woensdag 12 juni 2024

CDA-burgemeester verbiedt vertoning kritische klimaatdocumentaire: ‘Echt totaal mesjokke’


De kritische klimaatdocumentaire ‘Climate: The Movie’ mag niet worden vertoond in de gemeente Brunssum. CDA-burgemeester Wilma van der Rijt heeft te kennen gegeven dat de gemeente de vertoning van de film ‘onwenselijk’ acht. In de film leveren diverse wetenschappers kritiek op het mondiale klimaatbeleid.

De burgemeester wil niet dat haar gemeente geassocieerd wordt met de film.

De uitbater van de zaal waar de film vertoond zou worden kreeg een ambtenaar van de gemeente op bezoek die tegen hem zei dat er ‘een risico voor de veiligheid’ was. Dit was dus hoogst waarschijnlijk verzonnen om de uitbater onder druk te zetten, reageert klimaatexpert Marcel Crok van Clintel.

Echt totaal mesjokke

Brunssum zegt ‘duurzaam’ te zijn, maar dat geldt helaas niet voor de naleving van de burgerrechten, constateert arts en advocaat Lucas Bergkamp. “De gemeente heeft zich geassocieerd met schending van de grondrechten van de burgers. Terwijl geen zinnig mens zou denken dat de gemeente de vertoning van deze film ondersteunt, integendeel.”

Oud-Tweede Kamerlid Harm Beertema stelt dat burgemeester Van der Rijt een aanslag pleegt op de vrijheid van meningsuiting. “Eén van haar ambtenaren laat zich op pad sturen om met een flagrante leugen de voorstelling te cancelen. In wat voor land zijn we terechtgekomen? Echt totaal mesjokke, dit soort overgevoelige snel gekwetste types.”

“Wat dénkt zo’n burgemeester wel?!” briest columnist Marianne Zwagerman. Ook Telegraaf-journalist Wierd Duk vraagt zich af: “Waar bemoeit die burgemeester zich mee?”

Ironisch

Eerder haalde Lumière in Maastricht de film van de agenda. Forum voor Democratie vindt het ironisch dat Lumière wel ‘An Inconvenient Truth’ van Al Gore over de opwarming van de aarde draaide. Een Engelse rechter oordeelde dat in die film negen wetenschappelijke fouten zitten.

“Het is ons inziens helaas het zoveelste voorbeeld van de cancelcultuur. Steeds horen we dat de Nederlandse samenleving inclusief wil zijn en dat iedereen welkom is. Keer op keer blijkt dit schijn te zijn,” foeterde FVD-fractievoorzitter in Maastricht Bram Nab.

Bekijk de film hier:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Statines verantwoordelijk voor een groot deel van de ‘coronadoden’?

 woensdag, 12 juni 2024 09:44

statines zorgen voor gebrek aan vitamineDHet is in de loop der jaren duidelijk geworden dat de nep coronapandemie een zorgvuldig geplande gebeurtenis was.

Het is dan misschien ook geen toeval dat het gebruik van statines bij het uitbreken van de nep pandemie tot ongekende hoogte was gestegen.


De nep coronapandemie is niet zomaar spontaan ontstaan. Het is een zorgvuldig geplande gebeurtenis die terug voert naar tenminste 2010.

Zo zagen we dat het beddentekort in ziekenhuizen onderdeel vormde van deze planning, maar ook de weerstand van de bevolking (het immuunsysteem)  werd al jaren geleden voorbereid op de komst van ‘het virus’.

Dat is althans de strekking van een uitgebreid artikel in The Epoch Times. Hierin wordt gesteld dat ze de inname van statines kunstmatig zover hebben opgevoerd dat het gebruik van dit middel eind 2019 tot een ongekend hoogtepunt was gestegen.

Colleen Huber, de auteur van dat artikel schrijft onder andere het volgende:

Mijn hypothese is dat de massale, populatiebrede verlaging van het cholesterolgehalte onder het Amerikaanse publiek in de aanloop naar 2019 de weg vrijmaakte voor kwetsbaarheid voor de nieuwe ziekteverwekker SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

Deze verzwakking van de afweer van mensen veranderde wat een vervelende verkoudheid had kunnen en moeten zijn in een zeer lastige en gevaarlijke ziekte voor mensen die ouder of zwaarlijvig waren of leden aan meerdere chronische ziekten.

Statines verlagen cholesterol, vooral de zogenaamde “slechte” low-density lipoproteïnen (LDL) die cholesterol naar onze cellen vervoeren.

Statines behoren al tientallen jaren tot de meest voorgeschreven medicijnen in de Verenigde Staten.

In 2013 adviseerden het American College of Cardiology en de American Heart Association dat iedereen tussen de 65 en 75 jaar met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten (bijna iedereen) een statine voorgeschreven moest krijgen.

Tegen 2019 waren statines een markt van $10 miljard en gebruikten meer dan 92 miljoen mensen - 35% van de Amerikaanse bevolking, voornamelijk oudere volwassenen - statines. Dit aantal was een verdrievoudiging ten opzichte van het voorgaande decennium. Tegen 2020 stonden de Verenigde Staten op de zesde plaats in de wereld wat betreft het gebruik van statines per hoofd van de bevolking.

Ook bij ons is het gebruik van statines schrikbarend hoog.

Statines verlagen iemands cholesterol, en cholesterol is geen luxe maar een noodzaak voor de vorming van de vitamine D molecule - de dirigent van de symfonie, om het zo maar te zeggen, van het menselijke immuunsysteem.

Drie organen zijn betrokken bij de productie van vitamine D: eerst de huid, dan de lever en tot slot de nieren.

Tijdens de nep coronapandemie ontdekte men ook dat erg zieke mensen dikwijls een enorm tekort aan vitamine D hadden.

Dat is dan ook niet zo vreemd als je bedenkt dat de doelgroep die statines krijgt voorgeschreven ook de groep is die al te maken heeft met een slecht werkend immuunsysteem en allerlei andere medische problemen.

Colleen Huber zit er in zoverre naast dat de mensen die overleden tijdens de nep coronapandemie, niet overleden aan de gevolgen van een nog nooit bewezen virus, maar aan het feit dat hun immuunsysteem, mede door het gebruik van statines, zwaar gecompromitteerd was.

Mensen gingen dood aan van alles en nog wat in die tijd. Ze gingen dood aan de griep die opeens ‘corona’ werd genoemd, ze gingen dood aan allerlei andere kwalen en ze gingen wellicht dood door de combinatie grafeenoxide via de griepprik en de 5G straling zoals door La Quinta Columna wordt gesuggereerd.

Mensen gingen dood aan van alles en nog wat omdat hun immuunsysteem niet goed werkte, mede dankzij het gebrek aan vitamine D, veroorzaakt door statines.

Waar Colleen Huber wellicht wel gelijk in kan hebben is dat men het gebruik van statines kort voor de uitbraak van de nep pandemie naar een hoogtepunt heeft gestuwd om daarmee de bevolking zoveel mogelijk te verzwakken. Dit, omdat de statines indirect ook zorgen voor een gebrek aan vitamine D.

De werkelijkheid is dan ook dat je met een hoog cholesterolgehalte beduidend langer leeft dan wanneer je dat door statines laat slopen.

Wij ontvingen naar aanleiding van bovenstaande de volgende reactie van een lezer:

Dank jullie voor het artikel over de statines en de oudere artikelen over cholesterol. Wellicht is het met opzet gedaan, maar die conclusie kan ik met de huidige gegevens niet trekken.

Wat ik wel weet dat er in ieder geval veel geld mee gemoeid is, en dat is op zich al verfoeilijk. Wellicht is dit nog iets moois om onder de aandacht te brengen; Een lezing van cardioloog Aseem Malhotra voor het Europees Parlement over statines.

Goed onderbouwd waarin hij aantoont dat het om geld gaat en niet om gezondheid. Het valt mij mee dat de video nog op youtube te vinden is.

Veelzeggende titel: “killing for profit?”.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Nanotechnologie ontdekt in Pepsi Cola: Het leven wordt voor een doorsnee consument nu niet bepaald gemakkelijker

 woensdag, 12 juni 2024 12:17

nano deeltjes pepsiOnderzoekers hebben vreemde dingen kunnen ontdekken in de beruchte corona ‘vaccins’, zoals nanotechnologie en vreemde structuren.

Iets dergelijks doet zich nu ook voor wanneer de inhoud van een blikje Pepsi Cola onder de microscoop wordt gelegd.


Het leven wordt voor een doorsnee consument nu niet bepaald gemakkelijker.

Dit, omdat veel producten die in het dagelijks leven door velen worden gebruikt zijn bewerkt door de voedselindustrie.

En hoewel wij op de labels kunnen zien wat de ingrediënten zijn van een product, weten wij nooit helemaal zeker wat er allemaal werkelijk in zit.

Dat er nanodeeltjes voorkomen in Coca Cola en Pepsi Cola werd al eerder wetenschappelijk vastgesteld zoals blijkt uit gepubliceerde onderzoeken.


Wij kwamen het onderstaande filmpje tegen bij Stew Peters.

Het laat een proef zien waarbij een dame een druppel Pepsi Cola neemt en deze vervolgens bestudeert onder een microscoop.

Zij ziet daarbij allerlei vreemde deeltjes die ze op zich niet kan verklaren.

Het lijkt een beetje op de nanodeeltjes die de Spaanse onderzoeksgroep La Quinta Columna heeft aangetroffen in de ‘coronavaccins’.
Wat Stew Peters niet duidelijk maakt is wie deze dame is.

Is het een wetenschapper of is het een amateuronderzoeker?

Maar, gezien het feit dat er eerdere wetenschappelijke onderzoeken zijn die spreken over nanodeeltjes in dit soort frisdranken, is het toch wel een nuttig filmpje.

Misschien is bovenstaande filmpje een broodje aap verhaal, maar misschien toch ook niet.

Alle grote bedrijven zoals Coca Cola en Pepsi Cola zijn tenslotte voor het grootste deel eigendom van leden van de beruchte sekte.

Als ze bepaalde nanotechnologie bij de mens naar binnen brengen via ‘de vaccins’, waarom zouden ze dat dan niet via bewerkte voedselproducten doen?

De 5G netwerken zijn zo langzamerhand overal ter wereld geïnstalleerd, inclusief de ruimte waar de satellieten van Elon Musk iedere uithoek op deze planeet kunnen bereiken.

Wat er exact aan ingrediënten in bewerkte producten zit, weten wij niet. Het enige waar we op af kunnen gaan is het label. Maar, wat als niet alles wordt vermeld?

Wat wel iedere dag duidelijker wordt is dat de ‘corona vaccins’ onvoorstelbare schade aanrichten bij mensen.

Zo komt Maria Zeee nu met een wetenschappelijk onderzoekt dat aantoont dat ‘gevaccineerde’ mensen al beginnen te rotten voordat ze dood zijn.
De moraal van het verhaal is dan ook om ver uit de buurt te blijven van producten die door mensen zijn bewerkt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Drie jaar te laat bevestigen mainstream media oversterfte door COVID-prikken

 Prof. Michel Chossudovsky: “Covid-injecties kunnen de oorzaak zijn van toename in oversterfte"

juni 11, 2024   7

    AberrantRealities / Pixabay

De zogenoemde “samenzweringstheoretici” hadden al die tijd gelijk. En nu, ondanks alle angstzaaierij, propaganda en censuur, geven de bedrijfsmedia het met tegenzin toe.

Als dit verslag van The Telegraph begin 2021 was gepubliceerd, zouden er enkele miljoenen levens zijn gered, bericht Thefreethoughtproject.

Maar in 2021 werd censuur opgelegd. Eerlijke journalistiek werd het zwijgen opgelegd. De media steunden de angstcampagne.

Het verslag van de Telegraph door wetenschapsredacteur Sara Knapton, 5 juni 2024 gaat over:

Onderzoekers uit Nederland analyseerden gegevens van 47 westerse landen en ontdekten dat er sinds 2020 meer dan drie miljoen oversterftegevallen waren geweest, waarbij de trend zich voortzette ondanks de uitrol van vaccins en inperkingsmaatregelen.

Ze zeiden dat de “ongekende” cijfers “aanleiding geven tot ernstige bezorgdheid” en riepen regeringen op om de onderliggende oorzaken, waaronder mogelijke schade door vaccins, volledig te onderzoeken.

De auteurs van de Vrije Universiteit van Amsterdam schreven in BMJ Public Health: “Hoewel Covid-19 vaccins werden verstrekt om burgers te behoeden voor morbiditeit en mortaliteit door het Covid-19 virus, zijn er ook vermoedelijke bijwerkingen gedocumenteerd.

“Zowel medische professionals als burgers hebben ernstige verwondingen en sterfgevallen na vaccinatie gemeld aan verschillende officiële databases in de Westerse wereld.”

Klik hier om het volledige artikel op The Telegraph te lezen.

Commentaar en analyse

Vanaf begin 2021, samenvallend met de uitrol van het Covid-vaccin, heeft zich een opwaartse trend in Covid-vaccin-gerelateerde sterfgevallen ontvouwd.

Er is een toename van oversterfte die kan worden toegeschreven aan het Covid-vaccin.

Ironisch genoeg rapporteert de mainstream media nu, drie jaar later (zie Telegraph hierboven), over de oversterfte als gevolg van het Covid-vaccin.

DIT IS DE ONUITGESPROKEN WAARHEID:

Oversterfte veroorzaakt door het Covid 19 “vaccin” (2020-2022)

Hieronder staat een grafiek met betrekking tot de oversterfte in Duitsland (alle oorzaken), die de afwijking aangeeft tussen de waargenomen sterfte en de verwachte sterfte (per leeftijdsgroep) in 2020, 2021 en 2022.

Let op de opwaartse verschuiving in het sterftecijfer in 2021 en 2022 na de uitrol van het Covid-vaccin in december 2020.

Deze tendens beschreven voor Duitsland is wereldwijd.

Duitsland: Oversterfte per leeftijdsgroep (%)


Desinformatie van de mainstream media

In 2021 speelden de mainstream media een sleutelrol in het in stand houden van desinformatie over het Covid-vaccin. Het maakte deel uit van het propaganda-apparaat. Het was instrumenteel in het in stand houden van de angstcampagne.

De mainstream media verschaften ook legitimiteit aan een regime van censuur, bedreigingen, straffen, ontslagen van wetenschappers en geleerden aan grote universiteiten, het ontslaan van artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen “omdat ze de waarheid vertelden,” om nog maar te zwijgen van de verraderlijke rol van stichtingen met “groot geld” in het omkopen en coöpteren van politici in meer dan 190 landen, En nog veel meer.

Wereldwijd hebben mensen deze crisis meegemaakt. Vele levens zijn verwoest.

Zonder mediacensuur en de onderdrukking van de waarheid zou deze crisis niet hebben plaatsgevonden.

  80 Canadese artsen DOOD als gevolg van COVID-19 vaccinmandaten terwijl het dodental blijft stijgen

 

Wijst de publicatie van The Telegraph over Covid-vaccin gerelateerde oversterfte op een fundamentele verandering met betrekking tot de reguliere media, namelijk een tendens naar het opheffen van censuur?

We hebben onophoudelijk gewerkt namens en in solidariteit met onze respectieve gemeenschappen, nationaal en internationaal.

Deze crisis treft de hele mensheid, namelijk de 8 miljard mensen op deze planeet die het slachtoffer zijn van nepwetenschap, fraude en corruptie.

Miljardenwinsten zijn de drijvende kracht achter deze duivelse agenda.

“Doden is goed voor de zaken.” We zijn getuige van een misdaad tegen de mensheid op een ongekende schaal, die het leven van de hele bevolking van onze planeet beïnvloedt.

De WHO en zo’n 190 nationale regeringen zijn medeplichtig aan de uitrol van het Covid vaccin. Zij hadden de verantwoordelijkheid om het vaccin te annuleren.

Tegelijkertijd hebben de media in de afgelopen drie jaar leugens verteld namens zowel de regeringen als Big Pharma.

De officiële gegevens over vaccin-gerelateerde sterfgevallen en bijwerkingen worden niet genoemd.

PFIZER HEEFT EEN BELANGRIJK CRIMINEEL STRAFBLAD, dat nooit door de media wordt genoemd of door onze regeringen wordt erkend: Pfizer is het enige farmaceutische bedrijf dat een strafblad heeft bij het Amerikaanse Ministerie van Justitie.

Om de historische beslissing van het Ministerie van Justitie te raadplegen, klikt u op onderstaande schermafbeelding.

    Web-site Link: https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history 

Hoe kunnen we in vredesnaam een Big Pharma vaccin conglomeraat vertrouwen dat schuldig heeft gepleit aan strafrechtelijke aanklachten van het Amerikaanse Ministerie van Justitie, waaronder “frauduleuze marketing” en “overtreding van de Food, Drug and Cosmetic Act”?

Denk eraan: de fraude die Pfizer in 2009 pleegde was triviaal (Celebrex, Lipitor, Lyrica, etc.) in vergelijking met de wereldwijde distributie van het mRNA killer “vaccin”.

Flashback naar november 2020. Frauduleus BBC-rapport

DIT IS DE ONUITGESPROKEN LEUGEN

Een paar weken voor de officiële lancering van het mRNA-vaccin begin november 2020, publiceerde de BBC een tijdig Covid-mediarapport getiteld:

“Covid: Waarom is het virus zo’n bedreiging”?

Volgens de BBC, die de “wetenschappelijke opinie” citeerde en verkeerd citeerde, had het virus het volgende ontwikkeld

“Een hit and run killer evolutionaire tactiek”, om de Covid-19 infectie wijd en zijd te verspreiden.

Het onuitgesproken doel van dit verslag van BBC Wetenschapscorrespondent James Gallagher was er om “het Britse publiek bang te maken,” de angstcampagne in stand te houden en tegelijkertijd de acceptatie van het Covid mRNA vaccin te bevorderen.

Het artikel was gebaseerd op de “gezaghebbende stem” van Prof. Lehner van de Universiteit van Cambridge, een arts infectieziekten in het Addenbrooke’s Hospital, Cambridge:

“Een eenvoudig virus heeft het leven zoals wij dat kennen tot stilstand gebracht.

We hebben al eerder te maken gehad met virale dreigingen, waaronder pandemieën, maar de wereld wordt niet stilgelegd voor elke nieuwe infectie of elk griepseizoen.

Hoe zit het dan met dit coronavirus? Wat zijn de eigenaardigheden van zijn biologie die een unieke bedreiging vormen voor ons lichaam en ons leven?

  Meer Coronagevallen en -doden sinds vaccinatie

 

Volgens Lehner: In het beginstadium van een infectie

“is het virus in staat om het lichaam te misleiden. … Het [virus] gedraagt zich als een ‘hit and run’-moordenaar.

De hoeveelheid virus in ons lichaam bereikt een piek de dag voordat we ziek worden. …

Maar het duurt minstens een week voordat Covid zover gevorderd is dat mensen een ziekenhuisbehandeling nodig hebben.

“Dit is echt een briljante evolutionaire tactiek – je gaat niet naar bed, je gaat naar buiten en hebt een leuke tijd,” zegt professor Lehner van de Universiteit van Cambridge.

Het virus is dus als een gevaarlijke bestuurder die vlucht – het virus is al lang op weg naar het volgende slachtoffer voordat wij herstellen of sterven.”

In grimmige bewoordingen, “het virus geeft er niet om” als je sterft, zegt [Cambridge] Prof. Lehner, “dit is een hit and run virus” ….

Het doet eigenaardige en onverwachte dingen met het lichaam (BBC, James Gallagher, 22 oktober 2020)

Wat een onzin!

“Covid: Waarom is het coronavirus zo’n bedreiging? BBC.

Antwoord: desinformatie in de media en de angstcampagne.

Volgens de BBC: Een microscopisch virus met een regelrechte terroristische agenda?

Dit frivole BBC-bericht verpersoonlijkt het zogenaamde “virus dat er niet om geeft”, met de bedoeling paniek te zaaien, door de onvoorzichtige uitspraken van een wetenschapper uit Cambridge te citeren, die op de loonlijst staat van Big Pharma’s Wellcome Trust.

Op zijn beurt krijgt het “Hit and Run Virus” (in plaats van corrupte regeringen) de schuld voor het “opleggen van de lockdown” (11 maart 2020), opgelegd aan 190 landen, die wereldwijd een economische en sociale ravage heeft aangericht.

Wat er op het spel staat is de criminalisering van de mainstream media voor het misleiden van miljoenen mensen in de loop van de afgelopen 3 jaar, waardoor de leugens van Big Pharma en de corrupte richtlijnen van politici in stand werden gehouden, om nog maar te zwijgen van de frauduleuze verklaringen van de directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros.

Wat er nu gebeurt is dat de BBC erkent dat er mensen sterven, maar dat “experts niet zeker weten waarom”,

“Ze weten niet wat de oorzaak en reden is.”

PAS OP VOOR DE “COMPLOTTHEORIEËN”

De BBC beschuldigt vermeende samenzweringstheoretici ervan te verkondigen dat het Covid-vaccin ‘niet veilig’ is.

“In de afgelopen jaren is er een groei geweest in online samenzweringstheorieën, die suggereren dat vaccins zoals de Covid-prik gevaarlijk of ineffectief zijn.

Meneer Ward zei dat hij “bezorgd is dat mensen de samenzweringstheorieën geloven,” maar hij benadrukt dat “het gewoon samenzweringstheorieën zijn. Ik ga uit van de feiten.” Hij zei: “Al het internationale bewijs wijst uit dat de vaccins die we in het Verenigd Koninkrijk geven veilig zijn, ze zijn zeer effectief en ze beschermen je tegen een aantal verschrikkelijke ziektes.”

  Wetenschappers pleiten voor gedwongen vaccinaties tegen het Coronavirus

 

Tegelijkertijd beschrijft de BBC dat het SARS-CoV-2 virus betrokken is bij een “samenzweerderige” “hit and run killer evolutionaire tactiek” [SIC] (Zie BBC, James Gallagher, 22 oktober 2020).

Criminaliteit op het niveau van de hele planeet

Ongeveer 14 miljard doses Covid-vaccin zijn wereldwijd toegediend, 1,75 doses per persoon voor een wereldbevolking van 8 miljard.

Als de media eerlijk hadden bericht over de aard van het Covid-vaccin en de verwoestende gevolgen ervan, dan zouden miljoenen levens zijn gered.

Op dit moment is, met uitzondering van Afrika, 75% van de wereldbevolking al gevaccineerd. Er is geen weg terug.

De regeringen en nationale gezondheidsautoriteiten die samenwerkten met Big Pharma waren zich er vanaf het begin van bewust dat het Covid-19 “vaccin” een stijgende trend in sterfte en ziekte veroorzaakte.

Doctors for Covid Ethics gaf in juli 2021 een brede verklaring uit op basis van de gegevens van EudraVigilance, (EU, EER, Zwitserland), MHRA (VK) en VAERS (VS):

“meer doden en gewonden door de uitrol van het COVID-!9 ‘vaccin’ dan door alle voorgaande vaccins samen sinds het begin van de registratie.”

Het signaal van schade is nu onbetwistbaar overweldigend en, in overeenstemming met universeel geaccepteerde ethische normen voor klinische proeven, eist Artsen voor Covid Ethiek dat het COVID-19 “vaccinatie” programma onmiddellijk wereldwijd wordt stopgezet.

Doorgaan met het programma, in de volle wetenschap van voortdurende ernstige schade en dood aan zowel volwassenen als kinderen, is een misdaad tegen de mensheid/genocide, waarvoor degenen die verantwoordelijk of medeplichtig worden bevonden uiteindelijk persoonlijk aansprakelijk zullen worden gesteld.

Een ander belangrijk document dat beschikbaar was voor nationale gezondheidsautoriteiten in de VS, was het “vertrouwelijke” rapport van Pfizer. Dit rapport, dat in oktober 2021 openbaar werd gemaakt onder de vrijheid van informatie (FOI), is een bom.

Het vaccin werd midden december 2020 gelanceerd. Tegen het einde van februari 2021 “had Pfizer al meer dan 1.200 meldingen ontvangen van sterfgevallen die zouden zijn veroorzaakt door het vaccin en tienduizenden gemelde bijwerkingen, waaronder 23 gevallen van spontane abortussen op 270 zwangerschappen en meer dan 2.000 meldingen van hartstoornissen.”

De gegevens verzameld van half december 2020 tot eind februari 2021 bevestigen ondubbelzinnig “Doodslag.”

Op basis van het bewijs had Pfizer de verantwoordelijkheid om het “vaccin” onmiddellijk te annuleren en terug te trekken. Moord in tegenstelling tot doodslag impliceert “criminele intentie”. Vanuit een juridisch standpunt is het een “daad van moord” die wereldwijd wordt toegepast op een doelgroep van 8 miljard mensen.

Klik hier om het volledige Pfizer-rapport te lezen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/drie-jaar-te-laat-bevestigen-mainstream-media-oversterfte-door-covid-prikken/

Waarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?

Ondanks de statistieken en wiskundige modellen die het risico van het virus dramatisch overschatten, en de duidelijke bijwerkingen van de vaccins – zijn velen niet in staat om het te zien. Daarom moet u blijven terugduwen, voordat dit monster zijn eigen kind verslindt, schrijft Dr. Joseph Mercola. Professor Mattias Desmet, een Belgische psycholoog met een … Meer lezen overWaarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?

https://www.frontnieuws.com/waarom-kunnen-de-mensen-de-covid-oplichterij-niet-doorzien/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...