vrijdag 8 september 2023

Gerenommeerde deskundigen waarschuwen voor turbokankerpandemie als gevolg van mRNA-vaccinatie – Zeer vele influencers die het promootten stierven aan turbokanker

 september 8, 2023   2393   7  

 

    Een vrouwelijke kankerpatiënt tijdens chemo, Afbeelding: Publiek Domein via Pexels

Dit artikel is lang, maar erg belangrijk omdat het goed gedocumenteerd is, zodat niet meer gezegd kan worden dat “vaccinatiesceptici” onnozel zijn en een gevaar vormen voor het grote publiek.

Herinnert iemand zich nog de tijd dat vaccinatie zwaar gepromoot werd? Veel jonge Youtube-influencers voerden campagne voor deze genetische mRNA-vaccinatie, die nog nooit op mensen was getest, en promootten deze intensief. Ze waren ervan overtuigd en vaccineerden zichzelf ook. Er wordt vaak beweerd dat ze ervoor betaald werden door de farmaceutische industrie. Dat is niet onwaarschijnlijk, want veel influencers hebben een behoorlijk inkomen door reclamecontracten met bedrijven. Maar of de farmaceutische reuzen influencers betaalden voor Corona-vaccinatiereclame, of dat zelfs overheden ook Youtubers in hun reclamebudgetten hadden als onderdeel van vaccinatiepropaganda, er is nog niemand die dit heeft toegegeven, en zelfs de sponsors zullen vandaag de dag onwillig zijn om dit toe te geven, gezien het “succes” van deze influencers. Waarschijnlijk hebben sommigen er een goed inkomen mee verdiend, maar er is (voor zover ik weet) geen bewijs, schrijft Niki Vogt.

Heel veel influencers die vaccinatie promootten, stierven en sterven nog steeds aan turbokanker

Maar er is genoeg bewijs dat blijkbaar honderden van deze ongelukkigen in opvallend grote aantallen een zeer agressieve kanker ontwikkelden na deze vaccinatie, die een groot aantal van hen in korte tijd fataal werd. Dit fenomeen wordt nu “turbokanker” genoemd. Een tweet die ik een paar dagen geleden zag, laat een klein voorbeeld zien (als u op de tweet klikt, verschijnen er meer gevallen):


Er zijn ook veel Tik-Tok-influencers en Twitter-influencers. Het aantal kan in de honderden lopen. En dit zijn alleen degenen die het openlijk toegeven. De vele onbekenden die aan deze turbokanker zijn overleden of ertegen vechten (en hopelijk hun strijd winnen) komen waarschijnlijk in geen enkele statistiek voor als “vaccinschade”.

Een tweede gebied waar vaccinsterfte redelijk gedocumenteerd is, is de ineenstorting van gevaccineerde, jonge, topfitte atleten, waarvan een groot aantal – ondanks reanimatie ter plekke – het niet overleeft, en bij mannen waar teelbalkanker zich verspreidt. Natuurlijk worden er allerlei verklaringen gevonden, behalve één: vaccinatie.

Waarom krijgen uitgerekend in het jaar nadat de vaccinatiecampagne is begonnen ongewoon veel profs in de Bundesliga teelbalkanker? Deze vraag wordt ook in de mainstream media besproken, maar met de expliciete weglating van deze mogelijke verklaring, die allesbehalve vergezocht lijkt. Alles van toeval tot een algemeen hoger risico onder voetballers tot de leeftijd van de spelers wordt vermeld, alleen het woord “vaccin” komt in geen van deze berichten voor. Toch wordt al lang vermoed dat mRNA-producten kankerverwekkend zijn. Wederom wordt er met een grote boog om de olifant in de kamer heengelopen, volgens het motto: wat niet mag zijn, kan ook niet zijn!

Per slot van rekening hebben niet alleen voetballers er last van, het haalt alleen de krantenkoppen. Het Centre for Cancer Registry Data van het Robert Koch Institute meldt een totaal van 4.160 gevallen van zaadbalkanker in Duitsland in 2018. Met een bevolking van ongeveer 41 miljoen mannen komt dit overeen met een incidentie van 10, d.w.z. tien per 100.000 . Volgens het gespecialiseerde portaal transfermarkt.de staan er momenteel in totaal 505 spelers onder contract bij alle Bundesliga-clubs samen. Alleen al in 2022 is bij minstens vier profs teelbalkanker aangetoond, en ondertussen zijn er nog een paar bijgekomen. Dat is een incidentie van 792, bijna 80 keer de statistisch verwachte waarde.

De vaccin-kankergevallen worden systematisch verzwegen

Alleen in de vrije media worden deze dingen gepubliceerd. Waarschijnlijk zullen ook deze binnenkort het zwijgen worden opgelegd en niet meer door zoekmachines van Google worden weergegeven of door zogenaamde democratiebevorderende overheidsinstellingen of -verenigingen worden verwijderd.

Maar ze bestaan wel. De Amerikaanse site “Vigilant News” schrijft bijvoorbeeld dat 30 verpleegkundigen die gedwongen werden tot de mRNA-vaccinatie, hun krachten hebben gebundeld om ertegen te waarschuwen. De auteur van het artikel is de arts Dr. William Makis, een Canadese specialist in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewed, d.w.z. medisch en wetenschappelijk erkende, artikelen. Je kunt dus moeilijk beweren dat de man een chagrijnige en ietwat domme dorpsdokter is met gestoorde ideeën.

In het artikel staan de foto’s en teksten van de 30 slachtoffers van turbokanker. Ik zal er hier een paar plaatsen:

29 juli 2023 – Bossier, LA – 56 jaar oude verpleegster Yvette Monique Heiman stierf op 29 juli 2023 aan een zeldzame hartkanker die uitzaaide naar haar hersenen. Ze vocht een jaar lang tegen deze zeldzame turbokanker.


24 juli 2023 – El Dorado Hills, CA – Verpleegster Amy Cooney werd in november 2021 gediagnosticeerd met stadium 4 darmkanker. Ze vecht nog steeds tegen experimentele behandelingen.


23 juli 2023 – Columbus, GA – Verpleegster Sabrina werkt in het St. Francis Hospital, heeft een zoontje van 8 maanden en er is net uitgezaaide kanker in stadium 4 bij haar geconstateerd.


22 juli 2023 – Trinity, NC – Verpleegster Lindsey Brim werd gediagnosticeerd met agressieve stadium 4 borstkanker die extreem snel groeide (tot 10 cm).


26 juli 2023 – Kansas City, KS – Amanda Sprinkle is verpleegster en zus van Astros’ honkbalspeler Jonathan Sprinkle. Onlangs werd bij haar leukemie AML vastgesteld.


Het is hartverscheurend om naar al die gezinnen te kijken, de gedwongen gevaccineerde vrouwen, echtgenoten, jonge kinderen, die te maken hebben met de wanhoop, de pijn, de uitzinnige hoop, het lijden en de angst voor de dood en de gezinnen die het verdriet moeten verwerken. Het is gewoonweg afschuwelijk wat mensen sinds 2021 met deze vaccinatie is aangedaan.

Pathologische bevindingen bewijzen het opduiken van turbokanker

Patholoog Dr. Ute Krüger is Duitse en studeerde in Duitsland. Ze schreef haar doctoraalscriptie aan de Humboldt Universiteit in Berlijn over de analyse van 7.500 autopsieprotocollen. Ze is gespecialiseerd in aandoeningen van de vrouwelijke borst. Met meer dan 25 jaar ervaring in de klinische pathologie en een speciale interesse in borstkanker, doet Dr. Krüger al bijna acht jaar onderzoek naar borstkanker aan de Universiteit van Lund. Ze was bestuurslid van de Zweedse Vereniging van Pathologen en daarvoor medisch directeur van de afdeling Klinische Pathologie in Växjö. Ze werkt als senior arts op de afdeling Klinische Pathologie in Kalmar. In maart gaf ze een vaktechnische lezing over de veranderingen in borstkankergevallen na mRNA-vaccinatie.

Video Link on Rumble:  https://rumble.com/v2a1nwy-dr.-ute-krger-sabotage-a-pathologist-reports.html  


Voor het geval er artsen zijn die hier meelezen: in dit bericht worden de weefseldoorsneden getoond met markeringen en exacte details. In de video van de lezing hierboven worden ze ook op het scherm geprojecteerd. Het bewijs is er dus. De belangrijkste bevindingen voor de normale lezer:

Aan het begin van de COVID-19 uitbraak zocht ik op internet en vond dat het sterftecijfer na infectie met het coronavirus ongeveer 2% was. Ter vergelijking: sarcoïdose is een ontstekingsziekte en de belangrijkste interstitiële longziekte in West-Europa heeft een sterftecijfer van iets minder dan 5%. Hebt u ooit iets in de media gehoord over sarcoïdose, die een veel hoger sterftecijfer heeft dan COVID-19? (…) Ik werk al 25 jaar in de pathologie. De afgelopen 19 jaar heb ik me voornamelijk beziggehouden met het diagnosticeren van borstmonsters. Bijna acht jaar geleden kreeg ik de kans om in het borstkankeronderzoek aan de Universiteit van Lund te gaan werken. Hier heb ik 1500 gevallen van borstkanker opnieuw beoordeeld volgens de huidige richtlijnen.

 

Door deze ervaring weet ik ongeveer de verdeling van gemiddelde leeftijd, tumorgrootte en maligniteitsgraad die ik kan verwachten in het dagelijkse invoermateriaal van borstkanker.

Al in de herfst van 2021 had ik de indruk plotseling meer materiaal te ontvangen

van jongere patiënten, vaak 30 tot 50 jaar oud.
De tumoren waren agressiever en groeiden sneller.
En ze waren groter. Meer dan vier centimeter was niet ongewoon. Ik zag tumoren tot wel 16 centimeter groot in de borst.
Ik had ook de indruk dat multifocale tumorgroei en bilaterale tumorgroei vaker voorkwamen.

Op mijn pogingen om op het tweede pathologiecongres in Duitsland in december 2021 collega’s te vinden die me konden helpen om mijn hypothese over turbokanker na vaccinatie tegen COVID-19 te bewijzen of te weerleggen, werd nauwelijks gereageerd.

Vervolgens laat ze foto’s zien van weefselsecties, waarmee ze illustreert hoe duidelijk vaker de snelgroeiende en zich snel vermenigvuldigende tumorcellen plotseling voorkomen in de weefselmonsters, sinds de Covid-vaccinatie. Ze ziet steeds meer zeer agressieve kankercellen. En vooral belangrijk:

Een andere afwijking die ik denk te zien zijn flare-ups. Dit zijn patiënten die eerder borstkanker hebben gehad en min of meer als genezen werden beschouwd. Dit kan een carcinoom van 20 jaar geleden zijn. Relatief snel na de vaccinatie tegen COVID-19 explodeert de tumorgroei en is er een uitgesproken verspreiding van de tumor in het lichaam en sommige patiënten overlijden binnen een paar maanden.

Het is ook opvallend dat de tumoren die na vaccinatie verschijnen zeer “heterogeen” zijn, d.w.z. dat ze zeer verschillende groeisnelheden, structuren en patronen vertonen:

Ik wil u graag een voorbeeld laten zien van een 70-jarige vrouw. Ze had een lobulair, dat wil zeggen een relatief langzaam groeiend borstcarcinoom, maar ze had ook al enkele jaren uitzaaiingen. Ze leefde al drie jaar met haar uitzaaiingen in de urineblaas, het darmslijmvlies, de botten en de lever, en haar lichaam was enigszins in evenwicht. Kort na de vaccinatie tegen COVID-19 explodeerde de tumorgroei in de lever en de patiënte stierf binnen een maand. De arts die mij het levermonster stuurde, schreef in de verwijzing dat het ongebruikelijk was dat de uitzaaiing en de lever extreem snel groeiden, maar dat de tumoren op de andere uitzaaiingen in haar lichaam niet in hetzelfde tempo groeiden.

Een andere anomalie, volgens de waarnemingen van Dr. Krüger, is dat zeer verschillende tumoren vrij willekeurig, maar tegelijkertijd voorkomen:

Vorig jaar had ik drie patiënten binnen drie weken met drie gelijktijdige carcinomen in verschillende organen (…). Dit was een paar maanden na de COVID-19 vaccinatie. Ik kreeg bijvoorbeeld een borstcarcinoommonster van een vrouw bij wie tegelijkertijd primair longcarcinoom en primair pancreascarcinoom waren vastgesteld. Dit is zeer ongebruikelijk en opmerkelijk. De tumorconferenties worden steeds ingewikkelder. (…) Het is niet ongebruikelijk dat patiënten tegelijkertijd meerdere maligniteiten in verschillende organen hebben.

 

Dr. Ute Krüger meldt ook dat ze veel brieven krijgt van mensen die plotseling kanker krijgen na vaccinatie en ze laat er een uit Duitsland zien en ze zegt “dat de leeftijd en leefgewoonten van de patiënt niet overeenkomen met zo’n agressieve longkanker en dat dit een zeer ongebruikelijke ontwikkeling is”:


Een arts die haar beroep wil gebruiken om mensen te helpen en de verborgen massale sterfgevallen ziet

Vervolgens weeft ze er enkele persoonlijke woorden doorheen die erg belangrijk en erg ontroerend zijn:

Na mijn lezing in Oslo voor Noorse artsen en verpleegkundigen in juni vorig jaar, kreeg ik ook veel feedback. Enerzijds zijn er casusbeschrijvingen van getroffen patiënten of hun familieleden. Aan de andere kant collega’s die mijn theorie bevestigen dat snelle tumorgroei gerelateerd lijkt te zijn aan vaccinatie tegen COVID-19.

Helaas word ik ook benaderd door patiënten die na deze vaccinaties dringend hulp nodig hebben vanwege ernstige bijwerkingen of turbokanker. Zij worden gewoon niet serieus genomen door de behandelende artsen, omdat er in de ogen van de meeste artsen geen bijwerkingen zijn van de COVID-19 vaccinaties.

Helaas kan ik deze patiënten niet helpen.

(…) Maar deze man hier, Johan Ahlgren, het hoofd van het Regionale Kankercentrum in Midden-Zweden, Docent Oncologie, noemt mijn aanpak sabotage van de inspanningen van de regio om iedereen te laten vaccineren. Ik denk dat als mijn theorie fout was geweest, het niemand iets had kunnen schelen wat ik zei.

De veranderingen die ik beschreef en die verband lijken te houden met de COVID-19 vaccinatie, zijn slechts een klein deel van wat er in het lichaam gebeurt.

Ik kan zeggen dat ik het niet heb opgegeven. Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wil helpen. Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen worden vermoord en dat ik niets kan doen. Als patholoog diagnosticeer ik tumoren die door een andere collega met een pistoolschot veroorzaakt kunnen zijn.

Dit is volkomen zinloos en absurd.

Het afgelopen jaar heb ik veel onderzoek gedaan naar alternatieve geneeswijzen, ons dieet, de kracht van onze natuur en onze wilde kruiden. Ik wil u dichter bij de schoonheid van onze natuur brengen. Afgelopen zomer heb ik voor het avondeten bladeren en bloemen verzameld van 35 verschillende struiken, vaste planten en wilde kruiden in mijn tuin, en ik leef nog steeds.

Dit geeft me onder andere kracht en vertrouwen voor de toekomst.

Hartelijk dank voor uw aandacht.

Meer kan of hoeft er niet gezegd te worden. Er is een zeer wijze uitspraak van Sören Kirkegaard over wat we tegenwoordig overal zien (niet alleen met betrekking tot mRNA-vaccinatie):

Er zijn twee manieren om misleid te worden:
De ene is geloven wat niet waar is.
De andere is weigeren te geloven wat waar is.
Sören Kirkegaard

Tijdens de conferentie spraken onafhankelijke wetenschappers van topniveau over de pandemie en de gevolgen ervan. Dr. Ute Krüger was een van hen. Hier zijn de links naar alle lezingen:

https://lakaruppropet.se/international-conference-pandemic-strategies/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gerenommeerde-deskundigen-waarschuwen-voor-pandemie-van-turbokanker-als-gevolg-van-mrna-vaccinatie-zeer-vele-influencers-die-het-promootten-stierven-aan-turbokanker/

Aartsbisschop: zo wordt de mensheid voorbereid op de opkomst van de antichrist


Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft zich in een interview met een Frans medium fel uitgesproken tegen het globalisme, dat de mensheid volgens hem voorbereidt op de ‘opkomst van de antichrist’.

Vigano ziet een duidelijk verband tussen globalisme en satanisme. Het zijn bijna synoniemen van elkaar. “De essentie van globalisme is satanisch en de essentie van satanisme is globalistisch.”

Het globalisme bereidt de mensheid voor op de opkomst van de antichrist, waar de heersers van de wereld nationale soevereiniteit aan zullen opofferen zodat hij een soort wereld-tiran zal worden, benadrukte de aartsbisschop.

Een religie

Om die reden wordt volgens hem geprobeerd het gezin, de hoeksteen van de samenleving, te vernietigen, zodat kinderen goederen of producten worden die op het internet besteld kunnen worden door rijke mensen.

Ook scheiden, het plegen van abortus of euthanasie, homoseksualiteit en gendertransitie (verminking) zijn effectieve tools gebleken om het proces te bespoedigen, aldus Vigano.

Globalisme is ‘een religie’ die wordt verspreid door middel van de ‘woke-ideologie’, stelde de aartsbisschop.

Met grof geweld neergeslagen

Hij voegde toe dat informatie die indruist tegen het officiële verhaal wordt gecensureerd door de (sociale) media.

Het is dan ook geen toeval dat demonstraties met grof geweld worden neergeslagen. Vigano noemde als voorbeeld Frankrijk onder Macron, een Young Global Leader van het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Illusie

We leven dan ook niet in een democratie, maar in een dictatuur. De aartsbisschop noemde democratie een ‘illusie’ die is opgeworpen door de maçonnieke oligarchie.

Als de democratie echt werkt, zouden ze burgers niet naar de stembus laten gaan, zei hij. De maçonnieke oligarchie heeft overal afgezanten geplaatst. “Degenen die geloven in de fabel van de democratie zullen vroeg of laat ontdekken dat ze zijn misleid.”

[LifeSiteNews]

‘Zeer zorgwekkend’: al 18 maanden onafgebroken oversterfte in Schotland en geen haan die ernaar kraait


In 2023 stierven er tot dusver 4282 meer mensen dan verwacht in Schotland. De sterfte is daarmee 11 procent hoger dan gemiddeld. Tijdens de ‘pandemie’ lag de sterfte beduidend lager.

In Schotland is al 18 maanden lang sprake van oversterfte, schrijft X-gebruiker Rustler in een draad. Rond de weken 35 tot 40, toen er vaccinatiecampagnes werden opgestart, deden zich sterftepieken voor.


De gepensioneerde Britse politieagent David Dickson merkt op dat 2023 het ergste jaar tot nu toe lijkt te worden. In vergelijking met het 10-jarig gemiddelde zijn er 5555 meer sterfgevallen te betreuren dan te verwachten valt.

Of durft niemand?

De cumulatieve oversterfte sinds 2020 bedraagt inmiddels 30.152, wederom gebaseerd op het 10-jarig gemiddelde, becijferde Dickson. Als je Engeland en Wales meerekent, kom je uit op een oversterfte van 322.888 sinds het begin van 2020.

“Dit is een interessante en zeer zorgwekkende draad,” vindt theatermaker George van Houts. “Zorgvuldig opgesteld en uitgesplitst. En dit bevestigt weer het al heel lang smeulende onheil van de onverklaarbare oversterfte. Ononderzocht. Terwijl er toch een Nobelprijs klaarligt voor de wetenschapper met de sluitende verklaring. Of durft niemand? Waarom dan niet?”

Ook aanhoudende oversterfte in Nederland

De nieuwe sterftecijfers van het CBS laten ook in Nederland aanhoudende oversterfte zien en nog steeds geen ondersterfte. “Die zou nu echt in beeld moeten komen nu er al een jaar niet meer wordt geprikt,” stelt statisticus Herman Steigstra.

“Dat is zeer zorgwekkend. Dat betekent dat er nog steeds ‘iets’ is wat nog steeds oversterfte veroorzaakt,” aldus Steigstra.

Vaccincontracten vrijgegeven, dit staat er in: ‘Het deksel gaat van de beerput!’


In Zuid-Afrika zijn na Wob-verzoeken de vaccincontracten vrijgegeven. “Het deksel gaat van de beerput! De democratie werkt daar kennelijk beter dan hier!” constateert statisticus Herman Steigstra.

Wat staat er in?

Overal tegen ingedekt

Anton Theunissen heeft ze doorgeworsteld en hier de belangrijkste conclusies opgeschreven. “Zuid-Afrika is een beschaafd land waar de rechtsstaat nog niet in de WEF-tas van een politieke partij zit.”

Uit de contracten blijkt onder meer dat de farmacie zich overal tegen heeft ingedekt

Het is een experimenteel medicijn dat onvoldoende is getest

Vooral de langetermijngevolgen zijn nog onbekend 

en de vaccinmakers accepteren geen aansprakelijkheid.

Zeer schokkend

De gebruikelijke verplichte procedures zoals ‘serialization’, waarbij via unieke nummers het spoor terug kan worden gevolgd, werden afgeschaft.

De Zuid-Afrikaanse overheid tekende bij het kruisje en verplichtte zich tot het publiek verkondigen dat het vaccin ‘veilig en effectief’ was.

“Zeer schokkend dus in Zuid-Afrika,” stelt Steigstra. “Maar zouden de Nederlandse (en Belgische? - Red.)  contracten anders zijn?” Hij voorspelt dat de Main Stream Media zich ook nu muisstil houden. Volgens Theunissen is er geen reden om aan te nemen dat de contracten met Nederland (en België - Red.) er heel anders uitzien.

Het merkwaardige geval van de zich uitbreidende allergie voor rood vlees

 september 7, 2023   3477   10  

Een zeldzame vleesallergie als gevolg van tekenbeten neemt toe en heeft mogelijk al 450.000 mensen getroffen,” zegt het CDC, dat eraan toevoegt dat er nu een “sterke toename is van gevallen van het alfa-gal syndroom (AGS)”.

AGS, zo beweren ze, “is terug te voeren op het speeksel van de Lone Star teken en hun bloedzuigende beten, die iemand ziek kunnen maken als ze bepaald vlees en dierlijke producten van zoogdieren eten,” schrijft Patricia Harrity.

Dit lijkt waarschijnlijk meer propaganda te zijn van de globalisten om hun “vleesvrije agenda” te bevorderen, en Simon Lee, wetenschapsfunctionaris bij Anew UK vraagt zich af of dit “de meest politiek handige allergie in de geschiedenis” is.

De merkwaardige zaak van de zich verspreidende allergie voor rood vlees.

Door Simon Lee

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is een allergie voor rood vlees, veroorzaakt door bepaalde soorten teken, een “opkomend probleem voor de volksgezondheid”.

(AGS), is een ernstige en mogelijk levensbedreigende allergische reactie op een soort suiker die in de meeste zoogdieren voorkomt, alpha-gal genaamd.

Een beet van de Lone Star teek kan alfa-gal via een niet-orale weg in het lichaam overbrengen, waardoor het lichaam een immuunreactie krijgt wanneer de suiker vervolgens wordt gegeten.

Amblyomma americanum (Lone Star teek) komt voor in het zuidoosten en oosten van de Verenigde Staten, Mexico en delen van Canada. De naam “Lone Star” is te danken aan het feit dat de teek een enkele vlek op zijn rug heeft, maar hij staat ook bekend als de Noordoostelijke Waterteek of de Kalkoenenteek.


Het is minder waarschijnlijk dat de Lone Star teek de ziekte van Lyme overbrengt in vergelijking met andere teken, maar men denkt dat hij naast AGS nog verschillende andere ziekten overbrengt.

Hij gebruikt dik kreupelhout of hoog gras om zich aan zijn slachtoffer vast te hechten en komt voor in beboste gebieden en gebieden tussen gras- en beboste ecosystemen.

Volgens de CDC:

“Het aantal verdachte AGS-gevallen in de Verenigde Staten is sinds 2010 aanzienlijk toegenomen, en staten met gevestigde populaties van Lone Star teken zijn het meest getroffen, hoewel er ook verdachte AGS-gevallen werden vastgesteld in gebieden buiten het verspreidingsgebied van deze teek.”

Omdat sommige van deze teken op herten jagen, kunnen ze over de staatsgrenzen heen naar nieuwe omgevingen worden overgebracht als kuddes migreren. Dit betekent dat toenemende hertenpopulaties en/of omgevingsfactoren die migraties van kuddes veroorzaken (zoals landontwikkeling), verantwoordelijk kunnen zijn voor de introductie van alfa-gal-dragende teken in andere staten.

In tegenstelling tot allergische reacties op andere voedingsmiddelen, die meestal onmiddellijk optreden, kunnen AGS-reacties 3 tot 6 uur na het eten van rood vlees optreden en soms ernstige levensbedreigende anafylaxiereacties zijn.

De symptomen van AGS kunnen variëren van mild tot ernstig en bestaan uit huiduitslag, netelroos, misselijkheid, braken, diarree, kortademigheid, maagpijn en brandend maagzuur.

Volgens Dr. Johanna Salzer:

“De last van het alfa-gal syndroom in de Verenigde Staten zou aanzienlijk kunnen zijn, gezien het grote percentage gevallen dat vermoedelijk niet gediagnosticeerd wordt vanwege aspecifieke en inconsistente symptomen.”

Er is een gebrek aan klinisch bewustzijn onder artsen, maar als AGS wordt vermoed, is er een bloedtest die zoekt naar specifieke antilichamen tegen alfa-gal.

Uit een CDC-enquête bleek dat 42% van de 1500 Amerikaanse gezondheidswerkers nog nooit van AGS had gehoord, en 35% zei “niet al te veel vertrouwen” te hebben in hun vermogen om het te diagnosticeren, en slechts 5% zei “heel veel vertrouwen” te hebben.

Tussen 2010 en 2022 zijn er ongeveer 110.000 gevallen van AGS officieel gediagnosticeerd, maar het werkelijke aantal AGS-gevallen kan wel 450.000 bedragen.

Degenen met vermoedelijke AGS bevinden zich voornamelijk in Arkansas, Kentucky, Missouri en Suffolk County, op Long Island in New York, maar er zijn ook lokale clusters van gevallen in gebieden waar geen bekende populaties van Lone Star teken zijn, zoals Minnesota en Wisconsin.

De geografische verspreiding van AGS lijkt erg op die van ehrlichiose, een bacteriële infectie waarvan bekend is dat deze wordt overgedragen door de Lone Star teek.

AGS is nu gemeld op alle continenten behalve Antarctica, en ten minste acht tekensoorten zijn bevestigde of vermoede boosdoeners.

Op het World Science Festival van 2016 besprak Dr. Matthew Liao (filosoof en bio-ethicus) openlijk het gebruik van genetische manipulatie van mensen om “klimaatverandering aan te pakken”.

Hij pleitte openlijk voor het kunstmatig opwekken van een allergie voor rood vlees bij de hele menselijke bevolking, met behulp van een analoog van de alfa-gal molecule die in de Lone Star teek voorkomt, om zo de “klimaatverandering” te bestrijden. Hij zei:

“Mensen eten te veel vlees. En als ze hun vleesconsumptie zouden verminderen, zou dat de planeet echt helpen. Maar mensen zijn niet bereid om vlees op te geven. Sommige mensen willen wel, maar andere mensen – die willen misschien wel, maar ze hebben een zwakke wil.”

 

Hij stelde dat menselijke engineering gebruikt zou kunnen worden om mensen intolerant te maken voor bepaalde soorten vlees, of voor bepaalde soorten rundereiwitten:

“Er bestaat zoiets als de Lone Star teek waarbij je allergisch wordt voor vlees als hij je bijt… Dus dat is iets wat we kunnen doen door middel van menselijke engineering. We kunnen mogelijk echt grote wereldproblemen aanpakken door middel van menselijke engineering.”

Hij was klaarblijkelijk openlijk van plan om een potentieel zeer ernstige allergische ziekte bij mensen op bevolkingsniveau teweeg te brengen zonder hun toestemming, wat ethisch weerzinwekkend is, vooral omdat onderzoekers hebben ontdekt dat wereldwijd vleesinname geassocieerd wordt met een langer leven. Dierlijk voedsel en vooral vlees is van vitaal belang voor groei, ontwikkeling, mentale functies en een lang leven.

We weten dat er al genetisch gemanipuleerde muggen zijn losgelaten in Florida en Texas en dat er plannen zijn om er nog meer los te laten in Californië, tegen de wens van veel inwoners en milieugroeperingen in. Er is geen geïnformeerde toestemming voor de bevolking die wordt blootgesteld aan dit grootschalige experiment. Sommige onderzoekers hebben deze muggen “kleine vliegende spuiten” genoemd.

De Gates Foundation heeft zwaar geïnvesteerd in het GM muggenproject en investeert meer dan $30 miljoen in Oxitec, het biotechbedrijf dat de “vliegende spuiten” uitbrengt.

Lokaal malaria is de afgelopen 20 jaar niet voorgekomen in de VS, maar onlangs zijn er vijf van zulke gevallen vastgesteld – vier in Florida en één in Texas.

Toeval? Misschien niet.

Toeval dat allergie voor rood vlees wereldwijd toeneemt? Misschien niet.

De meest politiek handige allergie in de geschiedenis?

De globalistische sociale ingenieurs dringen al tientallen jaren aan op een vleesvrije agenda. De consumptie van rood vlees is valselijk in verband gebracht met een slechte gezondheid en een valse planetaire klimaatcatastrofe.

De propaganda heeft veel mensen ervan overtuigd om te stoppen met vlees eten, hoewel nog niet genoeg van ons overtuigd zijn om dat ook te doen. Wat is een betere manier om mensen te laten stoppen met het eten van vlees dan een potentieel levensbedreigende allergie?

Er is geen specifieke behandeling voor AGS, dus mensen worden aangemoedigd om een goede diagnose te krijgen, zodat ze weten welke voedingsmiddelen en producten ze moeten vermijden. Het is zorgwekkend dat de ernstige gevolgen voor de gezondheid bij sommige mensen een leven lang kunnen duren.

Nogal gemakzuchtig waarschuwen “deskundigen” dat het verspreidingsgebied van de Lone Star teken groter wordt door de “klimaatverandering”.

De verspreiding van het alfa-gal syndroom door teken die door wilde hertenpopulaties gedragen worden, zou misschien als voorwendsel gebruikt kunnen worden om de herten te ruimen en een einde te maken aan de voedselonafhankelijkheid van degenen die op herten jagen voor hun vlees?

Mensen die gesensibiliseerd zijn voor alfa-gal hebben ook symptomen gemeld na het inademen van dampen van vlees dat gekookt wordt. Dus naast het ontwikkelen van symptomen na het eten van vlees, hebben sommige mensen blijkbaar ook symptomen na het inademen van vleesdampen. Dit zou als voorwendsel kunnen worden gebruikt om barbecues en alle soorten sociale bijeenkomsten in de open lucht waar vlees wordt gegeten, te verbieden. Misschien worden we gedwongen om onze ramen te sluiten als we vlees koken, voor het geval er toevallig een overgevoelige veganist langsloopt?

Een nieuw varkensras, GalSafe varkens genaamd, is genetisch gemanipuleerd om alfa-gal te elimineren, zodat mensen die aan AGS lijden weer kunnen genieten van karbonades en spek. Dit sluit mooi aan bij de agenda van de globalisten om alles wat we eten te bezitten en te controleren.

Gezien de anti-rood vlees propaganda van de afgelopen jaren, lijkt AGS de meest politiek handige voedselallergie aller tijden te zijn. Misschien hebben onze would-be meesters liever dat we allemaal fysiek zwak, cognitief zwak, emotioneel onstabiel, testosteronarm, chronisch ziek en afhankelijk van hun gepatenteerde voedselvoorzieningsketens zijn.

Referenties

1) CDC Warns Red Meat Allergy Caused by Ticks an ‘Emerging Public Health Concern’. Jack Phillips. (Bron)

2) 10 New and Surprising Facts About Alpha-Gal Syndrome

July 2022  |  Linda Armstrong  |  Medically reviewed by: Fabio Iachetti, MD; Eva Södergren, PhD, MSc (Bron)

3) Life in Our Image – The Ethics of Altering the Human Genome, World Science Festival, 16 December 2016, Dr. Matthew Liao (Bron)

4) The Public Health Red Meat Allergy Bioengineering Plot Thickens By Ben Bartee (source)

5) Release of Bill Gates’ GM mosquitoes gets pushback in California but is it too little too late? By Dr. Joseph Mercola (Bron)

6) HIGHLY CONVENIENT RED MEAT ALLERGIES SPREADING OffGuardian (Bron).

Door Simon Lee, Science Officer van Anew UK


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-merkwaardige-geval-van-de-zich-uitbreidende-allergie-voor-rood-vlees/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...