donderdag 20 oktober 2022

‘Hulde: na een lange strijd krijgen de corona-wappies iedere dag een stukje meer gelijk’


Vaccinmaker Pfizer gaf in het Europees Parlement toe dat het coronavaccin nooit getest is op het stoppen van de overdracht van corona. Dat gebeurde nadat dissidente geluiden bijna twee jaar lang zijn gesmoord.

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken eiste in januari nog de intrekking van de werkvergunning van artsen die het staatsnarratief niet volgden. Minister Hugo de Jonge dreigde dat hij wel wist waar de weigeraars woonden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als melaatsen behandeld

Ongehoord Nederland-voorzitter Arnold Karskens herinnert ons er in zijn nieuwe column aan dat burgemeesters Femke Halsema van Amsterdam en Jan van Zanen van Den Haag politie, waterkanonnen en honden loslieten op vreedzame demonstranten.

“De rekening van de schade die de politiek, de farmaceutische industrie en hun gedweeë volgers van de mainstream media hebben aangericht door systematisch weg te kijken bij de negatieve effecten van de corona-aanpak, moet nog worden opgemaakt,” zegt Karskens. “Maar de contra-expertises stapelen zich op.”

“Zij die zich niet tegen corona lieten vaccineren, werden in talkshows belachelijk gemaakt,” merkt Karskens op. “Door vrienden en familie als melaatsen behandeld.”

Hulde aan de weggehoonde wappies

“Maar die QR-code voor café- of restaurantbezoek kwam wel degelijk neer op zinloze uitsluiting. Het mondkapje bleek inderdaad een nutteloze schaamlap,” benadrukt Karskens. “De sluiting van het onderwijs was een sociale misdaad. Rechters en overheid hadden het vaak mis.”

Ere wie ere toekomt. Dus hulde aan de weggehoonde wappies – man, vrouw en kind, zwaaiend met spandoeken, natgespoten, geslagen, uitgescholden, gebeten en gearresteerd. Na een lange strijd krijgen zij iedere dag een stukje meer gelijk, aldus Karskens.

Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer & zo ziet vaccinatieschade er uit

20 OKTOBER 2022..

Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer ...


Video link on Rumble: https://rumble.com/v1n6yoq-umschau-de-eerste-procedures-om-corona-vaccinatie-schade-gaan-van-start....html

11:20

De overheid roept iedereen vanaf 12 jaar op om een ‘herhaalprik’ te nemen, terwijl er steeds meer bekend is over de risico’s. Wat als er iets misgaat? Dan sta je er helemaal alleen voor, toont deze Duitse reportage.

 Wereldwijd hebben overheden miljoenen mensen emotioneel gechanteerd om toch vooral dat ‘prikje’ te laten zetten. Hoewel er geen enkel bewijs voor was, zei men dat je het deed ‘voor een ander’. En mensen die het niet deden, werden bestempeld als immorele egoïsten, want ‘alleen samen’ zouden we corona onder controle krijgen.

 Het blijkt echter dat als er iets misgaat ‘samen’ niet meer bestaat. De farmaceutische industrie ontloopt iedere vorm van aansprakelijkheid, maar ook overheden laten vaccinatieslachtoffers in de kou staan. Vorig jaar maakte blckbx al een reportage over de toen 28-jarige Lisette Verhoeven, die na haar AstraZeneca-prik verlamd raakte als gevolg van trombose in de hersenen. Hoewel erkend wordt dat het om vaccinatieschade gaat, wacht zij nog steeds op financiële schadeloosstelling en moet zij op eigen kosten procederen tegen de GGD en de overheid.

Duitse reportage

De Duitse publieke omroep toonde onlangs een vergelijkbaar beeld in een aangrijpende reportage over twee jonge mensen. Hun leven werd compleet verwoest, nadat zij plichtsgetrouw deden wat er van hen werd gevraagd. De 37-jarige Sebastian Schönert belandde op de intensive care met een vaatafsluiting in de hersenen. De 22-jarige Oliver Janke werd gediagnosticeerd met het syndroom van Guillain-Barré, een aandoening van het zenuwstelsel.

 Hoewel de artsen het erover eens zijn dat hun gezondheidsschade een gevolg is van de vaccins, kregen zij tot hun verbijstering te horen dat het hun eigen keuze was geweest om zich te laten vaccineren – en daarmee hun eigen risico en verantwoordelijkheid. Net als Lisette Verhoeven voeren zij nu een eenzaam, maar kostbaar juridisch gevecht tegen de verantwoordelijken.

 Bekijk deze tragische reportage van de Duitse publieke omroep, die blckbx heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling.

 

 Bron: https://www.blckbx.tv/corona/reportage-vaccinatieschade-als-er-iets-misgaat-dan-bestaat-samen-niet-meer?utm_source=Blckbx&utm_campaign=792739e7b2-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_20&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-792739e7b2-561840125

23 JUNI 2021

Zo ziet Vaccinatieschade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven...

Flavio Pasquino - Hoofdredacteur

Video Link: https://rumble.com/vixt5v-zo-ziet-vaccinatie-schade-eruit.-het-persoonlijke-drama-van-lisette-verhoev.html

Op 13 maart ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen. Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

 

Verdrietig

Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is. Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig.

 

Ouders

Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter.

 

Misleidende Campagne

Riëtte: “Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend. Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja…je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is.”

 

Juridische Implicaties

Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen? Volgens de landsadvocaat - die 24 februari - een uitspraak deed - is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, deeed van hippocrates” oftewel de artse-eed en de “Code van Neurenbergzeker ter tafel komen.

 

 

Inwoners van Florida(VS) zouden een nachtmerriescenario hebben gehad als elektrische voertuigen de norm waren: een analyse

 10/03/2022 / Door JD Heyes


Een analyse die zich voorstelde hoe een evacuatie in Florida voorafgaand aan de dodelijke, verwoestende orkaan Ian eruit zou hebben gezien als de meeste bewoners elektrische voertuigen zouden besturen, is genoeg om elke rationele persoon te doen gruwelen.

De orkaan, die woensdag bij de Fort Meyers tegen de Gulf Coast of the Sunshine State toesloeg, heeft in zijn kielzog enorme schade, overstromingen en dood achtergelaten. Gelukkig voor bewoners,  waarschuwden GOP Gov. Ron DeSantis en de noodfunctionarissen van de staat, hen meer dan een week geleden de monster orkaan Ian zich in ontwikkelde en voor degenen die op het pad van de storm waren om hoe eruit te komen.

Maar de meeste bewoners hadden dat wel geweest indien ze opgezadeld met elektrische voertuigen waren en die de huidige technologieën en infrastructuur gebruikten, hoe erg de orkaan ook was, de ramp zou nog groter zijn geweest.

Simpel gezegd, enorme aantallen bewoners die zouden hebben geprobeerd aan de storm te ontsnappen, zouden waarschijnlijk op snelwegen zijn gestrand, zonder stroom voor hun voertuigen en zonder hoop.

'Het is een geluk dat elektrische voertuigen nu alleen maar ongeveer 100.000 in aantal zijn, van de bijna 8 miljoen voertuigen die zijn geregistreerd om op de wegen van Florida te rijden. Wat als ze allemaal elektrisch waren, de (onpraktische) droom van greenies?"  schreef Thomas Lifton .

Hij voegde toe:

Afhankelijk van hoe zwaar ze waren geladen, zelfs als iedereen een volledige batterij had opgeladen, zouden auto's uit Zuid-Florida na 100 - 250 mijl zonder stroom komen te zitten. Ze zouden dan uren moeten doorbrengen bij oplaadstations, die snel verstopt zouden raken met andere auto's en vrachtwagens die op hun beurt wachten, aangezien een "opladen" van elektriciteit gemakkelijk een uur of langer kan duren, vergeleken met een paar minuten voor benzine. Auto's die wachten om te worden opgeladen, zouden op de snelwegen terechtkomen, waardoor het verkeer mogelijk zou worden geblokkeerd.

De auto's die op de snelweg geen stroom meer hadden, zouden het verkeer blokkeren. Zelfs als we aannemen dat voertuigen voor hulpdiensten hen zouden kunnen bereiken (onwaarschijnlijk als het hele wagenpark elektrische auto's zou zijn), zou het voldoende tijd kosten om een draagbare generator aan te slepen (uiteraard aangedreven door fossiele brandstoffen) om de stilstaande voertuigen op te laden,hetgeen ook weer lang duurt  waardoor het verkeer ook verder wordt geblokkeerd. De gestrande auto's zouden natuurlijk geen airconditioning, geen ruitenwissers, geen GPS hebben.

De realiteit is dat, volgens Lifton, snelwegen ongetwijfeld niets anders zouden worden dan lange parkeerplaatsen met passagiers die vastzaten waar hun EV's zonder stroom kwamen te zitten. Ze zouden worden blootgesteld aan de verwoestingen van de storm, evenals aan overstromingen door de stormvloeden en enorme hoeveelheden regen die zouden vallen. Er zou nergens aan kunnen ontsnapt worden.

'Het is een nachtmerriescenario en het is perfect voorspelbaar. Californië en andere staten hebben al een omschakeling naar een volledig elektrisch wagenpark verplicht gesteld, ”voegde hij eraan toe. “Wanneer natuurrampen toeslaan en het wagenpark elektrische voertuigen is, zal de ramp nog groter worden als dit gekke plan wordt uitgevoerd."

Feit is dat elektrische voertuigen in de nabije toekomst niet  praktisch zullen zijn voor elke vorm van langeafstandsreizen. Ondanks de afstanden die worden geadverteerd door de autobedrijven tussen 180 en 350 mijl, is het een feit dat de meeste EV's slechts gemiddeld 100 mijl zullen afleggen voordat ze moeten worden opgeladen - wat wederom een aanzienlijke hoeveelheid tijd zal vergen. Denk aan je mobiele telefoon als je hem veel gebruikt: hoe meer je sms't of hoe langer je videochat, hoe sneller de telefoon leeg raakt. EV's zullen niet anders zijn; het spelen van een radio, het gebruik van koplampen, het gebruik van ruitenwissers en het gebruik van airconditioning of verwarming zal de stroom van de batterijen veel sneller leegmaken dan die apparaten die brandstoftanks in auto's met verbrandingsmotoren leegmaken.

Feit is dat de globalistische elite niet om 'klimaatverandering' geeft, waar ze om geven is controle, en daarom willen ze dat iedereen een elektrisch voertuig bestuurt - ze weten dat we er niet ver mee kunnen reizen en ze kunnen ons allemaal in de buurt houden in gemakkelijk te besturen steden.

Lifton's nachtmerriescenario om te proberen te ontsnappen aan een dodelijke storm zou iedereen moeten overtuigen om deze EV-onzin terug te dringen.

Bronnen zijn onder meer:

AmericanThinker.com

NaturalNews.com

http://greentyranny.news/2022-10-03-floridians-would-have-faced-nightmare-electric-vehicles.html

Juridische onderzoek begint met een "geheim" EU-programma voor de aankoop van covid vaccins dat lijkt op pure corruptie en fraude

Woensdag 19 oktober 2022 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringBig PharmaBourlachemisch gewelddwangsamenzweringcorruptieCOVIDmisleidingEuropese UnieFact Checkfraudeoverheidsschuldlange conmedisch geweldgeldhoeveelheidpandemieechte onderzoekenOnderdruktUrsula von der Leyenvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.150WEERGAVEN

   Ursula-von-der-leyen-Albert-Bourla-Pfizer - Nya Dagbladet 

(Natural news) Het Europees Openbaar Ministerie (EOM) heeft lanceerde een onderzoek in de "geheime" en illegale aankoop van miljarden Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" van de Europese Unie (EU)."

Slechts twee weken nadat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, een geplande EU-hoorzitting oversloeg over zijn vermeende samenspanning met de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula, "missing  texts" Von der Leyen over de kwestie, kondigde het EOM aan dat er nu een volledig onderzoek zal volgen om tot op de bodem uit te komen. van wat er is gebeurd.

Het onafhankelijke EU-orgaan is verantwoordelijk voor het onderzoeken en vervolgen van financiële misdrijven, waaronder fraude, witwassen en corruptie - allemaal dingen waarvan we weten dat Bourla, von der Leyen en vele anderen zich waarschijnlijk aan schuldig maken.

Hoewel het EOM nog niet precies heeft aangegeven wie wordt onderzocht of welke overheidscontracten het onderwerp van onderzoek zijn, zou het logisch zijn dat Bourla en von der Leyen ten minste twee van de boosdoeners zijn.

Ten minste twee andere waakhondgroepen vestigden de aandacht op deze twee vermoedelijke beroepscriminelen, wat het EOM ertoe bracht de volgende verklaring af te geven:

“This exceptional confirmation comes after the extremely high public interest. No “Deze uitzonderlijke bevestiging komt na de extreem hoge publieke belangstelling. Verdere details worden in dit stadium niet bekendgemaakt." (Related: After just a few months, the “fully vaccinated” ontwikkelen zich auto-immuunziekte.)

Bourla en von der Leyen sms'ten elkaar over het feit dat Europeanen MILJARDEN van de hand zijn gedaan

Velen noemen Von der Leyen nu de “missing texts” vrouw, omdat The New York Times begin 2021 meldde dat zij en Bourla elkaar een sms hadden gestuurd over een contract voor 1,8 miljard doses Pfizer en BioNTech's mRNA (messenger RNA) -prikken.

De deal was meer dan € 35 miljard waard als ze werd uitgevoerd, meldde de Times, daarbij verwijzend naar gelekte vaccin-prijzen. Dit gebeurde allemaal op het moment dat Donald Trump Operatie Warp Speed lanceerde, wat misschien wel de grootste in de farmaceutische en vaccin industriegrift ooit begaan op de wereld.

De ombudsman van de EU beschuldigde de Commissie van wanbeheer omdat zij deze teksten nooit heeft onderzocht naar aanleiding van een verzoek om vrijheid van informatie. De Commissie antwoordde dat de berichten "kortstondige documenten" zijn die "niet worden bewaard" - dus werd de zaak gesloten.

Een zoektocht naar de teksten, zo beweerde de Commissie, zou hoe dan ook geen resultaten opleveren. Dus waar gingen ze heen, von der Leyen? En jij, Bourla? Weet je waar je tekstuitwisseling met von der Leyen naartoe is gegaan?

De Commissie heeft op geen enkel moment zelfs maar een beetje transparantie over deze kwestie verschaft, waardoor velen dachten dat deze volledig in het gedrang kwam. Bourla, von der Leyen en mogelijk anderen lijken weg te zijn gekomen met hun kleine financiële overval - of hebben ze dat?

De zaak is op geen enkele manier opgelost en dit nieuwe onderzoek zou dit uiteindelijk tot op de bodem kunnen uitzoeken - of op zijn minst aantonen dat er een doofpot heeft plaatsgevonden, waarbij Bourla en von der Leyen als boosdoeners bij illegale activiteiten worden beschuldigd.

De Belgische socialistische Europarlementariër Kathleen van Brempt heeft gezegd dat "verschillende aspecten" van Pfizer's contract met de EU onmiddellijk en volledig moeten worden onderzocht, waaronder "de sms-berichten tussen de Commissievoorzitter en het feit dat er geen papieren spoor is van de voorbereidende onderhandelingen in eerste instantie."

'We moeten weten waarom het grootste contract het minst transparant is', tweette Brempt. “We moeten begrijpen waarom de EU verplicht is om 1,8 miljard Pfizer / BioNTech-vaccins te kopen, ongeacht de behoeften, ongeacht of er nieuwe en betere spelers op de markt zijn gekomen."

"Veel EU-contracten behouden een ‘recht’ voor om te kopen, maar met het Pfizer-contract hebben we een ‘verplichting’ om te kopen. Waarom zijn we afgeweken van de normale procedure voor een contract dat vaak in onze behoeften voorziet, gedurende een periode waarin iedereen al zou zijn ingeënt (2022 en 2023)."

Naarmate het dodental van covid-injecties toeneemt, houden we u op de hoogte van het laatste ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-10-19-legal-probe-into-secretive-eu-covid-jab-purchase-scheme.html



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...