dinsdag 11 april 2023

mRNA uitvinder: “Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is”

 december 6, 2021  10233

 

In een gesprek met LifeSiteNews op 27 november prees Dr. Robert Malone, de oorspronkelijke uitvinder van de mRNA vaccin technologie 40 jaar geleden, de recente oproep van Aartsbisschop Carlo Maria Viganò om een anti-globalistische alliantie op te bouwen. Over deze oproep zei Dr. Malone: “Ik denk dat hij de spijker op zijn kop sloeg. Ik denk dat hij het juist heeft genoemd. En ik denk dat het getuigde van grote moed en een vooruitziende blik.” schrijft Lifesitenews.com.

Aartsbisschop Viganò had op 18 november voorgesteld “de mensheid te bevrijden van een totalitair regime dat de verschrikkingen van de ergste dictaturen aller tijden in zich verenigt,” en hij daagde “machthebbers, politieke en religieuze leiders, intellectuelen en alle mensen van goede wil uit zich te verenigen in een alliantie die een anti-globalistisch manifest lanceert, waarin de fouten en afwijkingen van de dystopie van de Nieuwe Wereldorde punt voor punt worden weerlegd en concrete alternatieven worden voorgesteld voor een politiek programma dat geïnspireerd is door het algemeen welzijn, de morele beginselen van het christendom, traditionele waarden, de bescherming van het leven en het natuurlijke gezin, de bescherming van het bedrijfsleven en de arbeid, de bevordering van onderwijs en onderzoek, en respect voor de schepping.”

LifeSiteNews zat samen met Dr. Malone voor een interview in zijn huis en paardenboerderij in Virginia. Het interview werd afgenomen als een gezamenlijke onderneming voor LifeSiteNews en de Oostenrijkse katholieke krant Der Dreizehnte. In het interview toonde Dr. Malone zich een sterk tegenstander van de momenteel besproken en geplande vaccinmandaten, het lockdown beleid en de maskermandaten, die volgens zijn studie en onderzoek allemaal ondoeltreffend zijn en mogelijk schadelijk voor de menselijke gezondheid.

In het licht van het lockdown beleid dat de menselijke vrijheid van beweging, reizen en sociale bijeenkomsten als geheel sterk belemmert, vroeg LifeSiteNews aan Dr. Malone of hij een verklaring kon geven voor de recente uitspraken die hij deed in Steve Bannon’s War Room show over het gevaar van “globaal totalitarisme”, zoals dat op dit moment zich afspeelt in landen als Oostenrijk en Australië.

De vaccinexpert vergeleek de lockdowns met de metafoor van de “neus van de kameel”: “Als de neus van de kameel eenmaal in de tent zit, zit al snel de hele kameel in de tent,” zei Dr. Malone.

“In de westerse democratieën – en ik denk dat Groot-Brittannië daar bijzonder gevoelig voor is – hebben we de neiging om te denken dat we het voor het algemeen welzijn doen, dat we aan sociale engineering doen, dat we deze interventies kunnen plegen.”

Terwijl deze democratieën beweren dat deze maatregelen “beperkt zijn, slechts voor één ding, zien we dit ‘incrementalisme‘ plaatsvinden,” vervolgde Dr. Malone. Als voorbeeld van dit fenomeen verwees hij naar het Britse Trusted News Initiative. Oorspronkelijk bedoeld om “inmenging in ons politieke systeem vanuit buitenlandse politieke belangen tegen te gaan, is het nu een wapen geworden tegen afwijkende meningen over vaccins. Echt, het is waar het op neerkomt: het is onenigheid over de interpretatie van feiten en informatie.”

Dr. Malone ging verder op zijn gedachten:

 

“En nu … gaan we hetzelfde doen met klimaatverandering. En wie weet wat de volgende social engineering doelstelling gaat worden? Het lijkt gewoon een chronische erosie van burgerrechten en vrijheden in de logica die landen en regeringen [gebruiken om te argumenteren] dat het oké is om aan sociale engineering te doen via deze verschillende interventies. En ik denk dat dat echt zorgwekkend is.”

Het is in deze context dat LifeSite aan Dr. Malone vroeg om commentaar te geven op het feit dat hij onlangs de videoverklaring van Aartsbisschop Carlo Maria Viganò retweette, waarin hij opriep tot een “anti-globalistische alliantie”.

“Ik ben ervan overtuigd geraakt, net als hij [aartsbisschop Viganò], dat er hier iets aan de hand is dat verder gaat dan alleen vaccins en volksgezondheid,” antwoordde Dr. Malone.

“Het is onmogelijk om iets zinnigs te maken uit hetgeen zich op dit moment in de wereld afspeelt alleen als een verklaring voor de volksgezondheid en het vaccinbeleid of antivirale beleid, en ik ben ervan overtuigd geraakt dat we ons in een situatie bevinden waarin onze rechten allemaal worden uitgehold en dat er een grotere kracht is dan dit.”

“Ik heb collega’s die uitvoerig over het kwaad spreken,” ging de medisch deskundige en onderzoeker verder. “Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is (…) Ik ben ervan overtuigd geraakt dat we te maken hebben met een situatie die in essentie de groei en uitbreiding is van een wereldwijde tirannie die geharmoniseerd is, die beheerd wordt, die afgestemd is op nationale staten, en die afgestemd lijkt te zijn op de economische belangen van een kleine groep investeringsfondsen die het grootste deel van het wereldwijde westerse kapitaal vertegenwoordigt.”

Het is ook hier dat Dr. Malone parallellen ziet tussen zijn eigen gedachten en die van Aartsbisschop Viganò: “Waar ik me vooral zorgen over maak – ik en vele anderen, en blijkbaar ook de aartsbisschop – is dat deze pool van kapitaal nu zo groot is dat het meer macht heeft dan individuele natiestaten.”

De Italiaanse prelaat beschreef de huidige situatie als volgt, en die komt aardig overeen met wat Dr. Malone zegt:

“Sinds twee jaar zijn we getuige van een wereldwijde staatsgreep, waarbij een financiële en ideologische elite erin geslaagd is de controle te grijpen over een deel van de nationale regeringen, openbare en particuliere instellingen, de media, de rechterlijke macht, politici, en religieuze leiders. Allen, zonder onderscheid, zijn slaven geworden van deze nieuwe meesters die hun handlangers verzekeren van macht, geld en sociale bevestiging. Fundamentele rechten, die tot gisteren als onschendbaar werden voorgesteld, zijn met voeten getreden in de naam van een noodsituatie: vandaag een gezondheidsnoodsituatie, morgen een ecologische noodsituatie, en daarna een internetnoodsituatie”.

In het gesprek met LifeSiteNews, betreurde Dr. Malone ook de “opkomst van het transnationalisme in de Nieuwe Wereldorde twee decennia geleden. We lijken het nu te zien uitspelen.” Hij is ervan overtuigd dat “een van de fundamentele problemen die heeft geleid tot deze verwijdering binnen onze samenleving, deze fragmentatie van onze samenleving, het gevoel dat dingen geen zin hebben, dat we niet langer verbonden zijn, is dat we ervoor hebben gekozen de taal van de economie te gebruiken om de menselijke conditie te beschrijven.”

Taalgebruik is belangrijk, voegde Dr. Malone eraan toe, want “door ons taalgebruik hebben we de menselijke conditie teruggebracht tot economische eenheden, en dat maakt ons allemaal in feite economische pionnen in een proces van groeiende rijkdom.”

“We hebben de taal van goed en slecht en kwaad en goede werken in dit soort denken vervangen door de taal van de winst,” voegde de arts eraan toe. “Er is nu een groot blok kapitaal, dat is losgekoppeld van natiestaten. Dit kapitaal “beweegt zich waarheen het maar wil, en het beweegt in reactie op één primaire drijfveer, namelijk rendement op investeringen. Het heeft geen moreel kompas. Het heeft geen morele component. Het reageert alleen op de mogelijkheid om extra rendement op investeringen te krijgen.”

Het probleem met dit soort kapitaal is, volgens Dr. Malone, dat het nu “zo groot is dat het beleid kan dicteren, economisch beleid en nationaal beleid in verschillende natiestaten. En dat kapitaal heeft alle belangrijke media, alle Big Tech, en alle grote vaccin- en farmaceutische bedrijven overgenomen. En daarom handelt het wereldwijd op een geïntegreerde manier. Deze “samensmelting van bedrijfs- en staatsbelangen” is “wereldwijd”, en daarom noemt hij het “globaal totalitarisme”.

Wat deze ontwikkeling zo kwaadaardig maakt is dat, in Malone’s ogen, dit kapitaal “geen intrinsieke moraliteit heeft.”

Hij vertelde LifeSiteNews: “Dit is waarom ik oorspronkelijk ging proberen, met uw hulp, om het Vaticaan te bereiken.” Dr. Malone legde uit dat hij geen contacten heeft met de moslimgemeenschap, “maar ik heb tenminste enige grond in het christendom. Dat is mijn kerncultuur en naar mijn mening, in de westerse wereld, als er een morele autoriteit in de wereld overgebleven is, is het de Katholieke Kerk als de dominante morele autoriteit”.

Dr. Malone had gehoopt, toen hij probeerde het Vaticaan te bereiken, dat de Kerk zich zou uitspreken tegen dit wereldwijde totalitarisme. “Ik hoopte dat de katholieke kerk een principieel standpunt zou innemen en zou zeggen dat dit verkeerd is, dat dit fundamenteel in strijd is met de mensheid,” zei hij.

 

“Dit is waarom ik de aartsbisschop [Viganò] steunde, omdat de aartsbisschop dit opnam, ook lijkt te geloven in deze kernbegrippen, en buitengewoon krachtige taal gebruikte. Ik was erg getroffen door de moed van de aartsbisschop [om] zo vrijuit over deze dingen te spreken. En ik vond het ook een beetje bevestigend dat hier iemand was die onafhankelijk uit een andere discipline kwam, in een ander referentiekader, een andere traditie, en toch tot dezelfde conclusies was gekomen waar ik toe kwam.”

Sprekend over de inzichten van Mattias Desmet, een professor in de klinische psychologie aan de Universiteit van Gent in België, noemde Dr. Malone het “massavormingspsychose argument” van de professor. Desmet betoogt “dat zij [de mensen] werkelijk gehypnotiseerd zijn en dat een groot deel van de bevolking gehypnotiseerd is geraakt.” Dr. Malone vergeleek vervolgens onze huidige situatie met wat “het Duitse volk overkwam in de jaren 1930 en 1920, en het heeft vergelijkbare psychologische wortels.”

Deze theorie, legde Dr. Malone uit, lijkt “een heleboel gedragingen te verklaren die anders onverklaarbaar zijn, zoals dit extreme niveau van agressie en venijn dat wordt uitgeoefend tegen iedereen die zich uitlaat over iets zoals u doet bij LifeSiteNews. Alles wat in strijd is met het dominante narratief. Ze vallen dit aan in de meest persoonlijke termen. Het zijn hun venijnige agressieve aanvallen die niet gebaseerd zijn op enige data of informatie.”

Verder de gedachten samenvattend van professor Desmet, zei Dr. Malone dat deze denker verwacht dat “deze periode van globaal totalitarisme over ons zal komen.” In deze context is het belangrijk om het “idee van het opbouwen van lokale gemeenschap” te bevorderen.

Dr. Malone benadrukt dus, als remedie voor wat er ook op ons afkomt, het belang om “verbindingen binnen je lokale gemeenschap op te bouwen.” Het opbouwen van zulke gemeenschappen, zo legt hij uit, betekent “het opbouwen van contactlijsten, vooral voor ouderen, binnen je gemeenschap. Of uw gemeenschap nu een kerk is of een gemeentehuis, wat uw politieke en sociale structuur ook is, probeer een gemeenschap op te bouwen, probeer contactlijsten op te bouwen, oproeplijsten, blijf met elkaar in contact en probeer in het bijzonder in contact te blijven met de risicogroepen, de ouderen, enz. Hij raadde ook aan om documenten uit te printen met protocollen voor vroegtijdige behandeling, zoals die welke zijn voorgesteld door de FLCCC (Front Line Covid Critical Care Alliance).”

“Dat is de manier waarop we ons losmaken van de massapsychose, en dit is het punt van Mattias: We kunnen mensen laten inzien dat het wereldwijde totalitarisme een grotere bedreiging is dan het virus. (…) Het is de remedie. Het is de echte genezing. Het is de genezing van de ziekte die Mattias Desmet voor ons heeft gediagnosticeerd, namelijk deze massavormingspsychose, de waanzin van menigtes,” concludeerde Malone.

In deze context van de noodzaak gemeenschappen op te bouwen, wijst LifeSiteNews erop dat we, in letterlijke zin en filosofisch, een anti-globalistische alliantie zouden moeten vormen, zoals aartsbisschop Vigano voorstelde.

mRNA inventor stands with Abp. Viganò’s call for alliance against ‘fundamentally evil’ COVID tyranny



Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mrna-uitvinder-er-is-een-groeiend-besef-bij-veel-mensen-dat-er-hier-iets-fundamenteel-kwaad-aan-de-hand-is/

Het grote experiment: De geleidelijke degradatie van homo sapiens tot zielloze slaaf

Een kleine maar extreem kapitaalkrachtige groep is bezig met een groot experiment: ‘ontmenselijking’ als aanzet tot technocratisch transhumanisme. Met de mens als programmeerbare robot, die op afstand gemonitord kan worden. Dat schrijft psycholoog Steve Van Herreweghe op Twitter.

“De geleidelijke degradatie dus van homo sapiens tot zielloze slaaf, via manipulatieve angst- en schuldinductie en agressieve onderdrukkingsstrategieën,” licht hij toe.

Hypnose

Hoe uit dit zich? “Ongekozen regeringen die wetten veranderen zonder eensgezindheid, experimentele injectiecampagnes op grond van man made griep en een PCR-based pandemie, catastrofale lockdowns en totalitaire maatregelen, de censuur- en cancelpolicy van kritische wetenschappers, gezondheidsprofessionals, artiesten en iedereen met invloed die de antithese van het door Big Tech, Big Banks en Big Money gedomineerde overheidsnarratief durft tegen te spreken, de invoering van CBDC oftewel programmeerbaar geld met vervaldatum, de propaganda van insectenvoeding, de onteigening en verbanning van boeren, de opkomst van extreem Groen, de verheerlijking en uitbuiting van de transgenderbeweging, de installatie en promotie van seksuele indoctrinatie vanaf de kleuterklas, de polariseringstendenzen binnen het volk, klimaat- en stikstofhoaxen, enzovoorts,” somt Van Herreweghe op.

Zolang het volk het verband tussen deze giftige wereldlijke verschuivingen en het grote achterliggende experiment niet ziet, blijft de hypnose doorwerken en worden ze steeds weerlozere prooi voor deze destructieve meesters van verderf, benadrukt de psycholoog.

Geschorst

Van Herreweghe, die zich op social media kritisch uitlaat over onder meer de coronacrisis en het World Economic Forum, werd onlangs twee jaar geschorst als psycholoog. Hij gaat tegen die beslissing in beroep. “Wat ik schrijf, is vanuit mijn recht op vrije meningsuiting,” zegt hij.

Hij krijgt veel steun. Zo schrijft journalist Vivienne Groenewoud: “Keep fighting the good fight.”

Wat als de US Dollar valt?


Hoe de VS haar hegemonie verliest en de dollar kapot zal gaan. Met de Europese economieën voorop. Helaas.

Een wereldwijde omwenteling. Kans of bedreiging? En gebeurt het uit onwil of onkunde? Een zinvol tipje van de sluier opgelicht door dhr Carlson en ondertitelt in het Nederlands.

Met o.a:

  • de Weimarrepubliek

  • de Strategic Petroleum Reserves (SPR)

  • onbetaalbare oorlogen

  • de Petro Dollar

  • onbeperkt geld printen

  • het Schuldenplafond

  • reservemunt versus internationale sancties

  • de Russische Roebel, de Yuan, BRICS

  • en de oorlog tegen Rusland: de laatste oorlog die Amerika zich nog kan veroorloven.

de grondstroom van totalitarisme is het blinde vertrouwen in een statistisch-cijfermatig onderbouwde 'wetenschappelijke fictie' die een 'radicale minachting' voor de feiten vertoont” – Hannah Arendt


Je kan ons ook volgen op Telegram. En op Twitter en Youtube. Dank voor je tijd.


Uitvaartondernemer Laura spreekt zich uit: ‘Er is iets goed mis’


De Canadese uitvaartondernemer en balsemer Laura Jefferey zit al 27 jaar in het vak. Sinds de uitrol van de coronaprik ziet ze veel vreemde dingen: jonge mensen die zeer plotseling overlijden, vreemde stolsels in de lichamen.

Jefferey kon niet langer zwijgen en besloot zich hierover uit te spreken, ook al vindt ze het nog steeds doodeng. Ze vindt het vreemd dat mensen niet willen praten over iets wat je met je eigen ogen kunt zien, kunt aanraken.

Vies bloed

De uitvaartondernemer getuigde tijdens de National Citizens Inquiry in Toronto. Ze zei onder meer dat het bloed van overledenen een stuk kleveriger, dikker en donkerder was en ook zag ze allerlei puntjes. Ze noemde het ‘vies bloed’.

In de lente van 2021 doken er opeens witte rubberachtige massa’s op in de bloedvaten van overledenen. Die had ze in al die 27 jaar nog nooit gezien.

Geschokt

Jefferey zei dat de massa’s steeds groter werden. Ze was geschokt dat mensen met zoveel van die rubberachtige stolsels in hun lijf konden blijven rondlopen.

De uitvaartondernemer heeft inmiddels contact gelegd met diverse Britse, Australische en Canadese balsemers, die dezelfde observatie doen en ook erg bezorgd zijn. Ze vrezen voor hun leven en dat van hun familieleden en vrienden.

“Er is iets mis. Er is iets goed mis,” zei ze tegen Rebel News.

Poolse staatssecretaris gooit roet in het eten van Schwab en pleit voor ‘anti-insectenwet’


Overal in Europa stuiten de plannen van Klaus Schwab op weerstand. Zo ook in Polen. De Poolse staatssecretaris van Landbouw pleit voor een ‘anti-insectenwet’. Die moet ervoor gaan zorgen dat alle voedselproducten die insecten bevatten, worden voorzien van een label met een waarschuwing.

Als progressieve oppositiepartijen dit jaar de verkiezingen winnen, zouden ze een Orwelliaanse ‘eat ze bugs’-campagne lanceren om de consumptie van vlees terug te dringen. De oppositie heeft dergelijke plannen nog niet formeel aangekondigd, schrijft Notes from Poland.

In het Poolse journaal werd gesteld dat ‘de oppositie wil dat Polen wormen gaan eten’.

Dit is een anti-insectenwet

Eurocraten en burgemeester van Warschau Rafal Trzaskowski noemen gedroogde larven van meelwormen, krekelpoeder en andere insecten nieuw voedsel, zei staatssecretaris van Landbouw Janusz Kowalski in het Poolse parlement. Om die reden bereidt zijn partij regels voor – net zoals in Hongarije en Italië – die ervoor gaan zorgen dat de Poolse consument precies weet welke voedselproducten insecten bevatten.

“Dit is een anti-insectenwet.”

Het wetsvoorstel verplicht fabrikanten om verpakkingen te voorzien van een label waarop staat: “Waarschuwing, dit voedselproduct bevat insecteneiwit.”

Liever normaal voedsel

“Als Rafal Trzaskowski mazurek (een Poolse paascake) van gedroogde insecten wil eten, dan moet hij dat doen,” zei Kowalski. “Wij hebben veel liever normaal Pools voedsel, Pools vlees en Poolse zuivelproducten.”

Trzaskowski beweert dat hij geenszins van plan is om de vleesconsumptie in Warschau te verminderen.

[Zero Hedge]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...