dinsdag 25 oktober 2022

Aantal kankergevallen onder jonge mensen explodeert wereldwijd


Veel jonge mensen worden gediagnosticeerd met kanker, blijkt uit onderzoek dat is verschenen in het tijdschrift Nature Reviews Clinical Oncology. Volgens diverse bronnen explodeert het aantal kankergevallen onder twintigers en dertigers, zei oncoloog Suneel Kamath van de Cleveland Clinic tegenover CNN. In sommige gevallen gaat het om een ongeneeslijke vorm.

Voltrekt zich een nieuwe epidemie?

Zweedse arts slaat alarm

De Zweedse arts en onderzoeker Ute Kruger sloeg eerder alarm over de link tussen coronavaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingen van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na een mRNA-vaccin.

De arts, werkzaam in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei in een recent interview dat zij zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet.

“De vaccins tegen corona lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei ze. Vermoedelijk heeft dit te maken met de ontstekingsreacties na vaccinatie.

Turbokankers

Ook patholoog Ryan Cole waarschuwde dat de coronavaccins verantwoordelijk zijn voor een stijging van het aantal kankergevallen. Toen het vaccin uitgerold werd, begon hij kleine knobbeltjes te zien bij volwassenen. Hij merkte dat het aantal kankergevallen onder vrouwen begon te stijgen.

Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich ‘als wildvuur verspreidden’. Sommigen spraken van ‘turbokankers’.

BioNTech werkt aan vaccin tegen kanker

BioNTech kondigde onlangs aan dat het kankertherapieën ontwikkelt op basis van mRNA-technologie, die het ook voor het coronavaccin gebruikt. Doel is een vaccin te ontwikkelen dat is aangepast aan het specifieke profiel van een bepaald type kanker.

[Wochenblick]

Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

 Door  DissidentNL   -  2022-07-10

 

Justin Trudeau en Mark Rutte zijn de twee meest toegewijde WEF-laven die er zijn. Het merendeel van de Westerse wereldleiders is middels Klaus Schwab’s school voor dictators aangesteld zoals Schwab zelf toegaf, maar Trudeau en Rutte zijn extreem gehoorzaam.

Trudeau wil een emissiereductie van 30% voor Canadese boeren, wat hun inkomen zal decimeren en honderden failliet zal doen gaan.

Ze willen niet dat je vlees eet… of graan. Ze willen eigenlijk dat je sterft. Net als tijdens de Holodomor. In honderd jaar tijd is de communistische agenda niet veranderd.

Een rapport van de regering Trudeau zet boeren als volgende op het hakblok voor koolstofemissies, gebruik makend van VN-gegevens die Canadese graantelers beschuldigen van het produceren van gewassen met de hoogste “emissie-intensiteit” ter wereld.

In een nieuw “discussiedocument” van Agriculture and Agri-Food Canada, getiteld “Reducing emissions arising from the application of fertilizer in Canada’s agriculture sector”, worden tarwe-, gerst- en andere graanproducenten aangewezen voor emissiereducties.

Het rapport schetst een kader om te voldoen aan de doelstelling van het klimaatplan voor 2020 van premier Justin Trudeau om de uitstoot van broeikasgassen in de landbouwsector binnen tien jaar met 30% te verminderen ten opzichte van het niveau van 2020, meldt TNCNews.

“Het doel van de meststoffendoelstelling is om bij te dragen aan lagere broeikasgasemissies van de landbouwsector, voortbouwend op en als hefboom voor publieke en private programma’s en initiatieven”, schrijft Agriculture Canada.

Voorts beschuldigt Agriculture Canada de graanboeren ervan “een van de hoogste niveaus van emissie-intensiteit” te hebben onder de exporterende landen. De bewering verwijst naar gegevens die zijn verzameld door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) en die Canada bovenaan de lijst plaatsen.

The Counter Signal meldt ongeveer hetzelfde.

In december 2020 onthulde de regering-Trudeau haar nieuwe klimaatplan, met een focus op het verminderen van de uitstoot van stikstofoxide door kunstmest met 30% onder het niveau van 2020 tegen 2030.

“Meststoffen spelen een belangrijke rol in het succes van de landbouwsector en hebben bijgedragen tot recordoogsten in het afgelopen decennium. Ze hebben bijgedragen tot de stijging van de oogstopbrengsten, de graanverkoop en de export van Canada”, staat te lezen in een persbericht van Agriculture and Agri-Food Canada.

“De uitstoot van stikstofoxide, met name als gevolg van het gebruik van synthetische stikstofmeststoffen, is echter ook aanzienlijk toegenomen. Daarom heeft de regering van Canada de nationale doelstelling voor de vermindering van meststofemissies vastgesteld, die deel uitmaakt van de verbintenis om de totale broeikasgasemissies in Canada tegen 2030 met 40-45% te verminderen….”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

BRON: https://dissident.one/2022/07/10/great-reset-canada-verbiedt-net-als-nederland-voedselproductie/

 

Het Holodomor-kabinet gaat ons uithongeren – Boeren mogen nu zelfs geen aardappels meer verbouwen

Door   DissidentNL   -  2022-10-23

 


Het ministerie van LNV heeft de consultatie geopend voor de lijsten met vanggewassen en winterteelten. Deze horen bij maatregelen die betrekking hebben op het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn. De lijsten zijn gebaseerd op een advies van de Commissie Deskundigen Meststoffen.

 “Eerst moet de helft van onze melkboeren eraan geloven, daarna de vissers vanwege onder andere windmolens op zee, vervolgens de bakkers door de hoge energieprijzen en nu zijn dus de akkerbouwers aan de beurt. Leg maar alvast een moestuin aan zou ik zeggen”, twitterde FvD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.


Men is bezig met bewuste sabotage van onze voedselketen. Dat is een directe aanval op onze gezondheid en de maatschappelijke orde. Ongekend en zeer zorgwekkend, zei mediadirecteur van OngehoordnedTV Peter Vlemmix.

Er wordt een meerfronten-uitroeiingsoorlog tegen ons gevoerd middels immigratie, inflatie, energietransitie en nu ook regelrechte geplande hongersnood.


  Video Link: https://twitter.com/i/status/1583852465740345344

Voedsel-Planeconomie als in de Sovjet-Unie, en we weten hoe dat is afgelopen.


Ze hebben haast, we moeten dood voordat we in opstand komen.

Commentaren (enkele)

Blije Bakkes   

@BakkesBlije

23 okt.

Als antwoord op

@Percolator_HNJ

Dus dat wordt gras vreten

HenkLimburg

@de_rekenmeester

23 okt.

Als antwoord op

@Percolator_HNJ

Als je het zijdelings volgt lijkt het steeds maar over veeboeren te gaan, vleesproductie want amoniakuitstoot, maar het gaat dus veel verder. Voedselschaarste wordt bewust gecreëerd, net zoals de energiearmoede.

AN

@meano2016

23 okt.

Als antwoord op

@de_rekenmeester

en

@Percolator_HNJ

een veeboer die dan als akkerbouwer verder wilde kreeg te horen dat dat verboden was...het gaat ze niet om de veeteelt...ze willen de grond voor woningen (alsof met nog meer mensen in ons land de stikstof af zal nemen....)

Henning van den Akker

@HenningCircle

23 okt.

Als antwoord op

@Percolator_HNJ

Heb je meer dan dit stukje info? Moet toch een internet link zijn van het gehele stuk? Inclusief wie bepaalt dat dit en de rest niet mag. Een departement, de minister etc?

linda bakker

@linda_texel

23 okt.

Als antwoord op

@Dutchblogcom

en

@Percolator_HNJ

Door uit de EU te stappen, alle dienstknechten van de WEF te verwijderen uit openbare functies, en nieuwe verkiezingen. Dan komen we een heel eindje.

 

ENZ  ………………………

 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Bron: https://dissident.one/2022/10/23/het-holodomor-kabinet-gaat-ons-uithongeren-boeren-mogen-nu-zelfs-geen-aardappels-meer-verbouwen/

‘Grote omwenteling’: WEF Young Global Leader Macron waarschuwt voor ‘einde van overvloed’ voor gewone mensen

Door   DissidentNL   -  2022-08-25


Wereld Economisch Forum Young Global Leader en de Franse president Emmanuel Macron heeft woensdag tijdens de eerste kabinetsvergadering na het zomerreces een duistere toespraak gehouden, waarin hij waarschuwde dat gewone mensen zich moeten voorbereiden op een “grote omwenteling” en het “einde van de overvloed“, meldt NewsPunch.

“Ik geloof dat we op het punt staan een omslagpunt of grote omwenteling door te maken. In de eerste plaats omdat we leven in… wat zou kunnen lijken op het einde van overvloed,” zei Macron, een voormalig Rothschild bankier, vanuit zijn vergulde zetel in een vergulde kamer in zijn letterlijke paleis.

“Vrijheid heeft een prijs,” zei Macron, die de gewone mensen aanspoorde om de sterk beperkte toekomst te accepteren zoals die wordt onderschreven door de elitaire ideologie van Klaus Schwab’s WEF. “De gevechten die we moeten leveren… kunnen we alleen winnen door onze inspanningen.”

 

                  Video Link: https://youtu.be/IU8p_nuK6Yw 

Klaus Schwab heeft herhaaldelijk opgeschept over het vermogen van het WEF om “regeringen te infiltreren” en het lijkt erop dat het Franse parlement volledig is uitverkocht aan de elite van Davos.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren


Zelfs de oppositie in Frankrijk zingt hetzelfde liedje als Macron.

Philippe Gosselin, een wetgever van de conservatieve oppositiepartij Les Républicains, was het eens met Macron en zei dat de regering de voorgestelde hervormingen moet doorzetten.

“Het is terug naar de realiteit,” vertelde Gosselin aan Reuters.

Regeringswoordvoerder Olivier Véran zei dat de plafonnering van de energieprijzen – die de gezinnen heeft geholpen om de stijgende inflatie het hoofd te bieden – niet “voor onbepaalde tijd” kan worden voortgezet. Kortom, de gezinnen zullen geconfronteerd worden met hogere kosten bovenop de reeds sterk stijgende inflatie.

Bron: https://dissident.one/2022/08/25/grote-omwenteling-wef-young-global-leader-macron-waarschuwt-voor-einde-van-overvloed-voor-gewone-mensen/ 


Zweden steekt middelvinger op naar WEF, gaat Agenda 2030-doelen niet halen


In Zweden heeft zich vorige maand een politieke aardverschuiving voltrokken. De partij Zweden Democraten, die in de media ‘extreemrechts’ of ‘radicaal-rechts’ wordt genoemd, was de grote winnaar bij de parlementsverkiezingen.

De Zweedse leider Ulf Kristersson van de Gematigde Uniepartij is door het parlement gekozen tot nieuwe premier. Hij leidt een minderheidsregering die met gedoogsteun van de Zweden Democraten wel een meerderheid heeft.

De nieuwe premier conformeert zich niet aan de Groene agenda. Hij hief het ministerie van Klimaat op, wat betekent dat Zweden voor het eerst in 35 jaar geen afzonderlijk klimaatministerie heeft. Klimaat is ondergebracht bij Milieu en wordt geleid door de 26-jarige Romina Pourmokhtari.

In gevaar

De plannen van Klaus Schwab voor Agenda 2030 zijn in gevaar, schrijft Martin Armstrong van Armstrong Economics.

Op een moment dat we in Zweden te kampen hebben met een enorme uitdaging op het gebied van biodiversiteit en bosbouw, is er minder aandacht voor milieukwesties, zei professor Karin Bäckstrand van de Universiteit van Stockholm. “We gaan de biodiversiteitsdoelen van Agenda 2030 niet halen.”

De Zweden Democraten zijn geen voorstander van het terugdringen van de CO2-uitstoot naar nul, weet Armstrong. Wel zet de nieuwe regering in op kern energie.

Mislukken

Het land gaat nieuwe kerncentrales bouwen om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektriciteit. “Nieuwe reactoren zullen worden gebouwd,” kondigde minister Ebba Busch van Energie aan.

Het land telt zes reactoren en gaat 36 miljard euro investeren in nieuwe centrales. De nieuwe regering overweegt daarnaast om twee kerncentrales te heropenen die in de afgelopen jaren zijn gesloten.

Dit laat volgens Armstrong zien dat Agenda 2030 en het plan van Schwab om de wereld te veranderen, zullen mislukken.

Boerin Jolanda luidt noodklok: ‘Over 3 jaar hebben we een mega huge probleem’


Boerin Jolanda Nooijen plaatste vorige week een ‘giftig vlogje’ op internet, dat vervolgens viraal ging. In het filmpje, dat meer dan een miljoen keer is bekeken, zegt Nooijen dat ze volgend jaar per 1 oktober al haar personeel naar huis kan sturen. De reden: op die dag moeten de meeste gewassen van het land zijn.

“Wie verzint het? Wie verzint het?” vraagt ze zich verbaasd af. “Wie heeft die lijst verzonnen? Wie zit er in Den Haag al die leugens te bedenken? Zelfs aardappelen staan niet op de lijst. Ze hebben in Den Haag het bloed onder m’n nagels vandaan gehaald.”

“De problemen worden volgend jaar 1 oktober echt heel groot,” waarschuwt Nooijen. “Volgend jaar 1 oktober is er gewoon geen eten. Mijn god.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het jaar erop wordt een heel groot probleem

“Ze willen dat wij stoppen met telen op 1 oktober. Als wij niet stoppen met telen op 1 oktober, dan krijgen we een boete opgelegd,” licht de boerin toe in een nieuwe vlog. “Dus we kunnen nog wel telen, maar het jaar erop krijgen we te maken met het uitmergelbeleid van de Nederlandse regering. Het jaar erop wordt een heel groot probleem.”

“Over drie jaar hebben we een mega huge probleem, want ze gaan steeds verder uitmergelen,” stelt Nooijen.

Vanuit Den Haag reageerde niemand op de beelden, behalve Caroline van der Plas, die haar eerste vlog deelde op Twitter. De tuinder richt zich tot de regering: “Als jullie voor donderdag niet gereageerd hebben op mijn mailtjes en mijn berichten en mijn uitnodigingen, en er is niemand bij mij geweest, dan kom ik donderdag om 14.00 uur naar Den Haag. Alleen ik geef geen garantie dat ik alleen kom.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er gaat iets gebeuren

“Ik nodig iedereen hier in Nederland die Nederlands eten wil eten uit om donderdag – als ik mijn oproepje plaats – met mij mee te komen,” zegt Nooijen. “Ik nodig mijn mede-Nederlanders uit om met mij mee naar Den Haag te gaan en daar eens te gaan vragen: welke agenda hebben jullie? Waar zijn jullie mee bezig?”

Als ze donderdag om 12.30 uur nog niks gehoord heeft, komt de oproep online. “Ik vind dat dat zootje in Den Haag verantwoording af moet leggen aan ons, Nederlanders.”

“Er gaat iets gebeuren.”

In de omgeving van Marijke stierven 10 mensen na vaccinatie, waaronder haar vader: ‘Ongelooflijk’


Marijke uit Genk haalde vorig jaar augustus haar eerste coronaprik. Het begon daarna heel warm te worden in haar keel. Dat gevoel kroop naar boven. Ze was niet in staat om naar huis te gaan. Verderop zag ze een vrouw in elkaar zakken. “Ik denk: wat is dat nu?”

Het gevoel werd ’s avonds erger en erger. Haar lymfeklieren begonnen op te zwellen. “Ik kreeg geen lucht meer. Ik kreeg gewoon helemaal geen lucht meer,” vertelt Marijke.

Het werd alleen maar erger en ze kon er niet van slapen. Door te lopen kreeg ze een klein beetje lucht. Ze ging langs bij de dokter, die heel bezorgd was en vermoedde dat ze bloedklonters had.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt

Haar bloed was in orde. Maandenlang bleef Marijke rondlopen met een verstikkend gevoel en gezwollen klieren.

Ook haar menstruatiecyclus is volledig verstoord. “Van het ene op het andere moment bloedbaden. Gewoon verschrikkelijk. Je kunt het je niet voorstellen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Dat is maanden doorgegaan.”

Het gevolg daarvan was dat Marijke heel erg duizelig werd en niet meer op kon staan. “Ik kon zelfs niet meer naar de koelkast lopen.”

Plots lag hij daar gewoon dood

Ook haar hele omgeving werd keihard getroffen. “Mijn man begon in die periode heel kortademig te worden. Hij kon geen trappen meer doen.” Hij liet zijn bloed onderzoeken, waarna bleek dat de D-dimeerwaarde heel slecht was. D-dimeer is een verbinding afkomstig van een bloedstolsel.

Ze kreeg daarnaast een telefoontje dat haar vader plots dood in de badkamer lag. “Terwijl er niks aan de hand was en plots lag hij daar gewoon dood.”

Enkele dagen later stierf ook zijn dokter plotseling. “Uiteindelijk zijn er in mijn omgeving in drie maanden tijd 10 mensen plots gestorven. Tien mensen die ik persoonlijk ken. Ongelooflijk. Ongelooflijk.”

Video: Premier van Alberta gaat los op Klaus Schwab en World Economic Forum




Tijdens een persconferentie kreeg Danielle Smith, de premier van de Canadese provincie Alberta, de vraag waarom ze zo’n afkeer heeft van het World Economic Forum.

Smith zei het onsmakelijk te vinden dat miljardairs opscheppen over hoeveel invloed ze hebben op politieke leiders, zoals ‘het hoofd van die organisatie heeft gedaan’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Mijn focus ligt hier

“Dat is beledigend,” zei de premier, toevoegende dat niet de miljardairs, maar mensen die op deze politieke leiders stemmen het voor het zeggen zouden moeten hebben. “De mensen die op mij en mijn collega’s stemmen, wonen in Alberta en worden beïnvloed door onze besluiten.”

“Zolang die organisatie opschept over hoeveel invloed zij heeft op politieke leiders, wil ik er niets mee te maken hebben,” benadrukte Smith. “Mijn focus ligt hier in Alberta: het oplossen van problemen voor de inwoners van Alberta.”

Dit moet afgelopen zijn

Eerder zei de premier in een interview dat de gezondheidsdienst van Alberta midden in de pandemie een soort samenwerkingsverband heeft gesloten met het World Economic Forum.

“Waarom zouden we in hemelsnaam iets te maken willen hebben met het World Economic Forum? Dit moet afgelopen zijn,” aldus Smith.

Deze Franse ex-soldaat zag met eigen ogen wat er in Boetsja gebeurde en kan het ternauwernood navertellen


Begin april werd de wereld opgeschrikt door beelden van een bloedbad in Boetsja, een voorstad van Kiev. Volgens de Oekraïense autoriteiten aangericht door zich terugtrekkende Russische militairen.

Veel Nederlandse Kamerleden spraken van oorlogsmisdaden. “Poetin en zijn legers moeten hiervoor vervolgd worden. Zo snel mogelijk,” twitterde D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans beweerde dat het Russische leger op barbaarse wijze onschuldige burgers vermoordt.

Wat gebeurde er werkelijk in Boetsja? De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet was erbij en moest het bijna met zijn leven bekopen. Hij sprak zich uit en werd op 26 september in Istanboel op brute wijze neergestoken door twee mannen van de Oekraïense veiligheidsdienst SBU toen hij de Russische ambassade bezocht om zijn visum te verlengen, vertelt hij in een interview met John Mark Dougan. Deze mannen probeerden hem te vermoorden, maar Bocquet wist te ontkomen. Hij vermoedt dat ook de Franse overheid bij de operatie betrokken was.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In scène gezet

De ex-soldaat werkte in Oekraïne als humanitair werker om vluchtelingen en kinderen te verzorgen. Hij werd daar afgeperst door leden van het beruchte Azov-bataljon. Hij trok tegen zijn wil op met dit bataljon en kwam begin april in Boetsja terecht. Oekraïense troepen legden daar lijken neer zodat het leek alsof daar een bloedbad was aangericht.

De Oekraïense militairen belden vervolgens fotografen om het tafereel vast te leggen. De ‘massaslachting’ was dus in scène gezet. Bocquet zag ook hoe Russische krijgsgevangenen in een hangar werden gemarteld en geëxecuteerd.

De studio uitgestuurd

Hij besloot Oekraïne te verlaten en getuigde in de Franse media over de verschrikkingen. De oud-soldaat werd vervolgens steeds meer onder druk gezet om zijn mond te houden. Tijdens een interview met de Franse nieuwszender BFMTV werd hij zelfs de studio uitgestuurd. De media lanceerden daarna een lastercampagne tegen hem.

Bocquet keerde terug naar Oekraïne, waar hij de kans kreeg om enkele Azov-gevangenen te ondervragen. Die bekenden dat ze oorlogsmisdaden hadden gepleegd, waaronder het executeren van burgers. Ook werden met Franse bommen burgers gedood in de Donbas.

Gemarteld

Drie dagen voordat hij al het bewijs naar buiten zou brengen via de media, werd hij opgepakt door de Franse politie. Maar liefst zeven voertuigen van de speciale onderzoeks- en interventie-eenheid BRI verschenen bij zijn huis. Hij werd meegenomen en in een cel gegooid.

Er werd een eenheid naar zijn huis gestuurd om zijn telefoons en computers in beslag te nemen. In de Franse gevangenis werd hij gemarteld. Hij mocht bovendien zijn medicijnen niet innemen, met als gevolg dat hij een hartstilstand kreeg en moest worden gereanimeerd. Zijn advocaat wist hem vrij te krijgen door aan te tonen dat hij werd gemarteld.

De advocaat klaagde de Franse overheid en politie aan wegens martelen. Dat is inmiddels vier maanden geleden. Hij krijgt geen toegang tot het dossier van Bocquet, er is geen onderzoek opgestart en de media zwijgen in alle toonaarden.



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...