maandag 29 april 2024

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

 december 4, 2021   38

 

De COVID-prik, COVID jab of het COVID nep-vaccin is geen echt vaccin, maar de ernstige en soms dodelijke bijwerkingen zijn wel degelijk echt, schrijft Makia Freeman.

 

N.v.d.r.: Frontnieuws (en de redactie van deze blog nvdr.) onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Databanken over de hele wereld worden overspoeld met rapporten over verwondingen (bijwerkingen) en sterfgevallen als gevolg van het COVID-vaccin. Op het moment van schrijven vermeldt de in de VS gevestigde VAERS-databank ongeveer 915.000 verwondingen, waaronder 20.000 sterfgevallen, wat volgens de Harvard Pilgram Study van 2010 een onderrapportage is met een factor 100 [voor verwondingen]. Op het moment dat ik dit schrijf, registreert de Europese databank EudraVigilance (die gegevens van de 30 landen van de Europese Economische Ruimte bijhoudt) ongeveer 2.900.000 verwondingen, waaronder 31.000 sterfgevallen na de COVID-prik. Het is aannemelijk dat ook daar sprake is van onderrapportage, hoewel dat moeilijk met zekerheid te zeggen is.

Alle voorstanders van Big Pharma en door de NWO gefinancierde factcheckers staan natuurlijk te trappelen om te beweren dat deze gegevens alleen maar zelf-gerapporteerd zijn en geen oorzakelijk verband aantonen, maar je hoeft geen genie te zijn om de trends hier te zien. Wat de echte statistieken ook zijn, de nep-vaccin effecten zijn verwoestend. Er is echter ook goed nieuws. Als u of iemand die u kent de COVID-prik heeft genomen, en post-vaccin spijt ervaart, zijn er een aantal mogelijke manieren waarop u kunt herstellen. Hieronder vindt u een lijst met opties voor COVID-prik ontgifting.

COVID-prik ontgifting: Zelfgemaakte spike-eiwitten

Voordat ik begin, wil ik iets heel duidelijk maken. We zijn allemaal gebombardeerd met het angstverhaal van het gevreesde spike-eiwit van SARS-CoV-2. Dit is pure fictie. SARS-CoV-2 bestaat alleen in een digitale virusdatabank en is geen echt echt virus. Er bestaat geen geïsoleerd, levensecht SARS-CoV-2-exemplaar.

Als ik het hieronder heb over spike-eiwitten, heb ik het dus niet over de spike-eiwitten van een abstract virus. Ik heb het over de spike-eiwitten die je lichaam genetisch geïnstrueerd heeft gemaakt (als je de COVID-prik hebt genomen). Vergeet niet dat de verschillende COVID chemische middelen (nep-vaccins) op de markt je genen opnieuw bedraden zodat je spike-eiwitten aanmaakt (hetzij via mRNA, in het geval van Pfizer en Moderna, of via een adenovirus, in het geval van AstraZeneca en Johnson & Johnson). Deze spike-eiwitten die uw lichaam aanmaakt, binden zich vervolgens aan uw eigen ACE2-receptoren of veroorzaken op tal van andere manieren ravage. Sommige van de hieronder genoemde remedies zijn om deze zelfgemaakte spike-eiwitten te ontgiften.

Chloordioxide (ClO2, MMS)

In een recent interview met Sarah Westall bespreekt Dr. Joe Nieusma, die een PhD in toxicologie heeft, mogelijke manieren om te ontgiften van de COVID shot. Hij besteedt veel tijd aan het bespreken van de verdiensten van chloordioxide (chemische afkorting ClO2) dat al enige tijd door Jim Humble op de markt wordt gebracht als Miracle Mineral Solution (MMS). Humble had er veel succes mee bij het helpen van malaria-patiënten in Afrika. Andere beweringen die eraan worden toegeschreven zijn dat het kan helpen bij Hepatitis A, B en C, herpes, TB, AIDS en kanker. Recentelijk is Dr. Andreas Kalcker bekend geworden door het aan te bevelen om COVID zelf te bestrijden (wat je ook denkt of COVID werkelijk is).

Dr. Nieusma wijst op een studie uit juni 2021, getiteld  Inhibition of the Binding of Variants of SARS-CoV-2 Coronavirus Spike Protein to a Human Receptor by Chlorine Dioxide, waarin werd geconcludeerd dat ClO2 kon voorkomen dat het spike-eiwit (van het COVID nep-vaccin) zich hechtte aan de Angiotensine Converterend Enzyme 2 (ACE2) receptoren:

“Doelstelling: COVID-19, veroorzaakt door een nieuw coronavirus, SARS-CoV-2, is een aanhoudende wereldwijde pandemie geworden. Een veilig en krachtig virucidaal ontsmettingssysteem is dringend nodig om de bevolking te beschermen tegen het virus. Chloordioxide (ClO2) is een krachtig ontsmettingsmiddel waarvan bekend is dat het zowel virussen als bacteriën inactiveert. Het doel van deze studie was te onderzoeken of chloordioxide de binding van het receptor-bindende domein van het Spike-eiwit (S-eiwit) van variant coronavirus (Britse en Zuid-Afrikaanse varianten) aan de menselijke receptor, Angiotensine-Converting Enzyme 2 (ACE2), remt.

Materialen en Methoden: In vitro experimenten om de binding van het gezuiverde receptor-bindende domein van spike-eiwit aan ACE2 te bepalen, werden uitgevoerd in aanwezigheid van verschillende concentraties chloordioxide. Gezuiverde spike-eiwitten van de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten werden gebruikt. Spike-eiwit gecoat op een microtiterplaat werd behandeld met een chloordioxide-oplossing in water of een chloordioxide-spuitoplossing.

Resultaat: De binding van spike-eiwitten van de varianten werd op een concentratie-afhankelijke manier geremd (50% remmende concentratie (IC50) van 7,6 μmol/L en 5,8 μmol/L voor respectievelijk de Britse en de Zuid-Afrikaanse variant).

Conclusie: Deze bevindingen tonen aan dat chloordioxide in waterige oplossing de binding van de variant spike-eiwitten aan het menselijke ACE2-receptoreiwit kan inactiveren, wat erop wijst dat deze strategie nuttig kan zijn bij het blokkeren van de overdracht van variant SARS-CoV-2-virussen.”

Voor lezers die weinig tot niets weten over ClO2, hier enkele basisfeiten. ClO2 is iets heel anders dan bleekmiddel, chloorverbindingen of chloor alleen. Chloor doodt door chlorering, terwijl chloordioxide doodt door oxidatie. Dat is een enorm verschil, omdat chlorering uiteindelijk moleculen giftig maakt voor het menselijk lichaam. ClO2 is een oxidatiemiddel dat elektronen onttrekt aan ziekteverwekkende moleculen, waardoor deze verzwakken en uiteenvallen; het is echter een zwak oxidatiemiddel, in tegenstelling tot zuurstof (O2), ozon (O3) en waterstofperoxide (H2O2), die sterke oxidatiemiddelen zijn. ClO2 zal geen effect hebben op sterke gezonde cellen en moleculen die alkalisch zijn, maar het zal zwakke zure moleculen verscheuren. ClO2 heeft geen bijproducten, kan worden gebruikt als ontsmettingsmiddel en is effectief tegen sporenvormende bacteriën zoals Anthrax. Het is ook effectief tegen micro-organismen die zich in de biofilm van uw lichaam verbergen (waar andere middelen niet kunnen komen). De biofilm is een dunne laag bacteriën die zich vormt in een kleverige slijmmatrix, meestal op oppervlakken die in contact komen met water. De biofilm beschermt micro-organismen (zoals listeria), dus remedies zoals ClO2 zijn uiterst nuttig voor ontgifting.

Suramine

In een artikel van mei 2021 getiteld Is This a Possible COVID Vaccine Antidote?, sprak ik over het potentieel van suramine om bloedstolling en RNA replicatie te remmen, nadat Dr. Judy Mikovits suramine had aangeprezen als een COVID vaccin detox strategie. Per slot van rekening is het COVID nep-vaccin berucht geworden om zijn bloedstollende effecten, die in ernstige gevallen kunnen leiden tot beroerte en hartaanval, en heeft het toepasselijk de bijnaam “stollingsprik” gekregen. Later blijkt dat Dr. Mikovits heeft benadrukt dat suramine niet afkomstig is van of geen verband houdt met dennennaald tinctuur, wat vreemd is, aangezien het bewijs dat ik heb gezien wel degelijk is. In het hierboven gelinkte interview, wijst Dr. Nieusma erop dat suramine structureel gelijk is aan ivermectine. Ik moedig iedereen die hierin geïnteresseerd is aan om zijn eigen onderzoek te doen, maar suramine lijkt een zeer belangrijk detox middel te zijn voor de COVID-prik, omdat het zowel bloedstolling als ongewenste DNA/RNA replicatie remt en voorkomt, 2 van de ergste effecten van de prik.

Zwarte zaad olie

Zwarte zaad olie is een ander geweldig supplement en natuurlijke remedie die kan helpen bij COVID-prik ontgifting. Volgens Dr. Nieusma bindt het zich aan de spike-eiwitten voordat ze zich binden aan de ACE2 receptoren van je lichaam. Het voorkomt ook ontstekingen en de gevreesde cytokine stormen die verantwoordelijk zijn voor een aantal verschrikkelijke effecten van het nep-vaccin.

Antioxidanten

Na deze 3 supplementen, somt Dr. Nieusma nog enkele andere op die volgens mij meer algemene ontgifters zijn, eerder dan stoffen of remedies specifiek voor de COVID-prik. Hij beveelt C60 (carbon 60) aan om oxidatieve stress en ontsteking te beheersen, wat logisch is, omdat C60 bekend staat als de sterkste antioxidant ter wereld. Hij beveelt glutathion aan, de belangrijkste antioxidant van het menselijk lichaam, die in staat is cellulaire schade door reactieve zuurstofsoorten zoals vrije radicalen, peroxiden, lipide peroxiden en zware metalen te voorkomen. Het stimuleren van glutathion is een duidelijke en voor de hand liggende tactiek voor ontgifting en een goede gezondheid. Enkele eenvoudige manieren om dit te doen zijn regelmatige lichaamsbeweging, goede slaap, hoge vitamine C en D-niveaus, en het eten van voedingsmiddelen zoals zwavelhoudende groenten, avocado, spinazie, asperges, okra, wei-eiwit en kurkuma. Je kunt glutathion ook stimuleren via supplementen als NAC, DMG (dimethylglycine) en mariadistel.

Dr. Nieusma noemt ook ozon als een COVID-prik detox methode, maar hij gaat niet in op hoe je het moet gebruiken, dus ik moedig lezers aan om hun eigen onderzoek te doen en voorzichtig te zijn, want ozon kan gevaarlijk zijn als het op de verkeerde manier wordt gebruikt. Laten we tot slot denken aan een van de beste detox strategieën van allemaal, een methode die ook gratis is: vasten. Vasten is een manier waarop je lichaam dingen kan opruimen waar het normaal gesproken geen aandacht aan besteedt tijdens het proces van constante spijsvertering. Het is een onderbenutte maar zeer effectieve manier om vrijwel alles wat ongewenst is uit je lichaam te ontgiften.

Manieren om grafeen te ontgiften uit het lichaam

Een andere goede bron van informatie voor COVID-prik ontgifting is Ricardo Delgado, die deel uitmaakt van La Quinta Columna, de Spaanse onderzoeksorganisatie die voor het eerst op grote schaal aan het licht bracht dat de nep-vaccin prikken grafeen of grafeenoxide bevatten. Dit werd later bevestigd door andere onderzoekers zoals Dr. Robert Young. Whitney Webb heeft Delgado’s bewering dat het vaccin voor meer dan 90% uit grafeen bestaat, terecht in twijfel getrokken, maar dat is voor onze discussie van vandaag niet relevant. Ongeacht het exacte percentage grafeen in de injectie, bevat het wel wat, en we weten dat grafeenoxide een supergeleider is die signalen uitzendt en ontvangt. Het zou geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor het COVID-vaccin magnetisme fenomeen. In deze video (in het Spaans maar met Engelse ondertiteling) stelt Delgado 7 natuurlijke producten voor die helpen grafeen uit het lichaam te ontgiften:

1. NAC (N-acetylcysteïne)
2. Zink
3. Astaxanthine
4. Quercetine
5. Vitamine D
6. Mariadistel
7. Melatonine

Ik zal kort op elk van hen ingaan. NAC wordt hierboven genoemd in het gedeelte over antioxidanten als een manier om gluathion te stimuleren. Zink is een essentieel mineraal waar veel mensen een tekort aan hebben; het wordt vaak aangeraden bij verkoudheid, griep en ontgifting, en is vooral belangrijk voor mannen om testosteron op te bouwen. Astaxanthine is een supervoedsel uit algen dat ik persoonlijk gebruik en dat ik ten zeerste aanbeveel; het helpt ook bij immuniteit, energie, uithoudingsvermogen, gezondheid van de ogen, gewrichten en huidgezondheid. Quercetine is een bekende antioxidant en detox-agent. Ik noemde hierboven al Vitamine D en Mariadistel, en tot slot is van melatonine (het slaaphormoon) bekend dat het de aanmaak van glutathion stimuleert, zoals uit deze studie bleek.

Ik zou ook mensen met vaccinatieschade willen aanmoedigen om te experimenteren met veilige en vertrouwde ontgifters zoals zeoliet, klei, borium en epsomzout, waarvan er vele plaatselijk en inwendig kunnen worden gebruikt.

Slotgedachten over COVID-prik ontgifting

De producten in dit artikel zijn bedoeld als een startpunt voor uw onderzoek. Zoals altijd, doe uw eigen onderzoek en controleer alles grondig voordat u het in uw lichaam stopt. Voor degenen met na-vaccin spijt, het goede nieuws is dat het menselijk lichaam in staat is tot verbazingwekkende genezing en regeneratie, maar je moet stoppen het te vergiftigen en geef het wat het nodig heeft. Naarmate de mensheid verder ontwaakt, zullen er velen zijn die de propaganda van de COVID-zwendel in het begin niet doorzagen, maar die later, een paar injecties later, de essentie ervan begrepen. Mijn hoop is dat deze mensen hun gezondheid kunnen terugwinnen en dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met deze informatie voordat mensen bezwijken aan door nep-vaccins veroorzaakte “ongewenste bijwerkingen”, verwondingen en dood.

Als laatste opmerking wil ik vermelden dat dit artikel niet specifiek ingaat op hoe je nanotechnologie uit je lichaam kunt krijgen – of het nu gaat om zelfbewuste vezels, zelfbewegende crittersmachine-achtige schijfjes of een van de andere rare dingen die mensen hebben gevonden. In na-COVID tijden hebben Clifford Carnicom en Tony Pantelleresco goed werk verricht op dit gebied, wat Morgellons-lijders nuttig hebben gevonden. Als u hier een oplossing voor weet, laat uw ideeën dan achter in de reacties hieronder.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-te-ontgiften-van-de-covid-prik-het-is-tijd-om-oplossingen-te-verspreiden-voor-covid-prik-ontgifting/

Artsen voorspellen een epidemie van Prion-hersenziekten

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   29 april 2024

       HET VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

·    Montageonderzoek suggereert dat een ernstige bijwerking van de COVID mRNA-prikken dementie kan zijn, en de prionen die het veroorzaken, kunnen besmettelijk zijn

·    Frameshifting, zoals we nu weten, komt voor in de COVID-opnamen, kan prionproductie veroorzaken en leiden tot neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en Creutzfeldt-Jakob (CJD)

·    De prions.rip-website van Sid Belzberg, die gegevens over neurologische bijwerkingen na de bevalling verzamelde, vond een aanzienlijk hoge incidentie van gediagnosticeerde CJD-gevallen, wat een alarmerende trend suggereert

·    Een reeks artikelen benadrukt vooroordelen in klinische onderzoeken en observationele studies, wat suggereert dat de veiligheid en effectiviteit van COVID-19-vaccins enorm overdreven zijn

·    De Global COVID Vaccine Safety Project-studie — gefinancierd door de Verenigde Staten. Centra voor ziektebestrijding en -preventie — onthult significante bijwerkingen, waaronder myocarditis, pericarditis en bloedstolsels, wat de noodzaak onderstreept voor herevaluatie van COVID-vaccinrisico's en -voordelen

Volgens toenemende gegevens lijkt een van de ernstigere bijwerkingen van de COVID mRNA-prikken dementie te zijn, en erger nog, deze voorheen niet-overdraagbare ziekte kan nu “besmettelijk zijn, ” overdraagbaar door middel van prionen.

In mijn Interview uit 2021 met Stephanie Seneff, Ph.D., legde ze uit waarom ze vermoedde dat de COVID-opnamen uiteindelijk zouden kunnen resulteren in een lawine van op neurologische prion gebaseerde ziekten zoals de ziekte van Alzheimer. Ze publiceerde ook een paper waarin die mechanismen werden beschreven in het nummer van 10 mei 2021 van het International Journal of Vaccine Theory. Zoals ze in dat artikel uitlegde:1

“Een paper uitgegeven door J. Bart Classen (2021) stelde voor dat het spike-eiwit in de mRNA-vaccins prionachtige ziekten zou kunnen veroorzaken, deels door het vermogen om aan veel bekende eiwitten te binden en hun verkeerde vouwen in potentiële prionen te veroorzaken.

Idrees en Kumar (2021) hebben voorgesteld dat de S1-component van het spike-eiwit geneigd is te werken als een functionele amyloïde en giftige aggregaten te vormen ... en uiteindelijk kan leiden tot neurodegeneratie. ”

Samenvattend is de opname van het papier van Seneff dat de COVID-opnamen, die aan honderden miljoenen mensen worden aangeboden, instructiesets zijn voor je lichaam om een giftig eiwit te maken dat uiteindelijk geconcentreerd in je milt terechtkomt, van waaruit prionachtig eiwit instructies worden verzonden, wat leidt tot neurodegeneratieve ziekten.

Wat zijn prionen?

De term 'prion' is afgeleid van 'eiwitachtig infectieus deeltje." Het is bekend dat prionen bij dieren en mensen verschillende neurodegeneratieve ziekten veroorzaken, zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) bij de mens, boviene spongiforme encefalopathie (BSE of "gekke-koeienziekte") bij runderen en chronische afvalziekte bij herten en elanden.

Deze ziekten worden gezamenlijk overdraagbare spongiforme encefalopathieën (TSE's) genoemd. Ze worden gekenmerkt door lange incubatieperioden, hersenbeschadiging, de vorming van gaten in de hersenen waardoor het een sponsachtig uiterlijk krijgt en het niet veroorzaken van een ontstekingsreactie.

Besmettelijke prionen verspreiden zich door hun verkeerd gevouwen eiwittoestand over te brengen naar normale varianten van hetzelfde eiwit.

Kortom, prionen zijn infectieuze agentia die volledig zijn samengesteld uit een eiwitmateriaal dat op meerdere, structureel verschillende manieren kan vouwen, waarvan er ten minste één overdraagbaar is op andere prioneiwitten, wat leidt tot een ziekte die vergelijkbaar is met virale infecties maar zonder nucleïnezuren.

In tegenstelling tot bacteriën, virussen en schimmels, die nucleïnezuren (DNA of RNA) bevatten die hun replicatie instrueren, verspreiden prionen zich door hun verkeerd gevouwen eiwittoestand over te brengen naar normale varianten van hetzelfde eiwit.

Volgens het prionziektemodel zijn de infectieuze eigenschappen van prionen te wijten aan het vermogen van het abnormale eiwit om de normale versie van het eiwit om te zetten in de verkeerd gevouwen vorm, waardoor een kettingreactie ontstaat die het zenuwstelsel geleidelijk beschadigt.

Prionen zijn opmerkelijk resistent tegen conventionele sterilisatiemethoden en kunnen extreme omstandigheden overleven die normaal gesproken nucleïnezuren of andere ziekteverwekkers zouden vernietigen, wat een deel is van de reden waarom prionziekten zo moeilijk te behandelen zijn.

Meer bewijs mRNA-vaccins kunnen dementie veroorzaken

Tegenwoordig is er nog meer bewijs om de theorie van Seneff te ondersteunen. In augustus 2022 schreef tech-ondernemer Sid Belzberg2 over prions.rip, een website die hij had opgezet om gegevens te verzamelen over de neurologische bijwerkingen van de prikken. (Deze site is niet meer live.)

Binnen een paar maanden had de site ongeveer 15.000 hits ontvangen en 60 rapporten verzameld van mensen die de prik kregen en kort daarna neurologische gebreken vertoonden, waaronder zes gevallen van gediagnosticeerde CJD.

“Normaal treft deze ziekte 1 op de 1.000.000 mensen, ” Belzberg schreef.3 “Om 6 gevallen te krijgen, heb je 6.000.000 hits op de site nodig, ervan uitgaande dat iedereen dit meldt. De kans om 1 case te krijgen in 15.000 hits is 1 op 66. 6 gevallen zien in 1 groep van 15.000 is 1 / 66 ^ 6 of 1 op 82.000.000, of 20 keer meer kans om een Powerball-loterij te winnen! ...

Nogmaals, CJD is een uitzonderlijk zeldzame ziekte die nu een bekende en gevestigde ernstige bijwerking (SAE) is van de DEATHVAX ™. Het injecteren van dit langzame kill-biowapen kan aandoeningen veroorzaken die zich in het echte woord ongeveer net zo snel ontwikkelen als tweemaal door bliksem worden getroffen. Het bewijs is nu onweerlegbaar. ”

Frameshifting kan resulteren in Prion-productie

Medio december 2023 rapporteerden onderzoekers4,5,6 dat het vervangen van uracil door synthetisch methylpseudouridine in de COVID-opnamen — een proces dat bekend staat als codonoptimalisatie — frameshifting kan veroorzaken, een storing in de decodering, waardoor de productie van afwijkende eiwitten wordt geactiveerd.

De antilichamen die zich daardoor ontwikkelen, kunnen op hun beurt immuunreacties buiten het doel veroorzaken. Volgens de auteurs komen niet-doelgerichte cellulaire immuunreacties voor bij 25% tot 30% van de mensen die de COVID-opname hebben ontvangen. Maar dat is niet alles.

Volgens de Britse neurowetenschapper Dr. Kevin McCairn, dit fenomeen van frameshifting is ook gekoppeld aan schadelijke prionproductie — en dat frame verschoven prionen zijn specifiek besmettelijk en kunnen van de ene persoon op de andere worden overgedragen. Zoals gerapporteerd in het Journal of Theoretical Biology in 2013:7

“Een kwantitatief consistente verklaring voor de titers van infectiviteit gevonden in verschillende prionbevattende preparaten wordt gegeven op basis van het feit dat de etiologische agentia van overdraagbare spongiforme encefalopathie een zeer kleine populatiefractie van prioneiwit (PrP) -varianten bevatten, die frameshifted elementen in hun N-terminale octapeptide-herhaalgebieden ...

Frameshifting houdt kwantitatief rekening met de etiologie van prionziekte. Een per miljoen frameshifted prionen kan voldoende zijn om ziekte te veroorzaken. Het HIV TAR-achtige element in het PRNP mRNA is waarschijnlijk een effector van frameshifting. ”

McCairn legde dit mechanisme uit in een interview van 19 februari 2023 met Health Alliance Australia (video hierboven). Daarin merkte hij op:

“Verkeerd gevouwen eiwitten veroorzaakt door prionen kunnen elk niveau orgaan en weefselsysteem in het lichaam beïnvloeden ... [Ze] bioaccumuleren en zijn bestand tegen afbraak, waardoor ze zich opbouwen ... ”

Prionen kunnen in feite het primaire molecuul zijn dat “” wordt afgeworpen door ontvangers van COVID-prikken, en als die prionen te wijten zijn aan frameshifting, zou dat inderdaad heel slecht nieuws kunnen zijn, gezien hun implicatie bij dementie.

Een andere arts die gelooft dat we te maken zullen krijgen met een “-epidemie van prionziekte ” is Dr. David Cartland. Eind februari 2024 postte hij8 13 wetenschappelijke artikelen die de COVID-prikken, prionziekten en CJD met elkaar verbinden, en merkten op dat dit slechts een “kleine selectie ” was van wat beschikbaar is in de medische literatuur.

Prions ook betrokken bij lange COVID

Volgens genomics-expert Kevin McKernan, Ph.D., zijn prionen ook betrokken bij lange COVID (of zoals McKernan het noemt, “lange vax ”).9 In één onderzoek uit 2024,10 96,7% van de lange COVID-patiënten had de prik ontvangen. In een interview met de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) verklaarde McKernan:11

“Als je de stopcodons omkuurt, ga je eiwitten maken die spike-mito-eiwitten zijn. Als ik met veel van de lange vax-patiënten praat, hoor ik van al deze dingen die me herinneren aan mijn tijd in de mitochondriale sequentiebepalingsruimte ... ”

McKernan beweert dat hij in 2021 probeerde hierover een paper te publiceren met Dr. Peter McCullough, maar de redacteur van het tijdschrift “stapte in en torpedeerde de krant. ”12

De grootste analyse van bijwerkingen ter wereld is gepubliceerd

In gerelateerd nieuws, de grootste studie13 tot op heden werd over de bijwerkingen van de COVID-prikken op 12 februari 2024 gepubliceerd in het tijdschrift Vaccine, en het bevestigt wat ik en vele andere alternatieve nieuwsbronnen al die tijd hebben gezegd, namelijk dat de mRNA-prikken de gevaarlijkste medische producten zijn ooit op de markt komen.

De studie — uitgevoerd door het Global COVID Vaccine Safety (GCoVS) Project en gefinancierd door de Verenigde Staten. Centers for Disease Control and Prevention, Public Health Ontario en het Canadian Health Research Institute — evalueerden het risico van "bijwerkingen van bijzonder belang" (AESI) na COVID-19 “vaccinatie. ”

Gegevens van 10 locaties in acht landen (Argentinië, Australië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Schotland) waren opgenomen, waaronder meer dan 99 miljoen mensen met een prik.

Van de duizenden bijwerkingen die Pfizer opsomt in zijn vertrouwelijke rapport over bijwerkingen na toelating die zijn ingediend bij de Verenigde Staten. Food and Drug Administration,14 de GCoVS richtte zich op 13 AESI's die in drie primaire categorieën vallen: neurologische, hematologische (bloedgerelateerde) en cardiovasculaire aandoeningen.

Ze berekenden het AESI-risico voor elk van de 13 AESI's op basis van het aantal waargenomen versus verwachte (OE) incidenten tot 42 dagen na injectie. Het “verwachte ” aantal bijwerkingen was gebaseerd op gegevens over vaccinbijwerkingen van 2015 tot 2019. Deze tarieven werden vervolgens vergeleken met de bijwerkingen die werden waargenomen bij degenen die een of meer van de COVID-prikken kregen, ofwel Pfizer's BNT162b2, Moderna's mRNA-1273 of AstraZeneca's ChAdOx1.

De grootste studie tot nu toe bevestigt COVID Vaccin Gevaren

De analyse15 onthulde verschillende met betrekking tot bijwerkingen, waaronder verhoogde risico's op myocarditis, pericarditis, bloedstolsels in de hersenen en verschillende neurologische aandoeningen. Hier is een korte samenvatting van de bevindingen:

•Myocarditis en pericarditis:

◦Pfizer-vaccin — OE-verhoudingen voor myocarditis waren 2,78 en 2,86 na de eerste en tweede opname, waarbij het risico na de derde en vierde opname verdubbeld bleef.

◦Moderna-vaccin — OE-verhoudingen voor myocarditis waren 3,48 en 6,10 na de eerste en tweede opname. Doses 1 en 4 vertoonden ook OE-verhoudingen van 1,74 en 2,64 voor pericarditis.

◦AstraZeneca-vaccin — OE-verhouding voor pericarditis was 6,91 na het derde schot.

•Bloedstolsels in de hersenen (cerebrale veneuze sinustrombose, CVST):

◦Een OE van 3,23 voor CVST werd waargenomen na de eerste AstraZeneca-opname.

◦Een significante toename van het CVST-risico werd ook opgemerkt na de tweede Pfizer-dosis.

•Neurologische aandoeningen:

◦Guillain-Barré-syndroom — Een OE-verhouding van 2,49 werd waargenomen na de AstraZeneca-prik.

◦Transverse myelitis — Het risico is bijna verdubbeld met het AstraZeneca-schot.

◦Acute verspreide encefalomyelitis — OE-verhoudingen van 3,78 (Moderna) en 2,23 (AstraZeneca) werden genoteerd.

Deze bevindingen onderstrepen echt het potentieel voor ernstige bijwerkingen van de COVID-opnamen, inclusief aandoeningen die op langere termijn tot andere gevolgen kunnen leiden, zoals beroerte, hartaanval, verlamming en overlijden.

Effectiviteit en veiligheid werden wild overdreven in proeven

Gezien deze bevindingen is het geen verrassing dat de effectiviteit en veiligheid overdreven waren in klinische onderzoeken en observationele studies. In een gastpost op Dr. Substack van Robert Malone, Raphael Lataster, Ph.D., schrijft:16

“Een niet-officiële reeks van vier cruciaal belangrijke medische tijdschriftartikelen, twee van mij, die voorkomen in de grote academische uitgever Wiley's Journal of Evaluation in Clinical Practice, onthult dat claims over COVID-19-vaccins ’ effectiviteit en veiligheid overdreven waren in de klinische proeven en observationele studies, die een aanzienlijke impact hebben op risico-batenanalyses.

Ook besproken zijn de betreffende onderwerpen van myocarditis, met aanwijzingen dat dit ene nadelige effect alleen al betekent dat de risico's opwegen tegen de voordelen bij jongeren en gezonde; en waargenomen negatieve effectiviteit, wat aangeeft dat de vaccins de kans op COVID-19-infectie / ziekenhuisopname / overlijden vergroten, om nog maar te zwijgen van andere nadelige effecten. ”

Samenvatting van documenten

De vier documenten in kwestie zijn onder meer:

1.“Bronnen van bias in observationele studies van COVID-19 Vaccine-effectiviteit ” gepubliceerd in het Journal of Evaluation in Clinical Practice in maart 2023, mede geschreven door BMJ-redacteur Peter Doshi, Ph.D., statisticus Kaiser Fung en biostatisticus Mark Jones, die concludeerde dat “case-counting window bias <TA.17

Zoals uitgelegd door Lataster, betreft deze “de 7 dagen, 14 dagen of zelfs 21 dagen na de prik waar het de bedoeling is dat we jabgerelateerde problemen, zoals COVID-infecties, over het hoofd zien, om een vreemde reden als ‘het vaccin heeft niet voldoende tijd gehad om het immuunsysteem te stimuleren. ’

Dit kan u nogal bizar vinden, aangezien alle ‘volledig gevaccineerde ’ het proces van ‘gedeeltelijk gevaccineerd moeten doorlopen, ’ soms zelfs meer dan eens. Om het nog erger te maken, krijgen de niet-gevaccineerde mensen niet zo'n ‘uitstelperiode, ’ wat betekent dat er ook een duidelijke vooringenomenheid speelt.

In een voorbeeld met gegevens uit de klinische proef van Pfizer laten de auteurs zien dat dankzij deze vertekening een vaccin met een effectiviteit van 0%, dat wordt bevestigd in de hypothetische klinische proef, in observationele studies kan worden gezien als een effectiviteit van 48%. ”

2.“Reageer op Fung et. al. over COVID-19 Vaccin-casuserende raambiases die de effectiviteit van vaccins overschatten, ” geschreven door Lataster, waarin werd besproken hoe de vooringenomenheid van het telvenster niet alleen de effectiviteitsschattingen in observationele studies beïnvloedde, maar ook veiligheidsschattingen, wat suggereert dat de vaccinveiligheid opnieuw moet worden beoordeeld.18 Het artikel behandelt ook “de mysterieuze toename van niet-COVID-overtollige sterfgevallen na pandemie. ”19

3.“Hoe het venster voor het tellen van casussen de berekening van de werkzaamheid van vaccins beïnvloedde in gerandomiseerde onderzoeken naar COVID-19-vaccins, ” opnieuw co-auteur van Doshi en Fung, waarin werd gedetailleerd hoe casus-telvensterproblemen ook de effectiviteit overschatten in Pfizer en Moderna klinische onderzoeken.20

4.Een tweede artikel van Lataster, waarin hij het bewijsmateriaal benadrukte en samenvatte waaruit bleek dat klinische onderzoeken werden beïnvloed door problemen met het tellen van bijwerkingen die tot overdreven veiligheidsschattingen leidden.21

“Samen maken deze vier artikelen duidelijk dat er beweringen zijn gedaan over COVID-19-vaccins; effectiviteit en veiligheid werden overdreven in de klinische onderzoeken en observationele studies, terwijl ze ook tijd vonden om myocarditis en waargenomen negatieve effectiviteit te bespreken, wat betekent dat nieuwe analyses hard nodig zijn, ” schrijft Lataster.22

Middelen voor degenen die gewond zijn geraakt door de COVID Jab

Op basis van gegevens van over de hele wereld is het overduidelijk dat de COVID-opnamen de gevaarlijkste medicijnen zijn die ooit zijn ingezet. Als je al een of meer COVID-prikken hebt en nu aan het heroverwegen bent, is het verstandig om vanaf nu alle vaccins te vermijden, omdat je de aanval op je lichaam moet beëindigen. Zelfs als u geen duidelijke bijwerkingen heeft ervaren, kan uw gezondheid nog steeds op lange termijn worden beïnvloed, dus maak geen foto's meer.

Als u last heeft van bijwerkingen, is uw eerste opdracht het verwijderen van het piekeiwit — en / of een afwijkend niet-doelwit — dat uw lichaam produceert. Twee remedies waarvan is aangetoond dat ze binden aan en de verwijdering van SARS-CoV-2-spike-eiwit vergemakkelijken, zijn hydroxychloroquine en ivermectine. Ik weet niet of deze medicijnen ook zullen werken op off-target eiwitten en accumulatie van nanolipiden, maar het zou waarschijnlijk geen kwaad kunnen om het te proberen.

De Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) heeft een post-vaccinatiebehandelingsprotocol ontwikkeld, genaamd I-RECOVER. Aangezien het protocol continu wordt bijgewerkt naarmate er meer gegevens beschikbaar komen, kunt u het beste de nieuwste versie rechtstreeks downloaden van de FLCCC-website op covid19criticalcare.com.23

Bekijk de World Council for Health's spike proteïne detoxgids,24 die zich richt op natuurlijke stoffen zoals kruiden, supplementen en thee. Saunatherapie kan ook helpen bij het elimineren van giftige en verkeerd gevouwen eiwitten door autofagie te stimuleren.

 Bronnen en referenties

·         1 International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research 10 mei 2021; 2 (1): 402-444

·         2, 3 2ndsmartestguyintheworld.com 18 augustus 2022

·         4 Nature 6 december 2023

·         5 Trial Site News 7 december 2023

·         6 The Telegraph 6 december 2023

·         7 Journal off Theoretical Biology mei 2013; 325: 52-61

·         8 Twitter / X Dr. David Cartland 24 februari 2024

·         9, 11, 12 LifeSite News 4 maart 2024

·         10 Journal of Clinical Medicine 2024; 13 (5): 1208

·         13, 15 Vaccin 12 februari 2024 [epub voor print]

·         14 5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over bijwerkingen na autorisatie ontvangen via 28-feb-2021, pagina's 30-38

·         16, 19, 22 RW Malone MD Substack 6 maart 2024

·         17 Journal of Evaluation in Clinical Practice 26 maart 2023; 30 (1): 30-36

·         18 Journal of Evaluation in Clinical Practice 4 juli 2023; 30 (1): 82-85

·         20 Journal of Evaluation in Clinical Practice 15 juli 2023; 30 (1): 105-106

·         21 Journal of Evaluation in Clinical Practice 18 januari 2024

·         23 Covid19criticalcare.com

·         24 World Council for Health Spike Protein Detox Guide 30 november 2021

 

Bron artikel: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/04/29/prion-brain-diseases.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20240429Z2&foDate=false&mid=DM1560685&rid=7857704



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...