donderdag 7 juli 2022

De gevaccineerde bevolking is goed voor 86% van de Covid-19-sterfgevallen in Canada, maar de overheid blijft de boosters pushen

 Dinsdag 5 juli 2022 door: Cassie B .

Tags : slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringBig Pharmabiologisch wapenCanadacovid-19Gevaarlijke geneeskundeontvolkingkraangriepJustin Trudeaumedisch fascismeMedische tiranniepandemiefarmaceutische fraudepiekeiwitVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.330WEERGAVEN


 

(Natural news) Canada staat bekend om het hebben van enkele van de meest draconische coronavirus (COVID-19) -vaccinmandaten ter wereld, waarbij premier Justin Trudeau de schuld geeft van wat hij "anti-vaxxer mobs" noemde voor het verspreiden van de ziekte in het land en overtreders van vaccins mandaten hoge boetes oplegd.

Nu komt zijn beslissing om zoveel Canadezen de prik op te dringen hem terug in het gezicht, omdat uit statistieken blijkt dat gevaccineerde Canadezen 9 op elke 10 Covid sterfgevallen uitmaken in Canada in de afgelopen maand, waarbij 80 procent van deze sterfgevallen plaatsvond bij mensen die drie maal waren gevaccineerd.

De gegevens kunnen moeilijk te ontleden zijn, aangezien de Canadese regering alleen sporadisch en onvoorspelbaar epidemiologische gegevens rapporteert met behulp van tijdframes waarvan veel waarnemers vermoeden dat ze zijn gekozen om deze schokkende trend te verdoezelen. Uit analyse door Expose-News bleek echter dat zowel ziekenhuisopnames als sterfgevallen in het land grotendeels bestonden uit degenen die waren gevaccineerd, vooral degenen die ook de boosters hebben gekregen.

In a vijf wekelijkse period from May 1 to June 5, zag men in Canada 7,625 Covid-19 hospitaal opnames. 6,560 of these individuen  waren  gevaccineerd, waarvan 4,590 van hen triple-gevaccineerd.   Volgens de berekeningen van de publicatie maakte de gevaccineerde populatie 86 procent uit van de ziekenhuisopnames, waarvan 70 procent onder degenen die driemaal waren gevaccineerd. De niet-gevaccineerde bevolking maakte ondertussen slechts 14 procent uit van de ziekenhuisopnames.

Het effect is vergelijkbaar als het gaat om Covid-19-sterfgevallen. In dezelfde periode werden 1.707 Covid-19-sterfgevallen geregistreerd in heel Canada, waarbij de gevaccineerden goed waren voor 1.472 van die dodelijke slachtoffers. De verdeling was 41 sterfgevallen bij degenen die gedeeltelijk waren gevaccineerd, 318 sterfgevallen bij dubbel gevaccineerde Canadezen en 1.113 sterfgevallen onder de drievoudig geprikten.

Percentage gewijs betekent dit dat gevaccineerde personen 86 procent van de Covid-19-sterfgevallen in Canada uitmaken tijdens de bestudeerde periode, van wie 76 procent drievoudig was. De niet-gevaccineerde bevolking maakte ondertussen slechts 14 procent uit van de Covid-gerelateerde sterfgevallen in het land.

Canada blijft het publiek stimuleren, ondanks het sterftecijfer onder de gevaccineerde personen

De massale boostercampagne van de Canadese regering woedt door en de data cover-up gaat door, ondanks de analyse waaruit blijkt dat 9 van de 10 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van COVID-19 in Canada tot de gevaccineerde bevolking behoorden van 1 mei tot 5 juni.

Vanaf 1 juni rond 40 procent van de volwassenen in Canada die twee doses COVID-19-vaccins hadden gekregen, waren niet teruggekeerd om een (derde) booster te krijgen, en federale gezondheidsfunctionarissen hebben het publiek opgeroepen om up to date te blijven van hun prikken en zich voor te bereiden op een komende heropleving terwijl ze waarschuwen voor meer besmettelijke en ontwijkende varianten die in het land circuleren.

Minister van Volksgezondheid Jean-Yves Duclos zei zelfs in een briefing dat mensen die de eerste booster hebben ontvangen, moeten weten of ze in aanmerking komen voor een tweede of derde. Hij merkte op dat de immuniteit die Canadezen vorig jaar mogelijk hebben gekregen van twee doses inmiddels is afgenomen en dat degenen die besmet zijn nog steeds een grote kans op herinfectie hebben.

Trudeau, die beweert drievoudig gevaccineerd te zijn, heeft twee keer positief getest op de ziekte. Bij de meest recente gelegenheid, begin juni, twitterde hij dat hij zich goed voelde omdat hij zijn vaccins had ontvangen.

Bij de meest recente gelegenheid, begin juni, tweette hij dat hij zich goed voelde omdat hij zijn foto's had ontvangen. Dat is natuurlijk onmogelijk te bewijzen en er zijn talloze mensen in de wereld die zeer milde gevallen van COVID hebben meegemaakt, ondanks dat ze het vaccin nooit hebben gekregen. Als het waar is dat hij dat is drievoudig gevaccineerd, moet hij zichzelf echter gelukkig prijzen dat hij niet in het ziekenhuis is opgenomen of is gestorven zoals zoveel van zijn medeburgers.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

VancouverSun.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-05-vaccinated-covid-deaths-canada-government-boosters.html   (vertaald met Google Translate en redaktie)

‘Mijn politiehart bloedt en doet vreselijk pijn, ik was blind voor de verborgen agenda van onze leiders’ (in Nederland)

 


De 16-jarige Jouke die eergisteren werd opgepakt bij een boerenprotest op de A32 bij Heerenveen is weer vrijgelaten. Hij werd verdacht van poging tot doodslag, maar na nader onderzoek zegt het OM dat daar geen sprake van is.

Op beelden is te zien hoe Jouke wegrijdt bij het protest en vervolgens wordt beschoten door de politie. Een kogel kwam in de zijkant van de cabine terecht en miste hem op een haar na. In eerste instantie werd beweerd dat hij op de politie was ingereden, maar daar lijkt geen sprake van te zijn geweest. Jouke blijft nog wel verdachte, maar het OM zegt niet waarvan.

Grote leugen

Beelden van de schietende agenten gingen de hele wereld over. Voormalig hoofdagent Brian Geertshuis uit Hengelo schrijft op social media dat zijn blauwe hart ‘gereanimeerd moet worden’. “Daar waar ik dacht aan bij te dragen, bleek een grote leugen. Terwijl mijn collega’s en ik naar eer en geweten de burger in de maatschappij hielpen en boeven achter de tralies brachten, werden wij, achter onze rug om, door de politiek verraden.”

Geertshuis, tevens oud-militair, voegt toe dat zijn eed aan de Grondwet en wetten door het slijk wordt gehaald door politici die kennelijk niet weten wat de eed of belofte inhoudt die zij hebben afgelegd.

Het volk tegen tirannie beschermen

“Ik was blind voor de verborgen agenda van onze leiders. Ik roep elke politieman en -vrouw op zijn morele kompas te herijken. Te gaan staan waarvoor je bij de politie bent gegaan en het volk tegen tirannie te beschermen,” schrijft de oud-agent, die eerder dit jaar is weggegaan bij de politie.

Hij roept elke politieman en -vrouw daarnaast op zich ‘nooit maar dan ook nooit’ te verschuilen achter de term ‘ik deed alleen mijn werk’. “Wetten horen te worden gemaakt om de burger te beschermen, niet om ze te onderdrukken. Waar onrecht wet wordt, is weerstand een plicht. Mijn politiehart bloedt en doet vreselijk pijn,” aldus Geertshuis, op dit moment fractievoorzitter van Forum voor Democratie in Hengelo.



Als in het najaar de lockdowns weer terugkomen, zijn de rechten van ongevaccineerden ‘allesbehalve zeker’ (in Nederland)

 

Forum voor Democratie heeft een aantal moties in stemming laten brengen om de Kamer te dwingen zich uit te spreken over een aantal zaken die voor de partij van enorm groot belang zijn. Het gaat daarbij vooral over de rechten van ongevaccineerden.

“Wij dwingen ze om hun ware aard te laten zien,” lichtte FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe. Hij diende een motie in die oproept de rechten van ongevaccineerden te allen tijde te garanderen. Die motie werd verworpen. “Dat willen ze niet garanderen.”

Via een tweede motie wilde hij ervoor zorgen dat ongevaccineerden nooit beboet of opgesloten mogen worden vanwege hun vaccinatiestatus. Ook die motie werd verworpen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je raadt het al

Van Houwelingen stelde ook voor om kritische stemmen een plekje te geven in het OMT. “Dus al die artsen, virologen en hoogleraren die het coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden.” De Kamer stemde opnieuw tegen.

Het Kamerlid liet nog een vierde motie in stemming brengen, over het verdubbelen van de ic-capaciteit om een lockdown te voorkomen. Je raadt het al: de Kamer stemde in grote meerderheid tegen.

Ontzettend griezelig

“Dus als ze gedwongen worden door ons om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van deze Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is,” zei Van Houwelingen.

En als in het najaar alles weer terugkomt – want dat gaat gebeuren, we krijgen weer lockdowns – dan zijn de rechten van ongevaccineerden allesbehalve zeker, benadrukte hij.

Huisarts haalt fel uit naar Klaus Schwab: ‘Als je dit beweert, zou je opgepakt en opgesloten moeten worden’

 


Klaus Schwab deed begin vorig jaar tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, enkele opmerkelijke uitspraken.

Tijdens de bijeenkomst zei de geestelijk vader van The Great Reset onder meer: “Niemand is veilig indien niet iedereen gevaccineerd is.” Later herhaalde hij die uitspraak nog eens.

De Belgische huisarts Frank Peeters haalt op social media fel uit naar Schwab. “Als je dit beweert, dan ben je een gek en zou je opgepakt en opgesloten moeten worden,” stelt de arts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Russische roulette

In BelgiĂ« begint vanaf september een nieuwe vaccinatiecampagne, vooral gericht op 50-plussers en het zorgpersoneel. Peeters: “Als 50-plusser en arts bedank ik vriendelijk voor de aanbieding. Ik ben gezond en wil dat ook blijven.”

Hij krijgt bijval van collega-arts Leo Van den Bossche: “Als 60-plusser en arts bedank ik ook voor deze Russische roulette.”

What’s next?

“Wat ben ik nog steeds blij, en dat gevoel neemt elke dag toe, dat ik niet meegedaan heb aan dat wereldwijd experiment,” benadrukt Peeters. “Eerst bleek dat het coronavaccin u vatbaarder maakt voor infectie met het coronavirus, daarna dat u vlotter in het ziekenhuis terechtkomt. What’s next?”





Nederland keert zich tegen uitspraak Rutte over ‘onze oorlog’: ‘Overtreding Grondwet en dus strafbaar’


 Een journalist vroeg premier Rutte vrijdag na afloop van de ministerraad tijdens de wekelijkse persconferentie of we niet langzaam maar zeker een oorlog worden ingerommeld die niet per se de onze is. Hij antwoordde dat ‘die oorlog daar de onze is’.

Veel Nederlanders zijn het niet met hem eens, getuige het feit dat de hashtags ‘nietmijnoorlog’ en ‘nietonzeoorlog’ trending topic zijn op Twitter. Men wijst er ook op dat de premier met deze uitspraak de wet overtreedt.

PVV-leider Geert Wilders schrijft bijvoorbeeld dat hij ons illegaal een oorlog inrommelt. “Het is niet onze oorlog, Rutte en als je dat echt gelooft, ben je in overtreding van de Grondwet en dus strafbaar.” Wilders verwijst naar artikel 96 van de Nederlandse Grondwet, waarin staat: “Het Koninkrijk wordt niet in oorlog verklaard dan na voorafgaande toestemming van de Staten-Generaal.”

In overtreding van de wet

“Rutte spreekt over ‘onze oorlog’. Dat is dus een oorlogsverklaring aan Rusland. Maar voor zo’n  verklaring heeft hij volgens de Nederlandse Grondwet toestemming nodig van de Tweede en de Eerste Kamer. Hij is dus met zijn uitspraak in overtreding van de wet,” licht journalist Joost Niemoller toe.

“Een Kamerdebat over de oorlogsverklaring van Rutte lijkt me nog wel het minste. Of gaan we ook hier weer zwijgend aan voorbij en zitten we in een oorlog zonder dat hierover een woord gewisseld is?” vraagt hij aan Wilders.

Direct terugnemen en aftreden

Schrijver Leon de Winter gaat nog een stap verder. Hij vindt dat Rutte moet opstappen. “Nu Poetin dit weet, is Nederland doelwit van Russische raketten vanaf duikboten en vanuit de lucht. Rutte moet dit direct terugnemen en aftreden,” benadrukt De Winter.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn merkt nog op: “Ik ben benieuwd of de deugers beseffen dat de uitspraak van Rutte dat ‘de oorlog in OekraĂ¯ne de onze is’ nĂ©t even iets meer inhoudt dan een OekraĂ¯ense vlag hijsen of in je bio plaatsen.”

EuroparlementariĂ«r uit kritiek op herinneringsuitnodiging voor coronaprikken: ‘Dit is misdadig’



Vanaf vrijdag ontvangen volwassenen die gevaccineerd zijn maar nog geen booster of herhaalprik hebben gehaald een herinneringsbrief van het RIVM of een sms van de GGD. Mensen worden er op deze manier aan herinnerd om de coronavaccinaties alsnog te halen.

Juist nu het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt, is dit extra belangrijk, staat op de website van de Rijksoverheid. “In veel gevallen voorkomt vaccinatie ernstige ziekte en ziekenhuisopname. Het vermindert daarmee de druk op de zorg en helpt om kwetsbaren in de samenleving te beschermen,” beweert de overheid.

Ondanks alle bewijs van vaccinschade en vaccindoden

Verder valt te lezen: “De boostervaccinatie brengt de basisbescherming weer op peil. De herhaalvaccinatie – specifiek voor 60-plussers, volwassenen met het syndroom van Down, bewoners van verpleeghuizen en volwassenen met een ernstige immuunstoornis – is nodig omdat bij deze mensen het immuunsysteem minder goed werkt, waardoor de bescherming sneller afneemt.”

“Ondanks alle bewijs van vaccinschade en vaccindoden gaat VWS toch door met het verspreiden van deze leugens,” klaagt EuroparlementariĂ«r Marcel de Graaff (FVD). “Dit is misdadig.”

Vijf keer zo dodelijk

De Graaff, die pleit voor een tribunaal, voegt toe dat de vaccinaties gevaarlijker zijn dan het virus. Dat zegt ook cardioloog en internist Peter McCullough. Volgens hem is het vaccin voor ouderen vijf keer zo dodelijk als het virus:

Kabinet ‘neemt willens en wetens een groot risico’ met volksgezondheid door prikken te blijven stapelen

 
De vaccineffectiviteit van de eerste twee coronavaccins is gedaald naar 0 procent, meldt het RIVM. Mensen die tot voor kort ‘volledig gevaccineerd’ waren, zijn dus niet meer beschermd tegen corona.

Volgens BVNL, de partij van Wybren van Haga, is hier sprake van misleiding door de overheid. De partij eist opheldering van minister Kuipers van VWS. Die bereidt de GGD’en momenteel voor op een nieuwe prikronde.

Eigenlijk zijn we nu dus terug bij af

“Opmerkelijk, aangezien er door het kabinet hoog van de toren werd geblazen over de uitstekende werking van vaccins. De ‘enige uitweg’ uit de coronacrisis werd het vaccineren zelfs genoemd. Niets is minder waar,” aldus BVNL.

Van Haga zegt: “Zoals vele experts al vanaf het begin van de coronacrisis hebben gezegd, is vaccineren helemaal niet de heilige graal. Eigenlijk zijn we nu dus terug bij af. En ondertussen hebben mensen zich plat laten spuiten met een experimenteel vaccin, omdat hen was voorgehouden dat dat de oplossing was. Het is weinig anders dan misleiding. Maar het kabinet prikt vrolijk verder. Waar houdt dit op?”

Niet te rechtvaardigen

Het Kamerlid vraagt Kuipers ook wat de potentiële bijwerkingen en gevolgen zijn van herhaaldelijk vaccineren met een vaccin waarvan de effecten op de lange termijn nog onbekend zijn.

“De meldingen van vaccinatieschade lopen op. We weten dat herhaaldelijk prikken de kans op bijwerkingen zoals hartaandoeningen vergroot. Het kabinet neemt dus willens en wetens een groot risico met de volksgezondheid door prikken te blijven stapelen. Dat is wat ons betreft niet te rechtvaardigen, afgezet tegen de geringe bescherming die de vaccins bieden,” benadrukt Van Haga.

Spike Protein Straight To The Brain, We're Going To See A Surge Neurodegenerative Disease In The Young

 

7210 views

Video Link: https://www.brighteon.com/a7b994b4-dba1-4227-aeb2-82a55cf3edb1


Frightening! Terrible, Fatal Brain Disease Linked to COVID Vaccines

·         by Dr. Joel S. Hirschhorn

·         June 18, 2022


Of the many adverse impacts of COVID vaccines, this brain disease is the most frightening.

If you are a critical thinker who appreciates truth-telling about COVID vaccines, then you should deeply be concerned that there are data indicating the vaccines can produce one of the deadliest diseases known to medicine.

The disease is always fatal.  Normally, only about a thousand Americans die from it annually.

Now, who knows?  The government is not working hard to track Creutzfeldt-Jakob Disease (CID).  It is known as a prion disease.

According to Mayo Clinic, CJD is a degenerative brain disorder that leads to dementia and, ultimately, death.  CJD is a rare deadly disease caused by an abnormal protein in the brain called a prion.

Some years ago, a form of this disease was known as mad cow disease.

The point is not just about getting this lethal disease, but rather that COVID vaccines that can cause it should be seen as incredibly dangerous in a great many ways.

New research

The mainstream media have ignored truly amazing research.

A recent French pre-print on CJD and COVID vaccination has indicated that the COVID vaccine may have contributed to the emergence of a new type of sporadic CJD disease that is a lot more aggressive and rapid in disease progression as compared to the traditional CJD.

The French found within days of receiving a first or second dose of Pfizer or Moderna COVID vaccines patients got the disease.

Prions naturally occur in the brain and are usually harmless, but when they become diseased or misfolded, they will affect nearby prions to also become misshapen, leading to the deterioration of brain tissue and death.

To be clear, the disease is incurable as once one prion becomes infected, it will continue to propagate to other prions with no treatment capable of stopping its progress.

The majority of people with CJD have sporadic CJD; they become infected for no apparent reason. However, small subsets of people are diagnosed due to inheritance.

Sporadic CJD, though occurring at random, has been linked to consumption of meat that has been infected with diseased prions, such as affecting individuals that ingest beef from a cow that has been infected.

Though the Omicron variant of COVID does not carry a prion region in its spike protein, the first Wuhan COVID-19 variant has a prion region on its spike protein.  A U.S. study indicates that the prion area is able to interact with human cells.

Therefore, when the Wuhan variant’s spike protein gene information was made into a vaccine as part of the mRNA and adenovirus vaccines, the prion region was also incorporated.

As part of the natural cellular process, once the mRNA is incorporated into the cells, the cell will turn the mRNA instructions into a COVID spike protein, tricking the cells into believing that it has been infected so that they create an immunological memory against a component of the virus.

However, the biological process of translating mRNA information into proteins is not perfect and immune to mistakes.

A U.S. study has speculated that a misfolded spike protein could in turn create a misfolded prion region that may be able to interact with healthy prions to cause damage, leading to CJD disease.

Here is the big news.  A peer-reviewed study in Turkey (pdf) and the French preprint have identified sudden CJD cases appearing after getting the Pfizer, Moderna, and AstraZeneca vaccines, suggesting links between getting vaccinated and being infected.

The French study found an onset of symptoms within 11.38 days of being vaccinated while the case study in Turkey has found symptoms appearing 1 day after vaccination.  All 26 French patients with the disease died.  Among them, 8 of them lead to a sudden death (2.5 months),”

In a few weeks, noted the French researchers, more than 50 cases of almost spontaneous emergence of Creutzfeldt-Jakob disease have appeared in France and Europe very soon after the injection of the first or second dose of Pfizer, Moderna or AstraZeneca vaccines.

U.S. cases

A U.S. case report in March highlighted 64-year-old Cheryl Cohen’s battle with CJD, which developed within days of her second dose of Pfizer’s COVID vaccine.

The report stated:

“Here, we highlight a case of a 64-year-old woman who presents with rapidly declining memory loss, behavior changes, headaches and gait disturbance approximately one week following administration of the second dose of the novel Pfizer-BioNTech messenger ribonucleic acid (mRNA) COVID vaccine.

“After extensive investigation, conclusive evidence identified the fatal diagnosis of sporadic Creutzfeldt-Jakob disease.”

Cohen’s daughter, Gianni, said her mother’s regression was “mind-blowing, confusing and truly heartbreaking.”

She went from being able to work and do normal everyday activities to being unable to walk, speak or control her body’s movement, Gianni said. Cohen felt as if her head was “going to explode” and died within three months of receiving her second dose of Pfizer.

Her physician said:

“This case identifies potential adverse events that could occur with the administration of the novel COVID-19 vaccine. Moreover, clinicians need to consider neurodegenerative diseases such as prion disease (e.g. sporadic Creutzfeldt-Jakob disease), autoimmune encephalitis, infection, non-epileptic seizure, toxic-metabolic disorders, etc. in their differential diagnoses when a patient presents with rapidly progressive dementia, particularly in the setting of recent vaccination.”

“Although there is currently no cure for sporadic Creutzfeldt-Jakob disease (sCJD), early diagnosis is crucial to avoid the unnecessary administration of empiric medications for suspected psychological or neurological disorders.”

“Furthermore, tracking adverse events could potentially lead to further characterization and understanding of both the novel COVID-19 messenger ribonucleic nucleic acid (mRNA) vaccine as well as the etiology of sCJD.”

“More importantly, recognizing adverse effects provides individuals with vital information to make a more educated decision regarding their health.”

Jeffrey Beauchine said his mother, Carol, knew her Creutzfeldt-Jakob Disease was related to the Moderna shot. Watching her death was like “something you see out of a movie,” he said.

Beauchine said his mother received her first dose of Moderna on Feb. 16, 2021, and didn’t report any complaints. After getting the second dose on March 17, Carol immediately said she “felt different.”

Carol’s symptoms began with numbness that spread from the arm in which she received her injection to the entire left side of her body.

She complained that something was wrong with her brain, couldn’t put thoughts together or make sense of things, developed double vision and blindness and began to experience hallucinations.

Doctors initially thought Carol had suffered a stroke or anxiety. Scans later showed there were abnormalities with her cerebellum.

Carol’s condition progressed rapidly and she was eventually diagnosed with CJD and given days to live. She died within months of receiving her second dose of Moderna.

Carol’s doctors filed a report with the CDC’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS I.D. 2180699).

To date, the CDC has not reached out to the family despite an autopsy confirming her death was caused by CJD — a condition she did not have prior to receiving her COVID vaccine.

Richard Sprague said his wife, Jennifer, developed CJD after the Pfizer COVID shot and died within five months of the second dose.

Jennifer received the first dose of Pfizer on Aug. 29, 2021, and her second dose on Sept. 21, 2021. Although her husband remained unvaccinated, Jennifer was required to get vaccinated as part of her employment.

Four days after the second dose, Jennifer experienced her first episode of a “sudden strange event she couldn’t explain.”

Jennifer started having more episodes and her left hand and side began to tremble. On Oct. 13, 2021, Jennifer went back to the doctor, who prescribed Xanax for anxiety.

Jennifer’s disease progressed rapidly until she was unable to sit up and walk independently. Scans confirmed Jennifer had significant changes on the right side of her brain. A new medical team performed a spinal tab and confirmed Jennifer had CJD. By this time, Jennifer was unable to get out of bed.

“Your brain is just disappearing. It’s crazy,” Sprague said. “You’re in this perfect healthy body and your brain just dies within the course of a few months.”

After Jennifer was diagnosed with CJD on Feb. 12, her insurance company said it would no longer pay for her care and Sprague was told his wife would not recover.

Jennifer died on Feb. 21 — five months after receiving her second dose of Pfizer.

According to the latest data from VAERS, 56 cases of rapid-onset CJD have been reported following COVID-19 vaccines since Dec. 14, 2021.

Historically, VAERS has been shown to report only 1% of actual vaccine adverse events.

And many vaccine-related deaths may have been CJD and gone undiagnosed because it takes a large effort to confirm CJD.

By Dr. Joel S. Hirschhorn

Dr. Joel S. Hirschhorn, author of Pandemic Blunder and many articles and podcasts on the pandemic, worked on health issues for decades, and his Pandemic Blunder Newsletter is on Substack. As a full professor at the University of Wisconsin, Madison, he directed a medical research program between the colleges of engineering and medicine. As a senior official at the Congressional Office of Technology Assessment and the National Governors Association, he directed major studies on health-related subjects; he testified at over 50 US Senate and House hearings and authored hundreds of articles and op-ed articles in major newspapers. He has served as an executive volunteer at a major hospital for more than 10 years. He has been a member of the Association of American Physicians and Surgeons, and America’s Frontline Doctors.

https://www.amazon.com/Pandemic-Blunder-Public-Blocked-Treatment/dp/197723822X/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=

The views and opinions expressed in this article are solely those of the author and do not necessarily represent those of The Blue State Conservative. The BSC is not responsible for, and does not verify the accuracy of, any information presented.

Notice: This article may contain commentary that reflects the author’s opinion.

Source: https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-incurable-fatal-degenerative-brain-disorder/

Image by pearson0612 from Pixabay

https://thebluestateconservative.com/2022/06/18/frightening-terrible-fatal-brain-disease-linked-to-covid-vaccines/


Judge Orders Pfizer To Turn Over Vaccine Ingredients Within 48 Hours

 


Published 6th July 2022

Owen comments on breaking news about a Judge that is ready to hold Pfizer 

accountable for the ingredients in their covid vaccine.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...