woensdag 31 mei 2023

Studie: Aantal sterfgevallen onder jonge piloten steeg explosief in 2021 – Hetzelfde jaar waarin Covid-prikken voor piloten verplicht werden gesteld

mei 8, 2023   4779   13  

    Foto: freepik / skawee

Het aantal jongere piloten dat in 2021 plotseling overleed is sterk gestegen, zo blijkt uit een nieuwe studie. De sterfgevallen werden onthuld in een gedetailleerde analyse van de overlijdensberichten van de Airline Pilots Association (ALPA). Volgens de studie toont de informatie een aanzienlijke toename van het plotselinge overlijden van jongere piloten in 2021, bericht Frank Bergman.

De ALPA is een organisatie die meer dan 67.000 piloten vertegenwoordigt bij 39 Amerikaanse en Canadese luchtvaartmaatschappijen. De organisatie is de grootste pilotenvakbond ter wereld. De ALPA geeft het maandelijkse Airline Pilot Magazine uit.

In elke editie van haar tijdschrift neemt de ALPA een lijst op van pilootleden die zijn overleden in een sectie getiteld “In Memoriam”. De lijst wordt samengesteld uit informatie die door familieleden wordt verstrekt, naarmate de vereniging informatie ontvangt. Het is geen volledige of actuele lijst van ALPA-leden die in een bepaalde maand zijn overleden, maar het geeft een goede indicatie van hoe en wanneer piloten zijn overleden.

Wat belangrijk is in de gegevens is dat ze een onthutsende stijging van 40 procent blootleggen in de incidentie van jongere piloten die plotseling overlijden vóór de normale pensioenleeftijd van 65 jaar. Deze toename vond plaats in het jaar 2021 – hetzelfde jaar waarin Covid-prikken voor piloten verplicht werden gesteld.

Zogenaamde “factcheckers” hebben getracht het aantal sterfgevallen in de gegevens te betwisten door aan te voeren dat de gegevens uitgestelde overlijdensberichten bevatten.

De valse beweringen over exponentiële stijgingen van het aantal sterfgevallen onder piloten komen voort uit de manier waarop de sterfgevallen in het ALPA-magazine worden gerapporteerd. Ze zijn niet cumulatief en ze zijn aanzienlijk vertraagd, deels omdat het tijdschrift een maandelijkse publicatie is. 

Dit zijn sterfgevallen van piloten die de families van de overledenen hebben besloten openbaar te maken ter ere van hun overledene. In het nummer van april 2023 werd bijvoorbeeld één sterfgeval gemeld dat plaatsvond in mei 2019, en één dat plaatsvond in september 2021. Voor 2022 werden er acht gemeld en voor maart 2023 tientallen.

“Factcheckers” gebruiken dergelijke voorbeelden om te betogen dat meldingen over sterfgevallen onder piloten “vals” zijn.

 

Het is echter mogelijk om de gegevens uit te filteren om alleen sterfgevallen te laten zien die zich in een bepaalde periode hebben voorgedaan.

Toegegeven, de overlijdens in het ALPA magazine zijn een kleine deelverzameling van wat er in de hele sector gebeurt. Het tijdschrift vermeldt alleen de sterfgevallen van piloten die lid waren van de ALPA-vakbond.

Er zijn enkele grote luchtvaartmaatschappijen waarvan de piloten niet tot de ALPA behoren, waaronder American en Southwest.

Dr. Kevin Stillwagon, een voormalig chiropractor en gepensioneerd piloot, heeft echter een studie uitgevoerd op basis van de beschikbare gegevens en de alarmerende resultaten gerapporteerd.

De geëxtrapoleerde gegevens tonen een toename van het aantal sterfgevallen onder jonge piloten vanaf 2021:


Uit de gegevens blijkt ook dat de gemiddelde leeftijd van de pilootsterfte in de loop der tijd afneemt.

Verontrustend is dat de dalende levensverwachting voor piloten ook in dit jaar lijkt door te zetten:


Volgens Stillwagon is het nog duidelijker geworden dat de kans op een onverwachte dood aanzienlijk toeneemt bij boosterinjecties.

Het duurde ongeveer twee jaar voordat wetenschappers deze onvoorziene fysiologische mechanismen ontdekten die verklaren wat zij verwachtten voordat mRNA covid-19 “vaccins” werden geïntroduceerd bij miljarden mensen en duizenden piloten.

Twee jaar had de minimale hoeveelheid tijd moeten zijn die werd besteed aan de veiligheids- en effectiviteitsproeven die slechts enkele maanden duurden.

Op het moment dat deze injecties verplicht werden gesteld en opgedrongen aan piloten van luchtvaartmaatschappijen, waren en zijn ze nog steeds experimenteel.

De richtlijnen van de Federal Aviation Administration (FAA) verbieden het gebruik van experimentele medicijnen bij piloten. Zelfs nadat een geneesmiddel door de Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd, mogen piloten het volgens de richtlijnen pas na een jaar gebruiken. Dit geeft de tijd om eventuele bijwerkingen bij de algemene bevolking vast te stellen die de veiligheid van het vliegen kunnen beïnvloeden.

 

Zoals Slay News heeft gemeld, zijn de berichten over piloten die plotseling overlijden of gevaarlijke medische noodsituaties hebben, sterk toegenomen.

Tijdens één angstaanjagend incident zakte een piloot van een luchtvaartmaatschappij in elkaar bij de besturing van zijn vliegtuig en stierf plotseling kort na het opstijgen van de internationale luchthaven O’Hare in Chicago in november.

Kapitein Patrick Ford van de American Eagle Embraer 175 verloor het bewustijn achter de stuurknuppel en stierf tijdens de vlucht. Het vliegtuig was opgestegen van de startbaan en was op weg naar Columbus, Ohio, toen kapitein Ford in elkaar zakte. De copiloot moest de besturing overnemen en het vliegtuig terugbrengen naar Chicago.

Tijdens een ander incident in maart moest een passagiersvliegtuig van United Airlines een noodlanding maken in Houston, Texas, nadat de piloot plotseling “onwel werd” terwijl hij last had van “pijn op de borst”.

Volgens het UAL-dossier: “Linkerstoel-kapitein had pijn op de borst. Kon hem niet uit de stoel krijgen. Rechterstoel [co-piloot] landde.”

Dit nieuws komt na berichten dat een piloot van British Airways plotseling dood neerviel kort voordat hij een passagiersvliegtuig met 200 passagiers moest besturen.

Zoals Slay News meldde, stierf de piloot, die niet door de luchtvaartmaatschappij is geïdentificeerd, in een hotel in Egypte nadat hij onverwacht in elkaar was gezakt. Hij was op weg naar de luchthaven van Caïro om met een vliegtuig van British Airways (BA) terug te vliegen naar Heathrow in het Verenigd Koninkrijk.

Het cockpitpersoneel verleende eerste hulp aan hun collega in de foyer van het hotel in Caïro nadat hij een hartaanval had gekregen. Ze voerden reanimatie uit terwijl ze wanhopig probeerden zijn leven te redden, maar dat lukte niet.

 

Het vliegtuig, dat klaar stond om op te stijgen naar Heathrow Airport, liep vertraging op door de tragedie. De passagiers aan boord van het vliegtuig wisten echter niet dat hun piloot zojuist dood was neergevallen.

In een incident waarover Slay News in februari berichtte, kreeg een piloot van American Airlines een zware hartaanval slechts zes minuten na de landing van een passagiersvliegtuig met bijna 200 passagiers.

Kapitein Bob Snow overleefde de hartaanval, maar slaat nu alarm over de veiligheid van piloten. Snow hekelt de regering Biden en de Federal Aviation Administration (FAA) voor het verplicht stellen van Covid-injecties voor piloten, die hij de schuld geeft van zijn eigen hartfalen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/studie-aantal-sterfgevallen-onder-jonge-piloten-steeg-explosief-in-2021-hetzelfde-jaar-waarin-covid-prikken-voor-piloten-verplicht-werden-gesteld/

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die mRNA-vaccins hebben genomen, sterven in ongewoon grote aantallen

 mei 31, 2023   4127   12 

 

    sick baby girl © Kourtlyn Lott / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het fenomeen wordt aan het licht gebracht door enkele moedige medische deskundigen die alarm proberen te slaan over de kindersterfte-epidemie die de wereld overspoelt na de invoering van de prik. De Canadese Dr. William Makis, gespecialiseerd in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen, is begonnen met het belichten van de gevallen van baby’s die zijn overleden doordat ze borstvoeding kregen van moeders die tegen COVID-19 waren ingeënt.

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die zijn geïnjecteerd met mRNA-injecties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) gaan dood.

Deze waarschuwing kwam van Dr. William Makis, een Canadese arts met een drievoudige specialisatie in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen. Makis heeft twee gevallen gegeven van baby’s die zijn overleden doordat zij borstvoeding kregen van moeders die volledig tegen COVID-19 waren ingeënt, schrijft Olivia Cook.

Eén geval betrof een 36-jarige moeder uit New Mexico, die schreef hoe haar acht weken oude baby op 20 juli overleed.

“Hij werd op 21 juni erg ziek met hoge koorts, ongeveer twee weken nadat ik het eerste Pfizer-vaccin had gekregen,” schreef ze. “Hij werd twee weken lang behandeld met IV-antibiotica voor een vermeende bacteriële infectie, maar ze hebben nooit een bacterie gevonden.”

“Na de antibioticakuur van 14 dagen was hij een week thuis, maar vertoonde hij vreemde symptomen,” vervolgde ze, waarbij ze opmerkte hoe haar kind een gezwollen ooglid had, vreemde uitslag en regelmatig moest overgeven.

“Ik bracht hem op 15 juli terug naar het ziekenhuis, waar hij de zogeheten atypische Ziekte van Kawasaki vertoonde. Hij overleed kort daarna aan stolsels in zijn ernstig ontstoken slagaders,” concludeerde ze.

 

Makis presenteerde een ander geval, dat van een vijf maanden oude baby die op 20 maart 2021 overleed, slechts drie dagen nadat de moeder van de baby haar tweede dosis mRNA-vaccin van Pfizer had gekregen.

Slechts één dag nadat de moeder volledig was gevaccineerd, ontwikkelde de zuigeling onmiddellijk uitslag en “werd ontroostbaar, weigerde te eten en kreeg koorts”, schreef Makis. “De baby werd naar de ER gebracht, bloedanalyse toonde verhoogde leverenzymen, werd in het ziekenhuis opgenomen maar ging verder achteruit en overleed op 20 maart 2021, met de diagnose TTP.”

Trombotische trombocytopenische purpura (TTP) is een aandoening die wordt gekenmerkt door de plotselinge vorming van bloedstolsels in kleine bloedvaten die de bloedstroom naar vitale organen zoals de hersenen, de nieren en het hart kunnen blokkeren.

Artsen waarschuwen al sinds het begin tegen het vaccineren van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven

Medische deskundigen hebben bijna vanaf het begin van de uitrol van de COVID-19 vaccins overheden gewaarschuwd dat deze injecties uit de buurt moeten blijven van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vanwege ernstige zorgen over de veiligheid ervan.

Eén zo’n groep – bestaande uit 66 artsen, wetenschappers en andere klinische beroepsbeoefenaars – publiceerde een eigen open brief waarin wordt gewaarschuwd dat de bezorgdheid over de veiligheid van COVID-19-vaccinaties tijdens de zwangerschap te gevaarlijk is om te negeren.

De groep, die bestaat uit verloskundigen en gynaecologen uit het Verenigd Koninkrijk, heeft gewaarschuwd tegen recent advies van medische organisaties in het land over het vaccineren van zwangere vrouwen, en beweert dat het volledig in strijd is met alles wat “het zelf en academische instellingen hebben geleerd over evidence-based medicine.”

 

“Dit advies is dat: COVID-19 vaccins zijn niet alleen veilig, maar worden sterk aanbevolen voor zwangere vrouwen,” schreef de groep in de brief. “Een dergelijk advies is niet gebaseerd op robuuste gegevens op basis van ethisch uitgevoerd onderzoek – en iedereen die medisch en academisch geschoold is, zou hier ernstig bezwaar tegen moeten maken.”

De deskundigen merkten op hoe bezorgd en “diep verontrust” zij zijn hoe de goede wetenschappelijke praktijken worden verdraaid, alleen maar om een nieuw ontwikkeld farmaceutisch product op de markt te brengen.

“Wij hebben de collectieve plicht om de principes van de medische ethiek te herstellen in onze praktijk en in het klinisch onderzoek om de meest kwetsbare groepen te beschermen tegen schade, en dit omvat zwangere vrouwen en hun baby’s,” concludeerde de groep.

Bekijk deze video die laat zien hoe zogenaamde deskundigen de wereld herhaaldelijk vertelden dat de COVID-19 vaccins veilig waren voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

    Video Link: https://www.brighteon.com/199864ff-7ceb-4b8d-8a2f-c391efaf66a8


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

Bron: https://www.frontnieuws.com/babys-die-borstvoeding-krijgen-van-moeders-die-mrna-vaccins-hebben-genomen-sterven-in-ongewoon-grote-aantallen/

 


Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”

Dr. Sucharit Bhakdi, een Thais-Duitse microbioloog en expert op het gebied COVID-19 vaccins, waarschuwt dat mRNA-vaccins zeer gevaarlijk zijn. Zij zullen dagelijks meer mensen doden, en zij die het overleven zullen voor de Nieuwe Wereldorde gemakkelijkere subjecten zijn om te controleren, bericht Arsenio Toledo. Reeds in 2020, toen de COVID-19 pandemie zich net over de … Meer lezen overDr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”

 

MASSIVE cognitive damage caused by VACCINES (Engelstalig)


Link on Brighteon: https://www.brighteon.com/172c8a11-f76a-4b50-a4f8-6c31b985728a

MASSIVE cognitive damage caused by VACCINES

20441 views

91

Published Saturday | Comments

DOWNLOAD MP3     https://video.brighteon.com/file/BTBucket-Prod/audio/79975751-96ac-4c01-8016-55cbcffc7a7b.mp3

SUBSCRIBE (42571)

For more updates, visit: http://www.brighteon.com/channel/hrreport

De vaccin (des)informatie oorlog

 februari 24, 2021   5  4070 

 

    © Arne Müseler (CC BY-SA 2.0)

Zo, goed nieuws, mensen! Het lijkt erop dat GloboCap’s Genetische Modificatie Divisie met een fantastisch vaccin is gekomen voor Covid!

Het is een absoluut veilig, niet-experimenteel, boodschapper-RNA-vaccin dat je cellen leert een proteïne te produceren die een immuunreactie teweegbrengt, net als de reactie van je lichaamseigen immuunsysteem, maar dan beter, want het is gemaakt door bedrijven!, schrijft auteur CJ Hopkins.

Oké, technisch gezien is het niet goedgekeurd voor gebruik – dat proces duurt normaal gesproken enkele jaren – dus ik denk dat het een beetje “experimenteel” is, maar de Amerikaanse Food and Drug Administration en het Europees Geneesmiddelenbureau hebben “Emergency Use Authorizations” afgegeven, en het is “uitvoerig getest op veiligheid en effectiviteit”, volgens Facebook’s anonieme “factcheckers”, dus er is absoluut niets om je zorgen over te maken.

Dit niet-experimentele experimentele vaccin is werkelijk een historische ontwikkeling, want afgezien van het feit dat het de wereld redt van een virus dat milde tot matige griepachtige symptomen veroorzaakt (of, wat vaker voorkomt, helemaal geen symptomen) bij ruwweg 95% van de geïnfecteerden, en dat meer dan 99% van de geïnfecteerden overleeft, zijn de mogelijkheden voor toekomstige toepassingen van boodschapper-RNA technologie, en de genetische modificatie van mensen, in het algemeen, op dit moment vrijwel onbeperkt.

Stel je alle ziekten voor die we kunnen genezen, en alle genetische “fouten” die we kunnen herstellen, nu we de genen van mensen kunnen herprogrammeren om te doen wat we maar willen … kanker, hartziekten, dementie, blindheid, om nog maar te zwijgen van de gewone verkoudheid!

We zouden zelfs psychiatrische stoornissen kunnen genezen, zoals “antisociale persoonlijkheidsstoornis”, “oppositioneel opstandige stoornis“, en andere “gedragsstoornissen” en “persoonlijkheidsstoornissen“.

Wie weet? Over nog eens honderd jaar zullen we waarschijnlijk in staat zijn om de menselijke soort genetisch te zuiveren van eeuwenoude plagen, zoals racisme, seksisme, antisemitisme, homofobie, transfobie, enzovoort, door ieders defecte allelen te herprogrammeren, of een soort nanotechnologische neurosynaptische chips in onze hersenen te implanteren.

Het enige wat ons in de weg staat, is de volstrekt irrationele weerstand van mensen tegen het door bedrijven opnieuw laten ontwerpen van het menselijk organisme, dat duidelijk nogal slecht ontworpen was en daardoor kwetsbaar is voor al die vreselijke ziekten en emotie- en gedragsstoornissen.

Maar ik loop een beetje op de zaken vooruit.

Het belangrijkste op dit moment is het verslaan van deze griepachtige plaag die geen significant effect heeft op het voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfer, en waarvan het sterfteprofiel min of meer identiek is aan het normale sterfteprofiel, maar die de globale corporatocratie desondanks geen andere keus laat dan de hele planeet in “lockdown” te gooien, miljoenen in wanhopige armoede te storten, iedereen te bevelen medisch uitziende maskers te dragen, gewapende knokploegen te ontketenen om huizen van mensen te overvallen, en op andere manieren de samenleving te veranderen in een gepathologiseerde-totalitaire nachtmerrie.

 

En, natuurlijk, de enige manier om dat te doen (d.w.z. de mensheid redden van een griepachtig virus) is ieder mens op de planeet aarde onder dwang in te enten!

Oké, u denkt waarschijnlijk dat dit niet veel zin heeft, deze kruistocht om de hele mensheid in te enten tegen een relatief standaard respiratoir virus, maar dat is alleen maar omdat u nog steeds kritisch nadenkt. Je moet echt stoppen met zo te denken. Zoals de New York Times onlangs aangaf:

“Kritisch denken helpt niet.”

In feite zou het symptomatisch kunnen zijn voor een van die “aandoeningen” die ik hierboven net noemde.

Kritisch denken leidt tot “vaccin aarzeling”, dat is de reden waarom bedrijven samenwerken met regeringen om onmiddellijk alle inhoud te censureren die afwijkt van het officiële Covid-19 narratief en de auteurs van dergelijke inhoud te deplatformen, of ze in diskrediet te brengen als anti-vaccin desinformanten.

Bijvoorbeeld Children’s Health Defense, dat heeft bericht over zogeheten “ongewenste voorvallen” en sterfgevallen in verband met de Covid-vaccins, ondanks het feit dat er volgens de autoriteiten geen veiligheidsproblemen zijn met de vaccins” en “er geen verband is tussen Covid-19-vaccins en degenen die overlijden nadat ze zijn toegediend”.

In feite, volgens de “factcheckers” bij Reuters, kunnen deze vermeende “rapporten van ongewenste voorvallen” “informatie bevatten die onvolledig, onnauwkeurig, toevallig, of niet te verifiëren is!

Ja, je leest het goed tussen de regels door.

De mainstream media kunnen het niet ronduit zeggen, maar het lijkt erop dat de “anti-vaccin desinformanten” “ongewenste voorvallen” uit het niets fabriceren en deze hacken in de VAERS database en andere dergelijke systemen over de hele wereld.

Erger nog, zij infiltreren op de een of andere manier deze verzonnen verhalen in de mainstream media om mensen te verleiden tot “vaccin aarzeling” en ons ervan te weerhouden elke man, vrouw en kind in het fysieke universum te vaccineren, herhaaldelijk, op een voortdurende basis, zo lang als de “medische deskundigen” noodzakelijk achten.

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van hun handwerk.

• In Noorwegen zijn 23 bejaarden overleden nadat zij het vaccin van Pfizer hadden gekregen. Maar volgens de “fact-checkers” van Reuters blijkt echter dat oude mensen soms gewoon sterven, vooral in verpleeghuizen, aan een verscheidenheid van oorzaken … tenzij ze niet zijn gevaccineerd, in welk geval ze absoluut zouden zijn overleden aan Covid, ongeacht waaraan ze werkelijk zijn overleden. Zo werd een 99-jarige man met dementie en emfyseem, die drie keer negatief op het virus testte, toegevoegd aan de cijfers over “Covid-doden” omdat een verpleeghuisarts “aannam” dat het Covid was (wat GloboCap hem uitdrukkelijk heeft opgedragen).

 

• In Duitsland zijn 13 van de 40 bewoners van een verzorgingstehuis overleden nadat zij waren ingeënt, maar dit was slechts een “tragisch toeval”, dat absoluut niets met het vaccin te maken had.

• In Spanje stierven, eveneens door een “tragisch toeval”46 verpleeghuisbewoners die het vaccin van Pfizer-BioNTech hadden gekregen, binnen een maand. Daarna werden nog eens 28 van de 94 bewoners en 12 personeelsleden positief bevonden.

• In Florida overleed een gezonde arts van middelbare leeftijd aan een ongewone bloedziekte, twee weken nadat hij het vaccin had gekregen, maar volgens de deskundigen moet het plotselinge optreden van deze zeldzame immunologische bloedziekte (d.w.z. immuun trombocytopenie) “niet worden geïnterpreteerd als verband houdend met het vaccin”, en was het waarschijnlijk gewoon een totaal toeval.

• In Californië kreeg een 60-jarige röntgentechnoloog een tweede dosis van het Pfizer-vaccin. Een paar uur later kreeg hij ademhalingsmoeilijkheden. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en stierf vier dagen later. Zijn weduwe zegt dat ze op dit moment nog niet bereid is om de dood van haar man in verband te brengen met het vaccin. Ik geef Pfizer niet de schuld, zei ze, “of enig ander farmaceutisch bedrijf”. Dus, waarschijnlijk gewoon weer toeval.

• Een 78-jarige vrouw in Californië stierf onmiddellijk nadat ze was ingeënt, maar haar dood hield geen verband met het vaccin, verzekerden gezondheidsfunctionarissen het publiek. “Ze kreeg rond het middaguur een injectie met het vCovid-19 vaccin, geproduceerd door Pfizer. Terwijl ze in de observatieruimte zat na de injectie, klaagde ze dat ze zich ongemakkelijk voelde en terwijl ze werd geëvalueerd door medisch personeel verloor ze het bewustzijn”. Ondanks de plotselinge dood van zijn vrouw, is haar man van plan een tweede dosis te nemen.

• Een voormalig nieuwsanker uit Detroit overleed slechts één dag nadat hij het vaccin had gekregen, maar het was waarschijnlijk slechts een toevallige beroerte, die de “normale bijwerkingen van het vaccin kunnen hebben gemaskeerd”.

• Ook in Michigan stierf een 90-jarige man de dag nadat hij het vaccin had gekregen, maar ook dit was slechts een tragisch toeval. Zoals Dr. David Gorski uitlegde, “het basis sterftecijfer van 90-jarigen is hoog omdat ze 90 jaar oud zijn”, wat volkomen logisch is … tenzij, natuurlijk, ze aan Covid sterven, in welk geval hun leeftijd en onderliggende aandoeningen absoluut geen verschil maken.

 

• In Kentucky stierven twee nonnen in een klooster en meer dan twee dozijn anderen testten positief, in een plotse “Covid-19 uitbraak”, die begon twee dagen nadat de nonnen waren gevaccineerd. Het klooster was tot dan toe volledig gesloten geweest voor bezoekers en vrij van Covid, maar de nonnen waren oud en hadden “gezondheidsproblemen”, etcetera.

• In Virginia overleed een 58-jarige grootmoeder binnen enkele uren nadat ze het vaccin had gekregen, maar, zoals de “factcheckers” van Facebook prominent aangaven, het moest gewoon weer toeval zijn, want de “vaccins zijn uitvoerig getest op veiligheid”.

En dan zijn er nog alle mensen op Facebook die hun verhalen delen van dierbaren die kort na het ontvangen van het Covid-vaccin zijn overleden, en die de “factcheckers” van Facebook hun uiterste best doen om ze in diskrediet te brengen met hun officieel uitziende “factcheck-mededelingen”. Bijvoorbeeld…


OK, ik realiseer me dat het ongemakkelijk is om dit soort dingen onder ogen te moeten zien (d.w.z. globale bedrijven zoals Facebook die impliceren dat deze mensen liegen of de plotselinge dood van hun dierbaren gebruiken om anderen te ontmoedigen om zich te laten vaccineren), vooral als je alleen maar probeert om orders op te volgen en officiële propaganda na te papegaaien … zelfs de meest fanatieke Covid-sekteleden hebben waarschijnlijk nog een greintje menselijke empathie diep in hun koude kleine harten begraven.

Maar er is een informatie oorlog aan de gang, mensen!

Of je bent met de Corporatocracy of ertegen! Dit is niet het moment om overgevoelig te worden, of, je weet wel, publiekelijk een greintje medeleven te tonen. Wat zouden je vrienden en collega’s wel niet van je denken?!

Nee, geef deze anti-vaccin desinformanten aan bij de autoriteiten, scheld ze de huid vol op social media, schakel je kritisch denkvermogen uit, en ga in de rij staan om je vaccinatie te halen! Het lot van de menselijke soort hangt ervan af!

En als je geluk hebt, krijg je van GloboCap misschien wel gratis zo’n leuke numerieke Covid-vaccin tatoeage!


Bron : https://www.frontnieuws.com/de-vaccin-desinformatie-oorlog/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...