dinsdag 20 juni 2023

Liegende mainstream media hielpen miljoenen mensen vermoorden – Professor Miller

 juni 20, 2023   2201   12  

 

    Foto: freepik / mik38

Professor Mark Crispin Miller (MCM) doceert mediastudies aan de New York University (NYU) en is een expert in propaganda. Dr. Miller zegt dat zo ongeveer alles met betrekking tot Covid een “propagandameesterwerk” was. Dit meesterwerk was een moord-, invaliditeits- en sterilisatieprogramma met meer dan 675 miljoen CV19 biowapeninjecties alleen al in Amerika, volgens het CDC. Hadden ze de moord op miljoenen mensen met het CV19 biowapen/vaccin kunnen uitvoeren zonder de Liegende Mainstream Media (LMM)? schrijft Greg Hunter.

Dr. Miller zegt: “Oh, absoluut niet… Laat me een beetje kibbelen over de term ‘mainstream media’ waarmee u de New York Times, de Washington Post, de tv-netwerken enzovoort bedoelt. Het is wat we vaak de reguliere media noemen, of misschien is het beter om ze de bedrijfsmedia te noemen omdat ze steeds minder mainstream en steeds excentrieker worden. Het zijn niet alleen deze nieuwsorganen die allemaal unaniem de paniek rond het Coronavirus, de maskercultus, de vaccinatiecampagne enzovoort hebben gepusht, maar ook de “linkse” pers. Ik schreef jaren geleden voor hen en verscheen als gast op ‘Democracy Now’. De ‘linkse’ pers is bijna onmogelijk te onderscheiden van de New York Times en de rest. Dit helpt ons te begrijpen waarom en hoe zoveel mensen hierin trapten.”

De Cv19 biowapen injectie leugen was geen eenmalige gebeurtenis. Propaganda in Amerika is al heel lang aan de gang. Een keerpunt in het liegen tegen het land was wat er gebeurde in de nasleep van de moord op JFK in Dallas, Texas in 1963.

MCM legt uit: “Daar was het daverende succes van het streven van de CIA om van ‘samenzweringstheorie’ de uitdrukking bij uitstek te maken, om ongemakkelijke ideeën te verwerpen, om taboe-ideeën te verwerpen… In 1967 … stuurde de CIA haar memo ‘1035-960’ uit. Het staat online en iedereen kan het vinden. Het instrueerde alle stationschefs van de CIA wereldwijd om hun propagandamiddelen en vrienden in de media te gebruiken … om te beginnen met het aanvallen van de geschriften van die paar onderzoekers die echt goede vragen begonnen te stellen over het Warren Rapport, over de moord op JFK in Dallas… Hun probleem was dat mensen erop wezen dat het Warren Rapport compleet ongeloofwaardig was. Het was lachwekkend… De samenvatting van het Warren Rapport leek geen enkele gelijkenis te vertonen met de informatie in de andere delen. Er stonden allemaal tegenstrijdigheden in en het sloeg nergens op. Ze riepen eigenlijk om een nieuwe commissie. Wat deed de CIA? De CIA liet haar mensen een heimelijke propagandacampagne opzetten waarbij politici en journalisten deze critici begonnen te beschimpen. Ze noemden hen “samenzweringstheoretici”. Deze term werd nooit gebruikt vóór 1967 … en wat het betekende was dat je gek was … Er stonden veel (CIA) gespreksonderwerpen in deze memo. Eén ervan was dat je communistische propaganda herhaalde en dat soort dingen. Dit was een zeer succesvolle operatie, die niet ophield … Die frase zou gebruikt blijven worden en werd gebruikt na de moord op Bobby Kennedy. Het werd gebruikt na de moord op Martin Luther King. Hij werd gebruikt tijdens Iran Contra… Samenzweringstheorie, samenzweringstheorie, het werd absoluut na 9/11 gebruikt. … en als u nu een verkiezingsuitslag betwist, bent u een samenzweringstheoreticus… Een samenzweringstheoreticus genoemd worden is een vorm van spot. Het is het hele aluminiumfolie gedoe. Je bent een soort gek.”

 

MCM zegt dat het opbouwen van een propagandanetwerk gedurende tientallen jaren moest gebeuren voor de wijdverspreide acceptatie van het CV19 biowapen/vax. MCM zegt: “De samenzweringspropaganda is één ding dat moest gebeuren om de covid-nachtmerrie succesvol te realiseren.”

MCM zegt dat er goed nieuws is en dat is dat de LMM of ‘bedrijfsmedia’ hun macht drastisch aan het verliezen zijn. MCM voorspelt dat er zoveel sterfgevallen en handicaps zullen zijn door het CV19biowapen/vax dat mensen wakker zullen worden en “het onmogelijk zal zijn om dit vol te houden.”

Tot slot zegt MCM: “We hebben een afrekening nodig. We hebben gerechtigheid nodig. Dit is te gruwelijk voor woorden… In de mate waarin we plezier beleven aan het lijden van anderen, houden we de verdeeldheid in stand. Zolang we verdeeld zijn, zijn we de pineut. Dit is de oudste truc uit het imperiale draaiboek. Verdeel en heers… Dit is de sleutel tot hun voortdurende succes. We moeten stoppen met elkaar naar de keel te vliegen… We moeten hen naar de keel vliegen.”

Er staat nog veel meer in het diepgaande interview van 1 uur en 4 minuten.

Ga met Greg Hunter mee als hij één op één praat met NYU professor in mediastudies en propaganda-expert Dr. Mark Crispin Miller op 17.06.23.

(Tech Opmerking: Als u de video niet ziet, weet dan dat hij er is. Haal de stekker van uw modem uit het stopcontact en steek deze er na 30 seconden weer in. Dit zal de codes wissen die ervoor kunnen zorgen dat u de video niet kunt zien. Probeer daarnaast verschillende browsers. Zet ook allemaal advertentieblokkers uit als u die hebt. Al het bovenstaande is een manier waarop Big Tech mensen zoals USAWatchdog.com probeert te censureren).

 

Lying Legacy Media Helped Murder Millions – Mark Crispin Miller

https://rumble.com/v2ut2cq-lying-legacy-media-helped-murder-millions-mark-crispin-miller.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/liegende-mainstream-media-hielpen-miljoenen-mensen-vermoorden-professor-miller/

Landbouwakkoord is ‘doodvonnis’ voor onze voedselvoorziening: ‘Wij worden geregeerd door idioten!’


Vandaag en morgen zijn cruciale dagen voor ons als landbouw, zegt voorman van Farmers Defence Force Mark van den Oever in een vlog over het landbouwakkoord waar over wordt onderhandeld.

“Het is belangrijk dat dit akkoord gestopt wordt,” benadrukt Van den Oever. “En niet weer uitgesteld, het moet nu stoppen.”

“Het kan zo niet verder meer. Als dit akkoord doorgaat, dan kun je aan het einde van de week beter in de opkoopregeling gaan. We gaan óf nu tegenhouden, óf we gaan in de opkoopregeling aan het einde van de week.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vlam in de pan

Van den Oever vreest dat Landbouwminister Piet Adema probeert maatregelen erdoor te drukken die niet goed zijn voor de boeren. Als hij ‘er iets gaat doordrukken wat ons niet aanstaat’ zullen boeren deze zomer acties opzetten.

Hij benadrukt dat ‘de vlam zomaar in de pan kan slaan’ bij ontwikkelingen rond het landbouwakkoord.

Afgelopen week werden de gesprekken over het akkoord opgeschort. Woensdag ging het overleg weer verder. Adema wil dat er voor de zomer een landbouwakkoord ligt.

Doodvonnis

Marjolein Faber, lijsttrekker van de PVV in de Eerste Kamer, trekt fel van leer. “Het landbouwakkoord is geen akkoord, maar het doodvonnis voor onze agrarische sector en voedselvoorziening,” zegt ze.

“Wij worden geregeerd door idioten!” aldus Faber. 

Gruwelijke beelden: Poetin laat op ‘Russisch Davos’ video zien over ongekende wreedheden Oekraïense nazi’s

 


Op de 26e editie van het St. Petersburg Internationaal Economisch Forum, ook wel het Russisch Davos genoemd, liet president Poetin een video zien van de wreedheden die de Oekraïense nazi’s in de Tweede Wereldoorlog hebben begaan.

Stepan Bandera, die in Oekraïne wordt gezien als een held, werkte samen met Hitler om zoveel mogelijk Joden en Polen te vermoorden.

De Oekraïense nazi’s, die hun eigen diensten opzetten, martelden, verkrachtten, verbrandden en vermoordden vele tienduizenden burgers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

CIA

Na de Tweede Wereldoorlog werden al deze Oekraïense nazi’s gerekruteerd door de CIA om in de Koude Oorlog tegen de Sovjet-Unie te vechten. Tot op de dag van vandaag zet de CIA Oekraïense nazi’s in tegen Rusland.

Poetin liet de aanwezigen zien hoe de Oekraïense nazi’s als beesten tekeergingen. Het filmpje begint met het bloedbad van Babi Jar, een ravijn in Kiev, waar in 1941 tot enkele honderdduizenden mensen werden vermoord door de nazi’s. In twee dagen tijd werden er 30.000 Joden doodgeschoten.

De SS betrok leden van de Organisatie van Oekraïense Nationalisten actief bij het bloedbad. Leden van deze organisatie werden ook ingezet om bijvoorbeeld concentratiekampen te bewaken.

De rest verbrandde levend

In 1942 waren de Oekraïense nazi’s ook actief in Wit-Rusland. De Oekraïense politie sloot op een dag 179 dorpelingen op in een schuur, die vervolgens in brand werd gezet. Mensen die probeerden te ontsnappen, werden neergemaaid. De rest verbrandde levend.

Tegen het einde van de oorlog waren er meer dan 10.000 Oekraïense nazi’s in Wit-Rusland. Pas in 1952 had de Sovjet-Unie ze allemaal uitgerookt.

In het filmpje wordt ook het bloedbad in Wolynië genoemd, dat in 1941 door Duitse troepen werd bezet. Er vonden etnische zuiveringen plaats van Polen door Oekraïense nazi’s onder leiding van Bandera. De joodse bevolking van Wolynië werd uitgemoord door Duitse commandotroepen met medewerking van de Oekraïense nazi’s.

Ze gingen daarbij ongekend wreed te werk

Op 11 juli 1943 vielen ze met steun van de Oekraïense bevolking tegelijkertijd 176 dorpen aan. Ze gingen daarbij ongekend wreed te werk. Bij vrouwen werd de buik opengescheurd en kokend water naar binnen gegoten. De ogen van kleine kinderen werden uitgestoken en ook werden er spijkers in hun hoofd geslagen.

Magen werden opengereten, armen en benen afgehakt, zout werd in de wonden gestrooid. En dat alles terwijl mensen nog in leven waren.

We moeten dit bestrijden

Honderden Polen, met name vrouwen en kinderen, werden levend verbrand in schuren en kerken, zei de commentaarstem, terwijl de aanwezigen vol afschuw toekeken.

Volgens Poolse historici zijn van 1943 tot 1944 in het westen van Oekraïne zo’n 100.000 Polen afgeslacht door de Oekraïense nazi’s.

“Dit zijn Bandera en zijn handlangers. Zij worden in Oekraïne gezien als helden,” zei Poetin na afloop van het filmpje. Hij voegde toe dat de Oekraïense autoriteiten aanhangers van deze ideologie beschermen. “Hoe kun je zoiets niet bestrijden? We moeten dit bestrijden.”

Orwell in Ierland: ‘We beperken de vrijheid om de vrijheid te beschermen’


In Ierland is ophef ontstaan over een wetsvoorstel dat gevangenisstraffen mogelijk maakt voor mensen die ‘aanzetten tot geweld of haat’.

Sceptici vergelijken het wetsvoorstel met 1984, de roman van George Orwell. In de wereld die Orwell schetst, kunnen burgers veroordeeld worden voor ‘gedachtenmisdaden’ of het hebben van een ‘foute’ mening.

Senator Pauline O’Reilly van de Ierse Green Party is voorstander van de wet. “Als je erover nadenkt, gaat alle wetgeving over het beperken van vrijheid. Dat is precies wat we hier doen. We beperken de vrijheid, maar we doen dat voor het algemeen belang,” zei ze in de Senaat.

Orwelliaanser kan het bijna niet

“Als iemands opvattingen over de identiteit van andere mensen hun leven onveilig en onzeker maken en hen zo’n diep ongemak bezorgen dat ze niet in vrede kunnen leven, dan is het onze taak als wetgevers om die vrijheden in te perken,” vervolgde ze.

Volgens senator O’Reilly is de wet nodig om ‘vooruitgang te boeken in de richting van een vriendelijkere samenleving’.

Vrijheid beschermen door vrijheid te beperken. Orwelliaanser kan het bijna niet. President Biden zei eerder dat bedrijven die weigeren censuur toe te passen op social media, ‘mensen doden’.

Tirannie

Men spreekt in dit geval niet van censuur, maar van het bestrijden van ‘desinformatie’ of ‘misinformatie’. De Amerikaanse oud-minister Robert Reich noemde de vrijheid van meningsuiting zelfs ‘tirannie’. Hij voegde toe dat het opgeven van vrijheid niet nieuw of bedreigend is.

De Amerikaanse advocaat Jonathan Turley verwacht dat de Ierse wet ook in andere landen zal worden doorgedrukt. Hij merkt op dat dit onderdeel is van een meedogenloze beweging in Europa, met name de Europese Unie, die erop gebrand is de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen.

[Zero Hedge via Jonathan Turley]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...