vrijdag 15 april 2022

Reiner Füllmich legt verschil uit tussen het eerste Neurenbergproces en ‘wat wij doen’

 


Er wordt een psychologische operatie uitgevoerd die is uitgedacht door psychopaten en sociopaten, zei advocaat Reiner Füllmich in de talkshow Narrative tegen Robert Cibis. Het doel is het aanjagen van paniek. Het volk krijgt via de mainstream media 24 uur per dag propaganda voorgeschoteld, aldus de advocaat.

De Davos-kliek bepaalt door wie we worden bestuurd, zei Füllmich. Deze kliek leidt mensen hier speciaal voor op. Zij worden ook wel Young Global Leaders genoemd. Tot de eerste lichting Young Global Leaders van het World Economic Forum behoorden onder meer Bill Gates en Angela Merkel, lichtte hij toe.

De leiders besturen landen die op het punt staan kopje onder te gaan, benadrukte de advocaat. “Dit laat zien dat een dergelijk totalitair systeem is ontworpen om zichzelf te vernietigen. Ze schromen niet om hun eigen mensen onder de bus te gooien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neurenberg 2.0

Füllmich noemde Macron, Justin Trudeau en Jacinda Ardern als voorbeelden van mensen die landen besturen die op omvallen staan of al zijn omgevallen. Veel mensen denken dat corruptie om geld draait. Het draait niet alleen om geld, maar ook om macht, lichtte hij toe. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel corruptie is aan de top.”

Füllmich ging ook in op het verschil tussen het Proces van Neurenberg en ‘wat wij doen’, door sommigen ook wel Neurenberg 2.0 genoemd. Dit keer zijn wij, het volk, de autoriteit, zei hij. Daarnaast was het eerste Neurenbergproces volgens hem een symboolproces. De Amerikanen zaten er niet op te wachten, aangezien Amerikaanse oligarchen Hitler hadden gefinancierd.

Operatie Paperclip

Niemand had er belang bij om de echte criminelen in de gevangenis te stoppen, zei Füllmich. Zowel de Amerikanen als de Russen wilden de beste Duitse wetenschappers. De Amerikanen haalden ze tijdens Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten. Niet alleen mensen als Wernher von Braun, die later directeur werd bij de NASA, maar ook kwaadaardige wetenschappers die werkten aan MK-ULTRA, een programma gericht op hersenspoeling.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kijk: WHO-klokkenluider legt uit waarom het ‘pandemieverdrag’ van de WHO voor iedereen extreem gevaarlijk is

 


Afgelopen maand zijn de leden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bijeengekomen om een nieuw pandemieverdrag op te stellen, dat voorrang krijgt op de nationale grondwetten. Het verdrag stelt de WHO straks in staat wereldwijd het gezondheidsbeleid voor te schrijven.

Volgens WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger is dit ‘pandemieverdrag’ extreem gevaarlijk. Het wordt een soort mondiale grondwet, zei ze deze week in de podcast Jerm Warfare. Individuele landen mogen niet meer bepalen hoe ze de volgende ‘pandemie’ bestrijden. Ze sprak van een centralisatie van macht. “Dit is verschrikkelijk.”

Sinds 2012

“Dat klinkt heel gevaarlijk,” reageerde presentator Jeremy Nell. “Heel gevaarlijk,” zei Stuckelberger, een gezondheidswetenschapper met meer dan 25 jaar ervaring.

Bij de uitvoering van het verdrag is ook vaccin-alliantie GAVI nauw betrokken, merkte ze op. “Gates,” riep Nell. De klokkenluider wees erop dat miljardair Bill Gates al sinds 2012 werkt aan een mondiaal vaccinatieplan. Daarbij heeft de WHO het leiderschap overgedragen aan GAVI, aldus Stuckelberger, die zelf vele jaren voor de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewerkt. Ze wees erop dat GAVI de op één na grootste donateur van de WHO is.

Wereldbestuur

En nu wordt er gesproken over global governance, oftewel wereldbestuur. “Het is georganiseerde tirannie in een gouden kooi,” zei ze. “We wisten niet hoe ze het zouden gaan doen. Ze gebruiken gezondheidsbeleid om dit wereldbestuur te creëren.”



Kamerlid maakt gehakt van eurocraat Von der Leyen: ‘Hier past maar één reactie op en dat is: wegwezen!’

 

Ongekozen eurocraat Von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, lijkt maar één wens te hebben: verdere uitbreiding van de Europese Unie. Dat zei PVV-Kamerlid Vicky Maeijer deze week in de Tweede Kamer.

Mevrouw Von der Leyen heeft haar zinnen gezet op Oekraïne, een land waar corruptie welig tiert. Uitgerekend dit moment gebruikt ze om haar eigen agenda te pushen: meer Europese Unie, uitbreiding van de Europese Unie, zei Maeijer.

Onbezonnen en oerdomme uitspraken

Enkele weken terug sprak zij zich al uit voor toetreding van Oekraïne tot de EU, merkte het Kamerlid op. “Vorige week deed ze er tijdens een bezoek aan het land nog een schepje bovenop. Ze beloofde Oekraïne ook nog eens een versneld toetredingsproces.”

“De PVV wil uit de Europese Unie en zolang we er nog in zitten, zeker geen uitbreiding van die Unie, niet met Turkije en niet met Oekraïne,” zei Maeijer. “Namens wie sprak deze ongekozen eurocraat eigenlijk? Wie heeft haar het mandaat gegeven om aan de lopende band dit soort onbezonnen en oerdomme uitspraken te doen? Om iedere crisis aan te grijpen om ons weer een stapje verder de Verenigde Staten van Europa in te rommelen?”

Wegwezen

Het Kamerlid benadrukte dat de uitspraken van Von der Leyen niet in het Nederlands belang zijn. “Mevrouw de ongekozen eurocraat doet allemaal beloftes die ze niet kan en niet mag doen, en wat de PVV-fractie betreft past daar maar één reactie op en dat is: wegwezen, mevrouw Von der Leyen!”

Befaamde cardioloog ernstig bezorgd over toename hartproblemen: ‘Pushen mRNA-vaccins was verkeerde beslissing’

 


De gerenommeerde Australische cardioloog Ross Walker is in zijn praktijk getuige van de ravage die de mRNA-vaccins aanrichten. Hij ziet steeds vaker patiënten met hartproblemen. Walker heeft kritiek op de overheid, die de experimentele mRNA-vaccins blijft aanprijzen.

Op radiozender 3AW zei de cardioloog dat ‘veel mensen die de RNA-vaccins halen problemen krijgen’. Het pushen van deze vaccins is volgens hem een foute beslissing. Walker maakt zich net als veel andere gezondheidsexperts zorgen over de impact van bijwerkingen van de vaccins, schrijft Rebel News.

Onderliggende hartschade

In Australië is de laatste dagen veel te doen rond footballspeler Ollie Wines, die tijdens een wedstrijd uitviel vanwege hartproblemen. Volgens artsen is er geen link met het vaccin.

De cardioloog wilde daar ook graag iets over zeggen. Hij zei dat clubartsen vaak een echo laten maken en zien dat er niets mis is met de pompfunctie van het hart. Volgens Walker kan er in dergelijke gevallen toch sprake zijn van onderliggende hartschade. De schade is alleen nog niet ernstig genoeg om de pompfunctie te verzwakken.

Talloze cardiologen zien hetzelfde, maar zwijgen

Hij vermoedt dat ze in het geval van Ollie een echo hebben gemaakt van zijn hart, dat het hart er goed uitzag en vervolgens hebben geconcludeerd dat er niets mis is met zijn hart. De cardioloog wees erop dat hij veel patiënten ziet met hartklachten, pijn op de borst, hartkloppingen, kortademigheid en duizeligheid, waarbij er op het eerste gezicht weinig met het hart aan de hand lijkt te zijn. De onderliggende schade zie je in de meeste gevallen niet met een echo.

Filosoof en ondernemer Anthony Migchels vindt het interessant dat talloze cardiologen zwijgen terwijl ze hetzelfde zien. “En daarom zal de medische stand nooit herstellen van de mRNA-campagne,” stelt hij.



Anthony Fauci onthult: lockdowns worden gebruikt om te zorgen dat mensen zich laten vaccineren

 


Lockdowns worden ingesteld om de druk op de zorg te verlichten, toch? Fout! Ze worden gebruikt om ervoor te zorgen dat mensen zich laten vaccineren. Dat zegt althans de Amerikaanse toparts Anthony Fauci.

Woensdag liet hij op MSNBC de waarheid over lockdowns ontglippen: ze zijn bedoeld om mensen bang te maken zodat ze hun prik halen. Hij prees bovendien de bikkelharde lockdown die in Shanghai van kracht is.

Hij zei dat de lockdown de verspreiding van infectie voorkomt. “Ik herinner me dat men in het begin – terecht – zei dat ze het beter deden dan de rest,” aldus Fauci.

Lockdowns worden gebruikt om ervoor te zorgen dat mensen zich laten vaccineren, zodat je geen besmettingspiek hebt als je de boel weer opengooit, claimde hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Afpersing

De topadviseur van de Amerikaanse regering zei daarnaast dat de Chinese vaccins ‘niet goed genoeg’ zijn. “Het probleem is dat de vaccins die ze gebruiken lang niet zo effectief zijn als de vaccins die gebruikt worden in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, de EU en andere plekken. Ze zijn dus niet optimaal beschermd,” beweerde Fauci.

En omdat mensen vanwege de lockdown niet zijn blootgesteld, heb je te maken met een ‘immunologisch naïeve’ bevolking, zei hij. Fauci geeft dus toe dat afpersing staand beleid is, reageert de Canadese advocaat David Freiheit.

Ondertussen blijven vanuit China verontrustende beelden binnenstromen:

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Summit News]

Waarom NOS stilletjes is gestopt met vermelding afzender raket die in Kramatorsk ‘onvoorstelbaar leed’ veroorzaakte

 

Afgelopen week schreven de media dat bij een Russische raketaanval op het treinstation van de Oekraïense stad Kramatorsk tientallen burgers om het leven waren gekomen. Politici spraken er schande van.

“Geschokt door het onvoorstelbare leed dat is veroorzaakt door de Russische raketaanval op het treinstation van Kramatorsk in Oekraïne, een plek waarvan duizenden het geweld probeerden te ontvluchten,” schreef premier Mark Rutte.

In het Italiaanse tv-programma TG La7 werd het serienummer getoond van de Tochka-U-raket die in de stad was neergekomen: Ш91579. Journalist Julia Kanin plaatste een screenshot van het serienummer op social media.

De raket was eigendom van het Oekraïense leger, schrijft de Italiaanse geograaf en geopolitiek wetenschapper Manlio Dinucci. Alleen het Oekraïense leger beschikt over Tochka-U-raketten, zeggen Kanin en Dinucci. Rusland heeft in 2019 de laatste gedeactiveerd. De volksrepublieken Donetsk en Loehansk hebben nooit Tochka-U-raketten gehad.

Stilletjes gestopt

De raket is afgevuurd door de 19e raketbrigade van het Oekraïense leger, die gestationeerd is in Dobropilia, op 45 kilometer van Kramatorsk, schrijft Dinucci.

“De NOS is stilletjes gestopt met vermelding van de afzender van de raket in Kramatorsk,” reageert onafhankelijk journalist Joost Niemoller. “Dit gebeurde nadat het serienummer op de raket bekend werd, en daarmee de bron van herkomst: Oekraïne.”



Kijk: Australische gezondheidsminister kan enorme stijging hartaanvallen niet verklaren

 14 APRIL 2022

Queensland Health Minister can't explain sudden 40% heart attacks, chest pains, respiratory issues


De Australische staat Queensland kampt met een schrikbarende toename van maar liefst 40 procent in levensbedreigende spoedgevallen, met name hartaanvallen en ademhalingsproblemen. Minister van Volksgezondheid Yvette D’Ath van Queensland is verbijsterd, maar zegt geen idee te hebben waardoor de exorbitante stijging wordt veroorzaakt.

 

Gezondheidsminister D'Ath sprak met News 7 over de 'onverklaarbare' toename van hartaanvallen, pijn op de borst en ademhalingsproblemen, die de vijf miljoen inwoners tellende deelstaat teistert. “Ik denk niet dat iemand kan verklaren waarom we nu een 40 procent stijging zien in code one’s [levensbedreigende spoedgevallen]’, zegt de minister. “We zien een heleboel hartaanvallen, pijn op de borst en ademhalingsproblemen. Soms kan je niet verklaren waarom zulke dingen gebeuren.” Op de vraag van een reporter of D’Ath enig idee heeft wat dit veroorzaakt, antwoordt de minister. “Nee, we hebben die informatie nog niet, maar we weten wel dat vaccins écht helpen en er níet voor zorgen dat je naar het ziekenhuis moet.” Die laatste zin is niet te horen op onderstaande video, maar is wel hier te bekijken en beluisteren.


Video Link: https://rumble.com/v10uifl-queensland-health-minister-cant-explain-sudden-40-heart-attacks-chest-pains.html

 



Drie uur wachten op ziekenhuisbed

Ondertussen moeten ambulanciers in Queensland urenlang wachten om hun patiënten in een ziekenhuisbed te krijgen. In het zuidoosten van Queensland stonden ambulances bij bijna alle grote ziekenhuizen tot drie uur lang in de rij voor toegang tot de spoedeisende hulp, omdat ze geen nieuwe patiënten konden behandelen als gevolg van een piek in het aantal noodoproepen de avond ervoor. Ook konden ambulances vanwege de enorme drukte niet reageren op meer dan 100 spoedoproepen.

Paramedici in Queensland beleefden dinsdag de op drie na drukste dag ooit, met 3789 noodoproepen. Het aantal code one noodoproepen nam gisteren ook toe, met 1559 patiënten die dringende zorg nodig hadden, een stijging van 1150 ten opzichte van het daggemiddelde.

Sportshow legt verband met vaccins

Presentatoren en gasten van het populaire Australische sportprogramma de Sunday Footy Show zorgden deze week voor ophef door op televisie te stellen dat coronavaccins de oorzaak zijn van de vele hartproblemen en gevallen van gezichtsverlamming bij sporters.

 

        LINK: https://rumble.com/v10tm9h-april-13-2022.html


Volgens Our World in Data is 83,3 procent van de Australische bevolking ‘volledig gevaccineerd’ tegen corona.

 


Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde...

 14 April 2022

Redactie BLCKBX

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

 

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorgprofessionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het coronabeleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

 

Overdreven angst

Het ging al niet goed tijdens de eerste fase van deze zogenaamde pandemie. Door de overdreven angst voor het onbekende virus werden belangrijke afdelingen van ziekenhuizen gesloten om personeel en bedden vrij te spelen. Dit alles voor een golf patiënten die nooit zou komen. Terwijl veel coronapatiënten ook nog eens prima thuis hadden kunnen revalideren, maar nu – bevangen door een irrationele angst – in het ziekenhuis lagen. En zorgpersoneel zat juist zonder klachten thuis, alleen vanwege een positieve test. Was er daarom wel sprake van een overbelaste zorg?

 

Bijwerkingen

In de reguliere media gaat het nog maar weinig over de steeds zichtbaarder wordende bijwerkingen van de vaccins. Radiostilte voert de boventoon. En wat we wel horen is vooral de boodschap dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn. Terwijl er toch steeds meer aanwijzingen zijn dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze leed voorkomen. Deze zeventien zorgprofessionals doorbreken de stilte, ook namens hun honderden collega’s die anoniem willen blijven. Ze vertellen ons over de enorme toename van allerlei gezondheidsklachten onder gevaccineerden en de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen om deze te rapporteren. Genoeg is genoeg, zeggen zij nu.

 

Kijk ook naar de indrukwekkende docu ‘In de Steek Gelaten - De COVID-vaccinatieslachtoffers, die mensen aan het woord laat over het leed dat de vaccins bij hen heeft veroorzaakt.

 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

 

https://www.blckbx.tv/corona/getuigen-van-de-waarheid-wat-er-werkelijk-gebeurde

VENOMFACTORIES: World Economic Forum viert nieuwe technologie voor het SYNTHETISEREN van slangengifpeptiden met behulp van RNA-advances voor snelle ontwikkeling en implementatie van “gifdrugs”

 Donderdag 14 april 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig PharmacaptoprilontvolkingDNAdrugsGila monsterpeptidenvergifRNAslangengifsynthetiserengifstoffenvaccinsgifwef

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.960WEERGAVEN


 

(Natural News) In 2018 publiceerde het World Economic Forum (WEF) een artikel waarbij  wetenschappers een manier hadden bedacht om peptiden van slangengif kunstmatig te synthetiseren voor drugs ontwikkelingsdoeleinden.

Vooruitgang in DNA- en RNA-technologie, legt het artikel uit, maakt het mogelijk om slangengif te synthetiseren in plaats van het uit het dier te halen zoals eerder vereist was.

"Van oudsher zou bijvoorbeeld levend gif uit het dier worden gewonnen en vervolgens in een nietsvermoedend levend knaagdier of vis worden geïnjecteerd om de impact ervan te bestuderen", legt het artikel uit.

“Tegenwoordig zijn het DNA en het RNA van het gif al geïdentificeerd, waardoor onderzoekers de componenten ervan kunnen synthetiseren en hun theorieën kunnen testen."

Dr. Mandë Holford, universitair hoofddocent scheikunde aan de Hunter College en City University of New York (CUNY) Graduate Center, is een gifexpert die in deze omgeving werkt en in het artikel wordt genoemd.

Holford hielp bij de ontwikkeling van captopril, een angiotensine-converterend enzym (ACE) -remmer dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk. De belangrijkste verbinding is afgeleid van een soort pitadder die in Brazilië voorkomt.

"Prialt, afgeleid van het gif van kegelslakken, wordt gebruikt door enkele van de naar schatting 22 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten die lijden aan ernstige en chronische pijn", legt het artikel uit.

Insuline was het eerste op slangengif gebaseerde peptidegeneesmiddel dat ooit werd ontwikkeld

Een andere genoemde drug is Byetta, dat de bloedglucose verlaagt bij patiënten met diabetes type 2. Het belangrijkste ingrediënt, exendin-4, wordt gevonden in het speeksel van het Gila-monster, een grote hagedissoort afkomstig uit het zuidwesten van de Verenigde Staten en het noordwesten van Mexico.

"Dit heeft een geheel nieuwe manier ingeluid voor farmaceutische industrieën om pijn te behandelen, ze zijn nu op zoek naar dingen die op iets anders zijn gericht dan opioïde receptoren", zei Holford destijds over deze medicijnen.

De reden waarom slangengif goed werkt in deze toepassingen heeft te maken met hoe het op ziekte is gericht.

'Ik omschrijf gif graag als een clusterbom', legde Holford uit. “Het is zijn taak om de normale functie van de prooi af te sluiten en daarbij waaiert het uit en raakt het verschillende doelen, wat geweldig is voor farmaceutische ontwikkeling omdat je verschillende wegen hebt om te verkennen."

"Omdat het zo snel werkt, zo krachtig en zeer specifiek voor zijn doelwit, heeft gif alle ingrediënten die nodig zijn om een medicijn te maken."

De recente openbaring over slangengif in het Wuhan coronavirus (COVID-19) biedt een frisse kijk op hoe slangengif door Big Pharma en de globalisten wordt gebruikt om nieuwe medicijnen te ontwikkelen.

De meeste mensen hadden tot een paar dagen geleden waarschijnlijk geen idee dat slangengif zelfs iets was in de farmaceutische ontwikkeling. Nu weten we dat het waarschijnlijk een belangrijk onderdeel is van de plandemie.

Aangezien het DNA en het RNA van slangengif worden geïdentificeerd en begrepen door de wetenschappelijke gemeenschap, zeggen onderzoekers dat het synthetiseren van de componenten en het omzetten in medicijnen een relatief snel en eenvoudig proces is.

"Deze peptiden hebben een bepaalde structuur en die structuur dicteert hun moleculair doelwit", onthulde Holford verder. 'Dus als we de primaire sequentie krijgen, zoeken we naar die codes die aangeven hoe de structuur van dit peptide eruit zou zien."

"Dan gebruiken we dat als een aanwijzing om te proberen te begrijpen of het iets gaat raken, laten we zeggen bijvoorbeeld Potassium kanalen versus natriumkanalen versus calciumkanalen, die alle drie verschillende functies hebben."

Een van de problemen met de therapeutica van peptiden is dat ze moeilijk in het lichaam kunnen komen in vergelijking met kleine moleculen, die gemakkelijker te maken zijn en een sterke biologische beschikbaarheid hebben.

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op Pandemic.news.

Bronnen zijn onder meer:

WeForum.org

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...