maandag 19 februari 2024

De Great Reset heeft niet gewerkt: De kwestie van elektrische voertuigen

 februari 16, 2024   63  

   Oregon Department of Transportation / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

We maken nu een van de langste en meest ondraaglijke versies van “We zeiden het toch” in de geschiedenis mee. Toen de wereldregering in maart 2020 besloot om de wereldeconomieën “stil te leggen” en alle sociale activiteiten te smoren, kinderen onderwijs te ontzeggen en erediensten en feestdagen te annuleren, kwam er geen einde aan de waarschuwingen voor de vreselijke bijkomende schade, ook al werden de meeste ervan gecensureerd, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Elk stukje van de waarschuwingen bleek waar. Je ziet het in elk verhaal in het nieuws. Het zit achter elke krantenkop. Het zit in ontelbare familiedrama’s. Het zit in het verlies van vertrouwen. Het zit in de omwenteling in de industrie en demografie. De vingerafdrukken van lockdowns zijn diep verankerd in elk aspect van ons leven, op voor de hand liggende en minder voor de hand liggende manieren.

Eigenlijk zijn de resultaten nog erger dan critici hadden voorspeld, simpelweg omdat de chaos zo lang heeft geduurd. Er zijn schijnbaar eindeloze herhalingen van dit thema. Onderwijsverlies, infrastructurele inbreuken, welig tierende criminaliteit, enorme schulden, inflatie, arbeidsethosverlies , een groeiende ineenstorting van commercieel vastgoed, inkomensverlies, politiek extremisme, personeelstekorten, drugsverslaving en nog veel meer zijn allemaal terug te voeren op de noodlottige beslissing.

De krantenkoppen over schijnbaar ongerelateerde zaken gaan terug naar hetzelfde, op omslachtige manieren. Een goed voorbeeld is het nieuws over de ineenstorting van elektrische voertuigen. De verwarring, desoriëntatie, waninvesteringen, overproductie en bezuinigingen – samen met de krankzinnige ambitie om een land en wereld met geweld om te vormen van olie en gas naar wind- en zonne-energie – zijn allemaal terug te voeren op die noodlottige dagen.

Volgens de Wall Street Journal “hadden autofabrikanten een jaar geleden nog moeite om aan de grote vraag naar elektrische voertuigen te voldoen. In een paar maanden tijd sloeg de dynamiek echter om, waardoor ze op de rem trapten van wat voor velen een totale push naar een elektrische transformatie was geweest.”

Als je het verhaal leest, is het duidelijk dat de verslaggever de enorme omvang van de boom-bust bagatelliseert.

Dat wil niet zeggen dat Tesla zelf failliet gaat, alleen dat het een afgebakend marktsegment heeft. De technologie van EV’s kan en zal gewoon niet de belangrijkste manier worden waarop Amerikanen rijden. Het leek misschien even anders, maar dat was te wijten aan factoren die precies terug te voeren waren op de opgekropte vraag als gevolg van lockdowns en enorme fouten in het voorraadbeheer door slechte signalering.

 

Terugkijkend, sloegen de lockdowns toe in het voorjaar van 2020 en werden de toeleveringsketens met geweld volledig bevroren. Dit zou een groot probleem kunnen zijn geweest voor autofabrikanten die al lang vertrouwden op just-in-time voorraadstrategieën. Maar precies op dat moment stortte de vraag naar reizen in. Er kwam een einde aan woon-werkverkeer en ook aan vakanties. Op datzelfde moment overspoelden overheidssubsidies en mandaten voor EV’s de industrie, die later allemaal werden opgedreven door de regering Biden.

Toen de vraag toenam, verkochten retailers hun oude voorraad auto’s en keken ze naar fabrikanten voor meer, maar de chips die nodig waren om de auto’s af te bouwen waren niet beschikbaar. Veel auto’s werden in de wacht gezet en de percelen liepen leeg. Dit ging het volgende jaar zo door terwijl de prijzen van gebruikte auto’s stegen en de voorraad verder uitgeput raakte.

Tegen de tijd dat de situatie wanhopig werd in de herfst van 2021, merkten fabrikanten een verhoogde vraag naar EV’s en begonnen ze hun fabrieken om te bouwen voor meer. Er was zelfs een tijd dat auto’s werden verscheept zonder stuurbekrachtiging, alleen maar om aan de vraag te voldoen.

Het leek er even op dat de waanzinnige periode die we net achter de rug hadden, een compleet andere manier van leven voortbracht. Een soort irrationaliteit, geboren uit schok en ontzag, overspoelde de industrie en de cultuur. De EV stond daarbij centraal.

Deze vraag leek zich uit te werken in 2022 toen Amerikanen alle auto’s grepen die beschikbaar waren, misschien bereid om de nieuwe doohickies een kans te geven. En zo ging het maar door, terwijl steeds meer autofabrikanten meer middelen in de productie staken om te profiteren van enorme subsidies en om te blijven voldoen aan nieuwe mandaten voor het verminderen van hun CO2-voetafdruk.

Er was geen reden om te denken dat er iets mis zou gaan. Maar in het volgende jaar begonnen zich ongemakkelijke waarheden af te tekenen. Koud weer vermindert het bereik van EV’s dramatisch. Laadstations zijn niet zo gemakkelijk beschikbaar op langere reizen, opladen duurt langer dan je verwacht en het inplannen van dergelijke zaken kost meer tijd. Bovendien kunnen de reparatierekeningen extreem hoog zijn als je er iemand voor kunt vinden.

 

Tesla als fabrikant had al deze onvoorziene omstandigheden gepland, maar andere autofabrikanten minder. Al snel kregen de EV’s een slechte reputatie op verschillende fronten.

“Afgelopen zomer begonnen dealers te waarschuwen voor onverkochte elektrische voertuigen die hun percelen verstopten. Ford, General Motors, Volkswagen en anderen schakelden over van koortsachtige uitgaven aan EV’s naar het uitstellen of inkrimpen van sommige projecten,” schrijft de Journal. “Dealers die autofabrikanten smeekten om meer EV’s sneller te leveren, wijzen ze nu af.”

Kortom, “de enorme misrekening heeft de industrie in een lastig parket gebracht, met een potentiële overvloed aan EV’s en halflege fabrieken, terwijl ze wereldwijd nog steeds aan strengere milieuregels moeten voldoen.”

Vandaag verkopen bedrijven de auto’s met verlies om de kosten te vermijden om ze in bedrijf te houden.

Dit is echt een spectaculaire boom-bust geweest in één enkele industrie. Er lijkt ook geen echt einde te komen aan de bust. Vandaag de dag lijkt het erop dat iedereen de kans heeft opgegeven om de massa Amerikaanse auto’s om te vormen tot EV’s. Alle recente trends gaan de andere kant op.

Ondertussen is de EV bij velen zeer geliefd als 1) tweede auto, 2) voor welgestelde forenzen in de voorsteden, 3) die een eigen huis bezitten, 4) die ’s nachts kunnen opladen en 5) die een gasauto hebben als back-up voor koud weer en uitstapjes buiten de stad. Dat wil zeggen dat de markt precies wordt wat hij zou moeten zijn – een golfkarretje van straatwaarde met heel mooie functies – en niet een of ander paradigmatisch geval voor de “great reset.” Dat gebeurt gewoon niet, ondanks alle subsidies en belastingvoordelen.

“Door een samenloop van factoren zagen veel leidinggevenden in de auto-industrie het potentieel voor een dramatische maatschappelijke verschuiving naar elektrische auto’s”, schrijft de Journal, waaronder “regelgeving van de overheid, klimaatdoelstellingen van bedrijven, de opkomst van Chinese EV-fabrikanten en de waardering van Tesla’s aandelen, die met ongeveer 600 miljard dollar nog steeds boven de oude autobedrijven uittorent. Maar de push heeft een belangrijke achterban over het hoofd gezien: de consument.”

Inderdaad, de Amerikaanse economie is, tot groot verdriet van velen, nog steeds in de eerste plaats afhankelijk van consumenten om keuzes te maken die in hun eigen belang zijn. Als dat niet gebeurt, kan geen enkele subsidie het verschil goedmaken.

Dit verhaal is onmogelijk te begrijpen zonder te verwijzen naar de waanzinnige illusies die werden veroorzaakt door lockdowns. Die zorgden voor een adempauze waardoor autofabrikanten zich konden aanpassen. Vervolgens stimuleerden ze de vraag naar transportmiddelen kunstmatig na een lange periode waarin de voorraden waren uitgeput.

 

Vervolgens overtuigde de hele belachelijke ethiek van de “great reset” idiote bedrijfsleiders ervan dat niets ooit nog hetzelfde zou zijn. Misschien zouden we toch 15-minutensteden krijgen die aangedreven werden door zonnestralen en briesjes, samen met een sociaal kredietsysteem dat de autoriteiten in staat zou stellen om ons vermogen om te rijden in een oogwenk buiten werking te stellen.

Het blijkt dat het hele verhaal, inclusief de valse welvaart van de afgesloten economie, mogelijk gemaakt door het drukken van geld en groteske niveaus van overheidsuitgaven, onhoudbaar was. Zelfs geavanceerde autobedrijven trapten in deze onzin. Nu betalen ze een zeer zware prijs. De nieuwe markt was afhankelijk van een koopwoede die tijdelijk bleek te zijn.

Kortom, de illusies van dit vreselijke beleid zijn ingestort. Het werd geboren uit een beleid dat de vrijheid om zeep hielp onder het mom van viruscontrole. Elk speciaal belang greep zijn kans, inclusief een nieuwe generatie industriëlen die de oude met geweld wilden verdringen.

Het wordt steeds duidelijker wat een ramp dit was. En toch heeft niemand zich verontschuldigd. Bijna niemand heeft fouten toegegeven. De hoge pieten die de wereld kapot hebben gemaakt zijn nog steeds aan de macht.

De rest van ons zit met de gebakken peren en betaalt torenhoge reparatierekeningen voor auto’s die niet optimaal zijn om van de ene stad naar de andere te rijden en weer terug in het koude weer dat nu verdwenen had moeten zijn als de “klimaatveranderingsprofeten” gelijk hadden gehad. Ze blijken net zo correct te zijn als degenen die ons beloofden dat we geen “fossiele brandstoffen” meer nodig zouden hebben en dat de magische inenting iedereen zou beschermen tegen een dodelijk virus.

Wat een verbazingwekkende illusies ontstonden er in deze krankzinnige en destructieve periode. Op een gegeven moment zullen zelfs CEO’s uit het bedrijfsleven zich niet meer laten misleiden door de deskundigen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-great-reset-heeft-niet-gewerkt-de-kwestie-van-elektrische-voertuigen/

Voor het klimaat: Mainstream media promoten “melk” uit kakkerlakkendarmen als nieuw “Supervoedsel”

 februari 16, 2024   29  

   TheDigitalArtist / Pixabay

Het “supervoedsel” van de toekomst wordt momenteel aangeprezen in de Spaanstalige mainstream media: Leche de cucaracha – kakkerlakkenmelk. Dit is een substantie uit de darmen van een levendbarende kakkerlakkensoort. Het is niet alleen extreem rijk aan eiwitten, maar ook goed voor het klimaat, schrijft Report24.

La Razón” is van mening dat we ons dieet moeten veranderen vanwege de klimaatverandering – en dat kakkerlakkenmelk precies wat we nodig hebben. Een artikel op Infobae.com bespreekt dan weer hoe kakkerlakkenmelk een redder zou kunnen zijn in het geval van voedseltekorten. Voedseltekorten worden momenteel vooral aangewakkerd door het netto-nul-beleid en de strijd tegen de landbouw: Dus, zoals zo vaak het geval is, is het de klimaatmanie die zulke absurde uitwassen veroorzaakt, niet het klimaat zelf.

De geadverteerde “melk” is de massa die een speciale kakkerlakkensoort (Diploptera punctata) in zijn darmen produceert om zijn jongen te voeden. In tegenstelling tot andere kakkerlakken is deze soort, die voorkomt in Azië en Oceanië, levendbarend en scheidt hij “kristallen” af die eiwitten, vetten, suiker en essentiële aminozuren bevatten voor zijn nakomelingen.

In werkelijkheid is de twijfelachtige hype rond de walgelijke melk niets nieuws: al in 2018 verscheen er bijvoorbeeld een rapport in het EXCLI Journal waarin werd beweerd dat de melk van Diploptera punctata een hoger voedingspotentieel heeft dan melk van zoogdieren zoals koeien en daarom het volgende “supervoedsel” is. Indiase wetenschappers beweren dat ze dit glorieuze inzicht voor het eerst hadden in 2016, toen ze deze kristallen bestudeerden. Sindsdien is er niet veel gebeurd. In het verslag werd kakkerlakkenmelk gepromoot als supervoedsel in de veronderstelling dat het dezelfde positieve effecten zou kunnen hebben als gewone koemelk, waarbij werd opgemerkt dat noch de exacte samenstelling van de stof, noch de gezondheidsgevolgen van de consumptie ervan bekend zijn. Er is dus geen informatie over het allergiepotentieel of mogelijke schadelijke uitwerkingen.

 

Natuurlijk kan de darmmelk van kakkerlakken niet zomaar uit de dieren worden gemolken. Productie voor menselijke consumptie zou daarom inhouden dat de insecten massaal gedood moeten worden (hoewel het onwaarschijnlijk is dat mensen uiteindelijk alleen de “melk” zouden consumeren, maar ook delen van de kakkerlakken). De wetenschap wil massaproductie mogelijk maken door de stof kunstmatig te produceren via gensequentiebepaling en replicatie in het laboratorium. Gelukkig is dit een utopie en zal het waarschijnlijk op niets uitlopen omdat maar heel weinig mensen kakkerlakkenmelk als voedsel zullen accepteren.

Met dit in gedachten moet je je afvragen wat de aanleiding was voor de mediacampagne in Spaanstalige media. De waarheid is dat dit alleen maar zal leiden tot maximale afkeer onder de burgers, die zich eerder meer zullen verzetten tegen klimaatverandering en de daarmee samenhangende strijd tegen de landbouw en de bestaansmiddelen van mensen dan minder.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voor-het-klimaat-mainstream-media-promoten-melk-uit-kakkerlakkendarmen-als-nieuw-supervoedsel/

 

Wetenschappers onthullen dat dodelijk ‘WEF-insectendieet’ het menselijk ras tot uitsterven zal brengen

Mensen zullen wandelende parasieten worden als de mondiale elite haar zin krijgt en iedereen vlees opgeeft en insecten en krekels gaat eten. Wetenschappers waarschuwen nu dat het vleesvrije ‘WEF-dieet’ het grootste deel van het menselijk ras zal uitroeien en dat degenen die overleven zwakke, door ziekte geteisterde omhulsels van hun vroegere zelf zullen zijn, schrijft … Meer lezen overWetenschappers onthullen dat dodelijk ‘WEF-insectendieet’ het menselijk ras tot uitsterven zal brengen

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-onthullen-dat-dodelijk-wef-insectendieet-het-menselijk-ras-tot-uitsterven-zal-brengen/

 

Lees en huiver: ‘Bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas’


Een dag voor het voorjaarsreces heeft het kabinet een brief gestuurd over de voortgang van de onderhandelingen over het nieuwe pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) van de WHO.

Het kabinet doet alsof de WHO met deze wijzigingen geen nieuwe bevoegdheden krijgt, maar niets is minder waar, stelt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen in een draad op X. De gewijzigde tekst van de IHR is heel duidelijk: bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas.

pan

Als leidende principes zijn ‘fundamentele vrijheden van personen’ doorgestreept en vervangen door ‘rechtvaardigheid’ en ‘inclusiviteit’. “Wie verzint zoiets?” aldus Van Houwelingen.

pan

Verder wordt Nederland straks gedwongen Nederlandse medicijnfabrikanten op verzoek van de WHO een deel van hun productie af te laten staan aan de WHO.

pan

De WHO, een corrupte organisatie die voor een groot deel aangestuurd wordt door China en gefinancierd door Bill Gates, gaat bovendien wereldwijd ‘mis- en desinformatie’ bestrijden.

pan

Welk land speelt bij dit alles een leidende rol en is zelfs één van de initiatiefnemers van het pandemieverdrag? Nederland natuurlijk, aldus Van Houwelingen.

pan

FVD gaat alles doen wat maar mogelijk is om deze ‘vijandige overname’ van onze gezondheidszorg op basis van ‘absurde’ principes te voorkomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

En wat in België ???  Niets natuurlijk  dit kan ook niet anders met een WEF Young Globalist Leader als premier!!! 

Belangrijke update: de onwettige arrestatie en ontvoering van Reiner Füllmich


Het lijkt erop dat de Duitse advocaat Reiner Füllmich erin is geluisd. Leden van zijn coronacommissie hadden in augustus 2022 een ontmoeting met een advocatenkantoor, waarna er aanklachten tegen hem werd ingediend.

Commissieleden Justus Hoffmann, Marcel Templin en Antonia Fischer claimden dat Füllmich zeven ton aan donaties had verduisterd. Ze beweerden verder dat hij een gewelddadige antisemiet was.

Er werden twee arrestatiebevelen uitgevaardigd, één in Duitsland en één in de EU, zonder medeweten van Reiner. Zonder internationaal arrestatiebevel arresteerden de Duitse en Mexicaanse autoriteiten hem op de Duitse ambassade in Mexico. Hij werd vervolgens naar Frankfurt gevlogen, waar hij in de cel werd gestopt.

Onwettige arrestatie en ontvoering

Juridisch deskundigen spreken van een onwettige arrestatie en zelfs ontvoering.

De donaties die de commissie niet meteen nodig had, werden geïnvesteerd in Reiners huis en in goud.

In de contracten staat dat het geld na de verkoop van zijn huis zou worden overgemaakt naar hem, zodat hij het bedrag kon terugstorten. Het geld werd echter overgemaakt naar de bankrekening van Marcel Templin. Reiner kon het geld dus onmogelijk terugbetalen.

Beloning voor interne coup

Het bewijs hiervoor is aangeleverd aan de rechtbank, die heeft besloten om het te negeren en de verdediging opdracht heeft gegeven om er niet over te spreken. Het bewijs laat zien dat Hoffmann, Templin en een notaris onrechtmatig toegang hebben gekregen tot het geld dat vrijkwam na de verkoop van zijn huis.

De voormalige commissieleden beweren verder dat Füllmich zonder goedkeuring van de aandeelhouders goudstaven heeft gekocht en voor zichzelf heeft gehouden. Ook de aankoop van de goudstaven is gedocumenteerd. Ze worden in bewaring gehouden en zonder de handtekening van zowel Füllmich als Viviane Fischer niet vrijgegeven. Dit staat in documenten die zijn ingediend door de verdediging, maar die ook worden genegeerd door de rechtbank in Göttingen.

De rechtbank liet de tegoeden van Füllmich bevriezen, maar die van Templin ongemoeid. Het lijkt zijn beloning te zijn voor deze interne coup.

Vol verbazing toekijken

De verdediging laat ondertussen weinig heel van de beschuldigingen. Een verslaggever zei dat er geen spaan heel blijft van de zaak en dat je alleen maar vol verbazing kunt toekijken.

Een journalist van BittelTV zei te verwachten dat Reiner zal worden vrijgelaten en gecompenseerd. “De mensen die hem dit hebben aangedaan zullen zelf worden aangeklaagd.”

Maria Zeee sprak met juridisch deskundigen en zakenpartners van Füllmich over zijn ontvoering, gevangenzetting en de overheidsoperatie die mogelijk verantwoordelijk is voor deze situatie:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Alles gaat mis voor de Deep State’: dit kunnen we in 2024 verwachten


Financieel en geopolitiek analist Martin Armstrong voorspelt in zijn nieuwe rapport ‘The Year from Political Hell’ politieke onrust, oorlog en economische neergang in 2024.

Dit jaar gaat ruim de helft van de wereldbevolking naar de stembus: Amerikanen, Europeanen, Russen en er zijn lokale verkiezingen in Groot-Brittannië.

De Amerikaanse neocons willen meer oorlog. “Het boeit ze niet. Ze geven niets om de economie. Ze hebben overal lak aan,” zei Armstrong, die verwacht dat er dit jaar nog veel meer doden zullen vallen. De komende oorlog zal de economie doen crashen, voegde hij toe. Als gevolg van de onzekerheid houden mensen de hand op de knip.

False flags

“Dit is wat de neocons creëren, en ze willen naar niemand luisteren, het is hun agenda en het boeit ze niet wat er met het land gebeurt.”

Armstrong voorspelt dat de economie met 12 tot 18 procent zal krimpen en dat de inflatie en rente blijven stijgen. Daarnaast verwacht hij enkele false flags.

Het lijkt erop dat Trump in 2024 een verpletterende overwinning gaat boeken, maar we moeten er rekening mee houden dat de Deep State er alles aan zal doen om hem uit het Witte Huis te houden, aldus Armstrong in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Gevaarlijk

“Als Trump weer aan de macht komt, worden ze allemaal ontslagen. Ze weten dat ze aan de verliezende hand zijn. Ze denken dat ze hun macht kunnen behouden door ons nog meer onder druk te zetten. Dat is hoe revoluties ontstaan.”

Bijna alles gaat mis voor de Deep State, zei Armstrong verder. “Overal is het vertrouwen in de overheid ingestort. Dit is wat de Democraten van de Deep State en neocons zo gevaarlijk maakt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Nog maar heel even en dan zullen we het weten

 maandag, 19 februari 2024 13:03     Hits: 1575

  D Day voor Julian Assange In onze maatschappij telt iemand alleen als deze aan de 'goede' kant staat.

Wanneer iemand de waarheid vertelt betekent dat automatisch dat je niet aan de 'goede' kant staat.




Het volgende artikel is een bijdrage van Martin uit Alkmaar.

De wereld staat wéér eens op zijn kop nadat afgelopen vrijdag Aleksej Navalny in gevangenschap op dubieuze wijze om het leven kwam. De staatsvijand nr 1 van Poetin is dood en de wereld reageert geschokt.

Nu is het natuurlijk op geen enkele wijze goed te praten dat iemand van zijn of haar vrijheid wordt beroofd, gevangen wordt gezet en geïsoleerd wordt van de rest van de wereld simpel omdat hij of zij tegenstander is van een regime.

Maar nu gilt de hele wereld moord en brand en wijst beschuldigend naar Poetin die A. Navalny opsloot en nu zijn moordenaar genoemd wordt.

Het is verschrikkelijk wat er gebeurt is en wat wij horen of lezen zal in de schaduw staat van de werkelijke gruwelijkheden die A. Navalny in gevangenschap heeft moeten doorstaan, verhalen van martelingen waar wij nooit iets over zullen horen of lezen en of andere ontberingen die A. Navalny heeft ondergaan.

Voor zijn dierbaren is aan het ene drama een einde gekomen, maar de werkelijke nachtmerrie begint nu pas.

In ons democratische westen vallen nieuwszenders over elkaar heen om te berichten over A. Navalny, steunbetuigingen zijn niet van de lucht en staatshoofden zoeken naar woorden om hun afschuw te bewoorden.

Terwijl de wereld haar aandacht vestigt op die boze, kwaaie Poetin gebeurt er nog iets. Terwijl het westen "ach en wee" klaagt over die arme A. Navalny leveren we Julian Assange uit aan de VS, wetende dat deze man ook nooit meer het daglicht zal zien, tenzij zijn isoleercel een raam heeft.

De nr 1 tegenstander van het regime in de USA zoekt jaren lang zijn heil in een ambassade tot hij eruit wordt gezet, opgepakt wordt door de Britse veiligheidsdienst en straks wordt deze man uitgeleverd aan de USA waar hem levenslang boven het hoofd hangt en de man wordt opgesloten tussen moordenaars, verkrachters, gangmembers en ander tuig.

Hoeveel boter hebben we ondertussen op ons hoofd ???

Straks als het schijnproces tegen J. Assange achter de rug is en hij wordt opgesloten horen we een half jaar niets meer over deze man tot we een nieuwsflits krijgen in een extra nieuwsuitzending dat J. Assange zich in zijn cel heeft opgehangen of op een andere manier zelfmoord heeft weten te plegen.

De wereld leest zijn afscheidsbrief waarin staat dat hij niet langer tegen opsluiting kan en daarom maar voor deze weg koos.
Terwijl iedereen kwaad op Poetin is, leveren we iemand willens en wetens uit aan een regime waarvan we nu al weten dat we J. Assange nooit meer terug zien, behalve in die extra nieuwsuitzending.

De USA die altijd zo'n bek op zet over mensen rechten en China erop wijst dat ze eens wat meer naar de rechten van ieder mens moeten kijken, maar zelf al 40 jaar hun eigen Nelson Mandela (Leonard Peltier) onschuldig vast hebben zitten en de bewijzen die hem vrij kunnen pleiten bewust uit de media houden.

Is J. Assange schuldig ?? Al sla je me dood, ik kan dat niet beoordelen. Het enige wat ik zie is dat deze man het lef heeft gehad om misstanden rondom de USA en hun regime openbaar te maken en dat deze vorm van "vrijheid van meningsuiting" in het democratische USA echt niet kan en mag, doe je het wel ben je de sjaak.

Wat is nu het verschil tussen A. Navalny en J. Assange ?????

Waarom is het westen verontwaardigt als de ene man in gevangenschap sterft en waarom levert het westen iemand uit die hetzelfde lot boven zijn hoofd hangt ??

We zijn allemaal verdrietig om A Navalny, maar zonder een traan te laten leveren we J. Assange uit...........................

Meten met 2 maten De pot verwijt de ketel dat-tie zwart ziet Boter op je hoofd hebben

Zijn zomaar even wat uitdrukkingen die door mijn hoofd schieten als ik deze berichten naast elkaar leg.

Komt er dus op neer dat een Rus die tegen Poetin is een held is en een Australische journalist die tegen Amerika is een schoft die we zonder blikken of blozen uitleveren, op laten sluiten en hem zijn vrijheid laten ontnemen.

Tja, wat moet je dáár nu over zeggen,..............................eigenlijk wordt je er alleen maar stil van.

Democratie is vandaag de dag wat "vriendschap" was in het liedje van Henk Westbroek en het Goede Doel

Democratie = een illusie, een pakketje schroot met een dun laagje chroom.

Vrijheid van meningsuiting mag als je ergens voor bent, maar zodra je ergens tegen bent,...........................

In memorie of Aleksej Navalny & Julian Assange

Martin.

Hieronder een live stream van de 24 uur countdown tot aan het begin van het proces tegen Assange

   

Interview met ex-overheidsfunctionaris (VS) doet veel stof opwaaien: ‘Dit gaf mij de rillingen’


De nationale veiligheidsstaat is de drijvende kracht achter de censuur en inmenging in de verkiezingen in de Verenigde Staten, zei Mike Benz in een interview met Tucker Carlson. Hij werkte op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en was gespecialiseerd in internationale communicatie.

Volgens hem leven we onder militair bewind en is er van democratie geen sprake.

Het interview gaf theatermaker George van Houts de rillingen. In het kort: social media is een CIA-uitvinding om kleurenrevoluties te orkestreren, maar het begon rond 2014 uit de hand te lopen. Maidan, Brexit, Trump. Nu is de vrijheid van meningsuiting op social media het grootste gevaar geworden voor de zittende machten, waaronder de NAVO en EU.

“Daarom die wurgende Digital Services Act,” aldus Van Houts. Hij adviseert iedereen het interview te bekijken.

Volledig in lijn

Het beeld dat zich in Nederland aftekent, is volledig in lijn met hetgeen Benz uiteenzet, merkt data-analist Cees van den Bos op. Ook hij raadt iedereen van harte aan het interview te kijken.

Van den Bos deed in maart 2022 een Wob-verzoek bij het ministerie van Binnenlandse Zaken naar alle communicatie over ‘desinformatie’. Hij had namelijk een actielijst van het ‘directeurenoverleg desinformatie’ gevonden tussen de vrijgegeven Wob-documenten.

Van den Bos bleek een open zenuw te hebben geraakt. Normaal gesproken krijg je een ontvangstbevestiging van je verzoek, maar de Wob-onderzoeker kreeg de vraag of hij zijn verzoek op het ministerie wilde toelichten.

Veel zwartgelakt

Het verzoek werd telefonisch afgehandeld. Tijdens de call wilden twee van de drie ambtenaren hun naam niet zeggen. Met de derde ambtenaar had hij al contact gehad via e-mail. Er werd afgesproken dat iedere twee maanden documenten zouden worden opgeleverd.

De documenten kwamen niet. In het najaar van 2022 is Van den Bos naar de bestuursrechter gestapt, die hem in het gelijk stelde. In november verschenen dan toch de eerste documenten. In die Wob-documenten is veel zwartgelakt, maar de informatie die hij wel kon lezen, sluit aan op wat Benz zegt.

Ze zitten allemaal in het censorship industrial complex: de MSM, de EU, de influencers, de propagandisten zoals [Volkskrant-journalist Maarten] Keulemans, de schoonmaakdienst zoals de trollen en factcheckers, schrijft Van den Bos.

Het schuim der aarde

De Wob-stukken zijn doordrenkt met evaluaties van trending artikelen die voorzien zijn van een factcheck. De factcheckers en debunkers zijn onderdeel van het systeem. Dat geldt ook voor bekende trollen die als functie hebben om mensen te intimideren en hun geloofwaardigheid te betwisten. Het schuim der aarde, benadrukt Van den Bos.

Over Maarten Keulemans gesproken. Wat vond hij van het interview? “Dus Poetin-versteher Carlson klaagt over de vrijheid van meningsuiting. Daar krijg ik inderdaad de rillingen van,” zegt hij op X.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Schokkende beelden’: vreemde witte prop uit lichaam van overledene gehaald


De Amerikaanse uitvaartondernemer en balsemer Richard Hirschman heeft op X een video geplaatst waarin zijn collega Nicky King een vreemde witte prop uit de rechter halsslagader van een overledene haalt.

Hij laat dit zien omdat mensen het nog steeds niet geloven en hem om bewijs blijven vragen. Hirschman treft dit soort vreemde stolsels vaker aan in lichamen die hij balsemt.

Onlangs deelde John Campbell foto’s van bloedstolsels die Hirschman uit de lichamen van overledenen heeft gehaald.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dikke elastiek

“Ook voor mij als arts zijn dit schokkende beelden,” reageert huisarts Frank Peeters. “Het lijkt eerder op dikke elastiek.”

Er moet een totale occlusie van de ader geweest zijn waardoor het bloed niet meer kon stromen in de richting van het hart met alle gevolgen van dien, aldus Peeters.

Hirschman zag dit voor 2021 niet

“Iemand hier wellicht een idee waardoor deze witte taaie aderverstoppingen worden veroorzaakt?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Hirschman benadrukt dat hij dit voor 2021 niet zag. Van Houwelingen: “Corona was er al een jaar eerder, dus dat is het denk ik niet, maar wat dan wel…?”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...