zaterdag 21 oktober 2023

“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

 oktober 20, 2023

    Gedroogde krekelkop, klaar voor consumptie

Mensen die om hun gezondheid geven en geen insecten en krekels in hun dieet willen, moeten de etiketten van voedingsmiddelen goed gaan lezen.

Voedselproducenten zijn betrapt op het stiekem en bedrieglijk toevoegen van insecten en verschillende soorten krekels aan de ingrediëntenlijsten van populaire, alledaagse snacks, nu de drang om de mensheid te voeden met insecten de schappen van supermarkten bereikt, schrijft Baxter Dmitry.


De afgelopen jaren hebben Klaus Schwab en het World Economic Forum verklaard dat de mensheid moet stoppen met het eten van rood vlees en in plaats daarvan insecten en krekels moet gaan eten. Deze plannen zijn al vergevorderd. De grote Amerikaanse vleesproducent Tyson Foods heeft net aangekondigd dat het een fabriek voor de verwerking van insecten opent na een samenwerking met het WEF.

Ondanks een gebrek aan enthousiasme bij het publiek over de overstap naar insectenconsumptie, hebben globalistische miljardairs onder leiding van Bill Gates zich achter de zaak geschaard en honderden miljoenen dollars geïnvesteerd in de nepvlees- en eetbare insectenindustrie.

Beroemdheden zijn gevraagd om de overstap naar insectenconsumptie te steunen. Robert Downey Jr. verscheen onlangs in Colbert om krekeleiwit te promoten. Nicole Kidman heeft zich ook aangesloten bij de kruistocht en heeft voor Vogue een bizarre video gemaakt waarin ze het eten van verschillende insecten aantrekkelijk probeert te maken voor de massa.

Nu nemen voedselproducenten in stilte krekels op in de ingrediëntenlijst van bewerkte voedingsmiddelen – zonder het publiek te informeren.

Gezien de enorme investeringen in nepvlees en insecten door de gebruikelijke verdachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat voedselproducenten stilletjes en op bedrieglijke wijze de mensheid proberen te dwingen om insecten in hun voedsel te verwerken.


Nu moeten we onze vergrootglazen gebruiken om de kleine lettertjes op de etiketten van onze favoriete snacks te lezen om te weten of we wel of geen insecten en krekels eten. 

De beste manier om deze puinhoop te vermijden is natuurlijk door vers voedsel met weinig ingrediënten te eten en bij kleine lokale bedrijven te kopen die u echt vertrouwt.

Grote voedingsbedrijven hebben een geschiedenis van het verbergen van ingrediënten in hun producten waarvan ze weten dat we die niet willen consumeren. 

In het verleden was het de aanwezigheid van nieuwe versies van high fructose corn syrup, wat leidde tot obesitas, hartaandoeningen en talloze andere gezondheidsproblemen. 

Deze keer zijn het krekels, een zeer twijfelachtig ingrediënt dat allerlei gezondheidsproblemen zou kunnen veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/begin-etiketten-te-lezen-voedselproducenten-betrapt-op-het-stilletjes-bedrieglijk-toevoegen-van-insecten-aan-ons-voedsel/

 

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

De voedselpolitiek van de klimaatalarmbeweging is de laatste jaren geradicaliseerd – van het aanbevelen van minder vlees en meer groenten tot het dwingen van mensen om over te schakelen op het eten van insecten. Om deze trend te versnellen, hoeft de voedselproducent niet te verklaren dat zijn producten de controversiële insecten bevatten, schrijft Mats Dagerlind. … Meer lezen overEU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

https://www.frontnieuws.com/eu-fabrikanten-hoeven-niet-aan-te-geven-dat-voedsel-insecten-bevat/

Fact Sheet: Ook in Oostenrijk daalt het aantal geboortes sterk – maar niet onder vaccinkritische migranten

 oktober 21, 2023

 

   Vrouw met baby: odua / freepik. Statistik: FactSheet Austria

Nu is het bevestigd: de daling in geboortecijfers die in veel vaccinatielanden is waargenomen, treft ook Oostenrijk. Volgens gegevens van Statistik Austria lag het aantal pasgeborenen in 2022 4 procent lager dan in 2021. Het explosieve feit is dat de daling alleen Oostenrijkers en mensen uit EU-landen trof – migranten met andere nationaliteiten, die meestal een veel lagere bereidheid tonen om gevaccineerd te worden, werden niet getroffen, bericht Report24.

Hetzelfde beeld kwam naar voren in verschillende landen over de hele wereld: ongeveer negen maanden nadat de experimentele Corona-vaccinaties algemeen werden aanbevolen (en vervolgens direct en indirect werden opgelegd) aan mensen in de vruchtbare leeftijd, kelderden de geboortecijfers plotseling. Gegevens van Statistics Austria voor het jaar 2022 bewijzen deze ontwikkeling ook in Oostenrijk: in totaal waren er hier 4 procent minder pasgeborenen in vergelijking met 2021. Het onderzoeksplatform Fact Sheet Austria heeft de gegevens verzameld.

Zorgwekkend is dat de sterkste daling van -5,2 procent plaatsvond onder Oostenrijkse staatsburgers. Een kleinere daling werd opgetekend voor pasgeborenen van mensen uit andere EU-staten en de EVA-zone (-3,6 procent). Aan de andere kant was er geen daling bij personen met andere nationaliteiten, maar integendeel, er was zelfs een stijging bij pasgeborenen van 5,4 procent!

Dit is explosief, want migranten uit met name islamitische landen werden en worden veel minder vaccinerend geacht dan EU-burgers en trotseerden vaak de druk voor mRNA-therapie. Als de daling van het aantal geboortes nu aan hen voorbij is gegaan, kan dit als verder bewijs worden beschouwd dat massavaccinaties inderdaad verantwoordelijk zijn voor het verminderde aantal pasgeborenen. Hoe lang kunnen de politiek verantwoordelijken de verbanden nog blijven ontkennen?


 Artsen voor COVID Ethiek pleiten voor "onmiddellijke" stopzetting gebruik COVID-19 vaccin"

 

    Bron: Factsheet Oostenrijk

 

Factsheet Oostenrijk schrijft:

In 2022 zagen 4% minder kinderen het levenslicht in Oostenrijk dan in 2021, volgens nieuwe gegevens van Statistics Austria. De Alpenrepubliek volgt hiermee de alarmerende trend die al in veel andere landen met een affiniteit voor maatregelen kan worden waargenomen.

Nu hebben regeringsdeskundigen en de systeemmedia dringend behoefte aan verklaringen, omdat de inhomogene verdeling van de gedetailleerde gegevens hun ongenuanceerde theorieën tegenspreekt.

Terwijl er in Wenen een daling in geboorten was van “slechts” 1,1%, was deze in de andere federale provincies veel meer uitgesproken met wel 6,7%. Vooral in Neder-Oostenrijk, dat Wenen omsluit, was de relatieve daling van het aantal geboorten bijna 5 keer zo groot.

Er werd een min van 5,2% geregistreerd voor kinderen met de Oostenrijkse nationaliteit. Dit staat in contrast met een sterke plus van 5,4% voor pasgeborenen met een nationaliteit buiten de EU- en EVA-zone.

Tegen deze achtergrond rijst natuurlijk de vraag of de mRNA-propaganda en de vaccinatiedruk misschien niet alle “gemeenschappen” in dezelfde mate hebben bereikt?

Terwijl de oversterfte en de verwachte geboortedaling samen met de dringende waarschuwingen die door onafhankelijke deskundigen werden voorspeld, lange tijd werden afgedaan als “desinformatie”, zijn ze nu duidelijk – net als het gevolg van kwade trouw en blinde gehoorzaamheid. – @FactSheetAustria


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/fact-sheet-ook-in-oostenrijk-daalt-het-aantal-geboortes-sterk-maar-niet-onder-vaccinkritische-migranten/



Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven

We weten allemaal dat de risico’s op korte termijn voor diegenen die de covid-19 injecties aanvaarden verschrikkelijk zijn – erger dan de risico’s verbonden aan om het even welk traditioneel vaccin of medicijn dat ooit werd gemaakt, en er zijn in het verleden enkele gruwelverhalen geweest in verband met farmaceutische producten, schrijft Dr. Vernon Coleman. … Meer lezen overDr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven

https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-legt-uit-waarom-de-meeste-covid-19-gevaccineerden-vroegtijdig-zullen-sterven/


WEF pocht dat MILJOENEN mensen binnenkort zullen worden vervangen door AI-hybriden

 oktober 21, 2023


De tirannie verspreidt zich. Klaus Schwab heeft toegegeven dat de globalistische elite van plan is om de wereld te ontvolken en gewone mensen te vervangen door AI en transhumanistische hybriden.

Volgens het WEF zal de mensheid beter uitgerust zijn om met de uitdagingen van de toekomst om te gaan als ongeboren kinderen genbewerking ondergaan om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van ziekten en handicaps, inclusief psychologische eigenschappen die de elite afkeurt, schrijft Thepeoplesvoice.

Tijdens zijn toespraak op de World Government Summit in Dubai, waar hij 600 ongekozen bureaucraten de les las over “Hoe de wereld te regeren”, zei de oprichter van het WEF dat het WEF de technologie heeft om goden te worden en zich bezig te houden met intelligent ontwerp om, in zijn woorden…”de mens te veranderen.”

Als dat nog niet dystopisch genoeg was, wacht dan tot u hoort hoe Schwab van plan is om ons te veranderen.

Het WEF legt de basis om elk aspect van ons leven over te nemen. Volgens Schwab is het zijn rol om de “transformatie” van de wereld in de huidige periode vorm te geven en hij is van plan om genetische manipulatie te gebruiken om de mensheid op cellulair niveau te veranderen – of de mensheid in het algemeen daar nu mee instemt of niet.

Dit klinkt misschien als sciencefiction, maar zoals u zult zien is dit dystopische plan al jaren operationeel.

Het WEF verschuilt zich al meer dan 40 jaar in het volle zicht in het centrum van de wereld en als u de tijd neemt om in het materiaal van het WEF over de Vierde Industriële Revolutie te duiken, zult u zich realiseren dat het allemaal om transhumanisme draait.

Het gaat over de samensmelting van mens en machine. Dit is de dystopische toekomst die het WEF en hun globalistische bondgenoten actief proberen te implementeren, of de mensheid als geheel het er nu mee eens is of niet.

Schwab droomt van een wereld waarin mensen met de cloud verbonden zijn en via hun eigen hersenen toegang hebben tot het internet. Dit betekent natuurlijk ook dat uw hersenen toegankelijk zouden zijn voor mensen die aan uw gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag zouden willen sleutelen, of dat nu de technocratische elite zelf is of willekeurige hackers. Zoals opgemerkt door Schwabs rechterhand, Yuval Noah Harari, “zijn mensen nu hackbare dieren.”

 Eva Vlaardingerbroek op de Britse televisie: "Onze boeren strijden tegen de nieuwe Agenda 2030"

 

Voor degenen die nog steeds denken dat dit allemaal een aluminiumhoedje complottheorie is, moet u weten dat het Amerikaanse leger hier al jaren over praat.

Neuroloog van DARPA en hoofd van het Neuroethics Studies Program aan de Georgetown University, Washington DC, Dr. James Giordano, die ook wapenexpert is, begon zijn presentatie op de militaire academie van West Point NY met de woorden: “De hersenen zijn en worden het slagveld van de 21e eeuw. Einde verhaal.”

Dr. Giordano vertelt hoe Gerichte Energie bewapend kan worden en al wordt. De hersenen van individuen kunnen het doelwit worden van microgolven, het type 5G en binnenkort 6G, waarvan je overal antennes als paddenstoelen uit de grond ziet schieten.

Ze vertellen u dat het is om uw internet en steeds geavanceerdere computers en smartphones sneller te maken, met meer bereikcapaciteit – en om de digitalisering vooruit te helpen.

Dit kan allemaal tot op zekere hoogte waar zijn, maar de echte reden achter deze microgolftorens is om U, het individu, als doelwit te nemen.

Waarom? Omdat, zoals de Bijbel ons vertelt, het kwaad niet slaapt. De elite is niet tevreden met het bewerken van de genen van iedereen die zich heeft opgegeven voor een experimentele mRNA-stoot, maar is ook van plan om de mensheid van de aardbodem uit te roeien ten gunste van augmented mensen, die de elite op alle mogelijke manieren zullen dienen, zonder enige mensenrechten te genieten.

Iedereen die heeft opgelet, weet dat de Vierde Industriële Revolutie in volle gang is.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, publiceerde in 2018 zijn radicale manifest, “Shaping the Fourth Industrial Revolution”.

Daarin schrijft Schwab over belangrijke onderwerpen als Embedding Values in Technologies; The Internet of Things; Data Ethics; Artificial Intelligence and Robotics; en een speciaal hoofdstuk over “Altering the Human Being”.

In dit hoofdstuk gaat Schwab in op biotechnologieën, en neurotechnologieën, transhumanisme – precies de wetenschap waar Dr. Giordano het in 2018 op de West Point Military Academy over had, en die in volle uitvoering is.

De opkomst van de nutteloze klasse

 

Als we de puntjes met elkaar verbinden, realiseren we ons dat het “Brein als het Slagveld van de Toekomst” NU is en dat we ver van tevoren gewaarschuwd zijn. Volgens Dr. Giordano is de wetenschap van de neurotechnologieën zo’n 40 jaar geleden begonnen en hij, Giordano, maakt er al minstens 35 jaar deel van uit.

De globalistische elite Dodencultus heeft de mensen opnieuw gewaarschuwd, volgens haar “regels” – ver van tevoren, als onderdeel van de Openbaring van de Methode filosofie.

Waarom nemen we nooit nota van zulke waarschuwingen?

Is het omdat normale mensen niet geloven in zoveel ingebouwd kwaad in de mensheid? Of omdat we onze “comfortzone”, onze dystopische kijk op een “veilige wereld”, niet willen verlaten? Wij, de mensen, MOETEN die grens tussen comfort en realiteit doorbreken. Zo niet, dan zijn we gedoemd.

“Als u het doelwit bent, is er vrijwel niets wat u kunt doen,” zegt William Binney, voormalig technisch directeur van de NSA en klokkenluider. De NSA is de Amerikaanse National Security Agency, één van de 15 Amerikaanse inlichtingendiensten.

De elites zijn er alles aan gelegen om ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie.

Een patent dat aan Bill Gates werd toegekend, gaf de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en ze als lokale draadloze netwerken te gebruiken.

Het menselijk lichaam is een vibrerende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel als sciencefiction klinkt, dan kunt u dit gerust zelf even nakijken. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, met de titel: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als u er even bij stilstaat. Heeft iemand met u overlegd of u bereid bent om de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates te geven?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen”.


 Destructieve illusies storten Europa in armoede

 

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging geuit over de stap van Gates om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar moeten zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als het gebruikt wordt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates vanuit de globalistische elite met wie Gates hand in hand samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie gebruikt zal worden. Volgens Harari, “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom het patent van Gates op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates liep volgens Harari voorop bij de revolutie in de computerwetenschap en hij loopt ook voorop bij “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt om samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

Helaas zijn u en ik de proefpersonen van dit experiment.

Deze schimmige elites werken al tientallen jaren stilletjes achter de schermen, maar de afgelopen jaren zijn ze aan het licht gekomen. We winnen langzaam maar zeker de strijd. Steeds meer mensen worden wakker en ontdekken de waarheid over hun agenda.

Kijk:

   Video Link: https://rumble.com/v3qlxgg-wef-boasts-billions-of-humans-will-soon-be-replaced-with-ai-hybrids.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-pocht-dat-miljoenen-mensen-binnenkort-zullen-worden-vervangen-door-ai-hybriden/

 

  De krankzinnige plannen van het World Economic Forum

Sinds het begin der tijden hebben machtshongerige krankzinnigen geprobeerd de controle over de hele wereld te grijpen. Egyptische farao’s, Aziatische keizers, Europese krijgsheren, Romeinse keizers, Russische tsaren en Britse koningen voerden meedogenloze oorlogen om de absolute macht over de rest van de mensheid te verkrijgen. Het ene wereldrijk volgde het andere op: het Assyrische, Babylonische, … Meer lezen overDe krankzinnige plannen van het World Economic Forum

https://www.frontnieuws.com/de-krankzinnige-plannen-van-het-world-economic-forum/

 

Slechts 0,1% van de plotselinge sterfgevallen zijn ongevaccineerd, zo blijkt uit gegevens

 oktober 21, 2023

 

     © Läkemedelsverket

Een nieuw gegevensrapport heeft onthuld dat minder dan 0,1 procent van de mensen die plotseling overlijden niet gevaccineerd zijn voor Covid.

Statistieken tonen aan dat meer dan 99,9 procent van de plotselinge sterfgevallen mensen zijn die gevaccineerd zijn, ondanks dat slechts 75 procent van de Amerikanen Covid-injecties heeft gekregen, bericht Frank Bergman.

De laatste jaren is het aantal meldingen van mensen die plotseling overlijden sterk toegenomen.

De bedrijfsmedia houden vol dat plotselinge en onverwachte sterfgevallen altijd al voorkwamen en dat de recente pieken niets bijzonders zijn.

Wat regeringen, gezondheidsfunctionarissen en bedrijfsmedia propagandisten echter niet onthullen, is dat de overgrote meerderheid van de recente plotselinge sterfgevallen gevaccineerd was voor Covid.

Sinds de uitrol van de mRNA-prikken eind 2020 wordt het aantal ongevaccineerde plotselinge sterfgevallen zelfs geschat op minder dan 1 op 1000.

Volgens een explosief nieuw rapport van de Amerikaanse tech-ondernemer en data-expert Steven Kirsch is deze verhouding van plotselinge sterfgevallen statistisch onmogelijk, tenzij er een oorzaak is.

Als de Covid-injecties verband houden met de sterfgevallen, dan zou ongeveer 25% van de mensen die plotseling sterven ongevaccineerd moeten zijn, omdat 25% van de Amerikanen niet gevaccineerd is, legt Kirsch uit.

Dit is niet het geval, want minder dan 0,1% van de plotselinge sterfgevallen is ongevaccineerd.

“Eén verklaring: het vaccin veroorzaakt de sterfgevallen,” stelt Kirsch.

“Is er een andere verklaring? Niemand heeft ooit een alternatief aangeboden.”

Mark Crispin Miller, professor aan de Universiteit van New York, volgt de alarmerende toename van plotselinge sterfgevallen al sinds 2022.

Miller schat dat hij meer dan 10.000 gevallen van plotseling gestorven mensen heeft gedocumenteerd sinds hij ermee begon.

 Wreed en schokkend - Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

 

Een alarmerend nieuw gegevensrapport heeft onthuld dat minder dan 0,1 procent van de mensen die plotseling overlijden niet gevaccineerd zijn voor Covid.

Statistieken tonen aan dat meer dan 99,9 procent van de plotselinge sterfgevallen mensen zijn die gevaccineerd zijn, ondanks dat slechts 75 procent van de Amerikanen Covid-injecties heeft gekregen.

De laatste jaren is het aantal meldingen van mensen die plotseling overlijden sterk toegenomen.

De bedrijfsmedia houden vol dat plotselinge en onverwachte sterfgevallen altijd al voorkwamen en dat de recente pieken niets bijzonders zijn.

Wat regeringen, gezondheidsfunctionarissen en bedrijfsmedia propagandisten echter niet onthullen, is dat de overgrote meerderheid van de recente plotselinge sterfgevallen gevaccineerd was voor Covid.

Sinds de uitrol van de mRNA-prikken eind 2020 wordt het aantal ongevaccineerde plotselinge sterfgevallen zelfs geschat op minder dan 1 op 1000.

Volgens een explosief nieuw rapport van de Amerikaanse tech-ondernemer en data-expert Steven Kirsch is deze verhouding van plotselinge sterfgevallen statistisch onmogelijk, tenzij er een oorzaak is.

Als de Covid-injecties verband houden met de sterfgevallen, dan zou ongeveer 25% van de mensen die plotseling sterven ongevaccineerd moeten zijn, omdat 25% van de Amerikanen niet gevaccineerd is, legt Kirsch uit.

Dit is niet het geval, want minder dan 0,1% van de plotselinge sterfgevallen is ongevaccineerd.

“Eén verklaring: het vaccin veroorzaakt de sterfgevallen,” stelt Kirsch.

“Is er een andere verklaring? Niemand heeft ooit een alternatief aangeboden.”

Mark Crispin Miller, professor aan de Universiteit van New York, volgt de alarmerende toename van plotselinge sterfgevallen al sinds 2022.

Miller schat dat hij meer dan 10.000 gevallen van plotseling gestorven mensen heeft gedocumenteerd sinds hij ermee begon.

 Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomen

 

In alle geregistreerde gevallen waren slechts tien van de overledenen niet gevaccineerd met de Covid-injecties.

In de VS is 25% van de bevolking niet gevaccineerd met Covid.

Dus bij 10.000 sterfgevallen zouden we 2.500 sterfgevallen verwachten.

Er werden echter slechts 10 sterfgevallen geregistreerd.

“Dat kan toevallig gebeuren,” merkt Kirsch op.

“De kans is echter heel klein.

“Het is minder dan 1e-330, wat de limiet is van de drijvende komma van Python.

“Het is zo klein dat zelfs als Mark Crispin er drie orden van grootte naast zat, en er waren 1.000 mensen die niet gevaccineerd waren en plotseling stierven, het nog steeds 6,6e-256 is.”

Zoals Slay News onlangs meldde, stierf de 8-jarige Israëlische jongen Yonatan Moshe Erlichman op 12 oktober 2023 aan een hartaanval terwijl hij een bad nam.

Interessant genoeg was Erlichman het “posterkind” van de nationale kindervaccinatiecampagne van Israël tijdens de pandemie.

8-jarigen sterven zelden aan zo’n hartaanval waar geen oorzaak voor is.

Het komt minder dan 1 op een miljoen voor, merkt Kirch op.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/slechts-01-van-de-plotselinge-sterfgevallen-zijn-ongevaccineerd-zo-blijkt-uit-gegevens/

 

Israëls 8-jarige Covid-vaccin ‘posterboy’ overlijdt plotseling na hartstilstand

De 8-jarige “posterboy” van Israëls nationale Covid-vaccin uitrol is plotseling overleden na een hartstilstand tijdens het nemen van een bad. Yonatan Moshe Erlichman, die op aandringen van zijn ouders met mRNA werd geïnjecteerd, gleed naar verluidt onder water nadat zijn hart er plotseling mee ophield, waardoor hij verdronk, bericht Thepeoplesvoice. Hij werd in ernstige toestand … Meer lezen overIsraëls 8-jarige Covid-vaccin ‘posterboy’ overlijdt plotseling na hartstilstand

https://www.frontnieuws.com/israels-8-jarige-covid-vaccin-posterboy-overlijdt-plotseling-na-hartstilstand/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...