dinsdag 13 augustus 2024

Quote from 1984 by George Orwell in 1949

 


Massadeportaties, inflatie oplossen, WO3 stoppen, de Deep State verslaan: Trump/Musk interview schudt internet – Hoogtepunten HIER

7

    Foto Credit: X screenshot

Het mega-virale gesprek tussen X baas Elon Musk en GOP Frontrunner Donald Trump was een doorslaand succes voor de vrijheidsbeweging toen tientallen miljoenen luisterden naar het duo dat de meest dringende kwesties in de aanloop naar de presidentsverkiezingen uit de doeken deed.

Bekijk en deel de hoogtepunten van de baanbrekende ontmoeting waarin alles aan het licht kwam, van nieuwe details over Trump die de aanslag op zijn leven overleefde tot zijn oplossingen om Amerika te  redden:

Nu u hier toch bent, neem dan even de tijd om Infowars’ verslag van het gesprek te bekijken, inclusief Alex Jones die een post-interview X Space bijwoont:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/massadeportaties-inflatie-oplossen-wo3-stoppen-de-deep-state-verslaan-trump-musk-interview-schudt-internet-hoogtepunten-hier/

WEF-adviseur Yuval Harari vraagt zich hardop af: ‘Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?’


Waar hebben we zoveel mensen voor nodig? Die vraag stelde Yuval Noah Harari tijdens een TED-lezing in Londen.

De adviseur van het World Economic Forum ‘voorspelde’ dat de snelle ontwikkeling van computertechnologie ‘mensen overbodig zal maken’, waardoor een ‘enorme klasse van nutteloze mensen’ ontstaat die tevreden moet worden gehouden ‘met drugs en computergames’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote vraag

“We zien een nieuwe, enorme klasse nutteloze mensen ontstaan. Nu computers op steeds meer gebieden steeds beter worden, bestaat er een reële kans dat computers de meeste taken op den duur beter uitvoeren dan wij, en zullen mensen overbodig worden,” zei Harari.

“Dan wordt de grote politieke en economische vraag van de 21e eeuw: waar hebben we mensen voor nodig? Of in ieder geval: waar hebben we zoveel mensen voor nodig?” zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kort geding tegen Rutte en de NAVO van start gegaan: wat je moet weten


Het kort geding tegen oud-premier Rutte en de NAVO bij de rechtbank in Brussel is van start gegaan, laat juridisch adviseur Karim Aachboun weten.

Er gebeurde meteen al iets opmerkelijks: op verzoek van de NAVO en Rutte krijgen zij nu ook steun van de Belgische staat.

Aachboun heeft in de afgelopen periode besloten om Rutte juridisch aan te pakken ‘voor het leed dat hij miljoenen Nederlanders heeft aangedaan’.

Bijzonder argument

“De zitting was spannend,” schrijft hij op sociale media. “Dit was het geval, nu ook de Belgische minister van Buitenlandse Zaken zich achter Rutte en de NAVO heeft geschaard. Zij maken zich ernstig zorgen over de mogelijke diplomatieke incidenten tussen de lidstaten, als ik dit kort geding van Rutte zou winnen.”

Dat vindt Aachboun een bijzonder argument. “Er zijn namelijk slechts twee mogelijkheden: Rutte heeft destijds, als kandidaat voor de topfunctie, aan de NAVO tijdig doorgegeven dat er twee rechtszaken in Nederland tegen hem lopen. Of: Rutte heeft hierover gezwegen en de NAVO weet nu pas dat er in Nederland twee rechtszaken tegen Rutte lopen.”

Geen blaam

In beide gevallen treft mij géén blaam én kan de Belgische staat zich dus wenden tot Rutte en/of de NAVO, aldus Aachboun.

De zitting wordt op 11 september voortgezet in Brussel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...