vrijdag 12 november 2021

 

We mogen nog eens lachen ……

https://www.gva.be/cnt/dmf20211108_94912828  

Filmpje met dansende Marc Van Ranst op Marokkaans feest gaat viraal: “Ventilatie was in orde”

Hoboken - 

Marc Van Ranst die zijn beste danspasjes bovenhaalt op een feest van het Marokkaans consulaat in Hoboken (Antwerpen), de beelden worden sinds zondagavond duchtig gedeeld via sociale media en Whatsapp. Volgens de bekendste viroloog van het land was het feestje veilig georganiseerd. “De ventilatie was in orde en het was een CST-event (evenement met coronapas, red.) terwijl dat strikt genomen niet nodig was.”

vdaa

8/11/2021 om 14:38

Het koninkrijk Marokko viert op 6 november de Dag van de Groene Mars, een officiële feestdag die de bezetting van de Westelijke Sahara herdenkt. Het consulaat-generaal van Marokko organiseerde zaterdag een feestje met drank en spijzen, muziek en dans.

De beelden van dat feest werden onder meer verspreid via de Facebookpagina van het consulaat-generaal. Een opgemerkte gast was viroloog Marc Van Ranst, die, omringd door heel wat feestvierders, zijn danskunsten etaleert. De critici van Van Ranst grijpen de beelden aan om hem van hypocrisie te beschuldigen. “Hoezo Marc Van Ranst is aanwezig op een feest van Marokkaanse fascisten? En publiekelijk pleiten voor een verstrenging van de covid-maatregelen”, zo klinkt het op Twitter.

Ook Vlaams Belang-kamerlid Dries Van Langenhove deelde de beelden van de dansende Marc Van Ranst. “Vrijdag zei Marc Van Ranst dat we onze niet onontbeerlijke sociale contacten opnieuw moesten beperken, zaterdagavond staat Van Ranst tussen de mensen te dansen op een feest in Hoboken ter herdenking van de Groene Mars.”

Viroloog Marc Van Ranst zelf bevestigt zijn aanwezigheid, zaterdag op het feest van de consul-generaal. Hij benadrukt dat het feest veilig georganiseerd werd. “Het was een CST-event, terwijl dat strikt genomen niet nodig was. Ik heb ook altijd mijn CO2-meter bij om de luchtkwaliteit te meten”, aldus Van Ranst. “De ventilatie in de zaal was in orde.”

 

 Australische ziekenhuizen worden overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar ze hebben geen COVID

Woensdag 10 november, 2021 by: Ethan Huff
Tags: Australië , badhealth , badmedicine , Big Pharma , Collapse , covid-19 , Dangerous Medicine , volledig gevaccineerd , Ziekenhuizen , pandemie , patiënten , farmaceutische fraude , spike-eiwit , vaccin schade , vaccin letsel , vaccins

7,470KEER BEKEKEN


(Natural NewsPremier Mark McGowan van West-Australië  heeft geen idee waarom ziekenhuizen in zijn hele rechtsgebied overbelast raken met zieke en stervende patiënten die niet positief testen op het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

Veel, zo niet de meeste, van deze patiënten zijn volledig gevaccineerd in overeenstemming met de Australische mandaten. Ze moeten volledig worden beschermd, toch? Dat is wat ons allemaal werd verteld over deze vermeende wondermiddelen.

Als de injecties "veilig en effectief" zijn en iedereen nu beschermd is, wat zou dan de oorzaak kunnen zijn van deze plotselinge piek in ziektes en sterfgevallen? Gezondheidsautoriteiten spelen het dom en doen alsof ze geen idee hebben.

"Onze ziekenhuizen staan ​​onder enorme druk", zei McGowan tijdens een recente persconferentie, terwijl hij voorlas uit een script. “Dit is hetzelfde in [de rest van Australië]. Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien, de groei in de vraag in onze ziekenhuizen, waarom het is, is moeilijk, moeilijk te weten.”

McGowan sprak verder over de "enorme aantallen mensen" die "door de deur komen" in ziekenhuizen in het hele land. "We doen er alles aan om het te beheersen", zei hij.

Door vaccinatie veroorzaakte ziekte verspreidt zich als een lopend vuurtje en de regering ontkent het

Het is belangrijk op te merken dat West-Australië enkele van de strengste coronavirusbeperkingen in het hele land heeft. De grenzen worden zwaar bewaakt om de verspreiding te stoppen, en de prikjes zijn bij vrijwel iedereen gezet.

Het gebied zou een ziektevrije utopie moeten zijn - natuurlijk aangenomen dat het fauci-griepfascisme echt wetenschappelijk is gebaseerd om te helpen "to flatten the curve”.  Met deze nieuwe "mysterie"-uitbraak is het misschien tijd om het narratief te herzien.

Volgens de laatste gegevens heeft bijna 66 procent van West-Australië beide of meer injectiedoses gekregen tegen het zgn. covid-19.  Bijna 75 procent van de regio heeft ten minste één dosis ingenomen.

Op basis van de officiële 'kudde-immuniteit'-normen van de overheid, zou dit moeten betekenen dat West-Australië volledig beschermd is tegen de ziekte. En toch is het tegendeel waar. (Gerelateerd: er is geen "delta-variant" - geen enkele klinische test kan u diagnosticeren met "delta" en het hele verhaal is een door de media gefabriceerde zwendel. )

Een mysterieuze ziekte dook uit het niets op nadat de meeste mensen in het gebied gedwongen waren een injectie met de mRNA-vaccins te nemen. En die injecties kun je beter niet in twijfel trekken, want die zijn niet de schuld, zegt de overheid.

Als het mensen er echt zou toe doen om het juiste te doen, zouden ze de deuren inslaan van deze politici die iedereen vertellen dat ze hun DNA moeten blijven veranderen met messenger RNA (mRNA) naalden, zelfs als het aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen.

Het is duidelijk dat de jabs verantwoordelijk zijn voor deze nieuwe crisis, maar het zal moeilijk zijn om een ​​politicus, rechts of links, te vinden die bereid is de waarheid erover te vertellen.

"Ik ben 25 jaar verpleegster en ik had gisteren dit gesprek met mijn collega", schreef een commentator bij Substack van Alex Berenson. “Waarom zit ons ziekenhuis zo vol? Zeer weinig COVID-gevallen, nog geen griepseizoen, en we barsten uit zijn voegen. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt, nog nooit zo gezien zonder einde in zicht.”

Diezelfde persoon voegde eraan toe dat er "er iets aan de hand is" waarover moet worden gepraat, vooral omdat ze in een "blauwe" staat leeft die voor 90 procent is gevaccineerd.

“Ouderen komen verward binnen, vallende, breken botten. Ik had vorig jaar een arts die me vertelde dat ze veel ouderen zag met plotselinge verwarring direct nadat ze waren gevaccineerd.'

Volg ChemicalViolence.com  voor meer nieuws over coronavirusvaccins.

Bronnen zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

 

 

Rellen in Den Haag naar aanleiding van nieuwe coronamaatregelen
  Foto:  anp

Bij een uitloper van een demonstratie om de coronapersconferentie van de Nederlandse regering te verstoren, heeft de politie vrijdagavond in Den Haag het waterkanon ingezet.

Zowat tweehonderd actievoerders verzamelden zich eerder op de avond ter hoogte van het ministerie van Justitie en Veiligheid, in een poging de coronapersconferentie daar met lawaai te verstoren.

Een en ander liep uit de hand. Overgebleven demonstranten gooiden met zwaar vuurwerk en stenen naar de politie, ook zou een barricade zijn opgeworpen. De oproerpolitie en het waterkanon kwamen er uiteindelijk aan te pas.

Uiteindelijk leek de rust te zijn weergekeerd.

Op de persconferentie heeft de regering-Rutte een nieuwe, ‘milde’, lockdown van minstens drie weken aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dijken.


 'Dit is moord met voorbedachten rade en genocide!' De MSM en 'overheidsinstanties' die deze gruweldaden tegen de menselijkheid uitvoeren, maken zich schuldig aan oorlogsmisdaden

11/08/2021 / Door nieuwsredactie



Federale en staatsgezondheidsfunctionarissen vertellen ons nadrukkelijk dat iedereen COVID-injecties moet hebben voor de veiligheid van iedereen. Niemand heeft echter bewezen dat dit een noodzaak is. Als er gekwalificeerde mensen waren zonder motief voor financieel gewin of het strelen van hun ego's en die positie zouden innemen, hadden deze gezondheidsfunctionarissen meer geloofwaardigheid gehad. Bovendien zouden ze honderden politieke artsen ongelijk geven.

(Artikel door Don Boys opnieuw gepubliceerd op AllNewsPipeline.com )

Ik meen me iets te herinneren van 'eerst geen kwaad doen'. Bovendien redt de gebruikelijke, veilige en goedkope behandeling van COVID levens, en veroorzaakt geen schade. Politieke artsen vertroebelen het water door te zeggen dat er mensen zijn overleden aan een overdosis van een van deze therapeutische COVID-behandelingen.

 Bovendien is een van de  voorwaarden voor een Emergency Use Authorization (EUA) dat  er geen goedgekeurd geneesmiddel beschikbaar mag zijn voor de ziekte. 

Ahh, dus daar zit het probleem, want hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine zijn nu beschikbaar en redden COVID-patiënten omdat deze geneesmiddelen al tientallen jaren worden gebruikt om andere ziekten te genezen. Het gebruik van het beschikbare, goedkope, reeds goedgekeurde medicijn dat goed werkt voor COVID-19, zou de EUA-vaccins echter illegaal maken (alsook schadelijk).

We kunnen dit niet hebben. We moeten vaccins verkopen en reputaties redden.

Veel beroemde medische experts vertellen ons dat de COVID-19-vaccins niet nodig zijn, omdat oude gebruikelijke medicijnen zeer effectief zijn voor degenen die besmet zijn met het Chinese coronavirus. 

Wacht even; betekent dit dat miljoenen mensen onnodig zijn gestorven? En miljoenen niet hoefden om weken en maanden in het ziekenhuis door te brengen, met enorme pijn en invaliditeit?

Welnu, honderden particuliere artsen zeggen ja, terwijl politieke artsen nee zeggen. Er moet aan worden herinnerd dat privé-artsen honderden COVID-patiënten met succes hebben behandeld met gewone medicijnen, en gezondheidsfunctionarissen van de overheid hebben er geen behandeld.

America's Frontline Doctors beweren  in hun rechtszaak tegen de staat Alabama: "De vaccinfabrikanten konden de Emergency Use Authorization voor een COVID-19-vaccin niet verkrijgen als er een effectieve alternatieve behandeling was. Dus moesten ze valse onderzoeken manipuleren om te beweren dat hydroxychloroquine (HCQ) geen effectieve alternatieve behandeling was."

HCQ is sinds 1934 miljoenen keren gebruikt in Amerika zonder serieuze problemen; het is nu echter een generiek medicijn, dus is er weinig geld te verdienen voor Big Pharma. Maar er is goud en glorie te krijgen met de  experimentele COVID-19-vaccins.

In een weerzinwekkende gang van zaken werden de twee meest prestigieuze medische tijdschriften – The Lancet en The New England Journal of Medicine - gedwongen om verzonnen artikelen in te trekken, wat betekent dat ze nep, vals en zelfs frauduleus waren

De twee artikelen zijn geschreven met dezelfde  Surgisphere-informatie  om te bewijzen hoe gevaarlijk hydroxychloroquine is - niet voor malaria, lupus of artritis maar wel voor COVID!  Wow, dat is groot nieuws en laat zien hoe oneerlijk, wanhopig of verdorven sommige medische functionarissen zijn.

De artikelen werden niet ingetrokken vanwege een paar fouten, maar omdat ze totaal verkeerd waren: een hit die door de farmaceutische bedrijven werd gewaardeerd. The Guardian bracht de hoax aan het licht met een kop: “Surgisphere: regeringen en WHO hebben het Covid-19-beleid gewijzigd op basis van verdachte gegevens van een klein Amerikaans bedrijf.”

De hoofdparagraaf van The Guardian was verbluffend: “De Wereldgezondheidsorganisatie en een aantal nationale regeringen hebben hun Covid-19-beleid en -behandelingen gewijzigd op basis van gebrekkige gegevens van een weinig bekend Amerikaans bedrijf voor gezondheidsanalyse, waardoor ook de integriteit van belangrijke studies gepubliceerd in enkele van 's werelds meest prestigieuze medische tijdschriften."

Het verwoestende artikel onthulde dat het kleine bedrijf Surgisphere een sciencefictionschrijver (geen wetenschapper) en een adult model in dienst had. De studie zou gegevens van meer dan duizend ziekenhuizen bevatten als basis voor de niet-studie.

Beide tijdschriften speelden het schattig met hun intrekking en verontschuldigden zich voor hun medeplichtigheid zonder de fraude te onthullen. De tijdschriften schreven dat ze een deel van het materiaal niet hadden geverifieerd. Dat was echter een voor de hand liggende truc. Ze publiceerden de oorspronkelijke studie omdat het in het belang van Big Pharma was om HCQ aan de kaak te stellen, te denigreren en te vernietigen als een snelle, gemakkelijke en goedkope behandeling voor COVID-19.

De politieke artsen beschuldigden het falen in  de HCQ-onderzoeken  om enig bewijs te laten ontsporen, vervormen en vernietigen om de validiteit van goedkope, effectieve thuisbehandelingen te ondersteunen. Eén studie, ontworpen om te mislukken, gaf dodelijke hoeveelheden HCQ aan studiedeelnemers, rapporteerde de sterfgevallen en verborg hun clandestiene bedrog om de studie te manipuleren. Lijkt me moord met voorbedachten rade.

Veel artsen (sommige beroemde), hebben dit medicijn met succes gebruikt bij honderden COVID-19-patiënten zonder een enkele patiënt te verliezen!

Lees meer op:  AllNewsPipeline.com

Tagged Under: biologische wapens , biowar , COVID , misdaad , genocide , overheid , msm , moord , pandemie , spike protein , vaccin oorlogen , vaccins , Oorlogsmisdaden

 

Gegevens tonen overmatige sterfte over de hele wereld als gevolg van covid "vaccins"


Donderdag 11 november, 2021 by: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , COVID , Dangerous Medicine , ontvolking , oversterfte , genocide , farmaceutische fraude , Plandemic , spike-eiwit , vaccin schade , Vaccine sterfgevallen , vaccin letsel , vaccins

8.090KEER BEKEKEN

 

(Natural NewsDe zomer van 2021 die de herfst van 2021 ingaat, ziet een snelle stijging van de sterfte door alle oorzaken in vergelijking met die van dezelfde periode in 2020. Wat is er veranderd? De "Operatie Warp Speed"-injecties die ze "vaccins" noemen, werden over de hele wereld uitgerold.

Elk land waar de opname van jab hoog is, inclusief in Schotland , Israël, Denemarken en de Verenigde Staten, ziet een enorme piek in sterfgevallen als gevolg van andere zaken dan ‘covid’. De voor de hand liggende boosdoener zijn natuurlijk de jabs.

De Unz Review heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de beschikbare gegevens, waaruit duidelijk blijkt dat de mortaliteit door alle oorzaken als het ware 'mooning' is. Er worden records gebroken op het gebied van dodentalen, vooral in delen van de wereld waar grote aantallen mensen de injecties hebben gekregen.

In Schotland bijvoorbeeld heeft de regering onlangs de 20e achtereenvolgende week geregistreerd waarin het aantal sterfgevallen in het hele land het vijfjarig gemiddelde heeft overschreden. Dit is in een land met tot dusver een nalevingspercentage van 87 procent.

"Zelfs de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing gelaten, lagen ze de afgelopen week bijna 20% boven normaal, en de trend neemt toe", vertelde Alex Berenson op zijn Substack.

Duitsland bevindt zich in een soortgelijk moeras met bijna 78.000 gemelde extra sterfgevallen, een cijfer dat 10 procent hoger ligt dan verwacht.

"Overlijdenscijfers (in Duitsland) in september 2021: 10% boven de mediaan van voorgaande jaren", voegde Berenson toe.

Meer jonge mensen sterven aan covid-prikken dan oude mensen

In Denemarken, Finland en Noorwegen zijn de "mysterieuze" covid-sterfgevallen momenteel hoger dan ooit tevoren, zelfs tijdens de "ergste" van de plandemie . De sterfgevallen begonnen echt te stijgen in deze drie landen onmiddellijk na de uitrol van het "vaccin".

Al vijf maanden op rij heeft Denemarken het 10-jarige record van mensen die sterven door "alle oorzaken" verbrijzeld. Ondertussen zijn er in deze periode in principe nul sterfgevallen veroorzaakt door "covid".

Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Israël publiceren allemaal vergelijkbare alarmerende cijfers. En het is gewoon zo dat al deze drie landen extreem hoge "vaccinatie" -percentages hebben.

Interessant is dat de demografische groep die in dit alles het slechtst af is, de jonge mensen zijn, die veel sneller overlijden aan de injecties dan de ouderen. Je zou denken dat het tegenovergestelde waar zou zijn.

“Hoewel het dodental door COVID grotendeels beperkt is gebleven tot ouderen … zijn het de jongeren die de dupe worden van vaccinatieschade”, meldde LifeSiteNews , zoals doorgegeven door Unz .

“Volgens VigiAccess, de database met ongewenste voorvallen voor de Wereldgezondheidsorganisatie, is 41% van de meer dan 2,4 miljoen vaccinletsels die tot nu toe zijn gemeld bij personen onder de 44 jaar, en slechts zes procent bij mensen ouder dan 75 jaar.”

Het is met andere woorden een genocide van de jongeren die met deze injecties plaatsvindt.

Niet alleen doden, maar ook ernstig gewonden nemen toe door deze injecties. Denk aan zaken als hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, aandoeningen van de bloedsomloop en neurologische problemen, "dezelfde vaccin-geïnduceerde aandoeningen waarvoor we werden gewaarschuwd door de artsen en wetenschappers die ons vanaf het begin de waarheid hebben verteld", merkte Unz 's op. Mike Whitney.

"Simpel gezegd, de vaccins verhogen het aantal dodelijke slachtoffers, en verminderen ze niet", voegt Whitney eraan toe. "Ze maken de zaken erger, niet beter."

Ze houden de crisis in stand, maar beëindigen hem niet. En daarom wijst de rode lijn in de grafiek naar boven. Het is een indicatie dat het dodental zal blijven stijgen zolang we doorgaan met wat we nu doen, miljoenen mensen inenten met een cytotoxische ziekteverwekker die bloedstolsels, ontstekingen en auto-immuniteit veroorzaakt."

Het volledige rapport van Whitney is beschikbaar op de Unz- website .

Het laatste nieuws over de Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" genocide is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

UNZ.com

NaturalNews.com


 ----------  


WAT DOODT ZE? In de afgelopen 18 maanden rapporteren Engeland en Wales 65.000 extra sterfgevallen die NIET gerelateerd zijn aan coronavirusinfecties

Dinsdag 09 november 2021 door: Lance D Johnson
Tags: Angst , slechte gezondheid , slechte geneeskunde , grote overheid , biologisch wapen , gevaarlijke geneeskunde , depressie , genocide , regeringsterreur , lockdowns , medische tirannie , geestelijke gezondheid , pandemie , spike-eiwit , vaccins

12KKEER BEKEKEN

 

(Natural NewsVolgens het Office of National Statistics for England and Wales zijn er de afgelopen achttien maanden minstens 74.745 extra sterfgevallen geweest. Dit extra dodental ligt 37 procent boven het vijfjarig gemiddelde en onthult de tragische gevolgen van sluitingen en gedwongen medische experimenten via vaccins. Deze extra sterfgevallen vonden plaats in particuliere woningen en waren over het algemeen niet gerelateerd aan coronavirusinfectie. In feite had slechts 12 procent van de extra sterfgevallen betrekking op symptomen die verband hielden met covid-19.

Meer dan 65.000 van deze extra sterfgevallen waren het gevolg van andere fysieke, mentale en sociale problemen die werden veroorzaakt door tirannieke lockdowns, de mentaliteit van terreur, angst, isolement en controle, en de daaruit voortvloeiende vernietiging van het levensonderhoud van mensen.

Regeringsterreur en psychologische oorlogsvoering eisen hun tol

Het extra dodental is zo zorgwekkend; Professor Carl Heneghan, de directeur van het Centre for Evidence Based Medicine van de Universiteit van Oxford, roept op tot een dringend onderzoek om de oorzaak van deze dodelijke slachtoffers te bepalen.

Professor Heneghan zei: "De regering heeft dringend nauwkeurige gegevens nodig over wat er gaande is om verdere buitensporige sterfgevallen te voorkomen." Het aantal sterfgevallen thuis is gedurende zestien opeenvolgende weken elke week gestegen en overtreft het vijfjaarlijks gemiddelde. De sterftecijfers thuis zijn maar liefst 37 procent hoger dan ooit tussen 2015 en 2019.

Deze piek in het aantal dodelijke slachtoffers, geregistreerd van 7 maart 2020 tot 17 september 2021, had voorkomen kunnen worden als regeringen, ziekenhuissystemen en bedrijven psychologische terreur niet hadden onderschreven en daarbij de mensenrechten hadden bedreigd. Deze dodelijke slachtoffers hadden voorkomen kunnen worden als regeringen de vrijheden van mensen niet hadden ingeperkt en jongeren kansen hadden ontnomen. In Engeland en Wales, zoals veel andere plaatsen, hebben discriminerende sluitingen de banen en bedrijven van mensen, hun passies, hobby's en dromen op de kop gezet. Deze lockdowns zijn ontworpen om de massa te dwingen en te manipuleren om genetische interferentietechnologie te injecteren die massale biowapens van spike-eiwitten in hun lichaam repliceert . Dit dwangexperiment heeft een nieuwe golf van lijden en dood veroorzaakt. (Gerelateerd: als lock-downs nodig zijn,waarom stierven er meer mensen in Amerikaanse staten die op slot gingen dan in staten die dat niet deden?)

Er wordt nu een scherpe stijging van de dood gezien bij tienerjongens in de leeftijd van 15-19

De meest verontrustende trend is de stijgende sterfte onder tieners. Tussen januari en oktober 2021 is het aantal dodelijke slachtoffers onder 15-19-jarige jongens constant met dertig procent gestegen.

Hoe lang kunnen de corporate media de genocide verbergen ? Kerk, gemeenschap en verbinding zijn essentieel, zeker voor rouwende mensen. Wanneer de overheid bevolkingsbeperkingen oplegt, ontneemt ze kansen, hoop en waardigheid, wat leidt tot depressie, angst en hoge bloeddruk. Professor Heneghan zegt: “Er sterven meer mensen aan niet-covid-oorzaken en we blijven dit jaar een aanzienlijke en aanhoudende stijging zien van het aantal sterfgevallen dat niet door Covid-19 wordt veroorzaakt en voornamelijk thuis plaatsvindt. Dit is buitengewoon zorgwekkend. Het is dringend noodzakelijk dat we nu een goed onderzoek starten om erachter te komen of deze sterfgevallen voorkomen hadden kunnen worden. De overlijdensakten geven slechts een momentopname van wat er werkelijk aan de hand is.”

Veel van de doden zijn niet eens onderzocht door lijkschouwers. Er zijn geen autopsies gedaan. "We moeten verder gaan dan deze en kijken naar die sterfgevallen die mogelijk niet door lijkschouwers zijn gedekt, om de ware oorzaak te begrijpen en wat kan worden gedaan om het hoge aantal extra sterfgevallen te verminderen, met name die in de thuissituatie," zei Heneghan , verwijzend naar de rol van de overheid in de genocide. "Dit begrijpen is ook cruciaal voor het beheer van onze reactie op de pandemie, door ervoor te zorgen dat we vermijdbare problemen verminderen, kunnen we misschien nooit meer op slot", zei hij.

Heneghan wordt vergezeld door Dr. Charles Levinson, Chief Executive van het particuliere huisartsenbedrijf Doctorcall. Dr. Levinson heeft ook de extra sterfgevallen thuis bestudeerd in de afgelopen achttien maanden. “Niet-covid buitensporige sterfgevallen in huis en de omringende stilte is een schandaal. De redenen zullen talrijk en complex zijn, maar we moeten beginnen met het stellen van moeilijke vragen. Ik sta volledig achter oproepen voor een onderzoek dat precies dat zal doen."

Bronnen zijn onder meer:

Newspunch.com

NaturalNews.com


De wereld begint nu op te merken hoeveel jonge atleten er STERVEN na het nemen van covid-vaccins

Woensdag 10 november 2021 door: Lance D Johnson

Tags: Atleten , badhealth , badmedicine , biologische oorlogsvoering , biowapen , bloedstolling , hartstilstand , dwang , dood door medicijnen , ontvolking , hartproblemen , ontsteking , myocarditis , pericarditis , spike-eiwitaanvallen , spike-eiwitten , plotselinge volwassen dood syndroom , vaccindood ,Vaccindoden , Vaccinverwondingen , Vaccinverwondingen , vaccins

24KKEER BEKEKEN


(Natural News) Jonge, gezonde atleten van over de hele wereld beginnen plotseling te lijden aan hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden, aandoeningen van het zenuwstelsel en andere ernstige chronische ziekten. Sommige atleten bezwijken op het speelveld om nooit meer wakker te worden.

De Duitse krant, Berliner Zeitung, nam nota van dit verontrustende patroon van hartstilstand in een rapport met de titel: "Vreemde hartziekten in het voetbal." Het rapport probeert te begrijpen waarom een ​​"ongewoon groot aantal professionele en amateurvoetballers recentelijk is ingestort". De wereld begint op te merken hoeveel jonge atleten lijden en STERVEN na het nemen van covid-vaccins. Jake Kazmarek, een 28-jarige bodybuilder stierf onverwacht vier dagen na het nemen van een covid-vaccin. Een andere recent gevaccineerde atleet zakte in elkaar tijdens een wedstrijd; hockeyspeler Boris Sadecky (24) overleed nadat hij plotseling instortte op het ijs.

Lange lijst van jonge gevaccineerde atleten die hartproblemen en hartstilstand krijgen

Het Duitse rapport documenteert de plotselinge ineenstorting van Sergio Agüero van FC Barcelona, ​​een 33-jarige spits die van het veld werd gehaald nadat hij plotseling last kreeg van ademhalingsproblemen en duizeligheid. Sergio wist te overleven, maar er is een groot aantal atleten wiens instorting leidde tot ziekenhuisopname en vroege dood.

Een 17-jarige voetballer genaamd Dylan Rich stierf tijdens een wedstrijd in Engeland aan een hartaanval. Een 24-jarige genaamd Lucas Surek ontwikkelde een hartspieraandoening en moest uit de BFC Chemie Leipzig-club worden gehouden. De 25-jarige Kingsley Coman van FC Bayern München onderging een hartoperatie na een hartritmestoornis na vaccinatie. De Belgische Rune Coghe (18) kreeg tijdens een wedstrijd een hartaanval. De eenendertigjarige Fabrice N' Sakala uit Istanbul zakte op het veld in elkaar en moest naar het ziekenhuis. De teamleider van Bitterfeld, Dietmar Gladow, kreeg voor de wedstrijd ook een hartaanval. Marvin Schumann, een Gifhorn-amateur, kreeg een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. JSG Hoher Hagen moest mid-game een 17-jarige speler tot leven wekken in Hannoversch Munden.

Andere jongeren die op het speelveld een hartstilstand kregen, zijn onder meer Anil Usat van VFB Schwelm in Ennepetal, Dimitri Lienard van FC Strasbourg en Diego Ferchaud. Deze jonge 16-jarige zakte in elkaar tijdens een U-18 competitiewedstrijd in Saint-Lo. Dit mag niet gebeuren met jonge atleten. Een 13-jarige voetballer van de Janus Nova-club in Saccolongo, Italië, zakte ook recht op het veld in elkaar. De Belgische voetballer Jente Van Genechten (25) kreeg in een bekerwedstrijd een hartstilstand. Een andere Belgische voetballer genaamd Jens De Smet (27) stierf in het ziekenhuis na een hartaanval, halverwege de wedstrijd.

De lijst van plotselinge dood bij volwassenen is uitputtend en omvat trainers en scheidsrechters. Eén wedstrijd werd gestaakt omdat een scheidsrechter een hartstilstand kreeg in Lauber SV in de wijk Donauworth. Een assistent-scheidsrechter bezweek met hartproblemen bij een wedstrijd in Emersacker. Een keeperstrainer van SV Niederporing kreeg tijdens een training een hartaanval. Tijdens een teamtraining stortte de 53-jarige coach Antonello Campus in op Sicilië. Bij de WK-kwalificatiewedstrijd voor vrouwen in Chemnitz moest een Engelse lijnrechter met hartproblemen worden afgevoerd.

De Covid Blog documenteert verschillende andere gevallen van jonge atleten die plotseling stierven in de Verenigde Staten. Bekijk deze video om een ​​glimp op te vangen van wat er aan de hand is.

LINK:  https://www.naturalnews.com/2021-11-10-world-starting-to-notice-how-many-young-athletes-are-dying-after-covid-vaccination.html

Spike-eiwitten zijn ontworpen om ontstekingen in het cardiovasculaire systeem te veroorzaken

Jonge atleten die geen risico lopen op een natuurlijke infectie, worden voortdurend gedwongen om experimentele mRNA-spike-eiwitvaccins te nemen om hun carrière te behouden. Het spike-eiwit dat in de cellen van mensen wordt gecodeerd, is ontworpen om rode bloedcellen te doden door hun vermogen om zuurstof te transporteren te belemmeren. Van de spike-eiwitten is ook aangetoond dat ze klonteren in het bloed veroorzaken, wat leidt tot bloedstolsels. Dr. Richard Fleming demonstreert deze snode eigenschap van het Pfizer-vaccin door microscopisch te laten zien hoe rode bloedcellen zuurstof tekort komen wanneer ze in contact komen met de ingrediënten van het vaccinZoals Dr. Judy Mikovits aangeeft, deze spike-eiwitten zijn ontworpen in een laboratorium met een component van hiv. Ze bevatten ook syncytine, waardoor het vaccin kankergenen tot expressie kan brengen, reproductieve schade en immunodeficiëntie kan veroorzaken. Zelfs de Wall Street Journal geeft nu commentaar op de schade die door deze vaccins wordt aangericht, waaronder hartontsteking, pericarditis en myocarditis.

Bekijk hoe Dr. Richard Fleming laat zien hoe covid-vaccins het zuurstofgehalte in het bloed verlagen.

Bronnen zijn onder meer:

BlacklistedNews.com

TheCovidBlog.com

Brighteon.com

NaturalNews.com

Brighteon.com

 

GERMAN NEWSPAPER HIGHLIGHTS “UNUSUALLY LARGE” NUMBER OF SOCCER PLAYERS WHO HAVE COLLAPSED RECENTLY

Published: November 9, 2021
Share
Share to Gab

 

SOURCE: SUMMIT.NEWS

German newspaper Berliner Zeitung has published a report seeking to answer why an “unusually large number of professional and amateur soccer players have collapsed recently.”

Headlined ‘Puzzling heart diseases in football,’ the report begins by highlighting the case of FC Barcelona’s Sergio Agüero, the 33-year-old striker who recently had to be withdrawn from a match after 41 minutes suffering from dizziness and breathing difficulties.

The article lists a large number of recent cases of footballers who have had heart problems or collapsed on the field, in some cases leading to death.

That list is republished here;



As we previously highlighted, other professional athletes have also recently suffered similar health problems, including 24-year-old Slovak hockey player Boris Sádecký, who tragically died after collapsing on the ice during a match last Friday.

28-year-old bodybuilder Jake Kazmarek also died “unexpectedly” four days after taking the COVID jab.

The Berliner Zeitung article doesn’t speculate as to whether reactions from COVID vaccines had anything to do with the rash of collapses and heart problems.

However, it does note that “heart muscle inflammation (myocarditis)” can “already occur in the course of banal virus infections” and lead to “life-threatening cardiac arrhythmias.”

A “small number” of vaccinated people have suffered heart inflammation problems as a result of the vaccine, according to a Wall Street Journal report.

Researchers are now investigating reports that the Pfizer and Moderna vaccines “are likely causing the inflammatory heart conditions myocarditis and pericarditis.”


Follow on Twitter:   

  Follow @PrisonPlanet

———————————————————————————————————————

Brand new merch now available! Get it at https://www.pjwshop.com/

ALERT!

In the age of mass Silicon Valley censorship It is crucial that we stay in touch.

I need you to sign up for my free newsletter here.

Support my sponsor – Turbo Force – a supercharged boost of clean energy without the comedown.

Get early access, exclusive content and behinds the scenes stuff by following me on Locals.

———————————————————————————————————————

SHARE THIS ARTICLE...

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...