dinsdag 7 maart 2023

Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Als eerste nieuwsorgaan in Europa publiceert Nya Dagbladet wat geheime Amerikaanse plannen lijken te zijn om de Europese economie te verpletteren door middel van een oorlog in Oekraïne en een geïnduceerde energiecrisis.

september 18, 2022   9637   25  

De denktank van RAND Corporation, met een enorm personeelsbestand van 1.850 werknemers en een budget van 350 miljoen dollar, heeft officieel tot doel “het beleid en de besluitvorming te verbeteren door middel van onderzoek en analyse”. Het is voornamelijk verbonden met het Amerikaanse ministerie van Defensie en is berucht vanwege haar invloed op de ontwikkeling van militaire en andere strategieën tijdens de Koude Oorlog, schrijft Nyadagbladet.se.

In een door RAND ondertekend document, met als openingskop “Verzwakking van Duitsland, versterking van de VS”, wordt gezegd dat er “dringend behoefte” is aan een toevloed van middelen van buitenaf om de Amerikaanse economie in haar geheel, maar “vooral het banksysteem”, in stand te houden.

“Alleen Europese landen die gebonden zijn aan EU- en NAVO-verplichtingen kunnen ons deze verschaffen zonder aanzienlijke militaire en politieke kosten voor ons.”

Volgens RAND is het belangrijkste obstakel voor deze ambitie de groeiende onafhankelijkheid van Duitsland. Het wijst er onder meer op dat Brexit Duitsland een grotere onafhankelijkheid heeft gegeven en het moeilijker heeft gemaakt voor de Verenigde Staten om de beslissingen van de Europese regeringen te beïnvloeden.

Een belangrijke doelstelling die deze cynische strategie doordrenkt, is met name het vernietigen van de samenwerking tussen Duitsland en Rusland, evenals Frankrijk, dat wordt gezien als de grootste economische en politieke bedreiging voor de Verenigde Staten.

“Als dit scenario wordt uitgevoerd, zal Europa uiteindelijk niet alleen een economische, maar ook een politieke concurrent van de Verenigde Staten worden”, luidt het.

De enige manier: “Beide partijen in oorlog trekken met Oekraïne”

Om deze politieke dreiging de kop in te drukken, wordt een strategisch plan gepresenteerd dat vooral gericht is op het vernietigen van de Duitse economie.

 

“Het stoppen van Russische leveringen zou een systematische crisis kunnen creëren die verwoestend zou zijn voor de Duitse economie en indirect voor de Europese Unie als geheel”, stelt het, en gelooft dat de sleutel is om de Europese landen in oorlog te trekken.

“De enige mogelijke manier om ervoor te zorgen dat Duitsland Russische energieleveringen afwijst, is beide partijen in het militaire conflict in Oekraïne te betrekken. Onze voortdurende acties in dit land zullen onvermijdelijk leiden tot een militaire reactie van Rusland. Het is duidelijk dat Rusland de druk van het massale Oekraïense leger op de Volksrepubliek Donetsk niet zonder militair antwoord zal laten. Dit zou het mogelijk maken om Rusland af te schilderen als de agressieve partij en vervolgens het hele pakket sancties, dat al is opgesteld, uit te voeren”.

Groene partijen zullen Duitsland dwingen “in de val te lopen”

De groene partijen in Europa worden beschreven als bijzonder gemakkelijk te manipuleren om de boodschappen van het Amerikaanse imperialisme uit te voeren.

“De voorwaarde voor Duitsland om in deze val te lopen is de dominante rol van groene partijen en Europese ideologieën. De Duitse milieubeweging is een zeer dogmatische, zo niet fanatieke, beweging, wat het vrij gemakkelijk maakt om hen economische argumenten te laten negeren”, schrijft het rapport, waarin de huidige minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Annalena Baerbock, en de minister van Klimaat, Robert Habeck, als voorbeelden van dit type politicus worden genoemd.

“Persoonlijke eigenschappen en gebrek aan professionaliteit maken het mogelijk te veronderstellen dat het voor hen onmogelijk is om hun eigen fouten tijdig te erkennen. Het zal daarom volstaan met het snel vormen van een mediabeeld van Poetins agressieve oorlog – en van de Groenen vurige en harde voorstanders van sancties maken – een ‘oorlogspartij’. Dit zal het mogelijk maken de sancties ongehinderd op te leggen”.

Baerbock staat er onder meer om bekend dat zij de opschorting van Russisch gas ook tijdens de winter zal voortzetten – ongeacht wat haar kiezers over de kwestie en de gevolgen voor de Duitse bevolking denken.

 

“Wij staan achter Oekraïne, en dit betekent dat de sancties zullen blijven, ook in de winter – zelfs als het voor politici erg moeilijk wordt”, zei ze onlangs op een conferentie in Praag.

De politici Annalena Baerbock (links) en Robert Habeck (rechts) van de Groene Partij worden door de Verenigde Staten dankbaar gemanipuleerd om taken voor de Verenigde Staten uit te voeren – met name het doel om de Duitse economie te vernietigen. (Foto: Vorderstraße/WEF/CC BY 2.0)

 

“Idealiter – een volledige stopzetting van de leveringen”

De auteurs spreken de hoop uit dat de schade tussen Duitsland en Rusland zo groot zal zijn dat het voor de landen onmogelijk wordt om later weer normale betrekkingen aan te knopen.

“Een vermindering van de Russische energieleveringen – idealiter een volledige stopzetting daarvan – zou rampzalige gevolgen hebben voor de Duitse industrie. De noodzaak om aanzienlijke hoeveelheden Russisch gas om te leiden voor de verwarming in de winter zal de tekorten nog verergeren. Lockdowns in industriële bedrijven zouden leiden tot tekorten aan onderdelen en reserveonderdelen voor de productie, een instorting van logistieke ketens en uiteindelijk een domino-effect”.

Uiteindelijk wordt een totale ineenstorting van de economie in Europa zowel waarschijnlijk als wenselijk geacht.

“Niet alleen zal het een verwoestende klap voor de Duitse economie opleveren, de hele economie van de hele EU zal onvermijdelijk instorten.”

Verder wordt erop gewezen dat de voordelen van in de VS gevestigde bedrijven die minder concurrentie hebben op de wereldmarkt, logistieke voordelen en de uitstroom van kapitaal uit Europa, zouden betekenen dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de economie van de Verenigde Staten van naar schatting 7-9 biljoen dollar. Daarnaast benadrukt het rapport ook het belangrijke effect dat veel goed opgeleide en jonge Europeanen gedwongen zouden worden naar de VS te emigreren.

RAND ontkent het rapport te hebben opgesteld

 

RAND Corporation heeft woensdag een persbericht uitgegeven waarin wordt ontkend dat het rapport van hen afkomstig is. Er wordt niet gezegd welke delen van het rapport onjuist of juist zijn, behalve dat de inhoud “bizar” is en dat het document “nep” is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/schokkend-document-hoe-de-vs-de-oorlog-en-energiecrisis-in-europa-plande/


Vergeet de Lockdown Files: Britse oud-zorgminister ‘liet minstens 100.000 ouderen euthanaseren’


De Nederlandse media beginnen mondjesmaat over de Lockdown Files te schrijven, maar in het Verenigd Koninkrijk zijn ze al een stuk verder.

Onlangs sprak Maajid Nawaz met het Britse parlementslid Andrew Bridgen en medisch onderzoeker Stuart Wilkie over een zeer gevoelig onderwerp, namelijk dat de Britse overheid en meer specifiek de Britse oud-minister van Volksgezondheid Matt Hancock ouderen in verpleeg- en ziekenhuizen massaal heeft laten euthanaseren met behulp van midazolam en morfine.

Dat zou op het hoogtepunt van de ‘coronacrisis’ zijn gebeurd zodat niemand het zou merken. Bridgen heeft er vragen over gesteld. Ook lopen er meerdere zaken.

We hebben het hier over massamoord op ouderen, uitgevoerd door de overheid. We hebben het hier over een misdaad tegen de menselijkheid, over democide.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doelbewust

Ondertussen voert Hancock campagne voor het legaliseren van euthanasie. Ja, echt.

Mike Yeadon, oud-vicepresident van Pfizer, is er zeker van dat de Britse overheid ouderen doelbewust heeft gedood. Hij zei tegen Nawaz dat midazolam en morfine de ademhaling dempen.

Minstens 100.000

Yeadon zei ook dat de doses die patiënten kregen drie tot vijf keer hoger waren dan de aanbevolen startdosering. Hij pakte zijn boeken over klinische farmacologie erbij en kwam tot de ontdekking dat dergelijke doses leiden tot de dood, zeker als ze die dag in dag uit krijgen toegediend.

“Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de oversterfte in verpleeghuizen kan worden verklaard door deze behandeling,” zei Yeadon, die toevoegde dat het hier gaat om minstens 100.000 mensen die zijn gedood door de overheid.

Magdalena Dzambo in indringende speech: ‘Ik voel me verkracht door de overheid’


Ik voel me verkracht. Niet door een familielid of een goede kennis, een trainer of een eng persoon uit de bosjes. Nee, door de overheid. Een overheid die mij gehersenspoeld heeft dat de coronavaccinaties veilig zijn. Dat zei Magdalena Dzambo zondag tijdens de manifestatie Dutch 4 Freedom in Den Haag.

“Helaas was dit niet het geval bij mij. De coronaprik, in mijn geval één Pfizer-prik, heeft mijn leven totaal verwoest. Ik was kerngezond voor de prik en nu ben ik een schim van mezelf. Een heftige auto-immuunreactie is opgetreden,” legde ze uit.

Ze moet dagelijks dealen met: tinnitus, een keiharde piep in haar oren, 24/7, neuropathie – dat zijn brandende, prikkelende tintelingen net onder haar huid in haar handen en voeten – pijnlijke spieren in haar benen, heftige menstruatie, een slaapstoornis, slechte bloedcirculatie en cognitieve problemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Puur toeval

Magdalena belandde op de spoedeisende hulp van het Erasmus MC in Rotterdam, waar ze een jonge medewerker vroeg of hij het vaker ziet gebeuren dat mensen slecht reageren op deze prikken. “Hij antwoordde: ‘Mevrouw, mensen komen hier half verlamd of verlamd aan na zo’n prik’.”

Ze werd doorverwezen naar een neuroloog. Die zei: ‘Geen idee wat het is, het is waarschijnlijk onschuldig en het is puur toeval dat uw klachten na de prik zijn ontstaan’. Dat terwijl haar klachten binnen 24 uur na de prik waren ontstaan.

Accepteren en ermee leren leven

Na vijf maanden kreeg ze van het Erasmus MC te horen: ‘Als u nog steeds last heeft van deze neurologische klachten, dan moet u dat accepteren en ermee leren leven. U bent uitbehandeld’.

Magdalena belde ook met het ministerie van Volksgezondheid. Toen ze had verteld wat haar was overkomen, zei de medewerker: ‘U was niet verplicht om die prik te nemen, het is op eigen risico geweest. Als u schade heeft ondervonden, dan verwijs ik u door naar het juridisch loket’.

Wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm. Maar als het misgaat, is het op eigen risico.

Luister hier naar de podcast van Magdalena.

Louise Fresco: ‘Dat hele stikstofprobleem hebben we onszelf natuurlijk aangedaan’


Dat hele stikstofprobleem, zowel in België als in Nederland, hebben we onszelf aangedaan, laten we daar heel duidelijk in zijn. Dat zei bioloog, ecoloog en landbouwkundige Louise Fresco, tot vorig jaar voorzitter van Wageningen University & Research, in het tv-programma De Afspraak.

Europa zegt niks over stikstof, benadrukte ze. “Wij hebben besloten dat wij als belangrijkste criterium voor het in stand houden en het toepassen van de Habitatrichtlijn in natuurgebieden stikstof nemen als norm.”

Politieke keuze

Fresco wees erop dat de hoogste uitstoot van stikstof in Europa op de Povlakte is. “Daar speelt helemaal geen stikstofprobleem omdat niemand dat aankaart als een stikstofprobleem bij de rechter.”

De norm voor de stikstofdepositie in Duitsland is 1000 maal hoger dan in Nederland en waarschijnlijk ook in België, aldus de wetenschapper. “Het is een politieke keuze.”

Altijd

“Ecosystemen zijn altijd aan het veranderen, altijd aan ontwikkeling onderhevig. Wij hebben besloten dat droge gebieden – de Kempen, Brabant – kwetsbare gebieden zijn omdat daar een aantal soorten last hebben van stikstof. Dus betekent bij ons instandhouding dat we die stikstof niet willen hebben. Het is eigenlijk een politieke keuze over een ecologisch proces,” lichtte ze toe.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...