robert Malone vows to resist vaccine mandate for children, talks about the Great Reset

 Thursday, May 19, 2022 by: Mary Villareal

Tags: badhealthbadmedicinebig governmentBig Pharmaconspiracyenslavedfreedomglobalistsgreat resethealth freedommedical fascismMedical Tyrannyobeypandemicpharmaceutical fraudRobert Malonevaccinevaccine wars

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

2,710VIEWS


(Natural News) For Dr. Robert Malone, pushing the Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines on children is just not right.

“Early on, I made a decision that I was – of all the topics, all the things going on – to try to resist the mandated vaccines [for] children. [It] was the one thing that I felt strongest about,” Malone said during the May 14 episode of “The New American.”

It’s already been established that healthy children have nearly zero percent risk of dying from COVID-19, but could experience adverse events or develop life-threatening conditions like myocarditis because of the vaccine.

Malone, who is part of the team that invented the mRNA technology used in COVID-19 vaccines, shared details of his journey – from questioning the safety and efficacy of the said vaccines to recognizing the intense efforts of globalists who are trying to establish a totalitarian regime that would allow them to supersede national political structures in the form of the Great Reset. (Related: Al Gore endorses the “great reset” while other media outlets continue to claim it’s a “conspiracy theory.”)

He also shared his outrage at the breaching of well-established rules of medical ethics and the willingness to bypass informed consent. His starting point, Malone said, was the outrage at what was being done to his profession and the breaching of the many standards that he had been trained in for years.

“This breaching of all of the standard ethics and rules and normal procedures, in the amazing rush to try to get some vaccine product out at the exclusion of any other intervention, like early treatments with drugs or repurposed drugs. There was this intentional effort to only promote vaccines and to block any other interventions,” he said

Movement to push untested vaccines part of the Great Reset

One of the early treatments being blocked is ivermectin, which suppresses the virus replication and spread.

But a global movement against ivermectin and other potential treatments has emerged in an apparent bid to boost vaccination rates. Malone said governments and nongovernmental entities around the world are working in concert to push the Great Reset espoused by the World Economic Forum (WEF) and its founder, Klaus Schwab. (Related: World Economic Forum wants to take advantage of coronavirus to enact “the Great Reset.”)

Based on the total control over information, the economy and finances, as well as ideas of transhumanism and population control, the Great Reset became possible through mass formation psychosis – a phenomenon that captures both the populace and its leaders.

Malone admitted that he initially thought these were conspiracies, but coming across Schwab’s book titled “The Great Reset” made him realize that what people have been saying was actually true.

World-class attorneys like Reiner Fuellmich have also attempted to indict Schwab and his co-conspirators, but so far the WEF has successfully dodged them. Malone said it was his hope, along with others, that all major tech platforms and news sources be responsible and vigilant in ensuring that Americans have access to accurate information on something as significant as COVID-19.

Visit GreatReset.news for more information about the Great Reset and the governments’ role in this agenda.

Watch this video to learn more about COVID tyranny and the WEF’s Great Reset agenda.

VIDEO LINK: https://www.brighteon.com/20cbfcf7-0c91-42f7-9fd8-77d15dd2d002 

This video is from the channel The New American on Brighteon.com.

More related stories:

Steve Quayle: The Great Reset and the Great Tribulation are one and the same.

Ukraine invasion may be a preemptive strike against the Great Reset, says Glenn Beck.

Leading virologist and mRNA pioneer Dr. Robert Malone predicts Great Awakening in response to Great Reset.

COVID-19 pandemic was PLANNED as part of the Great Reset, warns Catholic priest Fr. Frank Unterhalt.

Intelligence update: The Great Reset vs. the Great Awakening – the grand battle taking place right now for the future of America and the free world.

Sources include:

Brighteon.com

TheDesertReview.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-19-robert-malone-resists-vaccine-mandate-for-children.html

Nadat zoveel piloten door vaccins zijn gedood, hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen geen piloten meer en annuleren ze nu vluchten

 Woensdag 18 mei 2022 door: Ethan Huff

Tags : luchtvaartmaatschappijenslechte gezondheidbadmedicineBubblechaosIneenstortingCOVIDinstorting van de schuldvluchtenmarktcrashmedisch fascismeMedische tiranniepandemiepaniekpilotenrisicovaccinfractvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.870WEERGAVEN


(Natural news) De luchtvaartindustrie (in de VS) laat een puinhoop achter vanwege het Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" -mandaat, dat zoveel piloten heeft gedood of gedwongen met vervroegd pensioen te gaan zodat er niet meer genoeg over zijn om met alle vliegtuigen te vliegen.

De door bedrijven gecontroleerde media (d.w.z., CNBC) beweert dat de "pandemie" verantwoordelijk is voor deze verliezen, maar we weten beter dan dat. Veel transportmedewerkers lieten hun baan staan en kwamen nooit meer terug vanwege de vaccinatie mandaten, en dat is een feit.

Nu hebben grote luchtvaartmaatschappijen moeite om genoeg personeel te vinden om vliegtuigen in de lucht te houden. Het resultaat is een wijdverbreide annulering van vluchten en het dreigende vooruitzicht van mogelijke faillissementen.

Als mogelijke oplossing overweegt ten minste één wetgever de federale wetgeving die de federaal verplichte pensioenleeftijd voor piloten van 65 naar 67 jaar of hoger zou verhogen. Maar zal dit het probleem oplossen en is dit wel veilig?

Een regionale vliegtuig maatschappij heeft ook voorgesteld om de vliegurenvereisten die nodig zijn om te kunnen vliegen voor een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij te verminderen. Met andere woorden, piloten hebben niet meer zoveel ervaring nodig om aangenomen te worden om met je vliegtuig te vliegen.

Delta verlaagt de vereiste van vier jaar voor het inhuren van piloten

Eerder in het jaar maakte Delta Air Lines deining i/h luchtvaartmilieu nadat het een wervingsregel had laten vallen die vereiste dat alle piloten ten minste een vierjarige opleiding moesten behalen. Nu is een hbo-opleiding niet langer een voorwaarde voor het vliegen met vliegtuigen in Delta.

Frontier Airlines kiest voor een andere aanpak door te proberen nieuwe piloten te kopen van buiten de Amerikaanse grenzen, ook uit Australië. En American Airlines heeft besloten om te proberen bustickets te verkopen voor de kortere vluchtroutes.

“Het tekort aan piloten voor de industrie is reëel, en de meeste luchtvaartmaatschappijen zullen hun capaciteitsplannen gewoon niet kunnen realiseren omdat er simpelweg niet genoeg piloten zijn, althans niet voor de komende vijf jaren en meer,", zei Scott Kirby, CEO van United Airlines, tijdens de recente kwartaaloproep van zijn bedrijf in april.

Volgens Kirby zijn er nu ongeveer 150 vliegtuigen aan de grond onder de verschillende regionale luchtvaartpartners van United, omdat er niet genoeg piloten beschikbaar zijn om ermee te vliegen.

Hoewel de vaccinaties gedeeltelijk de schuld hebben, is het ook waar dat de plandemische beperkingen het inhuren van piloten stopten door de training en de licentiepijplijn te verstoren.

Normaal gesproken zou er een gestage stroom van nieuwe rekruten door het systeem gaan om de plaats van gepensioneerden in te nemen, maar de afgelopen twee jaar is dat proces enorm verstoord door de lockdowns en mandaten van de regering.

'Ik heb het gevoel dat ik bij het toppunt ben weggelopen', zegt een voormalige kapitein van een grote luchtvaartmaatschappij die in 2020 aan het begin van de luchthaven een pakket voor vervroegde uittreding nam toen iedereen in aanang van de plandemie werd verteld om thuis te blijven.

In die tijd was bijna niemand op reis, dus het was alleen logisch om werknemers te laten inpakken. Nu werkt dat plan echter op een grote manier averechts, aangezien luchtvaartmaatschappijen moeite hebben om aan de vraag te voldoen.

De luchtvaartindustrie probeert nu wanhopig zo snel mogelijk piloten op te leiden en in dienst te nemen, maar het zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om het probleem op te lossen. Het tekort aan piloten kan jaren aanhouden, of misschien zelfs voor altijd als de wereld haar huidige ‘collaps’-traject voortzet.

Volgens Kit Darby, een pilot-pay-adviseur en gepensioneerde kapitein van United, hopen grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen alleen dit jaar alleen al ongeveer 12.000 piloten in dienst te nemen, wat ongeveer het dubbele is van het vorige record in jaarlijkse aanwervingen.

"We hebben dit soort uitputtingsniveaus nog nooit doorgemaakt", zegt Jonathan Ornstein, de CEO van Mesa Air Group, een regionale partner van American en United die vorig kwartaal $ 43 miljoen verloor als gevolg van bezuinigingen.

"Als we niet met onze vliegtuigen vliegen, verliezen we geld."

Terwijl de wereld om ons heen afbrokkelt, kun je het laatste nieuws erover bijhouden Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CNBC.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-18-vaccines-killed-airlines-lose-pilots-canceling-flights.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...