zondag 22 oktober 2023

“In 2030 zullen er meer dieselauto’s op de weg zijn dan nu”

 juni 1, 2020

 


Mijnheer Wellnitz, moeten we allemaal een elektrische auto kopen omwille van het klimaat, bij voorkeur in de komende twaalf maanden?

Wellnitz: Nee, zeker niet! De elektrische auto is geenszins een klimaatbeschermer, zoals overal wordt beweerd. De gemiddelde CO2-uitstoot is gelijk aan die van een moderne diesel en als je de gemiddelde elektriciteitsmix in Duitsland neemt, is de uitstoot zelfs hoger dan die van een diesel. De elektrische auto is dus fossiel en puur qua CO2-uitstoot geen technisch alternatief.

De Duitse overheid zet alles op één kaart . We weten nog niet welke technologie de overhand zal hebben of dat er meerdere meerdere gelijken zullen zijn. Wat is de stand van zaken in de onderzoekslaboratoria van de fabrikanten?

Deze technologie kan niet zegevieren omdat er een gebrek is aan alles, van grondstoffen tot de levering van elektriciteit. Op dit moment staat de elektrische auto op de lijst van emissievrije voertuigen in de Europese Unie. Dit is echter alleen in theorie; in werkelijkheid produceert het natuurlijk ook emissies. Deze maatregel is echter belangrijk om het voorgeschreven vlootverbruik [het jaarlijks gemiddelde brandstofgebruik van alle modellen, red] kunstmatig te verminderen. Bovendien zijn e-auto’s een groot veiligheidsrisico!, zegt Wellnitz in een interview met Jungefreiheit.

Op welke manier? Auto’s zijn de afgelopen jaren steeds veiliger geworden en de aandrijvingstechnologie zal daar geen verandering in brengen.

Wellnitz: Brandbeveiliging! De brandweerkorpsen zijn niet uitgerust om slachtoffers van ongevallen te redden uit voertuigen die onder stroom staan en er is ook geen oplossing voor de accu’s in zicht. Een Tesla is onlangs uitgebrand in Tirol. De brandweer moest de accu drie dagen lang afkoelen in een speciale container met 11.000 liter water – het water is dan overigens vervuild en moet dus duur worden gesaneerd.

Laten we bij de aandrijftechnieken blijven: Welke andere alternatieven zijn er in de toekomst?

Wellnitz: Heel eenvoudig: de diesel, de benzinemotor en de hybridetechniek. Al met al zijn deze aandrijfconcepten schoon en met de nieuwste emissienormen beduidend beter dan de e-auto. Waterstofaandrijving is ook duurzaam, maar alleen met de zuigermotor, niet met een brandstofcel.

Rijden we na 2030 nog steeds op diesel en benzine?

Wellnitz: Ja, natuurlijk doen we dat. En wereldwijd zullen er in 2030 nog meer dieselauto’s op de weg zijn dan nu. De CO2-uitstoot van moderne dieselmotoren zal nog eens 20 tot 30 procent onder het huidige niveau liggen. Dit betekent dat de klimaatdoelstellingen dan direct haalbaar zijn. In andere delen van de wereld wordt hier overigens helemaal niet over gesproken. Alleen wij schaffen onze belangrijkste industrie af.

In Duitsland wordt het debat over e-auto’s vaak naar China verwezen. China telt ongeveer 450 fabrikanten van e-auto’s met een marktvolume van ongeveer 1,8 miljoen voertuigen. Wat gebeurt er als de overheid de subsidies verlaagt of zelfs stopzet?

Wellnitz: De e-auto is niet alleen een ecologische ramp, hij kan gewoonweg niet zonder subsidies worden gefinancierd. Dat het ook economisch zinloos is, zal duidelijk worden wanneer de subsidies aflopen. We mogen echter niet vergeten dat in China en andere landen de elektrische auto absoluut niet de enige optie is. Integendeel, ze hebben de gevaren onderkend en investeren veel in bijvoorbeeld de waterstoftechnologie.

In Duitsland zet vooral VW alles in op de elektrische auto. Is dit gevaarlijk voor het bedrijf of wordt de ID.3, de eerste auto die puur als elektrische auto is ontworpen, een grote verkoper?

Wellnitz: Dit is puur een merkontwikkeling maatregel en is bedoeld om in theorie het vlootverbruik te verminderen. De situatie wordt gevaarlijk als niemand de auto koopt en de verkoop daalt. Dat zou wel eens kunnen gebeuren. Het heeft voor een klant geen zin om zo’n voertuig te kopen omdat het geen voordeel heeft ten opzichte van een diesel- of benzinemotor: de actieradius is korter, de aanschafkosten zijn hoger en in het ergste geval moet hij zich zorgen maken over het recyclen van de batterijen.

Het lijkt erop dat de autofabrikanten en de Duitse overheid hand in hand gaan en dat de een niet meer zonder de ander kan.

Wellnitz: Ja, het gaat uitsluitend om de vermeende nuluitstoot van e-auto’s. Dat is interessant, want de lokale fabrikanten kunnen blijkbaar alleen op deze manier het vlootverbruik van het wagenpark verminderen. Maar ook afvalsubsidies en -toelagen zijn een probleem.

Is VW over vijf jaar nog steeds de grootste autofabrikant?

Wellnitz: Ik ben niet zeker van de strategie die ze volgen. Toyota en Honda, bijvoorbeeld, gaan veel geconcentreerder te werk en brengen de zogenaamde e-mobiliteit in een betere positie. De oude VW strategen rond Ferdinand Piëch en Wolfgang Porsche waren hier veel vooruitziender dan de onstuimige Herbert Diess.

Wat zijn de kansen die u toekent aan plug-in hybriden, gezien het feit dat ze aanzienlijk meer wegen door de dubbele aandrijving?

Wellnitz: Dat klopt. Desalniettemin heeft een dergelijk voertuig veel voordelen en is het aantrekkelijk voor de klant. Het maakt een groter bereik mogelijk en is niet alleen afhankelijk van elektriciteit. Puur elektrische auto’s zouden net zo zwaar zijn in een verstandige expansiediepte.

En hoe zit het met volledige hybriden, zoals die waar Toyota de voorkeur aan geeft?

Wellnitz: Dat is een mooi ding. Hybride is altijd goed. De basis van alle aandrijfsystemen is en blijft de zuigermotor, die in zijn efficiëntie niet te overtreffen is. Hiermee bedoel ik de verhouding tussen gewicht en installatieruimte en de prijs in termen van prestaties en beschikbaarheid.

De Amerikaanse automaker Tesla heeft onlangs aangekondigd dat het een gigafabriek zou bouwen in Brandenburg. Wil Tesla alleen subsidies aanboren of is er meer aan de hand?

Wellnitz: Oh jee, wat een onzin! Het gaat allemaal om geld en subsidies. Bij politici leidt zo’n aankondiging natuurlijk tot een soort anticiperende vreugdeverlamming. Maar de tijd zal leren dat het allemaal om merk en PR gaat, en minder om nieuwe voertuigen. De beklagenswaardige deelstaat Brandenburg [Berlijn].

De Duitse overheid vertrouwt niet alleen op elektrische voertuigen voor particulier vervoer, maar ook voor lokaal openbaar vervoer en verwarming. Kan Duitsland zoveel elektriciteit produceren als het in de toekomst van plan is te gebruiken?

Wellnitz: Nee, en ik kan u dit ook laten zien aan de hand van het voorbeeld van Oostenrijk: eind 2016 waren daar ongeveer 4,8 miljoen auto’s geregistreerd met een jaarlijkse kilometrage van ongeveer 10.000 kilometer. Als al deze voertuigen elektrische auto’s zouden zijn en hetzelfde aantal kilometers zouden rijden, zou dat ongeveer 9.600 gigawattuur zijn.

Dat betekent?

Wellnitz: Dat betekent dat nog eens 16 procent aan het huidige Oostenrijkse elektriciteitsverbruik zou moeten worden toegevoegd. Als deze 16 procent nu gelijkmatig over het jaar zou worden verdeeld, zou dit waarschijnlijk met extra energiebedrijven geen probleem zijn. Het grote probleem is dat deze extra elektriciteitsbelasting niet gelijkmatig zou worden verdeeld, maar er uitgesproken laadpieken zouden zijn.

Dit wordt bijzonder brisant als er meer oplaadstations in het Super-Charging-gebied ontstaan. Ofwel sta je voor een eeuwigheid bij de oplaadpunten omdat het kilowatt-aantal per station wordt gesmoord, ofwel moet je het aantal elektrische auto’s dat tegelijkertijd kan opladen sterk beperken. Zonder kernenergie kan een snel groeiend aantal elektrische auto’s niet worden beheerd.

En hoe moeten bussen of vrachtwagens worden aangedreven door elektriciteit?

Helemaal niet, een goede diesel met een moderne uitlaatgasbehandeling wel. Voertuigen met gas- of waterstofaandrijving zouden hier ook zinvol zijn. Zoals we in Berlijn hebben gezien, moet een elektrische bus in de winter met diesel worden verwarmd. Dat kan niet echt de oplossing zijn.

Prof. Dr.-Ing. Jörg Wellnitz heeft een leerstoel voor lichtgewicht constructies aan de Technische Universiteit van Ingolstadt en zijn onderzoek omvat waterstofvoertuigen en aandrijfconcepten.

BRON: https://www.frontnieuws.com/in-2030-zullen-er-meer-dieselautos-op-de-weg-zijn-dan-nu/

 

Tweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden

FENIXX KLASSIEKEN In de hoofdzakelijk artisanale mineraalmijnen in de “Democratische” Republiek Congo werken kindslaafjes vanaf de leeftijd van vier onder mensonterende omstandigheden opdat volgelingen van de politiek correct denkende klimaatsekte hun moderne religie kunnen opdringen en belijden, kwestie van zich beter te voelen dan de rest. Geachte lezer, Mijn naam is A.V. RECHT, duidelijk van … Meer lezen overTweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden …..

Frontnieuws

 https://www.frontnieuws.com/tweederangskinderen-ervaren-de-hel-op-aarde-opdat-groene-deugmensen-telefoneren-terwijl-ze-een-elektrische-auto-rijden/

John Kerry roept op tot dringende gecoördineerde ontvolking: “Mensen zijn grootste bedreiging voor de aarde” ............. STEEK DIE MAN IN EEN DWANGBUIS !!!!! (red.)

oktober 22, 2023

De ongekozen en ongereguleerde “Klimaatsaar” John Kerry van de Democratische President Joe Biden heeft verklaard dat de grootste “bedreiging” voor de planeet Aarde de “mensheid zelf” is, schrijft Baxter Dmitry.

John Kerry roept op tot dringende gecoördineerde ontvolking: “Mensen zijn grootste bedreiging voor de aarde.”

Biden’s Klimaatsaar John Kerry heeft verklaard dat de mondiale elite orde op zaken moet stellen door de wereld te ontvolken om de klimaatdoelstellingen van de VN Agenda 2030 te halen, omdat “de mensheid onverbiddelijk bedreigd wordt door de mensheid zelf.”

Volgens Kerry, die de Schotse Global Dialogues over de zogenaamde “klimaatcrisis” toesprak, “hangt de toekomst van de mensheid aan een zijden draadje” vanwege “overbevolking” en moet de wereldbevolking worden teruggedrongen om een betere levenskwaliteit te garanderen.

Degenen die weigeren om de strenge nieuwe regels te accepteren die de globalistische elites, waaronder Klaus Schwab en de Verenigde Naties, aan de mensheid opleggen, “bedreigen de mensheid,” zei Kerry.

“Ondanks een enorme hoeveelheid empirische feiten die boven elke redelijke twijfel verheven zijn, ondanks het levenswerk van duizenden wetenschappers die harde gegevens hebben verzameld, en zonder ook maar één peer reviewed stuk documentatie dat het tegendeel bewijst, zijn we opnieuw getuige van een moment waarop de overtuigende kracht van het bewijs, en daarmee de toekomst van de aarde, op het spel staat.”

Kerry maakte ook van de gelegenheid gebruik om iedereen die de zogenaamde “gevestigde wetenschap” over klimaatverandering in twijfel trekt, uit te maken voor “extremist” en lid van een sekte.

“En dat allemaal omdat enkele extremistische politieke stemmen, landen die niet meedoen en enorm gevestigde belangen de oorlog hebben verklaard aan feiten en wetenschap,” aldus Kerry.

 "In 2030 zullen er meer dieselauto's op de weg zijn dan nu"

 

“Allemaal omdat ze voor politiek of persoonlijk gewin verdraaien wat de wetenschap en het gezond verstand dicteren dat wij mensen moeten doen om orde op zaken te stellen,” vervolgde hij. “Ze zetten aan tot een beweging tegen wat ze valselijk bestempelen als ‘klimaatveranderingsfanatisme’, omdat ze gemakshalve vergeten dat de woordenboekdefinitie van een sekte het verwerpen van feiten in toewijding aan een leugen is.”

“Terwijl ze weigeren om de feiten achter de steeds duidelijker wordende schade van de klimaatcrisis te accepteren, halen ze uit naar de waarheidsverkondigers en bestempelen ze onweerlegbaar bewijs als hysterie.”

Kerry eindigde zijn toespraak met kritiek op gewone mensen die zich niet aangetrokken voelen om in een toekomst te leven die gedomineerd wordt door Klaus Schwab en zijn trawanten en hun dystopische visie.

“Zij [klimaatveranderingssceptici] verergeren de toch al moeilijke uitdaging van de klimaatcrisis door te beloven om meer te doen van precies datgene wat de crisis in de eerste plaats heeft veroorzaakt.”

Kerry onderstreepte vervolgens zijn globalistische anti-menselijke agenda door te verklaren: “Dus nu wordt de mensheid onverbiddelijk bedreigd door de mensheid zelf.” 

Kijk:

    Video Link: https://youtu.be/sUEfZD3f3DQ

Kerry’s commentaar beriep zich op de beruchte publicatie van de Club van Rome uit 1991 waarin pervers werd beweerd dat “de mens de gemeenschappelijke vijand van de mensheid is.”

Het boek dat de globalistische denktank Club van Rome in 1991 publiceerde was getiteld “The First Global Revolution“. Het was een vervolg op het eerdere depopulatierapport uit 1972 van de Club van Rome met de titel “The Limits to Growth“.

De klimaatcultus wil dat de kooldioxide-uitstoot van elke persoon wordt gereguleerd - geen ademhaling meer ... voor de planeet!

 

“The Limits to Growth” werd mede geschreven door Dennis Meadows, de architect van de agenda van het World Economic Forum (WEF). Meadows heeft opgeroepen tot een vermindering van de wereldbevolking met 86% om zogenaamd “de klimaatverandering te bestrijden”.

In het boek beschreven Alexander King, emeritus voorzitter van de Club van Rome, en Bertrand Schneider, secretaris-generaal, de problemen van de wereld zoals zij die zagen, en een aanpak voor een mogelijke oplossing.

Onderwerpen die in het boek aan bod kwamen waren onder andere “de noodzaak voor de wereld om te schakelen van een militaire naar een civiele economie, de erkenning van de desastreuze kortetermijneffecten van uitbuiting door Eerstewereldlanden van armoede en nood in de Derde Wereld, en de beheersing van de opwarming van de aarde: de noodzaak om de wereldwijde uitstoot van kooldioxide te verminderen, herbebossing aan te moedigen, traditionele vormen van energie te behouden en alternatieven te ontwikkelen.”

Het belangrijkste is dat het boek “opwarming van de aarde” tot het nieuwe voorwendsel maakt om oorlog tegen de mensheid te voeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/john-kerry-roept-op-tot-dringende-gecoordineerde-ontvolking-mensen-zijn-grootste-bedreiging-voor-de-aarde/

 

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

Tientallen gigantische turbines op Schotse windparken werden aangedreven door dieselgeneratoren, meldt de Sunday Mail. Scottish Power heeft toegegeven dat 71 van haar windturbines op fossiele brandstoffen waren aangesloten nadat er een storing in het elektriciteitsnet was opgetreden, bericht Dailyrecord. Het bedrijf zei dat het gedwongen was actie te ondernemen om de turbines warm te houden … Meer lezen overGEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

https://www.frontnieuws.com/geen-grap-in-schotland-worden-tientallen-windturbines-in-het-geheim-aangedreven-door-dieselgeneratoren-u-zult-niet-geloven-waarom/

 

Afschuwelijke nieuwe symptomen in verband met COVID-vaccins

Volgens het onderzoek ontwikkelden patiënten gemiddeld 11 dagen na toediening van het vaccin reumatische aandoeningen.

oktober 22, 2023

 

Een nieuw onderzoek suggereert dat COVID-vaccins reumatische immuungemedieerde ontstekingsziekten “kunnen uitlokken”, waaronder artritis, vasculitis, lupus en adult-onset ziekte van Still.

Volgens het onderzoek ontwikkelden patiënten gemiddeld 11 dagen na toediening van het vaccin reumatische aandoeningen. Vijfenzeventig (meer dan 27 procent) van deze patiënten ervoeren een volledige remissie van de ziekte, en ongeveer 50 procent verbeterde na behandeling. Acht patiënten werden opgenomen op de intensive care en twee overleden aan hun symptomen, Marina Zhang.

“De korte tijdspanne tussen de toediening van het COVID-19 vaccin en het begin van R-IMID’s suggereert de mogelijkheid van een oorzaak-gevolgrelatie,” schrijven de auteurs.

Bij reumatische immuungemedieerde ontstekingsziekten (R-IMID’s) is er sprake van ontsteking in de gewrichten, pezen, spieren en botten door een onbekende oorzaak.

De studie, geleid door onderzoekers van de National Health Service in het Verenigd Koninkrijk, onderzocht 271 deelnemers uit 190 wereldwijd gepubliceerde casestudies.
Meer dan 80 procent van de patiënten ontwikkelde symptomen na hun eerste of tweede dosis van het COVID-19 vaccin, en de meeste werden behandeld en verbeterden met corticosteroïden.

Bijna 57 procent van de gewonde patiënten kreeg het Pfizer-vaccin, bijna een kwart kreeg het AstraZeneca-vaccin, en 12 procent van de reumatische aandoeningen openbaarde zich na toediening van het Moderna-vaccin.

Gerapporteerde ziekten

Reumatische aandoeningen komen mogelijk minder vaak voor dan myocarditis, een bekende bijwerking van COVID-vaccinatie. Een zoekactie op het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft uitgewezen dat er meer dan 3000 gevallen van myocarditis zijn gemeld na het COVID-19 vaccin, met meer dan 2300 gevallen van artritis, meer dan 370 gevallen van systemische lupus erythematosus, het meest voorkomende type lupus, en 280 gevallen van vasculitis. De volgende reumatische aandoeningen werden opgenomen in deze allereerste systematische review van nieuw ontstane R-MID’s na COVID-vaccinatie.

De psychologie van massahypnose en totalitarisme

 

Ontsteking van bloedvaten

Vasculitis was de meest voorkomende reumatische aandoening in de beoordeling, met 86 geregistreerde ongewenste voorvallen. De meest voorkomende vasculitisziekten tasten de kleinere bloedvaten aan en veroorzaken rode vlekken en knobbels op de huid en mogelijke schade aan organen. Middelgrote en grotere bloedvaten kunnen ook aangetast worden, wat weefsel-, spier- en nierschade veroorzaakt.

Eén patiënt met ontstekingen in de grotere bloedvaten had vochtophoping in haar longen. Een andere patiënt ontwikkelde een ontsteking in de slagaders in zijn hoofd en verloor het gezichtsvermogen in zijn linkeroog door een verminderde bloedtoevoer naar zijn optische zenuwen.

Bindweefselziekten

Zesenzestig gevallen van ziekten tastten het bindweefsel aan. Ziekten die onder deze categorie vallen zijn onder andere lupus, een auto-immuunziekte die de huid, gewrichten en inwendige organen aantast, en myositis en dermatomyositis, die zich manifesteren als spier- en weefselontsteking.

Twee patiënten stierven aan hun aandoeningen. Eén was een 44-jarige man die myositis, of spierontsteking, en het compartimentsyndroom in zijn ledematen ontwikkelde. Het compartimentsyndroom is een pijnlijke en mogelijk dodelijke aandoening waarbij druk in de spieren wordt opgebouwd. Een andere 62-jarige vrouw overleed na het ontwikkelen van diabetes en dermatomyositis, ontsteking van zowel de huid als de spieren, nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen.

Artritis

Vijfenvijftig patiënten ontwikkelden artritis na het gebruik van het vaccin, voornamelijk in de knieën, ellebogen en enkels.

Na behandeling met steroïden ondervonden de meesten enige verbetering in hun symptomen, 12 gingen in remissie en twee hadden aanhoudende symptomen.

Ziekte van Still bij volwassenen

In het rapport werden 22 gevallen van de ziekte van Still bij volwassenen beschreven. De symptomen van deze zeldzame ziekte zijn dagelijkse koorts, artritis in meer dan vijf gewrichten en zalmroze uitslag op het lichaam. Zes van deze patiënten ontwikkelden ook hartproblemen, waarvan er twee myocarditis en hartfalen ontwikkelden.
Vijf van de patiënten gingen in remissie, terwijl de meesten verbetering in hun toestand ondervonden na behandeling met steroïden.

Australische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen

 

Andere ziekten

Minder vaak voorkomende ziekten zijn polymyalgia rheumatica, gemeld bij 21 mensen. Symptomen van deze ziekte zijn onder andere stijfheid en ontstekingen in de schouders, nek en heupen, en sarcoïdose, dat optreedt wanneer ontstoken weefsels in organen beginnen te groeien, waardoor het weefsel niet goed functioneert.

Moleculaire nabootsing is de belangrijkste verklaring

De auteurs merkten de zeer korte duur op tussen de vaccinatie en het optreden van de symptomen, met een gemiddelde duur van 11 dagen. Deze duur is vergelijkbaar met de duur die gevonden werd in andere studies die de bijwerkingen van myocarditis na COVID-19 vaccins onderzochten. De auteurs redeneerden dat het vaccin een “trigger” kan zijn geweest voor de reumatische aandoeningen.

Sommige patiënten kunnen echter aanleg hebben gehad voor reumatische aandoeningen, zo redeneerden de auteurs. Bovendien hadden sommigen misschien aanleg voor een sterk ontstekingsreactie op mRNA-vaccinaties, wat leidde tot reumatische symptomen zoals stijve gewrichten en ontstekingen.

Moleculaire nabootsing, die optreedt wanneer het lichaam vreemde stoffen aanziet voor de zijne en een immuunreactie start, is de belangrijkste verklaring voor de ontwikkeling van deze auto-immuunziekten. De auteurs redeneerden dat vaccinadditieven zoals aluminium structureel op menselijke eiwitten kunnen lijken. Daarom kan het lichaam zich vergist hebben in zelf-weefsel bij het aanvallen van deze hulpstoffen, die als vreemde indringers worden gezien.

Veel studies hebben echter aangetoond dat de spike-eiwitten op het oppervlak van het COVID-19 virus structurele overeenkomsten vertonen met menselijke eiwitten. Eén studie ontdekte dat antilichamen die op spike-eiwit reageerden, ook op bijna 30 verschillende menselijke weefsels konden reageren. Als de door de COVID-19 vaccins geïnduceerde spike-eiwitten lijken op de originele virale spike-eiwitten, dan kunnen de spike-eiwitten van het vaccin ook auto-immuniteit uitlokken.

 Angstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden

 

Een andere mogelijkheid is dat mRNA-vaccins de vorming van inflammasomen uitlokken. Inflammasomen zijn clusters van eiwitten die ontsteking en virale eliminatie signaleren. Dit kan er ook toe leiden dat immuuncellen hyperactief worden en zelfweefsels beschadigen in een poging om het vaccin op te ruimen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/afschuwelijke-nieuwe-symptomen-in-verband-met-covid-vaccins/


“Ik ben arts en ik vrees dat we na Covid nooit meer het vertrouwen van het publiek zullen terugwinnen”

Eén onmiskenbaar resultaat van de pandemie is dat het vertrouwen van het publiek in wetenschappelijke en medische autoriteiten misschien wel op het laagste punt sinds mensenheugenis is – en geen objectieve waarnemer kan echt verbaasd zijn, schrijft Dr. R. M. Huffman. Aan het begin van de Covid-19-pandemie zeiden de belangrijkste medisch adviseur van de Amerikaanse … Meer lezen over“Ik ben arts en ik vrees dat we na Covid nooit meer het vertrouwen van het publiek zullen terugwinnen”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...