zaterdag 23 juli 2022

Historisch vonnis: Italiaanse rechter vernietigt schorsing van niet-gevaccineerde psycholoog

 


Een Italiaanse rechter heeft de schorsing van een niet-gevaccineerde psycholoog vernietigd. De psycholoog moest zich verplicht laten vaccineren, maar weigerde. Website Children’s Health Defense spreekt van een ‘historisch vonnis’. De rechter verwees naar het recht op arbeid.

Criminoloog Karianne Boer heeft het vonnis bestudeerd en reageert: “Het is een zeer uitgebreid vonnis dat ingaat op zowel arbeidsgerelateerde als medische aspecten van het geschil; in feite toetst de rechter de proportionaliteit, zonder dit zo te verwoorden.”

Boer voegt toe dat het vonnis licht werpt op de schaduwzijde van de inenting. Het verwijst onder andere naar mogelijke sterfgevallen en ernstige bijwerkingen, en ineffectiviteit tegen transmissie als nadelen.

Nazisme

Bijzonder opmerkelijk is volgens haar de expliciete verwijzing naar het nazisme. Zo verbiedt artikel 32 van de Grondwet deelname aan medische proeven zonder toestemming. Zonder alle ingrediënten van het vaccin te kennen, kan er geen toestemming gegeven worden, aldus de rechter.

Boer wijst erop dat een rechter in Uruguay eerder deze maand oordeelde dat kinderen niet meer gevaccineerd mogen worden zolang niet alle ingrediënten van het vaccin bekend zijn.

Globale kentering

Deze vonnissen bevestigen mijn these dat op het gebied van coronarechtspraak 2022 het jaar van de globale kentering kan zijn, benadrukt Boer.

Het vonnis leidt tot veel positieve reacties. “Heel belangrijk deze rechters. Het zijn helden,” stelt Cees. “Interessant vonnis!” zegt Femme. Annemarie schrijft: “Wat een mooie ontwikkelingen!”



Aantal ‘coronadoden’ Nieuw-Zeeland stijgt naar recordhoogte: ‘Doet ernstige vragen rijzen’

 

In Nieuw-Zeeland heeft het aantal ‘coronadoden’ een recordhoogte bereikt. Het sterftecijfer ligt in het land twee keer zo hoog als in Groot-Brittannië en vier keer zo hoog als in de Verenigde Staten.

Daarnaast zijn er vorige week 64.780 ‘coronagevallen’ geregistreerd. De autoriteiten zeggen dat het werkelijke aantal mogelijk nog een stuk hoger ligt. Meer dan 80 procent van de Nieuw-Zeelanders is dubbel gevaccineerd.

Ernstige vragen

Begin dit jaar schoot de coronasterfte in Nieuw-Zeeland omhoog. De sterfte daalde vervolgens licht, om deze maand verder door te stijgen. Vorige week stierven iedere dag vijf mensen per miljoen Nieuw-Zeelanders, in maart waren dat er nog 3,68.

Het hoge aantal sterfgevallen in combinatie met de hoge vaccinatiegraad en de mildheid van omikron doet ernstige vragen rijzen over de effectiviteit van vaccinatie, schrijft Will Jones voor The Daily Sceptic.

Teken dat ‘het vaccin doet wat het moet doen’

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern zei begin dit jaar tegenover de pers dat mensen zich in andere landen sneller hebben laten boosteren toen de omikronvariant zich verspreidde. Als omikron zich eenmaal in een bepaald gebied verspreidt, ‘is het al te laat’ om ‘volledig te profiteren’ van het vaccin. “Dus wacht niet langer. Haal hem vandaag nog,” aldus Ardern.

De bijwerkingen van de vaccins zijn volgens Ardern een teken dat ‘het vaccin doet wat het moet doen’.

Na dit interview kijk je nooit meer hetzelfde naar de oorlog in Oekraïne


Eind vorige maand kreeg het Russische leger na weken van felle gevechten de strategische Oekraïense stad Severodonetsk volledig in handen. De burgemeester zei dat het Oekraïense leger zich uit de stad had teruggetrokken.

De bevrijding van Severodonetsk was een belangrijk doel van Rusland, dat vrijwel de gehele regio Loehansk in handen heeft. Het behouden van de stad werd door president Zelenski eerder nog gezien als cruciaal voor de toekomst van de Donbass.

De Duitse journalist Alina Lipp sprak met één van de inwoners van Severodonetsk, een jongeman. Die zei dat het Oekraïense leger ‘niks goeds heeft gedaan’. Hij voegde toe dat de Oekraïense soldaten dronken waren, huizen doorzochten en pakten wat ze pakken konden.

Ze hebben een hekel aan ons

De Amerikaanse journalist Patrick Lancaster liet eerder al zien dat Severodonetsk volledig is verwoest en dat bijna geen enkel gebouw onbeschadigd is. De jongeman zei tegen Lipp dat het Oekraïense leger de stad maandenlang heeft gebombardeerd.

Er werd humanitaire hulp verleend in een school, zei hij. De Oekraïense soldaten zeiden tegen mensen: ‘Kom, we geven jullie eten en onderdak.” Vervolgens werd het hele gebied platgebombardeerd door de Oekraïners.

Op de vraag waarom ze dat hebben gedaan, antwoordde hij: “Ze hebben een hekel aan ons.”

Ze hebben hier alles gebombardeerd

Op 24 februari, toen Rusland de speciale militaire operatie opstartte, ‘ging het hier helemaal los’, zei de jongeman. “Alle buitenwijken zijn vier maanden lang beschoten. Ze hebben hier alles gebombardeerd. Het maakte hun niet uit of er mensen waren of niet. En ze zeiden dat het de Russen waren.”

Lipp merkte op dat men in het Westen zegt dat de Russen woningen bombarderen en burgers doden. De Russen hebben ook huizen geraakt omdat Oekraïense soldaten zich daar schuilhielden, benadrukte de getuige.

‘Onbekende doodsoorzaak’ is inmiddels de grootste killer: wat gebeurt hier in vredesnaam?

 



In de Canadese provincie Alberta is ‘onbekende doodsoorzaak’ inmiddels de grootste killer. In 2019 belandden zo’n 500 overlijdens in deze categorie, in 2020 waren dat er 1500 en vorig jaar al bijna 3500.

Het gaat hierbij om mensen die plotseling zijn gestorven: onverklaarbaar, onbekend, overleden in hun slaap, niet bekend waarom het is gebeurd, kan natuurlijk niet aan het vaccin liggen dat bij iedereen wordt ingespoten.

Er is dus een compleet nieuwe categorie ontstaan: we weten het niet, we zijn artsen, maar we zijn niet in staat om te achterhalen wat deze mensen is overkomen. Wat gebeurt er in vredesnaam met de inwoners van Alberta?

In 2019 was deze nieuwe categorie de tiende doodsoorzaak, in 2020 de vierde doodsoorzaak en sinds vorig jaar is ‘onbekende doodsoorzaak’ dus de grootste killer.

Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’

De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0-44 jaar.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers. In Alberta bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” zei Brown.

Hij vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.

Verbijsterende cijfers

Begin dit jaar bleek uit verbijsterende cijfers uit Alberta dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De cijfers laten zien dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schreef voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.



Kritiek op besluit WHO om apenpokken uit te roepen tot internationaal gevaar volksgezondheid: ‘Absurditeit ten top’

 



De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de apenpokkenuitbraak uitgeroepen tot internationaal gevaar voor de volksgezondheid. Dat is het hoogste waarschuwingsniveau. Volgens de WHO is er sprake van een ‘uitzonderlijke situatie’.

Landen bepalen zelf of er actie wordt ondernomen. Een meerderheid van het WHO-noodcomité vond de noodtoestand niet nodig. WHO-baas Tedros vond echter van wel en hakte de knoop door.

Er zijn zo’n 16.000 apenpokkengevallen vastgesteld in 71 landen. Er zijn vijf mensen overleden met apenpokken. Het vaccineren begint maandag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Laten we ons nog een keer voor de gek houden?

Er is veel kritiek op het besluit van de WHO om de uitbraak uit te roepen tot internationaal gevaar voor de volksgezondheid. “Het apenpokkenvirus is misschien vervelend, maar helemaal niet dodelijk,” stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga. “Absurditeit ten top.”

“De WHO die alles in de gaten houdt en nu weer om gecoördineerde actie vraagt, geeft mij een ietwat claustrofobisch gevoel,” schrijft Europarlementariër Dorien Rookmaker. “Hoe kan ik de WHO negeren?”

Emile Ratelband vraagt: “Jongens, laten we ons nog een keer voor de gek houden?”

Waar is de WHO anders voor

“Tuurlijk joh,” reageert wetenschapper Marc Jacobs. “Waar is de WHO anders voor…”

“Wie/wat is gevaarlijker? Tedros of wat apenpokken? Pas als Tedros dodelijk is geveld door de apenpokken wil ik mijn mening wellicht heroverwegen,” aldus schrijver Rients Hofstra.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...