donderdag 7 maart 2024

Elektriciteitsnet overbelasting is al realiteit in Nederland: elektrische auto’s mogen niet opladen tijdens piekuren

 maart 7, 2024   39

   Ivan Radic / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

In Nederland mogen elektrische auto’s niet meer worden opgeladen tijdens piekuren – dit is geëist door netbeheerder Stedin vanwege de overbelasting van het elektriciteitsnet. Dankzij de groene energietransitie bestaat er ook een risico op overbelasting van het net in Duitsland. Als dit zich voordoet, mogen de netbeheerders de hoeveelheid elektriciteit die wordt afgenomen door nieuwe regelbare warmtepompen of laadstations tijdelijk beperken, schrijft Andrea Waldner.

De gevolgen van de energietransitie zijn al voelbaar in de buurlanden, waar netoverbelasting al realiteit is. Duizenden bedrijven staan op een wachtlijst om hun elektrische wagenpark te kunnen opladen. Particuliere huishoudens in sommige gebieden hebben hun warmtepompen tijdelijk moeten uitschakelen om de stabiliteit van het elektriciteitsnet niet in gevaar te brengen. Vooral in stedelijke gebieden mogen elektrische auto’s tussen 16.00 en 21.00 uur niet meer worden opgeladen, aldus netbeheerder Stedin. Dit is nodig om het overbelaste elektriciteitsnet tijdens deze uren te ontlasten. Dit komt omdat veel mensen elke dag rond deze tijd thuiskomen en allerlei apparaten aanzetten, wat leidt tot een grote vraag naar elektriciteit.

“Het elektriciteitsnet barst uit zijn voegen, vooral in de avondpiek, tussen 16.00 en 21.00 uur, en op zonnige lente- en zomerdagen”, legt Stedin CEO Koen Bogers uit aan het Dagblad van het Noorden. “Auto’s opladen tijdens etenstijd is lang niet voor iedereen noodzakelijk. Je kunt het ook op andere momenten van de dag doen, bijvoorbeeld als er veel zonne-energie beschikbaar is of ’s nachts als het rustiger is op het elektriciteitsnet”, vervolgt Bogers. Er zijn tot 2030 investeringen tot 8 miljard euro gepland voor de uitbreiding van het elektriciteitsnet in Nederland.

 

Ook in Duitsland stelt het toenemende gebruik van elektrische auto’s en warmtepompen op elektriciteit het elektriciteitsnet voor grote uitdagingen. Om de dreiging van overbelasting van het net te voorkomen, mogen netbeheerders in de toekomst de hoeveelheid elektriciteit die door nieuwe regelbare warmtepompen of oplaadstations wordt afgenomen, tijdelijk beperken. De voorschriften van het Federaal Agentschap voor het Net, die sinds januari van kracht zijn, stellen het volgende:

“Daarbij mogen de netbeheerders de afname beperken tot maximaal 4,2 kW voor de duur van de specifieke overbelasting. Dit betekent dat warmtepompen kunnen blijven werken en dat elektrische auto’s over het algemeen in twee uur voor 50 kilometer kunnen worden opgeladen. Gewone huishoudelijke elektriciteit wordt hierdoor niet beïnvloed. Er wordt rekening gehouden met de speciale eisen van grote warmtepompen.”

De ondoordachte energietransitie, die door de Groenen in allerijl wordt doorgedrukt, kan leiden tot een situatie die vergelijkbaar is met die in Nederland. Naast de dreiging van een overbelast elektriciteitsnet kampen bedrijven en particuliere huishoudens met enorme stijgingen van hun energiekosten. Door de miljardenkosten voor de uitbreiding van het elektriciteitsnet, die consumenten ook betalen via de netwerktarieven, dreigen verdere stijgingen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/elektriciteitsnet-overbelasting-is-al-realiteit-in-nederland-elektrische-autos-mogen-niet-opladen-tijdens-piekuren/

Vlaamse regering betaalt fors voor lidmaatschap World Economic Forum


De regering van Vlaanderen betaalt jaarlijks meer dan 200.000 euro om lid te zijn van het World Economic Forum, blijkt uit het antwoord van de Vlaamse minister-president Jan Jambon op een vraag van Sam van Rooy (Vlaams Belang).

“De Vlaamse regering blijft dus een wereldwijde lobbyorganisatie subsidiëren en achternalopen die overduidelijk een ideologische agenda nastreeft, namelijk die van het globalisme, voor open grenzen, diversiteit en omvolking, evenals voor klimaathysterie en steeds meer overheidscontrole,” aldus Van Rooy.

Vorig jaar en dit jaar ging er vanuit de Vlaamse regering 207.000 Zwitserse frank (216.000 euro) naar het WEF. Het gaat om een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage plus een bijdrage om deel te mogen nemen aan de jaarlijkse bijeenkomst in Davos.

In ruil voor toegang

Opvallend, aangezien het WEF van de Duitse econoom Klaus Schwab steeds controversiëler wordt, vindt Vlaams Belang.

“Deze internationale lobbyorganisatie streeft openlijk een globalistische toekomstagenda na waarbij tal van overheden zijn betrokken,” reageert Van Rooy. “Die agenda werd uitgekristalliseerd in de zogenaamde Great Reset, die zogezegd ‘een veiligere, gelijkere en stabielere wereld’ als doel heeft.”

“Dat klinkt misschien mooi, maar daarachter zit een agenda van open grenzen, diversiteit, omvolking, klimaathysterie en steeds meer regelneverij en overheidscontrole. Zo wil het WEF ‘gezamenlijk en snel optreden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsvoorwaarden’.”

Het lijkt er zeer sterk op dat de Vlaamse regering de globalistische doelstellingen van het WEF zoveel mogelijk uitvoert in ruil voor toegang tot het WEF-netwerk van multinationals, banken, journalisten en ngo’s, benadrukt Van Rooy.

Verstrengeling neemt toe

Eerder bleek uit zijn kritische vragen aan Jambon dat de verstrengeling tussen de Vlaamse regering en het WEF toeneemt, want sinds 2022 is Vlaanderen ‘gepromoveerd’ tot ‘associate partner’ van het WEF, een juridisch bindende overeenkomst.

Van Rooy noemde het toen ‘te gek voor woorden dat de Vlaamse overheid Vlaanderen juridisch bindt aan een wereldwijde organisatie die een uitgesproken globalistische agenda nastreeft die haaks staat op de natiestaten, de democratie en de (keuze)vrijheid van de burger’.

Vlaams Belang roept op om het Vlaams lidmaatschap bij het WEF stop te zetten. “Het WEF wil eigenlijk gewoon de democratische besluitvorming omzeilen en het beleid van de Vlaamse regering bepalen. De burger heeft daar echter nooit voor gestemd,” concludeert Van Rooy.

Of zoals Schwab zou zeggen: “Vie penetrate ze cabinets.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Alles voor de natuur: 120.000 bomen moeten wijken voor 241 meter hoge windmolens


Een deel van het befaamde Reinhardswald in Noord-Hessen is gekapt om 20 windmolens van elk 241 meter hoog te plaatsen. Dit ‘sprookjesbos van de gebroeders Grimm’ was het grootste aaneengesloten bos van Hessen in het hart van Duitsland.

Op de hoogste punten in het woud zijn circa 120.000 bomen gekapt, want daar waait de meeste wind. Sommige bomen waren meer dan 200 jaar oud. De deelstaatregering heeft afgesproken dat 2 procent van het totale landoppervlakte in Hessen wordt vrijgemaakt voor windmolens.

Volgens tegenstanders is het windmolenpark catastrofaal voor het unieke natuurgebied. Beschermde diersoorten zoals de hazelmuis moesten de verwoesting ontvluchten, net als de Euraziatische lynx en vele zeldzame beschermde vogels en vleermuizen.

Energietransitie

Burgemeester van buurgemeente Wesertal Cornelius Turrey zei dat het de Groenen zijn die windmolens in het bos willen, zonde rijm of reden. “Wij maken ons zorgen over brandgevaar, vervuiling van drinkwater en geluidsoverlast,” zei hij tegen Bild.

Priska Hinz (Groenen), tot voor kort minister van Milieu in Hessen, zei dat windenergie een ‘belangrijke bijdrage levert’ aan de energietransitie en natuurbehoud. “Het is de enige manier om bossen en belangrijke ecosystemen te behouden.”

Schatkamer

Klimaatactivisten hebben niet gedemonstreerd tegen de ontbossing en verwoesting van de habitat van zeldzame diersoorten.

Voor natuurbeschermer Hermann-Josef Rapp, die al zo’n 1000 rondleidingen organiseerde, is het project een ramp. Hij werkt al sinds 1972 in het bos en wordt gezien als de ‘stem van het Reinhardswald’. “Het is de schatkamer van de Europese bossen. Een klasse apart. Zoiets mag je niet opofferen aan de geldzuchtige windlobby.”

[Junge Freiheit]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Deze studie mag je niet lezen: COVID-19-vaccins hebben veel meer levens gekost dan gered


De COVID-19-vaccins hebben meer levens gekost dan gered, blijkt uit een nieuwe studie. De onderzoekers roepen op tot een ‘wereldwijd moratorium’ op de prikken.

De gepeerreviewde studie, die op 26 februari is teruggetrokken (lees: gecensureerd) door het tijdschrift Cureus, analyseerde de vaccinonderzoeken van de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. De auteurs hebben Springer Nature, waar het tijdschrift onder valt, voor de rechter gesleept en eisen een schadevergoeding van 250 miljoen dollar.

Uit het onderzoek blijkt dat de mRNA-vaccins bijna 14 keer meer levens hebben gekost dan gered. Het gaat hierbij om een conservatieve schatting. De onderzoekers willen dan ook dat het prikken onmiddellijk wordt stopgezet en dat de vaccins uit het vaccinatieschema voor kinderen worden gehaald.

Onethisch en gewetenloos

Het is onethisch en gewetenloos om een experimenteel vaccin toe te dienen aan een kind dat bijna geen kans heeft om te sterven aan COVID-19, maar wel een verhoogd risico op permanente hartschade, zeggen ze.

Op basis van de eerste vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna werd beweerd dat de mRNA-vaccins 95 procent effectief waren tegen COVID-19. Pfizer baseerde zich daarbij op het feit dat slechts 8 van de 22.000 gevaccineerde proefpersonen COVID-19 kreeg, tegenover 162 van de 22.000 in de placebogroep.

De onderzoekers wijzen erop dat er 3410 ‘vermoede’ coronagevallen waren die gewoonweg genegeerd werden en becijferden dat ze slechts 19 procent effectief waren. Het gaat hier om de relatieve risicoreductie. De absolute risicoreductie voor Pfizer en Moderna was respectievelijk 0,7 en 1,1 procent.

Schoothondje van de farmaceutische industrie

Om één coronadode te voorkomen zouden er 52.000 mensen gevaccineerd moeten worden. Dat zijn er twee per 100.000 injecties. Per 100.000 doses van het Pfizer-vaccin stierven er 27 mensen. Oftewel: de prikken hebben bijna 14 keer meer levens gekost dan gered, becijferden de onderzoekers.

Mat Staver, oprichter en voorzitter van Liberty Counsel, zei dat de wetenschappers met hun studie bevestigen wat wetenschappelijk onderzoek al jaren laat zien, namelijk dat deze prikken veilig noch effectief zijn.

“De FDA en CDC zouden mensen moeten beschermen, maar zij zijn het schoothondje van de farmaceutische industrie geworden. Dat moet veranderen,” zei Staver.

[The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Grote oversterfte witwas operatie in volle gang

 donderdag, 07 maart 2024 10:04   Hits: 702

  witwassen oversterfte doden  Het is best lastig als je onderzoeker bent en je van alles mag vinden, behalve dat 'vaccins' ergens schuldig aan zijn.

Het resultaat is een enorme witwasoperatie waarbij ze echt hun best hebben gedaan om het woord 'vaccin' te mijden.



Het AD komt met een uitgebreid artikel waarin ze beweren dat hoewel de oversterfte nog steeds aanhoudt de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen.

Ze vinden allerlei oorzaken waarmee ze stellen dat in ieder geval een deel van die oversterfte wordt verklaard. Dit zou dan voor een groot deel veroorzaakt zijn doordat behandelingen tijdens de nep pandemie geen doorgang konden vinden (werden uitgesteld) en daar betaalden patiënten dan later de prijs voor.

In het hele artikel komt het woord 'vaccin' precies één keer voor. En wel in de volgende zin:

Mensen die een vaccinatie namen, hadden juist een kleinere kans om te overlijden, stellen onderzoekers van het LUMC.

Dus weet je dat je met een witwas operatie te maken hebt. Dit alleen al vanwege het feit dat de mogelijkheid dat de 'vaccins' doden zouden kunnen veroorzaken niet eens wordt genoemd.

En dat is bijzonder, heel bijzonder.

Er is sprake van een gentherapie die niet is getest. En die op de markt wordt toegelaten op basis van de minder strenge eisen geldend voor echte 'vaccins'. 

Zelfs voor vaccins duurt het normaal gesproken tien tot vijftien jaar voordat deze worden toegelaten op de markt.

Nu hebben we een experimentele gentherapie die niet of nauwelijks is getest en er wordt niet eens in overweging genomen dat dit wel eens de oorzaak zou kunnen zijn van  de oversterfte.

Het feit dat dit niet gebeurt toont aan dat je zoals gewoonlijk met propaganda te maken hebt en niet met het zoeken naar de werkelijke oorzaak.

Het artikel in het AD is hetzelfde als dat er een onderzoek wordt gedaan naar voetgangers die omkomen in het verkeer waarbij de auto als mogelijke oorzaak geheel buiten beschouwing wordt gelaten. Er wordt veel aandacht geschonken aan tractoren en motoren als mogelijke doodsoorzaak van de voetgangers, maar de auto blijft buiten beschouwing. Dit terwijl de meest logische oorzaak automobilisten zijn.

Als er een echt onderzoek had plaatsgevonden dan had je een plaatje gekregen zoals te zien in dit artikel. Het zijn cijfers uit Noorwegen, maar je ziet hetzelfde beeld in alle landen waar men heeft 'gevaccineerd' tegen corona.

Tijdens de nep pandemie was er niet of nauwelijks sprake van oversterfte. Deze begint pas op het moment dat men is begonnen met 'vaccineren'.

Zo te zien heeft het grootste deel van de bevolking weinig geleerd. 

Want, als negen prikken niet helpen, dan is er volgens hen een goede kans dat het wel lukt met de tiende.
Hoe meer er wordt gespoten des te meer sterfgevallen en des te meer zieken.

Maar, dat is nog niets vergeleken met wat gaat komen.

Er zijn nieuwe mRNA ‘vaccins’ in aantocht en wanneer ze deze ook bij ons zullen gaan gebruiken, dan hebben we echt te maken met een ramp volgens Dr. Pierre Capel.


Videolink

Artsen slaan alarm nu gevaccineerden ‘plotseling doof’ worden

 maart 7, 2024   2

 

    Ministerio de Defensa del Perú from Perú, Perú / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Verschillende artsen hebben alarm geslagen nadat hun patiënten begonnen te lijden aan “plotselinge doofheid” na het ontvangen van Covid mRNA-vaccins.

Dr. Clarice Saba, een otorhinolaryngoloog in Brazilië, ontwikkelde plotseling gehoorverlies in haar rechteroor een week nadat ze haar eerste Covid mRNA-injectie had gekregen, schrijft Hunter Fielding.

“Ik heb alle onderzoeken gedaan en kon geen andere reden vinden dan de injecties,” zei ze.

Verschillende onderzoeken hebben plotseling gehoorverlies in verband gebracht met het vaccin, waarbij het meest uitgebreide onderzoek uit Frankrijk kwam.

Vierhonderd gevallen van plotseling perceptief gehoorverlies na het vaccin werden geëvalueerd, waarbij 345 medische rapporten door twee audiologiedeskundigen werden beoordeeld op mogelijke causaliteit.

“Plotseling perceptief gehoorverlies na COVID-19 mRNA-vaccins zijn zeer zeldzame bijwerkingen,” concludeerden de Franse auteurs, eraan toevoegend dat deze zeldzame bijwerkingen “de voordelen van mRNA-vaccins niet in twijfel trekken, maar wel bekend moeten zijn gezien de mogelijk invaliderende gevolgen van plotselinge doofheid”.

Artsen waarschuwen nu voor een tikkende tijdbom omdat een groeiend aantal mensen plotseling hun gehoor verliest na de vaccinaties, sommige tot wel drie jaar later.

Geaccumuleerde schade

Hoewel de oorzaak van gehoorverlies onbekend is, wordt meestal aangenomen dat het veroorzaakt wordt door schade aan het slakkenhuis, een met vloeistof gevulde, spiraalvormige holte in het binnenoor die geluiden helpt verwerken tot elektrische signalen in de hersenen.

Deze veronderstelling is gebaseerd op het feit dat cochleaire implantaten, die het werk van een natuurlijk slakkenhuis nabootsen, zeer succesvol zijn bij de behandeling van gehoorverlies.

Het slakkenhuis is een zeer gevoelig deel van het oor en kan schade oplopen door veroudering, harde geluiden, virusinfecties en bepaalde chemicaliën en medicijnen.

 

Deze blootstellingen kunnen de zuurstoftoevoer naar de bloedtoevoer van het slakkenhuis beperken, de bloedstroom verminderen, oxidatieve schade verhogen of laesies vormen in het slakkenhuisweefsel.

Het is niet bekend hoe COVID-19 en de vaccins gehoorverlies kunnen veroorzaken. Sommige studies hebben gesuggereerd dat het SARS-CoV-2 virus zich kan vermenigvuldigen in de oren en daar schade kan veroorzaken aan de bloedvaten en zenuwen.

Gevalsstudies die gehoorproblemen bij COVID-19 patiënten evalueerden, vonden ontsteking van de binnenoren, ontstoken slakkenhuis en vestibulaire zenuwen en bloedingen in de oren.

De COVID-19 mRNA-vaccins zetten het lichaam aan tot het maken van COVID-19 spike-eiwitten.

Onderzoek met dierlijke slakkenhuiscellen heeft aangetoond dat het spike-eiwit het slakkenhuis beschadigt. Spike-eiwitten delen ook structurele overeenkomsten met meer dan 28 menselijke eiwitten.

Daarom speculeren sommige studies over gehoorverlies dat eiwitten in de oren, waaronder in het slakkenhuis, structureel kunnen lijken op spike-eiwitten, wat leidt tot auto-immuunschade wanneer het lichaam zijn immuunrespons start.

De spike-eiwitten in de COVID-19 vaccins kunnen ook microklontering veroorzaken, waarbij het bloed stroperiger en “slibachtig” wordt, volgens arts voor interne geneeskunde Dr. Jordan Vaughn.

Viskeus bloed beweegt langzamer, wat de zuurstofuitwisseling in het bloed vermindert en leidt tot stress op de zenuwen en cellen in de oren.

Tinnitus en gehoorverlies

Sinds de pandemie ziet Dr. Saba een toename van gehoorverlies en tinnitus.

Tinnitus is een veel vaker voorkomend en erkend schadelijk effect van het COVID-19 vaccin.

Een bekend geval van vaccin-gerelateerd oorsuizen werd gemeld door vaccinloog Dr. Gregory Poland, die de aandoening ontwikkelde na het krijgen van zijn tweede Pfizer-dosis.

Tinnitus is ook sterk gerelateerd aan gehoorverlies.

 

Hoewel de meeste patiënten met tinnitus zich geen tekenen van gehoorverlies realiseren, heeft ongeveer 80 tot 90 procent het probleem.

Dr. Saba zei dat veel patiënten met tinnitus een normaal gehoorresultaat krijgen als ze een automatische gehoortest ondergaan. Gehoortests op hoge frequenties of audiometrische gehoortests zouden echter onthullen dat de persoon een zekere mate van gehoorverlies heeft.

Studies hebben aangetoond dat het slakkenhuis ook betrokken is bij chronische tinnitus.

Vanwege het verband tussen tinnitus en gehoorverlies schrijft ze soms dezelfde behandeling voor bij beide aandoeningen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/artsen-slaan-alarm-nu-gevaccineerden-plotseling-doof-worden/

 

Doet u ertoe?

“Ik ben Kelly-Sue Oberle. Ik woon op [adres]. Ik hoor bij iemand, en ik doe ertoe.” Dat zijn de woorden op het papiertje dat Kelly-Sue Oberle elke avond onder haar kussen legt. Het briefje is geen bevestiging. Het is geen zelfhulpoefening. Het is een link naar haar bestaan, een letterlijke herinnering aan haar toekomstige zelf van … Meer lezen overDoet u ertoe?

https://www.frontnieuws.com/doet-u-ertoe/

Bill Gates: “Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel beland…”

 maart 7, 2024   11

   Screenshot 60 Minutes 𝕏-video

Ze zeggen dat zelfs een kapotte klok twee keer per dag gelijk heeft… En zelfs Bill Gates vertelt soms de waarheid! Ik kwam net deze oude video van Bill Gates tegen en het verraste zelfs mij, schrijft Noah.

Zoals ik op Twitter schreef:

Bill Gates die toegeeft dat hij DONDERSGOED weet dat hij niet naar de hemel gaat, gebaseerd op de beslissingen die hij heeft gemaakt hier op deze planeet, in dit rijk :

“Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel kom. De keuzes die ik maak over ‘mensen helpen’ zijn niet gebaseerd op bepaalde opvattingen over het hiernamaals.”

We weten wie hij helpt…

De duivel zal je ook niet tegen ons kunnen beschermen. Als we hier klaar zijn, bestormen we de poorten van de hel voor wat je onze kinderen en onze mensen hebt aangedaan, om je op te jagen. De duivel zelf zal niet in staat zijn om ons in de weg te staan.

Kijk:

Waarom ben ik zo hard voor hem?

Dit bijvoorbeeld…

Wow… kijk Bill Gates’ reactie toen hem werd gevraagd: “Is het vaccin veilig?”

Ik heb nog nooit iemand zo schuldig zien kijken!

Kunnen we een lichaamstaalexpert krijgen om dit voor ons uit te leggen? Zeer vernietigend.

Kijk:

En dit voor twee…

Kijk hoe Bill Gates lacht als hij zegt “De volgende pandemie”

Dit voor drie:

Bill Gates haat de manier waarop God de wereld heeft geschapen…

Hij moet wel.

Want hij is altijd onvermoeibaar bezig om het te veranderen.

Om de manier waarop God de dingen geschapen heeft terug te draaien en ongedaan te maken.

Zijn meest recente is zijn samenwerking met DFID om het mRNA in alles wat je eet te krijgen.

Bill Gates, de medeoprichter van Microsoft en een prominente filantroop, werkt samen met het Department for International Development (DFID) om verschillende wereldwijde problemen aan te pakken, waaronder voedselzekerheid en volksgezondheid. Gates’ betrokkenheid bij DFID is voornamelijk via de Bill & Melinda Gates Foundation, die met DFID heeft samengewerkt aan een groot aantal initiatieven, waaronder werk op het gebied van veeteelt en landbouwontwikkeling.

Een van de doelen van hun samenwerking is het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van boerderijdieren door betere vaccins en genetica. Dit moet dieren helpen overleven en bijdragen aan een duurzamere voedselvoorziening.

Details hier:

Kijk hoe hij het in zijn eigen woorden zegt:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening

Terwijl iedereen werd afgeleid door de laatste nieuwscycli van de mainstream media, zijn de elites begonnen met het pompen van mRNA in de vleesvoorziening, met plannen om synthetisch mRNA in commerciële melk en groenten te stoppen. En het Congres is ontmaskerd dat het Big Pharma afdekt en hen toestaat mRNA in onze voedselvoorziening te pompen … Meer lezen overWEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening

https://www.frontnieuws.com/wef-insider-geeft-toe-dat-gates-de-mensheid-injecteert-met-mrna-via-de-voedselvoorziening/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...