dinsdag 7 februari 2023

Victoire ! Les pesticides tueurs d’abeilles sont enfin (vraiment) interdits (en France) !

 

mRNA – Het is geen vaccin, het is een gentherapie en ze wisten het

 februari 7, 2023  3237  23 

 

      Foto door Spencer Davis op Unsplash

Ik ben helemaal klaar met de discussie over dit onderwerp. Er is geen discussie. mRNA is een gentherapieproduct en de enige reden waarom nog iemand dit in twijfel trekt, is omdat de grote farmaceutische bedrijven genoeg wetenschappers hebben omgekocht om te liegen dat dit een vraagstuk is. Pfizer, Moderna en vele andere grote farmaceutische gangsters hebben dit in het verleden erkend, maar Google heeft er alles aan gedaan om het van het internet te verwijderen. Hoewel ik hierover een immense hoeveelheid documentatie heb uit verschillende bronnen, zal ik me in dit artikel concentreren op één enkel Moderna-document dat volgens mij voldoende bewijs levert om een einde te maken aan dit “geschil”, dat niet eens zou bestaan als de corrupte media en factcheckers niet waren omgekocht door hetzelfde geld als de corrupte wetenschappers, schrijft Tom Renz.

Laat ik beginnen met het verstrekken van een kopie van de Moderna 10k SEC filing die in maart van 2019 aan de SEC is verstrekt. Hier is het:

Moderna 10k 2019 Sec Filing (Download)

Dit is een lang document en geen leuk leesvoer, maar vanaf pagina 147 ziet u een wettelijk verplichte bespreking van “risicofactoren” voor het bedrijf.

Laten we snel doorspoelen naar pagina 148 en 149. Ik laat het volgende fragment voor zichzelf spreken:

In deze nieuwe potentiële klasse van geneesmiddelen is nog geen mRNA-geneesmiddel goedgekeurd, en het is mogelijk dat het nooit wordt goedgekeurd als gevolg van inspanningen van anderen of van ons. De ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen kent aanzienlijke risico’s op het gebied van klinische ontwikkeling en regelgeving vanwege de nieuwe en ongekende aard van deze nieuwe klasse van geneesmiddelen.

Als potentiële nieuwe klasse van geneesmiddelen zijn er tot op heden geen mRNA-geneesmiddelen goedgekeurd door de FDA of een andere regelgevende instantie… Momenteel wordt mRNA door de FDA beschouwd als een gentherapieproduct.

 

In dezelfde paragraaf wordt vervolgens geprobeerd mRNA gentherapie te onderscheiden van andere producten door te suggereren dat de genveranderingen niet ontworpen zijn om permanent te zijn. maar in het hele document wordt erkend dat dit een ongetest product is en dat niemand echt een idee heeft wat het zal doen. Voordat ik dit bespreek, wil ik ook dit van pagina 156 vermelden:

Sommige van onze onderzoeksgeneesmiddelen worden door de FDA en de EMA geclassificeerd als gentherapieën, en de FDA heeft aangegeven dat onze onderzoeksgeneesmiddelen zullen worden beoordeeld door haar Center for Biologics Evaluation and Research, ofwel CBER. Hoewel onze mRNA-onderzoeksgeneesmiddelen zijn ontworpen om een ander werkingsmechanisme te hebben dan gentherapieën, kan de associatie van onze onderzoeksgeneesmiddelen met gentherapieën leiden tot een grotere regelgevingslast, de reputatie van onze onderzoeksgeneesmiddelen schaden of een negatief effect hebben op ons platform of onze activiteiten.

Er zijn weinig goedkeuringen voor gentherapieproducten in de Verenigde Staten of buitenlandse rechtsgebieden, en er zijn veel gerapporteerde belangrijke bijwerkingen in verband met het testen en het gebruik ervan. Gentherapieproducten hebben tot gevolg dat er nieuw DNA wordt ingebracht en dat het DNA in een cel mogelijk onomkeerbaar wordt gewijzigd. Daarentegen lokaliseert mRNA zeer ONWAARSCHIJNLIJK [nadruk toegevoegd] naar de kern…

In de EU is mRNA gekarakteriseerd als een gentherapie medisch product.

Merk hier nogmaals op dat mRNA een gentherapie is die “hoogst onwaarschijnlijk” is om te lokaliseren in de kern, maar niet getest is en opnieuw erkend is als een gentherapie medisch product (NIET EEN VACCIN).

De risicofactoren voor Moderna die in dit document worden besproken zijn schokkend en de meeste komen neer op het risico van het ontwikkelen en goedgekeurd krijgen van een nieuwe categorie medicijnen die de potentie hebben om uw DNA permanent te veranderen en die al als gentherapie worden beschouwd. De feitelijke ontwikkelingscyclus voor dit type geneesmiddel zou ongeveer 10-20 jaar in beslag nemen en dat is niet voor niets. Het idee om iets in uw lichaam te stoppen dat de bouwstenen van uw menselijkheid (uw DNA) permanent kan veranderen is een zeer grote kwestie en uiterst complex, maar … maar … laten we niet vergeten dat Fauci en anderen betrokken waren bij Moderna en waarschijnlijk royalty’s ontvingen. Dit was de sleutel tot wat er gebeurde.

 

Ik stel het volgende voor. Het WEF en big pharma zijn er al jaren op gebrand om gentherapieën te promoten. mRNA was een middel om dit doel te bereiken. Niemand wilde deze producten, maar de globalisten wilden ze verkopen omdat ze hier ENORM veel geld in zagen (en mogelijk een vehikel om veel meer snode doelen te bereiken). Ik laat een volledig gesprek over de beweegredenen hiervoor over aan een ander artikel, maar ik denk dat de promotie van een relatief milde ziekte (COVID was overhyped en zonder de constante foute diagnoses als gevolg van financiële prikkels en de weigering van vroegtijdige behandeling zou het sterftecijfer lager zijn geweest dan dat van de jaarlijkse griep) als het einde van de wereld werd gedaan om corrupte ambtenaren die “noodwetgeving” gebruiken om de juiste veiligheidsprotocollen te kunnen omzeilen als dekmantel te dienen.

Debra Birx heeft herhaaldelijk toegegeven tegen Trump te hebben gelogen over alles wat COVID betreft en er bestaat weinig twijfel over dat Fauci en de rest hetzelfde hebben gedaan. Trump was een briljant leider maar geen wetenschapper en leiders moeten vertrouwen op hun ondersteunend personeel. Dat deed hij, maar de staf was corrupt en promootte het idee van “Operation Warp Speed”, zodat ze zich “uit de naad konden werken” en deze experimentele injecties konden uitvoeren die uiteindelijk dodelijke injecties waren. Dit was een onvoorstelbare opzet, omdat het dezelfde corrupte bureaucraten in een positie bracht waarin zij en de grote farmaceutische bedrijven vervolgens konden proberen Trump de schuld te geven van de onvermijdelijke mislukkingen en sterfgevallen als gevolg van het in allerijl op de markt brengen van een gentherapieproduct zonder enig echt bewijs van wat het zou doen (hoewel ons bewijs suggereert dat ze veel meer wisten over de gevaren van deze producten dan tot nu toe openbaar is gemaakt).

 

Ongeacht mijn speculatie over het grotere plan of doel, is er NUL twijfel dat deze injecties altijd al een gentherapie waren en zijn. Ondanks de corrupte media en een stel omgekochte wetenschappers die hun mening veranderen nadat ze grote cheques ontvingen, heeft Moderna dit feit expliciet erkend. Pfizer en anderen hebben hetzelfde gedaan in ander papierwerk dat ik heb (dat bewaar ik voor een andere subrubriek).

Als u deze injecties heeft gekregen met de gedachte dat het vaccins waren, bent u voorgelogen. Zo simpel is het en de problemen die u erdoor hebt of zult krijgen zijn een direct gevolg van wat een ongelooflijk ingewikkeld en corrupt plan lijkt te zijn geweest om deze nieuwe en ongeteste categorie geneesmiddelen aan het wereldwijde publiek op te dringen – ongeacht de kosten voor leven en veiligheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mrna-het-is-geen-vaccin-het-is-een-gentherapie-en-ze-wisten-het/

Globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dieren

 februari 7, 2023   4249   33 

 


Mensen moeten wandelende parasieten worden, en de globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat zij het perfecte “pantser” bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken om mensen en dieren te infecteren en ziekten in hen te verspreiden. Pathogenen veroorzaken allerlei ziekten bij dieren en mensen en gebruiken daarvoor chitine (en chitinases), afkomstig uit het exoskelet van krekels, als mantel om hen te beschermen tegen de barre omstandigheden in het gastlichaam dat zij binnendringen. Dit helpt de infectie zich te manifesteren en de gastheer te exploiteren, waardoor deze gemakkelijk van het ene gewervelde dier op het andere kan worden overgedragen via “insect vectors“, zoals beschreven in onderzoek dat is gepubliceerd in de National Library of Medicine van de National Institutes of Health, schrijft SD Wells.

Het eten van chitine is als het aanzetten van de dodemansknop voor parasieten

Inwendige parasieten infecteren hun gastheer en kunnen ernstige gezondheidsschade veroorzaken, waaronder verlies van eetlust, diarree, neurologische schade en voortplantingsproblemen. Parasieteneieren komen uit in het insect en kunnen vrij duurzaam worden in de gastheer, vooral wanneer deze met bepaald voedsel wordt gevoed. Ziekteverwekkers en (metazoïsche) parasieten die ziekten veroorzaken bij mens en dier gebruiken chitine in hun levenscyclus. Veel van deze parasieten hebben een chitinelaag die hen beschermt tegen vernietiging door de natuurlijke afweersystemen in de gastheer. Mensen die krekels eten, geven de parasieten en pathogenen precies datgene wat ze nodig hebben om meer weerstand en veerkracht in hun lichaam te krijgen door ze steeds meer chitine te geven. Het eten van krekels kan de brandstof zijn voor de volgende “pandemie” en miljoenen mensen uitroeien, zo niet een paar miljard. Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel met een verbazingwekkend hoog succespercentage bij het genezen van Covid-infecties. Kan het zijn dat chitineconsumptie de parasieten en virusmutaties van de volgende pandemie zodanig zal wapenen dat Ivermectine niet meer werkt? Weten de globalisten en hun verraderlijke wetenschappers dit? Is chitine de dodelijke schakelaar? Is deze nieuwe impuls voor de bevolking om insecten te eten allemaal onderdeel van het ontvolkingsplan? Dit vereist zorgvuldige overweging.

Eten van sprinkhanen, krekels, mieren, kevers, wormen, bijen, wespen, rupsen en larven kan de volgende doodsgolf van mensen aanwakkeren – precies wat de globalisten willen

Het eten van insecten kan ernstige allergische reacties veroorzaken, waaronder anafylaxie en andere levensbedreigende gevolgen. Gevaarlijke insecten om te eten zijn onder andere sprinkhanen, meelwormen, krekels, rupsen en krekels. De bijbel zegt: “Alle vliegende insecten die op alle poten lopen, moet u verfoeien.” Bepaalde (giftige) mieren, kevers, wespen, spinnen, rupsen en zelfs vlinders kunnen dodelijk zijn als ze door mensen worden gegeten. Toch gebruikt Big Pharma dodelijke giffen en gifpeptiden om receptmedicijnen te maken, en die medicijnen hebben een lijst met waanzinnige bijwerkingen. Geen wonder. Als u regelmatig insecten gaat eten omdat u denkt dat dit de aarde zal redden van de opwarming van de aarde of de “klimaatverandering”, brengt u uzelf (en uw eventuele kinderen) mogelijk rechtstreeks in gevaar, en draagt u bij aan de kwade agenda van globalisten die de planeet willen ontvolken. Daarom zegt de elite van de 1% genocidale maniakken dat iedereen moet stoppen met het eten van vlees en de hele dag insecten moet gaan eten. Amazon promoot en verkoopt nu krekels in vele vormen, voor menselijke consumptie, waaronder gevriesdroogd en in poedervorm.

Dus pak een zak knapperige krekelskelet chitine en help die interne parasieten zich te vermenigvuldigen en te beschermen in uw lichaam, zodat u de aarde kunt redden van het in vlammen opgaan en de globalisten kunt helpen nog rijker en machtiger te worden. Dat is de inside scoop over de ECHTE reden waarom de globalisten willen dat iedereen zich volpropt met parasitaire insecten. Het is tijd om u af te vragen of de volgende zwendel een parasitaire infectie zal zijn die chitine helpt beschermen om de planeet verder te ontvolken. De globalisten dwingen ons om meer krekels te eten om een onbekende reden, en het gaat niet alleen om minder vlees eten.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/globalisten-willen-dat-iedereen-krekels-eet-omdat-hun-exoskeletten-chitine-bevatten-dat-parasieten-en-pathogenen-gebruiken-als-bescherming-bij-het-infecteren-van-mensen-en-dieren/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...